GRATTIS LIL BINTA PÅ FÖDELSEDAGEN!!

Ja må hon leva,
ja må hon leva,
ja må hon leva uti hundrade ååår,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade ååååår.
Ett fyr faldrigt leva för kornelia hon lever,
hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!!!!


Idag fyller mitt älskade lilla troll 4 år. Tiden har gått så ruskigt snabbt och det kändes som att hon föddes igår. Det är som sagt Kornelia, lill Binta som fyller år idag och hon är min lilla söta kusin =) Hon är döpt efter mig och heter Binta i första namn och kornelia i andra namn men vi säger kornelia, det blir lättast så för det finns ju bara en Binta =). Hoppas att du får en helt fantastisk och underbar dag för det är du verkligen värd (du får be mamma läsa upp det här till dig, för du kan ju inte läsa) Men du ska få en aldeless speciell födelsedags present av mig, men det går inte just nu utan vi måste ta det när jag har lite mer tid, vilket blir om en månad ( pappa har redan gett sitt tillstånd ). Jag saknar dig jätte mycket och jag kommer till stockholm i helgen och då ska jag äntligen få ge dig massvis med pussar. grattis igen min lilla guld unge och hoppas du får allt du önskar dig. Jag älskar dig jätte, jätte mycket sötnos <3

ps. Jag vet inte om jag hinner ringa och säga grattis innan du gått och lagt dig, men jag ska försöka. Du vet stor Binta brukar vara ute sent. Annars hörs vi garanterat imrogon <3


INGEN SÖMN ALLS!!

Good morgon!!
Alltså ni fattar inte vilken natt jag har varit med om - hahahahah helt sinnes sjukt. Jag, Sara & Derias åkte bil till sävja, Sara körde - haha vi chillade och blev galet myggbitna innan vi tog fart att bege oss innomhus i några timmar innan Bullet och hans gaalet roliga vänner hämtade upp oss med bil och körde hem Derias och mig o Sara till gränby. Efter att ha stått och chillat ett tag så träffade vi grabbarna en kort stund när vi var på väg vidare, träffade även på ghazaleh en snabbis.

Vidare blev vi uppmötta och chillade hemma hos en kompis i några timmar innan vi rörde oss mot statoil vid ca. 05.00. Där köpte vi mat och ringde en taxi som tog oss tillbaka till äckel-päckel-mygg-horunge-sävja. Träffade becca en stund med på en cigg och sedan så satt vi och åt mat med boysen som en riktig familj ( jag var typ mamma, hahahah ). Ombytta och klara för sängen var vi vid klockan halv 7 på morgonen men ingen sömn blev det då inte.

En massa sagor, knasigheter osv.. på gick fram till halv 9 på morgonen - hahaha. Jag var så övertrött att jag själv inte ens visste vad jag hette eller var någonstans. Dom andra bestämde sig för att va vakna hela natten men jag pallade inte så jag gick in i ena rummet (där det var galet varmt så jag öppnade alla fönster och alla fläktar var på max. Folket kom in, en och en och störde min försöka-sova-stund, allt för att jävlas. Men vid ungefär kvart över 9 på morgonen somnade jag.

När väckarklockan ringde på mobilen klockan 10.00 var jag sååååååååååå sliiiiten. Alltså ni fattar inte!! det kändes som att jag hade festat 36 timmar i sträck och gått i högklackat i två dar utan att ha tagit av mig dom eller vilat mina fötter. Jag vaknade och hörde en massa liv, alla hade somnat förutom sara och en till som härjade, dom sista 20 minutrarna så somnade dock Sara och min väckarklocka ringde i en halvtimme innan jag fick liv i henne. Nu sitter vi hemma hos mamma för saras mamma kom och hämtade upp oss på morgonen, vi ska iväg och bada nu med lite underbart fölk.
Här har ni kvällen ibilder!! Blezz N Love =)



Sara kan det där med att köra hon =)

Derias skulle aldrig åka någonstans utan sin mobil!

Lill B in the car!

Derias =)

Klockan 05.00 hahah sliiten

Okeeej nååågon gillar ketchup :O vem har så mycket i kylen lixom hahah

hahahah då var klockan 7 på morgonen ...

hahahahahahhahahaha säääger jag bara!

Sarisen: redo för sängen eller bus?

Vi har hela natten på oss =)

Heeeejsan alla glada =)
Åh jag har haft en helt underbar dag ute i solen med älskade syster, rasmus och sara. Det blev inget sticka iväg och bada för att jag orkade verkligen inte, värmen/solen tar kål på mig. det blev olivolja, promenad, hem till rasmus och en massa sol istället. Nu sitter jag här vid datan, helt oljig och glider runt på tangent bordet och försöker skriva så gott det går haha. Nu ska jag hjälpa till o städa här hemma för mamma håller på å få flipp efter allt solande och badande och alla handdukar å shiet som ligger överallt.

Efter städningen så blir det till att hoppa in i duschen och fixa iordning sig sen drar det förmodligen iväg mot eventuellt sävja för en fet grill fest med goood mat =). Men innan dess så måste jag titta förbi i min egen lya så att allt är okej där =).
Sara är tillbaka nu och har duschat och fixat sig, det jag ska göra efter detta inlägg. Här har ni lite bilder från dagen iallafall =) puss å kraam


Söta, älskade lillasyster & Jag <3

Against all the haters out there!!

Oh i like the 3 of us!!

Älskar den här bilden, den ser helt härligt o fin ut. sarisen e käääätt!!

sommar, sol, värme, kärlek & bad

God Morgon.
Det är så sjukt fint väder, idag igen och jag tror nog att det blir sol och bad för heeela slanten. Vet inte än vart vi ska steka våra bruna kroppar, men det återstår väll att se vart dom hade tänkt ta mig. Vi hörs lite senare ikväll för nu ska jag ut och steka i solen som sagt!!
bless N love


Sista dagen på Tävlingen!!! =)

Hejsan alla glada & tävlingssugna människor =)

Det är snart dags för den stora bio succén Bruno att ha världs permiär (klicka här för att se trailern)

Tävlingen går ut på att du ska ta en bild på dig själv där man ska efterlikna karaktären "BRÜNO" så mycket som det bara går och skicka in din bild till mig ([email protected]) som jag sedan publicerar i min blogg. Filmbolaget  väljer sedan ut en (det kan bli flera) som får gå och se filmen före världspremiären utklädd till "BRÜNO" och givetvis ta med sig en vän.

Lagom tid före filmen bokas vinnarna in för smink, styling och fotografering, så att man är stylad och klar för att gå på premiären den 6 juli. Alltså ni får se filmen föra alla andra eftersom att den har världspremiär den 10 juli. Den 29:e juni väljs en vinnare ut, mina kära läsare. så jag önskar er lycka till och må bästa man eller kvinna vinna ( killar & tjejer är välkommna att delta) =) Här sätter jag ut några bilder så att ni kan få lite inspiration om hur ni ska kläut er för att vinna =) ( sök även på google, om ni vill hitta fler ) =)









Min syster är mitt allt <3!

Thats just a proof how fucking jellous that bitch are. And YES, i can feel her jellous eyes acting like nothing in my neck. And YES, I can feel the heat from her buring jellous heart! And YES, I can hear when she open her mouth to talk all that bullshit about me. But, hey people its okey, its really okey because I know that im going to the topp, im on my way already and shes really at the bottom. All her talk about me is saying more about herself than it really says about me!!


Im so happy, Im so glad that i got U. i need to thank U, and thank U meens MERCI. I love u lil sis, tur man har dig på sin sida. I tur & Otur. I lycka & framgång. I jobbiga stunder & underbara tider. i fucking Love U Jainaba och jag kommer alltid att finnas på din sida, vad som än händer och det är så skönt att ha dig på min sida =) <3


Stockholmsgruppen Cosmetics!!

Så här såg jag ut för någon minut sedan ( första bilden) :
Nu sitter jag här med Stockholmsgruppen cosmetics face mask: Och oooh vad huden känns underbar och mjuk och fräsch när man tvättat bort det. Det känns helt rent, som att man fötts på nytt nästan (haha överdrift). Det jag har fått hem är en helt ny serie som lancerades i mars 2009 och sälja enbart på www.stockholmsgruppencosmetics.com där man kan köpa deras underbara produkter till huden. Jag brukar inte använda krämer osv. till ansiktet men ska absolut börja med det nu när jag testat på en jätte bra och fungerande produkt som är mer än värt priset. Ingen av deras produkter är heller testade på djur (AS BRA) och förpackningarna är miljövänliga (STORT PLUS) & tillverkade i Sverige =)

Caroline winberg är aniktet bakom produkten och hon är Sveriges hetaste supermodell och har gått presigefyllda victorias secretsvisningen flertal gånger samt prytt omslag för Vogue & Elle. Det här är grejen för ditt ansikte, så jag tipsar er verkligen att pröva på någon utav dessa produkter, eller varför inte hela serien?

Im blue - Dabo di dabo da, dabo di dabo da!!


Face cleanser, face moisturizer, 15 min face mask & sist men inte minst Body lotion


Thats the shiet for Ur face!!

Ingen blogg-torka här inte!!

