Lönehelg & fredag

Fredag: (skrivet Lördag men publicerat söndag) haha

Var upptagen hela dagen. Sen på kvällen så åkte jag hem till min morbror och hans sambo där min andra morbrors tjej också var. Vi tre tjejer skulle festa tillsammans en hel kväll utan killar och tro det eller ej men det var skönt. Vi hade det jätte mysigt och trevligt där hemma med goda drinkar, godis och nötter. Sedan så kom vi på att klockan var ganska mycket så om vi skulle gå ut så var vi tvungna att gör det direkt, så vi ringde taxin som var där på 5 minuter och så var vi på väg till ett ställe som heter Birger Jarl även så kallade BJ. Vi kom in sent och kön var lång, mycket folk och mycket jobbiga drunk people haha. Vi hade det trevligt fast det var jobbigt att dansa i all trängsel, fast jobbigast var nog mina skor.

Jag hade så fruktansvärt ont i fötterna och det var jobbigt. Vet inte varför, brukar inte få ont av klackar, men dom här sved verkligen, på alla ställen man kan ha ont på en fot hade jag ont, ja lovar det var Icke latch, dom är väldigt höga med tio centimeter så det är inte att leka med.

Efter BJ, när sista låten var spelar så var det dag att gå ut köa i garderoben för att hämta sina grejer för att sedan pallra sig hemåt. Då hände det som aldrig brukar hända mig. Jag tappar bort ALLA Mina kompisar var borta och mina morbröders fruar/sambo var också bort alla alla. Inga pengar på mobilen hade jag heller. Stod utanför BJ som en idiot tills den sista människan rörde sig ut där ifrån. Tillslut så ringer en kompis mig och säger kom till max.

 

Som tur var så väntade dom på mig där. Efter det tog jag en taxi hem med en gammal kompis.

Och äntligen äntligen hemma, av med dom obekväma skorna och hopp i sängen Gud vilken skön känsla att bara få lägga sig i sin egen säng och sova. Khaled låg redan och snarkade när jag kom hem och det gick inte att få liv i honom. Nu har Hareg precis kommit hem till mig, ska äta max mat nu sedan in till stan träffa Rebecca och sedan så ska vi vidare till Gottsunda.

 

- Bless

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Skumpeliito - allesammans!

Stressad & en rätt så sliten dag. Vaknar upp av att jag måste skynda mig hem, sov med Amelie i stan men hon hade redan gått till skolan när jag vaknade så jag fixade iordning mig sedan så mötte jag mathilde och vi tog en sväng på stan. Vi mötte upp Nathalie och selam å hela ligan men lika fort så splittrades vi med. Jag åkte hem till mimma för att byta om men hann inte så långt innan morbror & andra morbrors tjej stod utanför med bilen. Jag och Khaled fick byta om fort och packa ner grejer sedan så bar det av mot Fridas jobb för att plocka upp henne ocvh efter dte hem till min morbror & frida.

Väl framme bytte jag om och sminkade mig ganska så fort,Khaled satt och spelade wii spelet medans frida & morbror lagade mat. Sedan så kom andra morbror in genom dörren. Vi åt en massa gott, kräftor det var svenska kräftor faktiskt ( nu blev mamam LÄTT aviis) paj, salladd mm. muums fillibabba så gott det var. och härlig mjukig Is glass blev det till efterrätt. Jag satt och skrattade mig igenom hela middagen eftersom att jag har en sån himlans rolig morbror, han säger så roliga saker och det är precis min humor, hur O-rolig han än försöker att vara =) Sedan så kollade vi på en ganska så okej skräck film. Den var bra men lite jobbigt att den lämnade så många tankar efter att den tagit slut. sånt gillar jag inte. Om det inte kommer en 2:a så klart, då måste jag se den. Den va galet sjuk/läskig & var baserad på en verklig historia & det tycker jag gör det ÄNNU läskigare .

Kvällens kommentar vart i allafall: " Skumpeliito" hahahhaha Du är bäst, utan tvekan.
NU är jag och Khaled äntligen hemma trötta mätta och belåtna, är galet trött just nu. ska på möhippa och fest i morgon så jag behöver verkligen min sömn till tusen%. Inte för att jag tror att dte kommer gå så bra att sova, tack-vare-filmen men jag ska försöka. Om khaled kliar mig så där skönt på ryggen som han brukar göra (nästan varje kväll) så ska det nog gå bra. Nattsii Nattsii på er alla =)

Han är vit, Inte svart - Big mistake

Samtidigt som jag tycker att den här killen får skylla sig själv så tycker jag så jävla synd om honom, fatta hur många gånger han antagligen har kännt att han bara velat gå genom jorden. Men vissa tycker att han får skylla sig själv när han inte är så smart. Aja vi får se vad ni tycker, klippen kommer i ordning och man måste kolla på dom i ordning för att fatta, tyvärr så går det inte att lägga in hela videon, dom har gjort så med flit, men jag fixar länkar så ni kan se dom i allafall =) Trevlig titt

Klipp 1 - Armin tror att han är svart, fast det är han dock INTE!
Klipp 2 - Armin inser sitt "big mistake" och ber alla att glömma det, han var ung och dum helt enkelt!
Klipp 3 - Armins låt ÄR faktiskt bra!



