Det märks att sms är gratis! (för dom flesta)

Vendela: Vi har inte med exact dance?
Binta: Men kolla med någon som har den, eller kolla på internet.
Vendela: Skicka till Mathi
Binta: Nej gör det du, jag e upptagen med att rulla tummarna
vendela: Fuck you haha. A jag pratar med henne nu
Binta: Aaa bra, för tummarna har tävling
Vendela: Och du säger att jag är konstig
Binta: haha det är final nu! höger mot vänster, Otippat va?
Vendela: Asså du är ju sjuk hahaha

Trots allt, så är han endå en Legend!

Det har snackats en hel del om denna snubbe, om hans musik, barn och tjejer. Själv skiter jag i allt folk skriver i tidningen osv... Jag gillar honom och punkt slut. Okej visst alla låtar är kanske inte helt rumsrena men det spelar ingen roll egentligen för majoriteten av det han gjort (musikväg) tycker jag låter nice, texten har en mening och DET gillar jag, han säger mycket sådan som vi faktiskt inte har tänkt på kanske.? ( eller jag i alla fall)  och även om jag inte är helt in to svensk rap så finns det en heldel låtar som jag faktiskt gillar/älskar, det här är en av dom!!
och att bakrundsmusiken är tracy chapman är ju bara heeelt fantastiskt!

Dagens Ordspråk

Att förlora pengar är illa.
Att förlora vänner är värre.
Att förlora hoppet är värst.


Yes We Can!!

God Morgon =)
Mer uppdatering om veckan som jag varit borta får ni lite senare ikväll, jag vaknade nyss och måste skynda mig iväg till Stenhagen för att dansa och träna med tjejerna, vi har ont om tid på oss så det är nu det gäller, vi måste sätta allt. (fan att vi inte kom på detta lite tidigare, vi har ju haft heeela sommaren på oss). Men men nu är vi ute i sista minuten som vanligt =) haha. Jag är jätte sliten och satt uppe otroligt dumt länge i natt och gjorde absolut ingenting vid datan. Hareg började ta deprimerande promenader för sig själv och med sin mp3 och en cigg lixom så jag satt här själv och kastade i mig lite nutella samtidigt som jag väntade på att Dj Cartel skulle skicka över mixen som han har gjort till oss!

Nu ska jag kasta i mig lite mer nutella sedan så ska jag springa ut till bussen och åka iväg för att dansa haha =)

Obama : Yes we can!!
Binta: Yes I Can


Grönalund Igen..

Vi åt på resturang och jag tror att hela resturangen hörde oss när vi skrattade, den ena var värre en den andra!

Insane är ju en annan historia, Vendela och jag lurade upp både Hagge och Moa i den, och alla var helt panikslagna när vi väl satt oss i den och börjat åka uppåt. Alla skriker och skrattar och gråter på samma gång, hahaha. Tror ni inte att insane stannar just när det är våran tur? Hagge vrålar vi kommer dööööööö, hahaha asså shit fett fula vi var, duuunder!!


Men det absolut bästa på hela dagen var när vi skulle gå Spökhuset! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Jag och Binta övertalade alla fegisar om att följa med, så efter lite tjat så fick vi med allihopa in i huset! vi var ensamma i huset, och gick tätt tillsammans!

När vi gick i en smal gång kommer ett spöke fram, och alla skriker och försöker springa! Den som var först ramlar förstås, och en efter en ramlar över den som låg under! Ingen kom någonstans och alla skrek (då menar jag verkligen skrek), skrattade och var helt panikslagna på samma gång! Alla försökte ställa sig upp och springa iväg, men ingen kom någonstans! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAA vad fult de måste sätt ut! Ett gäng tjejer som ligger i en hög på golvet och skriker och kastar sig omkring och drar i varandra för att rädda sig själv.
 
Haha samtidigt som jag skrattar och är skit rädd och moa har fastnat i mitt örhänge så var jag panikslagen ett spöke närmade sig bakifrån hahhahahaha alltså shiet vad rooooligt det måste ha sett ut. Den enda som inte ramlade var Vendela som gick sist och som stod och skrattade och samtidigt var rädd för spöket hahahha I FOUND YOU!!  Den här dagen var så jävla rolig, vi måste back samma gäng till grönan =)


MOa, Jag & Harej i Tilt =)

Jag & Moa i Berg och dalbanan =)

Hareg & Vendela

Bojkotta "Pottan"

På lördagen så träffades vi alla i stan. Jag, Lilla syster, Vendela, Hareg & Moa, vi skulle till gröna lund egentligen ( jag vet att jag typ har bosatt mig där, men vad ska man göra om man älskar fritt fall, den känslan e svår att hitta någon annan stans än på grönan). Hur som helst det blev inget grönalund för oss för vi pallade inte med en massa folk ( jobbiga gubbar å tanter & 14-isar som skulle gå på sommarkrysset) så i entrén så vände vi på klacken mot stan igen och satte oss på ett fik och små pratade om allt mellan himmel och jord.

Jag och Vendela ville se harry potter 15 ( eller vad det nu än är för siffra på filmen vi såg) av alla "potta" filmer jag sett så var den här SÄMST. Så sämst att det börjar med att vendela somnar och efter en stund så väcker jag henne, sedan så är det min tur att somna och hon väcker mig. i 2 och en halv timme så sitter vi i den där jävla obekväma bio stolen. Vi har kastat ut 110 svenska riksdaler på en skit film, jag kunde lika bra gett dom till en hemlös människa på stan. den va så ovärd att se, men jag måste se den igen så att jag kan bestämma mig helt och hållet för hur kass den är, inte alls som dom andra filmerna i alla fall.

Efter filmen så Drog jag och Vendela till fridhemsplan, närmare bestämt Johnnys för att fördriva tiden i väntan på Bullet, hahah säger jag bara till folk. Det är så roligt att titta nykter på en onykter människa, som folk beter sig alltså, nu får det vara nog. Efter att ha fastnat på Johnnys i några timmar så for man vidare back to THE crib


At the fiik =)

Isatou & Moa =)

Storasyster & Lillasyster

Hagge & V-gal!

Steve - THE MAN!!!

The Grind & en jobbig kväll!

