ALLT DETTA SNACK OM REGGAETON - HÄR KOMMER FAKTA!!

Lite Fakta om reggaeton (som jag hämtat från olika sidor på nätet så som wikepedia osv..):

Reggaeton har sitt ursprung i Panama och är en mix av musik från Jamaica och Latinamerika. Musiken har influenser från reggae, dancehall, bomba, plena, salsa, merengue, latinpop, bachata, hip hop, modern R&B och electronica. Dessutom är musiken blandad med rap och sång på spanska.

Reggaeton är en blandning mellan dancehallens råa attityd, spansk rap, lite salsa, hip-hop, reggae, en medryckande refräng och slutligen reggaeton-musikens utmärkande drag: Dem Bow beat. Denna latino-genre har sitt ursprung i Panama och Puerto Rico där den växte fram redan på slutet av 80-talet. Exakt hur genren uppkom tvistar fanatikerna fortfarande om... Namnet Reggaeton sägs vara en sammandragning av reggae-marathon, som de ursprungliga festerna kallades, och genren levde länge ett hemligt liv på klubbarna eftersom regimen ansåg den vara vulgär, våldsam och kvinnoförnedrande - skivutgivning och radio var inte att tänka på då. 2004 exploderade Reggaeton över hela världen då Daddy Yankee släppte albumet "Barrio Fino" med hitlåten "Gasolina". Dansen är utmanande och är främst en uppvisning av kvinnans mer sexuella kroppsdelar såsom t ex rumpan.

Ja så det kommer alltså från bla. JAMAICA och USA:S HIPHOP. Det gör alltså inget om man dansar hiphop eller dancehall till reggaeton så länge du håller takten och använder dig av rumpan. eftersom att det är en dans som dansas på ett "sexigt" sätt, man visar ju upp kvinnans sexiga kropps delar så jag anser att det absolut inte är något svårt eller något som inte vilken tjej som helst kan dansa ( we all got the body to make it lixom). Sätt på dig ett par sexiga kläder och gör en koreografi där du shakar lite bara så kan du dansa reggaeton!! För mig Binta Coker så är det här inte ens en dansstil, alltså allt man gör i reggaeton är BAXAT (snott) från (mest) dancehallen och hiphop / electro. så kan du dansa hiphop/street eller dancehall så kan du fani mej dansa reggaeton. Ju mer dans skills du har desto lättare har du (och förmodligen bättre) att dansa reggaeton. För mig är det mer en musik genre och det är något som jag inte alls lyssnar på för 5 öre lixom. Aja sluta säg att man inte dansar reggaeton för VEM SOM HELST KAN GÖRA DET!! sätt på gasolina (eller vad alla keffa reggaetonlåtar heter) och KÖÖÖÖÖÖR fullt ös hemma i vardags rummet bara. Min lillebror som är 7 år är i alla fall TUNG på reggaeton och han kör moves som vi aldrig någonsin har sett!! - hahahaha

Det är för många spansktalande människor som tror dom e bäst och kan mest om reggaeton bara för att dom rappar/sjunger på spanska lixom. Lägg ner skiten här har ni faktan in your faces bitches!!

Den här kommentaren fick jag på inlägget med klippen där vi dansade:
"Jag måste bara kommentera till dig binta, inte för att jag har något imot dig men jag tyckte inte det där va reggeaton. Jag är själv dominikanare och har dansat de i flera år och så där dansar man inte reggeaton, de där va dancehall som du försökte dansa till reggeaton musik." 

"jag är själv dominikanare...." Blaa blaa blaa ... det spelar väll ingen roll för om du nu har dansat så mycket så kan du ju slänga upp en video på dig när du dansar så ska vi nog kunna hitta några fel där med!! som sagt ingen kan snacka vare gäller dansstilen reggaeton det är din egen tolkning av olika stilar så som dancehall & hiphop, salsa bachata, locking eller hur du nu vill lägga upp det. blanda alla shiet och håll dig till rytmen bara ;) Det var allt från mig och nu lämnar vi det här bakom oss, eller så drar ni till en annan blogg och diskuterar detta. För ja pallar inte diskutera det här i min blogg. Nu går vi vidare i livet!!

HOTTEST:
Binta, jag vet att du brinner för din dans och att du älskar dancehall.
Men dancehall är mer än dutty whine och munga låtar.
Dancehall är 20% stå på huvudet och shake it.
Det krävs mycket att dansa dancehall som Keiva, och det finns inte en enda tjej i sverige som dödar på dancehall, ingen skillz, ingen bowdown, ingen ingenting.
Jamaikanska kvinnor dansar sin dans bäst.
Alla andra kan ju pröva sig fram men ingen imponerar som orginalet.
Men forstätt och göra det ni tycker om, men ni kommer aldrig att komma upp på the WOW nivån.

Mitt svar: Ja det är absolut mycket mer än dutty wine och munga låtar, som att jag inte vet det lixom. Ja det finns mycket mer i dancehall än att stå på huvudet och att kuna shaka. Jag brukar säga att det finns två olika sorters dancehall en mer "femiinin vibe" och sen den lite mer "hårda tunga" dancehaller som oftast killar gör (tjejer med). Jag gillar mer den "mjuka feminina viben" då du lär dig kontrolera kroppen på ett sjukt sätt och även om man "shakar" eller "winear" så finns det typ 100 olika sätt att göra detta på och att kunna behärska och röra kroppen på alla dessa sett ( vilket jag e långt ifrån) är något jag verkligen skulle vilja kunna. och ja det krävs mycket för att bli så duktig men du kan inte säga att sveriges bästa dancehall dansare är dåliga. Sillz och bowdown är två mycket, mycket bra dansgruppen (enligt mig) och jag själv dansar i Blackout som också är bra. Vi är tre olika grupper som har sitt ursprung från tre olika städer vi alla dansar dancehall på 3 olika sätt och alla är vi duktiga ( BÄST ) i sverige ( vi bor ju inte på jamaica ) så varför ska vi jämföras med dom?. Det är ju självklart att det finns helt sjukt mycket grymmare dansare i jamaica än i sverige precis som att det finns sjukt mycket duktigare hiphop/street dansare i usa, kolla bara americas best dance crew dom gör grejer som dansgrupper i Sveriga bara kan drömma om. Så ska vi snacka så där så kan ju "vi" svenskar vara stolta över våran smågrodorna som vi e bäst på... eller hur? hoppa runt stången på midsommar afton lixom. Ja jamaicanska kvinnor dansar "sin" dans bäst, usa har sin hiphop/locking/popping (flera street stilar) och vi svenskar kan ju va glada över som sagt, SMÅ fucking GRODORNA!!

Man kan ju inte sitta och tänka så där..? och är det någon eller några som har bäst chans att komma på en topp nivå innom dancehall så är det väll endå någon utav dom kändaste dancehall grupperna som vi precis har nämnt och ingen annan... eller hur?! Skulle några av oss bara sticka iväg till jamaica ett år och dansa så lovar ja dej att vi skulle ha utvecklats med storm och dansat skallen av alla haters! BIG UP FÖR ALLA SVERIGES BÄSTA DANCEHALL DANSARE ( skillz, bowdown & Blackout ) KEEP IT UP!! vi låter inga haters (som säkert själva dansar sämre än oss) stoppa oss =)


Blackout !!
Tack till alla som lämnat fina och stöttande kommentarer =)


Sitter & Ruttnar i min lägenhet!

Nu är jag i alla fall tillbaka i Uppsala och håller på och packar en massa grejer i min LILLA lya som jag lämnar om 2 dagar =) Idag har jag varit i kista Centrum för att köpa en massa "braiga" grejer. Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer än praktiska & tråkiga saker idag. Dans Center ringde mig förresten för att dom ville att jag skulle hålla någon slags workshop då hon som skulle haft den var sjuk, men tyvärr så är jag mitt uppe in en sjujäkla massa saker så oavsett hur mycket jag hade velat göra det så kunde jag inte och det fanns licksom inte tid till det, plus att jag var i Stockholm och kom inte till Uppsala försen vid 22.00 ungefär.  Jag är ganska så trött faktiskt, men endå pigg. Tror nog jag ska gå ut och ta en cigg innan jag ska försöka och sova, eller tvinga mig till att sova för det här går inte. Jag kan inte sitta uppe dom här tiderna och vakna när jag gör och förvänta mig att jag ska vara pigg och redo för en hård och lång dag utan att bli sjuk liksom.
Bles n Love

Tänkte att ni kanske kunde komma med förslag om vad jag borde skriva mer om i bloggen.. alltså vad tycker ni är roligt att läsa om? berätta så ska jag försöka ändra på det om inte alla säger tusen olika saker =)

Schnyyyyg jag e vah =) ( jag lovar det ÄR jag )


Galen Lördag - men mitt liv knäcker!

I lördags när vi kom hem från kryssningen så åkte vi direkt och mötte upp Mathilde och Ice som hade blommor och choklad med till oss vinnare av reggaeton sm 2009. Efter en liten prat stund och smaskande på choklad så hoppade vi på tunnelbanan på väg mot klubben där vi skulle dansa. Väl framme så mötte vi upp "lilla svarta" Maele som vi dansar med. Vi fick mat och dricka och satt och diskuterade tävlingar, uppvisningar och lite allmänt om dans också vidare innan det var dags att inta possition : Dansgolv! Till en början så latchade vi bara till musiken och det var knappt något folk men vi 1 tiden så var det proppat med folk ovh det var hur kul som helst. Har aldrig skrattat så mycket åt en konkurs katt som den kvällen alltså =). Många rök pauser blev det för att komma ut och få friskluft hur "friskt" det nu kan bli om man drar i sig cancer pinnar.

I alla fall, vi fick dricka hur mycket vi ville från baren med och vi är ju inga stor drickare så det blev någon halv drink här och en halv drink där. Ägaren och alla som jobbade där var jätte möjda med vår insats så vi blev bokade nu på fredag med då vi ska komma dit vid klockan 7 för att äta mat tillsammans och träna och då vill dom att vi kör en kortare show och sedan freestylar och får igång folket på dansgolvet, vilket vi lyckades väldigt bra med så nu vet ni hur min fredag kommer att se ut. OM ni vill komma dit och festa med oss ( 18+ självklart) så får ni det, skriver upp vart det ligger och vad stället heter någon dag innan. Dom kör as bra reggae/dancehall musik och ska ha premiär för en ny klubb nu det finn både övervåning och undervång.. rätt mysigt ställe =) Vi fick blommor av en kille som jobbade där med för att vi gjorde ett sånt bra jobb och fick igång folk =).

