Knas Morsan

Igår var det jätte fint väder och tyvärr så var jag inne i princip hela dagen med städning, tvätt och matlagning.
Sedan skulle jag till Norby och hälsa Ansgar, en sån sötis liten kille på 7månader =)
Sen åkte jag hem till sesen, satt vid datan, fixade jobb till sesen och sedan så snackade vi med mona i telefonen ett bra tag. Mona ville gå på hennes barndomsväns skiva, men hon ville inte gå själv och jag har inget leg eftersom det blev stulet och Sesen hade inga pengar och mona trodde att det bara skulle vara killar där (inte för att ja vet varför, hon bah trode det).

på vägen hem från sesen så åkte jag för bi stan, skulle byta buss där och träffar då Adiam och Malika som ska gå och möta tjejerna för dom ska ut, till BJ där monas kära vän hade skiva. Dom bad mig ringa henne och säga att hon skulle gå med dom men eftersom att mona inte har någon mobil så går tyvärr inte det, jobbigt värre.

Hur som helst jag åkte hem och när jag väl kom hem så ville jag bara chilla och ta det lugnt och jag trode att jag skulle få göra det men nej nej nej. Så fort man öppnar ytterdörren hör man en damsugare som är i full gång, Jai som skriker det är inte mina grejer det är Bintas Isa som säger men jag har jätte mycket kvar att städa och så var det musik på HÖGSTA volym självklart mammas musik. Det enda jag tänkte var: Åh Neeej!!

Faktum var att när jag kom hem så var klockan halv 12 på kvällen alltså 23.30 ungeffär. Och när jag gick hemifrån på dagen vid kvart i 6 på eftermiddagen så lämnade jag familjen precis som det jag kom hem till. Jag överdriver INTE när jag säger att mamma storstädade under hela dagen, från att hon vaknade (jag lovar och svär) hon städade hela hennes lediga dag och när det var så fint väder. från morgon till kväll, tror hon är galen eller något ibland fan.

Mamma blev arg på mig med eftersom att jag inte har städat min "del" av städningen, så jag började men fastnade lite vid datan, fortsatte men fastnade vid datan lite, städa lite till men tog en cigg paus, ja menar Orka kriga med städning. mamma blev skit irriterad på mig och på Jai för hon inte tagit reda på sina saker som låg i trappen och som hon typ sket i att ta bort, mig var hon sur på för att hon påstod att jag inte dammsugit ordentligt Fast jag gjort det.

Alltså mammas dammsugare funkar typ inte, den har varit med om ALLT asså bokstavligen allt vi har typ tappat den tusengånger, slitigt i slangen och kastat ner den för trappen (okej nu överdrev jag men nästan) man skulle kunna tro att den varit med i något krig och det går INTE att dammsuga med en sådan dammsugare punkt slut.

Men det fattar inte min mamma för hon är skit trög och säger: "men det gick ju så bra när jag använde den" o blaa blaa blaa... med en skit gnällig jävla röst va fan köp en ny bara, shiet morsor är fett jobbiga speciellt när dom lackar ur vilket min mamma gör ofta!har döpt om min mamma från och med nu, så är det inte Tonårsmorsan längre det är Knasmorsan,
det passar mer :)

image144

Äntligen!!!

Idag har jag varigt med Sessen på stan, skulle köpa klänning och skor till studenten som jag lagt undan. Äntligen säger jag bara, asså äntligen hittade jag den perfekta klänningen och dom helt underbara skorna för mig.
Det som är så skönt är att klänningen är köpt på en barn avdelning, storleken är för 9-10åringar eftersom att inget på ginatricot, H&m, veromoda, eller någon annan "vanlig vuxen/tonårings" affär passar mig.

För någon vecka sen så hittade jag en jätte fin klänning inne på Ginatricot, tog den minsta storleken ovh knatade mot omklädningsrummet, prövar den och nej nej nej den är sååå jätte förstor för mig. Först å främst så var den stor vid brösten (efter som ja inte har några) sedan så var den stor precis under brösten (kan oxå bero på att jag inte har några) men den var oxå jätte stor i midjan och rumpan, fast jag har mycket rumpa så vet inte hur det gick till.

Jag är kort och jätte liten 157cm lång kort och på min lilla kropp så ser min rumpa större ut än vad den är, och samma sak med resten allt på mig, det är inte "jämt" om man säger så, allt ser större ut för att jag är liten helt enkelt, det är nog därför många oxå tror att jag har bröst, fats jag inte har det....

Hur som helst när man är liten som mig är det Perfekt när man kan handla på barnavdelningen och då menar jag perfekt, billigt och allt är i rätt längd, man slipper sy in och sy upp som jag gör med iprincip vart annat plagg jag äger, vilket är välldigt jobbigt.Så jag hittade alltså min fin fina klänning på barnavdelningen och den är skit snygg.

Den kommer inte alls att vara lik alla andras klänning, ja menar vem FAN går och letar en studentkklänning på barnavdelningen??!...nä juste jag tänkte väll det, INgen har säkert gjort det! Nu till skorna, dom kommer jag säkert att dela med flera för dom är vita med 9cm klack och "vanliga" och jätte fina och inte köpta på någon barnavdelning, oavsett om det är en liten sko storlek, fats ibalnd köper ja skor på barnavdelningen med, det e nice.

Ni kommer dock icke att få se bild på skorna eller klänningen förrens studentbilderna kommer upp eftersom att dte finns risk att någon inte köpt sin klänning än och det fanns större storlekar på klänningen, det fanns ju liksom för 12 åringar med och jag vill inte ta risken att behöva dela uppmärksamheten över klänningen med någon annan, så tyvärr!

Efter stan så åkte jag och sessen hem till mig för att plugga, men det blev inte ett jävlaste plugg gjort fy skäms på mig, så jag få fixa den imorgon eller i övermorgon......eller aldrig, haha skoja ;) (glömde att mamma läser bloggen)
Nää alvarligt måste lämna in en del saker som icke är gjorda, måste bara ta tag i det. Förresten mamam tack så jätte jätte mycket för städnigen i min lägenhet det var JÄTTE fint.

Fast jag är lite irriterad på dig eftersom du slängde min NYA dammsugare och lämande kvar min gammla, för att du ansåg att den såg mest oanvänd ut, så nu får du köpa en ny. Jag och Sessen chillade i nybygård hela kvällen det var mysigt och hon blev kär i min lillebror, hahahah han har typ lite tjej skräck Fast mot slutet så gick det bra, när Sessen väl satt på bussen så började han att kasta slängpussar hej vilt efter henne- haha lite kul de där!

Jag, Sara, Jai och hengameh åkte bil till burger king i stan för att köpa mat till oss, saba, milad, hozan, khaled och diego men när vi kom fram till Burger King så var jag, Jai och Hengameh tvugna att ta ut pengar så vi gick till stora torget för att göra det. Sedan skulle vi till people för att Hengameh skulle hämta pengar av sin syster, när vi väl är framme vid Burger King så hade dom stängt för en minut sedan, FETT PSYKANDE!

sara den smarta jäveln gick ju till burger King när vi tog ut pengar så hon och Milad fick det dom ville ha Jävla dom.
jaa jaa lite kul var det endå, vi åkte med bilen till max i gränby och beställde mat där i stället och fy faan så kul vi hade där inne, kaos kaos kaos säger jag bara, folk kollade konstigt på oss när vi kom där och skulle ha 8st Meal på tre tjejer, efter många om och men så kom vi hem iallafall isäkerhet.

Framme vid stora lekparken (samlingsplatsen) där grabbarna satt och väntade, började jag dela ut till en och en vad dom skulle ha killarna är gamar annars skulle vi tjejer inte få något - haha vi smaskade i oss allt, tog en härlig fny (cigg) efter maten och bara njöt, snackade lite skit och lite allmänt sådäär. Någon la upp en riktig brakare med, någon som absolut inte skäms :D hahah dunder kul:)

Aja jag kom precis in, är as sliten och trött ska färga håret, tvätta, träffa Sessen och Jobba imorgon så nu måste jag gå och sova. shiet klockan är ju 1 på natten, äh nu måste jag sova god natt mina kära!!

image143

Jag och Sessen på min studentskiva!


Bintas Största Idol!!

Låt mig nu få presentera min allra största idol. Hon är som en gud, min gud.
Jag älskar hennes kropp och sättet hon rör den på, det är precis som att hon inte tar i eller att det är svårt när hon gör det, hon får allt att se så enkelt ut. Jag älskar den här tjejens kläder,skor, hår dans hela hennes stil.

det hon gör med sin kropp tror jag inte någon kan, i dom kombinationerna, hon är gudomlig!

Jag önskar att jag kunde röra min kropp på det sättet som hon rör den, jag önskar att jag var så duktig, vig och hade den utstrålningen hon har, att man hade hela publiken med sig, vad man än gjorde! får panik vill gå och träna nu, så jag kan bli bättre. hur som helst, låt mig få presentera Shisha the Dancehall Queen 2008
-jag bara Älskar henne.


ÅRETS FETASTE FEST! - be there!

