Flyttat bloggen nu!

Bloggen är under renovering och det kommer att vara fult o rätt jobbigt dom närmaste dagarna... för nu flyttar jag bye bye blogg.se!!  Från och med nu accepteras inga kommentarer på blogg.se bara på wordpress.com. den här bloggen kommer att raderas helt och hållet om några dagar, så memorera min  nya adress. Alla gamla inlägg finns på den nya bloggen men INGA kommentarer har sparats tyvär så ni får gå in och kommentare nu =) Bless!!

Hela skiten är en länk till min nya blogg =)

Pimp my nails

Nu sitter jag hemma aldeless ensam, Savi åkte hem för en liten stund sen och jag har överdrivet tråkigt, så jag började pyssla med naglarna och tänkte dela med mig av vad jag gjort i bilder ifall ni skulle vilja göra något liknande hemma själv.

Först så målade jag naglarna i två lager med den lila färgen som jag köpte igår...


Sen så målade den främre raden svart. Jag gör det för hand, är inte så jätte skakig och gillar pillriga grejer, men om man inte kan få till en snygg linje så kan ni ta en bit tejp, eller köpa klisterlappar och lägga på där ni inte ska måla. Men lägger ni tejp på nagellacket så kommer kanske lite av lacket att försvinna så ni vet.


När detta har torkat klart efter en stund så la jag på mina små blommor som jag köpte igår, valde dom lila med vita konturer... och det var en heldel piller, med blommorna och pincette.


Och sist men inte mins ett vanligt genomskinligt topplack så ramlar inte blommorna av heller när klistret lossnat, måla två lager så det sitter.. Nu e jag glad för jag har fina naglar som jag gjort själv och jag är verkligen nöjd med resultatet =)


visst blev det fint? ... Lycka till!


Jag flyttar min blogg!!

Kom för någon timma sedan från solningen/shoppingen. Mötte upp Savanah i västraskogen och drog sedan till Kista för att shoppa lite, fick med mig en heldel nagel grejer & ett tungt läppglans som jag är super nöjd me, efter shoppingen så drog vi till Mc donalds och käkade lite innan vi åkte mot sumpan för att sola. Vi solade i 24 minuter med krämer och allt möjligt för att få bästa resultat och det blev fatktiskt en skillnad som syntes direkt... på mig i alla fall =). Savanah fick en ny rosa nyans som förhoppningsvis har lagt sig tills imorgon, om inte så går vi och solar igen =). Sedan så åkte vi mot rissne, mötte upp Theo och Dilan, chillade ute i någon timma med dom innan det var dags att röra sig hemmåt, nu sitter vi i rummet helt trötta och ska ta en godnattis cigg och kanske äta något innan det blir sängen för oss... kanske en film?.. hmm vi får se. Har lite bilder å bjuda på från dagen med Savi med och vi funderar på att kanske träna imorgon?, men bara kanske.

Juste tänkte meddela er att innan fredag så kommer jag att ha bytt bloggadress, jag kommer inte längre att blogga på BLOGG.SE utan byter till WORDPRESS.COM, men jag kommer fortfarande att heter TONARRSDOTTER.BLAABLAA. Andledningen är att jag/vi (vi =blackout) redan bloggar på wordpress och min mamma har tjatat länge på att jag ska byta dit och hur mycket jag än JÄMT säger emot min mamma så lyckas jag alltid göra som hon vill. Några må¨nader senare dock för då har jag själv plötsligt kommit på att det är ju JÄTTE smart också tänker ja till lite och kommer på att mamma sa det för x antal månader sedan, det e fan alltid så - hahha. aja det kommer att bli mycket mer uppdateringar och det är lättare att blogga där jag kommer att kunna uppdatera MINST en gång om dagen om inte mer, så ni kommer att bli gladare och jag med för jag kommer att skriva mer..... Näää nu ska jag dra, BLESS o god natt!!

Savi (Obs!! före solningen)

Jag, efter solningen och neeej jag ville inte visa mitt ansikte för jag e röd o flammig, men visst fick ja fin färg?

Vi åkte til Thailand en snabbis och solade där!!

Eller kanske inte..... fan, man ser bänken vi sitter på.

