Some pics

Okeej nu har jag några dagars updatering att ta igen, Men vi tar det lite kort. Jag har vistats i Stockholm tillsammans med min älskade kusin Sap under dom senaste dagarna. Kom tillbaka igår från stockholm och har dansat en massa. Min mobil är borta igen så nu hyar jag ett nytt nummer igen så alla vet =(. Men jag har också fått en skiiit fin mobil av en vän som köpte den helt ny till mig =) Tack såå mycket!! Den e rosa och överdrivet fin, i love it =) Idag är det sista april vilket man firar stenhårt i Uppsala och det är just vi i Uppsala som firar det som om det vore nyår - haha.

Nu är tjejerna här och hinket är ordnat. Jag & Jai sitter med blondering i håret för att få bort det svarta i håret sedan så ska jag ha min naturliga bruna färg e trött på att färga hit o dit det får helt enkelt vara brunt bara =). Jag kommer att bjuda på sjukt mycket bilder från idag för nu är mina kamera batterier laddade till max! låter bra vah =) Jag ska bjuda på lite bilder från dagarna som varit i stockholm med och här kommer dom =)

Bilder från dom senaste sthlmsdagarna =)
Lill B

Sappiii

Lill B

sapii o jag

Binta

Sap, Savanna & teo =)

HAHAHAHAHHAHAHA

sap och jag (lägg märke till att ja står på tå)

hahahahahhaa

Sap & flippan =) ahhaha

Flippan & sandra

Teo & Sap

weeeeeeeei, binta jagar bollar på spåret


Dom här bilderna får räcka, mer får ni i veckan =)


tadaaa

Dansen gick hur bra som helst i söndags och vi fortsatte på koreografin som jag påbörjade för någon vecka sedan =) Jag känner mig så duktig på den fronten. Efter dansen så mötta jag upp Sap min ksuin och vi chillade med hennes vänner och Sandra =) Vi drog till Uppsala med bil en snabbis för å hämta och läma grejer innan vi drog till Stockholm igen för å skratta hela kvällen. Jag och Aida sågade sönder sap hon va så knäckt att om hon skulle säga hej skulle v sågat "hejet" - haha.

Bilder får ni senare.
Vi satt uppehela kvällen/natten innan vi somnade ( jag deckade först som vanligt) =) Imorse när vi vaknade körde vi en grekisk fetaost sallad på hotell spanien balkongen. Det var helt sjukt varmt och solen var så härliig =) Det var dunder. Efteråt så blev det glass i centrum en lång promenad och chilla vid en bänk med vimto (Gambiansk läsk) i solen. Åkte till farmor och plingade på men ingen var hemma.Nu sitter jag hos Sap min kusin med sap och savanna, sap är i duschen och jag ska iväg och ringa ett samtal som jag undvikt ett bra tag nu.. ta tjuren i hornen Binta, bit ihop!!

Lördag & Dop =)

I lördags åkte jag som sagt till Stockholm för att fira att lill killen kom till världen. Det var helt sjukt trevligt roligt och en massa god mat, efterrätt mm. som serverades, muuums! Det var fullt med folk hemma hos min faster, japp hela släkten, vänner och andra nära och kära var på plats. Mycket dans blev det med. Dock inte så mycket för mig, tror jag bara körde en eller två låtar. Efter dopet så gick jag, mina systrar, kusiner mm. hem till farmor för att fixa iordning oss och möta upp Sandra.

Vi hamnade lite random på en tråkig hemma fest med en marokan som, tro mig hade mer luft än vad det går att andas in. Det bästa var att killen såg ut som ett röv hål, fett synd! Vidare gled vi mot rissne men på vägen dit så hade vi helt ärligt roligare än någonsin för jag har aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket och så länge åt så måånga olika grejer. Väl framme på plats hade vi tjejer en helt dunder kväll. Skrattet tog vi med oss och vi skrattade långt in på morgonen innan vi deckade en efter en =) bilder kommer upp senare =)

telefon terroristen. Fortsättning följer...

Nu är mobilen avstängd och jag ska gå och göra oboy för att hålla mig vid liv. Det här går inte, så här får man bara inte göra mot mig!!! usch ibland är det jobbigt att bry sig om folk alltså - haha.

nää jag skojja bara, men åh tänk om ndet hänt något jätte allvarligt..? :O =( Tänk om lixom!

Telefon terroristen!!

nun nsitter jag här igen, mitt i natten och knappar på lill datorn fast jag skulle göra vad som helst för att få sova. Jag är inte så jätte trött längre eftersom att jag sov någon timma hemma hos Sandra innan jag tog natt bussen hem till mig, men jag är verkligen trött. Någon stressar mig oerhört mycket och någon svarar varken på sms eller telefon stamtal denna någon gör så att jag sitter här mitt i natten som en idijot och tror det har hänt någonting. Jag känner det på mig, att någonting serious har hänt och jag kommer endå inte att kunna sova försen jag vet vad det är som hindrat min vän från att sms:a eller ringa. Jag fick ett sms och någon mnut efter det så försöker jag att ringa och sms:a men får inget svar.