När vi satt i bilen på väg hem och skulle lämna av mig först så hände en liten "incident" som gjorde att jag och Mathilde hamnade på backen då david kom fram och la en härlig beyonce på mig medans "mi corazon" stod och stressade. Så skulle tjejerna hem men jag lyckades övertala dom att stanna och rätt som det var så hamnade vi i en porsche som en kille körde i typ 100 på en 50 väg =O alltså ni fattar inte hur mycket vi skrev i bilen, i svängarna och det slutade med att ja hotade att öppna bildörren mitt i farten ihopklämd i "mi corazons" knä i framsätet där jag satt, huvudet slog i taket hela tiden och vendela och mathilde trängdes med deras stora afrikanska rumpor i baksätet som är gjort för två smala blondiner (enligt david) haha. Hur som helst så överlevde vi trotts en GALEN bil resa ( jag menar verkligen galen, ni skulle sett oss) och efter den så hamnade vi i en lägenhet där Timo ( en kille som fyllde år) firades, där vi fortsatte dansa och härja (klockan var ca: 04.00) Vi blev kvar till ca. 07.00 då Vendela deckade på festen hon snarkade, dreglade och tog all plats i soffan så ingen annan kunde sitta, folk börja sätta dig på henne. Tillslut så åkte vi hem, tjejerna drog med porschen och jag med taxi - hahaha  efter en sån här kväll så är det ju inte så konstigt att man är helt sjuk nu!! Jag gick utan jacka helatiden och det var svin kallt!
Bless n Love


Maele

Jag, Vendela & konkurs katten hahaha

MATHILDES MIIN HAHAHA

MIN MIIIN HAHAHA ( ser bajsnödig ut )

skåååål bitches!!

Mathilde & Jag ( helt svettiga) Mathildes ragg i vänstra hörnet, hahaha

maele & Vendela

Maele, vendela, Jag & Mathilde ( Svettiga & Söta - paahaha)

vendela & Jag med våra fina blommor i bilen =)

där har vi den galna föraren och den galna bilen, med en skraj vendela som håller i blommorna

Sista bilden, pallante lägga upp fler ;) puss o god natt =)


Bilder & svar på tal!!

Tack för alla fina kommentarer och Mail som jag har fått.
Till dom som tycker det e "tjatigt" att ja står på huvudet : ASSÅ OCH?? DET ÄR JU FAN SJÄLVKLART ATT JAG GÖR DET I EN TÄVLING DÄR DET ÄR POÄNG SOM RÄKNAS OCH ATT STÅ PÅ HUVUDET GET FEEETA POÄNG( det gjorde ju dessutom så att jag vann =)). Till den som sa att vendela fick med sig publiken bara för att hon va tjock : FUCK YOU!! Och till dom som säger att jag inte ska leka att jag kan reggaeton: Nää det gör jag inte heller jag har ALDRIG i hela mitt liv dansat reggaeton för jag räknar inte det som en dansstil ens, det är något som nästan vem som helst kan gör på en klubb när man är ute och festar och reggaeton kommer från DANCEHALL och jag är en DANCEHALLDANSARE. för mig är reggaeton en musikstil (som jag inte ens lyssnar på) och neeej jag gjorde inte bara dancehall i min koreografi jag gjorde typ 3 "typiska steg" som man kan göra i dancehall men vissa av stegen kan man till och med dansa i reggaeton, hiphop & street , som i dancehall finns det ett steg som heter dutty wine ( de tror ja nog ingen missat) men vem säger att bara för att jag kastar med håret i reggaeton eller hiphop att jag gör en dutty wine, ja kanske bara gör en "head- spinn/bang" och till dom som sitter och säger att dom kan göra bättre hoppas jag verkligen att jag få se i SAMMA tävling nästa år, blir så trött på folk som snackar att dom e bättre o hit och dit men inte "vågar" bevisa det, kom och tävla nästa år bara :D Och till dom som säger att vi inte varierar bryr ja mig inte om, för det gör vi visst MEN vi har bara lagt upp videor då vi gör SAMMA koreografier (kortare variasioner eller längre) så det behöver vi inte bry oss om. För ni har verkligen inte sett alla koreografier och vi har inte ens filmat alla :P haha

Det kommer alltid att finnas bättre dansare jag kan räkna upp 30stycken dansare som är bättre än mig och 30 stycken dansare som är sämre än mig. Jag tänker inte att jag ska tävla/träna eller att jag vill dansar för att bli bättre än alla andra jag tränar för att bli bättre än mig själv och det har jag blivigt så det bara skriker om det. Däremot så kan inte folk som inte tävlat sitta och kasta ur sig en massa elakheter bara för att jävlas, skäms ni inte? Tror ni jag springer runt och säger att jag e så mycket bättre än vendela hit och dit bara för att jag vunnit över henne på två tävlingar? neeej för att det finns saker som vendela knäcker på och som jag bara kan drömma om att göra. Man ska aldrig kasta sten i glas hus eller lägga öga på folk. Allt kommer verkligen tillbaka mot en själv bara. Jag älskar att dansa och jag gör det för att jag älskar det och just därför kan jag komma någon vart också. Jag tävlar för att jag älskar spänningen och att vara nervös och nästan bryta ihop innan musiken går i gång och så fort jag e på golvet så är jag i min egna värld och glömmer bort publiken, jag blir en annan person nästan. Jag dansar för att folk blir glada av att se på dans, jag dansar för att jag blir glad och älskar att använda min kropp och kunna kontrolera den SLUTA HATA SÅ JÄVLA MYCKET!!

Och till den som skrev i Vendelas blogg att jag hade fula kläder kan ju hoppa upp, sätta sig på mitt finger och rotera. DET ÄR DANS TVÄLINGSKLÄDER som att jag skulle gå ut så? nej nej nej. Plus att dom dömde till 10% till kläderna och dessutom om dom nu är så fula så har jag ju endå 5000 kronor ( som jag vann) att köpa nya för =) hahahahaha

Här kommer lite bilder från min kamera och en fotografs kamera från själva danstävlingen på båten i alla fall=)


Först ut var Jessica =) (dancehall queen 2007)

Killarnas vinnare =)

Jag påväg ner i en splitt/spagat ( sköön fejje vahh:P)

Men vaaah, det är e väll inte reggaeton? varför står han på huvudet? ere inte bara Binta som gör det för att stajla? Oj jag visste inte att 50% av alla deltagare flippade på huvudet och gjorde saker som volter hjulningar osv.. oj nu känner ja mig lite dum!!

Men HOPPSAAAN, det var visst inte bara BINTA som gjorde en så kallad "dutty wine"..

Tjejen som kom 3:a som representerade MALMÖ =)

Jessica gör sin grej =)

Å vendela fuckar ur =)

Jessica gör sin grej =)

nemen ojsan där står lilla "sossan" (internskämt) på huvudet =)

Tjjejen som kom 4:a =)

Jaha gick den där tjejen också ner i spagat?... vilken tur att binta visade att hon oxå kunde det då, annars hade det varit klippt.

Vinnar paret gjorde flippade luft och saker som inte borde gå att göra med sin kropp, dom var grymma, helt överlägsna och förtjänade 1:a plats. Dom körde hiphop koreografi med mitt i reggaeton, vilket vi gillade =)

Paret som kom 4:a =)


Jag NO.1

Vendela NO.1

Binta&Vendela - Så länge en av oss vann så är vi båda lika mycket vinnare. Vi sitter ihop när det gäller dans, nu har vi ännu en titel och ingen eller inget kan ta ifrån oss den, så fortsätt å lägg ner energi på att hata. Vi är i alla fall BÄST I SVERIGE PÅ REGGAETON TILLS NÅGON SLÅR UT OSS NÄSTA ÅR!!
Srdjan 1:a i Reggaeton SM - herrar!!

Tänkte lägga upp alla bilder från kryssningen, men jag orkar verkligen inte göra det nu så jag bjuder på ännu en dans film från final på båten, denna gång mellan herrarna och filmen ni ska få se är på Srdjan som kom på 1:a plats, riktigt gymm e han och ni ska bara se när han står på huvudet och shakar som mig =). Han gjorde det på inproviseringen men filmen visar bara hans koreografi som också var jätte bra, det syns att han hade tränat i alla fall , och om ni kollar noga och ser hans "dutty wine" så gör han den så manligt och snyggt på något sätt :P haha


Ingen gör Beyoncec- single ladies dans bättre än denna underbarar kille =)

haha tänkte bjuda på ett video klipp som är hus skönt som helst. Så här ser jag ut typ när jag är ensam hemma ( an förekomma när folk är hos mig med eftersom att jag inte är så blyg - haha stackars dom) Örligt talat  blir man inte glad över hans inlevelse och att han verkligen visar att han VILL det här. Han har attityden precis som om han vore beyonce själv =) aja se och lääär gott folk ;)Ps. jag är jätte jätte sjuk och mår inte alls bra från båt resan och jobb direkt efter, så jag orkar inte sitta vid datan idag, bjuder istället på denna underbara man =)


SM i reggaeton (vie

Min insats i själva tävlingen är jag ju inte helt nöjd med, för jag vet att jag kan bättre men det räckte väll tillräckligt mycket för att jag skulle vinna, så bra måste det väll ha varit!  Aja filmen ni kommer att få se nu på mig och Vendela är dom första gångerna vi dansar då vi gick vidare. Det gick hyffsat men när det gäller dans messigt så tror jag nog att både hon och jag förväntade oss att det skulle gå bättre.

