En bebis på 4 ben är på besök!!

Hejsan Sossaaan =)
Efter en hel dag med sepideh så säger man så, sossan alltså!!
Hur som helst jag Vaknade o fixade till mig, Sepideh kom hem till oss och gjorde mig sällskap under frukosten. Jag, jai, sepideh och baby B åkte sedan vidare in mot stan för att byta, lämna tillbaka och shoppa en massa. Baby pallade med en halvtimme sedan så tröttnade han och åkte hem till mamma igen. killar o affärer funkar ju lixom inte - haha stackarn!!

Vi var på stan och köpte en massa fina grejer Syster köpte en skiit fin tub kjol med kängslen men jag hoppade över den eftersom att jag kan sno den sen av henne ;). Vi mötte Mathilde som precis hade gjort sin tatuering, så hon hade lite ont.
Efter det får jag ett sms av min systers kompis där det står: hej vill du vara hundvakt? och jag blev heelt glad, självklart kan vi vara det till en gullig liten pittbull valp på 9 veckor. Min syster Isatou som var så förtjust i våran hunds valpar som vi hade här hemma i sommras blev överdrivet glad och det blev mormor med som älskar hundar o kan typ allt om dom (hon har haft flera stycken själv).

Nu ska jag aldeless strax göra iordning mig sen ska jag ringa Emelie för imorogn så sticker jag, mathilde, malika o derias till Stockholm o jag ska fixa håret ... men först är det dansuppvisning i Stenhagen för min duktiga elever!! =)
Här är förresten väskan jag köpte förra veckan =)
Och här är jag och min nya bebis ...visst e hon söt <3<3 =)

Ser ni hur rött mitt ansikte är efter solningen?..Knas på heltid, jag vet. Hoppas bara att det lägger sig snart.
Också är det ju det svarta färgade håret som ska bli ännu svartare ikväll =)



Jag har ont överallt....

Jag kommer börja grina... =(
Jag känner typ hur tårarna ligger å trycker. Det svider och gör ont i hela kroppen. Jag har bränt mig, har träningsverk och allt är typ skit. Efter träningen igår så gick jag och solade på solade, där jag ALLTID brukar sola lixom. Jag betalade för 32 minuter men jag låg där i typ 25 för sen pallade jag inte, det blev för varmt osv...

När jag kommer ut känner jag & ser jag hur OTROLIGT brun jag har blivigt, YESS!! ( då kom det ut någon som jobbar där som säger: vi bytte precis rör) Yess!! tänker jag och åker hem. Jag börjar blanda färgen för jag skulle ju färgar mitt hår svart ( ja jag vet att det är typ en av tio som tycker jag ska ha svart hår. Óch mamma hatar det men det var så sjukt längesen jag hade det så tänkte bara prova på. Nästa gång jag färgar blir det ljusare, nöjda?!) Hur som helst allt var skiit bra och jag känner hur jag börjar få ont i rumpan (det svider på skinorna) jag kan typ inte sitta utan ja får lägga mig på sidan i sängen.

NU idag när jag vaknar så gör det så ont så ont så ont. Jag lovar jag kommer börja grina snart. Mitt ansikte brinner och min rumpa brinner, kan typ inte sitta ner alltså. och där det inte svider från solningen har jag träningsverk istället. Så benen, magen och armarna värker på ett helt annat sätt, jag har ont överallt.




Som vanligt blir det dans...hahah!!

Vaknade upp för inte så längesen, betydeligt mycket tidigare än igår men fortfarande aldeless för sent för en "dag" lixom..jag ska bli bättre på det, för min egen skull! Nu ska jag in till stan och möta Mathilde och uträtta en massa ärenden. Derias messade mig i morse och sa att hon var sjuk =/ så tyvärr, så ska hon inte med.

 Efter stan blir det hem till Mathilde en stund och sedan så drar jag och dansar med Young Vibez & en annan dansgrupp som jag tränar som kallas mellan gruppen. Ikväll ska jag färga mitt hår och imorogn har jag en miljon saker o göra...bara BRA saker förståss =D men tyvärr så kan jag endå inte berätta allt för er =/. Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller 20. Owiii vad jag längtar :D piiis


the day...

Är hemma hos Mathilde med derias, Mabou o Mathilde så klart. Vi har varit och kollat på en lägenhet som jag
kanske ska flytta till. Den var jätte stor och fin, men vi får se hur det blir. Vi har varit och tränat med på den nya dansen sen så har vi ätit på macdonalds och åkt lite bil...en liten snabb runda o nu ska vi strax röra oss hemmåt..!!
puss o kram!!

Det blir dans, idag igen!

Vaknade för inte såå längesen o har precis ätit en härlig frukost. Ska väll ta o hitta något att ha på sig, men vad...det är frågan??! Ska hämta lillebror på skolan sen ska jag åka och kolla på en lägenhet som kankse ska hyras och efter det så ska jag dansa-dansa hela kvällen lååång sen hem å duscha å eventuellt färga håret och bara chilla med livet.. låter väll bra?! Förhoppningsvis kommer Baby mot Uppsala med, så dte blir ännu mera nice, lixöm!

Nä nu måste jag dra. har inte tid å sitta här hela dagen!

!!

Nu är det mitt i natten och jag borde sova, men jag har svårt att sova för det flyger o far en massa tankar o funderingar i min skalle just nu. Skulle jag lägga mig ner skulle allt bara bli suddigt, så jag ska försöka reda ut tankarna o funderingarna, placera dom i olika kategorier och sen kan jag ta tag med en kategori åt gången.

Jag känner mig aldeless svag i hela kroppen, lyckades få i mig en tårtbit och lite nudlar men för övrigt så har jag bara ätit en macka med ost på idag, eller imorse rättare sagt. Jag har varit o dansat idag, specis som jag ska göra imorgon, på torsdag och eventuellt fredag.Dans, dans o dans ja det flyter på. Jag och mathilde gjorde två nya koreografier till oss själva och dom vart hur bra som helst, men det måste "finslipas" en hel del först, innan den blir perfekt.

Jag hoppas att baby kan komma till mig imrogon så jag kan bli så där extra glad som bara han kan göra mig, he's the one.
Nää nu måste jag ta o sova, lite grann iallafall. kram o godnatt (l)

Nä det e ju inte så konstigt att man går upp i vikt inte, men dom där matvanorna

Två feta tjejer som sitter uppe mitt i natten å fetar oss!

Binta: Jag ska bara fixa nudlarna som jag ska äta
Becca: åh jag åt nudlar nyss
Becca: jag goffar i mig en semla
Binta: efter nudlarna ska jag äta tårta som vi har för att Mabou fyllde år...
Becca o Binta: mmm


Min Baby är den bästa babyn i världen!<3

Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig baby. I hemlighet så gör du mig stark(are). Du gör så att jag vill så mycket mer, med mitt liv som inte var aktuellt tidigare. Istället för att hindra mig så stöttar du mig, det är det jag älskar med dig. Bara jag ser ditt ansikte så skrattar jag å även när jag leker sur så skrattar jag innom mig. Du är bäst å tack för att du finns hjärtat mitt <3

 

I didn't give it to you on purpose!!

Can't figure out how you stole my heart!!


<3<3

Det här är min prins. Mr. Nouri eller baby B som han kallas, burre går oxå bra ;) 22år och den perfekta killen för mig, hur kommer det sig att jag missat den mest underbaraste varelsen på jorden under alla dessa 19 år som jag levt?! Aja han är hittad och han är min, vilket han borde varit för flera år sedan. men nu är jag lyckig och alla "hål" har fyllts. Du får mig att vilja bli en bra människa, du gör mig lycklig o det är det viktigaste! jag älskar dig <3

baby i thailnad <3


Har jag trevliga läsare..?

Kul om alla läsare kunde berätta lite om sig själva, eller är det bara jag som ska kasta ut mitt liv på internet?! haha
nej men berätta typ något. vart bor du(stad) o hur gammal är du?...här var en läsare som skrev en kommentar på inlägget

Om Bloggen o mitt Skrivande!! =)


jag håller med dig faktiskt.. och jag diggar verkligen din blogg binta :) hur jag känner till dig? hmm..började läsa din mammas blogg för länge sen och hon brukade länka till din och ja..har sett länkningar till dig på många sidor :) så för ca ½ år sen gick jag in på din sida.. tyckte den var ganska tråkig för att du brukade inte alls uppdatera som du gör nu :D / en 15 årig tjej från sthlm som älskar att du bloggar och tycker att du verkar ha en skit skön personlighet :) .. skrev det här så att du kan lära känna dina läsare också (?) aja PEACE


Svar på resten av frågorna =)

Och dom där frågorna fortsätter eftersom att det fanns flera!!

Heej Bintaaa älskliiing hahaha
Du undrar vad du använder för plattång och vart du köpte den? Vilka produkter använder du till ditt hår?
Använder du nån hudvårdserie, typ som ansiktsvatten eller något?
Peace Hayatii !!!
hahaha neej jag använder ingenting, har fin hy så behöver inte en massa klet till fejjan det blir bara värre då. Solljus(när det finns), frisk luft, rent vatten o INGEN FOUNDATION är tippset ;) haha
Plattången som jag använder är från någon frisör i stan, det va syrran som köpte den o den heter GA.MA professional den rekomenderar jag stark, skit bra iallafall till mitt affro ;)

Har några utav dina syskon samma pappa? :)

Japp många utav mina syskon har samma pappa ..vi är rätt så många ;)

hej jag har också några frågor att ställa till dig, har du några släcktingar i solna, blackeberg eller skogås? isåfall vilka och hur gamla?
Jag har många släktingar i stockholm, helt utspridda o ja många i solna med i alla olika åldrar, är det någon speciell du tänker på? vill inte nämna ut för mycket namn i bloggen, som du kanske förstår.
hur ofta åker du till gambia? Inte så ofta sist ja va där var exakt ett år sedan
har du kontakt med alla dina släcktingar i sverige eller saknar du någon/några? Jag har kontakt med dom flesta om inte jag har direkt kontakt så har mamma eller någon i familjen det. Jag har mest kontakt med dom som är yngre o så..
hur många killar har du haft? Jag har haft 2 seriösa föhållanden tidigare det jag är i nu är mitt 3:e.
hur gammal var du när du träffade din första kille och hurlänge höll ert förhållande? om vi inte räknar med dagis då man frågade chans och gjorde slut en minut senare så var jag 15 o det höll i ett par månader
om du har en kille nu hur träffades ni? Vi träffades genom min Kusin Mohammed faal, som jag skrev tidigare...det var hans kompis och som nu blev min kille ;)

hej binta! jag undrar vad som hände me din hund kiara..hade du den bara som fodervärd eller vart det för jobbigt? :P
skitbra blogg! :):
Nej jag var inte bara fodervärd utan det var min hund. Hon avlivades tyvärr i november efter en tragisk händelse... usch nu vill ja ej prata mer om det =(

jag undrar samma sak som RaiRai, har också funderat på det.
sen undrar jag också om du just nu bara satsar på dansen, eller vad du gör annars, när du inte dansar?

Nej jag satsar på dansen, just nu iallafall men livet är långt =)

Jag gör detta klart för er en gång(en gång, en gång okej!) för alla...aiight!! alla frågor ni har ställt kan ni få svar på om ni går tillbaka och läser gamla inlägg, och många frågor liknar varandra så en gång för alla ,nu när det gäller mig o mina syskon. Jag bor inte med mina syskon, inte något utav dom. Jag bor själv i egen lägenhet. Jag har ett helsyskon men det är inte relevant vem utav mina syskon utav Isa, jai o Mabou som är det eftersom att vi alla säger att vi är helsyskon det finns ingen skillnad på våra förhållanden till varandra, vi älskar varandra lika mycket och vi är uppvuxna med varandra och har bott tillsammans hela livet.

För er verkar hel o halv o sånt va så viktigt men ja älskar alla lika mycket... det där är någon "sverige" grej hel o halv o fucking shiet men för mig ÄR man syskon eller så är man det inte, sen har resten ingen betydelse. Åker du utomlands till Te.x. gambia och om du säger halv syskon åt någon anses det vara fult men i sverige har vi ingen så kallad "uppfostran" när det gäller sånt, o mycket mer...!! aja fuck it. Jag har 9 stycken syskon allt som allt. storebror, lillebror,storasyster o lillasyster..yahnii jag e mellan barn. På mammas, pappas och mammas o pappas sida...fattar ni? yeaah thats good.!!

hahah shiet vilket ståhej det blev kring det där. aja hoppas alla fattat..lite grann iallafall!! åter till frågorna!


Kul grej de här med frågorna! Jag undrar lite mer om din dansgupp? yeah vad undrar du mer? =)
Ska ni sattsa ock bli stora eller är de bara en fritidsgrej?
Om jag säger så här... Dansen är mitt ALLT!! ( en del av mitt allt)
 Bloggar någon av dom andra i gruppen som du kanske kan länka till eller så, så att man kan läsa lite om dom? Yeah nästan alla har blogg å ja länkar ofta till dom, får väll ta å göra ett nytt inlägg då med deras länkningar ;)
Ha de bra, :)





Svar på hälften av era senaste frågor =)

Nu kommer svaren på era frågor, alla frågor får endast ett svar på DEN frågan ni ställt. Många kankse vill ha det detaljerat å så men om det verkligen inte behövs så skriver jag ett enkelt svar. Ska bara börja med att säga att många onödiga och dumma frågor blev inte accepterade o vissa blev accepterade men som jag inte kommer att svara på endå. Men jag skriver ut vilka det är iallafall...piiiz...

Ska du byta ditt namn när du fyller 20? för då är du ignen tonnåring länge!
Nej det ska jag inte, oroa er inte!

Vad önskar du dig i födelsedags present?
MIn önskelista kommer att få ett helt eget inlägg ;)

varför tog det slut mellan dig och khaled? :/ eller du kanske inte vill gå in på det..
För att det inte funkade för oss i slutet!