Nu krigar jag för att bli brunare än mina systrara och lille bror, dom e ju svarta :O. Har legat ute på baksidan på våran studsmatta i solen och pressat, bokstavligen pressat. Ska ut i tvätten snart och slänga in en maskin sen blir det oliv olja å hela köret. familjen ska grilla här ikväll och morfar e här, det är nice. Han åker tillbaka till värmland imorgon så vi sticker till gränby c för att handla. Jag har ett dilemma: Stockholm eller Uppsala? lite ångest, men tror det blir Uppsala för jag har en massa saker att fixa.

Fin besök ska jag få med, från min aldeless speciella kurd och ett paket ska hämtas ut på posten från stockholmsgruppen cosmetics, får se vad som finns för nice där i, kommer att skriva om det när jag sett vad som finns där i.. Ooh spännande =) Snackade med en kille, eller rättare sagt man idag med och har fått ett jätte fint erbjudande vad det gäller dansen... men detta gäller då min dansgrupp som jag förstod det så nu måste jag se och kolla med folk för det är lite knas på den fronten och folk har styckit iväg till Gotland å grejer.. så vi får se hur det blir!

Gud vad jag verkligen inte har någon "blogg torka" jag har ju uppdaterat som aldrig förr, men så är det alltid faktiskt bara ja har tillgång till internet å inte sticker iväg till Stockholm. Jag har så mycket i skallen som jag bara måste få ut hahah. Men om ni vill ha mer så får ni kommentera mer... och gå gärna in på min nya kategori och kommentera dessa inlägg, jag behöver andra människors åsikter om saker å ting och ni får JÄTTE gärna vara anonyma!

Nää nu ska jag bjuda på en sliten bild på mig driekt från studsmattan, Bless N Love!!

On the studsmatta =)

Ser ni hur brun Mabou är i ansiktet och lika vit som mig på kroppen. har han haft t-shirt eller har han haft t-shirt när han varit ute å lekt!!

Söndag

Jag fick väldigt bra svar angående min så kallade 22-årige och "jätte mogna" vän som planerar att sno och kasta mina grejer. Tack nu vet jag hur jag ska bete mig och agera, inte för att jag inte visste det innan utan för att när man står någon nära så blir man blind på ett sätt och ser inte eller glömmer bort vissa små saker och jag kom precis på att hon har gjort många fula saker ett fler tal gånger inte bara mot mig utan även mot våra gemensamma vänner, men det får stå för dom om dom väljer att förlåta & lita på henne för saker och ting som hon har gjort tidigare!!.

Igår så blev det en gaaalen kväll för mig och Sara och alla andra som var inblandade, hahaha. Jag hade skiiiit roligt och jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde på vägen hem med sara, alltså på riktiiigt. "Binta lilla stjärna dääär..."ha.
NU är det sjukt fint väder och jag ska faktiskt ut och lägga mig i solen och bara njuuuta, i väntan på sara innan vi taggar vidare och gör något flippat, as we did yesterday!!

Förresten i inlägget som jag skrev om min så-kallade-kompis ( vilken kompis skulle göra så där lixom ). Så kanske ni noterade att jag har skapat en ny kategori. Alla mina kategorier börjar ju med Binta, så den här fick heta Binta´s domstol. Det jag kommer att skriva om i denna kategori är händelser som detta med en vän till mig. Nu handlade det om mig men ibland kanske det handlar om en kompis eller min syster eller så kanske jag faktiskt bara hittar på någonting att skriva om. Det är då meningen att ni ska gå in och kommentera och säga vad ni tycker om hela saken.. kul vah?!

Nä nu ska jag ju som sagt ut och sola =) Peace


Max mat är på väg till mig!!

Nu e jag klar fixad å allt och väntar bara på sara som ska komma med Max mat till mig, sedan så ska vi iväg och festa. Först så ska vi till gränby och sedan så ska vi till luthagen och efter det så ska vi tillbaka till nybygård, åh det ska bli så roligt så rolgit =). Dey var förbi här också för en stund sedan och hämtade sitt bankomat kort som hon glömde i min väska igår, för hon lånade den inne på klubben också skulle även hon käka, sedan ska vi höras för o se om hon ska med på roligheter i världsklass?!, men det tror jag nog att hon vill, frågan är om hon kan?

Lillasyster  jainaba är i stockholm och festar och man hoppas ju att hon kommer hem med skinnet i behåll, hon är där med lite tjejer från Uppsala och firar en tjej kompis. Jai som a-l-d-r-i-g åker till stockholm annars. Hon åker inte ens när någon nära släkting fyller år och ber henne att komma dit, eller om någon i familjen skulle ligga på sjukhus i stockholm så skulle hon inte ens dit, men när en kompis fyller år.... ja då jävlar sticker man dit fort!! aja vi vet alla vem som kommer att leva ett ensamt vuxen liv sedan.

Nu är jag sjukt försenad, som vanligt.... så jag måste springa upp på övervåningen och kleta på lite äckel smink för att sedan (tro att jag ser bättre ut ) så att folk slipper stå och vänta på mig, som dom oftast får göra endå. jag kallas ju inte : "sista minuten tjejen" utan anledning... vi hörs inatt eller imorgon, det beror på vart & hur kvällen slutar!! Peace


Vissa saker går inte att sköta utanför folks ögon!

Jag är en ganska hygglig person men när det kommer till vänner som gör fula saker så är jag inte så trevlig längre. Jag vill höra andras åsikter om detta och därför så skriver jag detta i min blogg, har bara hört mina mamma som är helt och hållet på min sida, jag har förklarat allt för henne och läst upp hela konversationen ( som skedde på facebook) och jag ska förklara det väldigt kort för er med!!

Jag & en tjej kompis var och festade på en  fest och hade väldigt trevligt. Vi blev lite onyktra ( hon lite mer än mig ) sedan när vi skulle gå så upptäcker hon att hon har tappat bort sin mobil ( den blev förmodligen snodd ) vi letade & ringde men den fanns inte. samma kväll så skulle vi ut och klubba och jag ville verkligen att hon skulle följa med men hon hade inte rätt skor för det så jag lät henne låna min fina helt nya skor (som jag egentligen inte ville låna ut ) men jag gjorde det endå för att vi är vänner och jag ville verkligen, verkligen ha med henne... jag tjatade på henne länge innan hon bestämde sig för att hänga med.

I år tog hon studenten och eftersom att hon inte hittade någon passande studentklänning och någon som inte ALLA andra har så var jag självklart sjyst och lånade ut min studentklänning, jag kom med ideé´n om att hon skulle få låna den, för jag tyckte att hon skulle vara så fin som hon kan bli. På den där festen som jag snackar om så säger hon nu att hon har lagt in ett skol busskort i min väska. Hon säger att hon har sagt detta till mig. jag säger att om hon nu har sagt det så måste hon typ ha viskat det eller så har hon helt enkelt glömt bort att säga att hon la det där.

Nu säger hon att hon har fått en räkning på 1000kr av skolan som hon måste betala om hon inte lämnar tillbaka det. jag säger att jag inte har det för jag har ingen aning om att hon har lagt det i min väska och i så fall kan det även ha ramlat ut på backen samma kväll då vi hamnade i bråk och alla mina grejer på backen. Hon säger att hon inte tänker ge mig mina grejer om inte hon får sitt busskort ( som inte ens låg i min väska). jag säger: det är inte mitt ansvar om vart du lägger ditt busskort, okej om jag hade lånat det för då hade det varit en annan sak (då måste man betala tillbaka, eller få fram det )men nu så är det så att hon SÄGER att hon har lagt i det där.

Sedan så säger hon, hur kan jag lita på dig att det inte ligger där i?
Jag säger: hur kan jag lita på att du har lagt det där i, när du till och med var full när du påstår att du har gjort det.
Hennes plan är nu att sno mina grejer och säger sedan att hon ska kasta dom..=O

- haha sjyst & moget kompis beteénde från en 22 åring. Hur hon än gör så kommer hon ju endå att få betala det där skol busskortet oavsett om hon kastar mina grejer eller inte, så varför vill man göra så mot en kompis...? för att jävlas för att man har för sig att man la ett busskort i hennes väska som man tycker att hon ska få ta ansvar för? aa det är iallafall ingen kompis. Jag hade kunnat vara sjyst och bara för att vi är vänner ( vi har känt varandra sedan jag var 11 typ ) hjälpt henne å betalat in en liten del åtminstonde eftersom att jag vet att hon inte har något jobb eller så. Men nu så har man ju ignen lust med det!! konversationen var ju inte så kortfattad heller, utan det innehöll stora bokstäver och mycket svordommar ( mer från hennes håll, dessutom)

sååå, kom med åsikter.... vad tycker ni å hur tänker ni och varför??!! haha



Dagens Ordspråk

Ingenting röjer tydligare en människas karaktär

än de saker hon finner skrattretande.


Mwaaah!!


Jag vet att du är sugen på att få en blöt och härlig puss från mig!!

Just living my life eeeeeeeeeey!!!


Det här är sååå patetiskt!!

Åh Yess, äntligen så sitter jag vid datan och har Liiite tid över när en sån här kommentar ramlar in!!


om ni inte ser vad det står, så står det följande:
varför tror du folk är intresserade av dig för? hahah det var det värsta man hört " ni får ha överseende med det" haha säger vi bara!