Som sagt, äntligen fredag, vi tackade eleverna och sa hej då till allihopa som varit med, föräldrar och vänner kom sista dagen för att kolla vad tjejerna hade läsrt sig och bra feed back fick vi, sånt gillar man ju alltid. Jag och vendela for hem till mig för att packa och fixa till deta sista och vips så kunde vi inte åka, försen efter någon timma haha, varför är hemligt  =). Nåja, in i bilen och iväg till Stockholm, väl framme så fixade vi iordning oss väldigt snabbt och sedan så tog vi taxi till clustret för att gå på The Grind som inte alls var en lyckad fest, inte den här gången i alla fall.

var där förra gången dom hade det och då hade jag super duper roligt från början till slut, verkligen men denna gång var det bara en massa bråk och tjaffs på festen, tunnelbanan och ett gäng jobbiga/omogna tjejer som skulle kolla snett, springa efter en, knuffas å böka runt och rivas på halsar och bara visa hur mycket dom brydde sig om mig och mina vänner, medans vi bokstavligen pissade på folk som bara ville ha jidder, det där är inte riktigt min grej alltså, vill jag något så får jag fram det, vill jag inte något så skiter jag i jag håller inte på å jiddrar så där. Jag har det jag vill ha också får det vara bra, acceptera och GÅ VIDARE. ( endast för att du läser detta, inget annat ).

På vägen hem blev det tumult vid tunnelbanan och en massa grabbar lekte balla och skulle bråka och ha sig, bara för att lixom, helt onödigt. jag flippade däremot på ena vakten & polisen som betedde sig som Horungar idioter. Liter ut en kille från vagnen, kastar ner honom på marken och sedan så sparkar man honom hårt mellan benen, killen gjorde INGET motstånd och sa inget utan han satte sig lugnt ner och han var dessutom INTE inblandad i bråket tidigare heller. Aja mathilde har ALLT på film, ska försöka få henne att ladda upp den ( om den inte är för lång) så att ni får se vad folk som har makten håller på med. Jävla makt missbrukare! Här kommer iallafall lite trevliga bilder innan folk, vakter, poliser, och andra bitches började irritera mig och mina vänner den kvällen!


Och detta fick bli min party outfit!

Im the sweetest trouble maker EVER!!

Jag & aida

Wa wa wiii wa

I Malikas huvud : " Omg, det är en svart kille bakom mig, han e katt, winea lite lätt, sen haffa"
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!


Bumbi gal, Dozee & Lil B


Simba mitt lilla lejon!

Vi hade fint besök i Uppsala med av Lilla Simba som fick vara med på sista dansträningen på lägret =)
Åh han var så söt och charmade alla direkt. Världens sötaste! shiiiet vad jag saknar min hund (ar). Jag hjärta förra sommaren & Simba <3 Han va fett söt när han sov med mig med, låg och trängdes och var närgången och knuffades hela natten och jag våga knappt röra mig, var så jävla rädd att mosa honom =) haha


Dansläger & Fest - allt i ett!

Nu har jag mycket att ta igen, en hel veckas bloggande ska ni få, fast vi börjar med Onsdag förra veckan =)
Efter danslägret och all undervisning så åkte jag och vendela hem till mig, vi skulle egentligen ha åkt till Stockholm men det var inget som någon av oss orkade efter att ha dansat intensivt med eleverna i en vecka.  När vi var hemma hos mig så messade Steffi och var jätte taggad på att gå ut. Två utav eleverna som kom från stockholm var också sugna på att gå ut här i Uppsala så vi 5 bestämde oss för att gå ut och roa oss lite.

Det kändes helt skumt och konstigt att gå ut i Uppsala, men på något sätt så var det skönt eftersom att det var så otroligt längesedan man var ute och festade här, plus att man träffade en massa gamla vänner osm man inte sett på år och dar. Vi gick i alla fall till BJ ( Birger Jarl ) och det var proppat med folk, under en period så var det lite föör mycket folk där. Det hela slutade med att B1 kom och hämtade oss, körde oss till donken och sedan hem för att sova och upp tidigt nästa dag för att dansa, igen  haha ( hur orkar vi ). Lite pics =)


Lill B- redo för utgång och kvällens outfit blev detta =)

Coker & aliaga =)

Vendela & Ja

Malin & Lina =)

Heeej kom och hjälp mig!! Varma gubben stannade vi vid ett tag innan vi drog vidare =)

alltså - hahahha STEFFI den dagen var inte "latch"!

Lina & bubi gal!


Mycket o gora & mycket o tanka...

Dalig uppdatering..?? aa jag e heelt keff jag vet!!
men jag har haft galet mycket att tanka pa och galet mycket saker att gora, VARJE dag. Jag har i alla fall sjukt mycket att beratta sen, men det far bli imorgon kvall (ganska sent) som jag satter mig ner och berattar vad jag gjort och haft for mig ( kommer tyvarr inte kunna beratta allt, for mycket ar fortfarande hemligt, men lite kan jag ju avsloja i allafall ). Nu ar klockan mycket och jag ska kasta mig in i duschen och sedan mota up Vendela och Marsella for att dra i vag pa release fest i Stockholm och fa se musikvideon som jag var med och dansade i for nagon manad sedan. Men tills vi hors och ses igen sa bjuder jag pa ett video klipp pa min lille bror Rico som ar gaaaalet tyng pa att dansa =) Har kor han krumping!!

Bless and maaaad fucking loove!! <3

Dagens Ordspråk

Missar du en timme på förmiddagen

måste du jaga efter den hela dagen.


Beenie Man singing - No woman , No cry

Sorry för det dåliga ljudet som bara sprakar, min kamera har ett dåligt ljud intag!! hahaha
Ps. Min trogna läsare, jag fick ditt privata meddelande och det var också något jag hade lagt märke till, ingen fara jag publicerar inte kommentaren, skriver inte ut ditt namn, men du vet vem du är =)

King & Queen of dancehall!!

Här kommer ännu ett videoklipp från beeniemans konsert som jag var på, enjoy!!




Direkt sändning =)

Sitter just nu i danssalen och kollar på Papis fina koreografi som han lärt tjejerna. Vi har bara en danssal idag för den andra fick inte användas överhuvudtaget, men den användes endå av några, precis som vi fick igår.  Ingen fick ha den men vi hade den endå så det är no big deal. Vi kör på stor grupp i en danssal det är dessutom lite mysigare när alla dansar tillsammans, dom e ju sjukt duktiga och snabb lärda elever med. Dom behärskar 5 olika dansstilar och har fått 5 nya koreografier, dom här är så pass duktiga att man kanske ska ta och starta en ny och bättre dansgrupp med fler stilar än dancehall, det är ju roligare att kolla på flera olika med =) hihi.