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Free Makeup!

Vill du ha gartis smink?Tryck då på länken =) 

Stöten.

Här är bjuder jag på ett video inlägg från när khaled skulle försöka "fixa" min lilla systers moppe. Det var några sladdar som skulle kopplas ihop med batteriet men det gick inte så bra så vi alla som prövade åkte på stötar en efter en, trotts att man fått stöt så var det hela tiden någon som lekte smart och trodde sig kunna fixa den utan att få en stöt, så då var det någon anna som försökte, men som ochså fick en stöt. tillslut kommer mamma in i köket och säger att vi inte får hålla på längre för att det är farligt med stötar, hahahhahahahaha, om vi bara hade filmat våra miner när stöten kom så skulle ni kissat på er av skratt..
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det går bra nu!

igår så åkte jag & morbror till arlanda och hämtade älsklingen & sevan. Vi hade inte sagt att vi skulle komma utan det blev en liten suprice. Vi lämnade av dom och drog hem till min morbror för att hämta lite grejer sedan så gick vi på stan och åt max muuums va gott. Efter det mötte vi morbrors tjej som skulle gå coh dansa. Morbror skjutsade hem mig för sedan så skulle han till jobbet. Efter det kom min älsklings pluttis till mig och vi myste hela kvällen, fast han var så trött så han somnade ganska fort men jag lyckades väcka honom flera gånger. jag fick en parfym av honom som luktar as gott, dior nåntiing hette den :p hahaha. Idag så har jag varigt hemma hela dagen, Mabou har varit sjuk så jag har passat honom och städat hela huset, usch det var riktigt riktigt jobbigt kan jag ju tala om för er. Älsklingen är just nu ute med Kiara och jag är fast här med alla jobbiga valpar. usch vill bara bli av med dom nu, dom går mig på nerverna. Och endå så kan man inte vara sur för dom är ju så fruktansvärt söta. Någon som vill köpa en valp? ah säg till i sånt fall.

Nu ska jag kolla vad vi ska äta, får se om jag orkar laga mat annars så beställer vi typ pizza eller något för mamma kommer komma hem sent ikväll så jag ska vara med mabou tills dess. om en vecka åker vi till Gotland det kommer bli as roligt. det blir jag, kahled, Morbror & morbrors flickvän. vi ska på bröllopp i visby för min andra morbror ska gifta sig där nere. Åh det kommer bli så jätte jätte roligt, vi har börjat planera och jag längtar.
Dagens låt som jag lyssnat om och om igen på, gammal men I love it!



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Pimps´n hoes, var temat =)

Jag vet att det var evigheter sedan jag uppdaterade min blogg, men ni får faktiskt skylla på mamma eftersom det är hon som inte låter mig sitta vid datan. Nu äntligen så ska hon till jobbet imorgon så då har man lite tid kvar till datan, så uppdateringen ska bli bättre. om inte skyll på mamma.

Jag har haft full upp hela veckan med att slita. Har inte haft så mycket tid till att träffa kompisar eller att göra annat. Min vän och kära danspartner Vendela Idun fyllde 17 år för någon vecka sedan men vi har tyvärr inte haft tid att fira henne, så vi gjorde det ilördags. hon hade fest hemma hos sig med Pimps and Hoes tema och roligt kan jag lova er alla att det var, ni som var där, ni vet.!
Jag & Steffi

Vendela

Ebba & Sanna som pimps =)

Tjejer: Blondies vs. brunettiis

Sessen & Mona

Hayat



Min älskliiiing kommer hem idag, åker till arlanda och ska hämta honom snart med morbror =)



-bless!



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Ett helt fantastiskt kärlekstest =)!

Om du vill få reda på vem som du skulle passa bäst ihop med av dom killarna/Tjejerna som du skulle kunna tänka dig själv med så gör detta test, as bra. tryck bara på länken =) TESTET! haha puss
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Uppsala reggae Festival Dag3

Sorry för den totalt värdelösa uppdateringen. Men ni får faktiskt klaga på min mamma, eftersom det är hon som ALLTID sitter vid datan och som vägrar lämna ifrån sig den till någon annan (ganska själviskt, ah jag vet. men jag är van)

Hursom helst äntligen (efter mer än en vecka) så är vi inne på berättelsen om dag 3 på urf. Förlåt om jag inte skiver så nogrant, långt och detaljerat. men som ni kommer att kunna se nät jag publicerar inlägget så är klockan väldigt mycket och mamma har precis lämnat ifrån sig datan. Jag är jätte trött men om jag ska bli klar med festivalen 2008 så får man ju sitta uppe hela natten. Hoppas att det blir en hyfsat bra läsning hur som helst.