Mitt svar:
Om du inte är intresserad av mig, mitt liv eller något annat som har med mig att göra så undrara jag  verkligen, varför i helvete du läser min blogg, serriöst på något sätt så är man ju nyfiken på vad som händer i mitt liv och därför går man in. och om du verkligen inte är det, så ska jag ge dig ETT tips: du vet det där röda lilla krysset i det högra hörnet..? aa, tryck på det och besök inte tonarsdotter.blogg.se något mer OM du nu inte är så intresserad. Så.. upp till besvis hur mycket du gillar min blogg... för man går väll inte in på en blogg som man t.ex. hatar?!! och i så fall varför ens göra det?, du retar ju bara upp dig själv!! Desutom, vila är VI?

R.I.P MJ<3!!

Det är synd det där med MJ =(
jag fick ett sms i går kväll, sent av min chef som skrv att han dog.. och yes jag fick en chock. Han va kung på scenen och trotts att han var ( jag vet ej något om det och bryr mig ej) en pedofil, eller ej så var han kung i mitt hjärta, alla hans låtar jag dansat till med mina systrar när jag var liten, alla danssted som jag bokstavligen KOPIERAT från honom... aa ni förstår väll att, HE IS THE SHIT!! Jag som så gärna ville gå på hans slut-sålda koncert.. stackarns, stackars MJ. Världen sörjer och jag hoppas verkligen att han får REST IN PEACE!!



Det här var min absoluta favorit låt när jag var riktigt liten, lyssnade på den jämt o ständigt. det finns så mycket minnen till denna låt trotts att jag bara var en liten knodd. Och tro det elelr ej så tyckte jag att han var SKIIIT snygg i den här videon =) hahaha. Rest in peace MJ, u are not alone!!



Dagens Ordspråk

Tala en vän tillrätta i hemlighet

men beröm henne inför andra.

 

 

 

Detta är ett ordspråk som jag gillar jätte, JÄTTE mycket!! och det är så sant som det är sagt.

Tyvär så är det inte många som gör så här, utan gillar att hänga ut och förnedra sin vän inför andra och gära talar vännen "tillrätta" efter att hon har talat med ALLA andra om det. synd och skam på dessa människor!!

 

Bless N Love till everybody else!!


Jag e dålig på att svara,... nu vet ni varför!


Jag måste säga det att jag är jätte dåligt ( och svarar aldrig ) på era kommentarer om ni frågar något eller så, men det är för att jag oftast inte hinner. Ni får fråga saker när jag har frågestund i stället, eller skicka ett mail till mig om ni undrar över något så svarar jag så fort jag hinner. men att ha en massa olika frågor i olika inlägg gör det bara svårt för mig att gå in i varje svara, eller kommentera tillbaka sedan gå in för att acceptera mina egna kommentarer ( för det måste jag ju också göra). så ni får ha lite överseende med det!!

men jag vill verkligen säga tack till er som kommenterar ( det blir som en bekräftelse på att någon iallafall läser & oftast gillar det jag skriver) och tack till alla er som skriver så fiiina kommentarer till mig, tack så jätte mycket, verkligen tack!! och till er som undrade i kommentarer och Mail vart jag köpt min klänning så kan jag ju säga att jag gjorde det på BikBok =)

Bless n Love<3


Jag älskar er tills mitt hjärta säger STOPP!!


its a lovely day!!

Gooood morgon, god morgon =)
Jag vaknade för ett bra tag sedan och la mig ute och solade med sara. Det blev en sen kväll igår och vi kom inte hem försen vid 6 på morgonen, så jag och sara ställde alarmet på 11 och la oss ute i solen för att sova och samtidigt bli bruna. Nu ska jag fixa iordning mig och sedan åka till stockholm för att döma i reggaeton Sm för killarna, jag själv är ju med och tävlar med tjejerna så det ska faktiskt bli roligt. Tävlingen börjar ca. 01.00 på Club La isla ikväll ( kom dit och festa ) så jag ska dit tidigare och få instruktioner om allt. Några utav mina tjej kompisar ska självklart med till stockholm och festa loss med mig, dock ingen alkohol innan jag dömer, för då kan det ju bli knas.. eller hur :P? hahaha

Nä som sagt ska ta och börja göra mig i ordning nu. så jag får väll önska er en trevligt sommar dag i det härliga vädret och hoppas att ni mår lika bra som jag när det är varmt och skönt!!


Om det blir sånt här väder så stannar jag i Sverige hela sommaren!!!

Idag har det varit en underbar dag... jag menar verkligen underbar !!!
Jag vaknade upp hyfsat tidigt och åkte iväg med Diana & älsklings bilen hem till mig för att hämta bikini och sedan så drog vi från uppsala och iväg till världens finaste badplats och jaaaa jag badade =) hoppade i 3 gånger faktiskt och simmade å allt, wihooooh! Solade sönder mig så jag har blivigt jätte brun och jätte fin nu. Efter en låång heldag med pickning, mat, godis och läsk, max mat och energi dryck så åkte vi med grabbarna och träffade resten av grabbarna och bara chillade med Gina =)

Jag & Deydey blev avsläppta hos mamma där vi sitter nu med becca, sara & Jai. vi väntar på skjuts och ska dra iväg och fortsätta ha en dunder kväll... med bilen =) hahahah. Imorgon drar jag till Stockholm, ska vara domare i en danstävling istället för min chef som ringde mig nyss och erbjöd denna chans. Det är SM, Killar i reggaeton som jag ska döma, så jag ska dit tidigt och få instruktioner osv.. om hur jag ska göra... wiish me luck!! nä nu ska jag fixa till mig lite för snart är Bilen som sagt här, hoppas ni alla har haft en lika toppen dag som mig =)


Jag & deydey inte så smickrande bild, men det va den enda... i väntan på THE riiide!!

Mumsiiig med glassen!!

Mumsiiiigt med glass =)

Deeeey =)

Några utav grabbarna

Me and my LOVE som jag ska köööra!!

Binta Goes Bikini

Gooood Mooorgon ina små sool strååålar.
Idag är det dags för mig att åka iväg och bada, med Deydey och den fina bilen och neeej det blir varken en greneberg eller en fjällnora bland alla pissluffar människor vi ska till ett mycket finare ställe som faktiskt inte ens ligger i Uppsala =)
Men först ska vi förbi mig och hämta bikini och så eftersom att jag har sovit hos Deydey så har jag ingen bikini här tyävrr :P Jag är skiit hungrig, måste rensa Dey´s kyl å kolla vad hon har där, sedan morgon ciggen som jag inte tagit än och sen är det bara att dra iväg. Vi hörs lite senare ikväll =)


Den enda bad bilden jag har är från Gambia, så ni får nöja er med den =)

Man vet A-L-D-R-I-G med Binta

Igår så var allting bestämt och klart för att dra vidare till Stockholm. Men när jag och lillasyster väl står där på tåg stationen så säger hon att hon vet inte o blaa blaa... så jag blev också lite så där. naaaej ska vi verkligen åka vi måste endå tillbaka imorgon tidigt och sen tillbaka till Stockholm igen osv... osv.. Hur som helst så slutade det med att vi inte åkte.Vi gick förbi framfickan där Jai & Becca satt och drack sedan så drog vi till stadsparken och körde lite dans mooves bland ungarna innan vi rörde oss hungriga mot Mc Donalds, där vi mötte upp älsklings Diana & Neg.

Vi alla började röra oss mot tågstationen där man träffade på Fanny Banny & Hareg vi alla tog bossen mot Vendela för att grilla och killarna, dumma som dom är cyklade ut och till allas chock så tog det bara 30 minuter trotts att dom inte kunde vägen eller något, imponerande. Vi Grillade en massa massa gott, myste i hängmattan och chillade bara och hade det skiit trevligt. Efter det så kom killen med Sveriges FETASTE bil och hämtade upp mig, Neg & Diana. eller nej det finns 3 andra sånna bilar i Sverige med så han är inte den enda med Sveriges fetaste bil.

Alltså ärligt talat, den här bilen är tuuung. Jag är heeelt in-love-with den!!! alla är. Den är så jääävla fin,skön, bekväm, en kattig jävla lyx bil stor, hög fet jeep, alltså jag dööööör för den bilen.!!! Denna vän har alltså gått och köpt en ny bil för en vecka sedan, och från och med nu så har jag och bilen officiellt ett förhållande!! hahaha Vi åkte runt lite lämnade av pipi osv... innan vi drog till Dey och chillade!!

DeyDey & Lill B

Dagens Ordspråk

Konsten att tråka ut är att berätta allt.

(Därför står inte allt med i min blogg)

Stockholm, Fint väder & en fet grillning!!

God morgon every one.
Jag har faktiskt, tro det eller ej, precis vaknat. Jag måste fan bli bättre på att lägga mig tidigt och vakna tidigt, det går ju inte att sova bort det fins vädret. Snackade nyss med älsklings Deydey som va ute och solade med neg. Jag drar äntligen till stockholm ikväll. det är som sagt gambias kultur vecka och för så ska jag kolla på fotbolls matchen. sedan så ska jag grilla med feta släkten och efter det så blir det Paaarty al night looong med dom bästaste, I think!!