Snart så sticker jag iväg till fyrishov men först så ska jag ringa upp mr. B =) Idag så fick jag och Vendela ta sång lektioner, gaah min röst is NOT gjort to singa!! ( om ni hörde mig skulle ni tänkt: vad faaan håller hon på med ) hahaha men jäkligt roligt var det i alla fall och mycket skratt kan man ju lätt säga att det var. Om man vill prata med en männsika så tar man väll kontakt, och gör man inte det så VILL man väll inte prata, eller så har man bara svårt att öppna munnen i just sånna lägen? Du kan inte prata med någon annan och be den prata med personen du vill prata med, gör det själv!


Just nu finns dom bästa dansarna i Uppsala på plats i Stenhagen =)

Grabbsen i limmon till dansen =)

Dansläger vecka nr 2 är nu i full gång =)

Det va ju ett tag sedan man vaknade upp så här tidigt, men måste man så måste man. Jobb har det varit under hela dagen och en massa, massa dans och rolig undervisning har det varigt, full späckat och en massa nya korreografier =)
Jag och Vendela har ju ett dansläger för stor och små och nu inser man verkligen hur roligt det är att lära ut dans, det är verkligen kul, speciellt när man har så duktiga elever =)

Vi hörs imorgon, btw så är jag barnvakt till lill brorsan idag & imorgon eftersom att mamma jobbar och fritids är stängt hela veckan så den lilla rackar ugen ska med mig o dansa, igen och så ska vi bada på fyrishov imorgon, hoppas han lär sig några moves, han har ju värsta chansen att kunna bli grym innom dansen med en syrra som skulle kunna träna honom hemma. Fast iof så kankse det inte e riktigt hans grej att stå och skaka rumpan, det är nog mer min grej - haha.

Adios Amigos ( vart fan kom spanskan ifrån? =O )

Dans folket =)

Vendela & Moa en väldigt duktig elev =)

Lill B

Vendela, Jag & Moa

Min älskade söta lillebror =)




Kan någon komma hem till mig med Sushi NU??

Sitter uppe, det är mitt i natten och jag kan inte sova, fast jag egentligen bara borde kasta mig ner i sängen, bråka lite med mina tankar om att det inte går att sova, slappna av och ja lovar er att jag skulle somna bums, för ni som känner mig vet hur galet, läskigt och överdrivet fort jag somnar när jag väl koplar av, så nu försöker jag fördriva tiden med ett meningslöst blogginlägg, bara för att jag verkligen inte har något bättre för mig.

Så jag tänkte alltså berätta för er om hur gaaalet sugen jag är på Sushi, det är helt sjukt. Jag har ätit det fett mycket nu under en kort period då jag fastnat i Stockholm, av någon dum anledning och det är inte särskillt mättande (inte om man e ett matvrak som mig i alla fall)  men faktum är att det är så jääääkla gott!!  Mums. Nää jag ska nog ta o lägga ner datan så att jag får någon lugn o ro här i kropp o själ så att till slut kan somna, Gott Natt min vackra skatt!! - hahahhaha ( den repliken alltså, den dödar)

 
Visst ser det mumsigt ut..?! tror det va från i torsdags eller fredags som jag kastade i mig detta =) ( minns ej va bilden va ifrån för ja åt sushi båda dagarna haha) Och neej Shamon, Sushi är ingen trend mat!!

Beenie Man dancing to Mj´s song for MJ =)

Sorry för det dåliga ljudet som bara sprakar, min kamera har ett dåligt ljud intag!! hahaha


Beenie man på Gröna Lund!!

Beenie man spelade ju som sagt på gröna lund i fredags och självklart så fixade jag två stycken biljetter, en till mig och en till Savannah. Vi åkte dit lite tidigare för att hinna åka fritt fall ett par gånger o lite andra karuseller det va dunder. Släkten var också på plats för att fira lisas (kusins tjej) födelsedag och det var trevligt å gå runt på grönan en stund innan konserten, trotts att EMMA bangade på insane. Tråkig morsa hon e vah !! ( hahah ja skojja Emma, vi har sommaren på oss för vi måste åka den, aiight!! ).

Efter att ha traskat runt på grönan nån timme så mötte jag upp moster Li som också självklart skulle se the king of the dancehall också var det ÄNTLIGEN dags att inta possition: Tyrol. Det var redan fullt när vi kom in så vi började med att ställa oss på "balkongen" men vi valde att traska in bland människorna för dom såg endå inte ut att trängas så mycket, men där hade vi fel för helt plötsligt så hamnade vi längst fram och det vart lite jobbigt, med en jobbig kille som slet o drog i mina hängslen o hår för att få min uppmärksamhet haha men jag brydde mig inte utan flyttade mig, ett antal gånger eftersom att han flyttade efter.

egentligen så behövde vi ju inte stå längst fram o trängas eftersom att vi endå skulle få möta denna beenie öga för öga (för andra gånen) efter konserten. Efter konserten blev det en hel del dans, rök paus osv.. innan vi begav oss backstadge för att säga hej till the king of the dancehall. Efter att ha stått o små pratat en liten stund så åkte jag, savannah, min moster och hennes fyra vänner till hotellet för att utveckla vårat snack med honom, i korridoren på väg in till rummet så ville jag bara kolla med honom om han kände igen mig, eftersom att vi mötts förut, men jag tyckte det var lite skämmig o bah: hej känner du igen mig?...

men efter lite pusching från tjejerna så frågade jag om han kände igen mig och då sa han : Jaa så klart, dancehall queen & Dancehall king - haha. så vi små pratade lite på hotellet och tog lite bilder innan jag o några utav tjejerna blev sjukt hungriga och tog en tai till mc donalds med hans maneger och killen som sjunger med honom (han var även för band till beenie) vi käkade en härlig måltid och maten smakade extra gott eftersom att jag var så sjukt hungrig. Efter att vi åt så åkte vi tillbaka till hotellet och små pratade lite med folket där och dom som fanns runt om kring innan det dök upp en taxi för att köra hem mig och Savannah, vi kom inte hem allt för sent klockan var ca. 05.00 när jag somnade i alla fall. Min fredag var underbar, som du kankse förstår, hur va din?