Andra gången då vi skulle inprovisera gick faktiskt mycket mycket bättre och jag tror nog att det var där som jag VISADE och övertygade domarna om hur placeringen skulle vara. Jag kände att jag gjorde mitt bästa då i alla fall trotts att inprovisation inte är min starka sida direkt haha. Publiken var som ni också hör i kameran VÄRLDENS BÄSTA PUBLIK!! Och det är så synd att alla inte kan vara så, när man dansar, vart man än dansar. Och Som ni också hör så var publiken mer på Vendelas sida och dom skrek verkligen som galningar så jag var heeelt säker på att hon skulle vinna men det är ju inte publiken som bestämmer och jag har mer teknik och så... även om Vendela hade väldigt bra publik kontakt och utstrålning så ser domarna som kan dans andra saker än en publik där kanske knappt 20% kan dans. aja här kolla hur vi dansade första gången (vet att folk filmade inproviceringen jag måste få tag på filmen) håll utkik på youtube åt mig =).


Jag

Vendela


För att göra en kryssnings historia kort så lyckades jag bra här =)

Först och främst så vill jag bara tacka för alla gratulationer som jag har fått på bloggen, Facebook, sms, You tube & alla mina mail adresser och telefon samtal. Så vill jag tacka IDA för det fina inlägget på hennes blogg där hon skrev om oss och grattade oss, Tack ännu en gång allihopa. Jag tänkte skriva ner lite om kryssningen och tävlingen faktiskt, vet inte riktigt vart jag ska börja bara.

Innan tävlingen så var vi (som ni kan läsa i ett inlägg längre ner) väldigt nervösa och jag kände mig så otaggad på att tävla att det inte var sant. När vi först klev på båten så gick vi självklart direkt in i hyttarna för att lämna våra grejer och till våran stora förvåning så hade vi två rum i våran hytt. Alltså det var en dörr och där kunde man gå in i ett annat rum som vi snabbt gjorde om till en liten danssal med musik från våra datorer som vi hade med oss. Vi fixade våra mixar och tränade lite på vad vi kunde göra innan vi gick upp för att ära en härlig Buffe=).

Folk måste trott att vi var störda i huvudet eftersom att vi åt så mycket mat. Utan att överdriva så kankse vi gick upp för att hämta mat 5-6 gånger efterrätt och olika maträtter å allt. Vi bara käkade på som grisar. Tro inte att vi gick upp och hämtade en kötbulle heller utan varje gång så kom vi tillbaka med fyllda tallrikar (Överfyllda tallrikar). Sedan så var vi mätta och belåtna och vi begav oss mot hytten då vi var så övermätta att man mådde illa och inte orkade röra sig mer men trotts det så körde vi på och dansade loss i vår hytt för att sedan dra på ett möte där alla dansare skulle mötas innan tävlingen. Hur tävlingen gick berättar jag mer om sen. Så efter tävlingen så gick vi ner i hytten och lämnade alla priser och pengarna som vi fick för att sedan dra upp på klubben och festa hårt till as nice musik =)

Folk var glada och dom flesta var väldigt onyktra. Det kändes som att alla var helt hinkade ( fulla) förutom vi som knappt dricker, vi tog en klunk var av en drink sen fick det lixom räcka :P haha. Vi hade skit kul och dansade hela natten sprang runt på båten och härjade när klubben sen stängde klockan 6 så var det dags för att gå och äta frukost men det tog en stund innan vi kom iväg så vi var där vid halv 7 typ. Där inne satt vi och mumsade på ännu mer hahah och blev kvar i ca en halvtimme innan vi drog till hytten och umgicks med folk - haha.

Vid 8 - halv 9 så gick jag in i hytten för o sova, men somnade inte direkt. Vi var uppe en stund, tättade bort sminket också vidare innan vi la oss för att sova. Och när vi vaknade upp dagen efter så var det första vi gjorde att dra till lunch buffen och gaaama, åter igen :P haha Sedan så var det dags för paren att tävla och dom som van var huuur grymma som helst, dom hade ett nummer som man såg klart och tydligt att dom hade övat in och dom kunde det perfekt och VÄRSTA grymma, flippade lyften hade dom med, dom chockade domarna och publiken rejält och att dom kom 1.a var självklart lika självklart som dom som 2:a med som också var hur duktiga som helst =) Efter par tävlingen så var det dags för att städa hytten handla det sista på taxfreen och chilla en stund innan vi skulle hoppa av båten som var framme i stockholm =) Bless n much love


Reggaeton SM 2009

Jag har inte mycket att säga just nu förutom att jag har haft det sjuuukt kul på kryssningen. Alla som INTE var på kryssningen missade något sjukt roligt jag lovar. För oavsett om man inte var där för att tävla så tror jag dom flesta hade sjukt roligt, alla människor var glada och taggade inför ett roligt dygn =)

Det jag vill dela med mig av just nu är att jag kom 1:a och vendela kom 2:a  - så grattis till oss  som blir 5tusen & 3 tusen kronor rikare =) och får en fin titel, polaker,diplomer, dansklasser också vidare =) jag bjuder på en bild, film kommer sen ;)


Inprovisationen - jag och tjejern som kom 4:a

Jag - lycklig när jag tar emot priset och tackar dommare OCH FANS -HAHAHAH (det finns dom som åkte båten BARA för att få se mig dansa - haha och det finns en kille som verkligen är kär i mig efter att ha sett mig dansa)

Killarnas 1:a & Tjejernas 1:a - vi e bäst i sverige på reggaeton, kanske ska satsa på ett starkt par nästa år?

Vendela 2:a Jag 1:a & Jessica 5:a

Det var allt från nu, båten stannar om ca en timme, måste handla i taxfreen innan =) ni får uppdatering senare ikväll för jag jobbar hela natten =) bless n loveUpdate från kryssning

Nu är jag på båten, sitter här i hytten... vi kallar den för dancehall hytten för vi är bara dancehall dansare här som ska tävla och vi alla är mulatter med haha. Hytten e skiiit lyxig och as stor vi har två rum och har bestämt oss för att använda det enda rummet som dans rum =) hihi och varför vi kallar det för dancehall rummet är för att vi spelar BARA dancehall här plus att vi är som sagt dancehall dansare Jessica van swedish national dancehall queen 2007 och kom på 3:e plats 2008 då jag vann den tävlingen och vendela kom 2:a så vi har 1:a 2:a & 3:an av sveriges bästa dancehall dansare (enligt titel) i en och samma hytt coolt =). vi är helt sjuuuukt nervösa hahah vi ska strax gå upp och käka i buffen asså shietb vad gott, det längtar jag efter och nu har vi börjat åka... bye bye stockholm/sweden hahah im going to finland =). Vi har bestämt oss för att spela in en massa videor med så ni får lite video bloggar snart =) kraaam på er från våran hytt!!
ÖNSKA OSS LYCKA TILL!! BLES N LOVE


Så sjuuukt nervös!!

Hello, Jag har lovat mig själv att uppdatera så mycket som möjligt innan och efter tävlingen. Nu sitter jag i alla fall på tåget på väg till stockholm, ska möta upp Savi, Sap och company för att shoppa lite kläder, en snabbis. Det blir verkligen en snabbis för jag ska vara på silja lines terminal klockan 18.00 ( varför känns det som att jag inte kommer att komma i tid?) aja, alla tävlande och dommarna ska mötas klockan 18.00 och båten avgår klockan 19.00 tror jag det var. Alltså jag mår fett dåligt, jag är helt sjukt nervös. Vet inte om jag vågar alltså scenen e skit stor och jag hoppas vi inte ska köra på den stora och hoppas för all del att jag absolut inte är först ut i tävlingen då AVLIDER jag på plats, det kan jag lova!! asså jag skakar typ ju mer jag tänker på det faaaan alltså jag brukar inte ens vara så nervös när jag uppträder eller tävlar men nu den här gången är det helt sjukt hur nervös jag är. Folk sitter typ och kollar konstigt på mig på tåget för att jag e nervos ( eller det känns som det i alla fall... att dom ser att jag e nervös)


Jag vet inte riktigt om hur länge jag kommer att uppdatera men förmodligen så fort jag kommer till terminalen eller båten... här får ni en färsking direkt från tåget =)


Svar på era frågor =)

God morgon, jag svarar lite på era frågor nu när jag har lite tid över (egentligen inte) måste fixa med musik och packa en massa massa kläder, så jag hoppas det går snabbt. Jag har valt ut några enstaka frågor =)Jasmine: På dina klasser i stockolm, får man lär sig att i princip dansa som dig? Diggar att du kör den stilen av dancehall som du gör för det är inte många som gör det här i sverige. Oftast är det mer hård dancehall med bara steg, men jag vill köra mer "kvinnligt". Skulle inte banga på att lära mig att stå på huvudet också haha :P :D så är det de du gör på dina klasser?
aja fortsätt skriv, din blogg är rolig att läsa! :)
Svar: Ja man får lära sig att dansa som mig =) vad jag vet så är jag den enda som lär ut på det sättet ( dock så har alla dancehall dansare sin egen stil)Men det här är ju min stil hur jag dansar så ja det är den jag lär ut, det vore ju lite dumt om jag lärde ut någon annans stil:P det kommer att starta nya kurser med mig både i Uppsala och Stockholm så håll utkik i bloggen =)

A: vart går du ut om du går ut i stockholm? & var går du ut i uppsala?
Svar: jag går inte ut så ofta men om jag går ut i uppsala så är det väll dit kompisar vill. eftersom att jag går ut här bara om någon fyller år eller så...


alexandra: gillar din blogg, och du är otroligt snygg och snygga jeans, vart är dom ifrån? :) puss pårej
svar: tack så jäte mycket och fan vad kul att du gillar min blogg, dom är från vero moda =)

karna: Ni är fan grymma :)
Oye en tjänst/fråga, vilken är låten som spelas i första videon vid tiden: 1,45. Skulle vara underbart om du skulle vilja avslöja det :)
Ha det bra och lycka till med allt!
svar:  Jessy matador - decale gwada tack det samma =)

kristina martino: va fin du är.
jätte kul att läsa om din dans tkr jag. du e grym
svar: Ja det blir ju mycket snack om dans, men just nu på hösten så kommer det att dyka upp sm tävlingar i olika dansstilar och andra tvälingar och uppvisningar så det är bara bra om du gillar det, för det blir en hel del. Men jag ska försöka kombinera med annat med. tack så jätte mycket, kram

Anonym: Hej binta! måste bara säga asså du är så sjukt bra på att dansa, och din utstrsålning, älskar hur du ler när du dansar! visar verkligen att du brinner för det du gör och älskar det, och du är bäääääst!
svar: Hejsan, tack så mycket.. tro mig det värmer i hjärtat när man får sånna här kommentarer som handlar om sånt som man själv älskar att göra lixom. Fett gullig kommentar, tack så jätte mycket =)

Och tack alla andra för era fina kommentarer men jag hinner inte svara på alla (trotts att jag hade lite tid över). Ni har börjat skriva mer och mer kommentarer och fler och fler besökare droppar in på bloggen och jag har uppdaterat mer den senaste tiden. Jag hoppas det fortsätter så här för som sagt det är roligare att skriva när man får feedback utav sina läsare, vilket gör en mer motiverad till att skriva och uppdatera mer. Nu måste jag hoppa in i duschen för jag har en SM tävling att förbereda mig inför och det är mycket som ska fixas och jag är skiiiit nervös!!!