B drar iväg med grabbarna på en kryssning idag. Vendela är med pappis, steeve och chum chum, våra tunga dansgrabbar från stockholm. Fick ett sms av pappis där det stod att han jätte järna ville träffa mig innan jag åkte till stockholm, men jag tror verkligne inta att jag hinner. Isa står på övervåningen och stressar mig coh säger att hon kommer att åka utan mig, hahaha.Jag kommer ju endå träffa grabbarna och Vendela imorgon istället eftersom att vi har dansträning i Stockholm då, och ska fan ta å lära mig liiite haouse!!!

näää nu måste, måste, måste jag verkligen sticka iväg, och jag vet som sagt inte när jag hinner eller har tid för att uppdatera, tyvärr. Uppdateringer för allt som händer ikväll kommer att vara craaaazy iallafall =P. here is a pict from the photo shoot!!'




U are my girl, we are grils... dont u know that i love u!!

Vi har gått igenom ur och skur tillsammans men vi bråkar aldrig, förutom en gång, förra sommaren. Nu har vi känt varandra i dryga 15 år och det känns bara bättre och bättre för varje dag och år som går. Hon är härmed en familje medlem, på heltid och hon tillbringar mycket mer tid hemma hos oss än vad hon gör hemma hos sig själv. Den är få som ogillar henne och många som gillar henne.

Det finns en person som betyder jävligt mycket för mig, utan att jag tänker på att hon egentligen betyder något speciellt för mig. Det finns en person som jag vet, kommer att finns där för mig, utan att jag behöver be om det och utan att hon ska behöva säga att hon gör det 150 gånger. Det finns en tjej som jag skulle göra mycket, mycket, väldigt mycket för. Det finns en tjej som är som min lillasyster, bästa kompis, kusin, och en skön vän, allt i ett!. Jag skäms inte över henne på något sätt och jag skulle vilja lyfta upp henne högt, så att alla ser vilken underbar vän jag, mina systrar och mamma har. Och utan att jag någonsin har tänkt på det så slog det precis mig, hur mycket jag älskar dig Sara Christina Ghofran



This is true love, when u dont know that u love some one!

Min syster är så dum ibland!!


Licens för att skaffa barn!!

Det här är så fruktansvärt hemskt!!!
Jag gråter nästan när jag läser det här. Hur fan kan man få göra så här mot sina barn?? Detta är Sverige, sånt här borde inte kunna få hända. Hur sinnessjuk är inte den här mamman. Gud jag vill bara ta hit barnen, hem till mig och ge dom det bästa som finns, all kärlek i världen. varför skaffar man barn om man inte vill ta hand om dom? det är förfan människor de med. man kan inte göra så här usch usch usch jag blir så fucking arg. Vill att den här mamman ska få lida i resten av sitt liv, så fruktansvärt mycket att hon inte vill leva längre. jag önskar henne allt ont i världen som finns och jag önskar barnen all lycka i världen, all jävla lycka!!!. Dom förtjänar att bli behandlade som kungar och drottningar...

Hon har torterat dom, krängt dom, skadat dom på alla sätt!! Jag har kopierat in lite av det som barnen själva har berättat!

- Vi får inte duscha, bada, borsta tänderna eller ha kläder på oss i lägenheten, sa den sjuåriga flickan till polisen.

- Hon slår mig och storasyster hela tiden, men inte flickan. Vi får aldrig mat och jag kan inte komma ihåg senast vi åt, berättade den femårige pojken.

- Det känns inte bra i hjärtat. Hon är inte så snäll vår mamma, hon gillar inte oss. Hon hatar oss, sa den äldsta flickan.



jag ska låta er läsa artikeln i aftonbladet HÄR
Och till Metros artiklel HÄR
så får ni se vad jag snackar om!!!



Här fick dom sova, utan madrasser å allt :O

och här är deras fräscha handfat som ALDRIG städats!!

Liiite smått sugen e man ju på att skaffa hund igen!

Kom precis hem, ska hoppa in i duschen och fixa iordning mig sedan så ska jag, umgås med, syrran, sara, bullet mm. Niiice =) har varit i gränby centrum skulle förbi systemet en snabbis bara med lilla syster. Är hemma med familjen nu mamma, jai, hareg ( bonus syrran) och fiskarna hahahhaha. för er som inte visste det så har vi ett akvarium fullt med fiskar rodor ( mammas bebisar), som hon brukar prata med.

Jag funderar på att köpa en valp igen, vill verkligen ha en lite sötnos.. saknar Kiara som fan =(. Men det krävs ju en massa massa tid ochså, speciellt i början vet inte om jag har tid eller orken att gå igenom det igen. Men allt bra sugen är jag iallafall. Vet ni vad det konstigaste är? att jag är skit rädd för hundar, men bara hundar som jag inte känner och när jag säger rädd så menar jag inte att jag hoppar och skriker som en fjolla utan jag är bara lite tillbaka dragen.

Det är bara mina egna hundar eller hundar som jag känner som jag inte är rädd för, måste ha träffat dom ett X antal gånger för att inte vara rädd, hahah. Men vem kan egentligen motstå en liten pitbull valp? åh saknar valparna =(. Det var exakt ett år sedan vi hade 7 st hundar här hemma som sprang runt och nu har vi ingen., känns helt tomt =(.
Här har ni några bilder för er som aldrig sätt mina söta bebisar förut iallafall <3<3


Kiara <3<3 ( min tik)

Kenzo ( som mitt X har nu) & lilla blackie som såldes.

Lillasyster isatou håller i lilla Kenzo <3

Labyrint <3

Jag är inte mycket för svensk hiphop, överhuvudtaget men det finns vissa låtar som är minnen, har tunga texter eller bara ger skööön sommar kännsla som den här låter med hela labyrint!! Jag lovar er, ligger på baksidan i solen med datan, njuter och spelar den här låten, helt underbart och det är rätt mode för att baar chilla. Väntar på mr. Bullet sen blir det nog en Stockholm ikväll =)

Binta dissar bloggare!!

Nu är jag vaken, och solen står som högst på himlen, vädret är galet fint och jag ska ut och upptäcka världen lite. Jag åkte aldrig till stockholm igår, allting blev för sent och oplanerat att vi skuter upp det istället. Nu sitter jag här hemma aldeless själv vid datan, ingen är hemma. Isa är ute, Jai är på fyrishov, Hareg är på stan och mamma jobbar. Jag måste hitta på något roligt att göra, tror jag ska upptäcka saker å ting. Väntar iallafall på Sara & Mona som skulle komma förbi, vet inte riktigt vad vi skulle hitta på men någonting vill jag iallafall göra.

Man kanske ska köra en Stockholm-Grönalund ?? eller bara en Stockholm utan grönalund?? Eller blir det till o stanna kvar i Uppsala tills imorgon? jag har stockholms abbs ialla fall. Jag har undrat en sak väldigt länge och det är varför överhuvudtaget man läser en blogg?? kan ni svara på den frågan tack? varför läser man en blogg och vad är det som gör att man går in på den mer än en gång, kanske flera gånger om dagen till och med.

Jag tycker inte att min blogg är något speciellt, jag är en helt vanlig tjej som skriver om pendlandet mellan Uppsala och stockholm, mina äventyr, festandet och danser.. absolut inget mer. Min vänners bloggar tycker jag absolut inte är roliga att läsa, dom skriver skit tråkiga saker och sånt som man bara fattar om man är vän med dom. Min familjs bloggar läsaer jag inte heller, lika tråkiga, min egen blogg läser jag ju sjävklart inte för den e lika booring ( för mig) fråga är bara varför NI läser, ja du som läser detta just nu, varför är du inne på min sida och läser det jag skriver, är det så intressant?

Jag skulle aldrig läsa min egna blogg ( inte ens om jag inte kände mig) för den e inte kul på de sättet, min familjs bloggar är inte roliga heller, mammas är helt okej där emot och mina kompisars ska vi inte snacka om... dom är skiit tråkiga hahaha dom går jag verkligen inte inte och läser. nej det finns bara EN blogg som är godkänd helt å hållet hos mig och det är Mammas.

Dagens Ordspråk

Den som berömmer sig själv,

berömmer ingen annan.


SM i Reggaeton!!

Jag fick ett Mail där någon undrade lite över SM-tävlingen som jag var med i förra veckan. Det var ju nämligen sm i reggaeton  som inte alls är min grej egentligen och ingenting jag någonsin prövat på tidigare, men endå hade turen att gå vidare i. Det var jätte duktiga dansare på plats och jag vet att dom som gick vidare i omgången innan som jag nu ska möta är sjukt duktiga. Snart är det semifinal,eller snart å snart,  nämligen den 14:e Augusti La Isla i Stockholm. Ni får gärna komma dit och kolla på, heja på er favorit dansare eller bara festa loss själva. Jag länkar iallafall HÄR till hemsidan där man kan hitta all information om tävlingen under alla flikar, så hoppas jag du som mailade mig hittar svaren där på alla din frågor ( dom var en hel del ).  =)


Det går bra nu, kompis det går bra nu!!

Förra veckan blev jag kallad till studio för fotografering till en jätte rolig grej som jag kommer att skriva mer om senare då det blir aktuellt. Men det är ett Dans erbjudande som jag inte kunde hålla mig ifrån och som jag bara var tvungen att tacka ja till. Det är något alla dansare, även dom på den högsta elit nivån skulle tacka ja till. Helt super duper, med en massa roliga grejer som kommer att hända dom närmaste månaderna. Vendela följde med mig till studion när jag skulle fotograferas och hon satt bakom fotografer och tog själv lite smyg bilder. Sedan så lekte vi lite med kameran båda två och tog kort tillsammans =) Så här blev iallafall bilderna med vendelas kamera, dom från fotografen kommer jag att lägga upp lite senare och dom blev förhoppningsvis mycket bättre för vendelas blev jätte ljusa och fick en konstig färg, kan bero på den starka blixten, jag har iallafall gjort dom mörkare =)






Dagens Ordspråk

Ett klokt ord är bättre än en lång predikan.