Du har så snygga ögonbryn! Är de naturliga eller har du tatuerat in de ? =)
Tatueraaa:O:O??? HELL to the NOO. Skulle aldrig tatuera in mina ögon bry det är jag som har fixat dom helt själv med mina bara händer. Förstår inte ens att tjejer fortfarande utsätter sig för sådant!

jag vet vad som hände mellan dig och khaled, men önskar du aldrig att det blev ni två igen?
Jag vet att han har en ny också, men jag menar, nångång tänker man ju alltid tänk om det fortfarande va vi.
Ärligt talat kan jag säga, jag "såg upp till er" när det gällde erat förhållande. Ni verkade på perfekt liksom :)
Jag vet många såg upp o va avis på oss o det förhållande som vi hade. Nej jag tänker inte så för det vi hade den sista månaden var INTE nice, haha tro mig. Det blev som det blev och det var BRA att det blev så. Skulle du se mig med min nya kille så skulle du semer kärlek och inte bara se upp till oss utan dö för det vi skapat mellan två människor. Gott folk det är mer än kärlek och jag är mer än lycklig =)

Vilken tjej & kille (ej par) tycker du ser bäst ut i uppsala (och inte nån av dina nära kompisar bara för att vara snäll :P)
haha skön fråga, men om det är så att jag tycker att någon av mina kompisar e sjukt snygga fast jag tycker det absolut inte för att den personen är en bekant, han eller hon råkar bara ha en sjukt fin utsida =)??
Aja av tjejerna säger jag nog : Jainaba Jawla(syster), Rebecca Smilevski, Hayat ashkar -otroligt snygga tjejer =)
Killarna i Uppsala blir svårare. När man tänker efter så är "alla" typ fula men dom blir typ snygga för att man känner dom bra eller för att dom har en nice insida,  men jag säger nog : Mohammed Faal (kusin) Aymen (en killkompis) Mabou Touray(lillebror) O finaste fågeln blir nog Jasha (en fågel sort ;))

hur gammal är du?  19
hur gammal va du när du tappa din oskuld?  Det är inget allmänheten bör ta del i.
ger du alla? eller ofta? bara till dig ;) - hahah vilken idijot!!
hur lång är du?  158 cm.
Va heter han som du är tsms med eller som du va tsms med sist?  Brwa heter min nuvarande kille =)

har ni alla samma pappa?e din mamma svensk???
Yes min mamma är helt Svensk och nej alla har vi varken samma pappa eller mamma jag har bara ETT hel syskon.

vilka bloggar brukar du läsa ?
Yeah dom bloggar jag brukar läsa ibland när jag hinner som det inte bara står en massa rajraj i utan vettiga saker är faktiskt dessa : Jennifer Lapunov,  Raisa Söderberg, Fatou Touray, Jainaba Jawla, Isatou Drammeh
, Lisa anckarman och ibland kanske man även tar en titt in på DENNA blogg ( där fick du din länkning )

Dina boots på bilden precis ovanför, varifrån är dom? Hur mycket kostade dom? Vet du om dom finns kvar?
Det där är Saras skor som jag lånade och dom köpt hon på skopunkten vet ej va dom kostar men minder än 500 iallafall det var längesen hon köpte dom och tror inte dom finns kvar men du kan ju alltid se efter ;)

får vi se dig festa hårt när du fyller eller $
blir det dans och fanta och någon rugit bra
krog snälla skriv vad som händer på den stora
dagen vi vill se dig röja rent på ett dansgolv
skriv var vi lavejo men vi vill se dig
röja loss på fritiden ha det ;
Ja jag kommer att skriva vad som kommer att hända på min 20-årsdag nästa vecka då det blir aktullet, ska låta er frestas lite grann först :P haha näråå men självklart kommer jag att fira med dunder o brak e allt jag kan säga :P

Vf visar du inte bilder på din nuvarande kille :S???
Jag har lagt upp bilder på honom, flera gånger. men jag har inte direkt skrivigt HÄR är min kille.

Vad jobbar du med/som? Danstränare =)

Har du funderat på att börja plugga? Japp, tror ja kmr göra det med ;)

Hur kom det sig att du inte valde frisörprogrammet i 9an? Jag hade för lite poäng för att komma in tror jag, eller så ville ja helt enkelt inte men jag minns nte riktigt :P

När flyttade du i hemifrån?  när jag var 17 år. Skulle fylla 18 typ 4 månader senare :P

Hur länge har du dansat? Fram o tillbaka sedan jag var 6 år =)

Du skrev något om att du och Kahled hade många emot er, vilka var det och varför hade de emot ert förhållande? Många ..å många. det var väll igentligen bara EN som var det under helatiden. Men som sagt vi hade det bra och det var inte så konstigt att folk blev avundsjuka och ville förstöra. Folm allmänt i Uppsala men det var inte heller så lätt med familjen!

Var du och Kahled sambos? Ja det var vi ..!!

Tänker du bo i Uppsala hela tiden, eller har du haft planer på att flytta till någon annan stad eller land någon gång? Jag kommer inte att bo kvar i Uppsala hela livet NEJ. Dom som fastnar här har ingen framtid typ. Nej men jag vill resa, prova på olika ställen, även i Sverige...frågan är om jag fortfarande ens bor kvar i Uppsala till sommaren, tror inte det iallafall...men mer om det en annan gång :P

Har du fler syskon på din pappas sida? Ja

Vem är den nya killen? Hur träffades ni? Det är Broa och vi träffades genom min kusin Mohammed faal som är kompis med honom.

Vad hade du för snitt i dina betyg nu när du tog studenten? Jag vet ej kmr inte ihåg tror inte det va några topp snitt för då hademan väll kommit ihåg det..eller? medel, någonstans där:P

snälla.. du är en skön människa och jag älskar din Blogg men dina läsare verkar vara idijoter. Bokstavligen. Man frågar inte sånna saker som oskulden tycker jag. skäms ni inte? och varför ska ni ta upp hennes x helatiden? gåtillbaka i inläggen om ni vill veta något om honom, det är avslutat. Fråga om hennes nya killa istället.
Så Binta, vad heter din nya kille? hur gammal är han? vilket land kommer han i från? och vart bor han? kraaam Btwjag älskar din blogg ;)
Min kille heter Brwa (uttalas Broa), han är 22 år, Han kommer ifrån Kurdistan och han bor i Stockholm =)

Är du modell? eller har du varit modell?
Nope jag är ingen Modell, vrf trodde du kanske att du känner du igen mig eller? och ja, jag har varit modell när jag var yngre. Men sista gången jag modellade så var jag typ 14, 15 eller något sånt.

Jag tycker att du ska ha tävlingar på din blogg, det skulle vara roligare. men den är bra nu medmen ännu bättre om du hade tävlingar!
Jasså..? varför inte! Säg till vad ni vill tävla om då eller vad det ska vara för tvälingar, kom med förslag =)

Hej! 1. Hur har du fått så bra självförtroende och självsäkerhet? Till o börja med så måste man lära sig att tycka om sig själv och inse att man är den man är utan att försöka hitta fel o ändra på orginalet hela tiden. Man måste se på djupet. Ta det som du gillar bäst hos dig själv och framhäv det. Tycker du att du har jätte fina ben ja gå med shorts eller kjol. Har du fint hår? gör något med det då och låt det inte bara hänga spikrakt ner för sidorna.

2. Tips hur man slutar vara blyg?Det är inget fel med å vara blyg, det är också väldigt charmigt tycker jag,till en viss gräns. Men saker som får brygheten att släppa är nog att verkligen "våga" göra saker som man tycker är roligt. Om du verkligen tycker att det är kul att te.x sjunga kareoke men du sjunger fult också är du lite blyg bestäm dig bara för att göra det då, sjung med en kompis.. Du måste våga ta första steget annars kommer du aldrig över det.

 3. Vad fick dig att börja blogga? Min mamma fick mig att börja blogga hon har bloggat i närmare 4 år snart och hon skrev alltid saker om oss barn så då ville jag starta en blogg som skulle "contra" tillbaka och ge MIN sida av allt hon skrev men så blev bloggen mer personlig och nu skriver jag bara om min själv (typ) men jag älskar som sagt att skriva så jag skaffade nog den mycket för att kunna fortsätta skriva av mig =)

4. Hur känns det efter din pappas död? Förlåt om det är en känslig fråga, du behöver inte svara. Min mormor dog och jag vet hur det känns. Även om det kanske inte är ''samma''.  Ingen fara, jag har ju valt att gå ut i bloggen och berätta det så då är det klart att det kommer frågor kring det, det var jag redan berädd på. till o börja med så ska jag berätta att det var min lillasyster jainabas pappa som gick bort, Lamin. Men har har varit som en pappas för mig och det var välldigt, välldigt jobbigt under den perioden som han låg på sjukhuset, krign begravningen o allt med. Det enda jag kan få fram just nu är att det känns oerhört tomt och det känns som att något saknas. Men pågrund av en massa saker som jag upplevet (onaturliga) så vet jag att han finns med oss 24/7 - det är något jag känner helt enkelt! Jag älskar honom och jag saknar honom väldigt mycket.

Det får räcka med svar för den härgången resten svarar jag på ett annat inlägg, kraam

Om Bloggen o mitt Skrivande!!

Det är när frågorna kommer som man inser hur många det är som vet vem jag är, känner mig, känner till mig, eller har en kompis kompis som är vän med mig som läsaer min blogg. Det är folk som känner till mig, har hört talas om mig och får chansen att säga "vad dom vill" utan att behöva berätta vem/vilka dom är. Det finns säker en massa som absolut inte känner mig med som har frågat frågor, men det skulle vara roligare om ni ville fråga lite mer. Ja menar, jag har ju 300-350 läsare per dag och jag tror att det kanske handlar om 50 MAX som kännder till mig sedan tidigare. Vissa är bara nyfikna på vad jag har för mig, dom kanske till och med "hatar" mig fast dom läsaer min blogg.

Jag lämnar ut mig själv väldigt mycket i min bogg...men tro mig det finns tusen saker som jag håller undan för er. Men det mesta får ni ta dela av vilket man inte får i så många andra bloggar. Det är bloggar som min som folk tycker om att läsa och jag tycker faktiskt att det är sjukt roligt att skriva i bloggen med. Jag har alltid älskat o skriva ända sedan jag var liten. Skrev alltid "dagbok" jag har minst 6st fulla hemma jag har en hel bok som jag fyllt mina dikter med...osv...

De flesta bloggar skriver. "Hejsan idag har jag..bla bla bla... nu är jag bla bla och imorgon ska jag bla bla." Det är skit tråkigt att läsa en blogg där man inte lämnar ut sig särskilt mycket. Jag tycker att det är ganska onödigt att blogga med, då kan man lika gärna skriva en dagbok eller något åt de hållet.När jag bloggar om jag är glad, så blir jag gladare och jag eledsen så blir jag gladare. Jag är bra på att få ut kännslorna i text och formulera mig och säga det jag vill ha sagt.

Jag tycker att det är roligt att skriva, jag skriver också faktiskt för att jag vill kunna minnnas allat när jag blir gammal. (ja vet att jag tänkt sjukt långt nu, men endå haha) ja men typ när jag får barn och hon blir stor (i min ålder typ) så kan hon sätta sig ner spola tillbaka en massa arkiv och läsa om vad jag gjorde, jag kan oxå läsa om vad jag gjort tidigare, sjukt kul tycker jag. Att kunna se tillbaka på vad man gjorde "då" och varför o hur och få tillbaka samma kännsla genom att bara läsa en text... är inte det cool? hahah jag tycker det!! aja ska som sagt svara på lite frågor nu..piiis

som ni ser fick detta inlägg en ny kategori som heter : Om Binta o Bloggen! Tänkte skriva där saker om mig själv och om blogger dårå..;)

Grattis lillebror !!

Ja må han leva,
Ja må han Leva,
ja må han leva uti hundrade ååååår.
Ja visst ska han leva,
Ja visst ska han leva,
ja visst ska han leva uti hundrade ååååår.
Ett fyrfaldigt leve för Mabou Han lever hipp hipp, HURRA HURRA HURRA HURRAAA!!

Grattis min älskade älskade lilla spiderman på födelsedagen. Hoppas du får en underbar darg. 7 hela år och tiden går så fort, du har blivigt så stor på så kort tid (känns det som). I love u my little hero!!

Jag och lillebror när vi firade hans 5-årsdag och min 18-årsdag =)

I FUCKING LOVE U MY LITTLE SOLDIER!

Dagen har knappt börjat...

Tjenaree!!
Har precis käkat är med baby B. Ska hoppa in i duschen och röra mig in mot stan för att köpa lite grejer, som kan behövas. I inlägget nedanför gav jag er chansen att fråga på om vad ni ville och - haha säger jag bara. Fett roligt att få svara på allt sedan. Jag kommer nog inte att svara på alla frågor i ett å samma inlägg,( delar upp det istället) det blir nog för mycket och jag har mycket att säga om saker å ting, men jag tar frågorna i tur o ordning. Vissa frågor kommer jag dock att INTE svara på als, men jag kommer att skriva det med och vilka frågor det är.

och vissa kan jag inte ens fatta att ni ställt men men kul ska det bli. Nä nu ska jag som sagt röra mig in mot stan (Stockholm) med min B, så får vi se vad jag hittar på ikväll. Kram på er och hoppas att ni får en bra dag =)


Fråga Tonårsdotter..?!

Jag har ju fått en massa frågor i flera inägg nedanför om olika saker å ting. Så nu gott folk får ni skriva hur många frågor ni vill och om vad ni vill i detta inlägg, så ska jag svara så gott jag kan på era frågor och funderingar!!
Jag vet att vissa tyckte att det var bra med boxen på sidan, men som sagt det blev för mycket så ag tog bort den... men nu har ni möjlighet att fråga vad ni vill. Anonym eller inte, fråga på!!



Fanta free Jamaica - årets läsk =)

Efter dansen idag så gick jag in på pressbyrån för att köpa en läsk var helt sjukt törstig på något med kolsyra, trotts att jag inte tycker om kolsyra så mycket. Men så såg jag en ny fanta i kylen vid dom "vanliga" fanta free, exotic o allt va dom heter nu för tiden. En egenskap som jag älskar med mig själv är att jag inte är rädd för att testa på nya grejer, jag vill inte ha samma gamla vanliga ( även om det kan va bra ibland) hela tiden år in o år ut så jag kände bara för att köpa och smaka den nya fantan - helt enkelt! Och den var  hur -god -som -helst!! Jag blev kär i den och det är absolut en ny favorit.
Ni alla borde prova på den, skiiit god smak perfekt med kolsyra och smak, och man blev inte meer törstig av den heller som man akn bli ibalnd av vissa drycker. Ni vet så där så man vill ha vatten efter. Inte för söt heller...näää helt perfekt.

Det var iallafall Fanta pineapple jamaica. Den måste ni som sagt prova på, om ni inte redan har gjort det!! Kraam på er!!




En mysig söndag =)

Har precis anälnt till Baby B efter ett hårt dans pass. Vaknade upp hos Derias med Mathilde, Ragge o Derias så klart Vi gjorde iordning oss och tog bilen hem till mig, trotts att det inte var så långt att gå. Väl hemma hos mig så käkade vi två mackor och drack oboy, bara jag o ragge eftersom att Mathilde o derias matstrejkar, det är någon ny mode grej som går...att man inte äter något alls. Mina kusiner och morbror från stockholm var hemma hos mig så det var fult hus.

Mathilde, Derias Och Ragge åkte mot stan och våran Stockholms resa blev flyttad till nästa helg, då vi har mer tid på oss. Morbrors fru Karin åkte från Stockholm och hämtade upp sn familj och jag hängde med i bilen eftesom att jag endå skulle dit och dansa en massa =). det var faktiskt riktigt roligt på träningen idag och jag tog i till max på allt som vi gjorde och mina elever var så duktiga så.

Nu sitter jag här hos B med en mage som skriiiker efter mat och som inte har fått ordentlig mat sedan igår kväll på max ( om man inte räknar med de 2 mackorna som blev min fruost) måste fixa käk NU!! Det är fotboll på tv:n just nu, men det ska vi nog ta o ändra på..eller?! själv vill man se någon bra film. Det är söndag, jag är slut i hela kroppen ( börjar återhämta mig från kryssningen, sakta men säkert nu) så det skulle sitta fint med mat, en cigg, film o lite mys.

Hoppas ni haft/får en trevlig o mysig söndag. Tack för mig =)


Road trip Gone bad!!!!