Jag älskar dig....

och tack för att du gav mig ett album som jag redan spelat sönder =)


HAHAHAH- jag dööör

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
jag dööör verkligen av garv när jag kollar på den här videon. hahahah Fy fan vad rolig den är alltså jag kissar typ på mig, hahahahhaha hunden är så ful men endå så söt den här kollar jag på när jag e så sur och lack för att bli glad igen =) hahah och tro mig det hjälper. ( enligt Hareg så är det bara jag som har sån sjuk humor, hon tycker den är tråkig)

 

 


Så här ser min dag ut... typ!!

God morgon, idag har jag en massa saker att fixa inför tävlingen imorgon, och JAA jag är skit nervös, asså överdrivet nervös, vill typ inte tävla haha. Vaknade för ett tag sedan och sitter redan och snackar med en massa folk, samtidigt som jag bloggar och samtidigt som jag fixar mig, hahaha. Jag ska iväg till Stenhagen och dansa, träna först inför tävlingen och göra klart koreografin sen ska young Vibez ha träning och direkt efeter det så drar jag ner mot stan och har möte med Uppsala dans center om framtida jobb också vidare, så vi får se hur det går och vad dom vill att jag ska göra osv...=).

Sen måste jag tvätta, packa och fixa mig och åka in till stan och köpa lite kläder ( tror jag gör det imorgon i Stockholm i stället ). Det är så mycket som händer nu i helgen och jag e helt förvirrad och vi har så många bokningar fram över och det är mycket jobb med dansskolan. dans, dans, dans... men det gillar jag. Jag kommer att uppdatera direkt från båten så länge mitt internet funkar eller om dom har trådlöst internet på båten, jag gör så gott jag kan... tror det fungerar så länge vi är på svenskt vatten i alla fall. Sitter med Hareg a.k.a Hagge och vi håller på och ska fixa oss nu, innan jag sticker iväg. Bless n Love


Chelsea i can se your halo!!

Det här gör bara att jag älskar den här kvinnan ännu mer!!
Fan vad fint att hon gjorde det och den här tjejen kommer att ha ett minne för livet, att få stå med sin störst idol på scenen. Det var fint gjort av Beyonce och det här är bara en utav tusen anledningar till varför jag älskar den kvinnan. Hon har finast kropp också, den dödar verkligen!!


Kläder, dans & kärleksfulla sms - allt i ett!!

Jag kom precis hem till min lilla lägenhet i Uppsala. Jag har ju varit i stockholm ett par dagar och dansat, och jobbat en hel del. i söndags så åkte jag hem till min kusin Sap för att hämta min data laddare och umgås en del, kvällen slutade dock inte som planerat och helt plötsligt så hade vi hamnat hemma hos Teo där somliga tog över hans säng - hahahaha stackarns Teo. Jag har övat en del till reggaetin Sm med som startar på fredag och jag fick ett mail från en tjej vad hon tyckte lite allmänt om min blogg men hon ville också att jag skulle skriva helt ärligt vilken plats jag tror att jag kommer på och om jag ska vara helt ärlig och bara säga vad jag tror så är det 3:a eller 2:a, juryn är hårda och jag har ju inte sett alla tjejer dansa, vet bara hur dom från stockholm dansar och jag tror nog att dom flesta kan sin koreografi så här två dagar innan medans jag började lite smått att komma på steg ( det är så jävkla svårt när man aldrig dansat reggaeton förut och verkligen inte tävlat i det)

Förra gången (i semifinalen) så var det lite för mycket dancehall men det känns som att reggaeton bara handlar om att shaka, på olika sätt, aldrig stanna utan shaka fullt ut i en och en halv minut ( vilket är mycket i dans ) Alltså jag vill göra något annat än att bara shaka, men tror nog att det blir till o shaka en hel del i alla fall. hade tänkt att börja mixa ihop några låtar till blackout med och i morgon har Young Vibez träning, ska se om jag hinner filma dom en liten snutt så ni kan få se (någon bad om det för ett tag sedan) Och efter det så kör jag och vendela stanhårt på koreografin inför tävlingen ( dagen innan och jag vet det är så opassande) hahah. Hur som helst så ska det bli skönt att komma bort ett tag och kryssning har ju ingen dött av ( eller, jo kankse någon som blivigt avslängd från båten ) men mycket fest tror jag nog det blir. jag själv har ju inte heller festat på ett bra tag så kul ska det bli och en massa shopping i taxfreen blir det med och jag är 20 så jag hade tänk köpa fin sprit flaskor som jag ska ha hemma ( bara för att dom e fina å titta på, hade tänkt börja samla som min morfar).

Jag har skit tråkigt, asså ärligt talat jag är absolut inte trött, jag är helt rastlös och jag skriver en massa onödigt skit i bloggen. Vem fan vet inte att jag e 20 lixom ( det står på headern) och vem fan vill veta om jag ska börja samla på fina sprit flaskor? snacka om att jag bara svamlar för tillfället!! Jag e hungrig, vill gå till max... men inte själv vill du göra mig sällskap? Jag har fått ett långt, kärleksfullt och väldigt rörande fint sms av en viss person som jag ska läsa en gång till ( för det är så fint & gulligt skrivet ) och sedan så ska jag svara på det. Jag va en sväng förbi mamma med, där det var fullt hus SOM VANLIGT!! aja men nu svamlar jag ju bara ... är jag kanske över trött? aa kankse!  Bless n LovePs- ni undrade vart jag köpt grejerna jag visade bild på och båda byxorna/leggingsen är från vero moda ( otippat jag vet, jag blev lika shockad när jag såg dom där) och koftan som jag hade på mig idag med är från H&M (barn avdelningen. lilla jag kan ju ha kläder för 10 åringar) hahahahha


En snabb update!

Idag kommer inte jag att hinna skriva en massa inlägg för nu sticker jag iväg och ska käka med " mi corazon" sen ska jag möta vendela och så ska vi dansa ock träna på koreografin inför Sm finalen som är nu på fredag på en utav silja lines båtar, galaxy =) Men jag bjuder på en färsk nytagen bild =) bless n love
Allt om reggaeton SM i helgen =)

Hello =)
Igår så gick dansen AS bra, vi har börjat på en ny koreografi som e tung, än så länge. Den e svår men tung =). Efter hiphopen så traskade jag och Vendela vidare till CDS där vi skulle köra reggaeton och låna lokalen till att träna en hel del och komma på låtar osv.. nu inför SM finalen som är nu på fredag =). Jag blev as taggad igår efter träningen och känner att jag verkligen är redo inför fredag, vilket känns bra för det är inte alltid man känner så. Jag hoppas det går bra och hoppas självklart att jag vinner men jag vet att jag har en hel del tjejer som är super duktiga som jag måste vinna över och det är bara skönare att känna att man har motstån så man gör sitt bästa. måste bara säga att vissa utav tjejerna är dock en "enkel match" och ja svär på att dom bara gick vidare för att det var 4:a stycken som var tvungen att representera varje stad som är med i tävlingen. Jag tror att någon från stockholm eller sundsvall plockar hem segern och blir 5000 kr rikare i alla fall.

Jag har alltså valt låtar och mixat ihop lite, påbörjade den igår och avslutar nog den i natt, haha. Så lite fakta om tävlingen då. det har ju varit två stycken del finaler då man plockat ut 4 stycken tjejer som gått vidare av en massa tjejer. Sedan så var det Semifinal då 4 stycken av dessa 8 tjejer skulle gå vidare till den stora finalen som är nu på fredag på silja line, en 24:a timmars kryssning med mycket dans och fest. Det är 4:a stycken som representerar varje stad och städerna som är med är : Göteborg - Kalmar - Malmö - Norrköping - Stockholm - Sundsvall, så det blir en hel del tjejer =)

Kryssningen är alltså nu på fredag den 25:e September och vi kommer hem på lördag den 26:e september, vad jag vet än så länge, så är inte båten helt full proppad (trotts att alla får sina pengar på fredag) det fanns i alla fallö hytter kvar igår, inte många men en del (dom dyra typ, hahaha skojja) men så för er som känner att ni jätte görna vill komma dit och dansa eller bara festa gärnet med en massa glada människor så kan ni gå in HÄR och boka =) självklart så kommer det att filmas och läggas upp en massa bilder och klipp från kryssningen här på båten men säker inte försen några dagar efter för samma dag som vi kommer hem så har Blackout blivigt inhyrda av en klubb (som hämtat europas bästa dancehall dj) vi får kläder av dom och drinkar för att springa runt och mingla med folk och dansa hela natten och vi ska vara där klockan 7 och båten kommer in klockan 6, så JA, jag kommer att vara slutkörd men jobb är jobb och mitt jobb är så JÄVLA UNDERBART roligt =) haha. aja jag har precis varit och solat ( börjar bli blek nu) så jag ska hoppa in i duschen sen så ska jag och "mi corazon" sticka iväg och käka något mumsigt för jag döör av hunger. vi hörs i natt eller imorgon =)

Bless n Love


Vendela & Binta för ganska så exakt en månad sedan =)


Trey songz - Famous

Asså den här låten är så sexigt bra, pumpas på högsta just nu i mina hörlurar för att inte väcka någon annan i det här huset =) haha. Lyssna på den och skruva upp på högsta volymen sen sätter ni på repete och somnar in och drömmer söta drömmar =).ps. himen e den stöörsta tönten


Shopping =)

Det jag fick med mig hem från stan i lördags var ...

