Skräck funkar bäst hemma

Är just nu med Khaled, Madi & min syster hemma hos mamma. vi ska hem till en kill kompis i stan och kolla på film. jag ska sova tidigt idag för jag ska upp tidigt imorgonbitti och göra...hmm ah lite saker ;) Snackade nyss med sofia, den bästa. hon är katt/hund vakt stackarn ska nog träffa henne ikväll..I Hope! Jag hoppas i allafall att det blir skräck film ikväll. Jag vet att jag kommer bli skit rädd och typ inte våga sova men jag älskar att bli rädd, den sortens rädsla är bäst älskar det. och nu får jag skrika hur mycket som helst utan att skämma ut mig eller någon annan, för jag+ bio+ skräckfilm = funkar i-n-t-e, (det vet du Khaled) och därför passar jag alltid på att se skräck hemma. good natt


Bad, Sol & telefonterror

Idag vaknade jag av att Isa & Mabou satt och bråkade i vardagsrummet kl 10 på morgonen. Man hörde en massa skrik, gråt och gnäll. Självklart lackade jag ur och bad dom hålla käften tyst så att jag fick sova i lugn och ro. Jag somnade om och efter några minuter kommer rebecca in och väcker mig genom att säga : Binta kan jag få ta en cigg av dig?
Åååh vad jobbigt allting blev nu och mest irriterad blev jag över att hon väckte mig för en cigg..asså en CIGG!! Hon kunde bara tagit den eftersom hon endå vet att jag skulle säga ja ta. Jag säger ju aldrig nej om cigg...orka snåla om en sån sak lixom. Det var riktigt irriterande dumma Rebecca.

Hur som helst jag lyckades somna om men vaknar av att Rebecca ringer mig. Då är hon helt plötsligt hemma och undrar när vi ska åka. Jag var så nyvaken att jag knappt fattade, vadå åka lixom men tänkte efter och fattade att vi alla skulle åka till vårdsätra och bada och hon undrade när vi skulle åka. jag mumlade något sedan så la vi på. Jag sätter mig i vardagsrummet och chillar lite och det går en timme fast det käns som tio minuter. Sen så ringer rebecca igen 8telefon terrorist, jag vet) hon sa: är ni klara eller..? dom andra är redan där vi drar nu. jag : öhm ah men Khaled är inte vaken än, men jag väcker honom nu. Hon : ah okej. sedan så lägger vi på. Det går några minuter igen och då ringer rebecca igen och säger : Omar säger att ni aldrig kommer att komma för att Khaled inte är vaken och om han inte är vaken så kommer ni aldrig kunna väcka honom, han måste vakna av sig själv. Jag: Nej då jag väcker honom nu puss hej. sedan så la vi på luren...Igen. Jag väcker Khaled och vi packar våra grejer äter frukost och glider mot vårdsätra.

Fick då ett sms när jag satte mig på bussen:" jag åker med morfar nu kom dit så fort ni är klara /becca" Jag: ah vi är på väg nu. Efter några minuter så skriver hon igen :vart är ni? jag är framme nu! jag: Vi är på väg, vi är på stan
Efter ytterligare 15 minuter ringer Rebecca och säger: Vart är ni? jag: Bussen åkte precis från stan. orkar inte skriva ner alla smatal med det blev typ 3 till för dte vart en mass krångel. Nu sitter jag iallafall hemma har badat och haft det jätte trevligt hela dagen. mabou hängde också med och badade och vi hade det jätte mysigt. Ska hoppa in i duschen nu sedan så ska jag möta Rebecca, Khaled & company! bye bye


Se & Njut Bara!!

Han bah: jag är inte världens gulligaste pojkvän.
Jag bah: eh joooo. Assså du är bästa Khaled ! <3





Orka skriva blogg när det är fint väder!

Har precis vaknat. Ska sticka iväg å bada med rebecca, Omar & Khaled. ska sola en massa med så man blir brun. bye

Test!

hittade detta test på mammas sida, ganska kul faktiskt jag är 49% ond - härligt ;)


Du är 49% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Ett test från testportalen.se



Se & Njut!