Villken kväll/natt jag har haft, det är så mycket som har hänt, mycket kännslor hoppas bara att jag får ner allt med kännsla i bloggen så att ni också kan förstå vad jag har varit med om från "morgon" till kväll och vidare till natt.
Jag sov hemma hos min kusin Mathilde vi vaknade gjorde oss iordning mötte Selam och Malika o efter det så åkte vi hem till mig på andra sidan stan och chillade. Vi satt och käka skiit god mat som mamma hade gjort.

Våran älskade o kära vän Derias var på väg hem till mig, men eftersom att det var ett tag sendan hon var där så behövdes det en snabb vägbeskrivning. Nåja väl framme så käkade vi och satt och funderade på vad vi skulle hitta på, det fanns ju lite mer att välja på eftersom att derias har körkort så vi bestämde oss för att hämta bilen och glida, till o börja med förbi min lillasyster Isatou och hennes kompis gäng som befann sig på någon "fest" i salabacke.

Väl framme så fanns även min andra syster Jainaba på plats och deras vänner, ett gäng tjejer som hade det väldigt trevligt. Vi kom dit umgåcki och pratade lite, tog en cigg. Vi hade svårt att bestämma oss om vi skulle åka till Stockholm och "fest" eller vi skulle inte festa så mycket men umgås med folk som festar eller om vi skulle till Bowlaget där mathildes pojkvän befann sig med sina kompisar, disco bowlade och drack en massa. Vi började med att åka hem till Derias för hon hade glömt att stänga av datorn, jag blev sugen på att pröva hennes kurdiska kläder...gjorde det och jag såg ut som en tvätt äkta (någorlunda solad) kurd, yeah. det är mitt mål i livet, att se ut som en brun kurd! =)

Vi åkte till Bowlaget, Derias bowlade och Mathilde pussades lite massor med ragge sen så rörde vi oss därifrån, vi skulle åka hem till mig och hämta lite saker och sen vidare till Derias för att ha en sköön film kväll. Så vi åker och åker förbi polishuset och har det jätte trevligt i bilen TILLS vi precis åkt förbi rondellen utanför polishuset Där vi får sladd på  bilen i en svääng. Mathilde skreeeek : derias, derias, deriiiiiiiias  jag skrek: aaaaaaah mamma, mamma, vi kommer dö. derias sitter och håller hårt om ratten och försöker få kontroll på bilen.

Tro INTE att vi bara fick en liten sladd! nej, nej, nej vi fick en liten sladd och när hon försökte svänga tillbaka så åkte vi in mot räcket som delar av vägen ,då svänger hon åt andra hållet och bilden snurrar runt två varv. INTE ETT UTAN TVÅÅÅ. vi skriker o håller på å grinar, det var kaos...bokstavligen. Den fortsätter å sladdar och tillslut får hon kontroll och tvärstannar, hon låg bokstavligen på bromsen innan lixom. Jag trodde verkligen att vi skulle dö, vi kastades från sida till sida och vi var på det bästa stället...UTANFÖR POLISHUSET!!

Vi andas i en sekund innan vi upptäcker att vi stannat upp mitt i vägen och måste flytta oss så att vi inte hindrar trafiken. Vi kör iväg och vad händer DÅ?? jo självklart så kommer det en polisbil. Oh nej tänker jag, pallar ej med otrevliga poliser nu lixom, vi vill bara hem o sova. Derias tänker shiet shiet för hon har aldrig blivigt stoppad nu så hon har ingen aning lixom och hon har bara haft körkortet i ett halv år drygt. Vi åker och självklart så stannar dom oss.

Blås test, körkortskontroll och JÄVLIGT trevliga poliser som bara ville kolla vad som hade hänt och hur det gick och vi var tre chockade brudar som inte kunde hålla köft typ. hur som helst allt gick bra och dom sa att vi skulle köra lite mer försiktigt eftersom att det var så fruktansvärt halt ute nu och derias är  inte van vid att köra så mycket på snö. Vi tog det lugnt åkte hem till mamma, berättade om våra "nära- döden" upplevelser för mina systrar. Vi packade grejer och drog till Max o käkade sen åkte vi tillbaka till stan för att hämta upp Ragge.

Nu har vi anlänt till destination Derias med livet i behåll. Vi myser här alla 5. Mathilde, ragge, jag, Derias o katten. Vi ska kolla på film nu på deras tv världens absolut "minsta" tv....närå men den e skiit stor, för hennes mina lägenhet ;)
Imrogon ska vi upp tidigt vi ska åka till Stockholm o shoppa, sen ska jag till Odenplan där jag jobbar som danstränare så jag ska dansa i en timme med mina kära elever, tjejerna tittar väll på eller tar en bil tur i Stockholm. sen blir det väll käk å till att träffa B innan vi återvänder till Destination Uppsala.... yeaah det kan nog hända mycket roligt imorgon med, längtar!

Vi har även pratat en massa gaaaaaammmlaaaa minnen idag så jag bjuder på en gammal bild från dom gamla tiderna som bara är ett minne nu. (Mathilde, jag, hedie, derias,Bella på hörnet, Steffi, Thina & Nadja)


Nu ska jag sova, god natt!!
(dessutom så ska ni ha lite skäll, ni lovade att kommentera mera om jag la in fler bilder o uppdaterade oftare o jag har inte brytit min del av "avtalet" iallafall, så se till o kommentera mera)




Återhämtning från kryssningen!!

Vaknade precis upp hos mathilde ska käka lite frukost och sedan så ska jag röra mig hemmåt för att umgås med släkten som är på besök från Stockholm. Det är min morbror och mina två kusiner tror jag, om ingen annan hänger med =) Jag är jätte trött, seg och har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag förutom att umgås med min familj så klart.
kanske går till Platina ikväl? Kanske åker hem til en vän och kollar på film? kankse åker till Stockholm? Eller så är jag bara hemma och tar det lugnt. Yeah Yeah vi får väll se hur det blir. Jag är precis som igår, inte så pigg å hypad på att festa iallafall. Som sagt det behövs en veckas återhämtning från kryssningen

Jag och Mathilde

En Gottsunda runda och vattenpipa!

Hejsan gott folk sitter hemma hos Rafif just nu med Mathilde, shirin gick precis hem. Vi har bara tagit det lugnt vi tjejer och rökt vatten pipa, snackat minnen och trevligheter i Stockholm. Men dagens kommenter går definitivt till Rafif.
Vi snackar och sedan så säger jag att en person bor i Stockholm, Rafif säger : Ahaa bor han där vid plattan?
Jag, Mathilde och shirin döör av garv, hahah ofta man bor vid plattan bara för att man bor i Stockholm, ja svär rafif e bäst.
Efter en stund så säger hon...ah jag älskar Stockholm det är precis som Usa! Vi dööör av garv igen och säger att det inte är särskillt likt, det finns ju vissa likheter, men det är endå mer som e olikt lisom. Jag säger att om Stockholm nu är så likt Usa så får hon ju en billig resa för att uppleva "usa" istället för 10tusen betalar hon 61 kronor och det tar bara en timme.

Nu ska jag och Mathilde snart gå och möta Ragge och efter det så ska vi förbi hem till safi en sväng. Gullungen har tjatat hela kvällen på att vi ska komma förbi henne med, nu när vi endå är i Gottsunda lixom så kör vi vännerna i en å samma smäll-hahaha ;) Nej som sagt ska ut och träffa Ragge med Mathilde. Jag har haft en skiit bra och lugn kväll hoppas att ni också har haft det bra!! Piiiiz

Det blir nog ingen skillnad på min Fredag och Måndag

Okej wow det är fredag och jag har absolut inga planer för ikväll. Har snackat lite med en vän så vi kankse ska ses och festa ihop, men som sgat vi får se. Jag är inte så taggad jag är typ fortfarande sliten och trött efter kryssningen, den tog kål på mig, måste vila upp mig och återhämta mig i typ en vecka alltså för att allt ska kunna börja rulla på som vanligt igen.
men men hör av mig mer senare om hur fredagen kommer att se ut. Piiiz <3




Kryssningen del 4 - Och helt plötsligt så stötte vi på hår, haha

Jag och Mathilde hade varit nere i hytten och gjort någonting ( minns inte riktigt vad ) sedan så skulle vi gå upp till klubben där dom andra var och festade på för fullt. Våran hytt låg på 5:e våningen och klubben låg på 10:an. För att ta sig dit, närmaste vägen från våran hytt så tog vi hissen upp till 9:an (för den gick bara dit). sedan gick vi förbi en hel gång massa hyttar och där längst bort så tog vi trappan upp till 10:an. När vi då går i den här lååång korridoren full med hyttar på båda sidorna så håller jag min hand på räcket. När vi precis ska svänga av till höger så känner jag att min hand rör något hårigt.

Jag blev skiit rädd och kollar, skriker till och säger vad är det?. Mathilde tar upp det från golvet där det nu hade ramlat och säger : det är MONAS hååår... sedan dör hon av skratt, ja hinner inte riktigt fatta men skrattar med. När jag verkligen inser vad det är så dör jag också av skratt. Vi tar med håret och ger det till Mona som skiiter i haha, sköön hon är. Det var en av dom roligaste sakerna som hände på båten, asså mathildes garv och kommentar ( så som hon säger det) var så fucking roligt, jag höll på å kissa på mig fan!

Appropå hår, Josef kännde sig lite hår lös och beslutade sig för att låna Dianas hår några timmar innan vi skulle gå av båten, helt full som han var. Men det va fint, det passade honom - hahah, Josef du kanske ska ta och fundera på att spara ut så slipper du löshår?.... aja here comes the pics =)

Monas hår

Mathilde & Monas hår =)

Josef i sitt låånga fina hår =)


Kryssningen del 3 - just some pics

Okeej, back to the kryssning med lite pics, eller vad sägs?!
Väll uppe på båtens klubb var det fest hela natten med drinklar, dans, glatt humör osv... Jag låter faktiskt bilderna tala för sig själv denna gång, helt o hållet =)

Malika, Natasha & Jag

Mina "50" lysrör som tayem köpte- hahah

hahaha - tuffa grabbar !!

Michelle & Malika

Mathilde äger dansgolvet med en snurr =)

Diana på däck =)

Daniel, Natasha, Josef & Neg vid baren =)

Jag fick ett skratt anfall när kjolen blåste hej vilt o levde sitt eget liv på däck =)




Torsdag...

Jag vaknade otroligt sent idag, vilket jag inte gjort på flera veckor, vilket resulterade i att jag blev sen till träningen. Jag brukar vakna vid 12, men jag vaknade halv 3. Fick väldigt brottom då eftersom att jag skulle iväg till Stenhagen för att träna Young Vibez. Det gick jätte bra och det blev en hård träning för tjejerna. Två nya koreografier började vi med, som är långt ifrån klara och vi avslutade även den nya koreogfarin som vi började på för två veckor sen, dom är så duktiga och lär sig så snabbt nu förtiden... *stolt tränare *  =)

Nu sitter jag hemma ( hos mamma som vanligt ) sitter o planerar lite i mitt eget huvud om vad jag ska hitta på när jag fyller 20. Beslutsångest, sånna dagar som idag vill jag inte göra något speciellt bara vara med mina nära och kära, men en tjej kompis tyckte vi skulle hyra en lokal och festa å äta middag ett par stycken (lokal så att man slipper olyckor och städning hemma ) men som sagt vi får se hur det blir, ska tänka ut något värt man kan hitta på.

Nä.. jag är faktiskt helt slut, trött och har ont i typ hela kroppen ska nog ta ett bad och sen hoppa i mina sköna mjukis kläder, slappa framför tv:n, mysa och sova...låter väll bra?!  Bilden är från dansträningen idag på min Young Vibz-are =)
ha en trevlig natt =)






Gambias National dag =)

Gillar: att det är Gambias Nationaldag idag den 18 Februari



Ogillar: att jag bråkade med syster idag 18 februari




DANJAH - MY LOVE

Den här låten e tuuung =)
Asså jag dööör för hans röst, helt underbar...
Klockren, lyssna!!





Kryssningen Del 2 - Taxfree & bilder från hytten =)

När vi kom på båten så gick vi och lämnade alla 111 väskor i hyttarna, bytte om och gick vidare till taxfreen för att inhandla (bokstavligen) billig sprit. När vi kom upp till taxfreen så upptäckte vi att den "vanliga" läsken typ fanta, cola o sprite var myckt , mycket dyrare på båten och dyrare än själva spriten. Det var precis som att dom ville att alla skulle supa skallen av sig. Vi köpte en heldel och jag fick mina fina glitter vodka =)

Tillbaka till hytten så började vi att fixa iordning oss, Jag, Mathilde, Diana Och Negin. Efter det så drog vi in till en utav hytterna som grabbarna hade och började dricka, lite småt. Efter det så drog vi in till den andra hytten som grabbarna hade och där fanns det musik eftersom att Yosef hade med sig sin bärbara dator med massvis med musik på. När vi kom in dit så var typ alla redan fulla o glada, dock blev det lite mycket för lilla yakob.

Senare på kvällen så hamnade vi även i tasha o michelles hytt där vi fyllde på alkoholen i kropparna för att sedan gå ut och röja båten...igen. Här kommer det en massa bilder från hyttarna och rökrummet där vi tillbringade en massa tid... Piiiz =)

Binta alkade faktiskt sig på båten =)

Michelle, Yakob & Natasha

Natasha, Michelle, yakob, Yosef Och Negin

Jasha, Jag & shwan i rökrummet =)

Mathi8lde, Diana, Jag, Adwer, Yosef & Isam

Diana & Malika

Jasha & Malika


Fler bilder kommer upp i veckan.. piiz =)

Kryssningen Del-1. Att ta oss till rätt båt i rätt tid!

Frågan är: hur lyckas man hamna på Birca Cruises, Viking Line Och Silja Line på en o samma dag? Läs, så får ni se!

Mona, Mathilde och Malika åkte från Uppsala Med tåg. Resten av gänget åkte bil från Uppsala och jag var redan i Stockholm eftersom att jag hade varit på dansen dagen innan, så jag stannade kvar. Jag skulle bli upphämtad av dom med bil (sa Diana) Men när jag väl ringde henne för att fråga vart dom var så hade alla redan åkt och det var en massa trafik och hit o dit så jag åkte in till T-centralen för att möta upp tjejerna som hade tagit tåget.

(förresten, jag lekte smart och sa att båten gick ifrån slussen, tänkte inte på att jag tänkte på viking line, haha)

När Jag väl kom fram så hittade jag inte dom någonstans och vi bestämde oss för att mötas där t-banan gick mot slussen. tunnelbanan kommer in och jag ser inte dom någonstans, helt plötsligt så hör jag hur folk skriker Binta! Binta! Bintaaa! jag vänder mig och och ser då tjejerna, stressade, med en packning ( som om dom skulle till turkiet i en vecka okej min packning var inte liten men inte SÅ stor) Dom skriker bara åt mig att hoppa på tunnelbanan ( ingen hade hunnit fram och hoppat på än) så jag väntar några sekunde så jag hinner och dom "inte hinner" lixom.

Aja vi sitter på tunnelbanan och kommer fram till slussen och är helt o hållet förvirrade, men vi ser en massa stora båtar bla. Birca cruises. Men för att vara på våran "säkra" sida så går Mona och Malika in i en glass kiosk typ och frågar om bruden i kassan vet hur man tar sig till SILJA LINE båten ,hon pekar då  mot dom andra båtarnas håll och säger även att det går bussar precis utanför....