2 par leggins
1 kofta
1 hårfläta
1 par örhängen =)Fredag =)

Fredagen började jätte bra och jag och min bästis åkte in mot stan och käkade en fet sallad på cupido (så passande) efter det så gick vi för att titta om det fanns någon som jag ville ta med mig hem men vi hittade inget, inte under stress i alla fall. Vendela, Papis och vendelas lil brotha kom coh hämtade upp mig på stan med världens finaste  konkurs bil - hahaha. Vi åkte mot stenhagen för mr. paps skulle hålla sin klass. Det var skojigt och vi flaxade runt där i danssalen. Koreografin han gjorde till eleverna var tuuung (vi borde haft den). Efter det så åkte vi hem till vendela och käkade och släppte av hennes bror för att sedan åka hem till mamma och släppa av min lille bror. Jag, vendela, Mathilde och Robin hade skit tråkigt, fick flipp och drog till Stockholm på en natt fika. Vi tog ett varv runt staden snackade innan vi hamnade på ett cafe som har djur i sina bakverk och hårstrån på mackorna och pajerna var SMAKLÖSA!! hahaha aja nog snackat om fredag, här kommer bilder från dagen i danssalen och natten i stockholm =)


Binta

Det går inte så bra i jeans :P

Binta & papis in action =)

Dancehall queen & dancehall prinsess

Vendela & Robin

Två små apor :)


Binta & Nicco på bräda

Jag tänkte ge er en uppdatering från torsdag  eftersom att min data inte hade några batterier och min laddare var i stockholm, hemma hos sap så jag kunde inte uppdatera. men i torsdags i alla fall så hade Young vibez sin första träning vilket gick jätte bra, två utav tjejerna har fått en tung koreografi som dom ska köra ihop sedan i det långa nummret. Efter träningen med Ýoung vibez så åkte jag och min sambo mot stan för att käka subway, vilket satt perfekt efter en hård träning och mycket tänkande. Jag och Nicole åkte hem till henne och fick någon konstig flipp från ingenstans om att vi skulle lära oss att åka skate board (stavning?) - alltså hahahahhahahah säger jag bara.

Det var skit kul vi hittade en tunnel som vi åkte in och ut i ett par gånger,skit kul och jag kan svänga å hela faderullan =) jag funderar på att köpa en bräda!  eller kanske INTEEE!! hahah. Vi filmade när vi åkte med, så jag delar med mig av det hela här i bloggen, det är bara att starta klippen. Efteråt så upptäckte vi att tiden hade sprungit iväg så vi begav oss hemmåt och jag somnade snabbt framför tv:n =)  Bless..

 Nicole på brändan


Jag på brädan =)Pics


Blackout på stan =)

I lördags så vaknade jag och vendela upp tidigt för att fixa oss, fixa mixen och klä på oss innan vi åkte mot stan där vi skulle ha dansuppvisning mellan Åhlens och forum gallerian på en liten scen. Mathilde kunde inte vara med eftersom att hon var sjuk så jag och vendela gjorde vårat bästa utan henne =). Jag måste erkänna att koreografin ser lite konstig ut, utan Mathilde. Eller inte bara för att hon är med men för att vi bara är två stycken och det var första gången som vi bara var två stycken då vi körde den. Aja det gick rätt så bra trotts att vi var as trötta och inte pallade dansa. Men jobb är jobb och måste man så måste man. Första gången vi dansade så var vi as trötta men andra gången så var det bara kul =) Efter uppvisningen så shoppade jag lite i stan och sedan så åkte vi till gränby c för att shoppa vidare. Jag och lillasyster Ice blev avsläppta hemma hos mig där jag städade och tvättade. Vi båda två var as trötta och pallade inte göra något alls, vid 12 så kom vi på att vi inte ätit något på heela dagen, inget annat än en macka till frukost så vi gick till max och käkade och efter det så gick syrran hem till sig och jag mötte upp "mi corazon" och kollade på tv en liten stund innan jag somnade =) Här har ni filmer och bilder från uppvisningen =) Bless n Love =)


Snabb update

Goood morgon, nu har jag precis mixat klart och sticker till stan med vendela för vi ska ha dansuppvisning två gånger, på någon scenen i stan typ.. äh jag har egentligen ingen aning vet bara att vi ska dansa typ. Efter dansen så ska jag shoppa i stan för det var ett tag sedan, vi hörs lite senare =) bless n love


Sämbou & Jag = New York

God kväll mina glada blogg läsare, nu har jag fått tillräckligt med kommentarer så nu får ni en uppdatering. Juste nu sitter jag hemma hos Sambo och luktar curry. Jag har käkat fetaste curry mackan på subway och jag luktar fortfarande curry, plus att jag har ont i magen. Idag blev jag väckt vid halv 12 ungeffär då sambo plingade på min dörr och möttes utav en ny vaken och väldigt trött Binta. Efter det så fixade jag till mig, duschade, städade och käkade innan jag drog iväg till danssalen i stenhagen för att träna Young Vibez. Dom fic sin första korreografi idag och riktigt nöjd blev jag med den... med tanke på att jag gjorde den på plats och tjejerna satte stegen på slutet väldigt bra med =). Det har varit en välsigt seg dag idag och jag längtar bara tills det ska bli helg, är faktiskt lite smått sugen på att gå ut, det var ju ett bra tag sedan jag klubbade... men tror endå inte att jag pallar det, om jag ska vara helt ärlig.

Jag blir nog kvar i Uppsala i helgen i alla fall, känns skönt faktiskt.. men man vet inte om jag får någon flipp och drar till Stockholm. Jag har ju en tendens att försvinna så där, helt plötsligt. Är det någon annan än jag som har fastnat på spelet restaurant city på facebook?? aja det är galet kul och är typ det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag sover... haha det är sjukt beroende framkallande ( Tack savii ) hahaha det är typ lite grann som sims, om ni spelat det... fast det är roligare och inte alls lika komplicerat =).

Sitter som sagt hos sambo som har flyttat till min sida av stan och numera så bor vi grannar yeheey =) Nu hinner vi umgås mer när vi bor så nära eftersom att jag oftast är i Uppsala en snabbis bara, har typ glömt mina vänner :O nää skojja bara haha men det blir svårt att hinna träffa folk om man kanske bara har någon timme över, för oftast så är jag ju bara här när jag dansar. Jag pratade precis med Mi corazon som kommer och gör mig sällskap ikväll, det blir nog bara tv och mys ikväll och inge mission för jag är faktiskt redan väldigt trött =)

Ska vara social nu mot folket, men vi hörs imorgon under dagen (deroende på kommentarerna)

Bless n Love

Lite av era frågor som jag svarat på...

Så många kommentarer som jag hade på inlägget då jag skrev att jag skulle strejka ska jag ha på varje inlägg jag skriver, och nej jag svarar INTE på frågor om det inte e fråge stund för det blir så jääävla jobbigt för ni alla frågar SAMMA saker heela tiden och trotts att jag gett svar så är det alltid någon jävel som inte har sett just det inlägget. Vissa frågor svarar jag på i inlägg, vissa frågor på kommentarer och vissa frågor svarar jag på mailen, vilket är lättas tycker jag. Jag har oftast brottom när jag sitter vid datan ( inte alltid, men oftast) så det jag oftast gör är att bara gå in och acceptera kommentarer. När jag väl har lite annan tid över så går jag in och skriver ett inlägg och har jag jätte mycket tid över så svarar jag på alla mail (vilket är en del varje dag och har det gårr någon dag så är det ännu fler) vilket gör att gå in på varje inlägg för att svara på kommentarerna sen gå in själv för att acceptera kommentarerna är bara såå jobbigt. vill ni vet något om något klädesplagg eller så och jag ser att det är fler som undrar så skriver jag det i ett inlägg...

Frågor angående mitt giftemål tänker jag absolut inte diskutera på bloggen. Och för er som fortsätter att tjata om det : Jag har inte svarat på era frågor kring det och ni borde själva förstå att det är jävligt privat... JÄVLIGT PTIVAT för en blogg i alla fall. Det jag vill berätta och säga om det har jag redan gjort på bloggen, vet ej om jag skrivigt så mycket om det tidigare då vi var gifta, jag har ingen aning men ni får väll gå tillbaka i arkiv och kolla. Jag har skrivigt det jag vill att ni ska veta i allafall, vilket inte är mycket, men thats it. Till dig som undrade om mina lår och om jag tränar något annat... svaret är nej. Det är bara dans som jag tränar =) Det där men vart jag har köpt dom svarta handskarna finns med på den senaste frågestunden (ni måste börja läsa saker ordentligt) dom finns överallt gina, punktshop, army, olika små punk affärer i stockholm...

Fler videor när jag dansar kommer absolut att komma upp, jag lovar =) Det heter och heter..... kolla om jag hadde tagit "min lilla mening" från rastas (som du påstår) så jaa då kankse det hade varit fel men hahaha jag har verkligen inte gjort det, det va något som dök upp i mitt huvud för längesen och då skrev jag det i ett inlägg, sen dess har jag typ alltid skrivit det och det är en grej istället för Peace n love min e lixom Bless n love... jag är INGEN rasta, vill inte vara någon rasta och jag snackar inte rasta...

Och nej jag kan inte säga alla låtar, men några. Step out-busy signal  bend over-dx  tony matterhorn-dutty wine
mr.vegas-hot fuck doctor-funky dancehall  lil wayne-obama  ....

Det var lite random frågor som jag svarade på men om ni verkligen vill ha svar på något så VÄNTA TILL FRÅGESTUND ELLER MAILA!!! och när jag säger att ni ska kommentera mer då menar ej jag att ni ska kommentera med frågor ( någon skrev : de inge kul o kommentera när du aldrig svarar på det) Det jag menar är att ni ska kommentera det jag skrivigt om!!! aja nu ska jag äta frukost sen back to U town...


BLESS N LOVE

NATTKNAPPEN FINNS PÅ MIN MOBIL FRÅN OCH MED IDAG!!!