Blezz n Love


Savi köpte åk band =)

Lill B i sin rosa (BEKVÄMA) Outfit =)

Jag & Mamma Emma :)

Savii & Jag

Lååångis o kortiis :) haha

gulligt par, det där =)

Morbrors fru Karin =)

beenie man on the stadge =)

The king!!

The king of reggae is dead, the king of pop is dead buth the king of dancehall is alive!!

Moster Li & Jag =)

katt varning i taxin =)

och så har vi en bild på mig och beenie man <3 King & Queen of the dancehall ( som han sa ;) )
mer bilder får ni någon annan dag, orkar ej lägga upp fler =)

Beenie man- King of the Dancehall!!

Om ni bara visste vad som snurrar i mitt huvud just nu.
Gaaaaaaaaaah, vad jag e glad :D



 



(aaa ja vet att det blev knas med rutorna, nu nar ja la in latarna, men jag pallar inte och hinner faktiskt inte fixa det haha)

SÅNT HÄR GÖR MIG SÅÅÅÅ ARG!!!!!

Kan inte ens fatta att det finns sånna här människor :@
Okej programmet är inspelat från 2003, men jag tror knappast att deras åsikter har förändrats, inte mycket iallafall. Det gör mig upprörd när folk pratar om, eller nämner Afrika som ett land när det är en värdsdel, precis som europa. När man pratar om människor som raser och att raser inte ska blandas. Ras säger man om djur, människor är en och samma art punkt slut. Jag har inget mer att säga, jag sitter och kokar när jag ser sånna här idijoter sitta och yttra sig, speciellt i TV. ja ni får helt enkelt trycka på Play och se efter själva vad det är som gör mig så fruktansvärt upprörd!

Bless N love!!





Beenie man - hmm hmm ( @ gronalund ikvall )

Ehm,JAAA,  jag e Taggad!!! wa wa wiii wa, ska harja bakom scenen :)


Dagens Ordspråk

Man får ta folk som de är

och inte som man vill att de ska vara.


Dance!!

(jag hade glomt bor att informera er om detta!! det ar ett danslager som jag ska vara tranare pa nasta vecka, kopierade allt fran vendela och la in det i min blogg sa det ar bara att anmala er vi ses, next week :) )


Den 20-24 juli kommer vi hålla i ett dansläger. Stilarna vi kommer köra är olika stilar inomHiphop, Dancehall och eventuellt Crumping!
Det kommer bli skit kul, så ta med dej kompisarna och dansskorna så ses vi snart!!

Det är två Olika nivår ni kan välja 1 eller 2.

Nivå 1 väljer man om man är helt och hållet nybörjare och aldrig dansat tidigare eller om man dansat en termin. lärarna kommer att ha ett långsamt tempo så att alla hänger med och gå igenom grunderna noga den första lektionen.

Nivå 2 väljer man om man har dansat 2 eller fler terminer och är van att ta koreografi, lärarna kommer att ha ett snabbare tempo och köra mycket koreografi under lektionerna och vad det gäller dancehall så förväntas du kunna "shaka rumpan" utan problem!

Lägret startar Måndag den 20:e Juli och avslutas Fredag den 24:e Juli samma helg kommer vi att anordna en avslutning och uppträdanden med det man lärt sig på lägret för alla som varit med. Det kommer att bjudas på en överraskning med och vi kommer att arrangera aktiviteter för dom som vill delta då lektionerna avslutats.

Det krävs ingen tidigare erfarenhet, utan alla är där för att lära sig och ha roligt under veckaornas tid :)

Vanliga frågor...

När: vecka 30. 20-24 juli 2009
tider: från 11.00 -18. 00 ( med pauser mellan kurserna för att samla krafter, äta, dricka och vila ut mellan danserna)
Hur ofta? : 3 lektioner per dag 2 lektioner innom hiphop & street och 1 dancehall lektion
timmar per dag: 3 timmar & 45 minuter
tränare: Binta coker ( dancehall ) steve williams ( hiphop, locking) vendela idun (hiphop/street/dancehall) Pappis (hiphop/street/locking).
priser: 700kr för vecka 30 (alla lektioner ingår) 120kr/ per lektion för drop in, gäller om du vill prova på och vara med under en lektion.

övrig information kommer i ett mail då du anmäler dig.
Om du kommer från en annan stad och har önskemål om sovplats skriv det då under Övrigt i mailet då du anmäler dig.
sista anmälningsdag: söndag den 19 juli. OBS!!: Anmälan är Bindande , vilket betyder att OM du anmäler dig så måste du betala, du kan avboka en vecka innan men då tillkommer en avanmälnings avgift på 200kr.

Hur anmäler jag mig?: Du skickar ett mail till [email protected] och fyller i följande punkter nedanför...
så här kan ni till exempel skriva:

Anmälan till danslägret 2009

Namn: malin bengtson
adress: Villavägen 2 75439 uppsala
Telefon nummer: 0765 43 52 55
Ålder & person nummer: 16år. 920807-4161
Mail: [email protected]
Vecka: 30
Nivå ( 1 eller 2): 1-danc ehall, 2-hiphop & street
erfarenhet: dansat dancehall 1 termin och street dance i 4 terminer
Alergier: alergisk mot nötter
Önskemål (sov plats om du är från annan stad): jag bor stockholm och det skulle underlätta med sovplats för mig.

Välkommen att anmäla er det finns inte så många platser så skynda er, hoppas vi ses i sommar Mvh // Danstränarna =)

Fiesta in stockholm, Med sistah!

Igar torsdag sa kom lilla syster, hennes pojkvan och rebecca till Stockholm for att festa pa mama africa :) sa vi drog dit hahha bra musik hade dom sjalvklart men for mycket gambianer och for mycket slaktingar och for mycket sliskiga killar -haha. Jag och Becca harjade loss med vara drinkar som gulliga maykel bjod pa, eller aa nastan alla, 90% av det vi drack haha. sa kul sa kul vi hade pa dansgolvet dar alla slet och drog i oss som djur eller kanske odjur. Jag var full, yes i was for forsta gangen pa valdigt, valdrigt lange och jag fick for mig att prata SWENGELSKA heeela kvallen, folk ville ju bara strypa mig haha. alltsa det ar skit kul o snacka swengelska har jag kommit pa juhe :P haha. aja har kommer nagra bilder som jag hann ta innan betterierna dog.