Om inte jag hade försökt nå personen och bara skrev ett sms tillbaka som hon inte svarade på så skulle jag kanse tänkt annorlunda. men denna person brukar alltid svara och speciellt när jag ringer. och sedan så kommer den där äckliga magkännslan och klockan är MITT I NATTEN dessutom, nä nu jävlar är man orolig. Ska försöka ringa ett par 100 gånger till innan jag lägger mig och försöker sova. Somnar jag så kommer jag endå att vakna upp varannan minut och checka teefonen. Gaaah vad jag hatar sådan stress... att vara otolig över en vän!!

Gaaaaaaaaaaaaah, svara då!!!


Ps: jag har svarat på alla era frågoroch kommentarer i kommentarerna på varje inlägg från coh med Flo Rida´s release party , vad bra vah =) så det är bara att gå in och läsa! (kommentarerna börjar rulla in nu, det är bra..fort sätt så, man vill skriva mer då)

En film från Flo Rida =)

Jag och Sandra sitter och kollar på youtube och från ingenstans så dyker det upp ett klipp från flo rida´s release fest. Självklart så ser man oss två kortisar längst fram ( trotts våra tio cm. klakcar - haha) Man ser inte så bra men sedan när ljuset kommer på så ser man oss och den sprutande champangen som förstörde mitt nyplattade hår !!!! - haha roligt var det iallafall =) Lägger in det här och delar med mig av klippet =)



är det redan helg? =s

Det är redan helg och jag som inte ens hunnit gör klart allt som skulle vara klart i veckan, stress!! Det är fredag och jag sitter för tillfället hemma hos Sandra och gör inte ett skit. Jag vaknade överdrivet tidigt idag, om jag säger tiden kommer ni aldrig tro mig, speciellt inte du mamma så vi hoppar det. När jag vaknat upp drog jag hem till Tony sedan in till stan för att möta upp Sandra. Vi åkte mot gottsunda och satte upp music jam afficher - överallt!, sliiit.

Efter det blev det mat på cupido i stan, käkade en fet sallad och mötte min älskliingar som jag saknat så =) Mötte upp big sis Murris med, som är i Sverige och hälsar på. Den människan är sällsynt för hon bor inte klvar i Sverige och henne har man ju saknat som fan och vi började direkt att planera en resa, woow. mer om det när det blir akutellt =).

Gled vidare mot sandra och köpte glass i det fina vädret, satt ute, lyssnade på musik och njöööt =) In igen och under den korta stunden som Sandra tog en snabb duch så han jag somna men blev väckt av ett telefon samtal som var båda A & O. Till alla er som försökt att sms:a mig men som inte fått något svar så kan jag INTE sms:a =( vet inte varför men min mobil är cp så ni får ringa eller messa på men förvänta er inget svar - haha :P Det har varit helt sjukt fint väder idag och man blir helt sjukt glad av det fina vädret nu ska jag ut o sola och ta en cigg, bläää på er=D.


Binta Flinta!

You can be my teacher I'll do homework 
You can give me extra credit baby I'll do more work

min kusin e sötast i världen<3

Nu ska jag iväg och träffa en vän och sätta upp lite afficher, men bara på ställen där man inte får sätta upp (skoja). Sen ska jag möta lillasyster och ge henne biljetter till Uppsala Music Jam =) Efter det så är det en massa dans med Young Vibez, vilket ska bli skit nice.... dom ska få en ny koerografi ;) 

Måste bara säga att jag har världens vackraste lilla kusin och världens bästa Pa & Emma som lyckats skapa ett sådant underbarn, sååå jäkla söt e han, vill bah: eta op!!

Farbror & Lillen =)

BABYYYYYYY KUZ!!


J Holiday - bed =)

Nu ska jag ta och dela med mig av världens bästa låt till er läsare. Min kompisar (speciellt Mathilde) vill strypa mig så fort hon hör den för att jag faktiskt spelar den sååå många gånger, utan att överdriva minst 10 gånger om dagen sätter jag på den. på datan, mobilen, mp3:n och nu har jag även bränt ner den på skiva så den följer med in i danssalen ikväll när jag dansar med Young Vibez och den nya gruppen =) I just fucking looove it!! Lyssna på den nu gott folk och njut, visst är den tung?! Jag har ingen aning om varför jag fastnat för den just nu, låten är endå´väldigt gammal... men det är någonting med hans röst i denna låt som jag inte kan släppa!




Blind to U haters!!

Jag blir så trött på alla som tror att dom vet allting om mitt liv bara för att dom har läst min blogg( syftar på folket här i Uppsala som känner till mig på ett eller annat sätt). Det som står i bloggen är ju det jag väljer att dela med mig utav och ingenting som NI fått reda på. Jag skriver endast sådan som jag inte har några problem med att min chef, bästa vän, mamma, farbror, morbror, granne, gamla klasskompisar, elever, mina ex eller min värsta ovänn läser, eftersom att jag måste tänka på att alla har tillgång till det jag skriver även om jag inte vill att alla dessa ska läsa min blogg så är det ju inget som jag kan bestämma över och därför så måste jag ha bland annat dessa personer i åtanke när jag skriver ett inlägg.

jag tror att 80% av skitsnack kommer från avundsjuka människor, vad folk nu är avundsjuka påhos mig har jag ingen aning om. 20% kommer av ren nyfikenhet, man vill helt enkelt höra vad andra har att säga om andra osv...  Jag är trött på alla som har ett tråkigt liv och det absolut roligaste som händer är en fika på stan efter skolan/jobbet och under några timmar bara få sitta och snacka om andra och andras liv. Jag ljuger inte i bloggen men tro mig gott folk när jag säger att jag inte berättar allt, inte ens i mina 7 mils låånga inlägg berättar jag allt, jag har ett privat liv, vilket betyder att jag kommer att hålla det privat med. Men mycket kan jag dela med mig, men inte av allt som sagt.

