GOTT NYTT ÅR!!

Det här är det sista jag skriver 2008, nästa inlägg jag skriver blir 2009 se U fuckers!!
Min nyår kommer bli så sjukt rolig, helt oförglömlig. det blir nyår inte en vanlig dag med fest!!wohooow TVÅTUSENNIO here I come!

Just some pics!!

Har absolut inget roligt att skriva om just nu, så jag lägger upp lite bilder här i stället =)


Jag modell på UF-Rastas releese fest. den 3:e December

Fotograf: Frida J

Diana & Jag


Mathilde & Jag efter Dansuppvisningen =)

Julafton!!


Det kallar jag en vän!

Jag satt och pratade med en vän alderless nyss som frågade om min mibtelefon var trasig. Jag skrattade och sa ja hur visste du? Min Vän: Jag har MESSAT DIG kanske
Jag: Har du kanske läst min blogg? för jag skrev precis ett inlägg om att den var trasig.
Denna vän svarade då att: Nej din blogg e för människor som VILL känna dig utan att göra de jag behöver inte läsa den för att prata med dig.

Jag fattade direkt vad min vän menade. En vän vet att det är något fel och att jag inte kan svara på sms eller samtal om jag nu inte svarar, i stället för att skriva "arga sms om vrf jag inte svarar" och en vän fortsätter definitivt inte att skriva sms precis som om jag skulle kunna svara. En vän vet när det är något och när det inte är något eftersom en vän känner mig som en vän. Och känner han /hon inte mig på det sättet då är det ignen vän utan en bekant, någon som kankse är rolig att umgås med eller något åt de hållet. För övrigt så ska jag ut och ta mig en deprimerande cigg sedan sova för att kunna vakna upp till den äckliga-päckliga-julaftons-helvets-dagen.
-bless

TRASIG MOBIL!!!

Min mobil är trasig och hur många jag än säger det till (som frågar) så verkar det inte gå in.
Jag kan inte svara på alla samtal, mina knappar är "sega" och därför får man ring mig två gånger,  kan ju hända att ja inte hör eller av någon annan orsak inte svarar. men nu vet ni det min mobil glapar och hur mycket jag än tryckerpå svarar knappen s reagerar inte alltid min mobil. Jag kan inte skriva sms eller svara på sms heller, så sluta skriv frågor för ni blir irriterade på att jag inte svarar och jag blir frustrerad över att inte kunna svara. Jag får inte heller alla sms jag har fått flera frågor som: varför svarar du inte på mitt sms? men grejen är den att jag inte har fått något sms. vissa säger till och med att dom fått leverans raport, fast det inte har kommit fram till mig. så nu vet ni, ni som skrivigt sms till mig.

Marry x-mas


Henok & Aram Gästbloggar =)

Hej bloggen, hur mår ni? nu är jag på tåget på väg till trondheim i Norge för att fiska hummer. Jag var med om en riktig polisrassia på tåget där två personer åkte fast med 3kilo heroin. Självklart blev jag alderless chokad och till mig och jag blev nojjig eftersom att jag sälv hade med mig ett jaktgivär som jag ska andvända för att skjuta ner Noriges utrikesminister. Jag ska skjuta ner noriges utrikesminister för att han ville deportera 50 gambianer bara för att dom hade baxat (snott) en snickers från pressbyrån. fast dte bara var ens fel mambotu koto som kom från stammen nungulu bland bergen bort om bukuto nära ön gori island som ligger nära ännu en ö vid namn Coconut island. DUuuuunder WOO WOO =) =) =)


Meeeen meeeen snart e jag framme OCH VET NI VAD!! jag har nyligen gjort en fransk manikyr samt pedikyr så ja mår helt DUUUNDER!! =D appropå manikyr, visste ni att ordet kommer från det Gambianska ordet " Mankokoroooooooooo ".
suuupperduuuuper!!

nu måste jag hoppa av och byta tåg!