Bless N Love <3


Syrran & Rasmus


Becca & Jag

I Love my sistaah <3 U the fucking Best!!

I got new Babies :)

En del shopping har jag gjort med, behovde lite nytt sa jag drog in till stan for att handla till o borja med ett par skor, men man kommer aldrig hem med bara en sak om man varit i stan och pa shopping humor. hahah det har fick jag med mig hem i alla fall :)


Dom orangea sko snorena var inget jag ville ga runt med, tyckte inte att dom passade sa bra till sa jag kopte vita som jag bytte ut dom orangea med sa fort jag kom hem :)

Vilka tycker ni va finast? Vita till hoger.

Jag kopte aven en ny mascara, samma som jag alltid anvander dior show och sedan ett solpuder fran isadora eftersom att jennifer tog med mitt till cypern hahah.

:)

(kan fortfarande inte skriva bokstaverna med prickar)
Dalig update, I know. Men nu ska ni fa lite bilder och en kort sammanfattning av vad jag gjort i veckan ( av det jag VILL dela med mig sa klart ) min mandag var valdigt spannande och fart fylld kan jag lova er, har dock inga fler bilder an dessa att bjuda pa, men det far racka haha umgicks med dom har tva en hel del :)


Jennifer & Jessica

Jag : on the little blue one!

Ice age 3

Jag kan inte anvanda bokstaver som har prickar ovanfor sig p.g.a. att jag inte befinner mig vid en normal data med normalt tangent bord. men i allafall sa sag jag Ice Age 3 pa bio i sondags och den var as roligt, satt och garvade som fan under hela filmen - hahahha och efter det akte vi och kakade mat och jag snackade lite med savi o forsokte styra upp nagot mellan oss, men det gick inte o fixa for att hon bor for langt ifran mig och alla med bil var judar den dagen, haha.


I LOVE MY NEW MAN<3<3

I LOVE U BANTOMBA TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT!!


Om Mig

lovar du att vara ärlig? Men ja
namn: Binta ( jag har 4st. men Binta får räcka)
vem behöver du mest just nu: Dom jag behövde igår och som jag kommer att behöva imrogon.
vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Okej,<3
var bor du? uppsala/ Stockholm
trivs du där: ibland i Uppsala ALLTID i Stockholm
sprit, cider, vin eller öl: cider,sprit
brukar du bli för full: nope
vad har du för mobil operatör: tele2 comviq.. hallå, gratis sms!
är du allergisk i mot något: nej, eller jo nickel men det räknas inte
har du haft sex idag: Nej, jag har bara haft 7, vad e 6?
hur svarar du i mobilen: Bintaaaa, Hallååå Det e Bintaaa (folk klagar på att jag drar ut på A:na)
vem ringde du senast? MIn Kung - haha
antal timmar sömn inatt: ca. 8
sov du ensam: nej, jag hatar att sova ensam...
vanligaste färg på dina kläder: alltid olika
är du smart: Alltid!
vad saknar du: Ingneting just nu, allt e perfekt.
favorit dryck på morgonen: OBOY!!!!
är du nöjd med ditt liv: ja,otroligt nöjd =)
vad gör du i morgon: jobbar, dansar och lever livet =)
vad längtar du till? Reggaefestivalen faktiskt.
har du bra vänner och äkta vänskap?Ja, NU har jag det, de falska finns inte längre kvar
vad använder du för shampoo? haha ingen aning..
hur gammal är du: 20
tycker du om någon just nu: ja
vilken tid gick du upp idag: 13.15..?
bär du glasögon eller linser: nej,
har du piercing: ja, läppen
vill du gifta dig: Det ska vara ett sagobröllop på stranden ;)
vill du ha barn: jaaa, ett helt fotbollslag =)
bor dina föräldrar tillsammans: Nope ..
har du tandläkarskräck: Jag hade det men nu är jag så van vi rälsen i käften så jag känner mig faktiskt hemma där
vilken ögonfärg har du: Ljusbrun, kan skifta till en lätt grön touch!


Jag är inte skriv sugen. Är du danssugen?

Jag tänkte skriva ett nytt inlägg och berätta om vad jag ska göra, men jag ångrade mig precis, haha!
Men jag länkar till mamma's blogg HÄR så får ni gå in och läsa och se om det kanske är något för dig och eventuellt dina vänner?.

Bless N Love



wa wa wiii wa, bebisar =)

Så här kan det gå om bebisar dricker Evian vatten, bebisen i räkost reklamen har precis blivigt UTKLASSAD för denna knäcker!! <3


Man får väll se ut hur man vill? ....

Ogillar: Jag ogillar folk som ser ut så här och JAAAA må folk kalla mig ytlig (när det kommer till detta) men alvarligt talat så undrar jag hur dessa människor är uppfostrade? Hur kan man gå runt så här och verkligen, verkligen tro att man e skit snygg!! Jag hatar fjortis-klädstilen- hååårt!!

 Jag kan säga så här, om någon utav dessa tjejer med katt streck, idomin salva på läpparna och klumpig mascara hade varit mina barn så hade jag skrubbat av sminket på dom med sandpapper och skickat iväg dom till Gambia i minst ett år, punkt slut. Tjejer det här är verkligen inte okeej. Usch jag blir nästan gråt färdig när jag ser dom här.



INTE OKEJ!!

INTE OKEJ

INTE OKEEEEJ!! ( sorry tjejer på bilderna, men det är verkligen inte okej)

Tävlings dags igen!

