Ingen sover mer än min man!

Nu är kl kvart över 4 & Khaled har inte vaknat än =/
Han sover som en stock och vi gick inte ens och la oss sent igår, vi somnade direkt vi kom hem vid 2 tiden.
Jag vaknade för flera timmar sen och jag har försökt att väcka honom, flera gånger. Men han vägrar vakna.
Jag puttar, pratar och tänder lampan, allt för att han ska vakna. men han vänder sig bara om till andra sidan, drar täcket över huvudet och somnar om..eller vidare för ibland så lyckas jag väcka honom lite. Eller jag lyckas iallafall få honm att prata med mig, fast han är nog ganska omedveten om det själv, alltså att han pratat med mig. det är typ prat i sömnen. Undrar vad älkslingen har för planer för oss idag, han har pratat hela helgen om att vi ska hitta på något kul på måndag, så vi får väll se vad det blir, återkommer lite senare. kram på er =)


Grattis mitt lilla troll!

Ja må hon leva,
ja må hon leva,
ja må hon leva uti hundrade år.
Javisst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år.

Ett fyrfaldigt leve för Binta frida kornelia,
hon lever hurra hurra hurra HURRAAAA!!!


Grattis min älskade älskade lilla kusin kornelia som fyller 3år idag.
Hon är världens bästa Nelia, tro mig hon är. Som ni ser så heter hon inte bara Kornelia utan: Binta Frida kornelia.
Som ni då ser så har vi samma namn, japp det har vi. Hon är döpt efter mig och det säger jag högt med stolthet.

Ska gå och byta om nu för snart bär det av mot stockholm där hon bor med pappa (min morbror) mamma storebror och "farbror" Ibbe. Jag har köpt jätte fina presenter till henne tog timmar att hitta något faktiskt, men hon är speciellt så det är hon LÄTT värd. Åh har saknat henne jätte mycket =). Nej nu måste jag fixa mig och slå in Presenterna, Peace Out!

Kornelia med godispåsen


Khaled & Kornelia


Kornelia & Halva Storebror :)


Lat å bakis

Åh vad lat jag känner mig. Jag orkar verkligen inte röra på mig, orkar inte gå bort från datan, fast det bara är tråkigt att sitta vid den just nu. Orkar lite kolla om det finns något att äta, fastän att jag är JÄTTE hungrig. Vill kolla på tv:n å bara mysa fast jag orkar verkligen inte ta mig till soffan. Jaa jaa jag erkänner jag ÄR en latmask, en tvätt äkta latmask. Men det gör inget för det är skönt att vara lat ibland med. Vill hitta på någonting nu, fast jag är fortfarande lite bakis så det blir bara jobbigt att försöka hitta på någonting för jag kankse inte gör det. Imorgon ska jag iallafall till sthlm, kul. ska hem till min morbror och mina kusiner och fira Binta Frida Kornelia som fyller 3år - Åh så gulligt stora tjejen blir...öh ah stor typ.!

Jag ska köpa en tung piercing till kornelia, jag lovar om hon vill ha ska hon få det, hahah Ante (min morbror) skulle bli galen!


Tack..

Tack för att du såg & hörde mig.
Tack för att du var med mig.
Tack för att du skrattade med mig.
Tack för att du grät med mig
Tack för att du vill det hära nu.
Tack för allt du sa.
T heack för att du låter enmlighet,
förbli en hemlighet.
Tack för att du söp ner mig.
Tack för att du fanns där för mig.
Tack för allt gumman & återigen tack.
Nu finns jag här för dig!!


..!!

Igår på dagen var jag i stan hela dagen. Träffade mamma först på polishuset för att vi skulle fixa ett nytt pass (äntligen) eftersom att mitt blev stulet. sedan så var jag och mamma och lunchade, det blev max, var inte så hungrig men tryckte i mig burgaren iallafall. Sedan så skulle mamma dra tillbaka till jobbet och jag skulle träffa min kusin mathilde för att sedan gå på stan en stund. Vi gick runt där i flera timmar med mathildes lillasyster och mamma och vi hade jätte roligt.

shoppade en jätte snygga hängsel shorts, bild kommer inte upp senare. Pratade med rone med och jag ska få biljetterna till summerjam på måndag, kanske tisdag. Efter att ha varit på stan från 20 i 12 till kl 5 så mötte jag mamma, morfar,syster 6 lillebror utanför mammas jobb. Vi åkte till gränby C och storhandlade och åt mat. det blev lite storhandling med en massa grejer hem till min lägenhet med.

Sedan så skulle vi åka hem till ludmilla som är Linnea göllers mamma. Linnea den unga 14åringen som tog livet av sig i nybygård. jag var jätte ledsen under helatiden och kände att jag bara ville stor böla, men jag höll mig ganska bra iallafall. det var sorligt att vara där och se hennes bilder och hennes rum som var så levande, det känndes lixom som att hon fortfarande bodde där. Och det var så himla skönt att få reda på lite mer bakgrund till allt, det har hjälpt mig, eftersom att jag var på platsen strax efter att hon dog. jag, min syster och hennes kompisar.

Jag har tyckt att det varit obehagligt att hoppa av bussen där det hände och eftersom att jag är väldigt mörkrädd så har jag i princip tvingat khaled och min syster att alltid möta mig vid busshållsplatsen, sedan det hände. men efter igår så tror jag faktiskt inte att jag kommer att vara rädd mer, åtminstonde inte för att någon dött där. Jag är inte längre rädd för dom so är döda utan för dom som lever och kan skada mig, t.e.x. våldtäcksmän. jag hoppas Linnéa vakar över mig när jag går på den långa vägen nästa gång.  R.I.P. Linnéa Möller 31/5-08 ..Kraam på er alla =)

Läs mer här i mammas inlägg om linnéa!!