Tävling =)

Hejsan alla glada & tävlingssugna människor =)

Det är snart dags för den stora bio succén Bruno att ha världs permiär (klicka här för att se trailern)

Tävlingen går ut på att du ska ta en bild på dig själv där man ska efterlikna karaktären "BRÜNO" så mycket som det bara går och skicka in din bild till mig ([email protected]) som jag sedan publicerar i min blogg. Filmbolaget  väljer sedan ut en (det kan bli flera) som får gå och se filmen före världspremiären utklädd till "BRÜNO" och givetvis ta med sig en vän.

Lagom tid före filmen bokas vinnarna in för smink, styling och fotografering, så att man är stylad och klar för att gå på premiären den 6 juli. Alltså ni får se filmen föra alla andra eftersom att den har världspremiär den 10 juli. Den 29:e juni väljs en vinnare ut, mina kära läsare. så jag önskar er lycka till och må bästa man eller kvinna vinna ( killar & tjejer är välkommna att delta) =) Här sätter jag ut några bilder så att ni kan få lite inspiration om hur ni ska kläut er för att vinna =) ( sök även på google, om ni vill hitta fler ) =)









The hangover/ Baksmällan!!!

Nu är jag back on track bland folk som känner varandra för väl och bara snackar skit om varandra hela dagarna, och nu har då alla förstått att jag är tillbaka i Uppsala, men inte så länge till för ikväll sticker jag tillbaka till  Stockholm igen, weeei =)

Igår var jag och grabbarna på Bio och såg baksmällan och fy faaaan vad den är rolig, ni måste verkligen se den, om ni inte har sett den, jag skrattade mig till döds igenom hela filmen fastän att jag A-L-D-R-I-G skrattar i komedi filmer. hahahha jag dööör ni MÅSTE verkligen se den och jag MÅSTE bara gå coh se den en gång till. hahah!! Nä alltså filmen DÖDAR som sagt och den ska ses LÄTT fler gånger från min sida =)


OBAMA!!!

Hu sköna är inte dom här på en skala från 1-10?, alltså jag bara dör så sköna, klockrena, och roliga dom är... hahaha



Dagens Ordspråk

Innan man är riktigt säker på en sak,

är man gärna tvärsäker.


Ett stort plus för midsommar & Ickerökare!

Igår på midsommar så skulle jag ha åkt tilbaka till Uppsala med vendela med det blev änndrade planer. Vi festade, helt ärligt till det ordentligt och alla i villan var fulla, hahahha fy fan vad roligt det var alltså, men tyvärr så finns det inga bilder eftersom att min kamera inte hade batterier och vendelas ser man inget på... tog några med mobilen, men som sagt det vara bara några stycken. nu sitter jag här hemma hos farbror och har varit ensam i några timmar. farbror, hans fru och lilla Lai är på väg hem nu, emma ringde mig. Dom har varit på fest, det var någon som fyllde år, så dom har firat lite.

Jag skulle egentligen klubbat idag med det orkar jag verkligen inte, jag tar fortfarande igen mig från dansveckan, jag är helt slut och har ont i hela kroppen, med en massa blå märken överallt med :P haha Jag hade tänkt att berätta för er hur duktig jag har varit idag med. det duktiga är att jag bara har rökt MAX 7 bloss på en sån där cancer pinne ni vet och det var imorse men sedan dess har jag alltså inte rökt, åh jag är så duktig.... eller rättare sgat vi får se om viljan är tillräckligt!!


Mamis & papis!!

Dålig up date, i know!!
men det har verkligen varit en busy week. Så vart slutade v i sist..? Inspelningen av musikvideon vah.?!
I Måndags så började jag med dancehall med Jonas, tung koreografi, dock inte så mycket dancehall och som han själv säger så skulle jag kalla kursen ragga mix, men det var nice endå. Första lektionen gick bra och efetr raggan så var det street fusion med suzi och den första koreografin som vi gjorde var tuuung, i loved it... och det var mycket känsla i dansen, från min sida iallafall. Efter det så var det Hiphop/street med Mario 2 och david 1. Efter det så var det krumping med mario.

Så här har hela min vecka sett ut och  efter lektionerna så har vi stannat kvar på marikas ett par dansare och bara jammat, vilket var... niice =) jag och Vendela körde lacer game med en massa andra å vårat lag vann så klart =) Idag är det fredag och vi ska hem till farmor för att hämta våra grejer och sedan så ska vi möta upp älsklings sap och hennes syrra och mamma för att dra vidare mot Uppsala hem till pappa och fira midsommar sedan så kankse man drar med girlsen en sväng!!

Nu har jag absolut inte tid att skriva mer eftersom att vi ska som sagt röra oss men ni får lite bilder på oss från veckan som varit..

Jag och vendela utanför marikas i pausen =)
 
Suzii o jag, hahah vet inte vrf ja pekar mot örat...

Im doin da snake!!

Suziii

Louie
 
HAHAHAHAHHAHAHAHAH DEN SOM INTE SKRATTAR ÅT DEN HÄR BILDEN HAR INGEN HUMOR!!

louie, steve, jag, Papis , vendela och oliver =)




Måste vila uuut!!

Nu är det söndag, en "ta det jävligt lugnt dag" för mig och vendela, efter all stress.Imorgon så dansar vi hela dagen, från klockan 12.00 till 20.30 jag ska göra en fotografering med, men mer om det senare. idag har vi absolut bara tagit det lugnt och igår efter video inspelningen så var vi på fest för mina två små kusiner som har gjort omskörelse, så hela släkten var på plats fär att "fira" dom. Nu är vi hemma hos farbror pa med Emma, min kusin Sap (inte smoove sap, utan en annan sap, haha) och Lilla älsklings Lai, chillar och kollar på film. Vi ska aldeless strax titta på en skräck film, någon ny som farbror vill se... vi har käkat värsta middagen och snart blir det godis... jag har blivit fet ( ja lovar) hahah..

Lai min lilla älskling har blivigt så stor nu, mer bilder på honom får ni sedan, har ett par fina från igår på festen när vi var hemma hos farmor =)


Jag & lilla Lai

Video shoot!!

Lördagen var knas och jag och vendela skulle vakna otroligt tidigt för att åka och vara med i en musikvideo inspelning som skulle öga rum på blue moon bar i Stockholm. Vi skulle vara på plats kl 09.00 och efter att ha kommit hem vid 05.00 efter tävlingen å allt dagen innan så var det slit att gå upp klockan kvart över 7 då väckarklockan ringde. Hur som helst så kämpade vi oss upp ur sängen och åkte mot stureplan och till blå mån baren, haha där människor såg pigga och glada ut och som hade varit på plats sedan halv 8 på morgonen, usch!!

Vi sattes direkt i kön för sminkning och styling av hår och kläder... Vilket man kan säga vad man vill om. Jag fick lite för mycket rosa ögonskugga iallfall, men det kankse skulle se snyggt ut i sälva videon, vad vet jag m sånt lixom ;) haha
Det var många scener som skulle sättas med olika kläder, smnk och olika människor och emellan tagningarna så var man så svettig, sliten och trött, speciellt när vi skulle dansa i olika scenerna och makeup artisterna var snabbt på plats för att pudra på oss och fixa sminket.

Sedan så skulle jag, vendela, Marsella (en skiiit duktig dansare som oxå va dommare på reggaeton sm) och Bianca sätta ihop en egen koreografi på några minuter, för att sedan öva in den och köra framför kamrorna. Vilken press man fick på sig, och jag osm älskar att jobba under stress och press ( till en viss nivå ) men självklart så grejade vi det och allting satt hyfsat bra tillslut när det var våran tur att köra. det hel skulle föreställa som att vi "battlade" mot en annan dansgrupp... aa och vi får väll se hur det ser ut när videon kommer ut, vilket den gör om ca. en månad ( kägger upp den här då)

Mitt i allt så skulle alla människor ( statister & dansare) stå i en halv cirkel och digga och artisterna skulle stå framför alla och göra "sin grej" dock så bad dom alla dansare och dom som varit med i många scener tidigare att stå lite längre bak eftersom att vi skulle vara med flera gånger. Jag, vendela, marsella, bianca och två till pallade verkligen inte vara med i just den scenen för vi hade gjort så mycket och dansat och var väldigt trötta så vi ställde oss längst bak och lutade oss mot ett "räcke". Mitt i allt stoppas musiken och regissören säger att det är för mycket killar i fram och att tjejerna måste gå fram, så alla tjejer går fram förutom vi som skulle dansa sen, eller har dansat tidigare. sedan så kommer han bak paker på mig och säger att jag ska stå längst fram vid artisterna och dansa.... alltså ni fattar inte hur trötta jag var, nu var klockan ca  19.00 och jag hade varit där sedan 09.00 och jag hade bara sovit 2 timmar natten inna. jag ville bara dö.

jag hoppas att dom inte klipper in så mycket av just den scenen eftersom att mitt ansikts uttryck inte var nice eller att min dans var bra eller energi full...  jag var verkligen inte nöjd med min instats i just den scenen och önskar att dom kunde ta om den, men men hoppas inte man ser så mycket av mig och mina miner sedan i videon. Vendela var inte nöjd med sitt smink för dom gjorde henne vitare - hahahahahha ( hon va för svart, skojja) Och mig gjorde dom "backslik" på ni vet så som beyonce har i if i wer a boy videon, men jag ruffsade till det lite senare :p hahaha


vendela som håller på och blir stylad och fixad...