Nu är det på tiden att jag ordnar en tävling för er läsare =)
Det ni nu har chansen att vinna är denna fina t-shirt med texten : one love one unity som kommer från UF- rasta som har en massa coola t-shirtar med snygga kända reggae citat & låt tittlar tryckta på framsidan eller baksidan, eller både och.
Det du måste göra för att få hem denna snygga t-shirten är följande:

Gå in på hemsidan www.ufrasta.se och skriv ett mail till de via "kontakta kundtjänst" där ska du skriva
1. vad du tycker om tröjorna
2. Varför du vill vinna
3. tips på ett tryck som de borde trycka
Skriv även ditt namn och mail adress i mailet så att dom kan kontakta dig som vunnit =)

Lycka till nu och må bäste man/kvinna vinna. Tävlingen är till för både killar och tjejer så ni vet, alla får vara med och delta =)


http://ufrasta.se/banner2.gif


Passa på =)

Tycker ni om Cocoos smycken? Det är nu ni ska passa på då för fram till den 28 juli 2009 så får ni 15% rabatt om ni anger rabattkoden: bloggspecial  Vid er beställning, nice vah =D.




www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Dagen blir som den blir...

God morgon, god morgon!!
Nu är jag vaken, efter många om och men, bråkade verkligen med mig själv för att orka upp i vettig tid. Gårdagen är en gåta & Stockholm/överkörda djur är svaret! Idag är det inte regnigt och hyfsat varmt. Är det kanske så att sommaren är på väg tillbaka till oss? I hope so. Jag ska nog ta å tvätta upp lite kläder och kolla på film innan jag bestämmer planerna inför ikväll. Som sagt så har jag fortfarande ingenting som jag måste göra och det är såå skönt, för  en gångs skull så har gud raderat alla MÅSTEN åt mig.

Min älskade underbara kusin Sap är med i någon slags modell tävling så nu tycker jag att alla snälla söta underbara läsare klickar på länken HÄR och sedan trycker på tummen upp och stöttar henne i det här, nu när hon har fått för sig att göra något bra =) ( två länkar i en smäll sap ). Nu ska jag tvätta, städa undan lite och platta håret innan jag bestämmer mig för något annat! Ps. Mina älsklingar kom hem från bulgarien igår, kanske hookar med dom?!

Bless N Love <3

Bara du & Jag, Vi vet!!



Jag vill se dig le igen, för Jag ser gråten i din själ!!

Dagens Ordspråk

Gårdagen kan vi inte få tillbaka,

men morgondagen är vår att vinna eller förlora.


KOLLA, KOLLA, KOLLA!!

ALLTSÅ HUR SKÖÖNA ÄR INTE DOM? DET HÄR ÄR DET BÄSTA I DANS SOM SVERIGE NÅGONSIN EVER HAR GJORT!!OCH DÅ MENAR JAG INTE ATT KOREOGRAFIN ELLER ATT DANSARNA ÄR SUPER UTAN HEEEEELA SJÄLVA GREJEN, VEM KOM PÅ ATT MAN SKULLE KUNNA /VÅGA GÖRA SÅ IN SWEDEN LIXOM!! TUNGT GJORT.

Många duktiga dansare är med och gör detta, några kompisar till mig och helt sjukt braaa gjort!!





RYSNINGAAAAR PÅ HÖG NIVÅ!!

Hejsan, har ni saknat mig?

.......aaa det vet jag att ni har för ni har verkligen gått in på min sida otroligt många gånger idag, men tyvärr så har jag gjort er besvikna varje gång o inget nytt inlägg har ni fått.

Nää jag ska som sagt inte avslöja för mycket om min kväll men det blir inte Stockholm idag ialla fall, yes its true jag stannar hemma en fredag ( eller inte hemma, men i Uppsala), jag behöver en paus från allt festande och allt som händer hela tiden i mitt liv, det är någonting helatiden, its hard to be me, buth I love it!

Och nu finns det inget jag måste göra, så för en gångs skull så tar jag det faktiskt "lugnt", lugnt för å va jag i alla fall men med tanke på vad jag ska göra hade nog ingen kallat det för lugnt. Sara står utanför min dörr och hänger som en pissluffare utan liv på staketet med folk & Vendela åkte precis hem och jag är på väg mot plattången för att fixa till dom sista lockarna ( men det går fort ) innan det rullas iväg. NI får ha en underbar kväll, mer av mig får ni inte försen imorgonbitt när jag vaknat!!

Bless N Love<3

Förresten jag saknar min älskade lilla lillebror såååå mycket, har knappt sett honom på hela sommaren =( Mabou kom hem, jag har ingen att bråka med ;) <3


Jag & Mabou i Gambia 2008

Mabou & Jag i Gambia 2008
- kom hem nu bebis!

Mabou & Jag i Gambia 2008

Kom hem min lill pitbull valp, jag saaaaaknar dig <3

wa wa wiiii wa!


(vissa bilder måste man bjuuuda på )

Idag är det torsdag och eftersom gårdagens natt blev som den blev och jag hade sjukt roligt så har jag varit heeelt död hela dagen. Åkte förbi grönby c för att köpa lite nagel grejer, nagellack mm, solpuder och lite annat. Jag och sara var och käkade as god mat med och egentligen så skulle vi iväg till fyrishov men folket vi skulle dit med ångrade sig och tyckte att vi skulle köra på en hemma kväll. Så det blir en hemma kväll, men den kommer inte bli som alla andra hemma kvällar. Det blir manligt, kungligt & roligt sällskap och vi ska faktiskt hitta på lite bus och käka godis och kolla på film. Nä folk är på väg så jag ska hoppa in i duschen och fixa mig innan jag rör mig vidare mot min lägenhet.

Ps. tack för alla fina kommentarer=) som jag inte hinner svara på !!

Its not easy, loving me. it get so complicated, all the things u gotta be!!


Moviestar

Jag tror inte att någon i hela världen förstår hur mycket jag har suttit och skrattat och tittat på detta klipp om och om igen. Den här snubben är ju sååå rolig, alltså han är helt serriös och jag förstår inte hur dom som ser detta live inte kan dö av grav när dom sitter framför en sån där människa. Alltså va fan säger han "det var en gång två bajs som skulle kratta löv" - hahahahha jag dööör!!


Just another day!

i tisdags så åkte jag med Vendela till stenhagen och dansade heladagen eftersom att det var dags för vendelas dansläger som hon har arrangerat och jag var med och hjälpte henne på plats. Vi dansade hela dagen och allting gick jätte bra =) Efter det så mötte vi upp lilla syster Isa för att sedan dra vidare och bada på fyrishov vilket var as skönt efter dansen, helt avkopplande att bara sitta där i bubbelpoolen =). Efter fyrishov så blev det hemgång.


Jag vet nått som inte ni vet ;)

Mer uppdatering från dagarna kommer men nu pumpar jag denna medans jag fixar mig, bye bye the night is mine!!