Jag vaknade ganska sent så det blev inge förfest för min del. Inge alkohol över huvudtaget eftersom att man missar en hel del då. Jag var helt hypad när jag vaknade eftersom att min allra största idol skulle komma till festivalen ikväll och många andra sjukt grymma & beundransvärda artister som jag sett förut och som jag inte sett. Jag skyndade mig att klä på mig, det blev inge frukost idag heller eftersom att jag var så otroligt stressad. Jag åker in till stan, möter Linda el soudi och Selam so m gick och åt glass fast det regnade och var ganska kallt. När vi gått den oändligt låånga vägen, igenom hela stadsparken och förbi studenternas ip så var vi äntligen framme och det var superman med.

Yess!! tänkte jag när jag såg den RIKTIGA svarta superman med dreads, åh jag blir alltid så glad av honom, kan gå omkring och små le i timmar efter att ha sett honom vinga på linan ovanför ån i några minuter, men förra året var han roligare, då skojade han och gjorde lite "superman" rörelser ( om ni fattar vad jag menar) helatiden. Men åh av honom blir jag så glad så glad när jag ser han. Direkt när vi kom in på festival området så var Alborosie igång och hade redan börjat spela. På slutet blev det "kingston town" - Daunderii.. och jag har filmat det, lägger in det lite senare i bloggen ;)
Det vill säga om Youtube vill fungera som det ska och ladda upp videon det här året och inte nästa.

Efter Albo så bar det av mot öltältet där alla tjejerna satt å drack, snackade och hade det allmänt trevligt. Efter en liten stund så skulle vi gå och kolla på stg-k & Dani m som skulle uppträda på lilla scenen i tältet. Daniel som han heter på riktigt är en barndomskompis till mig so jag kännt den största delen av mitt liv, en trevlig,as snäll latino pojke som brinner för sin musik. När vi var lite...pyttelite yngre så körde han bara hip hop & rappade, det lät ganska bra. Men nu när han kör reggae så låter det dunder, han var så fruktansvärt duktig på festivalen och har utvecklats och lärt sig så mycket under dom åren han sysslat med musik, han kan gå långt och jag önskar honom lycka till =)

Sedan så var det dags att SPRINGA till den stora scenen och jag menar verkligen bokstavligen att springa för den oemotståndliga och otroligt vackra (vill se ut som henne) Irie Love skulle sjunga, alltså hennes röst skulle man ju kunna döda för, helt klart bäst. Och hon är så otroligt, naturligt vacker, förstår inte att man kan se så fruktansvärt bra ut (okej jag ÄR aviis, men det borde vem som helst vara) asså alla är fula i jämförelse mot henne punkt slut!. Hon sjöng inte många låtar alls, förväntade och trodde hon skulle uppträda mer men så vart det inte.

Efter Irie Love så var det Morgan Heritages tur att ta plats på scenen. Och do gjorde ett så fruktansvärt bra jobb. Jag beundrar morgan heritage så mycket och respekterarverkligen deras musik och låttexter. Dom verkar så oerhört starka och alltid ler och är glada med varandra och jag bara Ääälskar att dom alla är syskon med varandra, åh jag blir avundsjuk vill göra så med mina syskon med (men dom är tråkiga och skulle aldrig vilja) plus att jag endå inte kan sjunga *snyft* =/ Men men jag älskart dom är helt fantastiska och systern verkar så otroligt stark och så är hon ju välldigt vacker, det går inte att undvika. Kraftig och så fruktansvärt vacker. I love it. Självklart så spelade jag in när dom sjöng -"Tell me how come" , gammal men så otroligt bra låt, det går inte att komma ifrån hur bra den verkligen är :)
Lite släng pussar fick man ochså från bandet, och jag vart lika glad varje gång :)

Efter Morgan Heritage så var det Beenie mans tur att uppträda och visa vad han går för. Och Jaa-a han gick för långt ;)
Nej men alvarligt jag trodde jag skulle kissa på mig så bra som han var och så duktig som han var, Dock lite ledsamt att han inte körde "våran Zumbas" låt, Chacka Dance, för den ÄR bäst. Jag älskar honom, tro mig jag gör verkligen det. Ska flytta hem till honom i Jamaica, jag skiter i. Han ska adoptera mig och Selam, som han själv sa att han kunde om vi flyttade till jamaica med honom =) Efter beenie man så var det en massa festande i båda tälten och en massa dans blev det. Lite för mycket äckel poliser var det ju självklart men annars så var det BÄST!