Ni vet dancehall queen tävlingen som jag pratade om tidigare, den som min farbror skulle anordnar i år igen ska alltså äga rum den 12 juni på en clubb som heter chaplins i sthlm och ligger vid Hötorget. Ja alltså jag VILL ställa upp, måste inte vinna men jag vill så jätte gärna ställa upp i denna tävling, det skulle vara så kul att få göra det, men jag får inte för honom. Jag kan förstår det samtidigt som jag så gärna vill. Jag kanske ska göra det endå!
Här är affischen som Emma, min farbrors fru skickade till mig. Åååh jag Måste ställa upp!

image142

Nu får jag panik!

Min kusin sa precis: Ååååå ni tar studenten snart hur känns det?"
Jag: jaa jag vet det känns skit bra:)

Min kusin: Åh har du fixat klart allt, klänning? skor? mössa och det du ska ha?
Jag: (shiet panik) nej INGENTING är klart :O

Min kusin: men säg till om du behöver hjälp jag kan följa med dig och hitta något
Jag: men jag har varit överallt till och med i sthlm, det finns INGENTING som jag vill ha, eller som duger åt mig!

(Shiet jag hade glömt bort helt å hållet att jga måste fixa skor och klänning till studenten, faan. har knappt någon tid kvar för sånt sen ska jag till sthlm och fixa mitt jävla burr oxå, jag orkar inte. palla ta sutdenten och jag är alltid ute med ALLT i sista sekunden...PANIIK!!!)

Min kusin; Jaa jaa men jag såg en jätte fin klänning på ginatricot den är vit och.....blaa..blaa.blaa.. du kan piffa upp den med om du vill, den är jätte fin!
jag: Hmm ah jo men jag vill inte ha något som någon anna har och jag är tyvär inte miljonär så att ja kan special beställa någon heller =/

Min kusin (hon menar mig o hennes lillasyster för vi går i samma klass): jag är såå glaaad ni klara de ..är fett stolt över er
Jag: Ja vi får väll se om du är lika stolt när du får se våra betyg, haha IG i allt;) skojja..

Min kusin: HAHAHAH jag ska slåå er, ääh när ni har kommit på vad ni vill bli så fixas betygen... Då kan man gå folkhögskola ett år sen börja universitet de är fett bra..det ska jag göra nu, Ingen stress ... Hallååå Hur mår mabou han är så söt vill äta!
Jag: jaa men okej om vi ens visste vad plugga var, och ordet plugga upp det låter fööör komplicerat, vet inte ens vad folkhögsloka betyder eller är...adelaide du är rolig!
jorå det är bara bra med mabou...ah jag vill INTE äta honom med tanke på vart han varit ute och lekt i sandlådan där alla katter bajsar...usch!!!

image47
Mathilde, Adelaide(mathildes stora syster) Och Jag på min och kusinens skiva!

Mamma: vacker men jobbig!

Det är inte lätt att vara tonårsmorsans dotter. Jag tror nog att jag har världens mesta krävande och jobbiga mamma! Jag klagar inte nej nej jag bara "påpekar". Okej visst jag ska inte överdriva jag älskar min mamma välldigt mycket hon är bland det bästa jag vet och har, men ibland är hon så himla jobbig! och nu tänker ni, men det är alla mammor...Ja kanske men till en viss gräns, min mamma har inga gränser, inga synliga för allmänheten iallafall!

För det första så ska hon alltid ha rätt, oavsett om hon har fel, hon har rätt tills du bevisat att hon har fel och om du ens lyckas besvisa att hon har fel så ändrar hon sig till :" ja men jag hade glömt" , eller "jag missa en detalj" , eller "jag sa ju det från början", fast hon inte alls sa det. men bäst är endå när hon vänder på hela smeten så att allt blir ens eget fel istället. Ja det ska mycket till för att få min mama att kunna erkänna sina fel.

Ibland har hon så jätte fel men lyckas på något sätt övertyga sig själv om att hon har rätt, nästan så mycket att man själv torr på det, fast än att man har hela facit i handen framför sig själv. Jag förstår inte hur hon lyckas, kunde inte jag ochså ha fått ärva det ifrån henne? nä sån tur har inte jag. Tänk om alla människor fick sina fel till rätt, ah tur är det kankse att jag inte fick den sidan från henne för hur skulle världen sett ut då?, ja dte kan man ju unda!

Jag och mamma -när jag var liten!
image140

Mamma och lillasyster Isa -när hon var liten<3
image141

Krig, barn & Mina tårar!

Det värsta jag vet är krig, konflikter, hot mm. allt våldsrelaterat som drabbar barn. Dom flesta Vuxna människor är för självupptagna och egoistiska för att ens få skaffa barn. Jag blir så otroligt ledsen och jag skäms för dom vuxna som låter sina egna eller ANDRAS barn komma iklämm i de vuxnas konflikter.

Jag pratar inte om vuxna barn utan om barn som kankse inte ens vet/förstår vad en konflikt betyder/är. Jag gillar inte krig, jag hatar krig. jag står aldrig på bågons sida i krig, för det spelar ingen roll om Finland bombar Sverige först för om sverige bombar tillbaka så har vi gjort precis samma fel, vi utsätter oskylldiga, civila människor och människor som inte ens har med saken att göra eller som inte ens vet hur det började för fara. And Thats Wrong!!!

Jag gillar inte det som Israelerna (soldaterna) gör mot Palestina, men jag tycker inte att det är okej för palestina att bomba tillbaka eller göra en massa andra saker tillbaka. Jag bryr mig inte om vuxna vill kriga, då får dom fan göra det. Vi vuxna tar en massa beslut och gör våra egna val och det bryr jag mig inte om.

Men när man bombar en skola med en massa barn i eller gör illa ett barn på NÅGOT sätt så ÄR det fel. Jag såg en dokumentär för ett tag sen om israel & Palestina konflikten, den var hemsk, det ÄR hemskt eftersom att kriget pågår varenda dag som vi sitter här i Sverige och klagar på att det är dåligt väder!

Jag såg en massa palestinska barn i dokumentären som misst sitt ben eller sina syskon och familjer men jag klandrar inte Judar som många araber säger för Judendomen har inget med det att göra, för många "judar" tycker att det är fel. Och jag klandrar inte Israeliska folket, inte heller folket i Palestina som inte har med saken att göra!

Jag klandrar ALL minitär och polis, jag klandrar presidenterna jag klandrar regeringen, jag klandrar Alla som har någon sorts "högre" makt i Palestina OCH Israel. Det är dom som har en konflikt med varandra, va fan kan dom inte bara göra upp man mot man, måste dom dra in ett helt land och få folk som kankse skulle varit bästa kompisar att hata varandra..

måste dom bomba rakt in i ett bostads område? Det är inte dom som lider, dom sitter där med massor av mat och guld dom skickar ut militärer och vänligt folk för att kriga och göra sådant som dom kankse inte ens vill.
Det är folket som lider, det är alla kvinnor, barn och män som faktiskt inte vill kriga!

Är det här ett skämt eller?? En vän sa till mig för ett tag sen att allt är Israels fel och dom bombar barn och hit å dit.
Men allvarligt Palestina UTSÄTTER barnen för detta, och det är inte rätt!!!
Samma sak med kriget mellan kongo Kinshasa och Kongo brazzaville som var ett land men son nu är upp delat i två och som krigar med varandra!

Det finns mängder av barnsoldater där nere, och det är samma sak där som med Palestina-Israel konflikten, jag står inte på någons sida men snälla snälla lämna barnen i fred, förstår ni vilka men för livet barnen i dessa länder kommer att ha efter att ha sett allt dödande och all sorg under hela sin uppväxt, om dom ens hinner växa upp, vilket många inte gör!

Det måste få ett slut, folk Måste börja bry sig mer om barnen speciellt vi som sitter här i sverige på våra FETA jävla arslen och klagar på skolmaten medans vissa inte ens får någon mat. Vi klagar på skolan när vi får pengar för att gå i skolan, medans andra måste betala allt dom har för att kunna få gå i en skola och få utbildning!

Jag blir så himla trött på att det ALLTID och det är ALLTID barnen som får lida på grund av att dom vuxna är så himla giriga och egoistiska och det är jag trött på. ska verkligen ett barn behöva få växa upp bland bomber och missär..??

När jag pratar om allt detta menar jag självklart inte bara Palestina-Israel eller Kongo konflikterna jag menar alla konflikter alla krig, allt våld som drabbar ett barn, alla slagsmål som drabbar ett barn. Jag är på barnens sida INTE någon annans, inte sna om det var min egen mamma som krigade, då skulle jag skämmas!

Jag önskar att jag kunde och hade den kraften att flyga ner till alla konflikt/krigs drabbade länder ta alla barn och flyga dom till ett lugnt och fint ställe, med strand och mycket musik där dom kan få en bra uppväxt. Jag skulle låta alla ta ut sina agressioner i dansen, jag skulle låta dom dansa och bli stora,duktiga artister! Jag skulle kunna ta dom till Gambia eller Sverige , till något av mina länder UTAN krig, Åhh det gör mig så on i hjärtat att barnen alltid får lida på grund av de vuxnas beslut!


