HAHAHAHAHAHAHHAHA- jag dööör

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA -Jag Dööör av garv. Peter Griffin är bäst, ett måste för att dagen ska bli perfekt!

Du är så komplicerad...

Det här är helt crazy. Shiet stoppa alla kännslorna NU!!
Det får inte hända, det har gått för fort. Vill inte säga något.
Vill inte förstör det vi har & min kännslor är bra på att förstöra bra saker.
Jag vet att du kommer att ta det på ett helt annat sätt.
Du är så komplicerad och jag kan inte läsa mellan raderna,
 men med en karta ska jag nog hitta fram till dig.

Thinking 'bout you, dreaming bout you got me going crazy


 

ps. jag skulle behöva en härlig stund Zema eller Deydey.(Zema, få inte luft nu ;) haha)


 


Lill B

NU ligger det till så här, jag e ny duschad, hungrig och helt överdrivet övertrött. Hur ska detta gå?!
Jag måste sova för jag åker till sthlm tidigt imorogn med familjen, sen kommer tjejerna till sthlm sen blir det party hela natten, hahah. Neej men vi får se kul kommer vi att ha det iallafall =).

Aja ska gå och äta något.
Ringa ett samtal till mr. X.
Sedan så ska jag göra mitt bästa för att sova.

-bless!!


// Lill B- RUDE GAL

Helgen & Zumbas

En helg i sthlm med Biana var inte latch. Hahahah vi var på en massa ställen men avslutade det hela vid Mariatorget kl 7 på morgonen, kul var dte ju iaf. Fast vissa saker hade vi ju lätt kunnat slippa. I måndags kl 7 på morgonen vaknade jag för att åka tillbaka itll uppsala eftersom att vi skulle ha 3 dans uppvisningar i Fyrisskolan.

Jag ringer en vän och frågar om han inte kan köra mig till Uppsala, han säger ja och att han är vid stationen om 15-20 minuter. Han åker och hämtar upp en annan kill kompis och tiden går och går. Efter en timme kommer han till stationen där jag stått och väntat och tillslut så åker vi till Uppsala och jag var heeelt stressad plus att jag inte hade sovit någonting typ.

Vi åkte hem till mig först för att vi skulle hämta Mabou sedan så skjutsade dom oss till Fyrisskolan och för mig vara det bara att kasta på mig alla kläderna som jag skulle ha på mig, han inte sminka mig, fixa mig eller värma upp knappt tio minuter hade jag på mig sedan så började första showen för 1:orna. Hahha den uppvisningen var Heeelt Keff, jag kunde inte gör någonting bra, den för 3:orna var lite bättre och den för 3:orna blev helt klart bäst, dunder =)

Här kommer ett filmklipp från 2:ornas show. För er som vill ha ögonen på mig så är det jag som kommer ut först på scenen och som även står på huvudet lite senare i klippet, men dom skriver vårat namn när vi går in på scenen så det lär inte vara så svårt att se endå. se och njut =)!!

Binta, Mona,Vendela, (sessen), Shewit, Mathilde, Aida & tillsammans är vi ZUMBAS =) (mne Aida är utomland så hon var inte med på denna uppvisning och därför är sessen med istället som våran inhoppare =)

Biana!

Vaknade upp av ett meddelande från Diana, somande om och vaknade upp av ett ytterligare meddelande från Diana sedan så somnade jag om igen och nu är jag vaken för dagen. Idag/kväll är det mycket som händer, det är mycket på gång ska träffa Diana i sthlm och vi har bestämt oss för att gå ut och roa oss lite grann. Nu ska jag fixa iordning mig och åka ner på stan men min älskade syster, ska shoppa lite, vet inte vad, men något kul och nytt iallafall =).

Genrepet igår gick ganska bra, hahah några små fel och placeringar var det enda som behövdes ändras på, så nu är det fixat. Tränade sedan mina småttingar i Young Vibez tränignen gick bra, lite jobbiga dock så träningen avbröts efter ca. 3timmar. Vi började med en ny koreografi hoppas dom blir nöjda med den & tycker den är bra å rolig att dansa till =)

Nää ska nog ringa Diana nu för hon skickade precis sms till mig, hahah lääängtar tills ikväll girlie girl då röjer vi =) <3<3

Jainaba Omie Mimmie Jawla, Jag ,winnie Nicole Marie Binta Coker Älskar dig över hela mitt hjärta<3, systrar 4-life!