This time was different.!

I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got that whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing

My mind is gone
I'm spinnin round
And deep inside
My tears I'll drown
I'm losin grip
What's happenin
I strayed from love
This is how I feel

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry


Did it happen when we first kissed
'Cause it's hurtin me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know its no more
I should have never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us part
I didn't give it to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart


How did I get here with you I'll never know
I never meant to let it get so personal
And after all I tried to do
To stay away from lovin' you
I'm broken hearted I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry



Kärlek..??!

Kärlek är alltid något som kommer att vara svårt, något man inte kan förstå sig på hur man än vrider och vänder på det. Det kommer alltid att vara bland det svåraste i livet. Det behöver inte vara kärlek till en kille/tjej utan det kan vara all sorts kärlek. kärleken till sina barn, barnbarn, en vän eller någon annan. ingen kommer undan kärleken men ingen vill slippa den heller.Utan kärlek klarar man sig inte. När man älskar som mest är man ochså väldigt sårbar. Många utnyttjar ochså kärlek och missbrukar orden älskar. Vissa använder en annans människas kärlek emot dom, använder kärlek som ett vapen. Kärlek är nog det svåraste för en människa att hantera, alla kärlek är svårt.Det är långt ifrån lätt och det gör oftast väldigt ont, Kärlek är det absolut finaste jag vet, det finaste som finns. Men ochså det svåraste och den smärtan som gör mest ont är kärlekens smärta. Ett brustet hjärta kommer aldrig att läka, kanske kännas bättre men aldrig läka helt. Usch vad kärlek är svårt, det är till och med svårt att beskriva.
None

Bästaste!

När allting känns som bäst, känns det så här.



En ny..

Jag har en ny granne, en ny sambo, en ny bästis en ny älskarinna!!
Jag har ett nytt förhållande med
denna underbara sak!!

spanien vann :)

Yeessss Spanien vann :)

Kollade precis klart på fotbollen med min älskling. Spanien mot Italien.
Spanien vann i straffar! shiet dom var duntiga och jag hejade på dom ..ska till gotthuset nu och köpa något gott att äta:)

Midsommar.

Sorry att jag inte uppdaterat min blogg på väldigt länge, ni får skylla på mamma som inte velat ge mig några minuter vid datan. Och tro mig inte ens tio minuter..så snål är hon ..

Hur som helst. Midsommar var igår och jag hade så jävla roligt igår vilket jag inte haft på länge.
Vi var i Sannas mammas lkägenhet i storvreta och festade och hade det allmänt trevligt. Det var inte för mycket folk och inte för lite, inga sura och tråkiga bara roliga och glada. Mycket dans blev det speciellt för mig och mathilde, men dom flesta dansade lite iaf. Jasser & saed battlade mot mig och mathilde...klart vi vann, vi e ju lixom bäst :)

Sen åkte vi alla in till stan och gick in på people en halvtimme innan dom stängde innan vi tog en taxi hem. Sanna försvann någonstans, vet inte om hon drog till öregrund, till sin lägenhet eller tillbaka till hennes mammas lägenhet, borta var hon iaf och vägrade svara på mobilen gjorde hon oxå. ska ringa henne snart. Bilder kommer snart upp, pallar ej lägg in dom nu för mamam står och flåsar mig i nacken och är allmänt irriterande bara :) kraam på er alla

Rick Ross - Bilder

Har fixat fram lite fler bilder från Rick Ross konseren på Berns i stockholm och HÄR kan ni se dom!!
Till vänster finns det en kalender, tryck på den 13:e där så kommer bilderna fram!

2 gatubarn & 1 förkylning

Den tråkigaste & Jobbigaste söndagen på länge..
Det har absolut inte hänt någonting idag, har varit lite smått sjuk och haft ont i halsen troir jag har blivigt förkyld.
Skulle ha träffat Sofia idag men eftersom att min mobil dog när jag var ute och kunde inte ladda den förrens efter 2 timmar så kunde hon inte få tag på mig, så det där med att träffa henne blev uppskjutet till imorgon och då ska jag träffa henne :)

Det har varit lite kallabalik i Nybygår under 2 dagar för min del för andra har det varit veckor.. Lite smått jobbig när ens syrra är inblandad och människor man faktiskt gillar, men det är barn jag snackar om & förr eller senare så kommer barnsligheterna gå över. Lite tråkigt när vuxna lägger sig i utan att veta bakgrunden till vissa saker bara.

Dock är jag väldigt irriterad på 2st gatubarn, ja menar det bokstavligen för ingen av dom vet vad "att sitta hemma ibland" betyder (den ena är min syster) & den andra ska vi icke nämna i min blogg, vi kallar henne xx =). så alltså xx lånade något från mig hade på sig min alderles nya fina "grej" sedan så lämnar den personen det i min syrras rum... och där i från har den försvunnit. alltså spårlöst borta.

Borde xx inte ha lämnat det till mig eftersom att dte var min?? eller hade hon lagt den hemma men trott att hon la den i min systers rum??. Eller är det min systers fel bara för att det är hennes rum?? Hon lämnade inte den där och hon hade inget ansvar för att den skulle komma tillbaka heller?? NU vill jag höra från min läsare vems fel var det??