Idag har Jag Rebecca, Khaled, Isa & Mabou grillat brända korvar & Machmallows,Gott gott så nu är vi mätta och belåtna. Rebecca är som sagt här och vi har haft lite roligt på min bak sida, resultatet ser ni i filmerna på bloggen - haha
Vi har inte gjort så mycket slappat och tagit det lugnt mest. lekt med valparna en hel del och bara tittat på dom för dom är ju såå söta. maher var förbi här en snabbis och hälsade på med å tittade på valparna sedan så åkte han iväg med sina kompisar. Nu har khaled precis gått ut för att möta sin kusin och Negin ringde precis mig och ville att jag och becca skulle komma ut till "bänken" så det blir väll att vi sitter där och snackar lite skit en liten stund. Senare ikväll blir det film, någon krigsfilm i somalia som khaled ville kolla på men den verkar hur som helst bra. Vi får se om becca sover över eller om hon åker hem och imorgon blir det bad & dubbel dejt med Don Omar & Dj Khaled, mys pys.

Imorgon kommer min älskadeÄlskade kusin Mathilde hem, har saknat henne som fan och dte har kännts helt tomt utan henne (ingen som bombar mig med sms längre=/ ) men imorogn kommer hon så då åker jag antagligen hem till henne en sväng efter bad å allt. hur som helst en skön och härlig dag har det lätt varit, lite små tjaffs och mycket retandes med varandra men det ingår ;) det är det som gör det roligt..eller hur becca :D !! Nu ska jag och Rebecca ut så hörs vi senare eller imorgon.

-Bless

Grillning på hög nivå;)


Khaled älskar korv (icke gris)


Mumsss!!







Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

När jag säger att min lillebror är bäst, så menar jag det!

-Mabou : binta..?
-Jag : Ah?
-Mabou : Levde du förr i tiden?
-Jag: Öh nej verkligen inte..
-Mabou : Levde morfar förr i tiden?
-Jag : ah det gjorde han..
-Mabou : Jag tror att morfar levde lite grann förr i tiden..
-Jag : okej..
-Mabou : är morfar & mormor lika gamla?
-jag : ah nästan
-Mabou : då levde mormor oxå lite i förr i tiden..
-Jag : Ja men varför snackar du om det?...vad är dte du undrar?
-Mabou : ska jag säga hur jag vet att morfar levde lite förr i tiden..?
-jag : ah säg då...
-Mabou : för när han var liten så fanns det ingen tv & jag tycker så synd om honom för när han var liten så fick inte han kolla på bollibompa och inga andra barn heller. men sen fanns det tv när det inte var förr i tiden längre fast det fanns inte bollibompa då.
-Jag : HAHAHAHAHAHAHHAHAHA orka tänka på det, du är så jävla rolig lillebror!




Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Det här är mitt lilla hjärta<3

Det här är vår nya familje medlem, han är 3 veckor gammal och bor här hemma hos oss med sin mamma och sina systra. Han är ensam kille men trivs faktiskt bland en massa tjejer, trotts att han inte är köns mogen. Han älskar att halka runt, träna på att gå, skrika på nätterna efter mammas tutte och att suga på människo fingrar. han bits inte eftersom att han inte har några tänder..än. Han är en livfull krabat som älskar att busa med sina systrar och att ligga på en filt i solen och sova är bland det skönaste som finns. Här är några bilder på min och khaleds nya familje medlem. låt mig presentera kenzo!


bebis sover hos mig<3


Bebis sover i mitt knä


Jag älskar Kenzo


Lilla hjärtat & jag


Kenzo & Hans sålda syster.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

De man älskar är de som lider, inte dom runt om!

Jag älskar mig själv, den jag är och det jag gör. Man gör inte alltid det som är rätt men oftast det man tror är rätt. Jag skulle aldrig vilja skada eller göra illa den jag älskar men tyvärr så tänker inte alla så. Folk bryr sig inte om de som dom älskar bara dom får uppnå sina mål. Dom trampar och spottar på de dom älskar bara för att få hävda sig. Och det värsta är att dom inte når sina mål och att de dom älskar är de som verkligen lider i kriget, inte dom runt om!