Klockan 3 samlades alla i stora tältet där Yared, hans familj och alla andra som jobbat jätte hårt för att få en lyckad festival samlades uppe på scenen för att "tacka av alla och all publik". Efter det så rörde sig dom flesta av tjejerna sig hemmåt men inte jag selam,Adiam,Nicole,Ellelta och derya. Vi hade det as trevligt och började gå hela den långa stadsparks vägen. Derya skulle åka hem men vi andra började traska mot Beeniemans hotell, där han befann sig.
Hotell personalen var det otrevligaste och jobbigaste jag någonisn mött, speciellt en tjej - haha

Men hur som helst så chillade jag, Selam, Nicole & Diana en kompis storasyster med Beenieman inne på hans hotell rum. I LOVE fuking IT<3 Han är bäst jag älskar älskar älskar honom. Han var så klockren och så otroligt skönt att kunna få sitta,prata och chilla på ett hotell med ens allra största idol. Där satt jag och bara stirrade honom i ögonen för att hålla mig något från tårar iallafall. Jag, Nicole & Selam kunde inte hålla oss från fnitter vi satt och skrattade precis helatiden. Vi satt och pratade med Beenie man som att det var en av våra kompisar, och på slutet så känndes han helt klart som en kompis. Han sa att han skulle komma till urf nästa år med (men man vet ju aldrig) och att vi skulle ses då igen, dunder om det blir så =) Det som var lite extra kul var ju att han kände igen mig och Selam från publiken mig kankse inte var så svår att missa efter alla släng pussar vi gav varandra, men endå.

Selam frågade honom om han kände igen henne från publiken Ja svarade han och berättade vart hon stod. Sedan frågade jag om han kände igen mig jag stod ju precis brevid selam och det sa han med, han sa -"yess you were on here right side" och han minns även alla släng pussar jag gjorde till honom och den enda slängpussen han delade ut från scenen var ju självklart till mig =) (ah jag är stolt, vad?! =) ) Vi har spelat in en film från hotell rummet när han säger hur han känner igen mig och selam, vet inte om man hör så bra men ni får väll koncentrera er och en video när han sjunger Queen Ifricas låt och berättar att från början tyckte han inte om henne för att hon var typ "stroppig" men att han ÄLSKAR henne nu precis som vi gör =)

Vi satt uppe hela natten och pratade musik och artister. jag frågade om han kände Don Carlos alltså om dom var vänner och han sa : Ja skämtar du?, Don carlos är som min pappa jag har kännt honom sedan jag var riktigt liten. Det var så roligt att Beenie mans favorit artister var mina och selams favorit artister fast han räknade inte upp sig själv förståss.
Selam Berättade sedan för honom att jag vann Swedish National Dancehall Queen 2008 han kollade lite förvånad på mig och frågade om det var sant och jag svarade: yess Och att det var tackvare bland annat hans musik som jag ens ville börja dansa dancehall. Då såg han lite stolt ut och sa -"keep up the good work". Och efter det sa han:
"Im the Dancehall king and you are the Dancehall Queen" och så var min Beenieman historia slut. -hahah kram på er!

Dagens outfit

Black superman

alborosie

Alborosie

Selam,Nicole,Malika & Sanna

Khaled,Rano & ali

Loam,Mathilde & Nicole

Rebecca & åsa

Reggaevatten =)

Bella & Jag i tältet Och Irie Love på scenen

Ansa, Sofia & becca

kusin Mohammed & Jag

Dans i tältet =)

Dans i tältet - steffi ser helt lost ut hahah

Morgan heritage

Morgan Hritage

Beenie man på scenen :)

Jag Beenie man, Nicole & Selam

Jag & beenie man =)

Kommer att länka till fler bilder senare =)






Alborosie på scenen - kingston town :)


Morgan Heritage - Tell me how come



Beenieman på hotellet som säger att han känner igen mig och selam :)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

UppsalaReggaeFestival Dag 2

Det började med att jag vaknade jätte tidigt på morgonen, var as glad för att det var dag 2 på festivalen och för att jag hade haft så fruktansvärt roligt dag 1. Jag vaknade ganska tidigt, tog en dusch och började fixa mig direkt. tjejerna var redan på väg till Sanna så jag hann inte ens äta någon frukost innan jag och Khaled gick hem till min lägenhet för att hämta lite grejer innan vi skulle hem till Sanna. hemma hos sanna blev det inte mycket till förfest för vi ville åka tidigt eftersom att junior reid skulle uppträda ganska tidigt, men tyvärr så miossade vi honom iallafall :P hahaha