Sluta hata så mycket, försök uppskatta någonting för någon annans skulle, det finner man glädje i kan jag lova =)


Min mage skriker efter mat!

Var förbi censius skolan här i Uppsala eftersom att Cheyenne(sjunger) och Vendela (dansar i zumbas) hade uppvisning på skolans vår show som var idag. Dom båda två var jätte duktiga och cheyenne är helt sjukt duktig på att sjunga tro jag filmade lite med så jag lägger in klippen i detta inlägg lite senare när jag har kommit hem för just nu är jag hemma hos en kill kompis med cheyenne och vi ska snart gå över till mig. Vi sprang runt som galningar och satte upp en massa music jam afficher överallt i skolorna osv... så jag är faktiskt heelt slut och seg i skallen. ska hem, färga håret och äta en massa mat för jag är inte liiite hungrig ska jag tala om för er =)

=)

Jag är så otroligt glad. Idag har det varit en bra dag för min del, hoppas att ni också har haft en riktigt bra dag =) I morse så åkte jag in till stan för att spärra mitt busskort som blev stulet efter det så köpte jag hårfärg, yeah ska försöka ta bort så mycket som möjligt av det svarta som jag har kvar i håret för det är knaas och inte alls snyggt längre. Jag köpte en laddare som man kan ladda allt möjligt med för någon månad sedan och gick tillbak in till clas ohlsons för att lämna tillbaka den utan kvitto och allting så fick jag en sprillans ny utan en massa krångel hit o dit och sån shiet som oftast händer. Jag svär dom har bästa servicen dom där och jag älskar clas ohlsons! enkelt, smidigt och snabbt ... kommer alltid handla där i fortsättningen =) 

=(

¨Till alla vänner o bekanta som läser mig blogg jag har NYTT nummer och jag har INGENS nummer  så alla vet.

Flo Rida´s release party!!

Som ni vet så skulle jag gå på Flo Rida´s Release party på hotell scandic i stockholm, vilket jag självklart åkte på. Det var lite i början i dörren in till hotellet då dom inte hittade våra namn på listan, men det löste sig snabbt som tur var. Väl inne så var garderoben stängd vilket jag tyckte var väldigt dumt för det blev himlans jobbigt för folk att släpa runt på en massa jackor, tur var så tog jag min tunna vår kappa, så det blev inget tjockt och jobbigt som inte gick ner i väskan att släpa på.

Det var en hel del folk på plats och självklart så stod jag och tjejerna längst fram och trängdes tillsammans med Kenza och tusen andra tjejer. Okej då, inte tusen men väldigt många som knuffades väldigt mycket och om man står längst fram som vi gjorde så får man verkligen känna på trycket bakifrån.

Till en början så var det Dj Kronic som spelade helt sjukt bra musik som verkligen hypade upp publiken, stämingen och den lilla dansaren som finns inne i mig, haha. Det blev verkligen trångt och jobbigt där ett tag för folket blev som galna, verkligen. Efter en stund så kom äntligen flo Rida ut på scenen strax efter 23.00 och alla went craazy!!

Han började med låten low och i texten så sjunger han :The whole club was lookin at her och pekade på mig sedan drog han fram till sandra som fick sjunga med för fulla halsar i hela refrängen och från ingenstans så tar han tag i min hand och sjunger samtidigt som han håller i den... visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen :O.

Efter en stund så bestämde han sig för att man inte kan ha en riktig show om man inte har tjejer som dansar på scenen... well, you all know what that means! självklart så skulle han dra upp mig på scenen och jag drog i sandra för aldrig att jag skulle gå upp själv, fler tjejer följde med upp bla kenza... som många känner till.

Väl uppe på scenen så shakade vi loss till max, jag dock bakom alla andra tjejer som stod och trängdes vid flo rida och hans vän, men jag och Sandra vi höll oss verkligen i bakrunden vid dj:n. man såg lixom inte mig försen den andra killen (skäms för att jag inte minns han namn) drog tag i mig där bakom och släpar fram mig framför  dom andra tjejerna, mitt imellan honom och flo rida och håller min hand samtidigt som jag känner mig sååå tvingad att dansa på scenen framför en massa folk, gaaah ville bah dö. stod mest med ryggen emot the crowd för det kändes bara jobbigt .

Efter det så var det V.I.P rummet med en massa champange och goodaste maten och en massa trevligt folk som gällde. det var flo rida, hans "livvakter" hans folk och tjejerna från scenen. Det var nice och vi alla satt och snackade, dansade, fotgraferade och drack..mycket trevligt =). Efter kalaset som slutade klockan 03.00 så var vi kvar och chillade på hotellet Flo rida och hans gäng drog iväg mot arlanda för att fortsätta sin turne och jag och tjejerna fick ett eget hotellrum att sova kvar i.