Shiet det pirras i magen, vill va med DIG nu nu nu!! hahah bästaste =)

Dunder Torsdag =)

   

Vaknade hemma hos Diana efter en lååång och pratglad natt, det va inte okej att jag hade ställt väckarklockan på 10.30 när vi gick och la oss vid halv 5. Dessutom så har jag en arabisk "magdans" låt som alarm signal & det sista man vill höra och vakna til när man sovit så lite är en arabisk låt till små barn, hahahha. Hur som helst gled ner mot stan med Diana och träffade hennes vän, efter det gick vi och kollade ut lite saker vi ville ha från affärerna innan vi skiljdes åt.

Senare på kvällen vi 20.00 tiden så träffade jag Hareg, vi var å fikade en massa gott på storken & snackade lite skit om allt å inget. I love that gir<3. sedan så slog jag en pling till lill nikisen för att sedan röra mig hemmåt med Hareg. Åkte hem till mamma en snabbis för att lämna och hämta lite grejer åkte med Hareg in till stan innan vi skiljdes åt och jag åkte he till Diana & skorpan IGEN!! hahhaha

Kom hem till Diana där Ice & Neggin var, små pratade lite innan tjejerna åkte och kvar var bara jag, Diana & Skorpan (Dianas Katt) haha. Vi åkte runt med bil i uppsala och käkade på Max gick till orangebar och tog oss en å annan drink, sen var det KÖRT!! Baxade as coola sugrör med ...hahha Åkte tillbaka hem till Dianadär vi har tränat sång rösten, rappat & filmat Kääous är det enda ordet jag får fram just nu.

Efter det så pratade jag med X som var helt uderbar, åh I miss you =) 
Imorgon ska jag shoppa sedan så ska jag till fyris skolan för att köra igenom hur hela dans-skiten ska se ut på måndag då vi ska uppträda där för alla gymnasie elever,lärare & annat folk. Så aja vi får väll se hur det går, tror det kommer bli knas med våran nya koreografi eftersom den är så pass ny, kääous!

Nä nu är klockan ungeffär lika mycket som de var igår vid den här tiden då jag inte hade somnat, allt är dianas fel. hahha skojja. Skorpan har somnat iallafall på sitt röda fina täcke och diana ligger bakom mig, ska krypa ner i sängen nu. God Natt min vackra skatt, Du & Jag VI vet =). Sen så vill jag bara säga att det faktiskt inte är något fel på Uppsala, det är fel på folket som bor här & sånna som dig. Helt fucking falks. Mitt nya Motto = Peta falska vänner, innan det går föör långt!!


Det här ÄR Dianas, Min, X & Os låt :) chopped and screwed!


Shopping, Pizza, Dans & Diana!!!

Sitter hemma hos systrarna Ivis. Bella och jag har vait på stan i några timmar shoppat en massa underkläder, leggins mössa & vantar. Vi käkade en fet pizza & kebab, as gott. Och nu sitter vi bara framför tv:n och degar, ska kolla på film nu och efter det ska jag röra mig hemåt. Imorgon ska jag dansa hela dagen fan vad skönt det ska bli att få komma in i danssalen och dansa av sig en massa. Ska träna YoungVibez med, dom har blivigt riktigt duktiga alltså, kan ju bero på att dom har en bra tränare, eller vad säger ni??!. Vi ska börja arbeta på en ny koreografi så vi får se hur långt vi kommer på den, vad det blir för låt och vilken stil vi ska köra, Hiphop/street eller Dancehall eller kanske lite blandat, vem vet ;)

Har precis pratat en timme med Diana, dunder tjej. Har saknat henne som fan. Vi snackade på om allt mellan himmel och jord och samtalet gav mig faktiskt en funderare på saker å ting, bara positivt dock. efter allt som hänt så sitter vi nu i samma båt du & jag. Tack så mycket allt du sa behövdes höras från just dig, tror ingen hade sagt det bättre. Gott råd, kloka ord & kärlek det är allt jag kan säga. Tack hayatii det behövdes verkligen min lilla favorit arab.