Vi kom dit ganska så sent men vi kom i lagon tid till att Graundation skulle uppträda och självklart så stod vi längst fram. 40 minuter efter honom så skulle Richie Spice uppträda och vi stod kvar dom 40 minuterna eftersom vi ville ha bästa möjliga plats längst fram vilket vi självklart hade. efter det så stod vi kvar ytterligare 40 minuter innan det var dags för Sean paul att uppträda så ni kan ju bara tänka er hur många timmar jag stod vid scenen utan att kissa eller att äta något, jag hann ju inte ens äta frukost - hahaha ( jag vet jag är galen). fattar inte ens själv att jag orkade lixom. Mitt i allt under graundation så dök det upp en liten Mabou med min bäst kompis Sofia. Självklart så var lillebror där det finns inte ett endaste år som han har missat av URF sedan han föddes, tänk dig vad många artister han kommer att ha sett när han är typ 20 haha =)

Mabou kom dit med mammas kompis karin eftersom att mamma har ont i ryggen och inte kan gå så tyvärr så missade hon årets festival, stackars mamma lite avis för det är hon lätt, speciellt eftersom att det var hon som gjorde så att vi ungar ens lyssnade på reggae. Det spelades lixom jämt i mitt hus sedan jag föddes och högsta volym vid städning. Ibland om någon komis kommer och säger : aa har du hör den här låten med t.e.x. Don Carlos så har jag oftast hört den eftersom att mamma har pumpat sådan musik sedan jag var liten. Ibland kan mina kompisar säga : men den är ny, alltså låten. jag bah Öh nej det är den verkligen inte, den är hur gammal som helst. bara för att mina kompisar "upptäckte" den nu lixom 20 efter att den släpptes så tror alla att den är ny. sådant är ganska kul faktiskt.

Hur som helst tillbaka till Grundation. Dom gjorde ett bra uppträdande jag vfar nöjd och det var nog dom flesta som stod där med. Efter det var det ÄNTLIGEN min ÄLSKLING Richie Spice. Jag dör för honom, han är fan bäst. han var jätte bra live och på scenen med :) helt otrolig! Trodde jag skulle dö när han vinkade till mig från scenen ( ah jag vet det låter töntigt, men sorry jag älskar honom) och när jag fick släng pussen, asså då slog det slint i huvudet på mig - hahah

Efter Richie spice så var det sean pauls tur att uppträda och mabou var så glad så glad, den lilla sötråttan. Han fick vara med, sitta på kompisars axlar och så fick han sitta på insidan av gallret som publiken står emot eftersom att det blev ganska så mycket tryck då det var sean paul som skulle uppträda och det var mycket fjortisar så ni kan ju fatta att folk knuffades en hel del. Efter en stund kom en kompis fram till mig och frågade om han fick ta med Mabou backstadge och sedan upp på scenen självklart så svarade jag JA. Ååh så glad lillebror var när han kom till baka.

Han fick gå upp på scenen och sitta där och kolla på uppträdandet från scenkanten, han fick hälsa på sean paul och så fick han en handuk av honom, hahaha söt han va. Efter det så gick jag och lämnade honom till karin mammas kompis för han frös. Han fick värma sig och sedan så höll han på att somna i bilden så lillasyster Isa bestämde sig för att gå hem med honom, jag följde med en bit. Nu var man fri från barn/små syskon och pojkvän så då var det bara att FESTA och dansa i öl tältet och det var dunder =D Sedan så får bilderna tala för sig, om ni undrar något...fråga bara!

-Bless


Dagens outfit

närbild

Malika, Jag, Mathilde & Vendela

Nadja,Jag,Junior Reid, Lara, Vendela,Mathilde & Fatma

Jag & Junior reid

Publik i väntan på grundation.

Evin & Jag

Nadja, Adiam & nicole

Publiken som kriga sig längst fram ;)

Grundation spelar.

Jag, shara & evin

Självklart står vi längst fram, mabou sitter innanför /under oss :)

Mabou på Hallos axlar

Sofia & Mabou

Anna,Sofia,Mathilde,Jag,Mabou,Frida & Bella

Richie spice

Richie Spice

Tjejerna :)

Mabou på bellas axlar

Sofias fin fina turban som jag gjorde på henne :)

Sean paul

Sean paul

Sean pauls publik från scenen

Mabou uppe på scenen när Sean paul uppträdde

Mabou va glad för handuken som han fick av Sean Paul

Fest i tältet =)

Fest i tältet =)

Fest i tältet =)

Fest i tältet =)

Fest i tältet =)

Vendela,Mathilde,Leo & Nadja

Ansa, Sofia & Paulina

Puss på Khaled

Dennis,Khaled,Jag,Josef & Parre

Jag & Nadja :)


Här kommer en liten filminspelning med som jag gjorde när Richie spice uppträdde med en jätte bra låt :)
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

UppsalaReggaeFestival Dag1

Okeeej, hela historien om urf börjar nu. För det första så kunde jag inte sova någonting på hela natten, tänkte bara på festivalen och hur underbart roligt jag skulle få ha det dom 3 närmsta dagarna. När jag vaknar var jag så fruktansvärt trött men endå galet pigg, vaknade tidigare än vanligt med en pirrande mage, jag lovar det var fjärillarna som härjade innuti mig.
Jag Mötte upp Mathilde och Vendela på stan, vi åt mat och mötte upp Åsa för att lämna över Unt -kortet. Sedan så gick jag och Vendela till festivalen för att hämta ut våra festival band. Ååå så fint mitt band var, marinblått som står för att man fyllt 18, vilket betyder att man inte behöver ha med sig leg eller pass inne på området för att kunna köpa alkohol eller ciggaretter. En bra sak att göra faktiskt då det kan komma bort väldigt lätt och det skulle vara jobbigt att förlora det på en festival. Dom som var under 18 fick ett moss grön band (mycket fulare fär) och det gröna bandet fick Vendela nöja sig med.