-bless


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Underbart.

Underbar dag igår ,Jag och Khaled solade sönder oss och badade i våran pool, fett nice var det.
Vi år as god mat och somnade framför tv:n det var nice. Snart kommer Mohammed och vi alla sticker iväg till Fjällnora Becca & tjejerna är redan där så det kommer bli dunder. Mamma ligger och sover vilket chockar mig, hon är den som brukar vara vaken innan tuppen, men nu ligger hon och sover....hon kankse har blivigt sjuk..?! :s Mabou min lilla prins kommer hem idag, ni vet min lillebror, världens smartaste 6 åring. Har saknat honnom som in i h*lvete för han har varit hos sin pappa i två veckor. shiet idag blir det liv i huset Det ska bli trevligt. Mitt liv är så Jäcla bra just nu, ni fattar inte mår toppen och allt är helt underbart (speciellt vädret). Mamma får fan ta å vakna nu asså. Min familj är bäst :D
bye bye suckers!

fv. Khaled, Isatou,Binta, Mabou,Mamma,Tobbe,Linda,Robin,Jainaba,Morfar.
Bilden är tagen när hela familjen var på Grönalund, bästaste dagen ja lovar!


Kiara, Kenzo, Khaled & Binta!!

Välkommen hem igen Kiara med familj.
Hem ljuva hem antar jag att kiara tänkte när hon steg ur bilen och rusade in i vårat hem hos mamma igen. Jag tror nog att vi alla saknat henne lika mycket som hon saknat oss och man ser verkligen på henne att hon trivs här, hon ser redan mycket piggare och gladare ut har både jag och Khaled konstanterat. Det blev hur som helst en massa söta valpar men endast 1 kille som jag och Khaled behåller och han fick sitt namn idag och han heter Kenzo, fint vah ?! Kiara & kenzo det kommer passa bra. Dom har fått ett alderless eget rum, jätte fint. Vi har stängt av en liten del endast för valparna eftersom att dom endå inte kan gå så bra dom lixom kryper sig fram. så det blir en massa plats för Kiara om hon vill gå undan och vara för sig själv.

Idag har jag varit hemma hos Kidjha under hela dagen fram mot kvällen var jag med Khaled och alla hans kompisar och spelade fotboll, vem som vann har vi inte riktigt komigt fram till eftersom att det blev en massa tjaffs om regler osv... Men enligt mig så vann vi oavsett om jag inte fick röra bollen särskillt ofta. Jag spelade ju lixom bara med killar och alla kan iallafall skjuta på en boll vilket jag inte kan, lite hårdhänta var dom med och en härligt boll i huvudet fick jag också, kul var det iallafall.

imorgon drar jag till stockholm med mina systrar för att hälsa på en mycket nära vän till oss. det ska bli så under dunderbart roligt och trevligt. Vi ska åka ut med båten på någon liten ö och käka en massa gott, blir inte borta så länge utan kommer hem under förmiddagen och vi åker väldigt tidigt på morgonen, inte för att jag vet hur jag ska orka vakna med tanke på vad klockan är nu, men jag får väll kriga mig upp. Aja ska sova gott nu med mina älsklingar, ska pussa & Krama på Khaled riktigt mycket nu för det har jag knappt gjort på hela dagen. Kram och godnatt på er :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Tillsammans är vi Oslagbara!