Vi går ut och kollar och eftersom att vi ser en massa båtar i rad, inte så långt i från, max 15 minuter att gå så valde vi att promenera. Men första båten och terminalen som vi kom fram till var Birca Cruises, vi ser en båt lääängre bort och börjar traska dit i en lugn o harmoniks takt med en cigg o massa prat på vägen och när vi nästan var framme så ser vi att det står Viking Line. Mona : den där jävlen, hon lurade oss!! Vi alla svor och nu var det brottom, för vi ville hitta rätt och det var 1 timme kvar innan inchekningen stängde. Vi fick paniiiik, ringde diana som sa att det var fel hamn osv... hon hittar ej själv o sa att vi måste fråga någon. ( VILKA JÄVLA UPPSALA BARN ALLTSÅ, HELT FÖRVIRRADE I STOCKHOLM)

Malika stannar en gubbe på vägen som säger att vi ska ta tunnelbanan hit o dit och gå si o så. Då börjar paniken alla e stressade och svär och börjar dra historier om vad som händer om vi missar båten och hur vi ska göra med mona (kasta henne i sjön efter båten) osv... Vi går in på Bircas terminal och frågar dom. Hon i receptionen förklarar skit bra och sa bara att vi ska ta tunnelbanan mot ropsten och vi ska av vid något som heter gärdet och där finns det skyltar som vi följer till Silja Lines terminal bara. Yess!! tänker vi och bokstavligen börjar springa mot slussen igen.

När vi väl satt på tunnelbanan och var framme så var det en bra bit att gå, fortfarande förvirrade som vi är letar vi efter skyltar och följer dom. Vid en skylt står det rehabiliteringshem - hahaha precis under silja line skylten( dom pekar åt samma håll) och vi alla började driva om att vi skulle in på "rehab" osv... När vi väl ser den härliga stor skylten Silja Line börjar mona skrika raakt ut och härja och var skiit glad att vi hittade i tid... Vi sprang in, letade upp Diana o alla andra och hämtade ut våra biljetter. Mötte upp två tjej kompisar från västerås som redan hade börjat dricka och sedan så gick vi alla på båten. 30 pers i vårat sällskap som en enda stor familj. hahaha =)


Yeah, nu var vi på båten =)

Gaaalen Kryssning =)

Hejsan gott folk, nu har jag äntligen "landat" i Sverige. Tro mig detta var en båttur som hette DUGA, satte sig långt in i hjärtat, kropp o själ. Jag kan tyvärr inte skriva ett helt inlägg om båten för ni skulle A-L-D-R-I-G palla läsa det, knappt så man orkar läsa när jag flippar till det ibland och berättar om en dag (oftast så berättar jag kortfattat om ett per timmar under dagen) då resultatet blir att man får skrolla ner flera gånger. och nu ska jag berätta om 24 timmar? timmarna innan och efter? Nej nej nej, det pallar jag inte ens. Jag berättar kort fattat vad som hände och gjordes dom 24 timmarna och går in på detaljer i enstaka inlägg, jag siktar på att det kommer att bli MINST 5 inlägg om båten - haha jag vet CRAZZZZY!!

En massa mass bilder togs med. Bara med min kamera togs det 1200(nånting) bilder. Och då kankse jag ska berätta att det fanns ytterligare 4 eller 5 kameror till på plats varav en togs det bilder med mycket, mycket flitigt ( yosef) haha =)
Som sagt jag bärjar med dit resan..piiiz


Kryssning

NU sticker jag på kryssning och festar loss med ca.25 sköööna männsikor . Sthlm, Uppsala Och Värsterås =)
hej då hörs om 24 timmar ungeffär ;)

Jag älskar hår..

Jag älskar hår, jag älskar att klippa, färga, fläta, sy in löshår....you name it! Som många i min omgivning vet så behåller jag inte en "hår-stil" särskilt länge. Jag älskar att göra någonting nytt med mitt hår, något dramatiskt. Eftersom att jag har gjort i princip allt med mitt hår så blir allt det jag gör nu favoriter i repriser helt enkelt. Den bas jag kan klara mig med utan att "röra" håret under en längre tid är mitt absolut vanliga affro, som jag har just nu. Helst plattat dårå! Jag har faktiskt en sån period just nu, jag har antingen plattat eller en bulle på huvudet. Det är inte ofta som jag har utsläppt hår dessutom, oavsett vad jag gjort med håret. Jag har det oftast Uppsatt, 22 gånger av 24 som du ser mig så är mitt hår uppsatt och av dom 22 gångerna så har jag hästsvans 9 gånger kanske annars så kör jag på bullen, speciellt nät det är Oplattat =)

Jag & Hår som sagt är något speciellt vi har ett band som alltid ska utsättas för nya prov och risker. Ett band som det inte går att dela på =)


Beyonce - Scared Of Lonely

Det går inte att göra annat än att älska den här människan...!!
Hennes beats och texter e såå tunga !!
Lyssna och följ med i musiken, I fucking Love You Beyonce!!





13år och Redan Pappa?! wtf!

Men VAD är det här? Jag läste precis en artikel i aftonbladet där en 13 årig liten kille precis hade blivigt farsa. Hur har detta gått till?. Alltså jag vet ju HUR det gick till men alltså hur kunde allt hända lixom. Tänker man ens på sex när man är 12 år? ( för han var 12 när ungen blev till)  det är ju helt sjukt, fattar han att han inte kommer att kunna leva livet på något sätt...eller hon som faktiskt bara var 14-år. fast vi är lite mer vana vid att höra att 14-årig tjejer får barn ( oftast med någon äldre kille) så jag fokuserar runt killen i detta inlägg.

men alltså allvarligt, han går typ i 6:an hahah killarna i 6:an på min tid när jag var liten dom tänkte typ på data spel och dersar vatten ödlor(salamandlar tror jag det hette) som dom hade fångat i en damm nära oss, dom petade i näsan och åt snoret och tyckte dom var tuffa som cyklade runt på sina cyklar med händerna fria i luften. Och på mini discona så käkade dom chips och sprang runt och larvade sig. Ofta dom tänkte på sex lixom, eller barn överhuvudtaget.

Killen säger att han iallafall ska ta sitt ansvar och då är min fråga vad FAn vet han om ansvar?? allvarligt! Hans egna ansvar är typ att se till o kunna duscha själv typ och ta sig till och från skolan i tid ( fast han har en mamma som väcker honom) Det är knaaas på heltid tjejer o killar. Vart är världen på väg. Folk brukar klaga på när 16-åringar får barn och vuxna som leker smarta säger oftast att "ett barn ska inte få barn" men vad ska vi säga till den här killen? "att Bebisar inte får bebisar?"  Ah jag vet inte vad jag ska säga mer än att det är knas.

Han tror att han vet så mycket om livet nu men när han är typ 18 så kommer han att inse att han inte visste ett shiet som 12/13 åring. Ju mer vi vet desto mer förstår vi hur lite vi vet om saker och ting.Det är ju knappast föräldrarna som kommer att ta hand om ungen utan det blir mormor, morfar, Farmor & Farfar som får ett extra barn att ta hand om. Killen säger att han ska hälsa på sin unge så ofta som möjligt och för mig läter det låter typ som att han menar en hund som bor hos mormor för att mamma är allergisk och han ska gå dit och mata den lite då och då.

Grabben säger, jag har citerat  "– Jag vet att vi gjorde ett misstag men jag ångrar det inte nu. Vi kommer att bli bra och kärleksfulla föräldrar, säger Chantelle." Ja jag tror också att dom kommer kunna ge kärlek, bara för att man får barn som ung..eller nej vi säger inte ungt om det här vi säger så här i atället. Bara för att man får barn som bebis själv så behöver det inte betydea att man inte kan ge kärlek. men det finns så mycket annat dom inte kommer att kunna ge tyvärr.

Det finns både för och nackdelar med att få barn som väldigt väldigt ung, som i det här fallet men tyvärr så tror jag att nackdelarna väger mycket mer på vågen. Han och hon borde väntat tills dom åtminstonde blev byxmyndiga...För nu har han ju bara fått sig en ny lekkamrat..tycker ni inte?. Läs artikeln och skapa er en egen uppfattning... Kram på er =)


My Loveley Familiiia =)

Här har ni lite bilder på min och min underbaraste älskade familj från alla hjärtans♥ dag =) Nu ska jag iväg och festa, bilder kommer upp i natt ;) det är länkat till familjens bloggar =)

Isatou, Mabou, Mamma, Jag & Jainaba

Mamma, Jag, Jainaba & Isatou =)

 Isatou & Jainaba =) systrarna

Crazy Family - haha

 Jag =)




Alla Hjärtans dag =)

Nu sitter jag vid datan ( som alla säkert förstår, eftersom att jag skriver i bloggen) Men jag blir även fotad av en fotograf samtidigt. Det är en tidning som har intervjuvat mamma och nu ville dom ta en massa bilder på hela familjen. Jag vaknade imorse och kände mig skiit stressad. mamma: Binta om en timme kommer fotografen hit du måste fixa dig och hinna städa innan dess..Jag : en timme? Jag tänker" owh shiet hur fan ska det här gå? Jag är heelt ny vaken.

Får panik och börjar slarv städa så att det åtminstonde ska SE någorlunda städat ut. Efter städningen kastar jag i mig lite mannagryns gröt ( mums) och sen börjar paniken komma tillbaka då jag har 20 minuter på mig att hitta något fin att ha på mig, sminka mig och fixa håret. Det blev iallafall kläderna som jag ska ha på mig ikväll på alla hjärtans dags festen som jag ska på senare =) För övrigt så ska jag bara vara med min familj coh äta god middag kanske träffa B sen också ska jag ju självklart på alla hjärtansdags festen <3

Vi ska ta en massa familje bilder som jag lägger ut senare på bloggen på hela familjen, alla samlade på en och samma bild men även porträtt foton. Hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag <3 Min kan iallafall inte bli sämre än gårdagens dag =) Puss o kram <3

Mamma Fatou, Världens Bästa Mamma - Utan Tvekan!!


Här har ni en otroligt fin bild på minns underbaraste, älskade mamma. Jag älskar den här bilden för den får mig att tänka tillbaka på dom glada stunderna vi haft tillsammans. Jag tänker på när vi flyttade till Nybygård och hur jobbigt det var när folk trodd att du var min storasyster, fast du var min mamma.Jag kommer ihåg när vi bodde i höghuset och hur mycket vi  b o k s t a v l i g e n  härjade i trappen varje dag med olika lekar, kulor, dockor, måla färger och allt va det var. Haha det kan inte ha varit lätt när alla sura kärringar å gubbar kom och knackade på med klagomål om oss stup i kvarten. Haha förresten så har dom ingen humor. Och där stod du lilla mamma ung, med tre ( speciellt en) små livliga döttrar och undrade om alla föräldrar verkligen hade det så jobbigt. Haha förlåt för alla gånger vi skämt ut dig, men så här efteråt är det ju bara sånna roliga saker som man faktiskt minns. Aj löv Jo (vi stavade så när vi var små). Kram.

Destination Åbo =)

Efter allt som har hänt så längtar jag bara tills på måndag, för då är jag här och festar i 24 timmar med ca 25 pers, kompisar och kompisars kompisar. kan det bli mer nice?!! Uppsala, Västerås och Stockholm, ja det kommer vänner från alla möjliga håll och jag tror nog att jag ska inviga mina nya babies då med eftersom att det endå är innomhus och jag vill inte gå utomhus med dom än när det är så isigt o förjävligt väder!...Åh jag längtar..!!


Det skulle vara snällt om jag kunde ge svar på era frågor lite snabbare oxå.... sorry!!

Jag vet att klockan är 06.17 just nu och att jag egentligen borde "festa" med kudde, täcke och mina drömmar. Men jag kan inte sova och eftersom att jag endå inte har något bättre för mig så hade jag tänkt att svara på lite kommentarer, mail och verbala frågor som jag har fått. hoppas ni får svar nog på allt =)

1. Många undrade vart mina skor var ifrån och dom beställde jag från Nellys. Dom kostade 400 tror jag men med frakten och allt så blev det en total summa på nästan 500 kr.

2. vilket är ditt bästa skönhetstips?Oj det var svårt, det bästa "skönhets" tipset är nog att uppskatta dig själv så som du är för vad du än gör och hur du än ser ut så kommer du alltid att vara så "ful" som du själv "låter" dig bli. Du måste känna dig snygg för att kunna vara snygg!

3.Har du ingen bild med krulligt afro? hmm vet inte riktigt vad du menar, men jag har bilder med oplattat hår, jag har ju inget riktigt, riktigt affro eftersom att jag e mulatt...men jag önskar att jag hade..det hade varit as nice på mig och jag hade aldrig plattat det =)

4.vad använder du får produkter i håret? Jag använder vanligt hederligt shampoo och balsam... mina favoriter är Herbal Essences shampoo och balsam =)

5. varför har du tagit bort rutan där uppe där man kunde fråga dig saker? Det blev för mycket ståhej vid sidan om så jag kör på ett fråga inlägg typ en gång i veckan så kan ni fråga på och jag svarar via ett inlägg...låter väll bra?

6.Vad ska du göra på alla hjärtans dag? jag ska vara med min familj och äta middag sedan så ska jag träffa B och sen så ska jag på en alla hjärtans dag fest som en tjej kompis har, vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

7.Tror du på gud? hahah aa jag tror på honom =)

8.Har du en egen lägenhet? Jag tror att jag redan har svarat på det men kör till... Yeah det har jag men jag är inte där särskillt mycket, datan finns hos mamma ;) (ironi)

9.Vilka tider har du dancehall klassen i sthlm? Söndagar från kl 17.00-18.00

10.Hur ska du fira din 20-års dag? Med dunder och brak =)

11.Försöker du likna Beyonce? haha men driver du?, nej jag försöker likna mig själv, däremot så inspireras jag av henne på många olika sätt och jag tycker att hon är en av världens absolut naturligaste och vackraste kvinnor, lätt topp 5 och jag lääängtar tills jag ska få se henne live och alla hennes nya låtar som jag bara döör för =)

12. Varför har du inga tävlingar på din blogg Jag tror många vill tävla.? Jo självklart så kan jag ha det, det är inte värsta grejen men säg till vad ni vill tävla om och vad det ska vara för tävlingar, så kör vi på det

Yeah hoppas att ni blev nöjda med svaren !!
Appropå vad jag ska göra med mitt hår, så får det nog komma som en överraskning för er, spännande..wii =)
Kommer att göra en förändring innom en och en halv vecka iallafall, så håll utkik =) ( har inte bestämt mig själv än heller så det blir ölverraskning för mig med )


Fredag den 13:de, ni kommer aldrig kunna tro vad som har hänt mig!!

Först och främst så vill jag varna "kännsliga" läsare. I detta inlägg förekommer det många svordommar och jag skriver faktiskt inte bara i bloggen för att ni (läsare) ska tillfredställas utan också som i dessa fall då jag behöver "avreagera" mig...och jag gör det ganska bra genom att skriva. Och jag skriver vad jag vill( nästan), så skriver jag på ett sådant sätt som kan störa er så hänvisar jag till kenzas.se eller någon annan ytlig bloggare som bara skriver att dom shoppar, är glada och mår bra 24 timmar om dygnet ....som om dom inte har problem lixom. Men jag delar åtminstonde med mig av allt nästan  som händer i mitt liv, inte bara dom "bra" och roliga sakerna...!!