P.S. Snubben som sitter bredvid mig snuskiga blickar, Påminner mig om Gandala, Dj:n på en av serekundas hetaste nattklubbar Snuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuskkkkkkk......

Show på Celsius skolan torsdag den 18 december!!

På torsdag ska Zumbas uppträda igen, denna gång i Celsius skolans aula. vi kommer att köra två föreställningar den första är kl: 12.00 och den andra är jag inte hel säker på vilken tid den är men jag tippar på att den är vid 13.00 tiden nån gång. Jag har ingen aning om vad vi ska ha på oss för kläder, men det återstår ju att se ;) Det kommer nog bli roligt att uppträda där oavsett om man tabbar sig. Jag tycker det är jätte kul när vi uppträder för andra skolor, helst gymnasie skolor då, då. Så om ni inte går på censius, så kanske ni har vägarna förbi bara för att få se lite dancehall =)Party lie a ...

 ...Rockstaaar!!

Regnit värre!

En vän sa till mig: Efter regn, kommer solskenEtt telefonsamtal som gjorde dagen!!

Isatou (min lillasyster) skulle ringa min kusin Sap för att se vad hon skulle göra ikväll eftersom hon var sugen på att åka till sthlm och hälsa på henne.

Isatou: nanga def?
Sap: hallå hallå?
Isatou: Sap vad gör du?
Sap: Asså du ringer och driver med mig när jag är i Dubai!
Isatou: Dubai?!!! :O asså jag måste gå!
Klick!!


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH FETT KUL HON BAH KASTADE PÅ LUREN I HENNES ÖRA SÅ FORT HON HÖRDE DUBAI. JAG DOG AV GARV ASSÅ HENNES ANSIKTSUTTRYCK DÖDADE!

Sedan så fortsatte samtalen på sms:
Sap: hahahha vad vare du ville säga?
Isatou:Jag tänkte komma till dig idag. hahahahhaha. men vadå hallå när åkte du? :O
Sap: haha okej, jag kom hit igår men jag kommer hem på Måndag men jo då, eller under lovet. =)
Jag kan inte smsa mer för mina pengar går. puss!!

Zumbas på Uppsalas webbtv.

Här är avsnittet från när vi medverkade i Uppsala-tv. Har bara lagt in reklamen tidigare men här får ni se hela showen. Det är dock välldigt konstigt filmat för man ser inte själva helheten i dansen och man missar många små detaljer eftersom det är mycket närbilder, jag ber om ursäkt för mitt ansiktsuttryck under vissa klipp, hahah. Men annars blev det helt okej. Jaa du ni får se själva och säga till om vad ni tycket!! Besök även www.uppsalatv.se för att kolla in dom andra uppträdandena =)Klippet ser ni HÄR!!!

-Bless

I'll always be shining!!Got everybody watching what I do
Come walk in my shoes
And see the way I'm living if you really want to
Got my mind on my money
And I'm not going nowhere
So keep on getting your paper and keep on climbing
 I Look in the mirror and keep on shining
Till the game end, till the clock stop
We gonna post up on the top spot
Livin my life, my life
Brand new city
, got my whole team with me
My life, my life
I do it how I wanna do
I'm livin my life, my life
I will never lose now
Livin my life, my life
And I'm not stoppin

So live your life, fucking haters!

fuckers!!

Jag tänker inte komma tillbaka, det finns inget mer att hämta, jag har det bra där jag är & vill stanna föralltid!!

Im not coming back!!R.I.P <3


Nu har ännu ett liv i min närhet släckts. Jag & min syster som inte ens vant oss vid själva tanken att aldrig mer få se hennes pappa igen också försvinner en annan person som står familjen väldigt nära. Det är så hemskt hur något bara kan försvinna så fort, något med så mycket liv, energi & kärlek kan tas ifrån oss så snabbt. Någon som ville leva så mycket men som inte fick den chansen tack vare Cancern. Usch vad jobbigt.

