Hagalundsdagen!!

Dagen börjar med dans hela dagen på caribbean dance studio som hadde öppet hus och för er som inte har anmält sig än till min kurs, gör det nu, nu, nu för den är så gott som full, vi kommer kanske att dela upp dancehallen på två lektioner istället för en eftersom att det är så många elever som har anmält sig till den =) Efter dansen så umgicks jag och pratade lite med farbrors fru innan jag åkte till fridhemsplan och mötte Jennifer för att sedan ta tåget mot solna. Vi skulle till Hagalund för att kolla på allas våran favosit "faal" som uppträdde med Ice och sedan så skulle vi se Ken ring. Många andra artister uppträdde också men det vad ken och flex vi var där för att titta på. En massa saker drog ut på tiden under kvällen så Ken fick korta ner på sitt, en aningens. Han körde en kort snutt av ALLA gammla låtar som alla känner igen på ett eller annat sätt och sedan några nya. Den allra nyaste som han har gjort till sin syster som jag tycker är absolut den bästa låten han gjort någonsin framförde han inte, men det kan jag förstå eftersom att den är så kännslig. Här kommer lite bilder, mer bilder och videor kommer jag förmodligen ladda upp i natt eller imorgon, dans videor och en härlig piercing video =) haha



Älskling på scen =)

Muhammed "flex" Faal

Ken (the king) Ring =) Och två utav hans kidz på scenen. Rebecka & kelian

Ken och Bianca =)

Ken och Jennifer =)


En ny vaken punkare!

Nu är jag vaken Efter en lång, hård och sen kväll igår. Jag och jennifer hade skit roligt i alla fall. Två tjejer kom fram till mig och tyckte jag dansade bra, jag sa tack men i huvudet tänkte jag: "dom har ju knappt sett mig dansa". Sedan så sa dom att dom läste min blogg, så det förklarade en hel del. När vi skulle hem så sa jag hej då till tjejerna och den ena tjejen säger då till den andra( hon trodde att jag inte hörde) :" Hon är så himla söt(tror det va söt eller vacker hon sa) och jag sa tack till baka, då hon upptäckte att jag hörde henne =), svär blir fett glad när folk kommer fram så där och hejar om man läser min blogg, man vill typ se hur ens läsare ser ut (Gäller inte: mamma,mathilde,malika,hareg,vendela,mina syskon, bullet eller Naz -haha). aja, 3 läsare på en dag, det var trevligt =). fortsätt att komma fram !

 Jag somnade med smink igår för att jag inte orkade tvätta bort det eller ville väcka hela huset, så jag tänkte berätta för er att jag ser ut som en svartrockare just nu och är helt svart runt båda ögonen, jag vet inte hur det kommer sig eftersom att min mascara är brun, men jag gissarpå en eyeliner, vad tror ni? Jag ska strax springa iväg och tvätta bort det och duscha, fixa iordning mig för att sedan röra mig mot odenplan =). Det är ju Öppethus på caribbean dance studio under dagen, från 14.00 så jag ska kila dit, undervisa och dansa lite själv med. Kom dit idag mina kära läsare om ni bor i Stockholm och skaka los lite.


Bilder från Igår & klädbloggning: hahahah

kvällens party Outfit:
Body: Bikbok
Shorts: Ginatrico
Leggins: H&m
Örhängen: Hemma gjorda


Baby J

Lil B

Jennifer & Binta.
Privat meddelande till Ahmed
(du vet vem du är): Jag hoppas du kommer på dansen, vi tar tåget så därför ringer jag ej, men det vore ju fint med skjuts hem sen efter dansen när man e trött å sliten. Dessutom så måste du visa mig dina moves kom och dansa =)!!


"Jag trodde du va längre..."

Jag och Jennifer kom hem för inte så längesedan från stan, vi skulle gå förbi dansen och sedan testa-lite-viktiga-och-hemliga-saker. På vägen hem så går jag mot tunnelbanan i fridhemsplan och jennifer försvinner bakom mig för att hälsa på en vän ( såg ej att hon försvann ) så helt plötsligt så står jag själv då en liten tjej går förbi mig några gånger innan hon kommer fram och säger...

Tjejen: Hej, ursäkta mig men är det du som är binta?
Jag: Ser helt chockad ut och säger.. eeh ja (lite osäkert så där på om jag verkligen ska erkänna att jag e jag) hur visste du det?
Tjejen: Det är du som är tonårsdotter?! Jag läser din blogg och tycker den är bra.
Jag: Åh tack så mycket, vad glad jag blir, kul att du kommer fram.
Jag: Ser jag ut som jag gör i bloggen, eller är det stor skillnad? hahah ( va tvungen å veta ju)
Tjejen: Jaa du ser ut som du men jag trodde du va längre

Jag: hahahhahaha så där säger alla läsare som träffar mig.. jag vet, jag e skit kort bara 157 cm.

Hon var hur söt som helst, Hette Caroline och hade fiinaste ögonen. Hon skulle ta samma tunnelbana som oss och när vi satte oss så frågade hon om det var okej att hon satte sig vid oss. Och hallååå det är självklart att hon får sitta med oss, varför inte lixom, hon var as trevlig och vi satt och pratade hela vägen om allt mellan himlen och jord, från dans till somalier =). Jag tycker alltid att det är kul med läsare som kommer fram och snackar. Det är alltid kul att veta hur folk tror att man är genom att bara läsa min blogg. Ibland ser man att folk känner igen mig, men jag vet oftast inte om det är för att dom sett mig dansa, läser min blogg, läser min mammas blogg eller om jag stött på dom på annat håll. Men hellre att ni kommer fram och säger något, ett  "hej jag läser din blogg" räcker än att bara stå och kolla för då blir man osäker och undrar om du/ni är sånna som bara kollar snett och håller på eller om det är för att ni läser min blogg.

Aja det var allt ifrån mig för idag, nu ska jag duscha och fixa iordning mig inför kvällens klubbande, =) Yes, jag ska faktiskt ha lite roligt ikväll gott folk men glöm inte att komma till Caribbean Dance Studio imorgon och dansa under dagen på öppet hus =) Här har ni tider och priser =)

Drop-in Prova-på kurser 60 kr för 3h på Upplandsg 49:
Lör 29/8 & Sön 30/8 kl 14-17
Prova-På schema:
14:00-14:30 Salsa
14:30-15:00 Merengue-Bachata Mix
15:00-15:30 Reggaeton
15:30-16:00 Dancehall-Ragga Mix
16:00-16:30 Magdans
16:30-17:00 Lapdance


Svar på era frågor del 2

av: MELINA THA KING

SHOOOO! Har anmält mig till caribbean, men jag har inte fått nåt svar. blir lite orolig! kan inte du fixa in mig. bleeeeeeess
Svar:Hej Melina jag tror nog inte att det är någon fara men kom på öppet hus imorgon eller på söndag och anmäl dig direkt eller skicka ett mail till: [email protected] och skriv bara att du vill dansa för mig..=)

av: Melina, again

Kan inte du berätta om bråket med zumbas? försökte hänga sist när du förklarade, men blev såååå förvirrad.
Svar: Hade inget bråk med Zumbas, eftersom att jag själv var med i zumbas utan jag bråkade med en föredetta zumbas medlem som inte ens var med i zumbas då och vårat bråk hade inte med dansen att göra utan det var om helt andra saker som jag har skrivit i ett inlägg HÄR. haha jag kan förklara för dig igen innan eller efter dansen annars =)

Beskriv dig själv med få ord :) (ingen fråga direkt, men men!)
Svar: Glad, possitiv, social,envis,kort!

av: Lou

Kan du inte komma ner till Linköping eller Norrköping och hålla i en dancehallworkshop någon gång? Vore riktigt nice faktiskt :)
Svara: Jo självklart så skulle jag kunna det, fixa lokal och människor så kommer jag gärna ner och dansar =)

av: mmmmm

din blogg är skit bra! nu till mina något random frågor :P..
Hur gammal var du när du började röka?
Har du testat att röka på någon gång? haha
Svar: haha tack så jätte mycket =) Ja väljer att inte svara på någon utav frågorna tyvärr eftersom att det finns så många yngre personer som läser min blogg och som kanske ser mig som en förebild, jag kan svara på det i ett mail däremot, haha .[email protected]

av:

du har hårförlängning va ?
Svar: Ja jag skrev ju när jag åkte iväg och köpte det och fixade det så japp det har jag, just nu iallafall!

av: mathilda

Hur är ditt hår fixat?
Du är skit snygg btw!
Svar: Det är insytt, av världens bästa!! tack så jätte mycket =)

av: Sandra

Hej skulle inte du kunna lägga upp "dagens outfit"? tycker att du har en sådan skön stil, vore kul att få reda på vart du inhandlar allt. btw du är en grym dansare keep up with the good work! Tack för en riktigt bra blogg!,
Svar: Hejsan, jo självklart så skulle jag kunna göra det har fått den frågan väldigt många gånger. Grejen är den att jag känner att ALLA bloggare gör det och det känns så himla tråkigt att skriva och göra sånt som alla andra gör, om man vill läsa om mode ocksåvidare så hänvisar jag till en mode blogg, för det här är allt annat förutom en modeblogg, men jag kan försöka slänga in något om vad jag har på mig och vart jag köper mina saker.Så en bättring kan jag lova, men det kommer inte hända ofta, en gång i veckan typ :P haha


av:

vilken är bästa och sämsta raggningsrepliken du har hört?
Sämsta är: Jag har tappat bort mitt telefon nummer, kan jag få ditt? och ja killar kör fortfarande med dåliga knep. Att ragga på mig överhuvudtaget funkar inte. haha

av: Rebecka

skulle du kunna lägga ut mer videon på young vibez?
Svar: Yes det kommer att komma fler för deras lektioner startar nästa vecka under sommaren har dom haft uppehåll och inte haft några uppträdanden eller tävlingar, men nu till hösten har jag en massa roliga saker bokade =)

av: baby B

du är så jääääkla fin ;d<3 och ääälskar dans aso, ääälskar.  Svar: Taack så jätte mycket!! Jag älskar att folk älskar dans!