Det var hur skönt som helst att vakna upp där, ta en dusc och fixa iordning sig innan vi åkte tillbaka mot Uppsala. Nu är jag hemma och väldigt trött för även om flo rida och dom åkte så satt vi uppe ett bra tag till och snackade innan vi somnade in. Ska tala om för er att kvällen inte bara var rolig (eller jo mest) men lite jobbiga saker hände det med och jag har ingen mobiltelefon... eller jo nu har jag det men ett nytt nr, eftersom att min mobil blev stulen tillsammans med en hel rad andra saker i publiken, dock inget mer från min väska.. tack o lov och Sandra fick igen en del av sina grejer. Så såg min Måndag ut, bästa måndagen någonsin =)


Flo Rida´s tatoos in the vip room =) ( och sandras tatoo)

Jag & Tara i publiken

Jag & Tara i publiken. OBS!! jag är inte så sur som jag ser ut att vara :P

Flo Rida & Jag in the V.I.P room =)

Sandra & Flo Rida minglar lite :)

Tara, Jag & antonia i vippens, vipp rökrum =) hahaha

Sandra, Flo Rida, Jag & the other guy on stdge =)

Jag & Big Zac =)

Jag i dom fina t-shirtsen som vi fick sen =)

Jag mitt emellan grabbarna på scenen, ville bah rymma där i fårn

On the stadge =)




Be There =)

Om ni vill ha biljetter så är det bara att hojta till men skynda er för det finns bara ett visst antal biljetter =)


=)

Det är måndag och ikväll drar jag, Tara & Sandra till stockholm för att lyssna på Florida som kommer till sthlm.
Men innan dess så ska jag vänta på en tjej som är påväg hem till mig för att få längre hår! Yes jag ska göra hårförlägning på hennes, sedan drar jag direkt in till sthlm för att träffa en vän och sedan så är det Flo Rida's release party som gäller, det kommer bli nice. Har ju alltid roligt med tara & Sandra med =) weeei. Nu ska jag duscha och fixa det sista innan jag GITT!


Ps. Sessen har bara ett par trosor!!!! :O ( Usch, nu får du sitta och skämmas ditt äckliga smuts - hahahaha ) =)

Kortfattat om helgen bara =)

en sjukt underbar helg med sjukt fint väder har det varit.
Jag och Sofia drog en Stockholm i fredags, bara sådär. Vi tänkte dra till people men klockan 21.00 på kvällen så kom vi på att vi lika bra kunde åka till sthlm med sista tåget så att vi slipper gå upp tidigt och behöva göra jobbiga grejer osv..  Vi åkte till farmor och drack lite te och åt mat innan vi bumsade ner i sängen, små snackade och somnade gott som två små barn =)

När vi vaknade upp på lördagen så var det kaoooooos kan jag ju tala om för er. Jag orkar inte ta vad det handlade om, men fula-fiskar är bara förnamnet. Jag och sofia åkte in till stan och mötte upp vendela vi gick på en audition som vendela hade anmält gruppen till... hahahaha säääger jag bara alltså. aja allt ska man visst vara med om här i livet  ;)

Vi drog en runda i sthlms city och sa hejdå till vendela innan vi rörde oss mot farmor, igen. Det var hur varmt och fint väder som helst och vi satt ute och njöt åt både det ena och det andra innan vi gled upp mot farmors crib igen och chillade i soffan och latade oss med farbror Saihou. På kvällen så skulle bland annat mina kusiner uppträda i rinkeby skolan. Vi gick dit för att kolla på dom. Jag har inte hört honom köra något sedan flea år tillbaka men han har utvecklats sjukt mycket och blivigt mycket bättre och han har skippat att rappa på svenska, yeah det är engelska som gäller =)

Efter det drog jag och sofia till starbar och hängde där en stund innan vi gick till berns och festade oss lite lätt =) till en början var det inte mycket folk alls men sen ramlade det in en hel hög och det var propp fullt... föör mycket folk alltså, trotts helgen innan löning. Mycket trevligt var det iallafall =)

Söndag så dansade jag i odenplan och jag kände hur roligt det faktiskt var =) körde en ny koreografi med tjejerna som jag tror dom kommer tycka om faktiskt =) Nu är det Måndag och jag sitter hemma hos mamma och ska ut o boka tvätt tid. ses sen =)

=)

Idag är det dans som gäller för hela slanten =)
Young Vibez har träning och efter det så blir det förmodligen chill hos min bästaste bästis med min bästis. piiz puss =)
vi hörs mer ikväll ;)

=)

Nu är jag vaken och är på strålande humör, hmm undrar varför..? ;)
Gud vad känner mig glad och lycklig nu för tiden, det är jsukt =)
älskar att värmen är på väg och att det snart är sommar i vårat kalla land.
idag ska jag bara umgås med min bästis, älsklings sofia och Mathilde,
ta det lugnt och kanske köra en promenad in till stan, vem vet ;)

wohoow för solen =)

Nu är det natten och jag ligger här med mathilde i hennes underbara o sköna säng. Dansen gick jätte bra och vi gjorde iordning det sista på koreografien osv.. På lördag ska Zumbas på audition, men jag säger inte när, vart eller till vad vi ska ha audition till.. mer om det kommer sen. På söndag och torsdag är det dans som vanligt med Young Vibez, mellan gruppen och i Sthlm på caribbean dance studio i odenplan.

