Dagens Ordspråk

Att besegra sig själv är betydelsefullare

än att besegra tusen man i krig.



B, S & J

gooood kväll mina damer å herrar.
Sitter hemma nu med Jennifer & sap och bara sväller. vaknade imorse av jennifer,upp och hoppa och sådrog vi iväg till akalla för att kolla på BP:s fotbolls match, 1-1 blev det. Vi gick och käkade,köpte glass, snackade en massa och bara njöt av det fiiin fina vädret.En lång promenad blev det också. Nu spånar vi med lite ideer om vad vi ska hitta på å göra ikväll, nått kul blir det säkert. och imorgon blir ett TV:4 galan med mamma och systrarna=)pics från idag.

jennifer aka.Nino & sap=)

Jag å jennier

HAHAHAHHAHA, HANDEEEN!!!

Iiiiih, en flygande KATT!!

Mjauu

=)

Nino& lill B

kattigare tjej får ni leta efter,ialla fall i rissne!!

nino & jaaaag

väärldens starkaste guzzilago!!

sen kom vi hem till den häär plufsen:D- haha



burn bitch,burn!!!

Aida18 år

Ännu ett stort grattis till aida som fyllde 18år igår. Och tack för ett trevligt firande!!
Det började hos Aida med tacco-middag, alkohol, trevligt sällskap och mycket folk. Vi hade  skoj, dansade skrattade och bytte om, och plötsligt så var det dress code:utgång. Alla rörde sig ut ur lägenheten och jag, sap & mona hoppade in ni taxin som skulle ta oss till mango där bullet och company väntade.

In och dansade som galningar gjorde vi, gäälet kul var det faktiskt. Vår plan var att dra till berns efter och sedan tll village,men vi kom aldrig därifån,så det blev mango hela kvällen! När vi skulle hem så blev det drama, as usuall- hahaha.( vilket passade min outfit aldeless utmärkt eftersom att det står: im the sweetest troublemaker på min t-shirt som jag hade) Jag och sap garvade högt åt pinsamma människor som inte insåg hur petade dom blivigt. Men vi lät det vara,fram till slutet då någon hade gjort bort sig väldigt mycket. tyvärr så fick fel människa åka polisbil och bli avlägsnad från platsen.

Jag och tjejerna drog till village och mötte upp min kusin alieu som var stup full och inte gillade mina shorts som ja hade på mig, haha söt e han. Och när ja och sap står och beställer i kön så dyker kenza och nadia upp och överraskar oss, fett söta =). Eter det så dök även philip och hans vän upp och en liten pratstund blev det där med. Bullet ringe och ville promt att vi skulle  sova därså vi drog dit och sov så sött =) Pics
Savi,sap & mona


sap.mona & jag

Savi

Mona o Jag

mona o jag

folk=)

hahaahha

Happy

Dresscode:trouble maker!!


=)

säääp

hahan mooona

kiss=)

bästaste kusinerna =) <3

utanför mcd =)

säääp & Jag



Dagens Ordspråk

Den som inte är herre över sig själv

är inte en fri man.


Svar på tal del 3

samma grejer gäller här med =)

detta kanske är lite för personligt, men varför gjorde du och khaled slut? asså ni var så söta och vackra tillsammans. jag kollade på före detta inlägg. sedan helt plötsligt så var du ledsen i oktober och så fanns han inte med längre =(  Heljsan, ngon har forskat :P. Jag och khaled gjorde slut av många anledningar. jaa vi va söta, tack så mycket men vi har gått två olika vägar nu och vi båda mår jätte bra med läget som det är just nu =)

"har du några vårtor? vart?" HAHAH! vilken fråga xD Hmm... Vad ska jag fråga, då? Vad har du för mål i ditt liv? Tro mig, jag skrattade lika mycket, den frågan gjorde mig dag =) oj jag har en massa... till o börja med så vill jag klara alla små mål som jag har innom dansen för att sedan kunna slutföra dom riktigt stora målen sen blir det hollywood baby =) - hahhaa ( önsketänkande)


Näär blev du av med oskulden,  som sagt, ingen kommentar ( för privat)
förlåt om frågan är privat men aahh..