10 frågor;
RnB / hiphop :
Båda haha
grön / lila : Lila
music / dans: Daaans ( fast dans e ju svårt utan musik, så båda, antar jag :P)
mami / daddy : Mami<3
vänner / killar : Mina bästisar
alicia keys / beyoncé: BEYONCE
data / tv : tv
dancehall / street: DANCEHALL lätt!!
iPod / mp3: Rosa Ipod nano
glass / godis: Glass =)

av: ...

Har du någon ny kille nu eller är du singel är du eller har du fortfarande känslor för khaled..

Jätte fin blogg läser den nästan varje dag kan inte du lägga in lite mer bilder på olika kläder tycker om dom jätte mycket..
Svar:Nope jag är singel och neheeje haha jag har inga kännslor kvar för Kalle Anka vi är goda vänner dock =)! Ja, jag har ju bestämt mig för att göra ett kläd försök, men vet inte hur det kommer att gå och det är endast på er läsares beställning, för jag gillar inte sånt modesnack, det är uttjatat och tråååkigt!

av: Emilia

Hur blir man lika bra som dig på att dansa? Vart lärde du dig allting?
Svar: Ja man tränar och tränar och tränar och du måste ju så klart brinna för dans med =). Jag lärde mig allting hemma, helt själv faktiskt =) men jag råder er att ta klasser ni kommer att lära er fortare då, haha!

av:

Vart har du köpt dina skinhandskar som du har på bilden i din header? Älskar din blogg!
Svar: jag svarade på det i del 1 för alla paren är från olika ställen. tack så mycket , det glädjer mig=)

Lil m

Hur gammal måste man va för att dansa hos dig?
Svar: Jag har ingen ålders gräns på mina danskurser men jag skulle nog säga 10 som yngst?

av: Lil m

Måste man tävla eller uppträda i dansen?
Svar:Nej man tävlar inte, det gör bara young vibez. Och dom vanliga kurserna har en uppvisning på slutet av terminen, som vanligt men det är absolut ingen tvång att vara med på den, vill man inte så behöver man inte det =) 

av: Sofi

vad gör du om 10 år? :)
Svar: Om jag gör det jag vill, eller vad som är logiskt? haha okej vi låter fantasin flöda och säger att jag bor i gambia under vinter halvåret och sveroge under sommarhalvåret med mina kids och min man, jag äger och driver en dansskola i sverige och gambia och dansar och undervisar själv ( kommer aldrig sluta, om jag inte får en skada som tvingar mig att sluta inshallah)


Men halloooojsan vilken pose man lägger upp här, jävla elefantben!!
Skämtåsido, Jag är äntligen klar med era frågor, hoppas ni blev nöjda med svaren.
NU ska jag ut och *host-host* Ta lite frisk luft!!

Svar på frågor del 1

Det som är markerat med tjockare text är era frågor och mitt svar är den tunna texten!!

av: Ida

föredrar du mörka eller ljusa killar? ;) 
Svar: Det är blandat faktiskt, men mest så föredrar jag ljusa killar, eller ljusa och ljusa inte helt vita men heller inte svarta killar. Men mycket beror på hur deras personlighet ser ut med.

av: savanah

HEEEEEEEEEEEEJ BINTA!!!
älskar din blogg btw, en fråga bara ..
när ska vi till el gothenburgo? kan vi åka dit snäälla snälla snälla
Svar:  hahah jag älskar din blogg med darling! Jaa vi får ta och åka snart alltså, måste bara vänta på att pengarna rullar in som det ska!

av: Lotten

ska man ha dansat tidigare för att dansa på dina kurser? Jag har aldrig dansat förut men skulle vilja lära mig att dansa som dig. =)
Svar: Nope man behöver ingen tidigare erfaranhet det heter ju nybörjare och fortsätning för er som dansat från 0- 2, terminer ungefärr. så kom som en sprillans ny nybörjare =)

av: natii

Hejhe, Har läst din blogg ganska länge och märkt att dn lillebror har muslimskt namn och ganska många i din släkt. Dom du nämnt iaf. Så jag undrar om du e muslim? :)
Svar: Hejsan, kul att du läst min blogg länge och ja min lillebror har ett muslimskt namn och det har jag med =) Yes Jag är en stolt muslim men jag fastar inte detta år, pga... ja lite saker :P

av: Matilii

Hur länge har du dansat?:)
Svar: Jag började som 5 åring, men har dansat till och från sedan dess och endast "satsat" i ca två år.

av: S

Hej,vad för löshår använder du?
En fråga till har du varit gift min kompis säger det:S. Tack på förhand.
Svar: Hejsan jag vet inte vad det heter, haha kan kolla det nästa gång jag köper hår :P och Yes jag har varit gift , så din kompis har rätt!

av: Natii

heej binta :), På Youtube såg jag en video på dig när du dansar som heter '' binta improviserar'' , som din mor lagt upp. vad heter den låten? . den verkar så bra ! . älskar din blogg btw.
Svar: Jag vet ej vad låten heter faktiskt men tror det är beenie man som sjunger, om det e låten jag tänker på! =)

av: amanda

hej vart anmäler man sig för att ta danslektioner hos er? :)
Svar: Hejsan, om du är helt säker på att du vill dansa på studio 018 så anmäler du dig här: [email protected] och skriver vilka kurser du vill gå. om du är osäker eller vill dansa lite extra bara så är du välkommer till öppethus på onsdag i stenhagen =) OM du vill anmäla dig hos mig för att dansa i stockholm så gör du det här: [email protected] och skriver att du vill dansa för mig =)



av: Micha

hur är du släkt med sap och matilde?
Var har du köpt din svarta handske?
Hur har du förändrar under de 4 senaste åren?
Vad gillar du mest med dig själv?
Svar:  Ja du jag och sal e kusiner på pappas sida. Jag och mathilde är inte blodssläkt men vi trodde det när vi var små för våra pappor jämt sa att dom va bröder - haha så när vi blev äldre och klokare så insåg vi att vi inte va det men är uppvuxna som det plus bästa vänner. hon är ju från kongo och jag från gambia haha men vi e kusiner endå ;)
Mina svarta handskar har jag köpt på en liten liten affär som ligger någonstans vid en affär som heter army i stockholm, mathildes svarta handskar köpte hon på ginatricot i våras ( yes dom fanns där i stockholm) mina andra handskar har jag köpt på punked shop i stockholm och mina andra svarta handskar har jag köpt nära taj mahal i stockholm ( ni vet löshårsaffären) mitt emot så finns en punk/emo affär och där köpte jag dom.
Jag har förändrats sjukt mycket, på alla sätt. Jag är snällare och ödmjukare till att börja med och säger inte ALLT jag tycker längre, haha.  Jag gillar att jag e så social och öppen och har lätt för att umgås och komminucera med alla sorters människor och den gåvan tackar jag gud för!

av:

har du nån kille just nu:) eller äre privat=)??
Svar: Nej det har jag inte. och yes lite små privat är det ju. men om jag hade kille så skulle jag kunna säga ja men det är inte så att jag kommer att skriva i bloggen så fort jag skaffar mig någon ny :P

av: Marion

Hur gör du när du sminkar dina ögonbryn, vad använder du ? :) Dem är jämt så snygga
Svar: ja du jag fyller i mina ögonbryn mörkare för dom är så jävla ljusa ( typ blonda) hahah men jag drar lite sträck o så och noppar ganska ofta, fast just nu sparar jag ut dom :P

av:

har du nån kille just nu :)
Svar: Nope ingen kille

av: Iza

Hej måste bara säga att du är otroligt fin och har nice swaag :D
Jag dansar också och ja undrar om du har några tips när det gäller dans för att bli bättre och utvecklas? Speciellt när det gäller dancehall?
Och ditt hår är det lockigt egentligen?
många frågor hehe ha det så bra :=)
Svar: Tack så jätte jätte mycket =) Hmm ja du jag har inte riktigt tänk på det men jag tror för att kunna bli en duktig dansare så tror jag det är viktigt att man är så bred som möjligt och inte bara dansar det man tycker är roligast.För du kommer att kunna utveckla sig själv så himla mycket ju mer du dansar och bygga roligare koreografier. Jag älskar att blanda stilar vilket kanske syns i mina koreografier?!. I dancehall så är det viktigt att ta in ALLT. alltså om du gillar den "manliga" och hårda dancehallen så är det lika viktigt att du tränar på den mjuka "feminina" och tvärt om. Försök att lägga in en liten egen touch av dig själv med, då kommer du att kunna utvecka det på ett bättre och snyggare sätt. MItt hår är något mitt emellan lockigt och rakt - hahaha fett skumt hår har jag!

av: Iza

en sak till, bästa dancehall låtarna??
Svar:  Det är svårt men en låt som är en klassiker nu e väl : busy signal -step out! jag kommer aaaldrig att tröttna på den.

av: dont get pissed

hej jag ville bara säga att du va skitful! jag såg dig i sthlm. När du dansar så ställer du dig jämt på huvudet. VARFÖFR?? imponerar du genom att ställa dig på huvudet? Jag ser dig på vart enda jävla ferre, lägg NER. du e ju förfan vuxen nu. Du försummmar bara din familja lilla TELETUBIES.

You have to grown up bayb

Svar: Fett synd!! Stackars lilla hater lixom! Ja tyck att jag e skit ful, har aldrig sagt att jag e skit fin eller bett om din åsik! För att det är ett danssteg som är så gryymt, om man gör det med kännsla =D. Imponerar? haha känner du dig imponerad? om inte så har jag ju inte imponerat på dig ialla fall. Jaha vilka fester har du sett mig på då? ( palla att du skrev FERRE haha) om du har sett mig där så antar jag att du varit där själv och hängt. Har dessutom inte varit på fest på år och dar.!! Orka att du ens kommenterar min blogg!



Im blind to u haters!!
Dyker det upp fler barnsliga haters kommentarer eller frågor så tänker jag inte publicera eller svara på dom, det är bara slöseri med tid som jag inte har och gillar ni inte bloggen så behöver ni ju inte läsa den, så enkelt är det. Tryck på det röda krysset i det högra hörnet och besök aldrig med www.tonarsdotter.blogg.se. Varför gå in på min blogg om man ogillar mig? ni provicerar ju bara er själva gaaah, människor alltså!