Enligt mig är det xxs fel, men jag skiter i innan denna vecka är slut ska jag ha en ny "grej" eller så ska min komma fram. hannars har tjejerna ett helvette framför sig dom sent kommer att glömma, DET kan jag lova. För jag ska ha min "grej"=)

God natt mina läsare, nu är min näsa helt igen täppt ska snyta den
och nu kommer även odågan hem & jag ska hem till mig sova puss<3<3<3


swedish National Dancehall Queen 2008

Nu har det kommit upp några enstaka bilder här får ni ett litet smakprov och fler hittar ni HÄR!!!
 Jag kommer att uppdatera den lite då och då eftersom att jag inte fått alla bilderna än. puss & Kram!!

Åh så glad jag e :)


Jag osm vann, tjejen som kom 3:a vendela som kom 2:a och hon som kom 5:a

Jag (the original dancehall queen) & vendela, nästan en dancehall queen



bläää

SVERIGE FÖRLORADE MOT SPANIEN, NA NA NA NA NAAAA - hhahhaha

Rick Ross på berns i sthlm


Var på Berns i sthlm igår med emma & Khaled och kollade på Rick Ross, en jätte bra konsert fast vi kom dit lite sent.
Han var jätte skön på scenen å tog av sig tröjan fast han hade en massa traktor däck runt magen - haha.
Jag fick ingen bra bil på Rick ross fast jag fick det på den andra snubben som rappade med honom.
här är iallafall bilder på rick ross, bilder från konseren kommer upp när jag lagt in bilderna i datan!




Dålig dag!

Vaknade för inte så längesen, har precis ätit frukost och ska snart klä på mig. ska tillbaka till uppsala idag efter sverige matchen. Har fortfarande inte smält att jag vann hela tävlingen. det har lixom inte gått in i huvet än, men dte kommer.

Jag är på skit dåligt humör för en av mina fin finaste naglar har gått av..helt å hållet, dom som jag hade fixat så fint.
jag är verkligen jätte irriterad, brukar alltid ha långa naglar..men när en går av så har jag lust att klippa av alla och vänta tills dom växer ut igen. åååh asså det är verkligen verkligen irriterande!

Farbror är på jobbet, emma ligger och sover och khaled kollar på tv:n Och jag är skiit sugen på gröt.
mums vad gott det skulle vara med mannagryns gröt nu, det är lixom bland det bästa jag vet yummie.!!
Okej har inte bestämt om jag ska åka till SummerJam eller om jag ska sälja biljetten..hmm vi får se hur det blir  med det.

Kollade på en jätte bra film nyss med Khaled som heter annapolis, alltså ni vet stället i USA. det roliga med det var att khaled trodde att filmen hette Anna Polis, hahhahahahahhh lite kul så där om man vet vad som sas exakt. är på dåligt humör så det blir ingen bra blogg direkt. aja peace out ska kolla på tv:n och sorry för ett ur uselt inlägg!!


SWEDISH NATIONAL DANCEHALL QUEEN 2008 - yeah that´s me!

Igår var ju jag på swedish national dancehall queen contest i sthlm som min farbror och dom arrangerat.
ni alla vet ju att jag INTE fick dansa...asså jag fick verkligen INTE. Inte för min farbror, kusiner eller för Khaled.
vendela anmälde mig och henne i "smyg" sedan så kollade jag efter min farbror hela tiden med såg honom inte.

helt plötsligt börjar dom att ropa upp alla tjejers namn som ska tävla, högt i mikrofonen. "The next girl we have is binta..Binta..is Binta here" OMFG (Oh My Fucking Good) tänkte jag men gick sedan upp på scenen, med hjälp av en massa knuffar från folk som verkligen ville att jag skulle gå upp. Sedan så var det vendelas tur att gå upp.

Sååå tävlingen började och jag såg en sur khaled i publiken men INGEN farbror (tack o lov).. shiet det kom till min tur & riktigt duktiga dansare var på plats för att se tävlingen och andra människor so jag inteville skämma ut mig för.
Jag börjar "wina" lite lugt och det är låten "dutty wine" som spelar upp. I takt till musiken hoppar jag ner i spagat och gör "dutty wine"...går upp och står på huvudet, samtidigt som jag shakar, landar i spagat, tar tag i benet och hoppar ner i en "dutty wine" igen...fast en annan slags lixom.

Shiet publiken skriker skit mycket, jag e helt svettig och musiken tystar ner. det gick bra. jag ställde mig i hörnet och iaktog sedan dom andra dansarna som skulle daansa och göra sin grej lixom..
Allt gick bra, en efter en åkte ut.

Tävlingen fortsatte nere på dansgolvet och alla stod i en stor ring rut om kring en, väldigt trångt men det funkade. tillslut var det jag vendela och två tjejer kvar i finalen. jag och den ena tjejen fick tävla mot varandra...det gick jätte bra för mig fick lite panik och en liten blackout men ingen märkte det (som tur var). dom tog mig och den ena tjejen och vi tävlade mot varandra, sedan så fick publiken rösta på vilken som var bäst. den so fick högst "ljud"...alltså den som hade flest som skrek på en gick vidare och det blev jag.

tillslut så var det jag och vendela kvar i finalen, efter att ha slagit ut alla andra och även förra årets vinnare, som är tung på att dansa. Det känndes lite skumt eftersom vi aldrig tävlat mot varandra och eftersom att vi är kompisar och dansar i samma dans grupp och tävlar par tillsammans i vanliga fall i hiphop/street. Vi vet ju vad den andra är bra på och sämre på lixom. men vi körde på bara och tillslut så skulle publiken rösta på en av oss.....

det pirrades och spände i hela min kropp, ville att det skulle bli jag och önskade det med, men jag var osäker, för hon gjorde väldigt bra ifrån sig. och jag fick ju en lite blackout... publiken röstar på henne först och gud så många som skrek.
Alla bara jublade och vrålade. Sedan så var det min tur och samma sak där jag hörde så många skriv och vrål...plötsligt insåg jag att folk jublade mer för mig...OMG det betydde...att...jaag.....omg..