Savanah är väldigt ljus som ni kan se (spöklik hahaha) så hon använde den här krämen. Den använder man efter om man skulle ha bränt sig men även för att behålla färgen så den inte försvinner, den funkar bra, än så länge och lite färg har hon fått i ansiktet. Den rekomenderas till dom som har svårt att bli bruna som savi =)

Den här krämen använde jag, den är för dom som är lite mer vana vid solning och dom som har bra pigment, jag har rätt så bra pigment, men har endå lätt att bräna mig och trotts att jag aldrig solade förut så använde jag den här krämen vid första sol tillfället, den fungerar bra och den gör så färgen blir lite mer guldbrun och den lägger sig verkligen i ansiktet, tack o lov, där har jag svårt att bli brun. den fungerar verkligen skit bra och är ett tipps till er med bra pigment eller solvana killar & tjejer....

Solsting....typ...jag flippa lite

Luuuuuugn o fiiiin hahahah

PÅ väg hem

Läppglanset som får läpparna att se större ut, bästa kopen 250kr Kicks

Nagellack från kicks 25kr styck

och sen lite gulliga blommor att dekorera naglarna med - minns ej priset o kvittot e borta men finns på kicks =)


!

Igår gick det hur bra som helst på dansen i Odenplan, har ju börjat med en ny kurs med från klockan 1-2 och sen så har jag den vanliga lite senare och tjejerna är verkligen duktiga vi kom en bit i koreografin redan på första lektionen och andra gruppen fick börja på en ny koreografi igår. Efter dansen så var jag så otroligt trött, vet inte riktigt vad det var, men jag somnade medans jag satt vid datan sen la jag mig i soffan och somnade där, sen fick jag ett samtal om att folk var på väg så jag gick in i rummet och la mig där. Två timmar senare vaknar jag och då e klockan 12 och jag e hur pigg som helst så jag säter på en film, kollar klart på hela, går upp som om klockan var 1 på dagen, umgås med lite folk, går ut tar en cigg, skitter upp ett tag till sen är klockan plötsligt halv 5 och jag går och lägger mig, sen vaknade jag halv 1 idag. Det var skumt för jag brukar inte göra så där hahah :P aja idag ska jag täffa min underbara Savi lite senare och vi ska gå och sola, för jag e blek (bevis finns på bilderna från la isla, kolla den sista :O) sen får vi se om man kanske hinner med lite shoping!!. Jag skriver igen lite senare ikväll. Bless


Dans Show på La isla

Dålig uppdatering i helgen, men sa redan i början på veckan at ja skulle ha en heldel att göra och inte skulle hinna skriva, hur som helst. I fredag så skulle ju Blackout uppträda på La Isla där vi hade blivit bokade, vi trodde i torsdags att det var ett helt vanligt uppträdande men när vi kom till danssalen i husby för att träna så förstod vi att det inte alls var så som vi hade tänkt. Det var tre killar som sjöng/rappage och gjorde reggaeton/soca musik som vi skulle dansa bakom. Altså killarna var artister som skulle uppträda och ville hyra in oss som dansare till deras show. Så där stod vi i danssalen helt förvirrade för att vi inte fått informationen tidigare. Hur som helst så var det bara att sätta igårn med att göra en dans och på två timmar skulle vi göra någonting till 6 olika låtar :O. 6 låtar e fett mycket men vi bärjade blandade lite gammalt o nytt, han knappt träna innan vi var tvugna att gå vidare till nästa låt osv....

Det är svårt eftersom att vi får heller inte göra dans moves som gör att vi snor deras uppmärksamhet eftersom att vi finns på plats för att liva upp deras show bara, så vi fanns inte på scenen helatiden heller. Vi kom in lite då och då, gjorde en kortare dans och försvar ut från scenen igen. När det väl var dags för själva uppträdandet så var vi ju självklart nervösa, eftersom att allting med dansen osv, var stress. Men det gick hyfsat bra, vi tjejer var inte alls nöjda med vårat framträdande men killarna var super nöjda med oss och det var det viktigaste eftersom att det var deras grej och dom hade bokat oss och dom ville jätte gärna ha med oss på fler uppvisningar runt om i Sverige, så det ska bli riktigt roligt om det nu bli av. Här har ni lite bilder från i Fredags =) Bless
Blackout


Lil B

Karro & Malika

Lil B och Mathi

Mathilde och henes nya vänner

Jasmine & Natta

Vendela - hahahhahahahahha

Jag & Karro

ingen kommentar!! yääääk Vendela yäääk

The gang

hej på dig, mitt i dansen hahaa

Vendela, Mathi och gräbsen

in action

weheeei hhaha

Blackout!!

fler bilder får ni senare ikväll =)


RSS 2.0