Det spelar ingen roll vad folk tycker eller tänker. Det kommer alltid att vara du och jag Khled. Det är sånna här situationer som gör våran kärlek så stark och banden vi har oslagbara. Ingen som vill oss illa kommer att få sin vilja igenom, tyvärr men det är sant. Vi är helt perfekta för varandra och vi älskar varandra, men folk har visst svårt att tro det. Snacka på ni det hjälper inte för det kommer alltid att vara vi två, jag har sagt det förut och jag säger det igen för dom trögfattade Jag och Khaled till the mortherfucking end, okej!! Det enda jag behöver är khaled, min familj, mina närmaste vänner & min släkt. Tack för att ni finns ni är helt under bara. Jag pissar bokstavligen på folk som snackar och folk som bara förstör. Min kärlek till dom jag älskar är gjort av material som ingen kan rubba, bra vah ..=) tack för mig!!




välkommen till vår betong

Jag älskar den här låten, asså bokstavligen texten är helt sann och fett skön.
Det är den jag lyssnar på när jag mår bäst så som jag gör nu. Tack för att du gör livet värt att leva Kidjha!!
Sov hemma hos Kidjha i Gottsunda är kvar här och blir nog kvar minst en natt till, men det kna bli längre. Har lekt lite med barnen som är här och bara umgåtts med Kidjha har även träffat en bra vän till mig och löst en heldel, men inte allt. Ska äta lite gott nu och bara ta det lugnt, kankse tar en kvälls promenad lite senare... bless<3<3

Här är dagens låt som jag bjuder på, lyssnar om och om igen så jävla skön.
låt mig presentera Jacko med låten Vårbetong


grattis :)

Läste i metro att Nelson mandela fyller år idag..grattis grattis grattis å hoppas du lever länge

hatar dig

Satt uppe helt i onödan, klart jag lackar ur!!

Bloggar Familjen

Kul kul kul..
Nu bloggar hela jävla familjen hahahha
Fast min blogg är endå bäst.

Jainaba 17 år : www.jainabajawla.blogg.se
Isatou 14 snart 15år: www.isatoo.blogg.se
Mamma 37 år: http://tonarsmorsa.se

Sofia Eriksson

Jag älskar dig Sofia Eriksson. Jag älskar Oss så jävla mycket. Tack för att du finns, du är det enda jag behöver!


ingen kraft kvar!!

Det är så det härkänns när man inte vill leva längre, när man inte har någon kraft kvar!
(fast jag har ingen rätt att ta mitt liv, för det var min mamma som gav mig det)



Jag älskar dig!

Jag älskar dig Jag älskar dig jag älskar dig, bästaste låten någonsin!


min dag bara...

Tisdag, dunder dag. Fösta var jag hemma under hela dagen och latade mig. sedan så gick jag hem till Paulina med Becca. Vi satt hemma hos paulina ett par timmar och pratade en massa och drack sedan så mötte vi sofia på stan. Vi skulle gått till o******* men vi gick till Terassen och fortsatte dricka lite grann där. Vi träffade även sara och bella, vilket var trevligt för vi alla har inte setts på jätte länge.

Efter det så åkte vi taxi till nyby på typ fest, det var oxå helt okej. Höll på att få flipp på en viss psykande människa bara. efter en lång stund så började vi att röra oss hem, jag och sofia gick hem till mig och becca skulle till stan men pallade ej gå hela vägen så den idijuten liftade, bra att boyen sa ifrån. så fort vi kom hem till mig så attakerade sofia mammas kända potatis sallad med kärlek, hon Älskar den. sen gick vi och la oss bara :) bless<3

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Daunder!

Två helt sjukt roliga/underbara dygn...
Söndag : Jag & bex åkte till gottsunda hem till khaleds mamma, kollade på valpar och var ute med kiara. vi pratade en massa & sedan så gick vi & träffade sofia. Vi tog en promenad i gottsunda, pratade om allt mellan himmel & jord. Skönt "sommar-kvälls" väder var det med. Vi träffade Faal, Aram & Dennis med, pratade lite sedan så gick vi till bussen och tog den mot stan. I stan gjorde vi helt knasiga grejer, träffade en killkompis & hans vän en liten stund och efter det så gick vi alla hem till.