Jag & Diana för längesen (ah ja vet mitt hår va ljust & kaos)


when I'm With you, with you,with you!!



You know I care for you
You know that I'll be true
You know that I won't lie
You know that I will try
To be your everything

Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Oh you're my all

with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love


naa naa naa =)

I used to think that I could not go on
And life was nothing but an awful song
But now I know the meaning of true love
I'm leaning on the everlasting arms

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there's nothing to it


I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away


See I was on the verge of breaking down
Sometimes silence can seem so loud
There are miracles in life I must achieve
But first I know it starts inside of me, oh

If I can see it, then I can be it
If I just believe it, there's nothing to it

Igår var ...dunderrr

Igår var det en underbar dag =)
Vi åkte till sthlm för att spela in musikvideon till Junior Natural & det gick hur bra som helst & roligt var det till 100%.
Har ingen aning om när den är klar men så fort den blir det så läggs den upp här på bloggen :) hihi
Asså jag ahde så fruktansvärt roligt med er alla fårn Zumbas igår, trotts att mathilde tappade bort mitt bankomatkort i sthlm hhahaha, äh har ett nytt på onsdag tills dess kan jag gott å väl vänta. Jag köpte nya skor igår i sthlm med, tänkte ha dom när jag dansar, dom är as sköna att gå och dansa i =). När vi kom tillbaka itll uppsala så gick vi förbi Athenas fest en liten stund men vi orkade inte vara kvar för det bar en massa folk som började bråka och dte förstörde hela stämingen =)

men men nu ska jag äta frukost, duscha och fixa mig.
Vendela e på väg till mig =)


It's like I waited my whole life, 
for this one night.
It's gon' be me, you and the dance floor, bästaste<3

-bless


live your life, like I do!

Vissa personer har verkligen inget liv och då menar jag verkligen NO-Life!! Gå in på min blogg och läs hur mycket du vill, du ger mig bara fler besökare, hihi =) Och allt du säger till mig tänk dig i ditt huvud att jag säger det tio gånger tillbaka =) Nog om dig nu för du är inte värd min tid!!


Dansträningen gick jätte bra idag, vi beställde in en massa pizza efterråt och käkade oss mätta =)
Min kusin Mathilde är hemma hos mig vi ska sova nu och vakna tidigt för imorgon ska vi åka till sthlm och spela in en musikvideo med hela dans gruppen Zumbas, det ska bli dunder. Är as trött nu ska göra iordning några mackor och sen sova, God Natt gott folk!!





Got everybody watching what I do
Come walk in my shoes
And see the way I'm living if you really want to
Got my mind on my money
And I'm not going nowhere
So keep on getting your paper and keep on climbing
Look in the mirror and keep on shining
Till the game end, till the clock stop
We gonna post up on the top spot

So live your life, like I do!

Live the life you love and love the life you live, yeah yeah!! <3

hahha shiet patetisk bitch!!
Dans dans dans idag för hela slanten. Först ska jag träna Young Vibez Sedan så har vi Zumbas träning, nice =)
Uppvisning på Fyris, Escobar & Celsius börjar närma sig. Tävlingarna börjar ochså närma sig, åh längtar!

Imorgon eller ikväll (har ej bestämt mig än) så åker jag till sthlm dels för att hälsa på Pappsen men även för att vi Zumbas ska spela in en musik video i fryshuset, det kommer vara typ en miljon ombyten och vi kommer att bli sminkade och stylade på plats av en stylist, kul ska dte bli. Har inte lyssnat riktigt än på låten men jag ska göra dte idag på dansträningen, för mathilde har den. Jag har tappat bort min skiva som jag fick =/ typiskt mig.

Jag har saker att göra varje dag, roliga saker. Mitt liv rullar på och alla pusselbitar faller på plats tack äntligen =)
Åh shiet vill inte spola tillbaka tiden eller spola fram den allt är så fucking perfekt som det är just nu. Och Söötnos du gör mig så glad, tack!! Nu ska jag skynda mig för jag måste byta om, ska hjälpa mamma att städa lite med sen åka iväg till dansen. Mathilde e på väg in the car sedan så åker vi iväg, yess!!

och ett tip till alla er Mothafuckers som inte gillar min blogg. LÄS INTE DEN, hahahah!!!