Asså fuck, fuck ,fuck ,fuck   (ursäkta men jag var tvungen) Fredag den Fucking 13:de Febru Jävla ari!!
Okeeej jag vet inte hur det är med er... men varje gång fredag den jävla 13:de dyker upp så har jag mer än bara otur, tro mig.Och självklart så ska jag har otur idag med, ja självklart! Inte för att jag aldrig har otur annars men det "värsta" ska alltid hända mig lixom. Okej till o börja med så skulle Young Vibez (dans gruppen som jag är tränare för) ha uppvisning på grand. Grand är ett ställe i Uppsala där dom bland annat brukar ha mycket discon för folk i mellan och högstadiet. Och idag så var det fest för dom som går på högstadiet

Jag, mina systrar, lillebror och några utav mina elever traskar glatt mot grand för att möta upp resten av dans tjejerna.
Väl inne på grand så får jag reda på att 4 utav 7 (det har börjat en tjej som är ny och kan inte dan gamla koreografin så dom är 8, men det var 7 som skulle köra den gammla koreografin) av mina tjejer inte kan komma, alla har olika bortförklaringar och anledningar och min tanke va "shiet hur fan ska ni kunna göra en koreografin som jag byggd för 7 personer, det kommer inte se bra ut... allt ni gör blir det ingen "effekt" på om ni är 3 - det kommer se löjligt ut"

Men men för att inte tappa humöret helt så behöll jag det uppe men en gnutta irriterad röst. Tjejerna började träna och jag kollade ifall det skulle se bra ut med tre inhoppare (några andra dans tjejer som var på plats) i koreografin men dom här tjejerna kan knappt dansen och det blir inte alls samma sak. En utav tjejerna kunde den hyffsat bra (den nya tjejen) och vi övade och övade och tillslut så satte hon den ganska så bra iallafall så jag lät henne köra, eftersom att det endå kommer en del i koreografin där det dansas moderndans blandat med lite hiphop som bara hon kunde. Det såg iallafall bra ut.

När dom övade gick allting jätte bra och jag var nöjd. Också är det dags, jag går upp på scenen för att presentera dom och sedan så rullar musiken och tjejerna dansar när dom kommit så långt som en tredje del in i koreografin så börjar skivan att hacka och jag tänker "åh fuck neeej" dom sätter på den igen och samma sak händer. Tjejerna kände sig obekväma och publiken började snurra på sig men vi satte på den en tredje gång och den hackar IGEN.....
Jag gääälen som jag blir springer upp till dj:n och frågar va i helvete han  har gjort med skivan efter som att den funkade för en timme sen då dom körde igeonom. Han skyller på "skivan" alltså mig som är ägaren till skivan om att den var repig o hit o dit. Hur som helt som tur var så hade jag med mig nästan alla mina skivor och jag har alla låtarna fast hela låtarna då på andra skivor...för den dom skulle dansa med är ihop mixad av 3 olika låtar.

Jag och Dj:n lyssnar igoneom, räknar och håller koll på varenda sekund då allt ska sluta och börja. Sedan så löser han det med en "manuel" mixning. Jag springer upp på scenen igen och ber om ursäkt för avbottet, tjejerna står bakom mig och stämningen var en aningens stel och obekväm, speciellt för tjejerna som skulle dansa. Hur som helt publiken var på och dom började dansa. Jag kollade på dom och tänkte att det var det sämsta dom dansat... inte för att dom gjorde fel eller något sådant men jag tror att allt som hände påverkade dom och man blir inte lika taggad på att dansa.

Dom var väldigt trötta med eftersom att dom hade kört fullt ut 3 gånger innan då mixen strulade och nu skulle det bli en 4:de gång... ansiktsuttrycken var precis som att dom inte hade någon aning om vad dom gjorde på scenen och ingen såg särskillt glad ut. Men men dom krigade sig igenom dansen och jag tror nog ingen var särskillt nöjd. Aja hur som helst dansen var över och jag och sara skulle vidare till people.

När vi kom dit så hade jag sånn otur att min vän som är Dj på people skulle spela på det lilla dansgolvet där han då är tvungen att köra svensk hopp musik...tecchno osv...liknande musik. Jag bah Ooh nej men han sa att snook (rapparna) och deras Dj skulle köra inne på det andra dansgolvet jag gick dit och nej, nej, nej, nej neeeej den musiken var INTE acceptabel någonstans. Mitt i allt så ställer en av rapparna i snook sig "på" Dj båset och börjar rappa till deras låt  som går..." taxi..maxi...längtbak.."..aja jag kan inte texten men någonting åt det hållet och jag ville bort där ifrån.

Jag sara och Mannos en killkompis står vid sidan av "stripp stångarna" som dom har där inne på en liten uppbyggd scen. Där alla tjejer står och porrar sig när dom e skiit fulla och tror att dom är jätte snygga.. hahah det är så roligt att se på dom btw. Aja jag går fram till stången tar tag i den och sätter upp ena benet mot scenen för att ställa mig upp och kika lite på folket på dansgolvet och då när jag ska trycka mig upp... vad tror ni händer..??

självklart så spricker mina jävla byxor, från skrevet och heeela vägen ner till knät. Jag känner hur det går sönder, ställer mig på scenen och kollar så att ingen såg vad som hände, hoppar ner och tar tag i Sara och säger vi ska gå till toaletten NU! jag drar med mig sara in på toaletten och säger kolla vad som hände!! Hon skrattar bara och säger att det inte var så farligt. Jag: Inte så farligt vaaa?? man ser mina trosor, min puzzy å aallt... asså jag måste ringa jai nu.

Jag ringer Jai och säger typ: hejsan lillasyster kom till peopla med ett par byxor. Hon : vad han hänt? Jag: dom sprack. Hon : vaah BINTA DU SKA KÖPA NY BYXOR TILL MIG!! Jag tänker " aaah juhste det va hennesbyxor, ännu mera FUCK!!
Sen säger sara: men vi ska åka bil hem ju, med Mannos. vi ska dra om en halvtimme och det är inte värsta grejen.
Jag: okej, men hur ska jag göra under den här halvtimme..? Smart som jag är så tar jag mitt vita linne som jag har på mig och tar av mig det och drar ner det ÄNDA till knäna och stänger min rosa siden jacka..( jag vet jag såg inte klok ut den sista halvtimmen) det var knas på heltid! Tänk er rosa byxor, vitt linne ÄNDA ner till knäna och en rosa siden jacka.

Aja Sara och Mannos höll på att reta mig hela vägen hem, fett jobbiga, ville bara truta ( slå/örfila) dom - haha
Jag säger till min systers Mr.Cool: Hallå, kolla vad jag har gjort och pekar mot benet. Han skriker där inne mitt bland folk vid baren : Har du mens? :O Jag: din jävla idiot ser det ut som mens eller? (han är skit full) Han säger : men binta man ska inte gå på People när det är röd månad jag tänker "det heter röd vecka" jag: neej men ditt jävla pucko det e hål, mina byxor sprack ju.

Aja det var min helvetes dag och här är bilderna på det feta hålet ..Piiiiz!!
Bless n Love !

 Här har ni hålet,jag tog kortet lite längre ner eftersom att vi inte ska ha så roligt med att visa trosorna i bloggen.!!


Jag som blickar ner på hålet när jag berättar historien för min syrra =)


En pose med hålet blev det med!!

(det är nästan så att man ser min irritation och mitt missnöjje i blicken på bilden)
En pose med hålet

Uppvisning & kanske en People...

Okej som alla vet så var dansuppvisningen för Zumbas i fyrisskolan inställd men idag ska min dansgrupp Young Vibez (som jag tränar) ha uppvisning på grand i Uppsala. Det ska tydligen vara något ungdoms disco som dom ska ha uppvisning på så då måste jag gå dit och fixa o trixa. Jag ska vara där redan klockan 6 för att förbereda tjejerna med allt möjligt och dom ska dansa vid 9 tiden...tror jag.

Young vibez på koreografi tävlingen =)

Nu är jag hemma hos mamma iallafall med Mathilde, ska hoppa in i duschen och fixa till mig sen ska vi bege oss mot stan.Det kanske blir en people med Mathilde ikväll hmm, vi får väll se. Aja ska iväg nu...piiiez!!

New babies

Åh vet ni vad som ploppade ner i min brevlåda ..? 
en lapp där det stod (inte ordagrant) men typ ;)
" gå till postkontoret NU, eller nej gå inte, spring!!..eller nej spring inte cykla fort och hämta dina skor NU"
Så jag kastar mig upp på min cykel, cyklar det fortaste jag kan för att hämta hem ett par nya babies, Oh me love..
And here they come....

"Cause I'm walking in new shoes now 
I got a new song to sing
When I walk in the room every head turns
Every eye is on me"

 - beyonces låt =)








En Flytt på gång...

Hejsan alla glada..
Ueah jag e missnöjd, ingen dans uppvisning på fyrisskolan imorgon tyvärr... INSTÄLLD!!
Idag har jag varit på dans träning med Young Vibez iallafall och det gick väldigt bra, vi byggde på resten av koreografin som snart är helt o hållet klar. Jag har kännt mig jätte slö å lat i kroppen och har inte orkat göra något speciellt.
Jag lääängtar tills jag fyller 20, då blir det fest så det bara skriker om det kan jag lovar =)
Jag ska flytta oxå så jag måste fixa en ny lägenhet...stockholm kanske..? har kollat runt lite med det e skiit svårt att få i Stockholm. Men men om någon vet om någon sköön lägenhet som ska hyras ut (även om det är i andrahand) Stockholm eller Uppsala eller någon stans där emellan så är det bara att hojta till. jag har fått flipp och måste flytta NU!!

En dag full av aktiviteter...eh iijaaa!!

Nu ska jag sticka iväg strax. Ska möta upp Mathilde på stan hon ska boka biljetter för på Måndag sticker vi. Sedan så ska vi till gottsunda möta upp en vänn, hämta alla tröjor och sedan bege oss tillbaka till stenhagen för hårdträning. Först ska jag träna Young Vibez och efter det är det träning med Zumbas eftersom att vi ska uppträda imorogn på fyrisskolan, tid och sånt skriver jag mer om ikväll. Ja juhste jag har ju glöt, ska hämta upp mina babies med yippiee =)

Vi hörs senare ikväll =)



Ett smaskigt inlägg..

Helloj gott folk, hur står det till?.
Vaknade för inte så längesen och gav min syster panik som ni kan läsa mer om HÄR i hennes blogg. ja du våran familj är allt bra knasig stackars jai hade en "helvetes" morgon som kommer så där en gång i månaden, allt det "omöjliga" händer lixom då, det är osm på film - ja lovar. Om man satte upp "dolda" kameror i vårat hus så skulle det bli sveriges stora grej och fler skulle följe alla knäppa händelser som händer dagligen hemma hos oss än att titta på bigbrother... haha.

Hur som helst, jag är skiit trött på mitt hår nu, asså ni fattar inte samma fucking grej varje dag. Duacha, föna håret, platta håret och sätt upp det i en bulle. Jag vill ha en drastisk förändring innom en snaaaar framtid ( då snackar jag inte några månader utan några veckor, max ). Jag har haft alla möjliga olika frisyrer och hårfärger rött,svart, rött & svart, blont, orange, ljusbrunt, mörkbrunt, affro, plattat, flätor, lös hår, dreads...aaa you name it!! Och nu ska jag alltså göra något nytt och eftersom att jag inte vet riktigt vad jag ska göra än så hade jag tänkt att be om er hjälp, vilken färg, vilken frisyr, långt, kort, mellan (min längd)..eller vad det nu skulle vara som ni tycker att jag passar i... kanske dreads igen? skulle slippa tänka : hår iallafall. aa jag vet inte det står still i mitt huvud, men kom gärna med förslag.

Här bjuder jag på några bilder från olika frisyrer jag har haft genom tiderna.. dom flesta bilderna är tagna innom 2 år så det är inte så stor förändring i ansiktet eller så, jag har licksom alltid sett likadan ut (nästan). Hoppas ni får en bra dag för min dag kommer att bli dunder =)


Tonarsdottern som liten med Dreads =)


Jag och mina systrar med flätade lockar =)


Tonårsdottern med en orange/guld/rödbrun färg, den var faktiskt ganska fin =)
Bilderna är från två olika färgningar den vänstra bilden är från 3-4 år tillbaka och den högra är fråån i våras


Binta med flätor, Lines rakt bak och på den högra bilden är hela mitt hår flätat, med ljusa slingor, haha=)

Också har man ju haft kort kort, det var för lite med än 2år sen och jag trivdes ganska bra i det =)

Långt hår med lugg..var inte riktigt min grej, såg ut som en hippie. men "kort" med lugg är däremot snyggt på mig, hittade ingen bra bild bara, mamam formaterar ju datan hela tiden så det försvinner bilder  - haha=)

Välsigt ljusa slingor, speciellt i "luggen" och lite mörkare, men endå ljust i bak =)
Det var faktiskt fint på mig, knas med utväxten bara..hatar sånt!!


på bilderna på sidorna så har jag flätat hår på ena sidan bara, och bilden i mitten har jag flätat på båda sidorna, det va snyggt faktiskt och ganska skönt, man hade lixom redan en frisyr när man vaknade, man släpp tänka på håret =)


 Tonårsdottern med super-duper lång hårförlägning och snelugg, den va nice faktiskt... lite jobbigt med så långt hår ibland (eftersom att jag alltid har det uppsatt i en bulle men när man fixade till det och plattade det såg det faktiskt snyggt ut , yeah me like =)


Bintan med svart hår, det gillade jag också men den vänstra bilden ser typ inte ut som mig själv tycker jag, men svart var fint mot min hy faktiskt...tycker jag iaf =)


hahahah aa du, dom här bilderna e knaaas. Den i mitten ser jag typ hög ut eller något och dom andra är hur fula som helst men det är dom enda bilderna jag har som inte var alltför gräsliga på mig själv när jag har Oplattat hår.
Den vänstra bilden är från reggaefestivalen för tr år sen snart 4. Mitten och höger bilderna är från Gambia förra året och jag hade inte med mig min plattong så det var enbart därför jag sprang omkring i oplattat hår.
aja this is once in a life time so enjoy!!



En jämn och ljus färg, inte så slingat med ljust som den förra utan den är guld/brun rakt igenom men jag krigade för att få den färgen... men tre hårfärger. Japp för det är ALLTID jag som gör allt själv med mitt hår *stolt* många kan ingenting och är helt beroende av en frisör. denna färg gillade jag också, men UTVÄXTEN är inteee nice =(
det här är en sån färg man har tills man maxat utväxten sen färgar man mört över allt. För att ha i 3st färger om man bara ska färga utväxten är INTE nice det heller!!


Och det är den hår "bullen" jag snackar om som jag har dag in och dag ut. Som jag har nu, hade igår och kommer att ha imorgon. Jag gillar den endå men jag måste hitta på något nytt med mitt hår så att jag inte vill sätta upp det i en bulle utan vill fixa en frisyr... jag ska bara säga till er där ute att lugg är uteslutet har haft det så många gånger nu och JA det är fint dom första dagarna men sen måste man ha 10 kilo hårspray eller 50st hårnålar för att få¨bort den där luggen och det är INTE nice!!