Jag hoppas verkligen att det blir fint väder imorgon för jag har sånn lust att bara sitta i solen kanske röka lite vattenpipa och baaara njuta. Mitt liv är helt underbart nu med alla dessa vår/sommar kännslor som flyger o far i luften. Im hapy och så här borde det alltid kännas. Eftersom att alla danjobb tar slut nu innan sommaren börjar så hade jag faktiskt tänkt att söka ett jobb, minst över sommaren iallafall... någon som har något tipps? både stockholm & Uppsala går bra, men helst i Stockholm!

jag bjuder på denna underbara låt som jag nu spelar osm kvällens sista låt och som jag kommer spela det första jag gör på morgonen imorogn bitti när jag vaknat upp =). Förresten gruppen som sjunger denna låt heter Magic system och dom ska komma till Sverige snart :O Naaaaaaaaajs vaaah??! jag och Mathilde har spikat första raden!! Got natt =)

Magic System - Premiere Gaou

Dance until u drop!

Nu sitter jag hemma hos mathilde och bara chilling dilling milling  haha idag är det dansträning för Zumbas efter en veckas påsklov, yeeeaye =). Ska ut nu i det fin fina vädert ta en cigg och bara njuta så lääänge det är sool och varmt. Och under kvällen blir det flera, flera timmars dans, nya koreografier o allt möjligt.. åååh fy fan vad roligt :D yeaaye =)


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ASSÅ JAG BER ER KOLLA PÅ DEN HÄR FILMEN ASSÅ MIN KUSIN E SÅ SJUUUK I HUVET HAHAHA. JAG OCH SANDRA SITTER OCH ÄTER OCH FRÅN INGENSTANS SÅ TAR HON MIN KAMERA OCH FILMAR OCH PRATAR SOM OM JAG OCH SANDRA ÄR TVÅ KIDS FRÅN RÄDDA BARNEN. DET SOM GÖR DET EXTRA ROLIGT MED ÄR HENNES SVENSKA. GAAAAAAAAAAAH JAG DÖÖÖR =) hahahhaha en massa looove to u Toko för att du e sååå tung!! <3

Fotbolls söndag & grillning =)

På söndagen så vaknade jag av att farbror Pa kommer in i rummet och säger att det är fotbolls match. Hör honom snacka utanför rummet om att alla skulle komma ner och spela. Klockan var halv tio och dom skulle spela fotboll nu :O - haha orka! Han sprang sedan ner till sina vänner och alla började röra sig mot fotbollen men jag stressade inte utan hoppade in i duschen i lugn och ro och sedan så satte jag mig för att käka frukost, men brödet var slut så Isa & Waka (min kusin) skulle gå och handla bröd och lite annat som behövdes.

Farmor ger waka en 500 lapp och ber honom att ta ut soporna. Dum som han är håller han 500:ingen och soporna i samma hand, så när han ska kasta soporna så åker pengarna med ner i sopnedkastet och det går INTE att ta upp dom. Alltså kan inte fatta att han bara kastade den utan att tänka sig för alltså, så dum - haha.

Farmor blev så klart arg men hon sa lixom inte så mycket, hon vart nog mest irriterad lixom. waka säger: om det hade varit haddy (min faster, hans mamma) så hade hon aldrig mer pratat med mig igen och kastat ut mig och skrikit och blivigt skiit arg. och tuung som min farmor ÄR så svarar hon : jaa men det hjälper inte om man bara skriker och om jag ska skrika på dig så kommer jag bara få onti huvudet och jag har inte ens pengar till att köpa ipren nu, så det är bara onödigt! hahahahahahahahhahahahhaha gissa om hela huset doooog av garv.

Aja jag var klar och gick ner till fotbollen där jag sj'älvklart får en hård jävla fotboll i antiktet, jag flög och ramlade på marken och folk fick sig ett gott skratt helt enkelt. Jag fick inte vara emd på fotbollen med grabbarna heller =(. Min farbror saihou va fett taskig han bah: nej du kan inte och du kommer bara bryta en nagel och sen gråta och ducka för bollen å inte ta den. alltså han var allvarlig :O jag blev chockad å tänkte: va fan snackar du om. Men det gjorde inte så mycket jag spelade med isa, solade och rökte å kollade på grabbsen och tjejerna (dom tjejerna som fick vara med) istället och jag var nöjd, ville endå inte bli svettig :P

Efter fotbollen så chillade vi lite på planen och grabbsen sparkade boll med mossas hund =) efter det gick vi till vivo och handlade det sista som behövdes inför en härlig grillning idag igen. det var hur gott som helst faktiskt =). efter grillning gick vi hem till Alieu och degade och kollade på film efter film. Sedan så var det dags för isa att gå hem så jag följde med henne hem till farmor och lämnade henne där och sedan så gick jag och Sandra på en lång promenad, as skönt.