Bild 1- en Liten pojke som krigar i Afghanistan

Bild 2- en Israelisk soldat som siktar mot Palestinska skolbarn

Bild 3- en barnsoldat i thailand

Bild 4- ett barn som blivigt en fånge i palestina

Bild 5- en barnsoldat i kongo, en söt pojke som ler till & med

Bild 6- En barnsoldat i Colombia

Bild 7- En barnsoldet i sierra leone

Bild 8- En barnsoldet i Uganda



image139




Jag Stödjer Barnens Rättigheter
image137
Bloggtoppen.se

Fan fan fan, fett irriterande!

Efter danstävlingen och den låånga resan hem å allt så åkte jag hem till Steffi med min lillasyster för att fira hennes födelsedag. Vi kom dit välldigt sent så vi var inte där så länge, vilket känndes ganska skönt för mig för jag hade inte fixat mig ett dugg, kände mig ofräch med en massa tjejer som sprang runt i klänning och fullt sminkade.

Alla skulle börja röra sig hemmåt för att hinna med den sista nattbussen som går från stan halv 3. Nike och Lisa Åkte med Ali och dom in till stan och jag, Milad, Hozan, Jai, Paulina, Saba, Sofia & Khaled tog en taxi in till stan för vi våran kväll var inte slut utan grabbarna ville till Redroom så då var det bara för tjejerna att hänga på:)

Innan vi klev in i taxin så lånade jai Nikes mobil när hon skulle ringa hennes pojkvän Rasmus, när nike och Lisa redan åkt och vi hoppat in i taxin så märker vi att jai har nikes mobil, jag får panik och vet inte riktigt vem jag ska ringa, men tillslut fick jag tag på Lisas nummer så att jag kunde få tag på nike.

Hur som helst vi åkte till Redroom och hade det jätte trevligt, Nike och lisa mötte mig utanför så att jag kunde lämna tillbaka mobiltelefonen till Nike, sedan så gick dom och tog bussen hemmåt som skulle gå halv 3!

Vi andra gick in på Redroom och hade det trevligt TILLS jag skulel gå hem, då jag märker att min väska är borta, jag letar och letar men den finns ingenstans, shiet panik var bara förnamnet, ni som vet jaaa---ni vet hur jag blir när jag är hysterisk och på krigs humör, och det kankse var 2 gågner värre än så!

Nån har alltså snott min handväska (klantiga jag lämnar ju den överallt, måste jag tillägga) rasmus(syrrans kille) och khaled går tillbaka till redroom och genomsöker verkligen heela stället. Den finns ignenstans *snyft* =(
och vet ni vad det värsta är?..att det fanns ingenting...och då menar jag VERKLIGEN ingenting där inne som skulle kunna ha något somhelst värde för en annan människa, det var saker som betydde något för mig, jag hadde inte ett enda öre i kontanter, har typ aldrig det.

Mitt pass var där i och nu har jag varken något pass eller legitimation eftersom legget blev stulet på arlanda när jag och Khaled åkte till gambia, VILKET betyder att jag inte hinner fixa ett nytt leg eller pass till studenten vilket BETYDEEEEER att jag inte kommer att kunna gå ut på krogen på min egna student...=( snyft snyft snyft!!!

I och för sig så vet vissa vakter att jag är 19 men endå, tro mig dom gillar att jävlas, har varit med om det förut, att man glömt leget när man varit enda framme vid vakten opch inte förrens då inser man att det är borta, och fast dom vet...fast dom så VÄL vet att jag inte är minderårig har jag varit tvungen att åka hem och hämta det!

Usch nu måste jag spärra alla kort och skit som jag hade i min väska och anmäla passet stulet annars kommer jag inte kunna göra ett nytt, shiet det suger verkligen att vara i mina kläder just nu allt, eller det mesta är åt helvete!!

Aja FUCK IT, pallar inte skriva just nu, blir arg bara jag tänker på det!

image128

Grattis Grattis till er båda!

Ett stort Grattis till Stephanie Aliaga Munter 17 år idag

image125


Och ett stort Grattis till morbror Fredrik Andersson som fyller 27 år idag!
image126
Jag & min älskade morbror när jag var bebis :)
image127
Morbror NU :)

Dans tävlingen!

Danstävlingen som jag var på i sthlm i lördags gick så där. När vi väl kom fram, efter mång krångliga vägar och MYCKET frågande om vägen dit så kändes det jätte skönt, men välldigt nervöst..eller ja välldigt välldigt Väldigt nervöst!

För den första tjejen som vi ser i dörren är Marta, en så fruktansvärt duktig dansare som vann både SM och VM i singel 2007. Denna tjej är jag så grovt imponerad på och jag älskar hennes dansstil till MAX!! Det enda som vi tänkte var, hoppas vi inte ska tävla mot henne, vi alltså våran lilla grupp som bara tävlat i ett halv år tillsammans, som inte alls är lika tajta som dom som dansat med varandra i flera år, vi som korreograferat oss själva iprincip helatiden.

Vi kommer in och betalar den anmälningsavgift som ska betalas, sedan går vi igenom hela dansen flera gågner.
För varje halvtimme som går så kommer det in fler och fler duktiga dansare, och då menar jag typ käna och halv kända olika dansgrupper. Det enda jag tänkte var: jag kan lika bra åka hem nu så slipper vi bli förnedrade!

Vissa dansare var så himla otrevliga efter att dom varit på scenen och dansat när man berömde dom och sa att dom gjort ett duktigt jobb på scenen får vissa var hur grymma som helst. Jag gillar inte sådant folk som leker stroppiga för att dom är älder och bättre. men dom flesta var jätte trevliga.

Det var en grupp som jag fastnade speciellt mycket på, sorry kommer tyvärr inte ihåg vad dom heter men dom hade en jätte tung korreografi och deras kläder och allt passade så bra ihop med det dom gjorde på scenen, även om inte kläderna var något speciellt avancerat, men det såg sååå bra ut! Men jag tyckte jätte synd om dom för Dj:n krånglade så dom fick göra sin koreografi tre gågner, så dom var säkert helt slut efter den sista gången!

Sedan var dte våran tur och det gick sådär jag gjorde en tabbe vad jag kommer ihåg och mona gjorde tabbar och vendela med. Musiken krånglade för oss ochså så vi fick ochså göra om hela våran korreografi fast bara en gång tack och lov, för jag var redan helt slut efter den första.

Jag och Aida står ju på huvudet och shakar på våra rumpor i dansen och det brukar gå skit bra, men nej nej inte dne här gången (inte för mig iallafall) jag böjer mig fram för att stå på huvudet då känner jag hur mitt huvud kommer mot den här lilla knoppen ni vet på kepsar, den lilla knölen längst upp.

Det gjorde fruktansvärt ont i huvudet så jag rullar ner igen och försöker gå upp, men då hinner jag ju bara stå i typ 2 sekunder eftersom att dansen måste fortsätta, jävligt synd för det brukar gå jätte bra annars.Åååh vad irriterande!
Sedan gick vi av Scenen och jag var ganska besviken, på mig själv så klart!

Sen var det battle i haouse och hiphop och dom skulle utse den skönaste på dansgolvet. men fetersom att jag skulle på Steffies födelsedag så hann jag inte se så mycket av detta och vi hann inte heller vara med under prisutdelningen eftersom jag var tvungen att ta tio över 11 tåget tillbaka till uppsala.

inte för att vi skulle vunnit, men man vill ju veta vilken plats vi kom på oavsett om det gick dåligt eller bra!

Jag blev iallafall Jätte glad när vi tjejer satt på trappen så satt det tre andra Jätte Jätte grymma dansare (det går inte att beskriva med ord hur dom rör sig på golvet till musik, all musik) Dom sa Ialla fall att jag hadde en jätte fin kropp och att den var så snygg när jag rörde mig på scenen och att via min kropp kunde dom förstå att jag var gambian (vi dansade i polo/magtröjor) Jag blev jätte gald för det är inte många dansare som ger sådanna komplimanger till andra dansare. Dom flesta är Jätte kaxiga och leker bättre än alla andra!

SÅ det höjde faktiskt mitt ned sänkta självförtroende efter danstävlingen, Tack!

Jag älskar att dansa, det är det bästa jag gjort, jag vill kunna dansa alla olika stilar, det skulle vara as grymt, det är min dröm! bilder och videon med min tabbe får ni se lite senare, nu är mamam kla med maten så nu måste jag dra, shingaling!!!


Bild 1- kriminalvårdens Julfest
Bild 2- På väg till en tävling i köping som jag & Vendela vann!


Cash betyder Pengar!

Sitter vid datan och kollar lite grejer medans mamma står och har fullt upp i köket med matlagning mm.
Hör min lillebror komma in i köket och säger "är det mycket CASH i den dära" mamma som nog blev lite chockad över att han använde just Cash sa: "Nej den här är det bara sås i" ochså skrattade hon till lit lätt!

Sedan frågar han om hon vet vad cash betyder, Ja säger då mamma. han säger sedan fråga om jag vet vad det betyder, så mamam frågar vad cash betyder. då svarar han skit stolt "Cash betyder faktiskt pengar".
Då tänker jag att han visste att cash var pengar och han vet mycket väl att det inte finns pengar i såsen mamam gjorde så att han sa så var bara för att visa att han hade lärt sig ett nytt ord, hahah han är så rolig ibland!!

image122

Dans Tävling & Födelsedagar!