Nu finns ett telefonnummer man kan ringa om man är ute och går på helgkvällar/nätter och vill ha sällskap i luren medan man går.
Man talar om var man är, vem man är och var man ska, och har linjen öppen medan man går och skulle något hända så ser personen i andra änden, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp. 
 Vidarebefordra detta till alla kvinnor du känner, och knappa in numret i din mobil!

Tel Nattknappen", polisens jourtelefon nr. 08-504 466 66

Det här meddelandet fick jag i ett mail idag av min farbrors fru Emma. Jag tycker det är skit bra med såna här grejer för det händer så sjuka saker nu för tiden, och om det händer något så vet man också att man får omedelbar hjälp vilket känns väldigt tryckt=). jag är själv mörkrädd och har varit det sedan jag var liten, nu mera så klarar jag i alla fall att gå hem själv men förut så sov jag ALLTId hos en kompis eller så sov en kompis hos mig VARJE helg då vi visste att vi skulle vara ute sent och vet att min mamma tyckte det var bra att jag va så för då visste hon endå att jag alltid var med någon och inte själv. men nu mera så vågar jag ( även om jag rusar för livet efter att ha inbillat mig att det prasslar i busken)

plus att jag bor själv så om någon följer efter mig skulle den till och med kunna förfölja mig hela vägen in och sen typ göra något med mig i min lägenhet utan att någon hör, men nuuuuu när jag kan ringa detta nummer så kommer jag att göra det vaaarje gång som jag går hem själv... det kan vara extra bra för dom som är ute på krogen mycket och dricker sig fulla för man vet aldrig vem som följer en hem efter krogen, det har hänt mig... men som tur var så var jag i nyktert tillstånd och släppte inte in någon i min port. Så till all the girls som läser min blogg, ring detta nummer om ni känner att någon följer er eller bara är osäkra ... ta det säkra före det osäkra man vet aldrig!!!

Bless & God natt


Däänsa däänsa!!

Åh vad kul, jag fick precis ett samtal från Dans center i Uppsala som vill att jag ska hålla en workshop vecka 44 då det är höstlov i Uppsala. Jag ska alltså hålla en workshop i dancehall och innom två veckor så ska vi träffas under en fika då vi ska diskutera eventuellt framtida jobb och lite kring workshopen. det ska bli skit kul. Ska dra nu för jag ska hem till Sääävii =D


ingen strej - men rösta tack!!

Okej, det där med strejk är inte riktigt min grej, kul att 5 pers brydde sig om min blogg i alla fall och kommenterade :P hahah. Det har kliar galet i fingrarna eftersom att jag har suttit vid datan väldigt länge men inte skrivigt för att jag hade tänkt strejka, dålig dag att strejka på dock för det är just idag som jag inte har så mycket för mig att jag skulle ha tid till att skriva en hel bok (nästan) haha. aja jag tänkte dela med mig utav en länk, vill att ni trycker på länken här och går in och röstar på min blogg som "årets blogg" tror absolut inte att jag vinner ( VET att ja inte vinner), eller har så mycket som en liten chans ( det tanke på vilka som är med och nominerade, spikat att typ blondinbella eller kissie eller elin kling vinner) men det är en kul grej, skulle vilja veta hur många röster man kan få. Så om ni nu e snälla och kärleksfulla, vare sig ni älskar mig eller hatar mig kan gå in och bara rösta på min blogg. visa lite lojalitet mot den blogg ni läser o rösta på mig nu. En FET länk blev det med hahah!!

BLESS n LOVE!!

JAG HAR GJORT ETT LITET FEL... SORRY

DANCEHALL KURSEN SOM BÖRJAR NU PÅ ONSDAG ÄR INTE I EN HALV TIMME BARA, UTAN DEN ÄR I EN OCH EN HALV TIMME JAG SKREV FRÅN 17.30-18.00 VILKET INTE STÄMMER!!

DEN ÄR FRÅN 17.30-19.00

BLESS N LOVE (STREJKEN FORTSÄTTER, HUR GÄRNA JAG ÄN VILL UPPDATERA. SITTER HÄR Å GÖR INGENTING Å DET KLIAR I FINGRARNA, MEN SKA VÄNTA TILLS FLER KOMMENTARER RAMLAR IN)

TONÅRSDOTTER.BLOGG.SE HAR SVERIGES SÄMSTA LÄSARE!!!

Ni är skiiiiiit dåliga på att kommentera!!! Alltså verkligen heeelt kassa läsare jag har. Ni som väl kommenterar behöver inte ta åt sig men ni som inte gör det kan ju göra det. Alltså jag tror jag har sveriges tråkigaste läsare, för att ha så många läsare som jag har men att aldrig få någon kommentar e ju skumt!! JÄVLIGT SKUMT!!

jag tycker det är kul när ni kommenterar skiiiit kul, till och med om ni skulle skriva en kommentar som " du är skit ful och din blogg suger" och även fast alla vet att jag inte skulle acceptera den så tycker jag endå att det är kul å få en sån, hahahahha även om jag tar bort den lixom :P hahah.

Aja det var allt jag kommer att skriva idag (kanske på flera dagar/veckor) ...tills ni börjat kommentera i alla fall. Jag gör en liten blogg strejk!! peace out, ni får inge bless n love!

 


Dans videor =)

Tänkte visa upp lite videor på dom som kommer att köra dansklasserna på Studio 018 i höst.
Det är inga serriösa videor som vi spelat in, utan Mathilde har bara börjat filma när vi vart i danssalen, haha.
hittade dom på Youtube och tänkte dela med mig =). Bless

Det här är Papis "Black shadow" sow som kommer att köra hiphop/Street karaktär på Fredagar =)och Det här är Oliver som kör krumping, riiiktigt tung e han =)Oss tjejer har ni ju sett en massa videor på men hittade faktiskt en annan video från när vi uppträdde på Urf då man ser alla hela tiden och tydligare, det blev inte lika nära. Men det är bara tre stycken av oss tjejer som kör i Blackout nu =)


Allmänt snack!!

God morning.
Igår så gick det bra med dansen trots att det blev lite knas med sladden för någon hade snott sladden så vi inte kunde spela musiken från ipoden, så det fick bli skivor och mobilen. Efter det träningen så mötte jag upp "mi corazon" hahah och vi åkte och käkade och umgicks en stund innan jag blev avsläppt i skarpnäcka hos Sap. När vi kom hem så somnade sap nästan direkt, medans hon sov så satte jag på webcam med skit många vänner på min lista och filmade bara henne medans hon sov, hahahahhaha fett kul var det för hon vaknade upp typ tio gånger och flippade. jag skulle spala in en video blogg medans hon sova med men hon han vakna och vara vaken ett tag precis när jag skulle göra det. hahaha Aja jag somnade efter en liten stund efter att ha snackat med savi och laddat ner låtar :P hahaha..

Nu är sap hemma från skolan, Mathilde är på väg och jag måste åka iväg för att kolla vissa grejer, sen ska jag till dansen, vet inte riktigt om tjejerna ska med, men jag tror det i alla fall. Ikväll åker jag hem till Uppsala igen ( i think, om inget dyker upp) ska mixa ihop en massa låtar till våran nya mix som blackout ska påbörja på onsdag, wihooow. I veckan så startar kurserna med så det ska bli skit kul att få köra igång med Young Vibez träningarna, tjejerna är så söta ju. Och dom som kom in i gruppen i år blev väldigt glada =).

Mer får ni från mig ikväll, orkar inte skriva mer nu... sap ska ta över för hennes data stängs av varje gång hon går in på sin blogg och det är bara bloggen som krånglar, fett skumt. Så hon need my computaaaah och jag need en cigg!!

Bless n Love (sluta härmas)


Blackout i Unt!!

För några dagar sedan så plåtades vi (medans vi dansade) och intervjuvades av Unt. Idag så var vi med på tidningens hemsida och imorgon så är vi med i papperstidningen =) HÄR kan ni klicka på länken för att läsa vad det står om oss och våran dans =)

Tänkte påminna alla er som vill dansa för oss i Uppsala. Det har ju öppnat en ny dansskola i stenhagen som heter studio 018 där ni kan dansa Dancehall & Hiphop/street karaktär eller i gruppen young vibez. Här finner ni lite mer info om kurserna, kostnader, anmälning osv. Kurserna startar nu denna vecka. (kom som drop in och anmäl dig med, eller prova på för 70kr)


Kurser & priser!
700kr/ termin
-Hiphop/street ny-fort:Tisdagar 16.00-17.15
-Dancehall ny-fort: Onsdagar 17.30-18.00

-Young Vibez : Torsdagar: 17.00- 20.00

Om du vill dansa lite mer och satsa på stilar som bla. Dancehall, hiphop/street mm. så kan du söka in till vår tävling/show grupp Young Vibez som tränar 3 timmar i veckan och har uppvisning eller tävling minst en gång i månaden. Pris 1000kr/ termin
(Audition)Studio 018s dansare & instruktörer:
-Binta Coker
-Papis Sow
-Mathilde Lee Nkembi


Info & Anmälan:
studio018@live.se
(för anmälan ange namn, telefon nummer & kurs)

(för anmälan, skriv Namn,efternamn,mail,telfon & kurs)

Vägbeskrivning (eftersom att folk inte hittar): Buss nr 5 mot Stenhagen, hoppa av i hållplatsen som heter stenhagens centrum (vid Ica Maxi). Gå rakt fram (i bussens rikting) över gatan, då är du på skolgården, gå in vid huvud entren som ligger framför näsan på dig och fortsätt sedan rak fram förbi biblioteket och studion. sväng tillvänster och där har ni danssalarna =) (hoppas ni hittar)

Bless n Love!!


Idag är det dans i Sthlm som gäller!!Haha uppvisningen igår med tjejerna gick as bra. Vi har varit med varandra i flera dygn nu och jag saknar dom redan. i Love blackout!!