Förresten, är det okej för dig att umgås med khaled eller blir det spänt mellan er när ni är med varandra?
Varför Gjorde ni slut, ni var perfekt tillsammans! tack så mycket, nää perfekta vet jag ingentign om, men det går som det går. och nej jag och khaled umgås inte liksom men jag tror inte att någon av oss skulle ha några problem med det heller... som sagt livet går vidare och det har vi oxå gjort =)

HUUUR GAMMAL VAR DU NÄR DU TAPPA OSKULDEN ? =D  Ingen kommentar
gillar du att vara en danstränare?  Jaaa jag älskar det =)
hur många besökare per månad? månad? öö oj.. räkna ut det själv, svaren finns i del 1 & 2 =9
ÄR du tillsammans med någon nu? vem isf ?  Nope jag är så ringel som man kan blir =)
varför visar du aldrig bilder på dom du är tillsammans med? Nej för att jag har valt nu att lämna lite mer privat saker utanför bloggen =)
orkar du meed en till fråga haha?  hahah jaaa så klart =)
Vem är personen du berättar allt för, ( vänner)  den som jag berättar ally för är Sofia =)


läs och Njut =)


Stockholm, uppsala. Fram o tillbaka hela helgen!

good morgon. Åååh så fint väder det är idag, eller hur =) nu vill man ju absolut inte sitta inne och ruttna, vilket jag inte ska göra heller. Först hem till mamma för att fixa iordning mig och efter det så ska jag och tjejerna till Stockholm för att fira fröken aidas födelsedag, med dunder och brak ska vi gå loss ikväll tjejer. tror inte att det blir något klubbande dock eftersom att hon inte var så sugen på det och födelsedagsbarnet bestämmer, as usuall.

Imorgon drar jag tillbaka till uppsala en snabbis för att vara med familjen och besöka en familj som alltid kommer att finnas i min familjs hjärtan, på ett eller annat sätt. lördag blir nog helt enkelt en chill dag fög mig och på söndag så ska jag, mamma och jai på Tv4 galan i stockholm som heter rädda mammorna(ni har säkert sett reklamen på tv:n), plus att det är morsdag så något gör man väll för att mamma som faktiskt pallat med mig i 20 år. Såå jag blir nog back on track på söndag eller möjligtvis måndag, men ska försöka skriva någon rad ikväll... njut av mina svar på era frågo tills dess, har svarat på ALLA. bra vah =)



vi hörs lite senare =) puss å kraaam <3

Svar på tal del 2

Här kommer fler utav svaren, samma sak här, min text och mina svar är med fet svart text resten är in kompierat direkt från fråge spalten =)

har du inga hel syskon om du har det vem är det? och vilka är dina halv syskon?? ey, vad är det här med hel o hav syskon egentligen? för mig så finns det inget sånt. antingen så är man syskon eller inte, eller hur? vi har bott med varandra hela lite och är precis lika mycket syskon som någon som har samma mor och far. jag älskar och dör för mina syskon och gör inte skillnad på dom, vi har samma blod i ådrorna punkt slut. Såå tillbaka till frågan. Jag har INGA halv syskon för jag älskar dom med HELA mitt hjärta, inget halv dant här inte!
vart köper du dina smink / kläder? hmm, skriver igen när jag kommer på fler frågor ! mitt smink är från lite olika ställen, det beror på vad för slags smink det är, samma sak gäller kläder =)