Dagen i Bild & Film =)

Hejsan alla glada!! Maste bara saga att det var en javla massa saker som ni undrade over. Manga fragor droppade in pa fragestunden som nu ar avslutat och jag ska forsoka att svara pa dom idag men jag tror inte att jag hinner det, blir nog under helgen. Som ni marker sa kan jag inte skriva bokstaver med prickar och jaa det ar skit irriternade!! Igar sa var jag, Jennifer och Jessica pa gronalund och jag har inte skrattat sa mycket pa lange i lustigahuset - hahahaha!!
Vi hade skit roligt igar och var dar tills det stangde. Det var sa skont for man behovde bara sta i ko i MAX tio minuter och det var pa bergochdalbanan och insane allt annat var det knappt nagon ko pa. Vi akte frittfall typ 7 ganger och vildamusen typ 20 ganger hahaha. aja har ar bilder och en video som vi far kolla pa=)



Jessica och jag  =)

lil B

Jessica & Jennifer

Muuums =)

Jessica

Jessica & Jag

Jennifer & Jessica i hjulet

Jessica & Jag

Och det var har skratt attackerna borjade!! hahhaha

Jag & Jessica =)

Hahhaha fett fula :P

Ingen ko och sa mycket tid sa vi akte alla barnkaruseller med, hahah!

Lilla fritt fall =)


=)

Jennifer!

Jag & Jessica =)


Stockholm!!

Hej Alla Dansglada & Danssugna!
Kom & dansa in hösten till Härliga & Glada rytmer med oss på Caribbean Dance Studio!
Det viktigaste med dans är att man har kul, det är när man har kul som man lär sig!
Dans sprider glädje & är en självklarhet i ditt sociala liv!
Kom & sprid den med oss!


Danskurser:
Senaste Nytt!
Reggaeton-Lapdance For Men!!

- Salsa

- Reggaeton

- Lapdance Aerobics

- Reggaeton-Lapdance Mix For Men

-Dancehall-Ragga Mix
-
- Magdans

- Merengue-Bachata Mix

Drop-In Prova-På Kurser, 60kr på Upplandsgatan 49:
Lördag 29/8 & Söndag 30/8 Kl 14-17


Höstterminens kursstarter v36:
Mån 31/8, Ons 2/9, Tors 3/9 & Sön 6/9

Instruktörer:
Zozan
Mira
Binta

Adress: Upplandsgatan 49 (Studio 49) & Sveavägaen 128 (Urkraft) T-bana Odenplan.

Info & Anmälan
0739-366240
[email protected]
www.caribbeandancestudio.com

!


?



NI skriver ju så jävla många frågor på varje inlägg, och i mail så skriv allting här istället så svarar jag =)

Bilder från Tony Matterhorn

Förra veckan var vi ju på chapplins och dansade en hel del till bra dancehall musik =). Här kommer bilderna från den kvällen som började hemma i kusins hus med hennes barn =)


Aysha

Sliten morsa - hahahaha

hahahhaha

En liiiten apaa =) hahha

Mathilde & Jag

hahahah sööötnosen Antoniooo & fula tant Malika

Nämen åh vilken kattig kusin man har :P

Binta, Adde & Mathi

HAHAHHAHA ASSÅ DET E BARA VI SOM VET!!! - fett mobbade!!

BInta & malika =)

hahahahhaha fett kul vi hade

Love from me  to u guys!!

Rock n roll!!

At chapplins: Mathilde, Malika & Jabou =)

Den avslutande bilden får bli jag och Tony Matterhorn =)



MUMS TAJM!!

Jag och Jennifer skickade en "liten" beställning via sms och 40 minuter senare så dyker världens gulligaste sötnos upp med en massa massa gott till oss tjockisar =). Det här satt perfekt, precis vad jag var sugen på en massa saker som är jätte onyttigt och som man går upp i vikt av, sånt gillar vi =). Det syns på min kropp att jag lever bra och stoppar i mig allt jag vill, inget gott kommer undan min mage - TRO MIG! - hahahha


FETA TJEJER!!! vi "beställde" ALLT

Goodiiis

Lil B

JENNIFEEET!!

Från att göra ingenting till skämmiga ex!

Just nu så känner jag mig helt seg och sliten i hela kroppen, trotts att jag inte gjort någonting idag. Jag brukar känna så här efter flera timmars träning men nu känner jag så här efter att ha suttit still typ hela dagen. Åkte iväg en snabbis på dagen till sumpan och käkade mat som gjorde så att jag fick ont i magen. Typ magförgiftat ont , alltså inte bajs ont. Jag är övertrött med och har skrattat åt alla dåliga skämt som Teo dragit, till och med när han varit allvarlig. Gaah just nu är mitt liv jätte tråkigt och jag önskar det fanns en danssal i närheten där jag är just nu så att jag skulle kunna döda lite tid. Bio eller inte med Jennifer ikväll?, frågan är om vi orkar. Nä jag orkar nog ingenting, vill nog bara sitta här vid datan och göra ABSOLUT INGENTING.

Har ni tänk på hur tragiskt det är när man ser hur svartsjukan och avundjukan lyser igenom på tjejer. Det är så jävla synd! Visste ni att när en tjej kallar en annan tjej för ordet hora så är det 95% avundsjuka & svartsjuka som talar!!
Nää, jag visste inte heller det men nu vet jag och det är ganska intressant endå för tänk er hur många gånger ni hört er tjej kompis säger att en annan tjej är hora, innerst inne (även om du är på din kompis sida) så vet ju du att det är avundsjuka eller svartsjuka som talar. Så fort vi känner oss hotade så säger vi så om en annan tjej. Om din EX kille går och skaffar en ny tjej fast du fortfarande har kännslor för honom, men han har kastat dig bakom sig och gått vidare så kommer du med sannorlikhet att kalla den nya tjejen för hora, Fast du vet att hon inte är någon hora, du kanske till och med är "horigare" än henne!

Om en tjej kollar lite mycket på dig (hon kankse kollar för du har något riktigt snyggt på dig) PLUS att hon ser JÄVLIGT bra ut, du vet innerst inne att hon ser bättre ut än dig, men det är som sagt inget man säger högt. Du kommer att slänga ur dig en elak kommentar och om tjejn då konfronterar dig med detta så kommer du att kalla henne hora till 99% Det är så jävla synd om dagens tjejer  ( riktigt tragiskt att vi helatiden "tävlar" mot varandra )vi ska alltid göra allting svårare och komplicera till det för oss själva. Vi får typ skylla oss sjäva om vi sitter i massa trassel. Vet ni vad jag hatar mest av allt?? När två stycken kompisar eller bekanta bråkar också ska dom dra in alla andra i det. Om dom har gemensamma kompisar så ser dom till så att dom blir drabbade av hela tjaffset med, det är det värsta jag vet. eller när tjejer säger: Jag vill inte vara kompis med dig om du är kompis med henne. Feeeeeeeeeet töntigt, Feeeet synd bara alltså, barnsligt och omoget. alltså det spelar nästan ingen roll hur gammal man e ,för har man lite vett och skam i kroppen så beter man sig inte så här.

Aja fett synd om tjejer som fortfarande håller fast vid sina EX och inte kan gå vidare, för dom plågar bara sig själva genom att störa sig på allt exet eller hans nya tjejer gör, har jag inte rätt?. Jag har aldrig gett mina EX nya tjejer problem, inte på något sätt och det kommer aldrig att hända. Ja hur fan skulle det se ut om jag sprang till Khaleds (min ex man) nya tjej i Göteborg och började kolla snett på henne bara för att han e kär i henne och dör för henne? eller sitta och terorisera hennes blogg, fecebook, whatever på internet och bara vara allmänt jobbig.Jag skämmer ju dessutom bara ut mig själv genom att springa efter en kille som KASTAT mig och som verkligen inte vill ha mig längre.Nää palla skämma ut sig själv, va fan det räcker! Oj det blev en hel del skrivet endå, ska väcka jennifer nu som har somnat bredvid mig sen ska jag ta en cigg =)

Bless n Love ( sluta HÄRMA (du-vet-vem-du-e) mig på din blogg )


Ps. till alla er som undrar så krävs det INGEN förkunskap om ni vill dansa hos mig, kom som en nybörjare eller om du dansat någon termin =)

Bilderna från Kolmården =)

Här kommer lite av bilderna från Kolmården från förra veckan =) hahah Vi hade skit kul, garvade som fan alltså!!


Teo, när vi precis hade kommit fram =) Vi körde Safari först med vår egen bil och då såg vi dessa djur :

Älg

Strutts.fett nyfkna som gick fram till bilen å allt hahah =)

Girafferna och något djur under..

Något afrikanskt savann djur!

Zebra

Kolla den lilla, hahahha den va fett söt!

Herren på täppan! Sedan så åkte vi in i vargen och björnens skog, men jag fick ingen bra bil på dom så vi hoppar direkt till lejon dalen, alla lejon låg på väg kanten Max en meter från bilarna, as coolt faktiskt ( jag va ju inte den som va nojjigast i bilen kan jag ju LÄTT avslöja) - hahahha.  ( palla va rädd på safarin lixom, hahah )

Dom ser fan döda ut...

Fett coolt å se dom på så nära håll =)

Mäktiga djur alltså :P haha!! Ut från Safarin och in i "jag -vet-ej-va-de-hette-men-vatten-djur-hade-dom-i-massor" och små djur!

Ödla =)


Sen gick vi in i någon slags djungel... där grabbarna var LIVRÄDDA för dom här...

HAHAHHAHAHA ALLTSÅ DOM SKREK OCH VÅGADE INTE GÅ FÖRBI. JAG DOOOG AV GARV TRE VUXNA "TUFFA" MÄN SOM E RÄDD FÖR SMÅ, SMÅ APOR!! plus att ingen ¨vågade gå först, dom försökte tvinga fram varandra lixom haha

Sköldpaddor =)

Den här va faktiskt lite smått läskig haha när den satt över oss..