Sedan så hör jag dom säga: swedish national dancehall queen 2008 is....Bintaaaaaaa
Jag blev så hääääär glad...shiet jag vann!! asså kännslan, om ni bara fattade trodde aldrig att det skulle hända mig..
Trodde aldrig jag skulle klara att komma upp på scenen levande ens. men nu vann jag - shiet vad bra jag är!

Dom kom in med kronan och satte den på mitt huvud och gav mig ett band runtom där det står att jag vunnit, jag fick en champange flaska och jag vann SUMMERJAM festival biljetter i tyskland , Åååh mitt liv e dunder just nu.
Sitter och beundrar min krona, ska nog gå ut och röka, har fortfarande inte smält själva tanken att jag vann...
men jag är jätte glad och stolt över mig själv..svensk dancehall queen mästare!! Inte dumt, pass att jag kom 6:a i SM jag vann det här, det e roligare & bättre priser!

Nu ska jag avsluta, bilder kommer upp senare...nån dag under helgen, vet inte vilken än...men nån dag.
 pusss på er alla, mina unika läsare!!

Nu har det kommit upp lite bilder ssom ni ser, några kan ni hitta HÄR!!



BARA LITE TACK-

Åh vad jag älskar mitt liv.
Det är så fruktansvärt roligt att bara vara jag just nu.
Jag mår så bra, så mycket kärlek att det svämmar över,
från familj, släkt, pojkvän & vänner.
Förtjänar jag detta......ehh Aaa som fan att jag gör.

Min mamma är så underbar & söt, det finns ingen bättre än min mamma.
Som klarat och gått igenom så mycket på egen hand. jag har tur som har dig.
Som klarat allt, mot ALLA odds. Jag har tur som har dig som mamma, som alltid kämpat för rättvisan och sina barn.
Ååh vad jag älskar min mamma, ni vet...kärrigen mot strömmen!!

Pappa: Tack för alla fina ord, tack för din närvaro och ditt fina telefonsamtal som nästan fick mig att gråta. Tack för att du finns. och allra mest. TACK för att du vill vara min pappa - jag älskar dig<3 jag har tur.

Khaled: det finns ingen som dig. Ingen kille kan ersätta din plats och inget annat par har det som du och jag, kan ja lova.
Jag har tur som har dig, inte bara för att du är så underbart snäll, förstående och min bästa vän...du är väldigt snygg oxå.
Eller nej du är SKIIIT snygg, vill alltid kolla på dig. din snygga jävel.Jag har tur. du och jag vi har gått igenom nästan alla faser ett förhållande har. Mot alla odds höll vi ihop. Vi har kämpat för kärleken mot släkt & vänner. Vi "lämnar" allt som inte är bra för OSS. Jag tackar gud varje dag för att du alltid står vid min sida. min bästa bästa vän!

Sofia Eriksson. åh jag är så glad att just du är min bästaste. Allt vi gjort tillsammans, allt är bara underbara minnen.
Många vänner har kommit och gått innanför min tröskel men du har alltid stått kvar där, på samma jävla ställe genom dessa år & när jag hade det som svårast, även fast du själv inte hade det lätt.jag har ALLTID vetat vart jag haft dig, aldrig tvivlat en endaste sekund, så som jag tvivlat på andra bra kompisar till mig. tack för att du finns. jag har tur. jag älskar dig.

Farbror & Emma: Åh alltså ni förstår inte vad ni betyder för mig. Det jag vill säga till er.
Dom orden jag vill använda har människor smutskastat så fruktansvärt mycket att det känns som "ingenting" om jag använder dom. Jag älskar er så fruktansvärt mycket och ni betyder så oerhört mycket. Om ni nån gång skulle skiljas så skulle mitt hjärta gå sönder och jag hoppas att dte aldrig händer. Ni är bra förvarandra, ni behöver varandra och jag behöver er. jag är så oerhört tacksam för allt ni någonsin gjort för mig. Tack tack tusen tack. Jag älskar er <3 jag har tur som har er..

syskonen: Ni är det bästa jag har. vem skulle ta mina kläder utan lova om inte jai fanns??
Vem skulle ge mina öron sår om inte Mabou fanns??
Vem skulle kunna laga mat & baka hemmaa om inte Isa fanns??
vem skulle jag älska så som jag älskar er om ni inte fanns?<3 - jag döööör för er. jag har tur!

Mathilde: världens bästa kusin. Du är bäst jag hade aldrig klarat studenten om det inte var för dig och dina sms.
jag BOKSTAVLIGEN dör för dig.

Personser som betyder lite extra, utan någon som helst ordning:
sara Dostani & Nike - hahhaha min rudies.
steffi & hayat _ sen ni föddes <3
Sanna & samson - Åh vad ni är dunder
STG tjejerna, selam,adiam,nicole,diana,malika,nasra,ilhan &co..: Omg vad jag gillar er. sen vi var småå.!
batol, safi & Tara- Guld hjärtan, rakt igenom
Thina - inga fjortis tider utan dig :)
sessen, Mona & Vendela - tack för att ni finns bara & gör SVARTA tider ljusare - hahhahahaha
Lisa Anckarman & adam Irwang - hahhaha du e dunder utan dig hade jag aldrig pallat med skolan, du klassen NICE

GLAD E JAG FÖR ATT JAG LÄRT KÄNNA ER- TAAACK


Taaack för mig nu ska jag fortsätta dricka sen ska jag på DANCEHALL QUEEN!!!!!!!