tror du att det kommer bli du o khaled igen? eller är ni bara vänner? hahaha, nej nej verkligen inte.
vilka språk pratar du? jag pratar svenska och behärskar engelska väl =) Kan lite wolof med =)
vad hade du för betyg i skolan? hahha, njaa du dom är så där, om det var gymnasiet du menade ;)
när tappa du oskuld om du nu är inte oskuld..  hahaha ingen kommentar ( för privat)
hur ofta brukar du klubba? perioder, nu har jag inte gjort det på ett tag...
hur många besökare får du per dag? ungeffär 400 ( har svarat på den frågan innan i del 1)
är du nöjd med ditt utseende?  jaa jag är jätte nöjd .
föredrar du uppsala eller stockholm helst? Det beror helt å hållet på vad det handlar om...  men stockholm är niice =)
hur gammal var du första gången du smaka på alkohol ? Oj vet inte 15 kankse...?
hur länge har du rökt nu?? usch vilken fråga, men jag har rökt sedan jag var 13-14 ungeffär =( (fy skäms på mig)
brukade du festa ofta när du var under 18? haha aa vi va ett gäng tjejer som brukade härja på helgerna, det blev en del missions =)

1. Vad för dans stilar har du mer dansat förutom Dancehall? Hur länge har du dansat? Jag har dansat sedan jag var 5år. jag har åtminstonde prövat på alla dansstilar. allt från svensk folkdans till balett =)
2. Känner du dig mer gambiansk eller mer svensk? I gambia känner jag mig svensk och i sverige känner jag mig gambiansk och jag vistas ju mest i sverige så jag känner mig väll lite mer som en gambian =)
3. Vad är dina framtidsplaner just nu? Just nu hoppas jag att jag kommer in på en dansskola... sedan ska jag ta körkortet, när jag har tid och ork och efter det så blir det usa baby =)
4. Hur ser din dröm kille ut? Jag har blandad smak faktiskt. Lite halv biffig, stark och lång ( för mig som bara e 157cm)

Hej!! Jag har ställt denna fråga till dig förut men jag har inte fått något svar jag antar att du har haft mkt o göra åså. Men fråga lyder: vad heter den låten till den videoklipp som du dansar till som din dansgrupp kallar för "BINTA HAHA=)" som även ligger inne på er facebook sida? det är Danjah som sjunger och låten heter My love =)

Binta hur lång är du? Jag är inte lång alls, frågan borde va: hur kort är du?, Jag är 157cm ( yes, jag e pytteliten, lätt å ta med sig- haha)

Vart har du köpt dina shutter shades? Dom är från danmark.
Vart köper du dina kläder? överallt hahah, har någonting från varje affär å märke =)
Hur länge har du dansat? Sedan jag var 5

ÄLSKAR DIN BLOGG ! :DDDDD taaack =)

är du kristen? Neeeeeej jag är INTE kristen!!
isåfall, är du katolik, protestant, eller ortodox? som sagt, inte kristen!!

jag gillar din örhängen.. ska själv köpa lite pärlor o fixa.. men hur får man fast hänget. dvs det som man sätter i hålet i örat? Du stoppar in dom i en pärla bara =)

Vem tycker du är duktigast på att dansa i din grupp? :) Alla är helt sjukt duktiga på olika saker, men kollar man helheten på senaste videon så måste jag säga jag.

är din syster jai singel :) ? no shes not ;)

kan du inte göra en instruktionell video hur man dansar dancehall för oss som vill lära oss? :P typ enkla danssteg för nybörjare? näääej kan inte lägga upp sånna här, du får komma på mitt dansläger i sommar i stället eller ta en klass för mig till hösten =)

Kanns det Inte konstigt Att umgas med ditt ex nu efter ? Eller ar ni bra vanner nu? Ha det bast ;)  hahah att umgås med mitt x? nope jag umgås inte med något x på det sättet och nej det skulle nog inte kännas konstigt heller. Jag är faktisk bra vän med både K & fotbolls B  =)

 Det här får räcka, fler frågor får ni i ett annat inlägg =)


Svar på tal del 1

fråge stunden är slut, dags för svaren =. Det jag själv skriver är makerad med tjockare text, likaså svaren... det andra är in kopierat från fråge spalten =)

HEEJ BINTA :D!
jag har egentligen inte en direkt fråga vill bara att du ska veta att jag tycker du är extremt fin och du verkar ha en ärlig o naajs personlighet och det beundrar jag gaalet mkt :)o d e fett chill att du lägger in så mkt bilder hähä,,

Bara för att slänga in en fråga kan du inte visa vilka produkter du använder och hur du får så fin hy! o lite smink tips kanske? & hur man kommer över sin blyghet? o kan du uppdatera mer på helger :D ?