Jag har presic vaknat, och det var det absolut sista jag ville göra efter att äntligen ha fått somnat. Min syster fyller år idag så ett stort Grattis till henne, Min moster fyllde år igår & min morbror fyller år imorgon & En barndomsvän fyller också år imorogn, Åååh vad jobbigt. Fredag var en härlig dag vi var hemma hos min morbror jag, khaled & mamma. Vio grillade god mat och åt en massa tårta & spelade ett jätte coolt tv:spel det var mysigt & trevligt till Max!

Sedan bar det hemmåt för mig och khaled min lillasyster hade tjejmiddag/fest, mamma fick dock inte följa med, hur mycket hon än ville det & kom hem och förstörde lite grann så blev hon utsparkad av min syster fort. Hon fick ta mina lägenhets nycklar och sova där, vilket min Lillasyster Isa oxå gjorde. Det var bra för annars hade hon ju inte fått sova någonting inatt stackarn! Hur som helst det var roligt & livat igår, mer kan jag tyvärr inte skriva eftersom att mamma läser min blogg. Som min lillebror säger: Golare Har Inga Polare!!

Just nu är jag skit nervös, om ca två timmar så sitter jag på tåget på väg till sthlm, ska på danstävling idag med Mona,Aida & Vendela & Sessen ska också hänga med dit, å några fler..ska blir kul eftersom det alltid är kul att tävla, Men jag är väldigt väldigt väldigt nervös med. Ah men vi får se hur det går Steffi den lilla skiter fyller ju 17 år oxå så jag ska hem till henne lite senare och fira lite där, det blir nog kul, lärorikt & intressant!

Nej jag e för flummig nu för att kunna skriva, hare bra ska iväg & platta mitt burr!

image121


Klappa krokodiler i gambia 2008

HAHAHAHA NU DÖR JAG ÄNNU MER AV GARV!!!
kolla det här videoinlägget det är när vi skulle gå och klappa krokodilerna, Mabou var skit rädd igen hahah men man ser inte så mycket av det. Jag låter som en jävla när och fjärran reporter och Khaled ser ut som VÄRSTA turisten med ryggsäck å allt, men vi hade en massa vatten och bad kläder där i:) hahaha

När jag skulle be SIAKA (våran chauför) att hålla i kameran medans jag också gick fram och klappade krokodilen så säger jag :"Can you hold this Siaka" Men det var så kul för mamma trodde jag sa "can you hold this Jacka" hahah
OM jag hade sagt så hade jag inte ens lagt upp denna video, så mycket swinglish kan man ju bara inte snacka.
Plus att va FAN skulle jag med en jacka till i Afrika i 46 graders värme??! Mmm exakt jag svettades med bara kläderna jag hade på mig, shorts och ett vanligt linne. Ibland ville jag gå naken haha- kolla nu på Videon & Njut!


Klappa Apor i Aboko i Gambia 2008

Jag hittade ett jätte roligt videoklipp från när jag Khaled,min lillebror & min kusin Amina som bott hela sitt liv i Sverige men som flyttade ner till Gambia för 3år sedan och som nu går ut "9" i Gambia, sedan drar hon till england i 3 år och pluggar! (duktig tjej).

hur som helst så skulle vi mata aporna i Gambia. Det är så himla roligt att se videon och jag längtar såååå himla mycket tillbaka, jag bara ÄLSKAR det landet allt var dunder. I miss =/. om man lyssnar noga på vad vi säger i klippet är det skit kul.

som ni ser kommer en lite större apa emot oss och min lillebror får lite panik, klamrar sig fast vid mig och blir skit rädd - hahahha vad söt han är när han blir rädd, synd att vi inte filmade honom för om ni såg hans min, aså jag säger bara HAHA.

Sen hör man min jätte TABBE på engelska när jag säger till våran chauför att ena apan är en mamma så jag säger helt banan aktigt: This Is a mother! HAHAHAHAHAHAHHA jag dööör när jag ser klippet, asså vaddå "this is a mother" driver jag med mig själv eller? nyss ja hade MVG!haha aja hur som helst får värsta hemlängtan när jag ser det. nu kankse många av er tänker :vadå hemlängtan hon bor ju och är uppvuxen i sverige i uppsala lixom!

ja det stämmer men när jag jämför Gambia & Sverige så känner jag mig mer hemma i gambia, till och med i språket som jag inte ens kan flytande, alla människor och sättet att tänka, att dela med sig på kanske det allra sista man har kvar, NEJ utan några ursäkter eller miner jag hör hemma i Gambia- Me Love<3

Ångest om Jobb & framtiden!

Snart tar jag studenten och har ingen aning om vad jag vill eller ska göra efteråt, asså hjälp mig någon.
Det finns så mycket jag vill, vill jobba med människor, vill åka utomlands och bo där ett tag, vill plugga vidare (men vet ej vad) men jag vill endå inte börja plugga direkt, är föör skoltrött, vill slappa, men kan inte för jag behöver pengar...jag har ju en hyra att betala, vill ha barn, men endå inte än.

Shiet jag vill vara 6 år igen när man visste exakt vad man skulle bli och jag skulle bli polis, jag vill fortfarande men skulle ALDRIG klara av det! jag menar om jag kom hem till en familj där vi fått larm om att en pappa misshandlar och våldtar sin 4 åriga dotter och jag såg honom så skulle jag ta fram pistolen och skjuta direkt eller misshandla honom med batongen och att det finns en chans att man gör så som polis skulle göra mig till en dålig polis, eller hur?! samtidigt som jag tycker det är rätt åt honom, men man måste sköta sitt jobb, även om knappt HÄLFTEN av dagens poliser gör det, jag dissar polisyrket hårt!

Nej jag får panik, har sökt lite jobb och alla kräver CV, va fan jag vet ju knappt vad ett cv är( jo jag vet men inte hur man gör ett) plus att jag är ganska blyg (när det gäller sådanna saker) så jag vågar inte bara fråga direkt hej vill du ge mig ett jobb över sommarn eller ge mig fast anställning för jag har inget liv och jag star snart studenten om 2 jävla veckor lixom, nej usch och blää för vuxenlivet, jaa jag dissar vuxenlivet med!

Jag ville gå en bartender kurs men då sa min kompis att man måste vara 20. shiet vad vuxen livet suger hårt!
Jag skulle kunna jobba med barn på dagis, barn är jag jätte bra på. har dessutom jobbat på ett dagis i två månader, heltid och har inga problem med att byta blöja. men alvarligt talat hur många dagis fröknar ser man som är 19 år? Morsorna skulle ju kolla snett på mig!

Nej jag måste hitta ett jobb, någon som vill ha mig??...hmm näääej trodde väll det! aja måste ta mig en funderare på vad jag vill göra, men jobb i sommar måste jag ha, det bara måste jag fixa, någon som har något tips? någon som söker personal? måste försörja mig! vad som helst FÖRUTOM telefon försäljning för efter 2 år så tröttnar man på sådant! puss o kram alla läsare!

Ta det bara lugnt!

Sitter just nu hemma hos Kidjha med Sessen & glor på tv:n. Bästa kompisen har skiva ikväll, men jag har varken ork eller pengar att gå, fast jag borde. Alla dessa skivor som varit nu & som är kvar gör mig illamående, man pallar inte. Varför kan man inte sprida ut alla skivor, alltså under ett helt år.

Ja menar, vad är det för fel med att ha sin skiva på höst terminen, då kankse man hinner & har pengar till att gå på alla som man vill gå på, alla som betyder något så klart...palla gå på onödiga skivor! Jag skulle lätt vilja ha min skiva på vintern eller på hösten, bara mina kompisar kommer så skiter jag i, Åååh vad jobbigt får panik, men aja nu ska jag iallafall inte gå, Ledsen sofia =/!!

Har varit på Grand idag & kollat på Berivan (och andra som uppträdde) med sessen, thina, tara, arpine, sessi, simab, aida, jowi & Hani. Berri var JÄTTE JÄTTE JÄTTE duktig, gud så mycket jag rös när hon sjöng & vilka jävla toner hon kan ta. Hon MÅSTE bli något stort, synd var bara att micken var så låg, dom borde höjt ljudet för ibland, när publiken väsnades så mycket så hörde man inte riktigt vad hon sjöng.

Hon var jätte duktig & har skrivigt sina egna låtar med, det är stort & det var inget amatör aktigt, hon var eller nej hon ÄR galet duktig (jag e avis).

Aaa men nu ska jag vara lite social mot Kidjha & sessen, pallar endå inte skriva mer. puss å kraam!!

Polishuset & arbeten!

Nu ska jag röra mig mot stan ska till polishuset och anmäla mitt leg. stulet, för jag har inte haft tid eller ork att göra det tidigare och dte var läääängesen det försvann. det försvann någonstans mellan Gambia & Sverige när jag fick min väska på arlanda hade dom snott min Mp3 och mit leg. och det var i februari som jag och khaled kom hem fårn Gambia så det var ett bar jävla tag sedan, men nu ska jag äntligen ta tag i det!

Sen ska jag till min lägenhet och hämta några sista skoluppgiofter som jag inte gjort ännu, göra dom så dom blir gjorda någon gång, sen äre bara å hoppas på att det inte är alltförsent att lämna in dom på fredag. peace out!
image120

Nikes studentskiva!