Nu har ni fått bilder som täcker en hel månad framöver...näääh jag skojja bara, ska sticka iväg nu och hämta ett par bebisar =) <3

Gratismode.se

Den här sidan fungerar på samma sätt som gratisbio.se fast det är Gratismode.se det är helt gratis att registrera dig och du samlar poäng på samma sätt som på gratisbio, det är lätt och inte alls svårt och roligt faktis, gå in och registrera er nu via min länk så får ni 50 poäng direkt... kram =)





Vendela Idun & Binta Coker

Onsdagar Kan vara skiit tråkiga ibland, jag lovar. Har inte gjort ett piss på hela dagen, bara slappat hemma hos mamma. Men jag känner på mig att det kommer å bli en livfull kväll/natt..hmm maby baby!  =)


Muga - Earthquake

Idag så gjorde jag och Mathilde en ny koreografi till denna härliga, älskade, underbara låt.
Koreografin gjordes på knappt en halvtimma och den blev inte så genomarbetad och bra som den skulle kunna blivit.
Det blev mer en snabb grej till uppvisningen på fyris på fredag, mer om tider osv..kommer upp så fort jag får veta det. kraam. Lyssna på låååååååååten, den e helt sjukt dunder älskar den <3



GratisBio - en sida som faktiskt fungerar!!

Här kan ni vara med och tävla om fina priser, ni kan välja att få biobiljetter eller pressentkort från en massa välkända företag så som Siba, H&M, Guldfynd, Kicks, Stadium, Lagerhaus, nelly.se osv osv... Det är väldigt lätt att tjäna ihop sina poäng och detta är en sida som faktiskt fungerar, det är inte svårt eller speciellt anträngande som det kan vara på andra "gratis-tjäna ihop poäng-sajter" och det är roligt också. Gå in och registrera dig nu och börja redan nu att samla dina egna poäng.
Genom att klicka på länken så får du även välkomst poäng så att du lättare och snabbare kommer igång med ditt samlande
Lycka till !! =)


Dansträning!

Nu ska jag hem, hem till usppala igen.
Idag kommer jag att tillbringa mycket tid till dansen med Zumbas.
och på fredag har vi uppvisning i fyrisskolan i Uppsala så vi ska göra koreografin idag =)
Måste dra nu så att jag inte missar tåget, se ya!


På bilden: Jag på stockholms turnen med Zumbas!

Är det skor eller rymdskepp?

Okeej, vad tycks, är det något att hänga i julgranen kanske?
Självklart inte silverfärgade utan hel svarta,
men Tonårsdottern hittade ingen bild på dom svarta skorna,
 så det blev en bild på dom silver färgade =/


Lämna din åsikt tack!!

Chris Brown Goes wild on Rihanna...

Okeej det är knas på hög fas i kändis världen. Dom flesta vet ju om vad Chris Brown har gjort med sin flickvän Rihanna. Och för er som har trott att dom inte var tillsammans...eh jo dom har varit det! hur som helst, han har misshandlat henne, jag vet det låter sjukt "han som verkar så himla snäll" ,"han som har gjort värsta gulliga låtarna", "han som jag fick träffa back stadge och som var skiit trevlig" och blaa blaa blaa. haha men han är mänsklig, precis som alla andra och ja, han är en kvinno misshandlare, en snygg sådan som kan sjunga och charma..eller vad säger ni?

Rihanna hadde knäckt näsa, fått bit märken på armar och ben (driver snubben?, vem fan biter en brud:O?)och två stor bulor i pannan. Stackars henne. Som tur var så överlämnade han sig själv till polisen, för det hade ju varit pinsamt om dom hade varit tvungen att ta i med våld på Chris Brown. "När polis kallades till platsen hade Brown försvunnit. Medan Rihanna fördes till sjukhus efterlystes den tvåfaldigt Grammynominerade R&B-sångaren". Chris brown skulle uppträda på grammy galan och var även nominerad till två priser men istället för att vara där och uppträda och chilla på röda mattan så satt han fängslad. Rihanna gick självklart inte heller på grammy galan och hon var nominerad i hela 3 kategorier. Rihannas talesperson sa att rihanna mår bra och tackade för stödet och omtanken hos folk.

Chris brow berättar att hans pappa brukade slå hans mamma blodig när han var liten. och jag tänker : och? haha det är absolut ingen ursäkt. Lek inte som att du är något helgon (känsidar tror dom är bättre än alla andra) du är en vanlig människa som också skall ha sitt straff för det du gjort. Chris Brown är inte så mycket bättre än Bosse 55, som "endast" gav sin fru en örfil, slag som slag...det ska straffas =)


Hur som helst min respekt för Chris Brown har nu sjuknigt, självklart. ska jag sitta och tycka om honom som "person" när han har gjort något sånt. Visst hans musik är ju bra, det går inte att förnekas, men så mycket mer än så är det inte. Jag skulle ju inte tycka om Mohammed 15 eller lennart 45 om dom gjorde något sånt så vem fan är Chris 19 som jag ska tycka om?. Om han erkänner och ber om ursäkt osv... då kommer min respekt däremot öka, för då visar han också att han är en "vanlig" människa (innut i, för helt vanlig är han ju inte..fast vad är egentligen vanligt?, aja vi tar det en annan gång) som gjort ett "vanligt" fel och vill få en "vanlig" ny chans...aiight! och för mig är alla människor värda en ny chans. Det beror lixom på...inte om dom våltagit en 4 årig flicka och mördat hela hennes familj kanske, men yeah ni fattar. HÄR kan ni läsa resten av artikeln eftersom att jag inte skrev ner allt som stod i den så kankse ni vill läsa vad som stod från början till slut...



Ps. Jag försökte att skriva lite neutralt, men nu när jag läser igenom så märks det vems "sida" jag är på...eller hur ?! ;)
Just live your life eeeeeey. Aint got no time for no haters. 


The Chanheling

Igår kväll så såg jag den nya filmen med Angelina Jolie The Changeling som är baserad på en sann historia. Filmen är väldigt bra och det var första gången som jag blev riktigt tagen av Angelinas skådespel. I tidigare filmer så har hon inte riktigt visat någon svårare "grad" på skådespeleriet men i the changeling var hon helt fantastisk. I de flesta filmerna så brukar man kunna förutspå att vissa saker ska hända, men det gick typ inte i denna film. Allt man troddeom något, visade sig vara något helt annat. Att filmen är baserad på en sann historia gör den bara ännu bättre. Och Tonårsdotter har fått sig en ny favvo skådis, hon är inte bara snygg längre hon vet vad hon sysslar med lixom =) Filmen rekomenderas starkt att se och i poäng : BBBB = 4 b:n


Mobilitos..

Ogillar: Sedan jag tappade bort min mobil förra veckan men fick igen den samma dag så har den krånglat. Fört så upptäckte jag att den över delen av skalet på baksidan var borta, spårlöst försvunnet typ. Nu har inte min mobil funkat att smsa till och ibland från på ca en vecka. Men igår när jag självklart har galet lite batterier så börjar en veckas sms helt plötsligt att rulla in - haha det är så roligt för jag har lixom sagt til folk att jag inte kan ta emot sms, men mina vänner är ganska tröga så dom har suttit och skickat smsm och blivigt irriterade på att jag inte svarat typ, haha

Aja nu har min mobil kollapsat helt o hållet, no betterios och no smsos och no skalitos på baksidos. Det här är min mobil, men tänk dig: Kantstött, ingen baksida, färgen är typ borta och "silver" är färgen.


Gillar:  Snart är det iallafall min födelsedag 20 dagar kvar enligt nedräkningen till vänter om bloggen, wohoow.
Då jälvar så vill jag ha en ny mobil, eller så köper jag bara en ny mobil, vet inte riktigt vilken jag skulle vilja ha, men en sonny ericsson med mp3 och hörlurar är ett måste.  aja peace out!

My day...

Hellooj.. Jag fick skjuts till dansen i går (i stockholm) av en kill kompis till mig sen flera år tillbaka, det var väldigt skönt för då slapp jag sitta på ett tåg och åka kommunalt. Plus att jag var försenad och hade ganska så brottom så det var bara skömt att slippa stressa med en fet väska å allt, utan att bara sitta i bilen och veta att man slipper trängas på tunnelbanan med en miljon stockholmare som alla slutar jobbet/skolan klockan 4 och som tar tunnelbanan vid halv 5, samma tid som mig lixom... Dansen igår gick i allafall super bra, gick igenom grunderna och byggde lite koreografi, sjukt roligt var det med =)

Idag, Måndag så skulle egentligen Young Vibez ha träning men den blev tyvärr inställd så då kunde jag lika bra stanna kvar i stockholm, så nu är jag här i Stockholm hemma hos B, kanske ska hem till S lite senare, men vi får se. Mina batterier har dött helt o hållet på mobilen och det finns ingen sonny eriksson laddare här tyvärr..=/, så jag får klara mig utan mobilen ett tag. Förresten så dog batterierna igår när jag var på väg till stockholm - ha, alltid otur!

Jag tror nog att jag ska ta och kolla på en film snart B har en massa, massa filmer på sin dator. Och appropå film, har ni kollat på filmen som jag rekomenderade och tyckte att ni skulle se typ förra veckan?, för er som har sett den kommentera gärna vad ni tycker om den.... vi får se vilken film det blir, skriver iallafall mer om det sen puss


Lördag, en missad audition och en massa dans!

Lörsdag. Som sagt så åkte jag med min lillayster och hennes kompisar till andra sidan stan för att gå på hennes tjejkompis 18års fest och jag undrar om det var någon annan än än jag och tjejen som fyllde år som var 18?! kanske någon, men inte många hahah. Musiken var knaaas rakt igenom och Dj H blev sjukt irriterad på mig tror jag när jag klagade på musiken helatiden. Aja vi rörde oss hemmåt och Jag, Sepideh och Sara år på mr.Sandwich. Jai och Amelie åt på burger king och efter att vi alla var mätta o' belåtna så åkte vi hem till mig. Jai åkte till mr. cool - haha Amelie ville inte sova själv hemma hos henne och självklart så är hon välkommen hem till mig. Sepideh skulle sova hos mig för att följa med mig på audition, men jag orkade inte vakna när hon försökte väcka mig så det blev inge =(.

Sara va skiit jobbig att sova med under natten för hon snarkar som en gris, och puttade du mig från sängen och låg snett och tog all plats. Nu är jag iallafall vaken ska fixa iordning mig snart, kanske åka förbi mamma och sen så ska jag till Stockholm för att hålla i min dancehall klass, Sen ska jag åka tillbaka till Uppsala (fram o tillbaka, fett jobbigt) och då ska jag hem till mamma tror jag och sova. Sen imrogon så ska jag vakna tidigt för att åka och köpa 8 tröjor till dansen och efter det så är det dansträning med Young Vibez ...kram på er.  Bilderna från kvällen kommer upp senare =)

Mycket dans, lite fest & ett paket nudlar...

Idag vaknade jag ganska sent, skyndade mig och cyklade hem till mamma där jag kastade i mig en macka och mötte upp en utav mina favvo-kurdiska-grannar som även är min elev och som kom med i Young Vibez dance crew. Vi tog bussen iväg till stenhagen eftersom att vi skaulle ha dansträning idag. Vi körde igång och påbörjade en ny koreografi. Diana och Selam var också med på träningen och kunde inte sitta helt stilla då musiken sattes igång (jag såg dig i spegeln diana ;)).
Hur som helst vi började på en ny koreografi och ni snappar upp så bra och direkt, gaah e stolt över er =).

Tränade lite på en egen koreografi eftersom att jag själv ska på en dans audition till en hiphop/street grupp här i uppsala som e väldigt duktigaa, så dumta var det att göra en dans i sista minuten för nu kunde den ju inte bli så bra som den skulle ha blivit om jag hade övat i exempel två veckor. Men aja ni borde veta hur jag är vi de här laget "sista minuten tjejen". Fick ett telefon samtal av Carribean dance studio i stockholm som sa att min dancehall klass blir av =)....Yiippiie så imorgon efter auditionen så drar jag till Stockholm och dansar. Woow vad det är roligt att dansa alltså =).

Nu sitter jag i min lägenhet med sara och jai som precis kom hit, har käkat nudlar ( det enda jag käkat på heladagen :O?) Ska försöka få i mig något mer, det behövs med alla denna träning...fast jag är inte så hungrig nu men det kanske kommer. Vi ska iväg till min systers kompis födelsedagsfest typ..? På andra sidan stan, så jag ska ta och hoppa in i duschen nu och fixa till mig (sista minuten ;) yeaah!) sen får vi se vad klädvalet blir, är inte pigg på att fixa mig särskillt mycket iallafall. se ya'll


Jag gillar ej stället, men gick dit endå!

ja, ni gott folk.... Det blev en People endå!!
Jag sara och Hengameh rörde oss mot stan (va bara tvungen att tillägga att småttingarna INTE tål alkohol, men ja däremot drack inte en droppe) Sara ångrade sig utan för people och åkte hem till sin pojkvän medans jag och hengameh gick in med hennes pojkvän.Och självklart så träffas man lisisen och drog en dans med henne.Det var ganska mycket folk ute men jag var inte alls så taggad som jag brukar vara. Kännde mig som en uppstoppad valross i världens varmaste kläder. Vad fan tänkte jag med lixom, en långärmad och tjock tröja på krogen...palla - haha aldrig mer iallafall. Här bjuds det iallfall på bilder (eftersom att jag lovat er) trotts missnöjet och jag har inte kännt mig så ful på ett bra tag.. haha aja hoppas ni hade en trevlig kväll!!


Hengameh, Norik & Jag


Lisa & Jag



...?

Nu sitter jag här i min sköna lägenhet med syster, Sara, Hengameh & Shiva. Dom fixar, donar och hinkar medans jag chillar här i mina tränings kläder, kom ju precis hem från dansträningen och jag e sååå sliten, orkar inte göra någonting. Jag var uppe hela natten med sara och vi vaknade tidigt och jag har bedömt Young Vibez Dance Crew som blev klar idag. Grattis till er tjejer som kom med =).

Naaej alltså, vet inte vad jag ska göra. Hade lätt stannat kvar i danssalen hela kvällen och bara matat med dans, det hade varit soft.... men så blev det inte, för dålig stäming och några utav tjejerna som inte kom med i Young Vibez blev ledsna och ville prata med mig om varför och så vidare och sedan så ringde det två föräldrar till mig och ville prata lite grann. Hengameh och Sara ska till fucking fitt People ( en klubb i uppsala ) det är absolut inte roligt att vara där bland en massa 90:or & 91:or som e skit glada för att dom precis fyllt 18 och måste gå ut varje helg och festa.

Åh vad ska jag göra. Sara och Hengameh försöker få med mig till People. Shiva ska hem snart och Jai (syster) ska möta en kompis så då får jag väll sitta här alldeles själv. För jag pallar inte gå ut, ska endå inte dricka och dom kör aldrig bra musik där (bara Diako ibland) så då dansar jag inte. Men syster försöker verkligen hon säger till och med att hon kan betala för mig- hahahaha.... kan det handla om att hon kanske vill ta in manligt besök till min lägenhet? hmm...det kommer nog inte jag att få svar på nu iallafall. haha Ska nog börja med att gå ner och ta en cigg så får vi se sedan vad jag bestämmer mig för=)




Jah Cure - what would it take..?