Ha en underbar dag! peace <3
Svar: Hejsan j, åh vad glad jag blir att få höra det, det värmer verkligen =) tack så jätte mycket. ja vad bra att du tycker det, jag ska fortsätta lägga in fler bilder =) oj det var mycket på en gång och det är nästan värt ett helt inlägg, tycker du inte? jag kör allt det där i ett å samma inlägg, dock så är jag inte alls duktig på att förklara hur man ska sminka sig, jag vet bara vad jag själv tycker är fint på typ mig, men jag kan ju försöka. tack det samma bless n love =)

har du några vårtor? vart?
Svar: HAHAHAHAHHAHHAHA- neej jag har inga vårtor någon stans och inga konstiga utbucknader som kan se ut som vårtor heller... å nu när vi endå är igång så har jag inga finar heller, får det ca. 2 gånger om året bara =) ( om ens det)

är du fortfarande tillsammans/ på g med den där killen som spelade fotboll?
Svar: nej jag är inte tillsammans med honom, vi är vänner =)

vilka är dina favorit top 10 dancehall låtar??

svar: alltså den här frågan är jätte svår. det beror på om det ska vara det jag dansar till eller lyssnar på hemma liksom. det är alltid olika men en gammal favorit som jag aaaaldrig kommer att "växa ifrån" är busy signal- step out.

1. är du oskuld?   Ingen komentar ;)
2. hur blir du så fin på bilder  : Hur?, ehm ja du, jag ler och tittar in i kameran och hoppas på det bästa ;)
3. vem var den senaste du var tillsammans med? Det var min fotbollskille som jag var tillsammans med senast =)
4. hur länge har du dansat? Jag har dansat från och till alla dansstilar sedan jag var 5 år.
5. hur länge har du bloggat? Jaghar bloggat i lite mer än ett år =)
6. hur länge har du tänkt med att blogga? Tills jag inte har något mer att säga er. eller om det blir för mycket stress runt bloggen.
7. vart brukar du köpa dina kläder ifrån? jag köper mina kläder överallt, verkligen överallt ... internet, butiker, sthlm, uppsala ;)
8. vem står dig närmast ? Det är sofia Eriksson utan tvekan. men min familj och släkt står mig väldigt nära med. Mina systrar och kusinerna sap & Mathilde =)
 
Hur gammal är du ? Jag är 20 år ( det står på headerna tydligt, tror jag)
Har du kille ? nej jag har ingen kille...
Gillar du någon nu? jag gillar alla =)
Tror du att det är försent för att börja dansa när man är 16år gammal och även bli grym som tex du ? Nej absolut inte =)
Kan du inte visa mer videoklipp på dig när du dansar love them ? Jo det kan jag faktiskt göra, måste bara blir frisk i benet igen =)
haha kommer inte på mer frågor sorry PEACE
diggar din blogg galet mkt xD
Svar: taaack så mycket, fortsätt läs =)

en fråga till då, hur fixade du din header? den är verkligen jätte fin!typ den finaste ja har sätt=)
Svar: åh tack så myckeet, jag lät fantasin flöda och fixade och trixade lite i paint och picasas =)

Jag har en del vänner från Gambia och ingen av de känner till efternamnet Coker, men däremot Drammeh.
Är det så att få gambianer har Coker som efternamn? Ser att du och mamma har diskuterat i frågespalten. och ja det är ett väldigt vanligt namn i gambia både coker och drammeh som jag heter =)