Efter det så kom en vän och hämtade upp oss för att sedan åka till stenhagen och hämta upp Mathilde eftersom att vi skulle spela in en musikvideo. Vi åkte dit vi skulle spela in vidoen och det skulle va green screen (eller hur det heter/stavas) så vi dansade en massa små klipp sedan så skulle dom klippa in det och bakgrunden skulle kankse bli som att vi var uppe i rymden eller något sådant vare. Efter det åkte vi till stan och vår vän släppte av oss utan för artisternas Hotell, och där var sean Paul och hans dansare, ganska coolt. Men vi pallade inte gå in för vi hade skit brottom just då.

Vi åkte gick in till stan och sedan så mötte vi en kopis som hade med sig vodka till Vendela & Mathilde och efter det så kom våran vän igen som skulle skjutsa oss hem till sanna, Äntligen säger jag bara. När vi kom hem till Sanna så var fatma,sanna & Emilia redan där och vi började ochså att förfesta ordentligt. Det var hur kul som helst trots att Mathilde och vendela var PAIN in the mother fu**ing as för dom var fööör fulla, men inte jag orka vara dte på reggaefestivalen lixom. Jag vill inte missa artisterna eller inte komma ihåg när dom uppträder.Sedan så bar det äntligen av mot festivalen.

Vi kom i lagom til tills Queen Ifrica skulle uppträda. Och Ååååh gud vad jag Älskar dne kvinnan, asså ni fattar inte. hennes personlighet, utstrålning hon har allt. Hennes texter är så jävla bra oxå, hemska men bra. Hon får fram sådant man "inte sjunger om" i sina texter. Jag ska lägga in en av hennes låtar som jag gillar längst ner sedan. Självklart stod jag längst fram och det var helt underbart, stämnigen och trycket...Daaaunder. Efter Queen ifrica så gick jag till öl tältet där det var dans och skojigt på gång, dancehall hela kvällen. sedan så drog man sig hem för att sova så gott. Pallar ej skriva detaljer, men ni fattar nog själva hur dunder jag haft det!



På väg till Musikvideo Inspelningen.

Mitt fina camping band & 18-årsbandet

Vendela & Mathilde hos Sanna

Vendela Mathilde & Jag hos sanna

Jag, fatma & Sanna

Jag & Mathilde

Rebecca, Mathilde, Jag & Maher

Mathilde, jag & Selam - tills döden skiljer oss åt<3

Det var jävligt skönt med Gummistövlar iår:)

Malika & Nicole vid scenen när Queen Ifrica uppträdde.

Queen ifrica Hoppade ner från scenen.

Queen Ifrica

Jag ursäktar Vendelas skor/ ben /leggins med att säga att dte var första gången hon var där. - haha

Lillasyster Jai i tältet.

Samira & Jag längst framme vid scenen.


Queen Ifrica - Daddy

Nu orkar jag ej lägga upp fler bilder, men det kommer mer när jag skriver om dom andra dagarna kraaam :D<3

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

URF dag 3

Sista dagen på urf 2008, shiet det känns helt skumt. Jag har längtat tills den sista dagen under hela festivalen för dom bästa artisterna kommer då samtidigt som att ja absolut inte vill att den sista dagen ska komma för det betyder att det snart är slut =/ snyft. Skriver lite mer om vad som hänt under dag för dag men det gör jag imorogn eller på måndag för det kommer bli as långt, shiet jag har så mycket roligt att berätta, tror inte ens att jag kommer att få ner hälften i bloggen för jag kommer nog glömma bort en hel del. hur som helst så är kvällens artister (dom svart markerade ska jag absolut se/lyssna på):

Burning Spear
Beenie man
Morgan heritage
Alborosie &sheng deng clan

massive B
chezidek
Lymie murray
Irie Love
Dubtonics feat. Kamau
Cali P & Roots Harmonics
Junior Natural
Zoro & The Liberation Band
Glesbygden
STGK feat. Dani M
Urban Playground Graffitit & Skate