Väl hemma hos mig satt vi och tjockade oss med chips, godis 6 dipp. snackade allvar hela natten och skrattade en hel del.
Sedan så kom Lillasyster Isa hem och det blev ännu mer skratt, bex kunde inte hålla sig eftersom att isa var så himla rolig... och dte var hon verkligen oxå. Vi försökte hålla oss så gott vi kunde eftersom att mamma sov, men tro mig det var svårt. och efter en lååång stund så somnade vi.

Måndag: Vi vaknade sent. sofia skulle åka till stan & möta Hedda så¨jag och bex var kvar hemma hos mig, tog det lugnt, kedjerökte & slappade. sedan så kom mamma hem med mat till oss, vi käkade lite sen gick vi upp och fixade oss. efter det så gick vi hem till mig alltså min lägenhet där vi fixade oss lite mer, valde ut kläder osv... sedan så bar det av hem mot bex. När vi kom hem till henne så blev det långa & många knas samtal, gråt & skratt och allt fuckades.

Vi gick ut köpte cigg, käkade piroger (AS GOODA) rökte lite mer sedan så var klockan ganska mycket och jag började röra mig hemåt och bex till sin o´boy, skj nejrå bara boy.. Isa mötte mig på vägen hem eftersom att aj e lite mörkrädd.
när jag kom hem käkade jag lite, satte mig vid datan sen var jag så otroligt trött att jag bara somnade.

Idag: vaknade & stressade för att hinna med bussen till tandläkaren, missade buseen, missade tiden ringde och avbeställde för sent så nu får jag betala 100kr (psykande). fick ett mess från bex, ett samtal från sofia som kommer hit snart. satt ute i tältet och snackade med Isas kompisar. ska fixa mig strax å sedan möta bex med sofia. kom hit och satte mig bara för att skriva ner vad jag gjort..på ett ungeffär. allt kan man inte skriva i bloggen eftersom att mamma läser =P hahaha. ska nog göra en ny "hemlig" blogg så att mamma inte fattar att det är jag. då skulle jag kunna skriva allt. för jag har så mycket kul och mycket knas att berätta att hela världen skulle vilja läsa, tro mig..men men kankse innom en snar framtid! Kraaam på er!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Du är dunder!!

Du är så underbar, du gör mig hel. Jag älskar att vara med dig & vi har det alltid kul tillsammans, skrattar & skojar.
Tack för två helt underbara dygn, med mycket skratt & mycket tårar. Du betyder så fruktansvär mycket för mig och vi har så himla mycklet gemensamt, vi gör det på ett bra sätt som bara vi två kan. Pratar utan ord, om man säger så - hahaha

Snart om bara några timmar så ska ja få träffa dig igen, Dunder har redan längtat. Jag älskar verkligen dig hjärtat. <3



Where do I go from here...?

Det finns ingen som kan trampa & spotta på mig som du gör.
Ingen som kan trycka ner mig utan att jag reser mig direkt.
Ingen som inte bryr sig på det sättet & ingen har fått mig att känna mig helt utnyttjad. Men vad du än gör så får du inte se mig gråta, för jag förtjänar så jävla mycket att få skratta!!



Where
do I go from here, I’m so lost.
Do you know how hard it is?
Finding my way through this.
I shouldn’t have to feel like this
so I'm gonna smile 'cause I deserve to

...?!

I can be your hero, baby. 
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

svara gärna!

vad är det som gör mi blogg så bra/dålig??
vad är det som gör mi blogg intressant..??
vad borde jag skriva mer/mindre om??
hur ofta läser du min blogg??
vänligen svara på mina frågor
bah undrar lixom =)

Poolpartyn & grillning

har badat i poolen och solat heladagen idag, men nu har det blivit målnigt så nu ska vi börja grilla på baksidan. det ska bli trevligt och gott. En massa god mat, sallad & efterrätt. Jag och jimmy ska dricka en massa cider och de som vi köpte igår med, så vi får se om man pallar festa vidare senare lite senare. ska nog träffa Becca ikväll oxå.:)

Imorgon bitta bär det av mot fyruvik med hela familjen. det ska ochså bli trevligt och kul att äntligen få komma bort lite, speciellt med familjen efter som att mamma bara ska ha en veckas semester i sommar, för i höst åker vi flera veckor till Gambia i stället. Nåja idag har allting varit bra hittills, saknar dock Kiara men ska hälsa på henne nån gång i veckan.