Vendela & jag

Jag & energi drycken som jag knarkade för att hålla mig vaken!!

Jag & världens sötaste mulatt bebis, Isabell =)

Jag & marsella ( Chef, kollega och vän)

Bianca & Jag


Marsella, bianca & jag

marsella, jag & Bianca =)


HAHAHAHHAHA HEELT SLITEN!! RÖÖÖK PAUS!!


HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, efter att dom pepprat mig med rosa ögonskugga (för 3:e gången), helt sliten med en fet cigg i munnen och aldeless för mörkt läppstift för mig.. det såg ut som att jag hade blivigt slagen =(




SM i Reggaeton !!

Helt otippat så ringer Zosan som är min chef, kollega och vän mig. Det är hon som äger dasskolan som jag håller dancehallklasser på i stockholm. Hon berättar att det är reggaeton tävling och det är Sm kval, hon säger att hon är lite sent ute med information men säger att jag måste komma dit och att jag bara måste tävla. Jag och vendela skule endå till stockholm så vi beslöt oss för att dra dit och kanske tävla, åtminstonde titta på dom andra. När vi kom fram till farmor i fredags så var det bara att lämna sina grejer hos farmor fort innan vi skulle vidare mot fridhemsplan.

Väl på lats så kändes det som en bra tävlingsstämning så vi bestämde oss för att vara med och dansa trotts att vi aldrig dansat reggaeton tidigare, men alla sa att det inte ligger så jätte långt ifrån dancehallen och att vi bara skulle köra mer på olika sorters skakningar med rumpan osv... men vi körde på.

Tidigare så har det varit en likadan tävling där 4:a st dansare gått vidare, även denna gång skulle 4 dansare gå vidare och sedan så skulle alltså dessa 8:a mötas i en semifinal den 14:e augusti och sedan så är Sm finalen i reggaeton i September på en fet kryssning. hur som helst jag och vendela körde på i hela 5 omgångar och det gick hur bra som helst, en efetr en så åkte dom andra tjejerna ut och tillslut så var jag och vendela 2 av dom 4 som gått vidare till semifinalen i augusti.

Jag är jätte stolt över oss eftersom att vi inte hade planerat att delta eller ens visste om tävlingen, eftersom att vi aldrig dansat reggaeton eller något latin amerikanskt över huvudtaget och dom vi mötte var duktiga. jag vet att dom som gick vidare denna och förra gången är sjukt duktiga så nästa gång åker vi nog med stor sannorlikhet ut, men det har varit kul att vara med iallafall och deltagit, att prövat på någonting nytt och sedan så går ju ingenting upp emot den härliga känslan att faktiskt tävla. Så mer om tävlingen kommer det att uppdateras om... bilder från kvällen =)



Jag =)

vendela & Jag efter tävlingen

Lill B =)

whaaat isaa thiiies ??

Och så här kan det se ut när jag och Jennifer har tråkigt och chillar i hennes rum =)
hahahhaha vilket djur liknar hon?


Dagens Ordspråk

Sjömannen ber inte om medvind,

han lär sig segla i motvind.



Dansuppvisning för små tjejerna =)

Hejsan alla glada =)
Sorry för dålig uppdatering men jag har varit jätte upptagen. Igår så vaknade jag klockan 07.00 ( gick och la mig vid 05.00) sedan så skulle Young vibez uppträda för hela heidenstams skolan, men eftersom att mer än halva gruppen var borta så fick jag och vendela hoppa in och dansa. uppvisningen gick bra, några små fel blev det... men men vendela lärde sig koreografin dagen innan. Hon har ju sett den och varit med flera gånger när tjejerna dansat, men aldrig dansat själv. jag har filmat men klippet var tydligen för långt för att kunna läggas upp på youtube, men jag ska prova igen lite senare ikväll. Efter uppvisningen så åkte jag hem till mig och sova med tjejerna, några drog hem lite tidigare men jag och isa rörde oss mot mamma vid 9 på kvällen. Här har ni bilder från uppvisningen =)

Midia & sepideh  ( träning i klassrummet)=)


Vendela, Jag, Sepideh, midia & shajwan

Internet Shopping på nätterna. Det är det som gäller!!

Kolla vad jag precis klickade hem från cooco.se Ett gaalet fint armband som jag bara måste ha. Jag hittade en massa, massa fiina smycken som jag ska klicka hem så småning om, hur fina grejer som helst har dom, och nu är armbandet mitt ( eller snart är det mitt, när jag betalat och fått hem det). Visst är det fint =)?


Det är för mycket dans på gång nu!!! ( men jag äälskar det!!)

kom hem från stockholm idag, heeelt sliten och var faktiskt med om en hemsk grej på vägen hem =(.. tar det senare i ett annat inlägg. Nu sitter jag här med mina älsklings tjejer och borde sova för länge, länge sedan. Jag ska nämligen vara vid heidenstamsskolan klockan 08.00 på morgonen för att dansa en dans som jag inte kan. Hälften av Tjejerna i young Vibez kan inte vara med så jag och vendela bestämde oss idag för att hoppa in i sista minuten, så träna på koreografi är det vi hållt på med dom senaste timmarna här hemma hos mamma.

Det blir mycket dans den här veckan och veckan som kommer!!

Onsdag: Young vibez har uppvisning klockan 08.00 på morgonen (jag och vendela är inhoppare)
Torsdag: Young Vibez har uppvisning ( inga inhoppare behövs för alla ska vara med)
Fredag: Young Vibez har uppvisning på fett med kärlek (endast 4 stycken av tjejerna)
Lördag: Spela in en musik video som kommer att ta X antal timmar i stockholm. ska vara på plats för att fixa smink 08.00 på morgonen :O
Söndag: VIIIIIIIIILAAA HÅÅÅRT!!
Måndag: Dansa dancehall, House & hiphop/krumping 3 lektioner per dag och varje lektion 1,5 timme ungeffär.
Tisdag:Dansa dancehall, House & hiphop/krumping 3 lektioner per dag och varje lektion 1,5 timme ungeffär.
Onsdag:Dansa dancehall, House & hiphop/krumping 3 lektioner per dag och varje lektion 1,5 timme ungeffär.
Torsdag:Dansa dancehall, House & hiphop/krumping 3 lektioner per dag och varje lektion 1,5 timme ungeffär.
Fredag:Dansa dancehall, House & hiphop/krumping 3 lektioner per dag och varje lektion 1,5 timme ungeffär.
Och resten av den helgen ska jag INTE festa, jag kommer ALDRIG att orka!!! jag ska vila ut mig sååååå hååårt!!


Jag & Mathilde ( Junior Naturals musikvideo inspelning )

Jag

Jag & Mathilde hiphop/street träning i eskilstuna med pierre=)


Garttis Kusin alieu!

Åh vilken underbar helg jag har haft!!
Åkte till Stockholm på lördagen, mycket senare än planerat så jag missade hela grillningen med släkten och deras vänner tyvärr. Jag och sandra drog hem till Farmor och fixade till det sista som skulle göras på utsidan innan vi drog in till stan och styrde klackarna mot Layer Cake. På plats så möttes vi upp av en glad kusin som firade sin födelsedag med drinkar, vänner och familj. Glabbarna var redan boozade ( fulla) när vi kom fram och alla var på glatt humör, musiken va bäst och jag drog diekt mot dansgolvet. När det närmade sig stängning så uppstod det lite problem, men det löste sig sedan.

Vi alla drog hem till min kusin alieu ( födelsedags barnet), vissa fortsatte hinka men det var jag inte på humör för att göra så jag hoppade alkoholen helt å hållet, för att sedan decka fiint på soffan med Sandra. Bilder får ni senare men det finns bara typ 5 bilder, hade hlömt minnes kortet så det fanns inte plats för fler bilder tyvärr =/

Dagens Ordspråk

Döm ingen förrän du gått en mil i hans mocaksiner.

Dom kallade mig Pocahontas!!

Igår var vi ju på people och festade en hel del med tjejerna som tog studenten, syrran och grabbarna från "G" - hahaha. Iallafall Adam Tensta uppträdde i Uppsala igen ( tror han gillar vår stad =) ) Jag hörde bara en låt han körde för  jag och Dennis stod i rökrummet och minglade- haha. Jag, Faal, samson, wallid & Mona va in i vip rummet (det vita rummet) och satt o snackade med en massa folk, trevligt var det och wallid förstörde våra liv med drinkar, hahaha Jag o Babak ( stavning?) stod och pratade lite och jag har nu fått reda på att han brukar läsa min blogg varje dag Ibland ;) haha. Och han är inte ensam om att tycka att jag borde visa upp lite mer t.ex. "dagens outfit" för jag har bra klädsmak. Så det kankse blir så snart då, sommar kläder e inte helt fel det heller =). Aja, nog snackat... jag har inte tid att skriva ska ta tåget ( om inte världens bästa kan fixa skjuts) till stockholm för att fira min Kusin Alieu som fyller år idag. Ett jätte, jätte stort garttis till honom som blir 26 ( gammal gubbe ;) ). Det blir grill fet coh partyy och många bilder =), här får ni bilder från igår =)


Hej hej, här sitter jag och letar efter något viktigt i sista minuten när det är två minuter kvar innan bussen går (alla skriker Binta skyyynde, som vanligt)

Saida( han som ville va med på ALLA bilder, han ville ta min plats, fast det va MIN kamera - haha) Jag lins lusen nr 1, hassan aka. Hassman is the shiiet, Öhh vette fan vem det är, men någons kompis och sedan så har vi chrille!!