Okeej ännu en jävla studentskiva avklarad, bara 130 kvar då!
Igår hade jag så himla kul på Nikes studentskiva som var på det people. Det som hade gjort kvällen ännu mer dunder var om dom hade kört liiite mer Rnb,Dancehall,reggae & hiphop men det vara BARA gamla låtar, typ sånt morsan lyssnar på(och det ÄR illa) och en massa konstigt mixade techno låtar och det var en massa jävla schlager med, Illa illa, jag kan ju säga så här att jag stog ju inte hela kvällen på dans golvet, knappt något alls BU för DJ:n!

Måste bara berätta att jag träffade en så as skön tjej igår som faktiskt läser min blogg, blev väldigt glad när hon sa att jag hade skrivigt ett jätte bra inlägg som heter "Kvinnor är svaga", jag gillar själv inlägget och tycker att jag får fram min åsikt väldigt klart och tydligt. Hur som helst så berömde hon mig ganska mycket för det inlägget eftersom hon såg en speciell kompis i det inlägget och hon tyckte att allt stämde!

När jag och Malin stog ute, rökte och diskuterade så skrattade vi ganska mycket och mestadels var för att hennes skratt var så UNDERBART, asså ni förstår inte helt härligt skratt det kom lixom direkt från hjärtat och sådant glädjer mig. Så till dig malin: tack för att du gjorde min kväll så rolig Skrattet var verkligen pricken över I:et !

Tyvärr gott folk så finns det inga speciella bilder från igår kväll, fastnade inte på några kort, men kanske kan få tag på en, från någon utan vimmel kamerona som sprang runt där! Shingeling

<3

Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä.
Ber till gud att vi en dag delar ett barn,
delar en dröm att det alltid är du och jag,
det spelar ingen roll vad folk säger,
 spelar ingen roll vad dom gör,
 för jag vet att vi lever för varandra,
 kommer alltid va tillsammans tills den dagen vi dör<3
Khaled Ahmed Amaya- Jag älskar dig, det du & ja har, har ingen annan!
image119

Derya & Lanas studentskiva!

Ja och så var det ännu en studentskiva avklarad, bara 174 stycken kvar & jag e helt fattig nu oxå, kaos fattar ej hur jag ska ha råd med det eller ork, haha men men man måste ju ;) här är några bilder, fler finns på bilddagboken, se läkn på sidan!

Lite Små Trevligt!

Igår låg jag hemma hela dagen och allmänt latade mig, var så himla trött och orkade inte med något. Senare mot kvällen gick jag och Khaled för att möta Isabelle vid Heidentams torg där vi köpte groggvirke sedan bar det av hem till mig, min lägenhet alltså INTE till mamma! Bella gick Och mötte Sandra och sedan så kom Sara.

Vi körde en massa kort & hade det allmänt trevligt innan vi rörde oss mot stan vid 1 tiden där khaled & grabbarna satt på Red room, sen vid halv 4 blev det hemgång :) Åååh vad dunder det var, riktigt trevligt!

image111
image112

Tragiskt!

Nu ska jag få mina läsare att gråta och om ni inte gråter, eller om ni inte ens får en tår i ögat så ÄR ni känslokalla!
Att gråta eller att få tårar i ögat är ett måste om man sitter i lugn och ro och kollar på denna och inte låter en massa människor eller annat ljud störa i bakrunden!

Det här är det sorgligaste youtube-klippet ever! Det är den mest sorgliga låten, den mest sorgligsate lilla flickrösten, texten, situationen Åååh allt är sorgligt! Shiet jag får panik vill bah krama om den sjungande/pratande tjejen!
Tryck på Denna länk---> Den 11 September!

image110

Mabou VS. Adam Tensta!

Var på modevisning & Adam Tensta på dagen i stan med min kära lillebror. När vi kom fram till forum gallerian och kollade runt om kring oss så kan ja ju säga det att medelåldern var 15 år, en MASSA (för mycket) små fjortisar som hoppade runt & skrek (för mycket) & endå hade dom flesta åkt på livet är en fest några timmar tidigare & det är jag sååå tacksam för :) hur som helst jag & Tara bar mabou på axlarna för att han ens skulle kunna se något, men efter ett tag så var våra axlar ömma & väldigt mörbultade så ja trängde fram mig och satte mabou på scen kanten och höll i honom så han ej ramlade. Så fort Adam Tensta gick mot vårat håll så kastade sig alla fjortisar med för mycket parfyn & smink over oss för att försöka nå hans hand, Jag blev klämn & nästan ner trampad eftersom jag faktiskt är kortare än dom flesta 15 åringar i dagens samhälle, mabou hade lite mer tur än djuren om kring oss eftersom han satt på scen kanten så fick han tag på Adams hand, flera gånger och tro mig DET är stort för en 6 åring! (glad för hans skull iallafall) När adam (äntligen) slutat sjunga så jag kunde slippa bli trängd så skulle han gå av scenen då ställer sig mabou och kramar om hans ben (gulligt) och då säger han: "Shena broshan är det bra" Det kommer vi att få höra läääänge här hemma i familjen att han som faktiskt sjunger på tv:n sa broshan till en 6 åring! När vi väl skulle gå så kommer alla djur och tränger sig ännu mer mot oss eftersom att dom vill gå in i tältet där adam var omringade av vakter som försökte hålla undan alla små, det värsta var att vi stog precis där man går av scenen så det var ej helt lätt att komma där i från, men det gick! vi gick & kollade på kläder & käkade glass på Mc D innan vi rörde oss hemmåt. Så fort vi kom innanför dörren så skrek Mabou Mamma jag har haft JÄTTE kul :) hahah Mamma: mm vad bra. Hon var helt inne i datan (som vanligt) så hon hörde knappt när han var så glad & berättade att han pratade & kramade Adam Tensta, han som sjunger på Tv:n!!
Lite bilder fick jag oxå tag på :)


Mabou på Taras Axlar

Adam Tensta & djuren!

Adam Tensta & djuren när jag blev klämd!

Mabou som sitter på Scenen!

Adam Tensta & Mabou snacka & kramas!

Såå glad var mabou efter det!


Blue Hill Dance Award 2008

Nästa Lördag är det danstävling i stockholm i solna, vi har stor chans, men konkurensen är hård. Hoppas vi kammar hem segern & önska mig lyckaTill!! Den 12 Juni är det Dancehall Queen 2008 i Stockholm som min farbror håller i, jag får INTE ställa upp i den tävlingen för honom eftersom det är mycket "dutty wine" & skaka på rumpan i minimala kläder, men jag ska försöka övertala honom för med tanka på vad första och andra priset var förra året då jag var där 2007 så MÅÅÅÅSTE jag ställa upp, men vi får se..kmr bli skit ledsen annars. Dumma Farbror Pa - hahaha. Ja sen var det ju SM i hip hop/Street i Stockholm på hovet den 7-8 Juni förra året tävlade jag bara par(två tycken) med Vendela & då van vi :D (det var min allra första hiphop tävling) men i år så ska jag även tävla singel (ensam) & det är sååå jävla läskigt! har bara tävlat singel en gång förut tävlade mot 60 stycken, åkte ut i semifinal & kom bara på 7:e plats, men jag är nöjd fick en prick oxå. (har man två prickar går man upp en grad) Denna tävling var inte för så längesen heller det var för ca en månad sen;)
image98
Jag som tar upp benet i dörr springan!
image99
Jag & Aida står på huvet
image100
Gruppen- när vi vann Hederspriet i gottsunda!
image101
Jag på SM i sandviken 2007
image102
Jag & Vendela i Söderhamn!
image103
Uppvisning i GUC (min skola)



Bästa Någonsin!

Denna roliga spontana & energifyllda tjejen (haha) spenderade jag lite tid med på Khaleds studentskiva, kan meddela er att hon var jätte rolig på dansgolvet i BJ och dansade ännu mer klippet som äår från SYTYCD. Hon dansade så mycket att DJ:n gav mig och Sessen blickar, hon hjulade,gick ner i brygga & gjorde vålter PÅ dansgolvet, det passade liksom inte in på BJ:s dansgolv men fy fan vad roligt det var att se på, hon gjorde min kväll fulländad! Nåja hur som helst så hittade jag nu ett klipp på youtube från när hon var med i SYTYCD. Hon blev petad av Juryn & blev as förbannad för det, här har ni klippet, Kan ni nu förstå att jag hade en rolig kväll med MYCKET skratt? Kolla klippet & kommentera sedan!

En Betydelsefull vän!