Krokodiler

Snaaake

Fett fin orm =)

Pirayor

hahahahhaha fett fuuuuuula fiskar!!

Teo skulle klappa fiskarna - haha

Men dom här skulle man ej klappa för dom hade värsta taggarna, men dom va fett roliga och sociala hahhahaa ja svär!!

haha den ser fett äcklig ut! deras kroppar kändes lena och slemmiga .. kändes precis som delfinernas kroppar :P haha

Teo och jag, ser ut som spöken tackvare blixten ;)

Klappa då Bullet!

hahah kläappa då fegiiis!!

haha teo satsar på den stora =)

Jag klappade den lilla =)

Sen så hittade vi NEMO!!! hahahha han va fett sööööt

skit stor haj, men fett läskiga ögon!

Hajar som sover på botten..

Hajen och Teo! Sen så var det dags för oss att gå in på själva djurparken och då såg vi dom här djuren =)

Björnar =)


hahah ett djur som vi alla tyckte liknade Kungen & Bullet <- ja svääär den e på pricken lik :P

Tiger =)

Delfiner =)

Fett söt säl, med värsta ögonen =)

Aporna =)

Sötnos

Noshörningar =)

Elefanter =)

Kameler och En åsna :P hahaha Nu orkara jag ej lägga in föer bilder på djuren =) hahahaha


Caribbean Dance studio!!

Hej Alla Dansglada & Danssugna! ( här kommer infor om dancehall klassen jag kommer att hålla i stockholm samt info om dom andra klasserna och öppet hus)
Kom & Dansa in hösten till Härliga & Glada Rytmer med oss på Caribbean Dance Studio!

Det viktigaste med dans är att man har kul, det är när man har kul som man lär sig!
Dans Sprider Glädje! Kom & sprid den med oss!

SENASTE NYTT!
REGGAETON-LAPDANCE FOR MEN!!

Höstterminens Kursstarter v36:
Mån 31/8, Ons 2/9, Tors 3/9 & Sön 6/9

Drop-in Prova-på kurser 60 kr för 3h på Upplandsg 49:
Lör 29/8 & Sön 30/8 kl 14-17
Prova-På schema:
14:00-14:30 Salsa
14:30-15:00 Merengue-Bachata Mix
15:00-15:30 Reggaeton
15:30-16:00 Dancehall-Ragga Mix
16:00-16:30 Magdans
16:30-17:00 Lapdance

Kurs Schema 15v=15h:
Måndagar: Upplandsg 49
18.15-19:15 Salsa Nyb
19:20-20:20 Salsa Forts 1
20:30-21:30 Salsa Forts 2

Onsdagar: Upplandsg 49
18:15-19:15 Lapdance Forts 1
19:20-20:20 Magdans Nyb-forts
20:30-21:30 Lapdance Forts 2

Torsdagar: Upplandsg 49
18:15-19:15 Lapdance Nyb
19:20-20:20 Merengue-Bachata Mix
20:30-21:30 Reggaeton-Lapdance FOR MEN!!

Söndagar: Sveav 128, Sal 1
12:00-13:00 Reggaeton Forts 4
13:10-14:10 Reggaeton Fort 2-3
14:20-15:20 Reggaeton Forts 1
15:30-16:30 Reggaeton Nyb
16:45-18:00 Dancehall-Ragga Nyb-Forts ( Binta )

Söndagar: Sveav 128, Sal 2
14:00-15:00 Lapdance Nyb-Forts

Priser för 15v=15h:
Salsa= 1700kr
Magdans= 1700kr
Reggaeton= 2000kr
Merengue-Bachata= 2000kr
Lapdance= 2500kr
Dancehall-Ragga= 2200kr OBS! 19h

Instruktörer:
Zozan
Mira
Binta

Info & Anmälan
0739-366240
[email protected]
www.caribbeandancestudio.com

Adress: Sveavägaen 128 (Urkraft) & Upplandsgatan 49,
T-bana Odenplan

VARMT VÄLKOMNA!


Studio 018

Dansklasser i Uppsala =)

För första gången så kommer det att hållas dansklasser hos Studio 018 i Stenhagens centrum (nya skolan) i Uppsala. Höstterminens kurser startar vecka 37 (tider hittar ni längre ner). Vecka 36 är det Öppet hus så kom och prova på att dansa hela kvällen Onsdag den 2:a September från 16.00 - 19.00 alla olika stilar för alla åldrar.


Kurser & priser!
700kr/ termin

-Hiphop/street ny-fort: Onsdagar 16.00-17.15
-Dancehall ny-fort: Onsdagar 17.30- 18.45
-Krumping nybörjare:
-Young Vibez : Torsdagar: 17.00- 20.00


Om du vill dansa lite mer och satsa på stilar som bla. Dancehall, hiphop/street mm. så kan du söka in till vår tävling/show grupp Young Vibez som tränar 3 timmar i veckan och har uppvisning eller tävling minst en gång i månaden. Pris 1000kr/ termin
(OBS!!: Audition 3:e september kl 17.00 i stenhagen, egen koreografi samt musik 1-2 minuter Plats: stenhagens nya skola vid ica maxi)


Studio 018s dansare & instruktörer:
-Binta Coker
-Vendela Idun
-Mathilde Lee Nkembi
-Oliver Sotirov

Info & Anmälan:
[email protected]
(för anmälan ange namn, telefon nummer & kurs)


Film

Igår så skulle ju jag och Jennifer åka till Grönalund, men det var stäng så vi gick och käkade på kungshallen och pratade en massa innan vi tog en fika på waynes coffe för att sedan gå på bio =) vi såg den nya filmen Inglourious Basterds . Alltså alla måste se den här filmen. Den är helt sjukt bra =) Den har ALLT som en film bör ha och humor finns det gott en om. Den är så otroligt bra att jag ska gå och se den igen =) hahaha. KOlla på Trailern.




Bilder från dop festen =)

Här kommer lite bilder från Farbror Pa & Emmas dop i stockholm förra veckan, det var helt sjukt mycket folk och jag hann ej ta så många kort, för jag fastnade på dansgolvet men några stycken hann jag ju att ta =) Enjoy!!


Jag och lil sis Hareg

Jainaba (Jai) Isatou ( Ice)

Systrarna i "rätt" längd ordning  enligt ålder =) : Binta ,Jainaba & Isatou

Om inte alla har förstått det än så har min familj fått en extra medlem: Hareg =) så vi är 4:a systrar nu. Fast hareg har också flyttat hemifrån nu så det är bara Jai och Ice som är kvar hemma =)

Lillebror & Farbror vid middagen!

Farbror =) Saihou

Jai, Toko, Hareg & Jag

Folket på väg in =)

Kusin & Lillebror =)

Lillasyster Isa & Kusin Sap.

Lilla Prins Lai som festen var gjord för!!

Min sötnos till lillebror och Tonårsdottern själv =)

Farbror Saihou & Jag

Lillasyster Jai som liknar en groda :P

Farbror Saihou & Lillebror Mabou =)

Syster, Bror, Lisa, Syster & syster =)

Sebba & Saihou leker farliga :P haha

Jag & Kusin Fanta =)

Systrar & Kusin Alieu =)

Kusin Alieu, Rodde & Jag =)

Farbror Pa, Farborr Adji & Kusin Alieu dansar för fullt :P

Alla dansar för fullt =)

Självklart så dansade jag också. Vem kan sitta still till Gambians musik ?! :P ahah

Dennis & Saihou =)

Dennis, Farbror och Jag




Grönalund... Igen!

Hello!!
Sitter nu hemma hos min loveley Jennifer som äntligen har kommit hem från cypern, hon har varit borta i en och en halv månad så vi har lite att ta igen. Vaknade upp för inte så längesedan och bara så där så bestämde vi oss för att dra till Grönalund, jaaa jag vet IGEN denna sommar men jag älskar den nya karusellen Insane, efter den härsommaren lär jag ju inte dra dit igen försen jag får egna barn ialla fall. Grönrn har man ju tröttnat på men Isane som är ny för i år är helt galen och känslan man får när man åker den är underbar =) hahaha. Jag kommer tat lägga in alla bilder från alla dagar som ni har missat när jag kommer hem från grönan, vilket blir runt elva tiden ikväll. men tills dess så hoppas jag att ni får en lika underbar dag som mig =)

Bless n Love 


Dagens Låt =)

OBS!!! MÅSTE SPELAS PÅ HÖGSTA VOLYM!!


Åååh vad jag älskar den här låten!!

Film, Bakverk och cigg!!

Jag sitter just nu hemma hos Savi och väntar på bättre tider.... typ!! Närå men vi sitter här chillar, snackar och kollar på tv:n. En as rolig film på 3:an som handlar om en barber shop och allt som händer ägaren och lite runt om kring, det är en komedi och jag har skrattat en hel del, vilket jag inte gör åt filmer i vanliga fall. Vi har käkat en massa godsaker i mängder och nu ska vi baka =D. Men innan det så ska vi ut och röka, hörs senare =)


från Onsdag till Söndag med fredagens bilder =)

Tänkte ta och uppdatera lite eftersom att Raisa (gaalet vacker btw) har längtat efter det så mycket =)
Ja ni, jag ska lägga upp en massa, massa bilder som jag har från förra veckan, kolmården, dopfesten, fredag, lördag och allt annat som dykt upp emellan men tänkte dra lite kort om vad jag har haft för mig från onsdag till söndag. I Onsdags så åkte jag iväg till Kista för att köpa mig en rosa liten ipod eftersom att det blir så jobbigt att lyssna på musik på mobilen med en mobil som plingar varje kvart. Plus att jag behöver den till annat med, så varför inte en rosa?, den e as snygg och fulladdad med as bra musik just nu =) Under onsdag kväll var jag så trött och sliten efter kolmårdens resan och vi hade gått fram och tillbaka på djurparken, upp och ner i backar så jag kom hem och deckade så skönt, vaknade inte upp försen nästa dag.

torsdagen så var ju Tony matterhorn på besök i Stockholm och självklart så fann ni Binta, mathilde och malika på plats först så åkte vi hem till min kusin för att fixa i ordning oss och så tog vi tunnelbanan in till stan, men väl framme, redo för att gå in så upptäcker vi att Mathilde har glömt sitt leg :O så vi åkte heeela vägen tillbaka för att hänta det. Väl inne på chapplins så spelades det as bra musik heeeela kvällen, thanx good!! jag var dock inte på värsta danshugget, var helt seg och trött hahah men lite grann dansade vi i alla fall =) Efteråt så fick vi ett antal galna och roliga erbjudanden, som jag kommer att skriva mer om när det blir aktuellt. Hem gång efter det!