We can live without him =)

Det värsta är när en kille varit otrogen i ett förhållande, när allt är slut och över sitter och snackar som att han kan få alla tjejer och som att allt var tjejens fel, alltså att han var otrogen. Vad fan tänker ni killar med?! haha och JA, jag skriver NI, kan inte komma på en endaste kille som jag känner, varit tillsammans med eller som varit tsm med min syster,kusin kompis whatever, som inte varit otrogen, sorgligt men sant!!. Jag säger bara en sak lyssna på låten(en skön reggae remix), läs texten haha och känn dig träffad. Och du, vi mår bra, vi gör verkligen det, allt i låten stämmes sååå in på oss.

It's not worth the drama 
For a beautiful liar
Can’t we laugh about it Ha ha ha
It’s not worth our time
We can live without him
Just a beautiful liar



Jag älskar Dig Lilla syster jainaba Omie Mimmie Jawla
, skönt att vi är i samma sits, samtidigt!.Du & Jag genom allt. Det är en lång och jobbig tid framför oss och jag vet hur mycket du älskar Pappsen, men det kommer gå bra, han kommer få det bättre. jag finns alltid här för dig,alltid alltid. Lill-skiten. Tack för att du finns.Det här är din & min låt - tillägnad de som inte förtjänar oss.

Mathilde<3<3

-bless!
To the left, to the left
To the left, to the left 

Mmmm...
To the left, to the left
Everthing you own in the box to the left
In the closet, that's my stuff
Yes, if I bought then please don't touch (Don't touch)

And keep talkin' that mess that's fine
But could you walk and talk at the same time?
And, it's my name that's on that jag
So remove your bags let me call you a cab

Standin' in the front yard tellin' me how I'm such a fool

Talkin' 'bout, I'll never ever find a man like you
You got me twisted


[chorus:]
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute,
Matter fact, he'll be here in a minute, baby
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
Your irreplaceable

So go ahead and get gone, call up that chick,
And see if she's home

Oops, I bet you thought, that I didn't know,
What did you think, I was puttin' you out for


Because you was untrue, rollin' her around in the car that I bought you
Baby drop them keys
Hurry up before your taxi leaves

Standin' in the front yard tellin' me how I'm such a fool
Talkin' 'bout, I'll never ever find a man like you
You got me twisted

[chorus:]
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute
Matter fact, he'll be here in a minute, baby

You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
Your irreplaceable


So since I'm not your everything
How about I'll be nothing, nothing at all to you?
Baby I won't shed a tear for you (I won't shed a tear)
I won't lose a wink of sleep (A wink of sleep)
'Cause the truth of the matter is
Replacing you is so easy, hey...


To the left, to the left
To the left, to the left
Mmmm...
To the left, to the left
Everything you own in the box to the left
To the left, to the left
Don't you ever for a second get to thinkin'
Your irreplaceable

[chorus:]
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute
Matter fact, he'll be here in a minute, baby

You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'

(Baby hey yeah!)

[chorus:]
You must not know 'bout me

You must not know 'bout me
I could have another you in a minute
Matter fact, he'll be here in a minute

You can pack all your bags we're finished (You must not know 'bout me)
'Cause you made your bed now lay in it (You must not know 'bout me)
I could have another you by tomorrow
Don't you ever for a second get to thinkin'
You're irreplaceable?

Rambax!!

Låten är tillägnad Alla Gambianer & Senegaleser,
 bara för att jag är på så fruktansvärt bra humör, nu mår jag bra tack!!


Du är oförglömlig, du är underbar förstunden & Du gör mig glad. Tack för att jag fick träffa dig. 8/10-09/10.

Dancehall-Kväll!!

Dancehall-tema IKVÄLL Onsdag den 8:e på RedRoom.
Klädsel: Dancehall
Musik: Dancehall / Reggae....
Be There !!!


Jag är glad men inte röksugen!!

Videon är en bra beskrivning på hur jag mår idag, är så fruktanvärt glad vaknade med solen som sken in genom mammas sovrumsfönster. Sov i mammas stora härliga säng eftersom att hon deckade med Mabou på soffan. Mamma kom in och väckte mig för att fråga om cigg :O OMG hon har börjat röka igen gott folk, hon tjatade på mig hela kvällen från och med att jag kom hem tills att jag somnade om cigg. Jag sa helatiden att jag inte hade fast jag hade, hon ville att jag skulle gå helavägen till statoil 11 på kvällen bara för att köpa cigg till henne. hahaha ofta jag skulle göra något sånt.