Jag har pratat med en mycket betydelsefull tjej som jag inte pratat med på väldigt länge. Jag har saknat henne nått så fruktansvärt mycket & hon är alltid en hjälpande hand. Hon är den som inte alltid håller med, men hon lyssnar & förstår & när jag behöver henne vid min sida har hon alltid funnits där för mig. När det vart "problem" har hon stått vid min sida, i stenhagen & i gottsunda & jag likaså vid hennes för våra liv är mycket identiska trotts åldersskillnaden. Jag erkänner älskling jag har varit dum som inte hört av mig mer, men nu vet du ochså varför, mer kan vi ta snart när jag ska ringa dig. För jag måste ringa dig innan klockan 8 & det gör jag med glädje så tårarna sprutar! Ååååh gud vad jag saknar dig hjärtat mitt, om du bara visste vad du betydde för mig, du vet att jag alltid kommer att finnas vid din sida oavsett vad som händer. Vänskap rostar aldrig! Alla våra missions & knas, men endå det är bara roliga minnen vi har tillsammas som BARA du och jag delar. Min kära vän var lite orolig över att vi hade förändrats så mycket att vi kanske inte skulle stå varandra lika nära, men nej hjärtat du kommer alltid att känna till mina vaga punkter & mina bästa sidor, jag är precis som förut, fast lite mer sliten & fulare kankse ;-) När jag säger detta säger jag det inte bara från mig & det vet du : Vi alla, hela uppsala saknar dig, lääängtar så tills du kommer..Och när du kommer hem ska jag stå på tröskeln & välkomna dig med öppna armar & om du så vill ska jag ta emot dig i mitt egna hem..du vet, dit du alltid är välkommen. I mitt hjärta har du alltid en plats & i mitt hem, som jag sa du är alltid välkommen.
Kommer du ihåg bråken som var innan du åkte & vad vi sa..?!: Du & Jag mot världen lillasyster!
Nää, nu måste jag ringa innan det blir för sent!
Jag Älskar dig H.A!!
image97


Psykande!

Fett irriterande att jag missade min tandläkartid idag, den var viktig ju...Ååååh vad Psykande.
Nu måste jag ringa dit imorgon & beställa en ny jävla tid!
image94

Min syster vill vara hund..?!

Satt idag & myste med min ena lillasyster i dag i soffan samtidigt som vi kollade på DHW & samtidigt som jag kliade henne på ryggen (som hon älskar över allt annat). Plötsligt så lägger hon upp en kommentar som: Åååå vad skönt, tänk dig så här känner sig Kiara(våran hund) varje dag när folk klappar,kliar & maserar henne.! - jag började skratta & då säger Mamma: Ja men vadå, är du en Hund eller? - hahaha jag garvade mer!
Om ni bara såg min syrra i den sekunden där hon låg och smålog på soffan, tyckte det var as skönt & bara njöt, hon la upp sin kommentar från INGENSTANS och sa den lugnt och sansat med en helt harmonisk röst!
- hahah jag döör!
image93

..?!

I didn't give it to you on purpose

Can't figure out how you stole my heart


image92



And I'll never give myself to another the way I gave it to ya
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame!


Khaleds studentskiva på BJ!

Var på Khaleds studentskiva i sönads, lite jobbigt att det var på en sönda fast det gjorde inte så mycket för jag gick endå inte till skolan dagen efter (fy på mig). Jag var där redan på middan, liite drygt var det men maten var god men en sak jag störde mig på var att man inte fick någon efterrätt...:O? asså man betalar 375 fucking spänn och sen blir det INGEN efterrätt..??? Dåligt gjort BJ..!! Nåja kvällen var rolig tack vare Sessen, Derias,Sakine & tjejen från "So You Think You Can Dance" - hahaha duuunder, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv kan jag lova er! Khaled såg man inte så mycket av under kvällen eftersom att han var "upptagen" (mer detalijerat behöver vi icke gå in på). Senare precis vid hemgång blev det lite kallabalik med en massa bråk & sånt tråkigt ni vet så Derias mammas kompis skjutsade hem mig och Khaled, som tur var :) här kommer lite bilder!
P.S. hans klass är riktigt Psykande!!!!





don't get deep to me!!

I'm not the type to get my heart broken

I'm not the type to get upset and cry

'Cause I never leave my heart open

Never hurts me to say goodbye

Relationships don't get deep to me

Never got that whole in love thing

And someone can say they love me truly

But at the time it didn't mean a thing

My mind is gone

I'm spinnin round

And deep inside

My tears I'll drown

I'm losin grip

What's happenin

I strayed from love

This is how I feel

This time was different

Felt like I was just a victim

And it cut me like a knife

When you walked out of my life

Now I'm in this condition

And I've got all the symptoms

Of a girl with a broken heart

But no matter what, you'll never see me cry

Did it happen when we first kissed

'Cause it's hurtin me to let it go

Maybe cause we spent so much time

And I know its no more

I should have never let you hold me baby

Maybe why I'm sad to see us part

I didn't give it to you on purpose

Can't figure out how you stole my heart

How did I get here with you I'll never know

I never meant to let it get so personal

And after all I tried to do

To stay away from lovin' you

I'm broken hearted I can't let you know

And I won't let it show

You won't see me cry

image83


Jainaba heter hon!

Min syster är den mesta snålaste & egoistiska jag någonsin känner.
Jag Looovar det är sant ;)

Kvinnor är svaga??!!

Vi tjejer klagar för mycket på hur killar är, hur dom behandlar oss & att dom bara är skit.
Men igentligen så är det vi som låter oss bli behandlade på ett visst sätt.
Om en kille är otrogen & tjejen stannar kvar, vad är det då vi har bevisat? Inte fan är det att kärlek håller oavsett vad som händer & att du älskar honom jätte mycket. Det du förmedlar i tysthet är bara att det är okej & att du skulle ge honom en andra-tredje & fjärde chans! Om en kille slår en tjej tar vi oftast på oss skulden & säger något i stil med, Jag gjorde honom arg, för det jag (tjejen) sa är sådant man inte säger. Jag säger bara att det är BULLSHIT!! Ingen man, kille, pojke har någonsin rätt att lägga en hand på en kvinna, speciellt inte om han säger att han älskar henne. För du kommer att göra honom arg flera gånger, ska han få slå dig varje gång?
Jag blir jätte, jätte, JÄTTE ittiterad på sånna tjejer (självklar mer arg på killarna, men bloggen är om tjejerna nu) för dom klagar & klagar & klagar, men endå stannar dom kvar! va fan släpp kar-jävlen om han e så mycket skit & snacka inte bara om det & kan du inte släppa taget så är du svag & det är lika mycket ditt fel, för du fortsätter att sätta dig i en sådan sits! Vet ni hur många nära & kära jag har som sitter i liknande sitsar, Sorligt men sant!
Aja alla lever sina jävla liv som dom vill, men sluta klaga om man ändå inte gör något för att ändra situationen!

Men värst av allt är nog tjejer som berättar för sin kompis exempel att hennes kille puttade henne & han gjorde henne ledsen, sen säger tjej kompisen att hon tyckte det var fel & att han kanske borde be om ursäkt, då säger tjejen: aa fast jag puttade honom först men han är snäll igentligen han är den bästa och finaste killen.....
Yffft sluta ursäkta honom & lär dig ta kritik oxå, annars ska du inte öppna din mun!!!
Vi kvinnor är svaga - eller inte Vi, för jag är ej svag Ni kvinnor är svaga, va fan stå på er, peta killen!
image82

love ain't got no color!

It don't make any difference to me
what the world thinks about us baby
cause in my heart I will always believe
that we were meant for eachother,
love ain't got no color, it don't make any difference to me...what they see

image81

 

 


Mabou !!

Min lillebror han är så fin & snäll, fast han är dum ibland så är han det bästa & det roligaste jag har!
Igår var vi på stan hela dagen & hade det allmänt mysigt bara, vi köpte glass & satte oss vid fyrisån för att äta den!
Kiara var oxå med, men hon var mesta trött & ville ligga & sova i solen! Sedan gick vi till storatorget och där var det någon som hade klätt ut sig till max-tigern & det gjorde min 6-åriga lillebror skit glad, han sprang fram, skulle kramas och prata och leka med tigern & då blev Kiara jätte avundsjuk och rädd. Hon ville INTE gå förbi tigern och hon skällde mitt på stan och ville INTE vara tyst, näää absolut INTE så länge mabou stod vid tigern, jaa hon blev riktigt avundsjuk kan man lugnt säga + att hon är väldigt överbeskyddande när det gäller min lillebror, ganska kul tycker jag när man ser dom leka i lekparken. För när Mabou ska åka ner för ruchelkanan (eller hure stavas, palla bry dig) så tror hon den är jätte farlig och springer efter honom biter tag i hans tröja och drar tillbaka honom, eller aaa så gott det går i allafall! Hur som helst så träffade vi Khaled lite senare på stora torget och han skulle gå och sola inför hans studentskiva lite senare på kvällen så jag och Mabou gick tillbaka till ån, men satte oss vid bryggan den här gången. Vi myste i solen & Mabou lockade på Khaled( Ankorna) hela tiden - haha. Precis innan vi skulle gå så kom min morbror och hans flickvän som var påväg hem så vi stannade och pratade lite med dom innan vi mötte upp khaled för att ta bussen hem!