Gala premiär för filmen bruno =)

Måndag & äntligen dags för frissören som klippte mig jätte fint och som belöming till mitt nya fina hår köpte jag en ny plattång som är super duper bra =) Efter det så var det rakavägen hem till mamma för att fixa lite grejer innan jag åkte och plockade upp sanna för att dra på bio (igen) det var nämligen så att filmen Bruno hade gala premiär och självklart så hade jag två biljetter och tog med mig sanna dit. Filmen är rolig och någonting som man måste se. Allt han skämtar om är sådant som är så förbjudet och han driver med religon, homosexualitet och kändisar till max.

Det är mycket sex, bögar & snoppar i filmen så jag varnar känsliga tittare, men ni kommer att gilla den. den 10:e alltså på fredag så har filmen premiär för allmänt folk så ni får väll se till och fixa biljetter så snabbt som möjligt och se den. När vi kom fram på plats så bjöds det på drinkar och vin innan bion och efter filmen så var han som hade den näst största rollen i filmen på plats :O han var tydligen svensk och as skön ( ps. han är inte bög på riktigt, hans tjej var med ).

Efter filmen så drog det iväg mot Bruno gallerian där det hölls en härlig efterfest för dom som sett filmen. det fanns manliga sexiga dansare /strippor på plats och stämningen var as skön, ni vet utomlands kännsla =) Jag låter bilderna tala för sig själva!


Sanna =)

Lilla jag

Sanna på röda mattan =)

Binta

Sanna & Mr. bruno

Sanna med sitt röda glas..

Binta var namnet =)

Enligt sanna så är han upptagen tjejer ;)

Inte nådigt..

Här var dom uppradade tjejer, det är bara å välja ...det fanns något för alla.. hahha


Och den här bilden får avsluta kvällen =)

Bio & Shopping

Söndag blev en lugn dag för min del. Jag vaknade upp med haregs snarkande ansikte brevid mitt och somnade om igen, pallade inte med trycker och huvudvärken från gårdagen. Vaknade upp igen av att någon kom in och gav oss frukost på sängen, vi blev helt chockade, fett gullig man får vara då.

Vi åkte åt varsitt håll och sedan så var det dags för mig att gå på bio jag såg Drag me to hell. alltså den där filmen är så sinnes sjukt läskig och rolig på samma gång att det inte är sant och vem skrek högst i salongen om inte Binta, ja lovar dne va riktigt läskig men endå tung, se den. det är ett måste!

Innan bion så skulle jag klippa håret hos frissören men ännu en gång så kom vi dit för sent och vi skulle inte hinna göra det jag ville göra med håret så ännu en gång så tröstades jag med två skit fina bikinis och en jätte fin rosa träningsväska =)
Efter det så var det bara hem å sova, typ. hahaha =)


Ormskinn

Leopard.

Min fina väska =)

Båda bikinisarna är från H&M Och väskan är från Stadium =)

Binta har nya babies =)

Det här är mina rosa fina tröst babies med stenar på som jag köpte tillsammans med ett linne för att frisören var stängd. Men visst är dom fina..? jag bara råkade gå förbi skoaffären bianco och blev helt stört kär direkt coh nu bor dom här i kartongen hemma hos mig, redo för att användas =)


Jag älskar dom!!

Gaaaah  Baksidan ger mig sko-orgasm

En utgång man sent kommer glömma...

På lördagen så åkte jag hem till min lillebrors faster för att göra hårförlängning. Det tog ca två timmar och det blev skiiit fint däremot så är min lugg en aningens mörkare än slingorna och resten av håret så jag åkte till kista för att färga håret i sista minuten men dom skulle stänga efter 20 minuter så jag skulle inte hinna plus att jag skulle klippa upp håret som var aldeless för långt, men tyvär så fick jag inte det gjort och var jätte ledsen.

Tröstpriset fick bli ett par as snygga klackar från bianco och ett linne från gina. Sedan så åkte jag hem och fixade iordning mig innan jag drog till stan för att möta Hareg eftersom att vi skulle ut o klubba i Stockholm. Vi möttes och drog till en bar i stan där vi tog en shott och några drinkar innan vi drog vidare och mötte upp grabbarna. efter det så blev det mat på 7eleven och jag och Hareg åkte hem för att sova.


På väg ut =)

Hareg & Binta

Bintiiish

Jag & hareg som dööör av garv...

E.O & Lill B =)

Say Whaaaat??!

HAREGS ÖGON - HAHAHAHA

Hareg & Jag..


den här kvällen är så sjukt oförglömlig på alla sätt - hahahhaha

Också började helgen..

På fredag så åkte jag först in till stan och köpte en massa löshår och en jätte fin hårfläta, efter det så drog jag hem och fixade till mig. Jag färgade en tjejkompis hår och resultatet blev skit fint och hon blev jätte nöjd, efter det så gick jag ut för å klubba och jag hade skit roligt, det var en hyfsad lugn kväll och jag deckade bums i sängen ;)




Måste ha en sån där rosa söt bikini....

Så det var en sådan jag for iväg till Lindex för att handla och det var en sådan jag fick med mig hem. Söt va?



Ps. Den e as snygg på!!

THAT day <3!

Yeeey, im back framför the data nu so im gonna skriva vad u bitches har missat in my life dom last dagarna som I dont har skrivigt och updatat er about!

I torsdags så var det galet varmt ute, vilket dom flesta redan vet, det var så varmt att jag var tvungen att åka iväg för å bada, så vi drog och badade. Men innan det så var jag tvungen att köpa en bikini, eftersom att jag inte hade med mig någon till Stockholm.Det blev en rosa bikini btw. Vi allihopa drog och badade och det var så skönt i vattnet, inte det minsta kallt och inte det minsta äckligt som i Graneberg. Utsikten var fin och vädret var som sagt på topp. Efter badet så drog vi och käkade sushi, mums filibabba =)

Sen så var det bara för alla att röra sig hem å vila upp krafterna inför en fet grill kväll med dom bästa. Haha Jag och Savannah hade såå kul, garvade som fan åt knäppa fulla människor innan jag och Savannah bestämde oss för att ta en tur med "THE CAR", jag körde och Savannah satt bara förstenad av skräck vid sidan om. Nää jag skojade bara hon var inte rädd för jag kör jätte bra, visst ?! haha efter det så blev det till att åka hem och sova för oss. =)

 

Sävi & Jag

Bloods !!