What would it take my love to show you?
I'm still in love with you?
What would it take my love to show you?
How much my love is true?
Feelings she gave to me
Makes me feel so brand new
Love you for ever
There's no other like you

Baby I know I hurt you twice
Promise I'll never hurt you no more
Although I know it's not nice
Promise I'll never go back through that door
although you got your choice
Please make sure the first is secure
I'll make my scarifice
Only you
No one before

what would it take my love to show you?
I'm still in love with you?
What would it take my love to show you?
How much my love is true?
Feelings she gave to me
Makes me feel so brand new
Love you for ever
There's no other like you


Jah Cure - What Will It Take
Uploaded by WaiCi

Jag älskar Jah Cure, hoppas han kommer tillbaka till Sverige i sommar.
Lyssna på låten och texten... är han inte underbar? rösten allt han knäcker!!
En gammal låt men jag älskar dne fortfarande, det är som om jag lyssnar på den första gånger och tänker (oh vilken låt vem e det här?) Varje gång är som en "förstagångs" kännsla...perfekt va?!

Fesivaler, Dansen och ett glatt humör..eller va säger ni?

Jag sitter just nu och har värsta febern, jag är inte sjuk utan jag har bara Reggaefestivalfeber. Åh jag vill att det ska bli sommar nu nu nu. Jag vill ha Uppsalareggaefestival & SummerJam nu tack. Det skulle vara jätte gulligt om du kunde ordna det åt mig och jag skulle vara evigt tacksam. Sitter och kollar igenom gamla inlägg och video klipp på olika reggaefestivaler  runt om. Jag har varit på Uppsalareggaefestivalens alla år sedan det startades och från att det höll hus på fyrishov med få besökare då mamma tog med oss dit tills det blev en jätte stor grej vid stadsparken i stan.

Jag länkar till 3 inlägg Från när jag var på Uppsala Reggae Festival från dag 1-3 dom andra inläggen kan ni leta upp själva från månad augusti och även se andra inlägg jag skrivigt om just reggaefestovalen från olika år.
. dag1 , Dag 2 och Dag3  Guud vad jag längtar till sommaren och festivalen, stämningen, folket allt Åh det är verkligen en upplevelse så för er som aldrig varit där borde verkligen ta å åka i år alltså. Yfft URF (uppsalareggaefestival) 2009 kommer att ÄGA !!

Förra året så var jag med och tävlade i Swedish National Dancehall Queen som ni kan läsa om Här, Här och Här det är tre inlägg jag skrivit om hur det var innan, under själva tävlingen och när jag vann och lite bilder självklart. Hur som helst så vann jag SummerJam biljetter år 2008. Iår ska jag deffinitivt till summerJam 2009 och sitter å snackar lite med syrran nu och hon vill självklart med, då är hon 18 oxå shiet vad roligt det kommer att blir.

Yeah yeah men nu ska jag inte sitta och drömma mig bort all för mycket till sommaren och festivalerna för då kommer jag att få spel, åka dit nu och vänta tills det börjar. och sååå roligt ska vi inte ha det - hahah Jag ska ta en snabb dusch fixa iordning mig, packa saker och eventuellt bege mig mot min lägenhet innan jag sticker till stenhegen för en skön och hård dansträning och vi ska även hålla i en dans audition för Young Vibez dance crew. Syster och sara e på övervåningen och ner kom sara precis springandes och säger: Jag ska låna dom här byxorna av dig (hon har på sig min tröja med som hon inte säger något om)  för jag orkar inte gå hem och hämta kläder så nu tar jag dom här"

Hon säger det typ som att "du har inget att säga till om, jag ska ha dom här även om du hade planerat hela dagen att du skulle ha på dig dom" Jag kollar på henne fortsätter med mitt inlägg och tänker på vad fan jag nu ska ha på mig.
Aja jag drar väll på mig ett par mjukisar för jag ska ju endå på träning..wohoow. hoppas ni får en underbar dag mina läsare för jag känner på mig att min dag kommer att bli sjukt dunder/rolig. Skriver väll lite mer senare puss o kraam!

 sara och Jag (lägg märkt till min randiga lejonman som va knaas) - haha



Summerjam Reggae festival 2008 [HD Video]
Uploaded by Reggaefrance'


Lill gömman =)

Idag har jag varit jätte jätte duktig och uträttat en massa vilktiga ärenden på stan, sprungit fram och tillbaka som en galning. Jag har varit hemma och tagit det lugnt, käkat skiit god lassange som min syster hade gjort. Den knäckte!
Jag har umgåtts med mina extrasystra Sara & Hengameh och pratat/planerat bus med Jai. alltså min dag har nästan sett ut som alla andra dagar för mig. Nåja imorgon blir det upp tidigt ska packa, sedan så ska jag till polishuset med lillasyster jai och efter det gällere lill gömman ( som morfar brukar säga).

Åh vad jag saknar morfar förresten, det var jätte längesen jag träffade honom och det blir bara mer och mer sällan eftersom att han valde att flytta ifrån oss och närmare mina andra kusiner som bor mitt ute i ingenstans...ja precis dom bor i Värmland, på landet. och morfar bor i ett stort hus brevi dom. Men han trivs iallafall ute på landet. Det gör jag med men till en viss gräns. det är inget jag kommer att utsätta mig själv eller mina barn för iallafall, vore ju synd om dom inte skulle kunna få uppleva stadens härligheter på nära håll =) -haha

Nääej nu vart Jai tråkig och gick precis upp på övervåningen till sitt rum för att sova. Sara sitter i soffan till höger om mig med laptopen i knät och surar för att hon inte får "sova". Jag ska nog sätta på någotn film på datan för Isa(yngsta syrran) hade laddat ner en massa så jag tänkte ta mit en titt på någon utav dom. Dock älskar hon komedier "svart-komedi" typ Big momas house och liknande, jag gillar thiriller och skräck eller pretty women. Peace & god natt <3


Morfar <3<3

Värsta tung systrarna!!

Okej tungor e alltbra äckliga ibland. Under alla dessa 17 år som min syster levt så har jag inte vetat att hon har kunnat vrida sin tunga 150 varv. Och i alla dessa 17 år som hon levt har hon trott att alla har kunnat göra så, tills vi en dag upptäckte att det faktiskt inte är så. Vem tror att alla kan vrida sin tunga så där lixom?. hahah helt sjukt äckligt. Jag fick med det på film men det ä'r äckligare i verkligheten. dessutom Visste ni att: vrida tungan är det enda man absolut inte kan lära sig, utan man föds med det och det är ärftligt? -haha det var min smarta lillasyster (den yngsta) som berättade det och hon kan slicka med sin tunga upp och ner skiiiit snabbt, alltså helt överdrivet snabbt..som en orm. haha jag har ju värsta tung systrarna, lyckost mej!! :D




Det kom ett ur gulligt mail...

som jag självklart ska svara på här i bloggen, jag klistrade in det men Mina egna svar på alla frågorna markerar jag med fet stil så ni som läser fattar vad jag skriver och vad jag svarar på =) peace

 

Hejsan jag heter Laura jag är 16 år och jag älskar din blogg för att du skriver så roligt. jag vill alltid läsa mer och mer så du får skriva mer roliga saker. Jag tycker att du är jätte snygg och du sminkar dig jätte fint det är inte för mycket och inte för lite. Du är jätte duktig på att dansa och jag undrar om inte du skulle kunna komma till Stockholm eller Södertälje och lära ut dans?. Jag och mina kompisar skulle vilja det. Jag undrar om det är okej att jag ställer några frågor och om du kan svara på dom i din blogg? Ha det så bra och lycka till med din blogg och allt du gör många kramar från mig till dig // Laura

 

 Innan jag svarar på frågorna vill jag bara säga tack och att det verkligen var roligt att få det här mailet =) Japp nu ska jag försöka skriva ner allt roligt jag har för mig, jätte kul att du tycker om min blogg. Jag ska börja dansa i Stockholm på Caribbean Dance Studio så om du vill dansa för mig så trycker du på länken och anmäler dig och skriver att du vill dansa för mig =) så nu ska jag svara på dina frågor =)

 

Frågorna:

Hur ofta dansar du? Så ofta jag kan, har jag inte träning så dansar jag hemma - haha ;)

Hur länge har du dansat? Jag har dansat fram och tillbaka sedan jag var 6år ungeffär..

Vilka stilar har du dansat eller bara provat på? svenskfolkdans,dancehall,salsa,magdans,reggaeton, locking,hiphop/street, Balett, Lapdance, merengue-cumbia-bachata mix, jazzdans, modern dans, affro dans jag har säkert glömt någon för jag har provat på det mesta men inget jag fastant speciellt för som dancehallen och hiphop/street

Vilket land kommer du ifrån? Jag kommer ifrån Gambia & Sverige

Gick du en danslinje på gymnasiet? Nej jag gick ingen danslinje, ångrar mig lite dock. men det finns inga bra dansklasser endå i Uppsala och då hade jag behövt kriga mig till sthlm varje dag. Jag gick Media inriktning Expo

Hur länge har du haft din blogg? jag har haft sendan den 28 april 2008...

Har du pojkvän? Japp det har jag =)

Du verkar inte vara så lång :$, hur lång är du? haha vilken fråga, nej jag är inte lång är bara 158 cm, gulligt vah...NOT!!

 

Jag skulle vara tacksam om du ville svara på mina frågor kram :)

yeah dude, har svarat på dom nu hoppas att du blev nöjd med svaren =)

 

Bjuder på en bild från i sommras på min och lillsyrrään =)

 

  Follow Tonårsdotter

Binta + Beyonce = BB?

Om Beyonce såg detta skulle hon ta det som en förolämpning. Guud vad vi inte är lika, jag lovar dig "datan" tog henne bara för att vi har samma hudfärg haha, den känner efter om det är en svart eller vit eller brun människa, ja lovar..de skulle inte förvåna mig.. aa ni fattar nog vad jag snackar om när ni kollar på videon här nedanför =)

<------------ To the left

yeah där har ni min fråga som jag jätte gärna vill ha svar på, det är bara att klicka på det alternativ som stämmer bäst in på dig, peace!!


jag älskar facebook - Från o med nu!!

hahahahah asså man kan inte låta bli att skratta när sånna här frågor kommer upp från ingenstans på Facebook.
- Jag dööör hahaha. Gissa vad mitt svar blev..? ;)


Jag har aldrig skrattat så mycket som idag!

Jag skrev ett sms till Diana : babe? Hon ringer upp mig och säger något i stil med "hej vi ska åka skridskor ska du med?" Och ja, det lät som en fråga men sättet hon sa det på, rösten o allt var precis som att hon sa "vi sticker om 11 minuter va klar för vi orkar inte vänta i 20 år på dig binta" Så jag kunde inte svara nej o jag ville iof inte heller svara nej så det blev ett starkt Ja. Jai tyckte också att det lät kul så hon hakade på.

Vi krigade för att hitta skridskor. Jag hade ju (dum som jag är) sålt mina gammla konståknings skridskor och mamma har typ kastat våra gammla skridskor som vi hade sedan vi var små så jag ringde över till Kurderna (mina älskade grannar) och tänkte att dom kanske skulle ha åtminstonde ett par hemma eftersom att dom är 6 barn i min ålder och neråt, men neej då hade deras mamma också kastat alla, vi krigade och krigade till slut så hade ingen så vi gav upp.

Vi åkte och hämtade resten av gänget med bil också var vi framme på studenternas i uppsala. den enda som hade skridskor med sig var yado. Diana, jai, Negin&  Amer körde med skorna, men chillade mest på en bänk & negin med luren i örat 22/7 - haha =) Jag & yakop däremot lånade yados alldeles för stora skridskor. När jag skulle låna dom så stoppade jag in mina vantar framme vid tårna så att dom skulle bli lite "kortare"  haha men yakop körde på han, trotts att dom var lite stora för honom med. Men för mig var det typ 8 storlekar större än min egen ;) haha

Vi filmade när vi åkte när Diana filmade mig så ramlade jag i filmen 3 gånger - hahah komedi ( ja skyller på skridskorna)
men tyvärr så var filmen för lång för att kunna läggas upp så den får ni inte se. Men den där yakop åker har jag laddat upp så den kan ni gott å väl få se, dock så ramlar han inte eller gör något speciellt roligt, för självklart så hände allt det precis när vi slutat filma...otur för mig o er ( mina läsare ) men tur för yakop..?. Nåja bilderna är klickbara och filmen äre bara å njuta av.  Ps. Jag har aldrig skrattat så mycket som jag skrattade idag med dom här människorna, ja tror nog inte att ni (läsare) riktigt förstår hur sjuka dom här människorna är tillsammans det borde vara olagligt
  .. ...bless n Love to palestina<3

Diana Mad klubban på isen

Yado på griller ;)

Syster, Jag & Yakop

Yado i Spagat





Jag har alltid sån jävla tur med ting o saker.

Idag skulle jag gå och hämta min lillebror på fritids. Han brukar egentligen gå hem själv men eftersom att någon dum o äldre unge följde efter honom, tog hans cykel, knuffade honom och var helt enkelt elak mot honom en dag förra veckan så vill inte han gå själv, vilket är ganska självkart  så då kom super syster Binta för att hämta honom på fritids.

Vi hade ingen cykel hemma eftersom att mamma hade sin cykel och den andra är utanför min lägenhet, så jag plingade på hos världens bästa kurder (mina  loveley grannar) och självklart så fick jag låna en cykel s följde med mig också. Vi cyklar och S skjutsar mig, jag får ett sms av mamma där det står:  Har du hämtat Mabou? Jag svarar tillbaka : Nej är på väg Sedan så lägger jag mobilen i min högra byx ficka. Ah precis den Högra var viktigt att tillägga =)

Hur osm helst... vi kommer fram till skolan, jag ville snacka med ungen som var dum mot brorshan, vilket hengameh också ville samma dag det hände, men fick inte tag på honom och tyvärr så var han inte på fritids nu heller. På vägen hem så upptäcker jag att min mobil inte ligger i min högra byx ficka... Och det lät så här: Oh my god, Oh my god; Oooh my god min mobil är inte i min ficka. Jag letar igenom andra fickan, jackan, inne fickan, ja överallt men det finna INTE där. Knaaas...

Jag inbillar mig att jag kommer ihåg att jag la den på leksakshyllan inne i fritids, så jag ber lillebror gå in i fritids och kolla efter den där eller fråga någon om dom sett den. Efter några minuter så kommer han tillbaka och säger att det inte finns någon mobil där och att fröken inte har sett någon. Jag tänker : jooo jag vet att jag la den där (jag va helt övertygad) det är säkert någon liten snorunge på 6-7 år som tog den och ska leka cool framför sina kompisar att han (ja va övertygad om att det var just en han) har fått en mobil, eller så ger han den till sin mamma i present och säger att han har hittat den ute. Fuck tänker jag.

S & Lillebror övertygar mig om att den är hemma och dom sa ord som fick mig att tveka på om jag ens tog med mig den ut eller ens in i skolan. Vi  cyklar hemmåt och precis utan för våran tomt så kom jag på att jag smsade mamma och sa att jag var på väg för att hämta mabou och sen så började vi att cykla och när jag smsade så hade vi redan hunnit gå en bra bit på vägen så jag skriker : Oh my good S kommer du ihåg jag smsade mamma sen så började vi att cykla...S: ah juste, men vi går och kollar.