Lillebror har två namn..?!:O

På lördag så skulle jag igentligen ha åkt till örebro och tävlat par med Vendela & även singel, men jag hade varit sjuk i två dagar då, med feber & hela köret så jag var helt slut & orkade inte det. Vid 12 tiden på morgonen/eftermiddan (beror på hur gammal man är) så ringde min kusin Mathilde & sa att jag mååååååste komma till stan. Det var nämligen så att min barndomskompis Daniel Monserat hans bror & hans pappa skulle spela in en musik video till deras nya låt & Daniel hade frågat mig om jag ville vara med, klart att ja kunde ställa upp om han ville, men jag var sjuk & inte på så bra humör så jag hade helt enkelt tänkt att stanna hemma! Men Mathilde envisades med att ringa mig, och tydligen så var jag ganska lätt övertalad....!! Hur som helst så åkte jag in till stan med min Lillebror som oxå skulle hänga med, vi bytte om och presenterade oss för dom vi inte kände..
När Ramon sedan frågar min lillebror vad han heter så säger min bror att han har två stycken namn.!
NEJ NEJ NEJ NEJ NEEEEEEEEEEJ.....tänker jag & hoppas att han ska säga något av sina mellan namn..
Sedan frågar ramon vilka hans namn var, han börjar med att säga Mabou lite tyst & snabbt så man knappt hör vad han säger se3dan säger han BLÅ BLIXTEN högt & stolt - dom skrattade och tyckte det var typ "gullig" jag skämdes och tänkte för mig själv att han var in adopterad i vår familj!
Nåja inspelningen gick jätte bra, mycket dans & mycket kul,
Mabou Tyckte oxå det var roligt fast han var sur för att han aldrig fick dansa "souljah boys dans" som han nyligen har lärt sig! hahaha Måste bara säga att det där med "blå blixten" kom upp flera gånger, eftersom att flera fråade vad han hette, så jag skämdes alltså MÅNGA gånger!

Önskar ibland att han inte var så söt så folk kom fram & började snacka!!!
& bara för det så kommer säker ALLA komma fram efter det här inlägget!
Tryck på länken så kan ni läsa om fler BLÅ BLIXTEN pinsamheter!

Nicoles studentskiva!

Igår var jag på min barndomskompis studentskiva!
Det var jätte kul & mycket folk,
Nicole blev Klassens: Mamacita (antagligen för att hon e latino)
haha här är några bilder från hennes skiva :)


Jag på väg till BJ

Tjejerna & Klassens Mamacita!

Adian, evin & Jag

Jag & Malika dansar för fullt!

Tara & Jag

Bella, Sfetti, Jag & Lina

Nicole, Nadja, Jag & Malika

Jag & Hakan :D!

Halva batol, Derya & Selam

Becca & Jag

Malika, Jag, Sofia & Samantha

Me love Us!

Mathilde, Nadja & Jag

Min studentskiva!

Dunder maten var så däär, efterrätten var helt underbar & kvällen var riktigt lyckad!
Min farbror & hans fru var där & alla mina närmaste kompisar, duunder -lite keff DJ bara!!
Mamma tog lite tvångs bilder innan jag gick & sen tog jag en massa bilder där.
Jag & mathilde skrev hela klassens motiveringar & allt rimmade, det gjorde vi bra :)
Jag blev Klassens: "RUDE GAL" & det passar mig perfekt eftersom att jag är en Original Rudi!
Pallar inte lägga in bild på ALLA som var där, men här är några!


Jag Hemma på baksidan, mamma bakom kameran!

1.Jag 2. queen Latifa & Rude gal 3.Jag & Mathilde 4. Klassens B-kändis från telia reklamen& rude gal 5.Klassens Haka & Klassens Cocosnöt 6. Malika Jag & selam


1.Grupp bild 2.Mathilde,Jag aram & selam aram bär oss! 3 tjejerna & madi 4. Kusinerna & jag 5. Jag & Farbror 6. Jag vid middagen!

1.Adam är helt förstörd på slutet! 2.Jag Shottar 3.Jag& mathnilde läser motiveringarna 4. farbrorsfru emma & farbror 5. Jag sitter vid middan med mitt lilla shott rör! 6.Joelle Jag & Hedie 7. Sofia,Jag,Joelle, Anni & Diana 8.Klassen,jag & Sofia 9. Dom 2 bästa & Jag

image55

Vid middagsbordet, synd att alla inte syndes på bilden! =/

Testet!

544471-8
Ett litet test ja gjorde på mig själv!!

Du har sagt:
[x] Hora till någon?
[x] Bög till någon?
[x] Slyna till någon?
[x] Slampa till någon?
[x] Fitta till någon?

Totalt: 5

Du har:
[x] Fuskat på ett prov?
[x ] Skrikit fula ord till en lärare? (ja tyvärr, när ja va liten)
[ ] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[ ] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[x] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[x] örfilat någon?
[x] Skrikit åt någon i telefon?

Totalt : 5

Den senaste veckan har du:
[x] Skrikit åt en ungdom?
[ ] Skrikit åt en vuxen?
[x ] Tagit bilder på dig själv?
[x ] Vart på fest?
[ ] Dissat någon?
[ ] Skolkat?
[ ] Ljugit för en kompis?
[ ] Ljugit för mamma?
[ ] Ljugit för pappa?
[ ] Hånglat med 2 personer?
[x ] Vart stolt över dig själv?
[ ] Haft samlag?
[ ] Slått någon?
[x] Sökt uppmärksamhet?
[x ] Gjort något olagligt?
[x] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?(ja i bloggen skrev ja om klassen)
[ ] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det?
[ ] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[x] Vart förbannad?

Totalt: 8

När du var under 10 år så har du:
[x] Vart tillsammans med någon?
[x ] Slagit någon?
[x] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[x] Visste du var sex var?
[x]Pussat någon?
[ ] Krossat fönster i skolan?
[x ] Lärt dig "dumma" saker av någons stora syskon?
[ ] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[ ] Sagt något fult ord till läraren?
[ ] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?

Totalt: 6

Övrigt:
[ ] Du är tjatig i skolan?
[ x] Du är stolt över dig själv?(mer eller mindre)
[x] Du gillar att ha folk runt omkring dig?
[x ] Du ska dricka denna helgen?(nej men i mroogn för då är det min skiva)
[ ] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[x ] Du ska skolka denna veckan?(ja på onsdag om vi ej får ledigt för då kommer ja va sliten efter skivan)
[ ] Du vill att folk ska kopiera dig?
[ ] Du är sur på någon vuxen just nu?

Totalt: 4

Totalt: 28


0-10 : Du är helt ok. Men lite för blyg.

10-25: Du kan allt säga emot men är lite mer shysst av dig.

25-40 Du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv.

40-55: EY bitch! galna/egoistiska/kaxiga personen här alltså.

Tunga Tjejer!

Det här är några helt galet sjukt coola tjejer!! Jag älskar det dom gjort här med att skriva en hel låt text, ord för ord på olika kroppsdelar sedan visa upp orden och på så sett har det även blivigt en dans! Kolla på dom helt smart gjort fan! Om ni klickar ----> Här kan ni se det!

Kan det bli ett mer perfekt bröllopp?

Nej jag tror inte det kolla det här klippet när brudparet chockar sina gäster genom att i hemlighet ha övat in Hela koreografin till Dirty dancing, helt underbart & vackert...Jag vill också göra så på mitt bröllopp!
Se Videon HÄR & Njuuut!

Frustrerad!

Okej nu är det bara två dagar kvar tills min studentskiva som är på tisdag på GöteborgsNation i Uppsala.
Jag är jätte irriterad & frustrerad över att jag inte har hittat något att ta på mig än, det finns inga fina kläder i Uppsala, jag lovar det som väl är fint har typ halva stan & värst är det nästan med det som man köper på Gina Tricot för där springer ju alla Fjortisar så fort dom fått barnbidraget och köper allt som finns i hela affären, Det är Jätte irriterande för har en liten fjortis en fin sak så kommer hela gänget med samma fast i olika färger dagen efter på stan...!! Och helt plötsligt klassas inte plaggen som fina utan "vanliga"....irriterande!

Nåja jag var ju i sthlm förra helgen festade med mina farbröder och släktingar, åkte mest för att kanske hitta någon fin klänning eller något som man kan ha på skivan på tisdag, men allvarligt talat så är sthlm värre, ja hittade inte ett SKIT!! alla klänningar som finns är med en massa äckliga mönster eller blommor å skit på, inte för att det inte är fint, utan för att jag vill inte ha SÅNT trams på mig på skivan & det är slappa tyger och allt ska gå ända ner till knäna..fuck, det är verkligen frustrerande det här...ska kolla idag med min syrras kompis om hennes klänning kankse passar mig eller om jag ens gillar den, jag e petig så jag tror inte den kommer att duga!!!

Jag sväär alltså om detta inte löser sig innan måndag så kommer jag fan gå dit Naken!! Jag Bangar Inte Iallafall!

Nu är det Dags Igen!

Dags Att para Kiara idag igen hoppas det går bättre denna gång & att det inte tar 4 timmar som förra gången som ni kan läsa om HÄR. Men innan vi åker & parar henne så ska vi först på khaleds Fotbollsmatch i Valsätra med Juniorerna, A-laget ska också ha match en timme efterråt & khaled spelar med både Uniks Juniorer & A-laget men han väljer att bara vara med på Juniorernas match imorogn för dom är lite roligare att spela med tycker han!,
Hoppas dom vinner bara så han inte är sur hela dagen, haha lycka Till älskling & Hej UNIK!

Kiara Och Khaled


solen!

Jag längtar tillbaka till solen, värmen & Gambia.. Något så underbart finns inte!
544471-7
Usch så äckligt brun å fin jag va, får ångest ska gå & sola solarium imorgon, orka va blek!

Mama Africa Unite!