None


Dancehall Queen Contest

Snart bär det av till sthlm, om bara några timmar så sitter jag på tåget på väg hem till farmor.
Ikväll är det Dancehall Queen Contest i sthlm som min farbror arrangerar så vi ska dit och roa oss. Det kommer att bli jätte roligt och mycket folk kommer nog att komma. Tjejerna ska oxå dit och Samson & Khaled shiet vade roligt vi kommer att ha. Det ska vara på Chapplins en klubb vid Hö torget - för er som e sugna på att komma

Vill så gärna ställa upp i tävlingen, men som dom flesta redan vet så fick inte jag det för min farbror och det skrev jag om HÄR. Synd tycker jag för jag VET att jag har en välldgit stor chans att vinna. Förra året så var det dom två tjejerna som kunde stå på huvudet som kom vidare till final, den ena av dessa två tjejer kunde bara stå på huvet när hon lutade sig mot väggen. Dom två tjejerna som gick till final förra året kunde även hoppa ner i splitt eller spagat(DRAMATISKT).

Jag kan stå på huvudet och shaka utan att luta mig mot väggen, jag kan hoppa ner i spagat dramatiskt. Man tar bara tag i benet uppe i luften, sedan så hoppar man runt sig själv ett varv innan man hoppar ner i spagat och gör en "dutty wine".
Shiet vad jag vill tävla och GUH va jag vill vinna... tänk dig biljetter till SUMMERJAM men hotell och allt står på spel!!
Aja ska gå och klä på mig nu, skiter i ska göra mitt bästa inför ikväll....jag lovar jag ska KRIGA!!
None


Grönalund & SM

Tidigt på morgonen kom morfar & morbror hem till oss eftersom att hela familjen skulle åka till grönalund tillsammans.
Min morbror & hans jobb hade hyrt hela grönalund på förmiddagen vilket var väldigt skönt, för vad man än ville åka så var det ingen kö. Det var bara att springa direkt in på de karuseller man ville åka, så det blev en heldel åkning.

Senare vid 12.30 tiden så öppnade grönalund för allmänheten, så då blev det lite kö till dom populäraste kasusellerna, men inte lika jobbig kö som det var på liseberg förra veckan, tack o lov. Vi hade jätte roligt hela dagen, hela familjen och jag.
Linda Elsoudi & Robbin hängde oxå med och khaled och Sara var oxå där.

Jag förstår inte hur Mabou och Robbin vågade som är 5 & 6 år vågade åka allt som vi åkte. dom åkte vildamusen, gick i spökhuset och åkte den nya karusellen Kvasten som vi lurade upp mamma i och hon höll på att B-O-K-S-T-A-V-L-I-G-E-N dö när hon åkte den. hon skrek hela tiden och jag skrattade helatiden åt hennes skrik :) hahah mamma e bäst, man ska gå på grönan med henne!!

Sen så åkte jag till globen, hovet och skulle tävla i street/hiphop i SM med vendela. Det gick inte bra första gången men vi gick iaf vidare, inte för att jag fattar hur, men dommarna tyckte väll att vi var ganska bra iallafall, det måste ju dom ha tyckt.
vi gick vidare till semifinalen men åkte ut i finalen vi kom på 6:e plats av 45 st par.

Det blev en liten besvikelse eftersom att vi faktiskt vann Sm förra året, fast igentligen så kan vi ju inte räkna med så mycket eftersom att vi inte var tillräckligt tighta. Vi hade bara tränat en endaste gpng inför sm och förra året tränade vi typ varje dag i två veckor innan för att kunna bli så tighta som vi var då.

Bättre lycka SM 2009 :) haha Sedan så chillade vi med adam Tensta som uppträdde där, vi tog lite kort med honom och kollade när han uppträdde innan vi började röra oss hemåt, mot uppsala. Sedan så var vi äntligen hemma i uppsala
kl: 01.00. :)


Lördag den 7e Juni

Tidigt tidgit på morgonen så fick vi besök av en massa gäster. Sedan åkte Morbror Ante, lillebror & jag till 4H gården oich sen till tivolit i gränby för att vi lovade min lillebror det. När vi kom hem hade mamma grillat en massa gott...mmm mums!

Sedan så skulle jag till sävja på "fest" med selam, adiam & Nicole men när vi kom farm vara det bara en massa äckel där. vi blev kvar i en timme för att vänta på alla andra som redan var på väg dit, för att sedan tagga till stadsparken. När vi väl var framme i stan så hade alla dragit från stadsparken så vi gick till max åt mat och sen åkte hem.. hahah


Jag & adiam, fler bilder finns HÄR!!

Nationaldagen 6Juni

Vi firade inte nationaldagen, eller jag firade inte nationaldagen.
Jag åkte till graneberg med mina kära vänner och firade min och Nikes student.
Vi dracj och åt en massa gott på en filt vid vattnet, lite psykande med alla myggor bara!

Här kan ni se bilderna från kvällen :)




Kippy!!

 OM DU SÅ MYCKET SOM KOMMENTERAR EN GÅNG TILL I MIN BLOGG SÅ KOMMER JAG ATT POLISANMÄLA DIG. JAG VET ATT DET ÄR DU SOM SKRIVER DITT ÄCKEL OCH DESSUTOM SÅ KAN DU INTE ENS STAVA. DU ÄR SÅ HIMLA AVUNDSJUK BARA FÖR ATT FARMOR & ALIEOU & ALLA ANDRA ÄLSKAR MIG TIO TUSEN GÅNGER MER ÄN DIG OCH DIN DOTTER. DRA ÅT HELVETE BARA, Å KOMMENTERA INTE PÅ MIN MAMMAS BLOGG HELLER, VI ÄR SÅ JÄVLA TRÖTTA PÅ DIG, HELA SLÄKTEN. SLUTA LEK ANONYM VI VET ATT DET ÄR DU... SÅ KIPPY FUCK OFF!!

För jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!

Helt jävla underbart. Det är dom enda orden jag får fram nu om studenten.
Det var mitt livs bästa dag från början till slut, ingenting var så där eller helt okej...allt var TOPPEN!!
asså det var verkligen toppen. Började dricka kl 20 över 8 på morgonen och slutade dricka kl. 6 på morgonen en massa timmar senare. Ingen blev föör full och alla vara glada under hela kvällen.

Mottagningen var helt ojämförbar med andras mottagningar, det var helt jävla perfekt, allt var perfekt och maten var såå himla under dunder bar. spruta champange gjorde vi oxå, det va nice när det small och flög ur flaskan!

Kvällen var oxå helt underbar var på BJ och festade järnet med alla kompisarna, pappa, morbror, farbror och hans fru!
Jag var glad över alla presenter som jag fick, inte för att ja inte hade varit glad endå men när jag fick så himla fina grejer så blev det extra mycket glädje i det hela och allt jag fick var verkligen fint och speciellt!

Om ni undrar ngot..fråga??
Jag har nu lagt upp bilder på Bilddagboken Och du klickar hääär------> HÄR så kommer du dit och kan kolla på nästan alla bilder.(det var så himla många att ja inte kunde lägga upp riktigt alla, skulle ej få plats då)

Titta på bilderna, Njut av dom och kommentera gärna - ha en dunder kväll puss å kram alla läsare!


wohooow!!!

Studenten, är i skolan just nu och har hittat på ramsor med klassen, längtar tills vi ska ta tåget och springa ut ..ÅH
Ge mig studenten NU!!!

"Vi vet att ni ser ner på oss, vi skiter vi vi shakar loss
och om ni inte tycker om, eh stick här i from!"

"Vi valde guc för att palla hänga med,
när ni jobbar sover vi och endå får vi EMVEGE,
E-X-3-A- woooow"

image159
Anckarslynan & Cocker!! hahaha

image160
Mathilde och jag

image161
Jag och min loveleeey kusin<3

image162
WINNIE NICOLE MARIE BINTA COKER, VAR NAMNET!!

PIRR PIRR...

Oh my good..!!!
Det pirras som fan i min mage och jag kan inte sova. farmor, morfar och mina kusiner har komit resten kommer imorgon till mottagningen, som vi ska ha i en lokal i nybygård. Shiet vad nervös jag är, vet inte varför...jag bara är det lixom. Det känns som att jag är 8 och väntar på julafton, ni vet den där känslan när man typ ska få något som man längtat efter såå länge och som man vet ligger i ett av paketen.

så känns det för mig nu. Studenten som jag längtat efter i 12 lååånga år, ända sen jag började skolan. Snart kommer den dagen om 4 timmar ska jag upp å locka håret och fixa mig, usch det är som en jätte stor klump i magen och jag mår illa. Har fixat och donat hela dagen idag, allt inför den STORA dagen, MIN stora dag. Nä nu måste jag sova föööör

IMORGON TAR JAG STUDENTEN,
I MORGON TAR JAG STUDENTEN,
I MORGON TAR JAG STUDEEEENTEEN
FY FAAAAN VAD JAG ÄR BRAAAA!!!!

image158

Kvällen

Har precis kommit hem..mm jag vet att det är sent, men endå jag hade så trevligt ute med grabbarna, syrran och hennes kompis och hundarna, mys mys  ska sova nu OM jag kan, annars får jag väll pussa lite på khaled så jag kan sova gott sen. God natt :)

Alex & Cody

Syster & Jag

Banaz

Sina & Bollen

Khaled & Bollen


Hår och tankar runtomkring

Igår åkte jag och sessen till sthlm å härjade. Jag skulle göra hårförlägning nu inför studenten, eftersom att jag vill ha långa och stora lockar i håret. vi kom fram till min faster tuti som bor i Jakobsberg vid 5, fast  än att vi igentligen skulle ha varit där redan kl 2 på dagen men men, det är Binta vi talar om och jag är alltid SEN.

Vi fixade håret och sessen fick flipp på mig för att hon också ville ha långt nu till DHQ tävlingen den 12:e juni så hon ska göra håret nästa helg tror jag. Jag färgade ju håret igår med, skulle färga min färg men det blev faktiskt mörkbrunt och jag har jätte ljusbrunt hår, men det blev fint endå, jag tycker själv att jag passar med mörkare eller svart hår fats mamma blir galen när jag har det för hon gillar min hårfärg eller ljusa slingor.

Hon säger att eftersom att jag har så ljusa ögon och hy så passar det bättre med ljust. men det tycker inte jag, tur att man får tycka som man vill va ;). Hur som helst hårförlägningen blev skit bra, kan det bli annat när ett proffs gör?...Nej!
Tuti är verkligen duktig, hon är verkligen ett proffs. det finns ju tusentels olika stilar man kan göra en hårförlägning på och jag gjorde den som hon brukar göra på mig, fast jag har haft lite allt möjligt, har haft min egen stil med.