Jag har aldrig hört talas om din kusin Sap. Började ni helt plötsligt hänga med varandra?
Svar: nope det gjorde vi inte, har umgåtts som sagt till och från och som mamma sa: man kan ju inte skriva om alla kusiner jag träffar eller snackar med dagligen då skulle det bara handla om mina kusiner så du vet, för så många har jag och så många snackar jag med. Men sap bor numera i Uppsala så jag skiver mycket om henne därför, jag är med henne 24 timmar om dygnet! =)

Jag skulle vilja veta följande:

1. Hur känns det att ha en mamma som bloggar så öppet om era liv? Det känns jätte bra faktiskt, eftersom att jag själv gör det. hennes blogg är däremot inte lika öppen som min faktiskt är

2. Har du en bra relation till din pappa och vart finns han någonstans? yes det har jag=) han finns på andra sidan gatan, otippat vah ;)

3. Hur känns det att ha en familj blandad med halvsyskon? Det har ingen betydelse, vi är syskon Thats IT!! och det finns så mycket kärlek att ge, vi är precis som alla andra syskon och har levt med varandra hela livet.

4. Är du fortfarande tillsammans med din pojkvän och hur det går det för er i sådana fall? Du skrev så fint om honom förut, som om du hade hittat rätt för livet. Nope, jag är singel och även om jag inte hade varit det shade jag inte lämnat ut honom i bloggen, faktiskt =) jag har gjort en del misstag och öppnat mig för mycket ( en hel del ormar och avundsjuka människor läser tyvärr)

Är du inte tillsammans med Khaled mer? Nämen lillen då, du kan inte ha hängt med alls, det tog slut i september =)

är du singel (a)? Yes, killar e skiit ;) ( nää skojja bara )

hur många böskare brukar du få per dag? Det är olika mesta är 800 och minst är väll 1 - haha men medel så ligger jag på 3-400 per dag =)
hur mycket väger du ? jag väger 53
vad har du för bh kupa ? =p  hahhahaha  jag har 70 B



fler svar får ni imorgon =)


hahahahha

Oj vad många och sjukt roliga frågor jag har fått, men ibland undrar man ju varför folk ens undrar vissa saker som hur gammal jag var när jag förlorade min oskuld, frågar man verkligen sånt?, tänker man ens på när andra gjorde det och vill man verkligen veta, eller är det bara en fråga, bara för att?! det kan man ju fråga sig. hahahha någon frågade om jag hade några vårtor med, alltså bääästa hahaha, mer sånt ni fattar inte hur mycket jag skrattade när jag läste frågan.

Min bästis är gone.... & det är blandade känslor!!

Min bästa vän har lämnat mig. Hon har gått och kommer aldrig mer tillbaka, det känns lite sorgligt och konstigt, även om jag visste att det från början skulle bli en kortvarig relation mellan oss. min bästis som jag nu varit bästis med i 4 år har gått och lämnat en plast kompis efter sig. jag sörjer men resultatet utav denna eviga vänskap (och fördelar som det faktiskt var) har blivigt vackert.


En kill kompis ord: nu är du ingen ugly betty längre.
Aidas ord: Binta nu är du en fullbordad KATT!!! (aida är nu en fullbrodad kvinna)
Zemas ord: äntligen binta, den här dagen har vi alla väntat på.


Med eller Utan, vad tycks =)...?




och hur mycket jag än älskade mina grillz (tandställning). så älskar jag mitt nya jag ännu mer. Det var värt att gå runt med 40-lappar i munnen i 4år för det här resultatet =) och nu sticker jag iväg och dansar, hör sen =)


Manchester!!