Beenieman - Back it up


Morgan heritage - tell me how come



Albarosie - Kingston town





Det här är ren Käääärlek - bless <3

URF dag 2

Hinner inte skriva om alla dagarna och lägga in bilder/filmer på ertisterna nu, är hos sanna och vi ska röra oss mot UppsalaReggaeFestival dag 2 nu kvällens artister ikväll är : 15.30
Roots Defenders
17.00
Junior Reid & The Reggae Angels
18.20
Luciano & Jah Messenger Band
19.50
Groundation
21.30
Richie Spice
23.30
Sean Paul
TÄLTSCENEN
16.45
Sheba
18.30
King Far I
19.30
Partillos Högre Standard
21.00
Papa Dee Showcase Feat. Internal Dread & Desmond Foster
22.45
Lee "Scratch" Perry & Adrian Sherwood
00.30
Jah Shaka



Födelsedag, Urf & en hög Morsa!

Isatou (lillsyrran) Fyller år idag/imorgon (klockan är över 12 så det blir väll idag, men ja brukar räkna en ny dag efter att jag vaknat, men hon fyller den 7:e iallafall) Och eftersom att festivalen börjar imorgon och hela familjen ska dit så bestämde vi oss för att fira hennes 15-årsdag idag istället, Yippie! Vi åt en massa mumsig tårta,kakor,cokos bollar, muffins och annat gott. hela familjen, kusiner och morbror var här och firade henne och trevligt vart det :)

Sedan så hade mamma fått ont i ryggen eller nått sånt så jag och min morbror och lill kusinen åkte upp på akuten, lämnade av mamma och sedan så skjutsade han mig till Campingen på urf så att jag kunde köpa mitt camping band, så nu är det gjort :) Morbror åkte tillbaka till sjukhuset, jag stannade kvar och mötte mathilde kusinen och Vendela... som fyller år idag. Grattis grattis till dig som blir ens tor kicka nu =) Efter att ha tillbringat några timmar vid campingen begav vi oss hemmåt för att vila upp alla krafter inför imorgon.

Jag gick hem till Rebecca för att hämta lite saker men fastade där och blev kvar i en timme ungefärr. sedan så gled jag, åsa och sofia mot bussen för att åka hem. När jag väl kom hem så hade mamma fortfarande inte kommit hem. då kankse jag ska upplysa om att hon va på sjukan kl 18.00 och jag kom hem vid ca. 23.00. Efter att ha varigt hemma i ca. en halvtimme så kommer hamma och morbror hem.

Mamma skrattade och pratade på ett skit konstigt sätt. och då fick vi veta att hon fått en as stark spruta som gorde henne typ "hög" - hahahhahahha det vare roligaste jag sett på as länge. Hon bah : det här är ju som på tivoli allting bara snurrar å snurrar lixom.. hon vinglade och for om kring i lägenheten och det var ren komedi att se henne..och att höra henne prata ska vi inte ens snacka om, allt hon sa var som om hon bara pratade utan att det hela hade varken mening eller slut, det var dunder, hon är dunder! Tror nog att det var extra kul eftersom att min mamma är nykterist och hon dricker inte eller tar några andra droger, jag har lixom aldrig sett henne full eller på verkad någon gång (vilket jag e glad för)så att se henne i detta tillstånd var faktiskt lite roligt, fast jag skulle inte vilja se henne så flera gånger. Nu ska jag iallafall gå och sova, drömma lite om mina stövlar och invänta UPPSALAREGGAEFESTIVAL 2008 - som startar i morgon den 7:e augustiiii<3


-bless


fv: morbror Ante & lillasyster Isatou<3


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Don't worry bout a thing

Det här är den låten jag lyssnar på just nu och mimar för fullt till (jag sjunger inte för klockan är 01:20 och mamma sover)
Jag lyssnar alltid på den när jag är riktigt, riktigt glad. Jag är glad nu så jävla glad, inga bekymmer,
inga problem, jag bryr mig inte om något, folk får säga vad dom vill & göra vad dom vill jag kommer inte bry mig jag är för glad. helt jävla happy asså... Lyssna bara på låten, följ med i texten och njut



"Don't worry bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right.
Singin': "Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right!"

Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun,
Three little birds
Sit by my doorstep
Singin' sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin', ("This is my message to you-ou-ou:")
Singin': "Don't worry 'bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right."
Singin': "Don't worry (don't worry) 'bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right!"

Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun,
Three little birds
Sit by my doorstep
Singin' sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin', "This is my message to you-ou-ou:"

Singin': "Don't worry about a thing, worry about a thing, oh!
Every little thing is gonna be all right. Don't worry!"
Singin': "Don't worry about a thing" - I won't worry!
"'Cause every little is thing gonna be all right."

Singin': "Don't worry about a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right" - I won't worry!
Singin': "Don't worry about a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right."
Singin': "Don't worry about a thing, oh no!
'Cause every little thing is gonna be all right!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Gummistövlar & festivalfeber!