Lite smyg foton på folk =)

Little froggy var oxå på besök... ( inte för att den va så liten då, men men )

Tillsammans så har vi ett värda på ca. 120 tusen !!

The little red one!

the crazy one...

oh happy daaay!!

HAHAHAHAHAHHA - dessa grabbar var "inte" fulla!!

Angelina Jolie

Gulligt- hahahaha

I dont know her, buth i think her name was Angelina Jolie - hahahaha

 

 

 




JAG ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR!!!

JAG Ä-ÄÄÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!! SÅ FORT JAG HAR HÖRT DEN HAR JAG DÖDAT DEN OM OCH OM IGEN, I BILEN, MP3N, HEMMA, ÖVERALLT!! MICHAEL JACKSON 4-LIFE. ÅH JAG BLIR SÅ LEDSEN, TYCKTE VERKLIGEN OM HONOM. OCH DENNA LÅT ÄR SOM SAGT BÄST, BEST, BEST!!!


Dagens Ord

Lev ditt eget liv, För det är du som ska dö din egen död!

Aki -Varför vara nån annan när jag själv är så sköööön!!

Jag e så skön, så skön, så skön, så skön!!


Onsdag

 I tisdagsnatt sa drog jag till stockholm som sagt, akte valdigt sent och kom inte ivag forsen vid 01.00 pa natten.
Det blev Gronalund  och vi hade sjukt roligt :)  ( Jag kan inte skriva åäö sa ni vet, bara kopiera, men orkar ej gora det i en hel text ). Gronan var helt underbart och vi akte dit vid 5-6 tiden. Jag akte typ allt som ar vart att aka, inklusive insane som ar heeeelt galen, akte den tva ganger till och med, och jag bokstavligen dog. Har kommer lite bilder :)

Sara, Jag, Becca & syrran

Jag & Safi i tilt :)

Jag som vantar pa att fa aka tilt igen for 4:e gangen typ :P

Girlsen o Boysen :)

Jossra O Jag :)

Safi O jag :)

Tisdag :)

Har kommer lite bilder fran Graneberg, tog inte sa manga, men det far duga. behover tomma minneskortet nu sa jag kan ta fler fina och roliga biler fran dom kommande dagarna :) :)

Systrar & jag :)

samma folk, annan pose!!

Syster & Yakob :)

systraaar

vackra syster :)

Natt dopp :) Renaz & Yakob

DeyDey

Negin som sa garna vill va med pa bilder :)

hahah alla ser helt slitna ut :)

Nike, Steffie, Hareg, Jai & sannas huve

Jag & Nike :)

sizzla ft beenie man - gimmie everyday

En av bintas absoluta favorit flippination låtar just nu =)



Dagens Ordspråk

Ingen har valt sitt öde.

Därför kräver ödet att vi alltid skall vara redo.


YES, Jag har en ny pojkvän =)

Jag tänkte dela med mig av min STORA kärlek till er sedan en vecka tillbaka. Min farbror presenterade oss och vi blev genast störtkära =). I LOVE BANTOMBA!! vi är officiellt gifta så försök inte att sno honom nu till era bloggar - hahaha

Tisdag.

Nu är jag äntligen hemma!!!!
Jag borde åkt hem för länge, längesen egentligen men någon (deydey,neg,sara & Jai) höll kvar mig ett bra tag till alltså. Och efter en stund så kom Nike, Hareg, Steffi & Sanna dit med och det blev roligt för stunden med en massa snacka, chips och roliga lekar. Om ni nu undrar vart jag var så var jag i Graneberg. Aaa ni vet det där ruttna bad stället som ligger aldeless för nära gottsunda och som man har hängt på sedan man vad 12?, de stället är inte vacker längre och vattnet är inte heller så nice längre. Ni skulle sätt när Diana hoppade i vattnet och flippade över att hon fick granebergsvatten i munnen, jag menar verkligen att det är en ganska så ofräscht bad ställe om man jämför med andra fina ställen som vi faktiskt har här i Uppsala och några minuter utanför.


(Jag badade inte iallafall, kände endast på vattnet, det var för smutsigt och jag fick för mig att jag såg en unge bajsa i vettnet, hon gjorde en min samtidigt som hon satt på huk. haha så det äcklade bara)


Dock så är det svårt att ta sig till dom andra ställena om man inte har bil så det är väll därför man ser en massa folk där. Det är mycket barnfamiljer, mycket små gottsunda grabbar som jagar tjejer med vatten och kör omkring med moppar och härjar - hahah. Och folk som är beroende av Uppsalas bussar, utrustade med sommarlovskort och hela köret. Nää ärligt talat så har jag jätte tråkigt och har precis kastat in en tvätt maskin som väntas på att bli klar sedan så tar man sitt pick och pack och taggar från Uppsala äntligen. Imorgon blir det en tung dag i Stockholm med dom absolut bästa från U-town och en massa andra. Vi ska härja med grabbar o tjejer =)

Imorgon kväll drar nog folk utomlands eller på torsdag, weeei fett kul juhe. Men visste ni att Sverige ligger på topp i europa när det gäller väder?! Jo det är Sant kalla, iskalla Sverige börjar ta till sig. Pizzan kom till vårat land med hamburgare som ett mirakel, andra världsdelar började flytta in, andra språk började tala,s andra religoner och kulturer och namn man aldrig hade hörttalats om som mohammed kom, som idag är galet vanligt ÖVERALLT! Och nuuuu nuu nu äntligen värmen (ta i trää) för man vet aldrig hur länge den satnnar!!

Det här är allt ni får så länge, nu drar jag så jäääkligt dålig uppdatering kommer det att bli med säkerhet ( ska göra så gott jag kan ) Men det kommer inte att finnas tid till att skriva. Men försök att hålla er, för smaskig information och härliga inlägg är på väg (jag har tusen på skallen, som sagt ingen blogg-torka) Jag tycker det är skit kul att jag det har ökat kraftigt på dom senaste dagarna med besökare. Jag tror det är den nya ketegorin och intrigerna ni gillar, eller hur? haha som sagt på återseende!! Bless N fucking Love<3

RSS 2.0