Vi gick förbi OK och köpte chips, dipp, godis och cigg sen gick vi hem till Alieu som hade åkt till stan för att clubba med saihou och dom andra men nehale var kvar så vi tre kollade på film och hade det skiit trevligt, verkligen dunder dag =).
Här kommer picsen ;)
fotbollen

 =)

=)

Mums med bål =)

Grillningen =)

Mummms med gubbar =)

Sandra

Ray, finaste hunden =)

fler bilder kommer ikv ;)

löördag =)

I lördags så var det sjuukt fint väder som fler än jag förmodligen upptäckte.
Jag, Isa och Sandra åkte till sandsborg, hem till min morbror ante för att hälsa på honom, hans familj och mromor som var på besök. Det var hur trevlig som helst och vi satt ute i parken och jag lekte lite med min lilla kusin kornelia som är döpt efter mig dessutom. Hon e min prensessa :D. Jag var helatiden orolig för att hon skulle ramla eller skada sig när hon klätrade och kastade sig i lekborgen, men det gick bra =) och om jag ska vara helt ärlig så var inte kornelia den enda som tyckte det var roligt att leka.

Farmor hade gjort Olele (osäker på stavning?) till mormor som är en gambiansk maträtt med fiiisk typ asså skiiit god. jag som inte ens gillar fisk älskar olele, bara den inte är för stark. Mormor var så rolig när hon skulle ringa och tacka farmor för olelen för hennes uttala på olele va inte så nice direkt. Hon bah tack så mycket saptieu för Olilen - hahahah

Efter att vi hade varit och hälsat på familjen och släkten på mammas sida en stund så rörde vi oss tillbaka mot byn igen där jag och sandra skulle grilla med min farbror, kusiner o deras vänner. Muuuums säger jag bara, hur gott osm helst. men jobbigt med den tjocka röken som följde efter mig. Jag flyttade på mig hela tiden för jag pallade inte lukta rök. På kvällen så satt vi och chillade lite hemma hos farmor å ingen av oss pallade gå ut och clubba tyvärr så det blev film kväll och en massa mus på balkongen med cigg o te ;) :P hahaha också har vi lite pics ;)
Mormor & jag


Sandra och Isa

Morbror ante & lillasyster Isa

I love U- Kornelia aka. Lill Binta

hahahahhaha jag sa ju att kornelia inte va den enda som gillar å leka =)

kornelia & jag =)

Sen var det grill, potatissallad,sallad & bål på hög nivå Nehale & Sandra

Muuums =)

Vill ni ha uppdatering..?

Yeah å det är precis vad ni ska få här hade jag tänkt. Vi avslutade med torsdag så kör vi fredag. På fredagen så var sandra väldigt trött efter torsdagens omständigheter så hon sov kvar hos farmor hela dagen medan jag, isa och mina kusiner gick hem till pappa pa och mamma emma (farbror och hans fru) och chillade där en liten stund ( det var då jag skrev torsdags inlägget ) efter det så bar det av mot farmor och jag och sandra började hinka lite lätt. Ner till tunnelbanan och vem ser man där... som ALDRIG åker tunnelbanan jo men det var farbror saihou och hans tre tjej kompisar, så vi åkte tillsammans in mot stan där tjejerna hoppade av och vi åkte vidare mot kungsträdgården och styrde klackarna mot bearns där Notch skulle uppträda.

Det var mycket folk och alla vara glada och det var bra stämning faktiskt. Jag och Sanddra hade överdrivet roligt kan jag ju tala om för er, en av dom bästa utekvällarna på vääääldiiigt länge. Efter en sjukt rolig kväll så tog vi taxi med Nehale & kusinen hem och gick raka vägen upp till farmor och sov, gott som fan sov vi med ;) här kommer lite pics =)

Random!

Jag & Sandra in the publik ;)

Binta & Leandré

Random, Sandra & Jag =)

the dancers =)

Biiintish

Sandra & Jag i taxin påväg hem

Sääändreey

Kusin Ääälieeu & Jag i Taxin

Sandra & Jag fula, fulla & Glada - thats life* =D


Lite bilder från torsdag =)

hahahah de ser ut som att jag e så full att ja inte kan hålla ögonen öppna, men jag va spik nykter faktiskt, tror det blev så i farten bara ;)


Girls, hos farmor =)

jag sminkar Harriet ;)

sandra & jag at the dancefloor


Torsdags fest...

Jag, syster Isa och sandra packade ihop våra grejer och väntade på sandras bror som skulle skjutsa oss till stockholm, hem till farmor. Näe vi kom fram s var det väldigt brottom att fixa iordning det sista som har hår och lite smink... Vi tog tunnelbanan in mot stureplan och sedan så satte vi oss på ett ställe och drack lite innan vi gick vidare mot layer cake.

Det var sjukt lång kö men vakterna kände igen oss och precis när dom frågade oss om leg så kom min kusin och sa att han var min kusin så vi behövde inte vänta så länge utan gick in. det var fullt med folk och sandra var full med alkohol kan man säga så jag och min ksuin harriet hjälpte sandra ut ur klubben och sedan så var det dags för taxi och en FEt hem gång.