Idag när jag satt ute på våran altan och rökte så kom Jimmy, bar upp mig och kastade in mig i poolen. Shiet vad blöt och irriterande det var, jag som INTE pallar torka,föna, fläta och platta håret IGEN..=/. Jag tog iallafall ut ilskan på Jai som precis hade vaknat (vid kl3) och kastade in henne i poolen & Jimmy åkte i tillsammans med mig, försökte även att få i helene hahahhha det var så kul men hon stretade emot för mycket och jag hade inga krafter kvar. Nä nu ska jag skära sallad sen ska vi grilla :)

Dagens Roliga :
Mabou: jag önskar att vi hade något att dricka här i poolen
Jag: vadå dricka något?
Jag: tror du att det här är något pool party eller?
Mabou: aaa kanske det (
svarar han tillbaka helt kaxigt)
HAHAHHAHAHAHAHA ROLIG 6 ÅRING.



Jimmy kastar in mig i poolen..:


 



Jimmy lyckades kasta i mig i poolen:

a fighter...

Never saw it coming,
All of your backstabbing
Just so you could cash in
On a good thing before I'd realized your game
I heard you're going 'round
Playin' the victim now
But don't even begin
Feeling I'm the one to blame
'Cause you dug your own grave,


Underbart med sol!

Det krävs inte mycket för att en dag som denna ska bli bra.
Har legat och stekt mig i oliv olja idag. Man måste ju alvarligt talat passa på medans solen är framme.
Upptäckte även att jag har solmärken från bikini överdelen kvar sedan jag kom hem fårn Gambia, jobbigt för nu måste jag verkligen sola bort dom. det blir inte lika snyggt annars. Hoppas självklart på lika fint bättre väder i morogn så jag kan lägga mig och Schteeka ännu mer.  badade i den härliga poolen ganska mycket med lill brorsan & jimmy, trevligt trevligt.

Åkte förbi min lägenhet en snabbis med bilen för att hämta upp lite kläder hemma hos mig. Gränby c blev det oxå eftersom att mamma behövde handla lite  Mycket mat och annat skit. Systemet blev det oxå och lite spö regn på vägen hem. 2 filmer blev det med. "Step up 2 the street" & "The ring 2". Helt okej faktiskt. Steffie kom hem till mig ett tag med, vi snackade lite och sedan så for hon hem. Nu ska jag gå och lägag mig.. hoppas bara på att det är soligt och fint väder imorogn så att jag kan få bli lite extra glad så.... God Natt mina tusen läsare. Bless<3
'

Allting är på G...

Gäster från Norrköping är på G.
Att chilla hos mamma dom närmaste dagarna är på G.
Att inte gå hem till min lägenhet är på G.
Städning i hela huset & fixning & rensning av poolen är på G.
Fint väder & as god mat, sallad & efterrätt är på G.
Solning & fint väder är på G.
Sola sig brunare än vad man e är FETT på G.
Att ringa bästa vännen är på G.
Allting är så underbart, härligt på G.

Ja nu är Binta på G.



ZUMBAS!!

Dans, dans, dans för hela slanten har det varit under hela kvällen men tjejerna.
Det var jätte skönt att få dansa ut lite på riktigt idag för min del, trotts att jag blev lite irriterad på "danssalen".
Jag har inte stretchat någonting alls så jag kan tänka mig att jag kommer att gå som en stel pinne imorogn som inte kan röra mig, jobbigt. men nej jag orkar verkligen verkligen inte stretcha, inte diag eller ikväll iallafall, får bli en annan gång.