Jag vill bara säga tack så mycket tuti. Hon är verkligen duktig och jag har lärt mig av den bästa, se och lär ;)
Igår kväll sent så ringde det en tjej till mig, har aldrig pratat med henne tidigare och jag känner inte heller henne. men hon hade fått mitt nummer av en kompis och hon ville att jag skulle göra en hårförlägning på henne imorgon.
ja visst har endå inget för mig, så det ska jag göra imorgon vid lunchtid ungeffär.

Nu ska jag ner på stan och försöka fixa fram ett personbevis med bild så att jag kan gå ut på min studentdag, annars löser det sig säkert endå, men för säkerhetskull lixom. Nu ska jag ner på stan och träffa min kära kusin Mathilde och sedan ska jag möta Essma som kommer idag från Gävle, det ska bli kul:)

Sen ska jag till Vendelas skola coh dansa å öva inför SM som är på lördag och söndag och efter det ska jag till Norby och vara barnvakt åt Ansgar, en riktig sötnos måste jag säga. Även om jag varit ute med det mesta i sista sekunden så känns det faktiskt som att allt börjar att ordna sig inför studenten och "vuxen livet".

Jag känner mig inte ett dugg vuxen och vill inte känna mig det heller, att känna sig vuxen är tråkigt tycker jag. Även om det finns dom gånger jag känt mig det. för er som vet vem jag är och som läst min "blogg" på PA exempel eller någon annanstans kan jag ju uppdatera och säga att jag fortfarande känner mig gammal. För er som inte har en aning om vad jag snackar om nu så kan jag berätta att jag hade jätte mycket ångest när jag fyllde 19 och tyckte att jag var gammal, ja menar nyss var man ju 13 och önskar att man var 15 år så att man fick köra moppe lagligt och helt plötsligt så får man köpa sina egna cigg och så ska man ta studenten....Ååh tiden går för fort ibalnd.

nä nu måste jag ruscha, ska ut med Kiara en snabbis med.. Kram på er!!


Så här blev håret, vad tycks om färgen och förlägningen?? :)
(kolla in noga i ansiktet för jag har inget smink, hahaha)

Här är jag bakifrån, långt hår va :)

Frammifrån

Frammifrån


Nyvaken

Har precis vaknat och kände inte riktigt igen mig själv i spegeln, något var väldigt annorlunda lixom, jaa juste nu kom jag på vad det var ... jag har ju färdat håret. Jag har tagit bort dom ljusa slingorna usch usch, och färgat tillbaka till min riktiga hårfärg och det känns skönt, slippa utväxt och hela köret... nä nu är det S-L-U-T färgat för min del!

Ska åka till sthlm snart med Sessen och göra en grym hår förlägning hos min faster, så det kommer bli väldigt mycket hårförändring nu på samma gång, får se hur många som känner igen mig sedan. Att vara tjej kan vara jobbigt ibland, men jag skulle aldrig vilka vara en kille, fy fan för det. alla killar ser helt likadana ut på studenten svart, vit eller grå kostym. Smycken och sådant kan dom inte ha som vi har och dom kan inte heller fixa med håret så som vi gör..

Allt detta gör jag nu inför studenten som blir av om bara några dagar, känns så skönt. Har längtat efter studenten ända sedan jag gick i 6:an och nu nu nu äntligen så blir det min tur att få ta på mig den vita fula hatten, den är inte speciellt snygg men aja den till hör hela "studente grejen" lixom. Lägger upp en bild innan jag färgade och efter jag färgat och en med hårförlägningen som jag ska göra idag, så får ni säga vilken som är finast :)


Jag med ljust hår på min studentskiva

Jag med ljust hår, här ser man håret bra fast jag ser Cp ut.

 Det här är min riktiga röd/bruna hår färg så ser det ut utan att ja färgat det!

Här är oxå min riktiga hårfärg röd/brun när jag inte färgat det

Här är min riktiga färg och hårförlägning



Hela helgen i ett inlägg.

Fredag:
Vi var hemma under hela kvällen och mamma åkte till Riga i Lettland över helgen med sitt jobb, så vi var ensamma hemma vilket var skönt för då kunde man ha datan hur mycket man ville ...eller aaa nästan man skulle ju dela den med tre till. På fredagen så var vi bara hemma och det kom hit lite kompisar så vi chillade med vattenpipa mm. och hade det allmänt trevligt.

Jai och Mohammed faal rappade/Sjöng och det lät jätte fint :) vi satt uppe hela natten för när klockan var vid 3 insåg vi att det inte var någon ide att gå och lägga sig eftersom att vi skulle vara vid Heidenstamstog klockan 06.00 för att sedan åka till Göteborg. Det hände en tråkig insident vid 4 tiden men som sedan löste sig.

Lördag:
Nåja hungriga och trötta som vi var pallrade vi ner oss till statoil för att handla "frukost" så vi kunde äta den på bussen på väg till göteborg. vi var skit trötta allihopa eftersom att vi var uppe hela natten och härjade och det var även milad men han ville fortsätta att härja på bussen. HAHAHA jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv åt den killens skämt som jag gjorde på bussen på väg dit, helt övertrött å allt. Saba pallade tillslut inte såp han gick och satte sig lite längre fram. Sedan så somnade jag gott på Khaled tills vi skulle stanna första gången.

Vi alla hoppade ur bussen tog en cigg och köpte något att äta, innan vi fortsatte. Jag somnade bums igen så fort vi satte oss på våra platser och bussen började åka. nästa stopp var vid en Mc Donalds i skara där vi käkade och stannade i ca. 40 minuter alla var slitna, trötta och hungriga och det var äckligt varmt så jag behövde något väldigt svalkande och en cigg ;) sedan så somnade jag igen och sov nästan hela vägen till göteborg.