Nu sitter jag hos farbror med farbror, hans fru emma(och bebisen i magen som aldrig vill komma ut =/) emmas lillebror, syster och mina 4:a kusiner. Vi ska hem till farmor snart för hon står och lagar en massa påsk mat och vi har fått gäster dit med. ikväll blir det säkert utgång... förmodligen, tjejerna kommer från uppsala med bilen med så det blir paaaarteeey på riktigt ikväll, igår var det bara en simpel förfest :)

Här bjuder jag på en skööön bild på min lilla kusin mohammed a.k.a: warriah som ser ut som en tvätt äkta afrikansk löpare, han e fett snabb oxå ;) haha

Hang over the wall of the VIP

DJ show me love 
He say my name when the music stop
Young Money Lil Binta
Then the music drop
I make it snow
I make it flurry
I make it out alright tomorrow don't worry




HATERS MEKE MI RISE, TO THE FUCKING TOP!!!

=)

Tillbaka nu från en vecka i stockholm. Jag kom tillbaka igår men åker till Stockholm idag igen. Vi har firat farmors födelsedag bland annat och det var hur trevligt som helst, mycket folk var det med en massa massa släkt och vänner. Fint väder har det varit närstan hela veckan, så mycket vårmys utomhus och i stan med glayer har det varit. I lördags så var vi även på Bearns och festade, jag, derias, sandra, farbror & hans vänner. Det var fett trevligt men fööör mycket äckel folk. man kunde knappt röra sig så mycket var det. Aja ikväll bär det av mot stockholm och utgång, tror jag. Men vi får se, måste ringa sandra och snacka liiite =)
Har biljetter bill Bounce föreställningen som är idag på orionteatern i sthlm, men tror nog inte att jag pallar gå. haha
Vendela tar nog över biljetterna, I Think ;)! Ska hoppa in i duschen och fixa iordning mig =) piiiiz

Jag, syster & Mina loveley kusiner på farmors födelsedag =)

Farbror & Jag =)


Ps. Kippy, sluta kommentera i min blogg, hur "snälla" dina kommentarer än är så kommer jag ALDRIG att acceptera dom så du vet. Läs inte min blogg, du smutsar ner den!!

HipHop/Street tävling i skutskär =)

Hejsan alla glada =)
Jag kom hem från skutskärs tävlingen för inte så längesedan, eller jag kom hem till Sandra, rättare sagt. Tävlingen gick så där i singel, som jag tävlade för andra gången bara så gick det ganska bra och jag kom på en 4:e plats av ca. 30 pers eller något sånt åt de hållet jag kände faktiskt att jag gjorde rätt så bra ifrån mig men jag kunde absolut gjort något bättre, speciellt i sista ronden för det var då som jag fastande i aldeless för många sekunde på ett steg just för att jag fick en så kallad "black out" och visste inte riktigt vad jag skulle göra för steg.

Kanske ska betötta att jag improviserar, det gör jag alltid medans dom allra flesta som dansar i brons klassen kör koreografier, men inte jag inte det är bättre å lörsa sig o kunna improvisera, korreografier vet jag ju redan att jag kan. hade jag hafte en bra koreografi idag så tror jag faktiskt att jag hade vunnit ,men eftersom jag inte har det och fick en black out så kom jag 4:a, men jag nöjer mig... jag fick åtminstonde en prick vilket betyder att jag bara behöver en prick till för att komma upp till nästa tävlings klass =)

För mig och vendela gick det inte alls bra i par och jag vet inte riktigt vad det var som hände i början, men det var något allvarligt och vendela skadade handleden kraftigt. Jag ska kolla på video inspelningen sedan som syrran min filmade för att se vad exakt det var vi gjorde fel och hur man kan ändra det för att bli bättre, osv...

Näää som sagt jag e hemma hos Sandra som fixar iordning sig och derias är på väg, vi drar en Stockholm ikväll igen tyvärr kunde mathilde inte följa med pga förhinder...  Jag är fortfarande sjuk och har ätti otroligt m¨ånga alvedon, höll till och med på att spy =(. Jag har inte lika mycket feber nu men jag hostar så mina lungor spricker och snorar som en snorunge på dagis och huvudet dunkar fortare än hjärtat, så det blir en väldigt lugn kväll ikväll, tack o loav... det kanske kan behövas det med ibland. Jag flyger ju o far titt som tätt, hit o dit mellan städer, danser osv... så¨nu behöver jag vila =) piiiiz









Som ni ser så var det många med och stöttade oss på tävlingen haha. Vendelas mamma min morbror och hans flickvän, min lillasyster, hareg och Sandra =)


=)

klockan är 08.08 och jag är skit nervös. Jag sticker om 20 och tävlingen börjar 11.00. Piiiz

Mycket dans och en febrig binta

Idag var jag på uppvisningen på grand och det gick inte alls bra, tyckte jag. På videon så ser det helt okej ut men jag kände mig inte alls frisk och kände därför att jag inte gjorde dansen helhjärtad till 100% ... 60% av mig var någon helt annan stans och 40% på scenen, så aa ni fattar att jag inte mådde så nice.

Jag har varit sjuk i två dagar nu och haft feber, det är inte roligt kan jag tala om fer er speciellt inte nu när jag har så mycket VIKTIG dans i helgen. Imrogon bitti klockan 8 så åker vi licksom från Uååsala för att tävla hiphop street, jag och Vendela men jag känner mig inte alls pigg på att dansa, plus att på söndag har jag min klass i Stockholm .