Mycket stress & Liten sömn

Im back från en workshop (med "äldre" människor 30+) vilket var as nice, det var hur kul som helst och alla var nyfikna och undrade en hel del kring oss och dancehall överhuvudtaget. Ikväll ska vi tillbaka på samma plats där vi höll i workshopen klockan 24.00 för att köra en liten kort show på ett par minuter, så om du har vägarna förbi och undrar kring dansskolan, våra kurser eller bara vill se på lite dans så är det bara att droppa in på Hotell Linne (ligger vid orange mitt emot ungdomenshus). Efter det så blir det nog kalas för att dansa av sig lite grann. Jag ska försöka att inte komma hem så sent, vill somna i rimlig tid så att jag orkar med klasserna i stockholm som jag ska ha imorgon. Men jag skulle lätt behöva sova ut.. lääänge och skönt i en stor och härlig säng, lite massage skulle absolut inte heller skada efter den här dagen och natten. Jag skriver nog inte mer försen imorgon bitti, nu ska jag mixa lite låtar till kvällens show, sen ska jag sova någon timma. så jag hinner inte skriva mer just nu iallafall.

Bless N Love<3


Från morgonens show!!


En sliten konkursdag

Vi kom precis hem till mig från stan från en galen dag, helt stressade med endast två timmars sömn så ringer väckarklockan typ 8... asså så sliten har vi aldrig varit innan, speciellt inte innan en show. Det kändes som att man hade festat två dagar i rad utan att få en enda minut sömn, fan vad vi inte borde vafrit uppe hela natten igår alltså. Men men man lär sig ju av sina misstag. Nu ska vi kolla på dom andra två filmerna som vi INTE han se. Vi ligger här i min sköna soffa alla tre och trängs =). Jag och Mathilde har dom tjocka, fina stora täckena med fjärillar på och ingen vill dela med någon annan så man måste va snabb på att "paxa" hahah Vendela fick ta två svarta konkurs filtar och sova med igår och idag glömde hon paxa dom med, försökte dock sno min kudde men mathilde golade ner henne fiiin fint på plats =). ahhaha aja här e lite pics från hur det ser ut just nu =) hahah. Vi hör senare ikväll, när vi vaknar för vi ska sova nu och väckarklockan står på 20.00 och om jag hinner skriva något innan vi dara så gör jag det, annars så hörs vi imorogn/I natt =)
 
Bless n Love!!


Blackout..

hahahahha Vendela= konkurs

asså såååå jävla slitna!!


Videoblogg...

Kom hem för en liten stund sedan och har varit i stan med Mathilde & vendela och gjort en massa grejer. jag pallade inte skriva så jag har bestämt mig för att göra en videoblogg om kvällen, vi är helt övertrötta och mathilde & Vendela driver sönder sig - haha. Min röst är skit mörk, hes och jag låter som en gammel morfar. Jag är jätte sjuk och har oni i huvudet med och har varit dålig i två dagar nu, har snytit sönder näsan med så den är helt röd. Kokar te just nu och ska sätta på den första filmen faktiskt, så ni får njuta av lite nattvideobloggning.....
When Love knocks me down!!

Sätt på låten på högsta volym (hur många gånger och hur uttjatad den än är) rulla ner och följ med i texten och sjung som bara den för det gör jag just nu med min sjuka, hesa ,förkylda och febriga röst - hahaha.
[Keri Hilson]
Not again


Oh this ain't supposed to happen to me

[Kanye West]
Keep rockin and keep knockin'
Whether you're Louie Vuittonin' it up, or Reebokin'
You see the hate that they serving on a plater
So what we gon have dessert or disaster?

[Keri Hilson]
I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race
but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did (as hard as I did, yeah)

You got me thinking about our life, our house and kids (Yeah)
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down (knocked me down)

[Chorus]
Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

[Ne-Yo]
I never thought I hear myself say
Y'all go ahead
I think I'm going to kick it with my girl today
I used to be commander-in-chief for my pimp ship flying high
Till i met this pretty little missile, who shot me out the sky

So now I'm crashing don't know how it happened
but i know it feels so damn good

Said if i could go back and make it happen faster
don't you know i would baby if i could
Miss independent, to the fullest, the load never too much
she helping me pull it, she shot bullet that ended that life
I swear to you the pimp in me just died tonight
girl sometimes love

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

[Kanye West]
Tell me now can you make past your caspers
So we could finally fly off into NASA
You was always the cheerleader of my dreams
to seem to only date the head of football teams,
and i was the class clown that always kept you laughing
we were never meant to be, baby we just happened
so please don't mess up the trick,
hey young world, i'm the new slick rick,
they say i move too quick but we can't let this moment pass us,
let the hour glass pass right into ashes
let the wind blow the ash right before my glasses
so i wrote this love letter right before my classes
how could a goddess ask someone that's only average, for advice
o-m-g you listen to that bitch?
woah is me, baby this is tragic
cause we had it, we was magic
i was flying, now i'm crashing
this is bad, real bad, michael jackson
now i'm mad, real mad, joe jackson
you should leave your boyfriend now, i'ma ask him

[Keri Hilson]
so you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
or will you bring the better future then i had in the past
cause i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again
woah, woah
i'll admit it, i was scared to answer loves call
woah, woah
and if it hits, better make it worth the fall


(When it comes around)

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around (comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

Won’t see it coming when it happens
but when it happens you’re gonna feel it, let me tell you now
you see when love comes knocks you down

Won’t see it coming when it happens
but when it happens you’re gonna feel it, let me tell you now
you see when love knocks you down


Dagens UteFITT!!


Jacka: Ginatricot
Tunika: Bikbok
Leggins: H&m
Örhängen: Ur & Penn
Armband 1: Ginatricot
Armband2 &3: uppsalareggaefestival
Strumpor: H&m
Smink: Osminkad!!

Nöjda? =)


Binta

Hejsan mina kära läsare. Jag har varit as duktig idag och fixat en massa massa saker tillsammans med Mathilde och vendela har hämtat ut en dator med och fixat o trixat med bredbandet som inte har fungerat som det ska, vilket det gör nu =). Vi har fixat affischer, och tryck som ska tryckas på tröjor och vi har fått as bra feedback på våran lillagrej som vi nu håller på med. Jag är i Uppsala och ikväll så öppnar den nya klubben Kalas, jag tror nog att vi ska ta en sväng förbi där men det blir dock ingen sen kväll, eftersom att vi ska upp tidigt och uppträda i stan. Först så kör vi utanför dragarbrunsgallerian mellan 11.00 - 15.00 (vet inte exakta tiden eller exakt hur många gånger som vi kör ) Just nu så sitter jag och mathilde här hemma hos mamma och vi ska snart till min lägenhet för att fixa i ordning oss. har ju lovat att klädblogga med så jag lägger väll in ett litet inlägg om dagens outfit ( hahaha det känns fett töntigt o säga det där, men jag har ju lovat att göra det nån gång då och då) Vi hörs mer lite senare =)

bless n Love<3


Aidonia- ukku bit = My love

(till dig som undra vart hiphop hoodien va ifrån) Jag fick tröjan av en vän som köpt den i Usa =)( och jo jag har faktiskt svarat på det med förut)

Höj på högsta volymen och pumpa världens tyngsts låt som man AAALDRIIG kommer tröttna på... kommer lyssna på den när jag e 40 med  - hahaha


Nu ska jag sova, God Natt!

Onsdag var en stressig dag. Det började med att jag vaknade tidigt, kastade mig in i duschen för att sedan dra hem till mamma för att bli intervjudav och plåtad av expressen vilket gick jätte bra, tror nog dom fick en heldel bra bilder med för fotografer pepprade på olika ställen i och utanför huset i tusen olika positioner typ :P haha. Efter det så åkte jag mamma och Mabou direkt till stenhagen där vi mötte upp Mathilde, Vendela, Selam och Malika eftersom att vi skulle på en annan intervjuv och plåtas och filmas igen men den här gånen så var det för Unt och då handlade det mer om dansen. Kul var det i alla fall, riktigt kul. Fotografen ville ta kort på oss när vi dansade så vi körde egenom en å annan koreografi medans han sprang upp i våra ansikten och tog en massa bilder. Men det hela gick bra och jag vet att han fick grymma bilder, hoppas bara att han väljer ut dom bästa.

Jag har absolut ingen aning om vad jag gör uppe den här tiden får ialla fall lite sov morgon eftersom att jag inte ska vara i stenhagen försen halv 5 eftersom att audition börjar klockan 5, kom dit allihopa, ju fler... desto roligare. Förresten vad tycker ni om min nya design? Jag gjorde den faktiskt igår natt då jag absolut inte hade något bättre för mig än att ändra min bloggs utseende. Jag älskar den nya headern och designen, älskar färgerna och allt passar så bra ihop med varandra på något sätt, kul att ändra utseendet på bloggen med. Mina planer nu i helgen blir väll inte så mycket mer än att ta det lugnt på lördag så jobbar vi med dansen hela dagen från morgon till kväll, vilket ska bli riktigt roligt faktiskt. Först så uppträder vi utanför dragarbrunnsgallerian klockan 11.00 på morgonen och fram till klockan 15.00 sen vi 18.00 (någonstans där på eftermiddagen-kvällen) så ska vi hålla i en workshop och lära ut lite dancehall och sedan klockan 24.00 så ska vi uppträda på ett hotell. Så... med andra ord så är min lördag fullbokad.

På fredag har jag absolut inga planer alls, vet inte om jag vill hitta på något och kanske gå ut med tjejerna här i Uppsala, vilket var ÅR & DAR sedan det gjordes (speciellt i Uppsala) det skulle vara kul, plus att dom öppnar en ny klubb här i Uppsala. Men det jobbiga är att vi ska vara på stan dagen efter redan klockan 10.00 på morgonen vilket gör det jobbigt att gå ut kvällen innan. Så vi får se hur jag gör, inget bestämt än så länge iallafall. Jag hoppas att ni har haft en bra dag iallafall =)

Bless n LoveSaknaden är så stor!!!

R-Kelly - If I Could Turn Back The Hands Of Time


Christina aguilera-  Hurt911- Heaven ( Little girl )Snart har det gått ett år, redan. Tiden går så fort och saknaden är precis lika stor, om inte större. Dåliga saker händer alltid bra människor, jag tänker på dig ofta och undrar om du brukar höra när jag pratar med dig?. Du ger mig stöd och tröst  när det känns tungt och jag är inte längre mörkrädd, för jag vet att du alltid är med mig när det är mörkt och jag är ensam, jag kommer snart och hälsar på dig. Jag älskar dig!!Svar på tal!!