Fredagen började hyftsat bra men segt, det fanns en massa alternativ på hur kvällen skulle se ut och mycket diskuterande fram och tillbaka. efter många om och men så åkte jag till och börja med hem till min kusin för att hämta Ipoden som jag självklart glömde dagen innan :p haha. Efter det mötte jag upp aida och flippan, som flyttat hem nu igen =) och vi drog till husby ( av alla ställen lixom) och gick på en fest där.. det va inte värsta festen utan chill med en massa mat som tjejerna självklart dödade hahah. Efter det så åkte jag och aida hem till henne och flippan hem till sig.

lördagen så vaknade vi upp och kort efter det så kom aidas brors döttrar hem till dom. Vi gick och köpte lördagsgodis, lekte med dom i parken och umgicks på rummet. Mot kvällen så kom flippan och vi 3 skulle möta upp jennifer som kom hem från cypern (äntligen). Men jennifer bangade, precis som Aida så jag och flipp drog och Mötte upp Savanah. vi åkte in till stan, tog det lugnt, käkade, snackade mötte upp Bullet och rough, fick pengar och köpte mer mat hahahaha. Sen så åkte jag och Savi hem till henne och flippna hem till sig.

Idag söndag:  Nu sitter jag hemma hos savi och har sovit i hennes underbart sköna säng, vi kollar på tv och det är from g´s to gents, hahah Underbart program det där alltså =) Vi ska ut och ta lite "frisk luft" sedan så kankse jag kommer tillbaka och skriver ett nytt inlägg, har ju lite å ta igen =) haha


Mina fina ipod =)
Resten e bilder från i Fredags =)

Jag och flippan äter världens godaste kex =)

Aida, flipp och jag

HAHAHHA HEELT HUNGRIGA =) MAT + VIN = sant

Vi vilade magen lite innan vi tog en ny runda =)

Den nya rundan, grödde + jordgubbar = sant haha

Elsa, Mathilde, jag,filippa, (någon, kände ej henne plus, minns inte hennes namn ) & aida




 

Det var allt från mig för stunden , tack o hej Bless and mad fucking LOVE<3


Safari.

God morgon alla glada. Det här är andra gången som jag vaknar idag. Vaknade först klockan 9 på morgonen, gick upp, duscha, fixade mig, åkte till mc donalds och åt frukost sedan så somnade jag igen och nu har jag vaknat upp i norrköping, eller ja nästan. Rättare sagt utanför kolmårdens safari park. Vi ska snart åka in med bilen och titta på lejon och en massa andra djur. Bilder får ni sen när jag har tillgång till en dator tills vidare så får ni nöja er med mina suddiga mobil bilder. Bless n love.

Natt bloggning om ormar.

Är hemma hos en kompis som har två stycken ormar, jag har inte värsta ormfobin men jag e endå jäkligt rädd för dom. Mitt första erbjudande va att jag skulle få 500kr om ja klappade den på huvet och när ja va på väg att gör det så blev det jätte läskigt när den började röra sig, haha. Sen så skulle ja få 2000 om jag Pussade den på munnen. Min kompis tar ut den ur glaset och håller den mot mig jag vågar ej för den såg fett äcklig ut. Min vän ska lägga tillbaka den men ormen stryper om armen och vägrar släppa så min vän får panik och kastar in den i glaset igen och hinner inte stänga innan ormen börjar smita ut, ja fick panik och hoppar upp i sängen och skriker och mina vänner garvar bara åt mig. Haha. Till slut så är ormen där den ska vara och jag e lugnt. Haha Bless n love.

Faktum är att Hösten är här!

Kommer ni ihåg när det var så varmt att man bara var tvungen att åka iväg och bada. Det var så varmt att sveriges kallaste vatten var helt underbart skönt att svalka sig i. Kommer ni ihåg sommaren 2009? För det gör fan inte jag. Jag kommer ihåg sommaren men inte som en sommar ska bli ihåg kommen. Det var en sommar med två veckors värme å resten av tiden har det bara varit skit väder och tyvärr så har jag inte kunnat åka iväg en vecka till ett soligt paradis heller, eftersom att jag har varit tvungen att dansa, träna och undervisa. Det har krockat med roliga saker hela tiden. Och inte för att jag inte tycker att det är skit kul å dansa men en veckas värme är ju inget man tackar nej till heller. Jag vet inte hur vädret ser ut där ni befinner er just nu men här där jag är så är det kallt, regnigt och ett riktigt jävla sverige\piss väder och hösten är så gott som här, det finns ingen sommar mer, sorgligt men sant. Det är bara att inse att skolan har börjat, folk har börjat jobba, slita, kylan är här och det är nu vi går i ide. Det svenska folket är på väg in i mörkret och vi blir slutna och instängda i våra tråkiga gråa färglösa hem. Vi blir otrevliga, ännu mer själviska och snart börjar den där jävla jul stressen med. Nä Usch för sveriges vinter halvår. Jag ska iväg till mc donalds för å trösta mig med en fet plus meny nu. Vi hörs. Bless n love.

Bloggen

Visst är det roligt att Jag ligger på 4:e plats på mest besökta bloggarna som är registrerade i Uppsala, Hela 703 bloggar och jag ligger på en 4:e plats :O. Jag som inte ens går in och kollar sånt. Det var mamma som berättade det förra veckan, men då låg jag på en 3:e plats, men jag nöjer mig med att ligga 4:a som jag nu åkt ner till, mamma ligger 1:a och den platsen lär jag nog aldrig slå. men jag skirver inte heller för att få fler besökare även om det är roligt att folk läser den. Men jag är endå väldigt, väldigt öppen och privat när jag skriver, vilket dom flesta stor bloggare inte är. men det är förståligt med.. ju fler som läser desto mer måste man skära ner på privat livet- Och desto fler kommer det som bara vill förstöra ens lycka, så för att skydda sig själv, nära och kära på internet så lämnar man alltså inte ut för mycket. Om man kollar gammla tidigare inlägg från när jag började så var mina inlägg mer detaljerade och långa, nu berä'ttar jag bara 5% av det som händer på en dag... samma gäller mamma =) Men jag måste erkänna att det är så jävla roligt att skriva av sig och ännu roligare att kunna gå tillbaka i tiden och se vad man själv har skrivit, blogg e toppen endå!!
 

Blackout igen!

I den här videon har jag ingen aning om vad jag riktigt gör, eller rättare sagt: försöker att göra.!
Jag dansar och kör en massa mjuka rörelser och försöker göra en snygg/bra improvisation som misslyckas totalt, man ser det på kroppsspråket när jag dansar och mina miner med haha. Nu kanske ni undrar varför lägger hon upp den då? Mitt svar: Jaa ni mamma har redan lagt den på youtube och 221 gånger har den visats :O. hon har dessutom lagt dne på sin blogg, så nu kan man ju lika bra lägga upp den efter som att jag endå inte kommer på något vettigt att skriva :P haha



Vendela dansar och gör precis som mig, försöker att improvisera snyggt hahaha

Bilder fran Reggaeton- SM pa La Isla


Linda och Vendela

Lil B pa vag in =)

Binta & Vendela - BLACKOUT!!

Big Sis o jag =)

Soootnosen <3 majoou

Garv attack!!

pahahahha

En glad vinnare =)

Lil B

Parapa pa pa pa pa pa pa pa paaaaa!!

Semifinal i Reggerton SM 2009 pa La Isla

For det forsta sa var jag sa fruktansvart trott efter hela dagen i kungstradgarden och efter allt spring fram och tillbaka. Jag var helt slut och as trott nar tavlingen drog i gang klockan 01.00 pa natten och skulle nastan gjort vad som helst for att flytta den till en annan dag och bara fa sova ut, men nej nej ,sa gick det ju inte till och jag kampade mig verkligen dit, jag kampade verkligen for jag lag och holl pa somna strax innan syrran, hadde och bumbi gal stormade rummet som jag sov i for att borja fixa i ordning sig - haha. Efter det sa ringde vi i alla fall en taxi (orkade inte ga nagon stan, vi var helt slut) som tog oss fran dorren anda fram till La isla i fridhemsplan dar vi motte upp Linda El Soudi som skulle med in och fiesta med oss =). Efter manga om och men sa var det antligen dags for tavlingen och fran borjan sa skulle vi bara kora 2 ronder men vi korde 6 :O sa ni kan ju bara tanka er hur trott jag var efter 6 HELA latar och en uppvarmning, jag hadde NOLL KOMMA NOLL,NOLL  KRAFTER KVAR!!! Jag orkade verkligen inte, sa jag bara stod dar och rorde mig lite grann for att inte aka ut, alltsa jag var verkligen slut i heeela kroppen och fattar inte ens sjalv hur jag orkade, men men ni far se tva video klipp - haha man ser verkligen hur trott jag e det ar den 4:e ronden vi dansade och den 5:e.

Blackout at Kungsan!!