Så vi cyklar hela vägen fram till skolan, jag springer in på skolan och frågar men ingen har sett den. Vi frågar folk på vägen, men ingen har sett den. Vi går samma väg fram och tillbaka två gånger. Och på vägen hem ville jag bara fälla en tår för min mobil och ha tillbaka den så att den åtminstonde kunde få en hederlig begravning...R.I.P.(mina förutsagda meningar om att den var helt trasig typ)  Jag tänkte att jag iallafall skulle ringa den när jag kom hem för att få höra ett sista ljud...

Isa snackade i telefonen när jag kom hem och jag ber lillebror säga till henne att jag MÅSTE ringa min mobil nu så hon MÅSTE verkligen lägga på, isa säger typ..ne...någonting...någonting och fortsätter prata. Då rusar jag in i isas rum och nästan skriker : du får lägga på telefonen nu och ringa upp ven du än pratar med lite senare fan för jag Måste ringa till min mobil nu jag har tappat den och någon har snott den och....Isa avbryter mig och säger: Nej någon har hittat din mobil och dom kommer hit och lämnar den sedan så fortsätter hon o pratar i telefonen precis som om ingenting har hänt =O

Jag: driiiveru med mig..? va? hallå, hur vet du det? Isa: Någon skrev ett sms till mamma: hejsan vi har hittat den här mobilen, vilken adress ska vi lämna den på? Mamma svarar (från jobbet): hurtigsgatan 58 tack =)
Jag dog alltså när hon sa det blev jag sååå glad, jag hoppade och skrek typ haha som ett barn, ah jag vet men min mobil är mitt allt nästan. Hur som helst efter några minuter så kommer det två stycken gulliga svenska pojkar i 14 års åldern (dom såg svenska ut iallafall) och plingade på min dörr och lämnade tillbaka min mobil synd bara att jag inte hade cash eller något för då hade dom fått en hitte lön, ja lovar så glad är jag över min mobil och så glad är jag över att det var just Svenskar som hittade den och ingen blatte unge från förorten, för då hade den blivit  " becknad" (såld) redan ikväll =)

Åh gud vad jag stör mig på na'

Onsdag den 4: e februari...Onsdag den 4: e februari...Onsdag den 4: e februari...Onsdag den 4: e februari...
Gud vilken fruktansvärt tråkig dag och datumet låter ännu tråkigare när jag säger det högt för mig själv. Mamma kom precis innanför dörren och som  v a n l i g t så börjar hon skrika som en fucking galning om att hon ska ha datan. Shit så respektlös hon är, nu när jag sitter mitt uppe i något lixsom. Så fort hon kommer in så ska alla bort från datan bara för att hon ska få sätta sig och göra det hon tycker är viktigt. oavsett om man gör något "viktigare".

Och när jag då säger att jag faktiskt sitter mitt uppe i något och skriver då låter det oftast så här med en oerhört gnällig röst " ja men det är faktiskt min data och jag har bara några timmar på kvällen som jag kan sitta". ja dom här några timmarna är då 4-6 timmar beroende på när hon slutar, idag snackar vi 4 timmar. Min fråga är då.... bara för att man "äger" nägot, alltså att man har köpt det och man är en familj som umgås mycket tillsammans har man då rätt att göra och bete sig hur man vill bara för att man har köpt en dator till exempel? Hon säger att hon ska sitta för att skriva blogg, hon skriver i ca. en halvtimme resten av tiden så spelar hon spel, läser andras bloggar eller kollar på youtube......

assssssssssssså säger jag bara......

Tillexempel hon tycker typ att hennes blogg är viktigare bara för att hon har vunnit pris nu, men min är ju precis lika viktig...om inte viktigare eftersom att hennes redan är stor, känd å allt. Jag måste försöka kämpa med att skriva i min blogg även dom dagarna jag inte har någon lust, som idag tillexempel.Hon tycker att hennes behov är viktigare fast vi har precis samma behov... aja lämna gärna era åsikter för det här är bara en störande grej just nu och att hon kör den stilen hela tiden oavsett vem som sitter vid datan lixom.

Ja du jag ska gå och laga lite mat nu till mig och min lillebror eftersom att mamma inte har tid med det för hon ska sitta vid datan. Sedan så ska jag cykla till min lägenhet och fixa till lite grann eftersom att jag ska få fint besök =)
Det kanske blir ett inlägg inatt när jag har fin besök.. kraam =)

Ni blir bara fler & fler från dag till dag......


Mamma på scenen...

Här filmade jag när mamma gick upp på scenen för att ta emot priset och prata en liten stund.
Klippet är väldigt skakigt eftersom att jag var helt till mig när mamma vann och det tog ett tag innan det la sig ordentligt.
Haha ni hör mig säga "aka mina skor" när mamma går ner från scenen. Hon har på sig mina babies och det är dom som jag är väldigt rädd om, men hon fick låna dom och hon är den absolut enda som någonsin kommer att få göra det med =)
Jag gav Vendela kameran mitt under allt och hon vet -t y d l g e n inte hur man stänger av en kamera, för hon fortsätter o' filmar sina boobies på väg ut mot journalister och fotografer som skulle ha tag på mamma. haha aja det blir lite extra material som ni får ta del utav, enjoy!!


Och här ...

Lite bilder från galan, mer kommer upp imorgon, för efter det här så måste jag sova =)

Tonårsmorsan at the hotel



Tonårsdotter på röda mattan..


Mamsegull & Jag


Jag in the Sofa =)


-Vill du ha fler bilder..?, Ah va bara luuugn det kommer, lite i taget =)



Vinnarna & Nominerade!

Nöje & Kultur:
Vinnare: Bokhora
Nominerad: Kulturbloggen
Nominerad: Weird Science
Nominerad: En man med ett skägg.
Nominerad: Vassa eggen

Mode

Vinnare: Style by Kling
Nominerad: Hotspot
Nominerad: Manolo
Nominerad: Stockholm Streetstyle
Nominerad: Hanna Fridén

Sport & Fritid

Vinnare: Marcus Birro
Nominerad: Bara ben på Glenn Hysén
Nominerad: Robert Lauls blogg
Nominerad: Henrik Rydström
Nominerad: Sportbloggen


Livsstil

Vinnare: Husmusen
Nominerad: Gynning
Nominerad: Johanna Sjödin
Nominerad: Matälskaren
Nominerad: Niotillfem

Prylar & Teknik

Vinnare: Moderskeppet
Nominerad: Beta Alfa
Nominerad: Lilla gumman
Nominerad: Prylfeber
Nominerad: Tommy k Johansson

Vardag

Vinnare: Tonårsmorsa
Nominerad: Att vara Alex Schulman
Nominerad: Bloggfrossa & mannen som blev trött 
Nominerad: Stationsvakt
Nominerad: The Real Mymlan


Politik & Samhälle

Vinnare: Opassande.se
Nominerad: Alla dessa dagar
Nominerad: Blogge Bloggelito
Nominerad: Henrik Alexandersson
Nominerad: Oscar Swartz :: Texplorer

 

 

 


Och det stora blogg-priset går till......

Första så samlades vi 4 tjejer på hotellet som jag och mamma skulle bo på som låg nära Nalen på stureplan i Stockholm där galan var. Vi fixade i ordning oss och Vendela lockade mammas hår, jag satte upp det lite snyggt och sminkade henne. Sedan så bar det av i höga klackar mot galan. In på röda mattan och ett jobbigt ljus, det första jag ser när vi kommer innanför portarna var kissies ansikte. Och alla ni vet hur mycket jag stör mig på blonda små 14-isar som springer runt och tror sig veta bättre om alla andra. Nog för att jag så gott som hatar hennes blogg men människan var sötare i verkligheten än på bilderna som hon lägger upp i sin blogg. och då menar jag mycket sötare.

Vi tog våra välkomst drinkar och hängde av oss i garderoben. Det var en sor "tavla" där alla dom nomonerades blogg namn hängde i olika kategorier och där, ja precis där längst ner så hängde mammas namn under kategorin vardag. Jag tänkte : den sitter längst ner bara för att hon kommer sist säkert och det var nog fler än bara jag som tänkte så. Nån människar lite här o där slet och drog i mamma, ville prata och ta bilder med henne o det ena efter det andra. Det var roligt att se henne in acction mingla runt där med en massa folk som gillar att göra det som hon älskar...att skriva!

Jag blev lite trött på att stanna till hela tiden så jag och Vendela gick på våran egen upptäcksfärd det fanns dock inte så mycket att upptäcka utan vi drog omkring för allmänhetens skull bah. Ah juste jag glömde att berätta dagens besvikelse.
Kenza var självklart på plats och denna kvinna har jag  i alla dessa månader som jag lite då och då läst hennes blogg tyckt väldigt mycket om. Jag tycker att hannes blogg är intressant, trotts att den är 85% ytlig men det är faktiskt roligt att läsa den, och jag tror nog att väldigt väldigt många håller med mig eftersom att hon har sjukt mycket läsare...eller hur?!

HUr som helst när jag och Vendela var på "upptäcksfärd" så stötte vi självklart på henne. Hon var jätte söt och fint sminkad och fina kläder och hela köret men Åh så besviken jag var på att hon inte var Lika snygg som på bilderna i hennes blogg. Hennes läppar dör jag för i verkligheten med men resten, hon såg ut som vilken annan sminkad 17årig tjej med långt hår, JO jag LOVAR! det var ingen "aha upplevelse" att se henne. Jag trodde att hon skulle vara snyggare i värkligheten men icke sanicke =(.  Såg henne flera gånger under kvällen men hon smälte in bland alla andra människor.

Jag ver helt sjukt nervös när dom kom fram till mammas kategori och jag kunde knappt hålla mig jag lovar  jag var nog mer nervös än henne. Vi gick lite längre framm så att jag skulle kunna filma när hon gick upp på scenen, det vill säga om hon nu skulle få göra det. Jag höll och kneep mina tummar och tillslut så hade dom sprättat upp guld kuveret: och vinnare i kategorin Vardag i det stora blogg priset iår går till.... TONÅRSMORSA. Asså jag hoppade av glädje och skrek.

Jag, Karin & Vendela följde med mamma fram till scenen där det sa stopp eftersom att det bara var hon som skulle upp på scenen för att ta emot priset. Jag filmade henne som sagt och filmen kommer nog upp lite senare ikväll. Vi har tagit en massa massa bilder från galan som ska upp på bloggen. Det var riktigt roligt alltså, det kan jag lova. Efter alltihopa så slet och drog folk ännumer i mamma, men hon tog det som en riktig star ;)

Åh så stolt jag är över mamman min. Här under i inlägget är en tv intervjuv som hon var med i direkt efter att priserna delats ut. Och HÄR kan ni läsa intervjuvn med henne som är med i aftonbladet idag =) Gud det var så fruktansvärt roligt igår. Och jag är så stolt så stolt över mamma =). Tänka sig att hon vann det Stora blogg priset. Sveriges bästa blogg innom kategorin vardag, haha tuung hon e.  Det var jätte trevligt på galan, jag vade att ta med mig Vendela och mamma tog med sig Karin, Ante ( min morbrors fru).

jag och vendela skulle gå ut och röka då en fotograf skrämde mig genom att helt hetsad, stressad och hög röst sa att det var jag som var min mammas dotter och han ville ta kort på mig och direkt efter det så kom en journalist och frågade mig en massa frågor bland annat:  hur gammal är du? Jag: 19 snart 20 Han: okej men då är du ingen tonåring snart..? Jag: nej haha: Han : ska hon fortfarande heta Tonårsmorsa fast du inte är någon tonåring? Jag: hahah jaa så kart. ..osv..

Direkt när vi kommit in efter att jag hade varit ute och rökt så kommer det en till fotograf. Hon : hej är det du som är tonårsmorsans dotter? Jag: jaa (jag hadde en lapp på mig under hela kvällen där det stog att jag hatte binta och hadde bloggen Tonårsdotter) Hon: får jag ta en bild på dig och din mamma Jag: jaa Hon: okej vad bra efter intervjuvn med din mamma. Jag stog och väntade på att mamma skulle bli klar sedan så var det bara att börja "posa".

Tillbaka på hotellet lite senare ....lugnt och skönt ah. Jag och Vendela gick och köpte marabou och Coola. Ätligen av med skorna tänkte jag, efter att nästan ha fått "skavsår" efetr skorna. Vendela stannade kvar en stund men sedan så var hon tvungen att åka tillbaka till uppsala eftersom att hon har skola. Jag och mamma gick och la oss nästan direkt för vi var helt slitna och skulle upp tidigt på morgonen ;)...Men jag skriver mer ikväll och lägger in bilderna då =)




Dance Audition!!

Nämen hejsan gott folk.  Titta nu är det en till audition på gång på fredag för dans gruppen Young Vibez.
Många duktiga dansare ställde upp i fredags och vi bestämde oss för att ha en till Audition eftersom att det var så många som kom och ville vara med. Så det är bara att komma å dansa om du är mellan 13-18 år och älskar dans =)



Här kommer ett klipp från en utav dansklasserna med Young Vibez från förra året.


Helgen, Dansen, Galan & Rökning - allt i ett inlägg!

Hejsan, ja nu var det ett tag sedan jag uppaterade men jag har inte haft tillgång till någon dator.
Helgen har varit dunder och jag har spenderat mycket tid med min farbrors fru Emma. I fredas så var jag dommare till Young Vibez audition sedan så åkte jag B o lillasyster till stockholm. B åkte hem och jag och syster åkte till farmors fest. Hon hade en jätte stor fest eftersom att hon har varit i mecka. Det var sjukt mycket folk som var där, familj och släkt.  Jag och syrran kom dock när slutet på festen började inta.

I lördags och söndags så dansade jag dancehall för full på Carribbean dance studio.,Japp i söndags fick jag ta över Sean Banans dancehall klass på öppet hus eftersom att han hade fått förhinder o inte kunde komma. Det gick skit bra bättre än dom förra gågnerna och jag var super nöjd. Så vi får se om det blir någon kursstart för mig nästa söndag =).

Hur som helst ska möta Vendela om någon timme för ikväll så ska jag och hon på den stora bloggalan med mamma i stockholm wihoow. Det kommer bli skit kul vi ska först till hotellet som mamma ska bo på och fixa iordning oss tillsammans sedan så kvart över 6 ska vi bege oss mot galan.Jag önskar mamma lycka till fårn hela mitt hjärta och hoppas självklart att hon vinner och kammar hem priset men efterso att hon tävlar mot 4st andra väldigt väldigt duktiga bloggare från hela sverige så är chansen inte stor direkt. men vi får väll se hur det går.

Jag vaknade för inte så där jätte längesen ska upp nu käka frukost och försöka hålla mitt röksug, på bara en otroligt sugen nivå. Har inte rökt någonting idag, har inga cigaretter och vill inte röka någonting idag heller, jag har ju trappat ner kraftigt och idag ska jag se hur det går att inte ta ett endaste bloss. vendela röker inte, B röker inte så det blir nog lätt om jag umgås med dom...däremot så röker mamma lite då och då tyvärr.. men jag ska försöka utan att lova någonting!

ska upp nu, fixa mig och köka något sen ringa mamma och kolla vart vi ska mötas. peace!!



RSS 2.0