Nu kom hon precis hem hon har varit med Mabou på affären och hon har köpt ett helt paket gula right (typ den starkaste sorten med) Asså hon är så onödig hon har varit rökfri sedan november förra året, det är nästan ett år iof så har hon haft sina nicotin tabletter, men endå hon kan köpa dom ni igen. Om man varit rökfri i ett år så behöver man inte röka, det är bara det att hon tror hon är cool då. Jag lovar er hon ser mig och Jai röka så vill hon vara lika cool som oss två. Jag tror hon ser upp till oss bara för att vi e så unga frächa och snygga, hon tror man blir det om man röker.Det hela är bara grupptryck, jag vet det! Min Mamma är ett GT!!

Dans på Fyris!

Det 20 Oktober ska vi uppträda på Fyrisskolan med min dansgrupp Zumbas.
Det ska bli roligt fast vi måste öva mer på koreografin, för som det ser ut nu så e det knas, på fler än ett ställe. vet inte vilken tid än, men jag meddelar för er som vill komma och kolla på oss, det kommer vara fler dansgrupper som uppträder med!!


-Bless

Will I Make it to heaven?!

När ingen ser eller hör. När ingen är i närheten.
 När det är tyst & alla sover.När det är mitt i natten.
Det är då det händer,när kännslor och minnen väcks.
Det är då man känner, hur man inte orkar kämpa mer.

Det är då dom kommer fram, sakta men säkert. Dom smyger sig på & förstör allt i dess väg, min mascara, Eyeliner & rouche, allt klumpas ihop & man ser inte klok ut. Små & salta, mängder av floder rinner ner för min kind.

1,2,3,56,99,256,889, Nej. det går inte att stoppa dom, dom är för många. Jag önskar att jag inte hade några ögon, jag vill aldrig mer kunna se, det är overkligt när jag inte får se det vackraste i världen, jag kommer aldrig mer att få se dig.


Jag har tagit tre steg upp på trappan men det är många kvar, frågan är hur jag ska komma hela vägen upp utan att misslyckas & ramla, finns det någon hiss? finns det någon genväg. När jag känner mig tillräckligt stark ska jag gå och jag ska gå hela vägen fram, tiden går fort där. snart ses vi igen, snart ses vi igen, snart ses vi igen.

Du finns inte mer & jag vill inte finnas utan dig, det är så jag känner. Jag älskade dig så hjärtat gjorde ont. Men vi kommer att ses en vacker dag på en vacker plats i en vacker tid & atmosfär. Nu har du lämat mig & jag lämnar snart dig. men vi ses snart igen, det lovar jag dig...Vi ses!!

Det är mycket som händer nu!

....Och jag har knappt någon tid kvar eller över till annat, mucket att tänka på med.
Men det rullar på, precis som det ska, och Kompiiis det går BRA nu !!!
Nice, har gjort klar koreografin till Young Vibez med som dom ska få på fredag, det inte inte många sekunder kvar av låten heller så det går nog bra. Dom små barnen snappar upp koreograin nästan lika lätt som en trasa suger upp vatten, hehe. Nu var jag allt bra rolig vah, haha skoja sig lite eller hur Mathilde!

Som sagt vi ska ta över världen tillsammans, vi får se hur det går, spännande att se!

Idag fyller min älskade Älskade Nikenuurliing 20 år Grattis Grattis Grattis Grattis äntligen systemet Nikisen!
På fredag fyller min andra halva 19 år & på lördag blir det en massa firande.


På bilden: Jag & Nike för tusentals år sedan haha!

Polkagrisar!

Nu ska det säljas 500 polkagrisar till dansgruppen, usch vad jobbigt men jag torr nog det går bra, någon som vill köpa?
hahahahhahahahahha det är bara att hojta till finns i 9 olika smaker =)


Dancehall- Night!!

Dancehall-tema nästa Onsdag den 8:e på RedRoom.
Klädsel: Dancehall
Musik: Dancehall / Reggae....
Be There !!!









RSS 2.0