Ja som ni alla vet sa upptradde vi i kungstradgarden igar men min nya dansgrupp Blackout, vi blev ett gang pa 6 stycken och det gick ganska sa bra faktiskt =) jag gjorde dock ett fel, men det syntes inte sa mycket, inte pa kameran i alla fall men jag kande av det, jag gjorde mycket battre ifran min pa Reggaefestivalen, men jag var nojd, det gick helt okej och folk verkade vara valdigt nojda med vart upptradande. Det var kul att upptrada infor sa mycket folk, daremot sa var ju inte publiken sa livad, eller roligt att upptrada framfor... det var ganska sa livlost.. men det var ocksa manga upptrdanden sa dom kankse var trotta..?

aja istallet for att jag ska snacka sa mycket sa kan ni ju fa se pa videon sjalva, dock sa ar det valdigt daligt ljud i den nya kameran (speaiellt nar det kommer mycket bas) sa ni far ursakta allt sprakande och det helt KEFFA ljudet =) (mitt nasta kop blir en ordentlig video kamera :)





Dansträning

nu sticker jag iväg och tränar med dom bästa :-D. Hoppas att det sista sitter nu inför uppvisningen med. Bless n love

:)

God morgon, ska kaka frukost nu och sedan springa ner och mota dom andra for att trana pa det sista :P Idag smaller det, hoppas att det gar bra och att vi inte gor nagra grova tabbar iallafall, kameran har laddat hela natten sa jag kommer att kunna filma allt och ta en massa massa foton, kopte varst minnes kortet med :P hihi



Testar nya kameran lite :P haha

min fina kladhog :D hahah

min fina kamera :D fast t'nk er den i rosa :D

Lite små nervös e man ju:)

Hejsan gott folk, hoppas att ni har haft en bra dag idag :). Jag kom hem för en liten stund sedan från kista och har varit och köpt en ny digital kamera, en ROSA, jätte fin och jätte söt, as bra bilder blir det oxå, så jag är nu laddad med kamera för att filma uppvisningen på 08festivalen och sm tävlingen i reggaeton på la isla:). Jag va på bio idag med och såg La gigalo, den va bra, men inte så bra som jag trodde att den var, det blev lite segt då och då, men den var helt okej faktisk. Just nu e ja as trött och har precis upptäckt hur enkelt det är att blogga och gå in på internet med min mobil, så jag ligger här i sängen och skriver. Jag ska upp ganska tidigt imorgon och möta dom andra för vi ska dansa, göra klart koreografier och lära ut dom inför både 08 och sm. Jag vet sista minuten som vanligt, men jag jobbar ju bäst under stress haha. Jag ska ut och röka en cigg och försöka lugna ner mina nerver lite så att jag kan sova, för jag är helt galet nervös haha. Och till dig som undrade vad låten heter som ja dansade till så heter den beg. Puss å kram på er alla Bless n love /från en glad Binta.

Conte

Juste videon som jag och Vendela var med i for ett tag sedan har kommit, har far ni se den =)



jag ska trana for att komma till grancanaria!!

Hejsan alla glada manniskor =D
Sorry for att jag har varit lite off dom senaste dagarna men ni fattar inte hur sjuuukt mycket jag har att gora och bokstaver med prickar over kan jag inte heller skriva :P haha. Nu ska jag till Rissne med tjejerna och killarna for att trana, trana och traaana infor SM i reggaeton som ar nu pa fredag pa la isla och infor varan show i kungstradgarden nu pa fredag under 08 festivalen som pa gar i Stockholm for fullt =) aah det ska bli sa roliiigt hihi. En ny mix e fixad med och jag jobbar pa att bli en battre mixare :P haha! Nu har jag proppat i min en massa slovaki (stavning?) och ar fullkomligt matt. Ska ivag for att hamta nyckeln till danssalen sedan sa ska vi dansa hela natten lang tills ALLA stegen sitter till 100% Gaaah!!

Lite bilder fran URF!!

Halva Mathildes Anziiikt!!

Love U kuz!! hahaha kolla michelle =)

Blackout!! - haha

I första videon så improviserar jag och i den andra så improviserar vendela =)




Binta =)



*1- Jag sjunger alltid i duschen, eller nynnar. (även när jag duschar hemma hos någon annan, en knäpp vana bara haha)
*2- Jag har 9 syskon.( utspridda över hela världen, danmark, gambia, sverige.. aa you name it )
*3- Jag är helt och hållet självlärd innom dans, och det är jag riktigt stolt över =) (tänk vad bra jag hade varit om jag hade tagit klasser)


Urf dag-2 - Zumbas på scenen =)

God morgon alla glada, vad var det där för ryck jag fick igår..? aa du om jag själv visste det ens - haha. Vi åkte mot stan och kom till festivalen vis halv 8 på kvällen, det var mycket att fixa innan och mycket att packa inför showen senare på kvällen och bolaget skulle man hinna gå till med. När vi kom fram till festivalen så körde collie Buddz på stora scenen =) han var skit duktig haha och jag fick höra min absoluta favvo låt med honnom, "Im blind to u haters" (so true) =)

Innan showen så var vi huuuur nervösa som helst vi var backstadge och när Ziggi & the rennaisance band körde på scenen innan oss och spelade sin sista låt så var vi hur nervööösa som helst, vi ville typ inte upp, hahah vi samlades och mathilde började be haha, ni skulle ha sett oss. Sedan så gick vi ut och väntade på att dom skulle plocka bort alla grejor från scenen och då när publiken såg oss så började ALLA, bokstavligen hela tältet att skrika Zumbas, Zumbas, Zumbas och vi blev ännu mer taggade =) haha Då ville man verkligen upp, innan det så bangade man ju nästan haha =)

Ut på scenen flög vi när musiken startades haha och uppträdandet gick as bra, några små fel här å där gör inget, men jag hade tränat steeenhårt så jag satte hela koreografin =) shiet det kändes as bra och publiken var verkligen med oss =) Efterråt så kom det fram en massa massa folk från jamaica och allt möjligt som ville ta kort med oss, så mamma fotade också samtidigt, så ja snodde vissa bilder från hennes blogg :P haha aja här har ni hela showen på filme men man ser inte så jätte bra eftersom att mamma var med oss backstadge och stod precis framför publiken och filmade så det var svårt att få med alla, men jag såg en massa kameror och mobiler när vi dansade som var uppe så det kanske kommer upp någon bättre snart =)



Aida och Mathilde tränar backstadge :P

Backstadge =)

haha va ful jag e när jag e nervööös :P hahaha

Pauline(mathildes mamma) backstadge

haha våra grejer kastade överallt :P

Fans som ville ta kort =)

i tältet- helt jävla happy :P haha

Förenade gambianer =) hahaha

Mathilde gjorde vad hon behövde på några minuter :P haha

Ky-mani Marley på scenen =) wohooow han va tung :D

Ett annat fan från tyskland =) som ville ta kort med oss =)

Mathilde & Jag sliitna efter showen :p haha

Blackout tränar =)

haha jag och vendela tränar at my crib!!


Urf dag 1 [Done]

Nu kom vi precis hem från Urf dag 1. en heeelt rolig och gaalen kväll har det varit Gaaah!! Imorgon får ni mer bilder och detaljer om kvällen som precis varit nu ska jag dricka en massa O´boy, ta cigg och mysa med alla tjejer här =) Mathilde och Sap sover i soffan, Ice och Hagge där uppe och jag uppe med =) Imorogn blir det paaartääääy och en massa, massa dans =) Bless n love =)

ps. Till alla er som skickat mail till mig eller privata/kommentarer på bloggen eller som skickat meddelande på facebook svarar jag på efter festivalen ( har ej glömt er alltså) för just nu har jag mycket att göra och tänka på =)


Family (bilderna e från mammas blogg)

Mathilde & Mamma <3
Sap(som e för svart å ej syns, haha) Isa, hareg, vendela, jai, mabou, jag, mamma och mormor ONE LOVE <3

Uppsala reggae Festival dag 1- Torsdag!!

Idag har det varit en helt underbar dag =) Har umgåtts med Vendela, mathilde och våra tre mammor( som kanske ska hoppa in i koreografin?- hahah), hareg, Sap och aida =) Vi har hämtat ut våra festival band och vi har varit på festivalen och chillat hela dagen och umgåtts i stan innan vi for hem till mig för hård träning, nu fixar vi oss och är på väg till reggaefestivalen Dag 1 =) Åååh fy fan vad roligt vi kommer att ha det och JAA vi e galet nervösa inför imorgon då vi ska uppträda =) haha. Och så här det det ut hemma hos mig just nu =)


Jag och min fina hemma gjorda outfit ( ja ser lite tjock ut tack vare alla lager tröjor, men det får gå)

Mathilde och jag =)

hareg e klar och sitter framför datan =)

Sap e klar men ligger och sover i soffan i väntan på att folk ska bli klara =)

Lilla syster Jai har precis duschat och väntar på plattång - hahahah
Vendela står i duschen och så elak kan jag inte vara att jag springer in där och tar kort...eller? :P hahaha
Mamma är redan på festivalen, mormor med och min yngsta syster och hennes kompisar, lille bror är också på plats =)

Om jag dör så "gör det inget", jag lovar =)

Jag har suttit och funderat en hel del på liv och död den senaste tiden och det känns som att det är så många som bara dör och dör runt om kring, men värst var ändå år 2008 ( för mig) för då var det ändå några stycken nära som gick bort och folk som hade påverkat mig en hel del och som på något sätt alltid funnits där som gick bort, usch det var jobbigt. För helt plötsligt så var dom bara borta!

 

Jag har i alla fall tänk på väldigt unga människor som dör (-20) och mina tankar var, att först och främst så har dom inte hunnit leva någonting eller kanske gjort det dom velat också vidare så det är ju väldigt synd att dö tidigt, men så tillbaka till mig. Om jag nu skulle dö (asta fulah, ta i trä) så skulle jag ändå på något sätt ha känt att jag har gjort det jag velat (okej inte ALLT, inte barn osv…) men ni förstår vad jag menar. Jag skulle kunna sitta och titta ner och säga : det var jävligt synd för jag hade velat göra mer, men jag känner faktiskt att jag har levt i hela mitt liv.


Det jag menar är att jag inte bara har låtit mig finnas där utan jag har gjort något utav allt. Jag har velat leva det liv som jag velat, gjort det jag velat, och jag har gjort någonting utav mitt liv. Jag satt inte bara hemma vid datan liksom. Många unga människor ( i min ålder) tror jag går och väntar på att något ska hända istället för att ta tag i det själva, eller jag tror förresten inte detta utan jag VET det! Hur många gånger har ni inte hört er kompis säga ”det händer ingenting, fett tråkig kväll”. Istället för att vänta på att andra ska göra något ( vilket inte kommer att ske) så kan ju du ta tag i det och hitta på något roligt. Många ungdomar går till skolan sedan så går dom hem, till pojkvän, stan eller what ever och när dom sedan ska sova så känner dom att dom absolut inte gjort någonting och att dagen innan var precis som den idag och att morgon dagen kommer att vara identisk med dom två tidigare dagarna.