Mona ville visa att hon har vita tänder & jag att dom var raka =)

Vi tjejer skulle ta bild och så hoppar Said fram från ingen stans, men det är lugnt vi tar en till =)

Yes fina Nybygårds flickor har vi här =)

Gottsunda Grabbarna & Nybygård Tjejerna =) ( haha fett söta, sara, wallid & jai)

Hengameh & Binta

Jag & Lillen sara =)

Adam, Ibbe & Babak på scenen =)

Fett söööta <3

Här kör man tävling i pardans, ser ut som att det va jai och ralle som van =)

Mona och jag i v.i.p. =)

Jag & Mr Dennis =)

Adam & Mona, alltså jag döör för den här bilden!! HAHAHAHHAHAHAHAHAH HELT BÄÄST!! HELT TRÖTTA PÅ LIVET!

Dennis, Babak & Bror Faal

Adam & Mona IGEN HAHHAHAHAHAHAH ALLTSÅ MAN KAN INTE GÖRA ANNAT ÄN ATT SKRATTA TILL DERAS POSER/MINER. det var inget dom var beredda på heller hahaha

Binta & Ibbe =)

Åh vad glaaad jag var =)

Bingo Rimér  & Lill B

Walid, Bingo, Binta & Ibbe

Mona, Faal & Jag - hahahha Adam dyker in lite i bakrunden med =)

mona, adam & Jag hahahahahah

och den här bilden får avsluta hela kvällen. Sorry Babak för att någon (fotografen) kapade ditt huvud, haha men bilden blev endå tung! Hoppas ni får en bra kväll gott folk =)


Studenten & Utgång =)

Igår var inte vädret på topp men alla studenters humör var iallafall. Jag drog till slottet för att kolla på tjejerna som skulle springa ut klockan 14.15 från Lundellska. Alla var jätte finta och det var verkligen roligt att se alla studenter, fick mig att påminnas om när jag tog studenten 2008. Åh Jag önskar verkligen att jag kunde spola tillbaka tiden, ett år, bara ett år =) Efter det så stod alla och minglade med sina familjer, vänner släkt och andra betydelsefulla personer som hade dykt upp för att ta emot dom innan dom skulle vinkas av och åka flak runt hela stan, i timmar. Jag, sandra, hareg, Peyman & berri åkte på Mona, Zema & Lwams feta flak =)

Efter Flaket så drog jag och Harre till mamma och sedan till min lägenhet för att fixa i ordning oss och på vägen dit så ringe mona och sa att hon och hennes kusin skulle komma för bi, vilket dom också gjorde. Hinket sattes igång och jag stod och lockade mitt hår för fullt om och om igen för att det skulle hålla sig eftersom att jag hade glömt att köpa hårsprey =/. Vi Drog till BJ där dom andra tjejerna redan hade gått in för o festa, själv så hade jag inte köpt någon biljett och jag står INTE i köer, speciellt inte köer som tar mer än 15 min när man ska in och klubba. För er som inte förstår vad jag snackar om så kan jag berätta att jag snackade med en kille som hade stått där i över 2 timmar.

Om du var där tidigt så var det lugnt men kommer du dit vid kl 12- halv ett så är det kört, en ut - en in och sen så var det stopp. Vi 4 drog till people trotts att jag mycket heller (då) hade velat festa på Bj, men det fanns ingen chans att komma in. Det känns faktiskt lite jobbig att inte behöva visa leg på people heller för då har man lixom varit där för många gånger, haha. Aja min syrra och alla mina nära å kära fanns där med henne och jag trodde verkligen inte att jag skulle ha så kul som jag hade. Det var gaaalet sjukt roligt. Walid är bäst - det är allt jag kan säga =) Här kommer lite pics på tjejerna från studenten =)


Adiam som håller i Lwams plakat =)

Min stora lilla älskling

Zeeema min lilla älskling =)

Mathilde, Linda och Jag

Sandra, Lwam, Mona, Jag & Hareg =)

Sevan & Tima Emamiiiii grattis lillen =)

Rafal, Zema & Mona

Tjejernaaa på flaket =)

hahah fett sööööta å heelt glada =)

För vi har tagit studeeeeeeeeenteeen fy fan vad vi e BRA!!!

För jag har tagit studenten.... för länge, länge seeen!!

God morgon!!
Vaknade för ett tag sedan och sitter hos mamma nu med hareg, jai & Sara. Morgonen har börjat sådär och jag har absolut inte fått någon sömn inatt för jag la mig 04.00 och hade tvätt tid klockan 06.00 och JA jag var tvuuungen att tvätta


Jag på studentdagen =)

Bintan, Micke & Mathilde

Min klass =) Ex3A

Pappa & Jag

Jag, Nike & Mathilde

mamma emma, lilla jag, farbror/pappa pa =)

Frida, jag och Morbror fredrik =)

Jag & Min bästaste bästis =)

Lilla Lyckliga gambianen, med flaggan o allt på sins tora dag =)
Om du vill läsa mer om just min student dag så länkar jag till 3 gamla inlägget dagen innan, under dagen i skolan och senare på kvällen =). nu ska jag in till stan för att titta på alla vänner som tar studenten, jag ska hinna med 2 utspring så jag har liiiiiiite ont om tid och inte alls tid till att sitta här och skriva. tråkigt bara att det blåser kallt och kommer att regna om någon timmes, själv hade man världens bästa väder och värdlens bästa dag =) hej då =)

Dagens Ordspråk

Mycket få människor lever idag.

De flesta gör förberedelser för att leva imorgon.


Blue Hill dance award 2009

Jag hittade ett video klipp från Blue hill dance awards där det finns en snabb snutt på alla grupper som tävlade, niiice att dom gjort en sån faktiskt dock lite tråkigt att dom klipte in den sämsta delen på mina tjejer, aja vi har ju hela videon på dom i nått inlägg längre ner. =)

sean paul - one life

Sean Pauls nya lååt e tuung & jag som inte ens gillar honom så däär.. men den är verkliiiigen tuung!! man får väsrta kicken av den juhe, har inte tänkt på det tidigare. till er som hört den, fortsätt lyssna!! till er som inte härt den: lyssna och gå loss =)

Young Vibez

Nu har jag hittat ett video klipp på youtube på min duktiga elever i young Vibez från Blue hill tävlingen som dom var med i den 24:e Maj 2009. Njaa, tjejer jag ser nog att ni gör några små tabbar, men det är lugnt ni var duktiga endå, im proud!!

Så låt mig stolt presentera Young Vibez ( dålig kvalité på videon dock PLUS att den är filmad från en väldigt konstig vinkel) och den bryts i början och sedan sätts på igen, haha*host-host* Dålig kamera man! *host-host*



caribbean Dance studios elev avslutning =)

Kopierade in texten från facebook gruppen angående elevavslutningen på söndag - be there!!

Caribbean & Latin Fiesta!
Alla Dans & Festglada! Kom & Festa loss med oss!
Nu är det dags igen för Caribbean Dance Studios Elevavslutningsfiesta!

Vi intar Playa del Debaser mitt i centrala Isla de Medis!
Vi kommer förvandla festvåningen i Karibiens tecken, så kom klädd karibiskt!
(Klädtips: Färgglatt, blommigt, blommor i håret, volangkjol, klänning, sarong, strandkläder, Hawaii blomkrans, Hawaii skjorta, shorts, linne, strandtofflor mm)

Vi bjuder på en massa Underhållning: Spektakulära Dansshower, Popgruppen Ms Trez, Livebandet Latin Power, Dj:s, Animación (karibisk prova-på kurs), Limbotävling & en Massa Fiestaaa!

Det ska kännas som i Karibien fast hemma! Så glöm inte sololjan & solbrillorna ;)
Det blir en fest ni sent kommer glömma!

Shower: Reggaeton, Lapdance, Dancehall-Ragga, Ms trez, Live Afro drum-dance Show, Magdans

DJs: T-killah & mm.
Musik: Salsa, Latin Mix, Reggaeton, Dancehall, Ragga, Reggae, Ragga, Soca, Calypso, Hip Hop, RnB, Orientaliskt mm.

Kvällens Host: Zozi
Dresscode: Caribbean
Happy Hour: Tropiska drinkar serveras kl 21-22 (Uteservering till kl 24:00)
Festvåning: Debaser Medis, T-bana Medborgarplatsen
Entré: 120kr
Soluppgång-Solnedgång: 21:00-03:00
Info: 0739-366240

Bienvenidos!