Vi kommer att sakna dig nått så fruktanvärt mycket Helene, du betyder oerhört mycket för oss!
Usch det känns som att man aldrig kommer att få vara riktigt glad, på riktigt. Så fort man  börjar må bättre så kommer det upp något allvarligt som gör att man inte har någon lust att le eller att vara glad. Saknaden är stor och jag hoppas nu att du finner ro. Jag vet att du fått en plats hos gud, jag bara vet det för människor som dig har V.I.P-kortet!

tack för alla fina dagar och år vi fått tillsammans, sommrarna med dig är något jag aldrig någonsin kommer att glömma.

R.I.P. 10/12 - 2008På bilden : Mamma & Helene!!

-Bless

Ett gammalt video-klipp å en misse!

Har absolut ingenting roligt att skriva just nu så jag bjuder på ett gammalt film-klipp inspelat på mig när jag dansar hemma till beenieman - back it up. man ser inte så där värst bra i videon å rörelserna är inte särskillt tydliga men men, det får duga. En grå och "trist" dag har det varigt tur att jag har min misse som kan underhålla mig och göra mig på bättre humör när en massa tråkiga å jobbiga tankar snurrar å far i skallen på mig.

- bless
 

Men ofta det är December, nyss Augusti?!


Tiden går verkligen verkligen fort och det känns som att jag knappt hunnit blinka och vi är redan inne på årets sista månad. Någon har verkligen snabb-spolat hela hösten.Jag kommer inte ens ihåg att löven blivit gula/bruna/röda och helt plötsligt när man tänker efter och tittar ut så finns det ju inte ens några löv. Jag kommer inte ens ihåg när sommaren tog slut är det normalt? Nej! jag brukar alltid minnas sådanna grejer, eller känns det som att jag inte minns det nu bara för att sommaren aldrig tog slut på riktigt för mig?. Ja menar, när man går i skolan då känns den sista sommarlovsdagen verkligen som den absolut sista, som om det aldrig mer kommer bli sommar.

Borde inte då den absolut sista skoldagen kännas som att livet verkligen verklige bärjar nu, på riktigt? Jag har ingen koll på tider, månader, datum eller årstider längre sedan skolan slutade för mig. Allt smälter ihop och för mig var det sommar igår, jag har inte hunnit smälta in heller att det aldrig mer blir skola för mig (som ja e tvungen att gå). Det känns som om jag har haft ett jätte långt lov och att jag kommer att börja igen nästa år, typ tagit ett sabbatsår och hoppat av, eller något i den stilen.


När man går första dagen till skolan efter ett sommarlov det är då man verkligen vet att hösten är på väg, men ser hur allt förändras sakta men säkert i en väldigt långsam takt. Men nu jag har inte hunnit sett ett piss. Det skulle ju kunna bero på att jag sovit bort hela hösten, men endå, jag blir arg för jag ville se löven förändras så att jag också kunde förändras med dom och förbereda mig inför årets sista månader. Vintern & kylan kom som ett slag i ansiktet & helt plötsligt var det snö & nu e det ingen snö. Är våren på väg eller? haha

Aja nu är det December och det är bara att acceptera, det är kallt, ruggit och allmänt odrägligt!
Det är nu man ska ha en baby att kunna värma sig hos. Tur att jag har det iallafall, annars vette fan asså.... mamma skulle ju bli galen om jag klängde på henne helatiden. - Bless

The Original Zumbas With Shewit!!

Här kommer ett litet dans klipp från Zumbas uppträdde på Musikenshus i Uppsala, Det gick helt okej alla kanske inte var 100% närvarande i själva dansen & några små tabbar gjorde vi också men annars var det helt okej.
Jaaa-du se själv och säg vad du tycker.
- Bless

I will miss you so fucking much!