Edd.
Hej Binta !
Måste man kunna gå ner i spagat för att vara med i Young Vibez?
Tack
Svar: Nej det måste man inte =)

många har ställt den frågan nu, men ingen har fått nåt svar. va heter låten som du dansar till?
Svar: Jaaa och ni har visst fått svar, det hittar du HÄR =)

kan inte du lägga in bilder på dina hemmagjorda örhängen?
Svar: jag har gjort det, gå tillbaka i dom gamla inläggen så ser du fler modeller och mönster jag gjort =)


Eller hur vaddå elefantben, fett sexiga ben skulle jag vilja säga. Din kroppsform skulle jag vilja ha ;) fett nice! Undrar också vart du köpt dina tights? även om d inte är fråge stund så hoppas jag du kan svara på den frågan.. Puss och kram!
Svar: Jag har köpt dom på Gina =) hahah och tack så mycket för komplimangen =)

hej =)
hur satte du fast pärlplattan på öronkroken?
Svar: I pärl hålet bara :P

 sådäär. Det var allt för mig nu sitter jag hemma hos papis och väntar på sjutsen till Uppsala cuz im going BACK! hörs ikväll =)

Audition !!

Hejsan mina kära läsare. Tänkte bara berätta att nu på torsdag så ska det hållas en till Audition för show/tävlings gruppen Young Vibez. Så om du känner att du vill satsa lite extra på dansen och dansa i grupp, upträde eller tävla minst en gång i månaden och ha 3 timmars träning i veckan med mig och ett gäng glada tjejer som älskar att dansa så ska du sätta ihop en egen koreografi mellan 1-2 minuter till egen musik och komma till stenhagen skolan vid ica maxi (buss nr. 5 hållplats: stenhagens centrum) klockan 17.00 och visa upp vad du kan. Det är ingen stor press utan ni kommer bara dit och visar upp vad ni vill, vilken dansstl ni vill, det ni känner för helt enkelt =).

Vi ses på Torsdag =)


Bilder på Förra årets Young Vibez =)

Young Vibez på tävling i Stockholm

Young Vibez + Zumbas

Young Vibez på träning!


Lilla Mabou har skaffat sig en egen blogg!!

Japp, nu blogger hela javla familjen, hahah det har ar inte sant alltsa. Min lillebror mabou, som ar 7ar ringde och vackte mig haromdagen och berattade stolt att han hade skaffat sig en blogg och att han hade skrivit om mig. Sen berattade han att han hade lart sig och skriva och lasa helt nu (vilket ar ett maste om man skaffar blogg...eller?) Aja lill skiten har en blogg nu iallafall och maaaaaaaanga besokare med eftersom att mamma lankat honom, kommentarerna rullar oxa in for brorshan, antar att det gar bra nu. Vi far vall se hur lange han pallar blogga och hur lange mamma orkar hjalpa honom med att laga in bilder och allt som kravs. NU sticker jag ivag och dansar hiphop/Street och ar tillbaka vid 9-10 tiden ikvall for mer uppdatering som jag "missat" att dela med mig av till er! Bless n Love!!

HAR KAN NI KLICKA OCH KOMMA TILL MABOUS BLOGG!!


Ken ring - ber en bön (hans absolut bästa låt genom tiderna)

Jag finner inga ord!! Ni måste skruva upp volymen på max, lyssna och ta in dom orden han säger !!


Svar På Tal!

vart har du köpt din tröja där det står ''im the sweetest troublemaker'' på nånstans? och du är en grov dansare, bless!  Svar: Den är från New yorker och tack så mycket =)

Jag gillar inte att du lever på din mammas framgångar i bloggvärlden. USCH
Svar: Vilket jag verkligen inte gör ( hade varit "kändare" då, men kändisskap är inget jag strävar efter ) Hur orkar du med detta lilla blonda pojke?!

Vad är det för åldersgräns till att bli ''medlem'' i young vibez ? ..
Svar: Det är absolut ingen åldersgräns egentligen så länge du kan dansa, men jag brukar säga ungeffär 12. Igår hade vi den första audition och nästa är nu på torsdag nästa vecka klockan 17.00 kom =)


Alltså vi var typ 20 pers som stog där men hittade inte ingången... typ i en timma så vi tagga.
Svar: Vaaa, ofta? Jag och en annan tränare gick ut hela tiden för att kolla om någon inte hittade men ingen stod där. Gick ni till rätt skola? den nya brevi ica maxi? Alltså inte den gammla skolan! Om ni va vid den nya så kan jag inte förstå hur ni inte kunde hitta det finn en stor huvud entre ni hade kunnat gå in där och frågat efter studio 018s öppet hus! så hade dom visat vägen ni skulle gå, vilket bara var en korridor bort mot danssalarna! om du vill veta mer om studio018 och dansen så skriv till mailen istället. studio018@live.se


Imorgon är det dags....

att komma och dansa med oss, Nu på Onsdag den 2:a September från 16.00 - 19.00 har vi på studio 018 öppet hus, vilket ger dig och dina vänner chansen att prova på alla vara danskurser som startar nästa vecka. Om du är osäker på vilken dansstil som kommer att passa just dig eller om du bara vill ha några timmars extra träning och motion så är du välkommen. Det är GRATIS så passa på att prova på olika stilar och det finns ingen åldersgräns.

Schema för prova på kurser Onsdag den 2:a september:
16.00-16.45 - Hiphop/street - med Vendela
16.45-17.30- Dancehall mix - Med Mathilde & Binta
17.30-18.15- Krumping - med Oliver
18.15-19.00- Hiphop karaktär - med Papis


Kurser & priser!
700kr/ termin
-Hiphop/street ny-fort: Måndagar 16.00-17.00
-Dancehall ny-fort: Onsdagar 16.00-17.15
-Krumping nybörjare:Onsdagar 17.30-19.00
-Hiphop karaktär ny-fort:Fredagar 17.00-18.30
-Young Vibez : Torsdagar: 17.00- 20.00


Om du vill dansa lite mer och satsa på stilar som bla. Dancehall, hiphop/street . så kan du söka in till vår tävlings/show grupp Young Vibez som tränar 3 timmar i veckan och har uppvisning eller tävling minst en gång i månaden. Pris 1000kr/ termin
(OBS!!: Audition 3:e september kl 17.00 i stenhagen, egen koreografi samt musik 1-2 minuter- mer info på plats)Studio 018s dansare & instruktörer:
-Binta "Lil B" Coker
-Vendela Idun
-Mathilde "dozee" Lee Nkembi
-Oliver Sotirov
-Papis "black shadow" Sow

Info & Anmälan:
studio018@live.se
(för anmälan ange namn, telefon nummer & kurs)
Tidsfördrift!

Idag har jag absolut inte gjort någiot speciellt, sitter hemma hos Mathilde nu och laddar ner 4 skräckisar som vi ska kolla på hela natten ( jag kommer somna efter halva första filmen) om jag inte blir för rädd och inte vågar sova - haha. Mathilde är barnvakt till sina systerbarn för natti är i norrland och härjar :P haha. Ungarna är fett roliga och Lill Antonio aka : myran är tungast, fett söta =). Livet rullar på och back in U-town är man med. Måste flytta snart med fan, pallar ej bo kvar i torra gränby. Någon som vill ge mig en lägenheeeet??!! okej inte ge hyra ut, eller känner någon som känner någon som vill hyra ut, uppsala eller sthlm spelar ingen roll (skulle kunna flytta till göteborg med) hojta på min mail iså fall!

Imorgon är det onsdag vilket betyder att det blir dans heeela dagen för mig och Mathilde, från morgon till kväll för vi kommer även att finnas på plats innan allt startar o fixa o trixa med lite små saker, you know! Slänger in lite info om imorgon i ett nytt inlägg så ni också kan få all info kring det heeela!! Ååååh vill bara åka utomlands nu nu nu, det är så långt kvar =/. (skriver mer om det när det blir aktuellt så tjata ej om att få veta vart jag ska, det är sååå galet långt kvar) Nä ska ta och hämta upp lite glass och ladda inför filmen =). God natt!!


Hagge,Naz,Bumbi,Nino & Ice


Är du sugen på Lapdance?

Nu tänker ni säkert: vadå lapdance, ofta jag ska stå och porra mig som en strippa på någon som sitter på en stol. Och jag säger det är långt ifrån det ni får lära er på en lapdancekurs hos Mira! Om jag säger pussycatdolls så tänker ni förmodligen : Attityd, bra dans låtar, snygga kläder, fina frisyrer och as cool dans i alla musik videor dom gjort, ni tänker bara possitivt, eller hur? (om man ej haatar dom från hjärtat, men aja ni vet vart jag vill komma).

Hur som helst så startar duktiga Mira sin lapdancekurs på carebbean dance studio på söndag klockan 14.00. och jag tycker att ni alla som gillar pussycatdolls danser ska gå dit prova på eller åtminstonde anmäla sig till hennes kurser, hon är en as grym dansare som har dansat i usa och jobbat med kända koreografer som justin timberlake och ciaras koreograf, hon är grym mira kom dit och se vad hon gör!! alla har vi en pussycatdoll innom oss ;) ett litet smakprov på mira har ni här ;) ( ps. det är för nybörjare och fortsättnings elever )för mer Info & Anmälan
0739-366240
info@caribbeandancestudio.com


Ken ring - Låten för barnen ( live i hagalund+ orginal vieon)

Jag älskar den här låten med ken, älskar texten, melodin, allt!! Lägger in ett klipp från när han sjöng den live i hagalund och orginal musiik videon =) (HÖJ VOLYMEN PÅ MAX, LYSSNA PÅ TEXTEN NOGA OCH DIGGA MEEED)

"fuck Usa och deras politik bomberna dom gjorde bar ett barn till invalid"
"sluta droppa bomber, barnen dom behöver fred, istället för att skjuta skott, lägg mat på en sked"

asså va tuung han e, det är allt jag kan säga!Orginal videon =)


Varsågod mamma =)

Jag lovade er lite videor, så det första videoklippet här har vi på lillsyrran =) - hahah
RSS 2.0