Idag har det varit en bra dag, fast det är dom flesta dagarna nu för tiden , tack o lov :)
Jag har shoppat lite, brukar ju varken berätta eller lägga upp sådant som jag köper tycker att dte är bland det tråkigaste man kan blogga om. Kläder,Mode,kläder,mode osv... en ond cirkel bara. Men är man glad över något speciellt eller så kan man ju göra det! Jag har shoppat en hel del men ni får bara se på kläderna jag köpt, det andra är helt onödigt. Varför jag förresten inte lägger upp kläder som jag gillar och har köpt på internet är för att jag gillar inte att ha samma som andra. Det som jag lägger upp nu bryr jag mig inte så mycket om eftersom det bara är lite "vanliga basplagg" som jag ville ha och behövde. En krämvit/guldig "dragkedje-tröja" (som jag säger, haha) En vanlig svart tunika/t-shirt och ett vanligt vitt linne med lite svart mönster på. men mitt absolut BÄST köp för idag var mina as heta gummistövlar :D Ja ni såg ju hur jag såg ut om fötterna på festivalen förra året (har sett ut så alla år i rad, vissa lär sig ju aldrig) men i år har jag köpt mina älsklings stövlar...Gummi stövlar. Jag Baaaaara Äääälskar dom, jag svär <3 dom är snygga oxå. jag lovar ska inte bara ha dom där på festivalen jag tycker dom är as coola å ingen har likadana naa na na na naaaa!! Ni kommer få se mig gå om kring i dom varje dag, regn, sol,snö,hagel,leriga dagar, tö dagar. jag hjärta gummistövlar 4-evah :D<3

Dragkedje-tröjan

Linnet

Svarta tunika-tröjan & mina fina stövlar på :)

MIn under dunderbara gummi stövlar :D<3
  

årets höjdpunkt snackar jag om. Bigg up urf2008!

Snart ääääntligen närmar sig den dagen som jag längtat efter under hela sommaren, eller nej, förresten har längtat efter den i ett helt jävla år. Nu äntligen bara 4 dagar kvar, sen är jag i paradiset. Det ska bli så fruktansvärt roligt och ju mindre dagar desto mer längtan. Det är höjdpunkten på hela året, så roligt, så fruktan svärt roligt. Människor, kompisar, släktingar och vänner. alla samlade i en och samma stad, på ett och samma ställe. 3 underbara dagar, dom bästa dagarna på hela året, stämingen och allt. Asså nej jag kan tyvärr inte förklara med ord vad helgen som skall komma, kommer att betyda för mig. Och för er som inte listat ut vad jag menar och syftar på så är det UppsalaReggaeFestivalen (Urf) som äger rum nu i helgen 7-9 augusti. Och självklart ska jag gå och för er som inte redan köpt biljett ..köp, nu nu nu!!! Det är ett måste att gå. det är skamligt att inte gå om man bor i Uppsala om man aldrig gått så borde man verkligen göra det för man missar verkligen någonting. Om du inte ens gillar reggae och går på festovalen så t-r-o mig du kommer ha det as roligt, du kommer att fårga dig själv varför du inte gått dom tidigare åren och du kommer definitivt att gå nästa år. Jag lovar er det är det bästa jag kommer att göra under detta år (förutom att ha tagit studenten) I loved it. Big Up uppsalareggaeFestival2008!

Här kommer det lite bilder från förra året :)
Dom grå markerade "namnen/orden/meningarna" är länklar till kompisars bloggar, har även länkat till URFs hemsida!

Mina naglar

Folkmassan

Anthony B

Jag & Khaled

Lillasyster Jai på Khaleds axlar

Jag & Nicole

Jag & alla girlsen

Backstadge med grabbarna & bunny wailer

Bunny Wailers på scenen, självklart står jag längst fram!

Jag & mina leriga skor efter att ha gått en runda inne på campingen, BÄSTA!!

Kusinen & jag, självklart har vi likadana tröjor :P

Mathilde kusin, Jag steffie & Samantha

Gyptian på scenen

NaturalBlack på scenen

Min fin fina ögonskugga

Rebecca & Jag

Capleton på scenen

publik

Gentleman

Jag & Raquel

Miss Jah RastafarI

Sanna, Amanda & Jag


Kusinen & Jag

Jag & Kidjha <3

Jennifer & Hedie

Isabelle & sara

Rebecca, Jag (någon kille) Samantha & Sofia

Åsa & sara

Rude gal 4-life

Nice Nice Nice

Chill i stadsparken innan ingång på festivalen <3


Jag avslutar 2007s festival bilder med denna. orkar inte lägga upp alla det är lixom över 700 bilder, jag ska ju ta kort på ALLT - hahah. Men jag hoppas vi ses på festivalen 2008, tro mig det är värt, det ÄR verkligen det. Vet inte om jag kommer att hinna skriva något tror nog jag gör det efter festivalen. Kraaam på er!




Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

RSS 2.0