Efter våran uppvisning på musikenshus för en massa medleåldersmänniskor så traskade Zumbas ner mot stan för att äta på Refifi, en jätte fin & mysig resturang i Uppsala. Vi Beställde det vi var sugna på och slog oss sedan ner vid bordet, åt maten & ja det tog absolut inte mång minuter innan diskutioner gick igång & så är det ju alltid någon som ska höja rösten eller göra om sin röst snäppet otrevligare fast ingen lyssnar mer för det och det hjälper absolut inte på något sätt också var det tjaffs, som vanligt. Vår dansgrupp lär ju vara kända vid det här laget för att tjaffsa så mycket med varandra. När vi är på scenen så presterar vi bra, vi dansar bra ingen människa som kommer utifrån märker av att det är små & stora krig helatiden. men inne i danssalen & tyvärr utanför (dom senaste veckorna) så är det faktiskt så. jobbigt.


Shewit som dansar med oss andra i Zumbas sedan ganska så exakt ett år tillbaka sa då något som berörde mig väldigt mycket. Hon orkar inte,så hon valde att "hoppa av". hon vill dansa just för att hon älskar det så mycket, men hon orkar inte med med det som händer utanför scenen, det ni inte ser med andra ord! Jag kommer att sakna shewit så enormt mycket, men jag förstår henne hon har kämpat, närmare bestämt hållit ut, tänkt frammåt men varit tvungen att fatta ett beslut för här och nu! Jag kommer däremot att kämpa på stänga dörren bakom mig och öppna den som är framför mig, göra det jag älskar.

Det kommer att kännas tomt utan dig shewit & vems axel ska jag lägga min hand på nu när jag tar upp benet?!
En massa ändringar i koreografin (du gör det inte lätt för oss shewit, haha) men du ska iallafall vara med på tävlingen i Januari tack o lov!! Du vet väll att om du nångång skulle ändra dig så är du mer än välkommern tillbaka du behöver inte ens säga till, dyk bara upp på en träning och säg : im back my black bitches, typ nu på fredag kankse? =) Shiet hur ska vi klara oss, inte för att du är den enda i zumbas utan för att just du är du och en som är som du behövs, fast ingen annan bara du. haha. Du hade utvecklats så himla mycket å trotts att vissa saker var svårt så försökte du, kolla bara hur duktig du blivigt sedan vi dansade i Stg wiggle dance crew!. Du e en Original Zumbas babe som alltid kmr finnas i zumbas hjärta. Lycka till med Sången älskling, se you on stadge.

Imorogn har vi som sagt uppvisning på Orange & klockan är mycket, jag hör hur mamma börjar vakna till på övervåningen så dte är nog bäst att jag loggar ut, hareg kommer dessutom hem till mig om ca. en timme & Sofia har deckat på soffan. God natt!


Gaah I miss my baby B <3

Uf rastas release fest på Orange Onsdag 3:e December!!

En tjejkompis till mig som heter Fatma har startat ett eget företag som säljer fina t-shirtar med coola rasta tryck på.
Imorgon kommer företaget att ha sin release fest på orange i uppsala där det kommer att vara modevisning och uppträdanden. Tröjorna kommer självklart att säljas på plats och en viss del av pengarna som dom får in kommer att gå till Palestina. jag själv ska uppträda med min dansgrupp zumbas men ska även vara med och gå på modevisningen!

Jag tycker att ni alla som inte har något särskillt för er imorogn ska ta en titt för bi Orange och vara där kl 19.00.
Ta med er plånboken för en massa t-shirtar ska säljas, men det finns inte hur många som helst av varje tryck så det blir den som kommer först till kvarn som får mala =) Och åter igen: Be There!


Junor Natural & Zumbas Live på Grand!

För några veckor sedan så Var Zumbas med och spelade in ett program till Uppsalatv - Live på grand,
Som kommer att sändas den 10:e december torr jag datumet var. Så ni får gå in då och kolla på hela uppträdandet.
Här är reklam filmen som dom har gjort om oss Och även ett litet video klipp en kompis filmade från Grand då Junior Natural uppträdde på grand. Det var i Juniors musikvideo vi var med och dansade i för några månader sedan =)

Se o Njut! -bless!

Reklam Filmen för Zumbas.Junior Natural & Zumbas På scenen!!


RSS 2.0