Nu är klockan halv 2 och jag sitter hemma hos sandra aldeless ensam. Sandra och tara skulle gå till Bj ikväll egentligen men dom hoppade över det och bestämde sig för att stanna hemma med mig, men sp ville dom till burger king och jag är som sgat sjuk så jag stannade hemma för att försöka vila upp mig tills imorgon bitti. Döm gick innan klockan blev 12 och har inte kommit tillbaka än :O haha... skulle inte förvåna mig om dom drog en Bj endå ;)

Hassan & Sebbe var här och chillade en stund med och vi kollade på ballar av stål, heeelt craaazy roligt progrem det där alltså - haha =) Sen så skulle grabbarna röra sig hemmåt mot gottsunda. Broor ringde mig för en stund sedan han var med grabbarna och chillade lite, kollade om ja inte ville komma förbi, men som sgat jag är sjuk coh orkar inte göra något som kan förvärra min situation :P haha

Nää klockan är faktiskt mycket jag ska ta en cigarett, halstablett och sen ska jag nog krypa ner i sängen. natti natti =)

Shake it to the left momma, sheke it to the right!!

Den här låten går om och om igen, jag vet inte varför men jag kan bara inte sluta lyssna på den.
Det är hårda tider nu ska jag tala om för er och livet är inte alltid lätt, så sätt er i solen skruva upp volymen och njut så mycket som möjligt !!

Zumbaaaaaaas

Hejsan gott folk =) ikväll är det uppvisning på grand som jag skrev här under, kom dit och titta om ni inte har något bättre för er , haha =) Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt efter Uppvisningen för imorgonbitti tidigt på morgonen så bär det av mot skutskär för jag ska tävla i hiphop street med vendela , så vi får väll hoppas att det går bra, men jag tror verkligen inte att det kommer gå bra för vi har bara tränat på våran nyua koreografi två gånger =( ( alltid ute i sistaminuten) men vi satasar på att det ska gå bra på nästa tävling i stället  =) Jag har fått mycket bra respons från dansfilmen och folk har skrivit i kommentarer och mailat på att dom tycker att det ska vara lite mer sånt, så tänkte då här att ni skulle få en till dansfilm.

Ni som är vän med Zumbas på facebook har nog redan sett dom flesta, men här är en som är väldigt nyinspelad ;) hahaha
Det är Mathilde som börjar, sen kommer och oxå dyker Aida in lite snabbt med :P hahaha Vendela är den som filmar och KOMMENTERAR som en jävla dans kommentator - hahaha men det e nästan hennes kommenterande som gör filmen rolig :D hahaha piiiz




Uppvisning Ikväll =)


Vi drog en Stockholm, lite snabbt bara ;)

Igår så kom Derias hem till mig på "morgonen" ( det va morgon för mig men klockan var typ 2- haha) och hämta upp mig så drog vi in till stan och mötte carro för att sedan dra en fika på cuppido, det var jätte mysigt och vi satt å käkade sallad (muums) och snackade en massa, skickade iväg lite roliga sms med =) haha. ( det va ju 1:a aprill) så ja lurade ett par stycken. Vi satt och pratade och klockan tickade iväg, drog en liten shoppa- med- ögonen- runda på stan med =)

Vi tog bilen till Heiodanstam för att derias skulle hämta ut ett paket och bestämde oss i bilden för att kolla på sverige - serbien matchen, frågan var bara vart vi skulle se den. Vi satt å spånade lite och köre en impuls på stockholm, så fort hem till mig och sedan till derias för att hämta o lämna saker sen så åkte vi till stockholm. Vi kom först fram till Solna men där ville inte tjejerna kolla så vi drog till fridhemsplan och gick till StarBar.

Matchen slutade som den gjorde och tjejerna hejade på serbien men jag höll hårt på sverige som tyvärr förlorade ( tur att matchen inte var någon betydelsefull match - haha) Det var ganska mycket folk på plats och kareoken var på, men jag ville inte skrämma bort alla så jag höll mig i från att sjunga och tog en drink och chillade bara, haha

Efter det så var det några random killar som ville ha skjuts till byn så vi körde dit dom och gick upp till min kusin och sa hej, men vi stannade inte länge eftersom att klockan var väldigt mycket och Derias var trött, det var vi andra med men eftersom att hon skulle köra så var hennes trötthet lite viktigare ;) Sedan så for vi hem till U-town igen ;)

Och nu sitter jag här hos mamma ska in till stan, Möta Hareg sen ska jag hem till matchilde och efter det så blir det dansträning för Young Vibez och Mellan gruppen, bilder kommer ikväll =) piiiz

jag & derias i bilen på väg till Cupido =)

Carro & Jag På cupido =)


Lill B´s dancing

Det var ett tag sedan jag la ut några dansklipp ( fastän att jag har hundra stycken på datan) tänkte gör det lite oftare (en gång i veckan, eller ngt) så ni får se vad fan det är jag håller på med om dagarna hahah=) klippet som kommer nu är dock inte så väldansat utan mig och jag skrattar mig igenom dansen på ett skämmit sätt, men jag tror nog att det var tjejernas kommentarer och psykos-aktiiga skriik som gjorde mig så där små-röd om kinderna och okoncentrerad när jag dansade, haha men teka a look så får ni se =) puss å piiz


RSS 2.0