 

Är det inte tråkigt att leva så? Jo det tycker jag i alla fall. Därför har jag valt att inte vara eller bli en sådan människa. Vill jag bli något inom dansen så kan jag ju inte sitta och vänta på att någon ska ”upptäcka mig” utan jag måste ta tag i det själv och marknadsföra mig… sen om någon nu skulle ”upptäcka mig” så är ju inte det heller så jävla fel. Men killar och tjejer som läser min blogg ( vet att många e minus 20) tänk på det jag sagt och följ era drömmar, jag menar verkligen det och säger det inte för att det ska låta fint och ”poetiskt”. Det som också är väldigt viktigt är att JAG har levt mitt liv eftersom att det är jag som ska dö min egen död och ingen annan, vilket betyder att jag inte låtit folk bestämma över mig om jag inte velat göra någonting. Föräldrar har alltid rätt att bestämma tills man fyller 18 (enligt dom är det så länge man bor under deras tak) men känner du för att följa din dröm så tycker jag att föräldrarna ska stötta en till max och finnas där, annars spricker det i bjälkarna!

 

Mamma har alltid, alltid funnits där för mig och stöttat mig till 100% i dansen (och faktiskt allt annat jag velat göra med, tack o lov, hon e bäst), jag fick till och med uppträda på hennes bröllop med Mathilde ( och vi var typ 13 och dansade som idioter - haha) Nu är det självklart hon som får mitt gästband till Urf (även fast hon köpt biljett själv) som jag fick och hon ska med backstadge och filma och så på reggaefestivalen. Min mamma är verkligen Bäst!!!

Bless N Love

 

 

Mamma & Jag =)

Mamma och Jag =)

Mamma =)

hahahaha =)

 

 

 


Urf från 2006-2008 i bilder!

God morgon =)
Yippie idag är det första dagen på urf och vi ska dra dit klockan 12.00 jag och mamma för att hämta ut våra artist band, vi ska möta Mathilde, hennes mamma, vendela hennes mamma och aida för att sedan tillsammans gå och hämta ut banden =) Åh det kommer att bli så otroligt roligt, jag ser verkligen fram emot festivalen det här året ( skriver det som om jag inte gjort det varje år lixom) haha för er som inte följt min blogg så hade jag tänkt att dela med mig av ett få tal av alla miljoner bilder som jag har från urf - haha hoppas att ni får en bra dag även om vi inte ses på festivalen =) Bless n love


Så här såg min sminkning ut 2007 ( vilket  inte var så roligt att göra om året efter, eftersom att halva uppsala då kom dit med rasta ögonskugga)

2007- Becca, jag, Samantha & Fia

2006 tror jag dett detta var =) hahaha va fuuula vi va!!

2008 - Mathilde, jag & selam

2008- Vendela, Mathilde och jag

2008- dansande tjejer i tältet =)

hahah alla ville ta bilde med junior reed haha

Han va fett skön som börja chilla med oss på festivalen :P haha

Lillebrooor Mabbe =)

Tjejerna och jag träffade Beenie man för första gången då, här va han sliten och skulle precis sova när vi fårgade honom 1000 miljoner frågor på hotellrummet!! hahaha

Jag har inga äldre bilder som e tagna med digital kamera, men mamma har från det allra FÖRSTA året fast i vanliga foton hahah, vi har alltid varit där och kommer alltid att gå dit jag och min familj =) Min familj HJÄRTAR Urf

Binta



*1 - Jag borstar alltid tänderna när jag duschar! ( för att jag känner min extra ren när jag har gjort det, gör jag det inte så känner jag mig smutsig) - haha
*2- Jag har dansat svenskfolk dans =O ( det var det första jag började dansa tillsammans med mormor och min syster när jag var 4 år)
*3- Jag är beroende av mjölk, speciellt blandat med oboy ( Jag dricker det VARJE dag och finns inte oboy så måste jag ha Pucko, det är en vana lixom!


Blackout!

Zumbas är på väg hit, vi ska dansa och träna till den nya mixen och dansen som vi ska uppträda med på urf. Aida är på plats och dom andra tjejerna är på väg. Jag tänkte däremot bjuda er på lite dansfilmer dom kommande dagarna, det är jag och Vendela som startat en ny dansgrupp som heter Blackout, vi kommer att göra en del uppträdanden tillsammans nu innom två veckor både i stockholm och uppsala, så ni är välkommna att komma och kolla, det första som händer är ju då Uppsala reggaefestival och det gör vi tillsammans med Zumbas =) Här kommer först en intervjuv som mamma ville göra med oss först o främst till sin blogg, men nu finns den ju på youtube så jag lägger in den här med!! ( observera alla fel jag säger och konstiga uttal :P hahaha)

Del 1

Del 2

All feedback är bra feedback!!

Hur roligt är det inte när man får sånna hära mail eller kommentarer från er läsare?! Jag tycker det är skit kul i alla fall, att någon gillar det man skriver lixom =). Jag tycker att alla sorts feedback är bra feedback, den behöver inte vara possitiv eller innehålla ord som "jag älskar din blogg" det räcker med "bra skrivet" lixom. Det är alltid roligt att få kommentarer, så det måste ni faktiskt bli lite bättre på tycker jag, bless =)


Lite coolt =)

Ofta jag hade prick 500 läsare igår, hahaha Tungt ju ett prick antal besökare i hundratal har4 jag aldrig haft tidigare, inte när klockan varit efter 24.00, alltså efter en dag! Thats cool=)

Whata gwan?

Gooood morgon. Ny morgon = Nya tag!
Vet inte varför jag är så otroligt glad idag, men jag är taggad på en underbar dag ialla fall =) Nu sticker jag och mathilde till festival området för att fixa, trixa och ordna upp lite saker. Efter att vi gjort det vi ska göra så bär det iväg mot danssalen för att dansa oss till döds och verkligen försöka få koreografin att sitta och även göra klart dom sista stegen och försöka hinna finslipa så mycket som möjligt. Sen är det en härlig dusch som väntar och fixa oss hemma hos Mathilde för att sedan dra hem till vendela på 18-års middag och en fet födelsedags fest som väntar, för hon ska firas ordentligt =)

Om det sedan blir så att man rör sig mot Orange som urf ordnat en "urf warm up" på vet jag inte än, men det kommer tydligen tunga dancehall dansare från jamaica dit "ryktas det om" men det är inget jag vet något om. Skulle vara kul att gå vilket som, lite extra roligt om det ska dyka upp dansare där. Men men vi får väll se hur det blirl, Vendela fyller ju som sagt 18. Jag vet inte hur jag ska hinna med att städa, tvätta och förbereda allt som ska förberedas inför festivalen, måste försöka hinna städa ur min lägenhet lite med eftersom att tanya (mammas bästa kompis och gudmor) ska komma och bo där med hennes barn under festivalen eftersom att hon ska jobba där. aja mycket är som sagt på gång, och jag vet varken ut eller in!

Bless N Love <3

Nattuppdatering!!

Jag har varit med om sjukaste kvällen/natten någonsin alltså!! Jag vet inte om jag kan beskriva alla känslor, miner, skrik, skratt och panikslagna tjejer runt om kring mig med ord, men jag ska göra så gott jag kan. Kvällen börjar med att jag och Mathilde är hemma hos en kill kompis som har hjälpt oss att fixa mixen till Reggaefestivalen på Fredag där vi ska uppträda. När vi ska gå från honom hem till mig så ska vi ta en väldigt lång "skogsväg" med några få lampor och svag belysning.

När vi är på väg in så säger Mathilde " vem är det där" jag säger: hur fan ska jag kunna veta det, kom vi går bara ( det står en man helt blixt stilla med ansiktet vänt in mot buskarna. Jag tänker att han kanske rastar sin hund och Mathilde säger snabbt " vart fan är hunden? :O" Jag säger okej men vänta vi kollar lite. Vi står helt blixt stilla mitt på vägen och kollar på honom, men han rör sig inte ur fläcken, så jag börjar göra ljud för att han ska vända sig om och tänka vilka är där, eller något åt det hållet, men nej inget svar.

Vi väljer en annan väg, en liten om väg för bi några hus och när vi vänder oss om för att ta den vägen så vänder han också på klacken och går en annan väg in mot den vägen vi nu valt. Vi går och går och varje gång det blir en stig mellan varje hus så kollar vi dit för att se honom, vi hör något och börjar springa på vägen fram mot en tjej som går helt ensam. Efter tio minuter så var faran över och vi var framme vid statoil.

När vi handlat klart på statoil så går vi hem mot mig men när vi kommer utanför så är det en bil som gasar i FULL fart mot oss och vi kastar oss bakom maskinerna som man tankar med för att inte bli påkörda. När bilen stannat framför oss så ser vi att det är en man som försökt döda Mathilde när hon var liten och misshandlade mig ordentligt när jag var liten, dessutom så får han inte stå närmare än 20 meter när det gäller Mathilde. ( han är ca 33 år, alltså ingen ungdom )

Jag flippar, lackar och börjar svära över det som hände men Mathilde som är vettskrämd ( killen är allt annat förutom frisk ) lugnar ner mig snabbt och så fort han går in i statoil så börjar vi springa, för att han inte ska se vilket håll vi gick mot. Vi går springer igenom mörka ställen och von barska häcken och försöker att ringa (pengarna var slut på mobilen) samtidigt som vi hör en bil åka efter oss hela tiden. Men tillslut så var vi äntligen hemma hos mig.

Vi åt det vi köpt på statoil och tog det allmänt lugnt innan vi fick flipp och blev jätte nervösa/danssugna/ peppade inför URF på fredag så vi bestämde oss för att gå ut, ta en cigg och öva på dansen utomhus. Jag ringer och kollar med min lilla syster Ice om vart hon är någonstans eftersom att hon inte var hemma. Hon var hemma hos hennes kompis Sepideh med två kompisar till, men var snart på väg hem, så jag säger att jag kan möta henne ute (stora-lek, ni som vet) så jag och Mathilde traskar dit för att möta tjejerna.