I morgon Kommer helene & jimmy hit och det ska ju bli trevligt, som vanligt. Känner just nu att jag inte pallar skriva, så jag lägger upp lite bilder på min kära dansgrupp Zumbas i stället. puss & kram på er alla min tusentals läsare..*not*





Zumbas- me love

Har dansat hela dagen men min kära dansgrupp.
Hoppas på ett stort uppträdande innom en snar framtid... men vi får se hur det går. Nåja en massa ideer, korreografier & låtar är på gång, kul kul! i morgon ska vi dansa änu mera mot kvällen och det ser jag verkligen framemot. men först ska jag ut i bushen och åka 4hjuling med mamma, lillebror och syster. ska bli intressant, drömmern vore ju att se mamma åka- hahha garvar av bara tanken.

Har lagt in en video här och det är en liten kort presentation om var å en i dansgruppen och en massa bilder på oss tillsammans. Filmen/bilderna och låtern gick inte ihop så bra eftersom att låten tar slut före, det var helt enkelt en miss osm gjordes, men håll ut!! för vi får nöja oss med det tills vidare, en ny är faktiskt redan på gång. weewee på er alla tusen läsare som jag har..*not*

Kiara är mamma!

Nu är kiara mamma, fick precis besked om att det komit en svart liten hona.
Ska åka upp nu och hälsa på min lilla bebis som säkert kommer få fler bebisar idag.. Kraam


Drop it like its hot!

Khaled åkte till Bulgarien igår, en hel vecka utan honom.... =(
wohooooooooow nu jäflar ere fest för hela slanten =) hahah skj
Kommer sakna honom, men endå inte, inte nu iallfall har inte ens hunnit sova än,
så för mig har dte inte gått en dag ens. Hoppas inte han har det så kul, fast det torr jag inte han kommer att ha.
Han trodde själv inte att det skulle bli så roligt...aja peace ska ut å ta en cigg & försöka komma på bättre tankar ..

Jag bjuder på en låt som alltid alltid får mig på bra tankar. Snoopdog. denna låt får mig lugn, den får mig att vilja kasta i mig en massa sådant som rimmar på SKIT & bara tare lugnt...kanske krippa lite. . Älskar B-O-K-S-T-A-V-L-I-G-E-N denna video, helt underbar. Tänker faktiskt på min underbara föredetta klasskompisar när jag hör den Hassan, Lisa Anckarman, Mathilde & adam, vi 5 tillsammans. Och det är Min och beccas Låt..det bara Är så klick klick med tungan- stay gangstah!




Left here Broken!

Ni vet när man mår så där jävla dåligt..när man inte kan andas eller prata, för så fort man öppnar käften så sprutar tårarna åt alla håll. När man känner att lyckan & kärleken inte finns innom räckhåll, när man måste kämpa för sådant som varit lätt & självklart tidigare. När man andas fast det inte kommer någon luft, varken in eller ut. Man håller hårt, endå tappar man taget & faller ner. Människor sviker gång på gång, utan att lägga märke till det själva, eftersom att man är så jävla självupptagen, sorgligt men sant. Folk ser men väljer att blunda, där har ni problemet...tyvärr. Det borde inte vara så här, borde vara förbjudet att kunna känna så här. Usch känns jobbigt...



Im Left Here Broken



..

Ingen stropp, nej nej
ingen tjock tjej, nej
Blandras så jag kallar mig för cocktail!



Tjejkväll !!

Bästaste bästaste någonsin.
Vi alla tjejerna var hemma hos Thina och hade det helt underbart trevligt med vattenpipa, alkohol och glatt humör.
kunde inte blivit bättre än så, hela gamla tjejgänget lixom, fattades kankse någon, men dunder vare iallafall.

och kvällens höjdare blev steffie med " Jag & Fiskar går" - hahahhaha

Fint väder & vattenpipa

underbart med fint väder, idag har allt varit lagon.
Är hemma hos min kära granne nu (mammas granne) mina absolut favorita kurder, me love<3
Ska hem till mig snart, alltså min lägenhet för min kusin och en massa kompisar kommer dit och vi ska sitta och röka lite vattenpipa tillsammans, trevligt trevligt. Nu måste jag gå puss å kram!!

RSS 2.0