Okeej äntligen framme, vaknade upp och fixade "morgon" frillan lite lätt och bättrade på sminket, sen var det bara att rikta sig in på att ha dunder kul på Liseberg. Åkband och inträdet tog lite tid att fixa, sedan så vara bara att ruscha till första bästa karusellen. Jag och Banaz började med Balder, den var dunder kul..lite läskig men mest kul. Det hade nog inte varit så kul om jag inte hade åkt med banaz. Jag vet inte hur jag ska förklara men om ni bara såg hur banaz såg ut under resan, om ni bara visste vilka ansiktsuttryck och skrik hon gjorde hade ni nog också skrattat lika mycket som mig, jag höll på att avlida BOKSTAVLIGEN och det merkte även dom som satt framför oss.

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA SÄGER JAG BARA!!!
Det finns en bild på mig och Banaz med, ska försöka scanna in den så ni får se, på bilden ser jag mer rädd ut än banaz, men glöm inte att jag satt och as garvade skit mycket under hela resan, hahah

Vi åkte nästan allt som gick att åka.Isa var skit tråkig för hon vågar typ inte åka något, eller jo men inte dom värsta och det e ju dom som är roligast, tycker jag :) Så då fick jag dra med mig Banaz (fick övertala henne många gånger kan jag ju säga innan hon åkte något) banaz är förresten min lillasyster Isas kompis. det roligaste Banaz sa var : " binta du har fått mig att göra saker jag aldrig skulle göra, men när jag har gjort dom så är jag glad att jag har gjort dom, för det var kul" Jag : Jaaa det är ju det jag säger, kom nu åker vi kanonen.

Jag, alex, banaz, sina lurade upp Isa i Bergochdalbanan och det var as kul, hahahahhah hennes ansiktsuttryck och skrik var ro9liga det enda hon sa var : Binta jag kommer döda dig sen och jag svarade : jag älskar dig ochså lillasyster:) Hon tyckte den var skit läskig men när hon väl åkt så var den endå gaaanska kul, så vi behövde inte övertala henne sååå mycket att åka den igen.

Khaled, saba och Milad spelade mest och dom vann skit mycket, hela bussen var full av derast vinster. allt från bra dvd filmer till godis. Khaled hade sååå många gossedjur att det skulle räcka till två ivar till alla vi som åkte med och vi var 50 pers som åkte. så ni kan ju tänka er hur mycket gossedjur jag har här hemma hos mamma, det blev dessutom mabou ganska glad över :)

I spök huset höll jag på att dö, taha (khaleds kusin) gick bakom och höll i mina axlar helatiden och Khaled gick framför mig och fick sår av mina naglar på magen, jag skrek och hoppade till som fan ingen annan var typ rädd, bara jag och alex typ hahaha.. man får ju inte röra något inne i spökhuset men grabbarna rörde en massa saker helatiden och ett tjejspöke flippade på dom, hon flög ut från en hemlig dörr och sa åt dom...

Sedan så kom det en massa spöken och skrämdes, men dte vara typ bara jag som blev rädd och nöp Khaled hela tiden. Sen så kom det fram ett killspöke, när man kollade noga på honom så såg man att han var ung, kanske i 20-årsåldern. han skrämde killarna och gick brevid dom och "spökade", killarna tyckte han bah "B" och sa till honom att dom inte blev rädda och sedan sa dom en massa onödiga saker till honom.

Sedan så kom han fram till mig, jag höll på att bajsa på mig utav rädsla men jag låtsades inte se honom men han stannade framför mig och sa : Vad gör en sån söt tjej med dom här idioterna(han menade killarna, khaled diego och dom för jag var ensam tjej) sedan så blinkade han med sitt öga och gick. Jag tänkte för mig själv, vad fan gör jag i spökhuset, när mycket väl vet hur rädd jag blir, killarna tog bort en del av den rädslan, när dom helatiden hånade varje spöke som kom ut, men tro mig alla hoppade till varje gång ett spöke hoppade fram hastigt, sedan så skrattade dom åt vem som blev räddast och sedan så hånade dom spökena och sa saker i stil med : "tror du att du är läskig eller?" och "ditt spök smink är kefft gjort, du ser inte ens läskig ut".

Söndag:
Sedan så bar det av hemåt, två stopp på vägen hem och alla sov så gott i bussen, ingen pallade vara "jobbig" mot någon annan eller snackade, det var liksom bara Mp3 och sen god natt. vi kom fram till uppsala till heidenstamstorg 06.00 i morse sen skulle man ta sig hem, jag khaled Isa och banaz var hemma vid 06.10, sen var det bara att hoppa ner i sängarna och sova, vi vaknade tidigt för att inte ha sovit någonting, men dte var för att mamma väckte oss vi 13.00 för då hade hon komit hem från Riga, och helt sönder brän efter att ha somnat på deck på båten i solen- hahaha kräfta säger jag bara.

Har varit ute lite med N-gård tjejerna, Jai och dom badade precis i våran pool, nu ska vi till storalek och röka vatten pipa, musigt. Sen så ska jag nog sova, för det kommer jag verkligen att behöva, även om jag har sovit så har jag inte sovit så mycket som jag borde ha gjort, så det ska jag ta igen med att lägga mig tidigt idag för imorgon kommer det också en dag, eller hur?!

Förresten Imorgon så ska jag ju till sthlm hem till min faster och göra en sköön hårförlägning inför studenten, ska ha super långt hår för jag ska ju göra många lockar med =) Ååh nu blev jag glad för snart tar jag studenteeeeeeeeeeen :D WIIIIIIHOOOOOOOOOOOOW

Peace out ska ut nu!

RSS 2.0