Land is so gold and green
The place is so fresh and clean
And everyday I water my garden
Tell me if you feel it deep in your heart 
If you Visit once, guaranteed you wanna visit twice
mama Africa has so much love to share
sweet blackness, oneness
meet me there
In my homeland I'm feelin' so alive
But no ya not gonna see it on ya tv
so just listen up and believe me
cause tv dont show the beautyful things
just the people who are realy poor.
So I can say , you have to se it with your own eyes!
Still ya don't know
Mama Africa unite!
image31

Körkort!

Kom precis hem från Ö&B och coop forum vid Ikea har vart och handlat med morfar, Blå Blixten & båda mian systrar! När vi sitter i bilden på väg hem blev morfar galen & irriterad på alla "kärringar" & idioter i uppsala som inte borde ha körkort, sånna som blinkar när dom står i en fil där man bara kan köra på ett sätt, när dom inte blinkar men svänger ändå....sånna människor hatar min morfar, då sitter han där vid ratten skriker, gormar & svär. Mabou sitter bara och skrattar & håller med morfar om allt han säger jag, Jai & Isa kunde inte heller hålla oss för skratt. Morfar sitter och säger att ingen kan köra särskilt bra och då säger mabou att Fredde & Tobbe (våra morbröder) är mycket bättre än morfar på att köra. Morfar säger att det inte alls stä'mmer och att han har haft körkort i 42 år...Mabou tänker till en sekund innan han säger: aa men då borde ditt körkort vara jätte dammigt..!!!

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH, ASSÅÅÅÅ VART FÅÅÅR HAN ALLT IFRÅN!
Man kan inte vara med den där ungen en enda dag utan att han gör så att man nästan kissar på sig!
image30

Inte så trött!

Idag har mamma varit borta i sthlm hela dagen & träffat kalle, skönt tycker jag för då är det ingen som gnällt över städningen eller bråkat med en om datorn. Jag vaknade väldigt tidigt på morgonen av min lillebror & syster då hon skulle gå & lämna honom på dagis, det var någonting om smöret eller mackorna som dom bråkade om- haha
Jag kunde inte somna om igen så jag gick upp satte mig vid datan lite sen låg jag & kollade på tv:n. Efter några timmar typ vid 1 tiden så vaknade khaled vi åt frukost och sedan så satt vi och kollade på tv:n då somnade jag och sov ända fram till halv 6 vilket inte var så bra för nu är klockan kvart över 2 och jag kan inte sova. Sitter & väntar på min bästa kompis Sofia som slutade jobbet klockan två på terassen. Nu är hon på väg hit & vi kommer antagligen att sitt vaken ett tag till & prata lite skit, om hon inte är alltför trött så klart!
Har varit ute idag jätte länge med Kiara sedan så träffade jag Joelle igen efter att hon varit hos sina släktingar! Men innan det så var jag på basketplanen och spelade basket med min syster & hennes basket-proffs till pojkvän hans lille bror som också är skit duktig på basket och deras minst lillebror. Jag var där med mina båda systrar så det blev en het match men vi vann :D yippieee och jag gjorde ett mål :D hahaha Morfar är här på besök med från värmland , det är riktigt trevligt han ligger här nu på soffan och snarkar min lilla morfegullis! Nu pallar jag inte skriva mer ska äta glass ta en cigg och invänta på världens bästa Sofia!
image29

Mabou Knäcker!

Okej jag kan till och börja med berätta att min lillebror knäcker, han är den roligaste & bästa ungen jag vet!

Jag ska berätta hela historien så att alla hänger med, även dom som inte läser min mammas blogg!
MIn lillebror som fyllt 6 år för inte så jätte längesen kom hem en dag förra veckan från dagis och sa högt och tydligt till alla som satt i vardagsrummet att han inte längre heter Mabou alla blev lite chockade men frågade sedan vad han i såntfall heter om inte Mabou. Han svarade stolt att hans nya namn var: Blå Blixten. Asså Vaaah??:O vadå blå blixten driver du med oss eller? hahahhahah alla skrattade men var tvungna att acceptera att han hette så från & med nu! Någon dag senare satt jag i soffan och mamam vid datan när han frågade vilken dag han har namnsdag mamma förklarade att Mabou har ingen namnsdag men han heter ochså Ibrahim & Harry hon sa då att harry har namnsdag men hon visste inte riktigt när, då skrattar han och säger helt uppenbart att han uindrade när Blå Blixten hade namnsdag? jag skrattade så ja ville kissa på mig när jag hörde detta, men försökte hålla mig och då sa mamma att hon inte visste men att dte kanske var just den dagen!
OKEEEEJ!!!
Idag skulle jag & Joelle gå ut med Kiara, ta en lång promenad & en cigg Mabou fick självklart följa med. När vi står utan för Joelle så är hennes lillebror ute på gården och leker med sina kompisar han är lite äldre 10 år & hans kompisar med, hur som helst jag kommer gående med Mabou då en av killarna frågar mig vad han heter & pekar på Mabou, jag svarar självklart Mabou...ja menar vad skulle han annars heta tänkte jag?? då säger ena killen så här: men han sa till oss att han heter Blå Blixten. Jag dööör av garv igen, men för att inte göra det alltför pinsamt för Mabou så sa jag att han heter så i andra namn. Hoppas inte ungarna går hem till sina föräldrar & säger att dom har en kompis som heter Blå Blixten, föräldrarna lär ju tro att det är en låtsas kompis! hahahaha

Asssåååå Mabou Knäcker!
image28
Bilden är från när Blå Blixten var i Gambia!

Inte tillräckligt kåt?

I torsdags så skulle vi para Kiara med en Jätte fin han hund men det gick inte så bra dom lekte bara med varandra, sprang runt med pinnar & jagade varandra i 4 timmar fan, slit samt. Vi försökte hjälpa dom lite på traven men det gick inte heller så bra hundarna fattade ju typ inte hur man skulle göra, jag tror det var för att båda var oskuld, men djur brukar ju inte bry sig..eller?? hur som helt kiara lekte fin & stroppig som dom flesta tjejerna i Uppsala gör så jag förstår henne, vi ska pröva om det går bättre på lördag, ska ta fram en filt, lite rökelser & levande ljus. vem vet det kanske bara är det där lilla extra som behövs :)

Hur Blev Bintas Valborg?!

På morgonen hade jag ju lite beslutsångest med vad jag skulle ta på mig men tillslut blev det där --> Sedan så kom Joelle & sanna till mig, vi gick & handlade grill,jordgubbar mm. sedan så hoppade vi på bussen på väg in mot stan där vi skulle möta upp frida & dom andra tjejerna i stadsparken! Väl framme så väntade vi in mathilde o company sedan satte vi igång grillarna-->och började grilla kycklingfilé & sannas Veg-biffar. Vi hade det så himla trevligt, allt var perfekt, Stämningen, människorna, maten, vädret & allas humör var på topp. Sedan så kom evin & Sara & Joinade oss så vi gick och dansade salsa vid ett ställe i stadsparken där dom hade fixat med musik o allt, sedan så bad Atti dom att sätta på hennes skiva & helt plötsligt blev det dancehall & rnb - helt underbart! Efter allt detta med mycket skratt & glädje så ville några av flickorna bege sig till det ökända tivolit i Gränby som oftast spårade då man var liten & hängde där, men vi gav det en chans då dom flesta var sugna på att åka något och inte bara "hänga" där -hahah.
Jag kan ju rekomendera att BARA åka barnkarusellerna för alla andra spyr man av FAST man inte drack en enda droppe alkohol (alltså innan tivolit) + att dom är farliga, man vet aldrig om dom går sönder & ramlar ihop när man är där uppe i luften kan jag lova! Jag var iallafall helt vett skrämd & det syns också på bilden, haha Efter dom vilda åkturerna beställde vi pizza & tog med hem och käkade hos mig & Joelle sedan satt vi hos mig & drack lite, gick förbi en fest som min lill syrra var på. Mona & Aida kom till mig med & Aida var helt full stackarn spydde som en gris vid busshållsplatsen, så det blev hemgång för henne. Jag Liv & Sanna åkte in till stan & där mötte jag min kusin som hade kommit från sthlm med alla hans kill kompisar. Vi skulle in på People (en krog) där min syster & hennes kompisar redan var, kusinen till mig och hans killa kiompisar gick in före oss jag liv & sanna chillade lite i stan ett tag först och hade så dunder kul skrattade åt allt och alla (Kiss bron) hahhahahhahaha Sen gick vi in på People, inget köande för oss och inet inträde eftersom min kompis känner ägaren bra! Okej okej väääl inne hade vi så oerhört roligt med alla människor vi träffade & va med. När kalaset slutade vid 3 tiden så var det dags att bege sig hemåt men först en fet MAX hamburgare tack !! mumsade i sig den sen tog jag, ellelta, aram, Adiam & khaled en taxi hem. Väl hemma så deckade jag direkt!
Så, hur blev nu valborg för Binta ?....Svar: Helt jävla fucking underbart (har aldrig garvat så mycket,kvällen va bäsrt)


Om ni vill se fler bilder klicka på min bilddagboks länk till höger. Gäst lösenordet är : tonårsdotter
Kraaaam på er alla!!!

RSS 2.0