Banaz, Ice, therese, Sepideh, Mathilde, jag & Bambi sepidehs hund, sätter oss ner och små pratar lite om dans och allt möjligt innan Ice upptäcker att det är en bil som lyser med sina lampor inne i skogen, inget mer hände så vi började röra oss hem mot mig, då ser vi bilen igen och den åker mot oss med fart. Vi springer för fullt, tjejerna är hur rädda som helst, Banaz ramlar på marken ice drar upp henne, Mathilde hoppar in bakom en buske, bakom ett hus och skriker att jag ska hoppa in där med henne, men jag var modig så jag stod kvar :P haha

Efter en stund så hoppar hon ut för vi hör bilen närma sig och springer på andra sidan en parkering där vi gömmer oss bakom ett plank, jag var den enda modiga som vågade mig fram och kolla hela tiden vart bilen åkte osv... så vi bestämmer oss för att kolla vad det är för bil, ice sticker upp huvudet först och säger " MEN ÅÅÅH DET ÄR EN FUCKING POLISBIL"  - hahahhaha vi alla helt anfådda skrattar och börjar gå hem mot mig. Sepideh utbryter "fuck the polis" haha.

Nu är vi hemma och medans jag sitter och skriver detta så sitter tjejerna i soffan och pratar och mitt i allt så bankar det stenhårt på dörren. ALLA FLYGER UPP!! sepideh springer upp på övervåningen med banaz, ice & therese. mathilde e skit nojig och ställer sig vid trappen jag säger "men tänk om det är banaz mamma" banaz: säg att jag sover (hahah) jag står i hallen och vågar ej öppna dörren och efter många om och men så går mathilde in i köket för att se om hon ser någon, och ser hur någon ful människa tittar in på henne, med sina stora ögons och säger " det är bara Jai" hahaha då var det alltså min andra syrra som hade varit ute och vandrat som ville komma in. Nu sitter vi allihopa här i vardagsrummet och alla är helt taggade, ingen kan sova och klockan är mycket och vi ska upp tidigt, väldigt tidigt!! hahaha

det var allt från mig, hoppas att ni pallar å läsa!! Bless n Love<3

Dörrmattan, bambi

Banaz & Sepideh

Therese & Ice

Mathilde

Stockholm, Shopping & Bio med dom bästa

Jag, vendela och Lillasyster drog till Stockholm i Lördags för att köpa löshår, hårfärg och en del kläder och andra små grejer inför festivaler och födelsedagsfester och allt möjligt vad det blir denna vecka. Vi åkte in mot stan först och både jag och Vendela köpte löshår för att vi skulle fixa håret inför hennes födelsedag. Efter allt med hår också vidare så gick vi och köpte en m,assa nya grejer som vi ska ha när vi dansar på fredag =). och efter det så drog vi och kökade as god mat innan vi for mot Kista för att fortsätta handla där. efter Kista så blev det bio inne i stan och jag gick på smygprmiären för den nya filmen Linje 123 kapad som har premiär den 5:e, nu på Onsdag. Den är helt sjukt bra och jag tycker att alla borde se den. Så jävla se värd, ville typ att filmen skulle fortsätta när den va slut, alltså jag ville verkligen, verkligen det =) Nåja, den är se värd. Bless

Det jag fick med mig hem var =)


Tunika/t-shirt : BikBok 199kr
Leggins: HM 99kr
Leggins:Gina Tricot  Det var REA så jag gav bara 100kr för dom =)

En FEEET kedja från BikBok: 99kr
Örhängen: BikBok 49kr
Tunga Glasögong: BikBok 99kr
Löshåret gick på : 1700kr

THE movie som måste ses =)

Vah?

Det var en gång...när vi satt på tåget på väg hem från Stockholm och vendela säger FRÅN-INGEN-STANS!!


Vendela: Binta
Binta: aa
Vendela: om tåget kör på en människa, tror du att vi märker det då?
Binta: aa det tror jag
Vendela: Men hur vet du det?
Binta: bet bökar och knökar väll och blir lite guppigt kankse (medans tänkte jag, vad fan ere hon frågar? )
Vendela: aa det är sant.
Musiken i våra högtalare fortsatte spela och det blev knäpp-tyst!!




Dagens Ordspråk

Jag är starkast när jag skrattar åt min svaghet.

En bild säger mer än tusen ord!


Okej, så förutom att dom har glömt att skriva ett S på slutet av vårat namn så ska jag berätta för er gott folk att det här är SPELLISTAN FÖR UPPSALA REGGAE FESTIVAL PÅ FREDAG!!  och Jaaa yes vi ska uppträda , fattar ni hur kul det här kommer att bli?, fattar ni vilken stor grej det är för oss? dom första Svenska dansarna som uppträder (utan att dansa bakom någon artist) på uppsala reggae Festival!!. Nu har vi fått all information i alla fall så Idag får vi mixen som blir klar och sen är det bara att jobba, jobba, jobba på koreografin hela dagen i danssalen, vi har en och en halv dag på oss att göra något riktigt grymt av detta, nu har vi chansen. Och även om det är lilla scenen så uppträder vi INTE när någon annan står på, varken lilla eller stora scenen, så jäkla underbart Niiiice alltså =) Gaaah vad jag längtar, kan fan inte sova e helt nervös =) (skönt att ha fått kläckt ur mig denna grej, har burit på den aldeless för länge)


Zumbas (minus Aida)
Nu sticker jag alltså iväg till danssalen så hört vi sen =)

Conté + Blue Moon bar + Vendela & Teo = Bäst!!

Yes, vi va på release festen på blue moon bar i Stockholm jag och vendela och en massa annat folk. Musik videon som vi var med i för ett tag sen spelades upp och skratt och andra ljud utbröt i lokalen när folk såg sig själva, speciellt om dom hade klippt in då man gjorde någon konstig min eller rörelser eller so ever! Jag dök upp ett par gånger i videon med och när jag stog på huvudet så höll jag ju på att svimma, det var det fulaste hahaha, det såg helt kontigt ut på skärmen... fy satan säger jag bara. Jag kommer att lägga upp filmen sen när den kommer ut för allmänheten, vilket den gör om ca. en vecka enligt mozzy =)

Festen var i alla fall rolig och det droppade in allt mer och mer folk, tillslut var det så mycket att man blev svettig efter en minut på dansgolvet, jag lovar! Lilla dansgolvet kommer jag i alla fall aldrig att glömma. När Teo dansade till "dont ya wish your girlfriend was hot like med" - jo jag lovar han dansade med oss och såg ut att trivas där med sin drink, haha faan att jag inte filmade :P.

Efter Blue Moon bar så var det dags att röra sig mot Labbet på sture och där körde dom gamla godingar som jag och vendela inte orkade "härja" till eftersom vi hade så jäkla ont i fötterna av våra klackar, vi hade stampat och dansat och hoppat och sprungit och gått i dom sedan klockan 22.00 och nu var klcokan ca. 03.30 så vi tog en drink och chillade innan det blev 7Eleven vid 05.00 för att sedan ta en taxi hem och decka i sängen - sååå jävla skönt!! Galen kväll, thanx ALIHOBA!!


Bianca & Jag

Jag, Vendela & Bianca =)

Teo är min superhjälte och vendela min bumbibjörn

Bianca & Jag som härjade på dansgolvet =)

Vendela & Binta

Jag, Denise & vendela =)

Binta & Vendela-la-la-la!!

Shopping i Stockholm med tjejerna!

Förra veckan så var jag, Isatou, Vendel & Hareg i stockholm för att shoppa lite allt möjligt. Vi hade en helt underbart trevlig dag i stan och vi alla fick med oss en del grejer från stan innan vi drog vidare mot danssalen i Stockholm för att träna lite med grabbarna. Jag åkte till stan för att först och främst köpa ett par jeans men jag hittade inga (jag hatar typ jeans, eller så e jag bara för petig med hur dom ska sitta) så det blev en hel del annat förutom Jeans, det här va lite av det jag fick med mig. Köpe en as fin tröja med och lite smycken =)  Bless n Love!!


Kavaj från TopShop : 899kr

Jeans shorts: Gina Tricot 249 kr
Spets Body: Gina Tricot , bodyn  var på rean så jag tro jag gav 75 kr, eller något sånt, under 100 spänn ialla fall & det var fett värt!

Dom e Craaaaazy

jag bara ÄLSKAR dom hära skorna alltså!!! Dom e helt underbara att gå i med och sitter hur fint som helt på fötterna!
This is my new babies =)
Skorna: Top Shop 1400kr


Binta loves Evian <3

Hur skööna är inte dom här bebisarna =)


Uppsala Reggae Festival 2009 - Here I come!!

Jag har gaaalnaste reggae/dancehall febern. Jag vet inte varför men kan inte sluta tänka på URF alltså det kommer bli så jävla roligt i år, shiet vad jag lääängtar!! TÄNK ER DET ÄR BARA 5 DAGAR KVAR:O!! och jag som längtat efter festivalen i ett år, ett helt jävla år och nu äntligen så är den här snart gaaah. Jag ser fram emot den så otroligt mycket och jag vet att jag kommer att ha så fruktansvärt roligt att det inte är sant. Självklart ska hela min familj och min mammas vänner och syrrans vänner och min egna vänner och mina släktingar osv... gå på festivalen. Alla som älskar reggae/dancehall musik måste bara finnas på plats. och alla som gillar festandet från morgon till kväll måste bara också finnas på plats och alla som någonsin varit på en festival och älskar själva kännslan, stämningen, alla glada ansikten och allt trevligt folk!! Guuud s¨jag längtar!! Lägger in några klipp på några favoriter som jag självklart ska se och ni kommer självklart att hitta mig längst fram när dessa spelar!!


Don Carlos- Young girl

Busy signal- step out

Collie Budz - Blind to you

TOK- gal yuh a lead

Alphablondy - Marijuana

Lutan Fyah- When me rise it



Dom två senaste låtarna är det Ky-Mani Markey ( bob marleys son och han som spelar huvudrollen i filmen shottas)


RSS 2.0