Dåligt väder & härliga planer för helgen!

gooooooood morgon allihoBa =)
Sitter här i vardagsrummet med hela familjen, sara, sandra, hengameh och shiva. Vi sitter här och kollar resor jag och mamma som skall bokas innom en snar framtid =) Idag är det torsdag, regnigt, ruggit och det finns inte så mycket att göra. Jag vägrar sätta min fot utanför dörren (om det inte blir en gränby C med bil) i det här vädret... sitter och hoppas på bättre tider helt enkelt. Ihelgen så blir det en heldel fiesta faktiskt, niice =)

sandra fyller 20 på söndag så på fredag ville lill gömman fira sig på People i Uppsala. På lördag ska vi fira henne i Stockholm, vart vet jag inte än men det återstår att se! Min ksuin fyller också år, så det får bli någon kombination =).och på söndag är jag i stockholm för mina elever har avslutningsfest med dansuppvisning, kom dit och titta =) Nu ska jag snart färga sandras hår, ska göra ljusa slingor i hennes hår =) Men idag så ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt =) hörs senare =)


Stockholm- Solarium- Uppsala- Studentskiva

Vaknade upp hyfsat tidigt å käkade en härlig mack/mjölk frukost med jennifer, sedan så var det bara att packa ihop fort om vi skulle ha skjuts iväg till solarieöarna. Jag intog plats i "solstol" nr 1 och körde en solning på 20 minuter och OJ vad stor skillnad det blev. Aahh äntligen brun å fråsch!! Ett kvickt samtal kom och packningen var på väg till mig för att sedan ta mig vidare med bil till Uppsala. Framme och tillbaka i min kära stad så for man hem till sandra direkt, som för övrigt precis hade stängt igen fritidsgården hemma hos henne ( gatubarnet sessen hade åkt hem- ja va tvungen ).

Väl hemma hos sandra så skulle jag ju hem till mig. men nej nej nej den gubben gick inte eftersom att sara hade mina hemma nycklar och var på väg till middagen på people där det för övrigt skulle hållas en studentskiva till min vän Ghazale och hennes klass, men jag känner ingen i hennes klass så man va ju där för hennes skull. jag och sandra fick fixa oss hos Sandra och det kändes som att ingenting blev som det skulle men någonting. In på people blev det iallafall och jag och Diako (som var dj) var inte direkt glada på slutet då någon kille dök upp, tog över skiten och började spela House/ äckel musik!! men men jag hade iallafall sjuuuukt roligt - hahah 2 juni är lätt en dag att minnas =) här får ni bilder =)
Ps. alla texter under varje bild är skrivet på ett skämtsamt sätt. ingenting serrious så jag hoppas inte folk börjar grina nu. ta det med en nypa salt och se det på den ljusa sidan: det finns en bild på dig i min blogg =)


Jag hemma hos Sandra !!

jaaa här sitter vi och leker snygga as usuall!

och här var man ju glaad  med ciggen i handen å allt=)

Smiile for the camera Biiiatch!!

Sandra söötnosen =)

miss blue and miss pink =)

Vi passar perfekt ihop och våra tänder är väldigt fina med =)

sandra kör den där posen, ni vet =) vi var på väg till people...

Men innan dess så tar vi lite fler bilder ;)

Väl inne på people så träffade man på gladaste gänget =).......

och självklart så var Tonårsdotter på TOPP humör =)

Vackra lillasyster var också på plats =)............

shiva fick ont i ögonen utav blixten så hon körde en "snygg-blund-pose" för säkerhetsskull

Oj det blev lite fel, kan vi tar en ny  bild?!!!.........

Yes, sa kamera kvinnan och tog genast en ny som blev,Liite bättre...

Oh gaaah, så vackra systrar man fick med på bild =)

mycket skratt, mycket lycka!!

Shiva: bara för att du tar en sån här bild med min kamera så MÅSTE den upp! (Deniz smälter in lite lätt)

Tissel o tassel, killar viskar lika mycket som tjejer har vi konstanterat, och sara ser snyggare ut än nååånsin(få inte luft) =)

Ett kärlekspar lyckades man fånga på bild med när dom satt i soffan och slutade precis att grov hångla! =)

David vill visa för alla att han oxå kan göra som 2pac, peka finger å se lite farlig ut  =).......

Gärna flera gånger oxå!! hahaha

diako kan se snäll ut =)..........

Men han kan bli jävligt sur när jag klagar på hans låtar med =)

Sandra tyckte det såg coolt ut när grabbarna pekade finger, så hon hängde på trenden, lite diskret  samtidigt som hon visar att det är peace!!(hon var nog ganska omedveten om att hon gjorde det) och mohammed visar bara att han finns på plats =)

sara gillar INTE tequila... ja tror hon ville spy.

Glaadisar!!


Dennis: Titta Mohammed, där är kameran... vi MÅSTE vara med =)

också kom någon utav grabbarna in med det där jävla fingret igen!!

Hjäääälp vad hon ska pussas helatiden, den där Sandra. men om jag ska erkänna så JA, jag gillar det =)

Hjäääälp, han håller fast mig. Dennis försöker strypa mig och någon fick med det på bild! det blev största bråket.....

men tjejerna gjorde Peace och allt var lugnt igen =)

Mannos leker gullig med händerna i kors =)

Aymen var den enda killen som ville och kan dansa som fanns på plats, så han fick joina oss tjejer på dansgolvet =)

Sara, jag & shiva =)

Binta Coker Drammeh var namnet =)

och den här craaazy bilden får avsluta kvällen, nu springer jag ifrån datan =), god natt!!


En varm dag =)

Still in stockholm!!
En otroligt varm och härlig dag, love it!
jag och Nino hängde i centrum och käkade glass vid den "Feta Poolen" ( snarare plask dam med en liten stråhle som KAN bli högre än husen, enligt teo- haha) Mysigt hade vi det iallafall. Vi chillade, solade benen och satt och snackade en hel del faktiskt innan vi rörde oss mot hennes crib där vi tog en sväng på gungan. Sedan så hade vi inget bättre för oss och fördrev tiden med att leka modeller ( OBS!! LEKA modeller, vi tror absolut inte att vi är några) Äh, kul hrej bah å några användbara bilder blev det oxå, typ 10 av 100 - haha. Vi posade och tog en massa, massa, massa bilder som ni får se här, innan jag drog iväg på galan med mamma och ligan. Bless N´ Love !!


Jag bara Ääälskar den här bilden på dig jennifer!!


Ni vet, den där glassen vid plask-dammen som vi tog, den heter TWISTER!!

Det var dom Normala bilderna, här kommer bilderna då vi lekte top modells!!

Den här bilden är så fruktansvärt fin på lilla jennifer aka. Nino KAAAATTTT!!!

Och ja där har vi ju självaste Tonårsdottern, ni vet,hon som skriver i bloggen när hon känner fört´!

Jennifer körde en likadan bild. mjaaaaao!!

Klart man ska posa vid en sten, det gör väll alla?? :O

det får vara den sista bilden för dagen men som sagt det var 4 av 100, fler får ni någon annan dag =)




Tv4:a galan rädda mammorna!

Som dom flesta vet ( som läser min mammas blogg) så fick mamma 4st inbjudningar till tv4a galan rädda mammorna. Jag, syster Jai, Linda el soudi (mammas vän och våran gamla nanny ) fick turen att följa med Tonårsmorsan =). Jag var som alla förstår redan i Stockholm så jag mötta upp mamma och company i slussen och självklart så var jag sen som alltid, haha. Vi tog snabbt en taxi dit vi skulle och när vi kom fram var det hur mycket folk som helst.

En kille hjälpte oss in och visade vart vi skulle ta plats, sedan så var det bara att ta plats och galan var igång. Dom visade en massa hemska repotage med om olika mammor och barn som hade varit med om hemska saker, usch... och där satt jag med mina bruna stora ögon och grinade haha, fett sorligt var det juhe =(. Efter något sånt där så är man ju bara hjärtlös om man inte skänker pengar vilket jag gjorde innan galan och efter =)  yes, jag e stolt nu har jag gjort något bra med dom pengarna som endå bara skulle gått till cigg eller något betydligt mindre viktigt!!

mitt i direkt sändning så får jag ett sms av isa ( lillasystern som var hemma) hahahah foppor (stackarna) linda klappar händerna helt serriöst och hon såg oss på tv:n och tyckte det var kul. Aja nu hade vi varit i studion från klockan 19. 30 - 22. 10 och det var dags att gå hem. men först så skulle mamma bara hälsa på sin gamla barndomsvän Tilde de paula som var programledare tillsammans med en till tjej och hon kände knappt igen mig och jai för att vi blivit så stora. Här får ni i allafall bilder på kvällen =)


Syster Jai Och jag =)

Scenen =)

Syster & me =)

mamma, syster & Jag

Syster, Linda, mamma, tilde & jag

Agnes & eric gadd - haha

jai, Jag & agnes =) ( kolla hennes hååår fan )

chralotte Perelli, Jag Thomas di leva ( Isatous stööörsta IDOL =)) & syster jai =)

jag, Tilde & jag

Och nu orkar jag faktiskt inte lägga upp fler bilder, det får räcka... lägger upp fler någon annan dag :P

Förlåååååååt då!!

Jag vet att jag är säääämst på att uppdatera i tid, nu för tiden, men ni kan inte klandra mig för det är sommar och det är sol och tro det eller ej  så har jag ett liv och sitter inte inne eller stressar mig hem för att skriva i bloggen, så ni får ha förståelse med detta tills vidare ( kanske tills vädret lagt sig) =) Jag har iallafall en massor att berätta, tar detta dag för dag i olika inlägg och börjar med tv4a galan, rädda mammorna =)


RSS 2.0