Igår var det fotbolls match och som alla vet så förlorade mitt älsklingslag manchester =( men inga tårar för det, bara en heldel sura minser från mig efter att tjjerna hackade på mig från start, dom är barca äckel fans allihopa, hahah =)
men det gör inget för manchester är endå bäst och jag älskar dom ( ingen lag hora här inte ) i will stick to u until i die =)




Puss på min fins tröja =)

En kort sammanfattning =)

förlåt för den jätte dåliga uppdateringen sedan i lördags då jai fyllde 18. jag ska gottgöra er =) med en massa smaskiga inlägg ... vad sägs om det?  Har läst frågorna ni ställde med, hahahhha vad jag har gavart, helt sjukt. varför man vill veta vissa saker kan man ju fråga sig. det var allt från min oskuld till vårtor, varför nu det är så intressant. jag skriver om vad jag har gjort från dag till dag så jag börjar från början, lite kort om varje dag =)

lördag: syrran fyllde 18 8grattis igen), hon e stor nu, tycker hon iallafall =) vi var på people och det var inte så lyckat så där två dagar innan löning, men syrran hade roligt och det var huvudsaken iallafall. hemåt vart det sedan med en massa folk som sova kvar hos mig, niice =)

Söndag. upp tidigt, stack iväg till stockholm med min små söta dancehall elever. dom jorde ett bra uppträdande men dom vann inte. dom som vann var absolut värda vinsten och det var måånga duktiga dansare på plats, man blev helt fachinerad utav vissa =). Mina elever var lätt dm yngsta på plats och dom med minst danserfarenhet. dom har dansat tillsammans på riktigt (uppvisningar och tävlingar) sedan 6 månader tillsammans och många har aaaaldrig dansat någonting i hela sitt liv, innan dom började hos mig. jag var jätte stolt över dom och dom gjorde verkligen sitt bästa. Men tävlar man mot folk som är dubbelt så gammal och med dubbelt så mycket erfarenhet ( av olika stilar) så ska man inte förvänta sig så mycket och det hade jag förberett dom om innan. det viktigaste var att ha kul och få lite tävlings erfarenhet =), vilket dom också fick =)

dom andra dagarna har jag bara chillat och tagit det lugnt =) piiiz

en bild från i fredags när släkt, vänner och familj var hos mamma för att fira att jai blev 18.
jag, lilla Obama & mamma sofie =)


Jai 18 år

Min lillayster jainaba fyller 18 år imorgone ( idag kl 12.00 ) Så nu är vi här med hennes vänner och mina vänner och dricker och har allmänt trevligt, med en massa musik (jag har dock fastnat lite vid datan). Eftersom att en kill kompis Ghazi oxå fyller år så firar dom två tillsammans. Det är överdrivet många männikor i vårat lilla hus nu och många fler är på väg =)

hareg, Amelie, Zema, sandra, ceyenne, mathilde, sara, shiva, negin, shiva, hengameh, isa, ghazi, moe, reswan, Khaled,Peyman, Jainab,charlotte,batol, lana, mohammed, renas.. mm... pallar inte skriva alla namn - haha men så här ser det på ett ungeffär ut hemma hos oss just nu =) Live Update =)


Jai & Zema =)

18åringer & sara

jai, sara & hengiii

yes, å så här ser jug ut just nu i detta nuet ;)

 sara, jai, zema, evin, hengameh,charlotte, sandra, cheyenne, Mathilde och Hareg som har ryggen emot =)

Systrarna Lila =) i fuuucking love u <3

Shiiiva hahahaha

sara, jai & cheyenne =)

Sandra, födelsedagsbarnet, zema, Evin, kalle =)

Jag & min loveley sistaaah <3<3

=)

Oj oj oj vad måånga och konstiga frågor ni ställer, hahahahha. Jag hinner inte svara på dom nu tyvärr men jag gör det nog imorgonn kväll eller på måndag, så ni kan ju fortsätta ställa frågor fram tills dess. Idag har jag haft hård träning med young Vibez som ska tävla imorgon i solna på Blue Hills dance awards, ni får komma dit och kolla på det kommer att finnas mååånga duktiga dansare på plats, något för alla smaker =)

Imorogn fyller min älskade älskade lillasyster Jainaba 18år och idag ska vi fira henne hemma hos mamma, med en massa folk och sedan gå ut och klubba här i Uppsala, det blir inge alkohol för mig faktiskt för imrogon ska vi samlas kl 12.00 för att att bege oss mot stockholm, solna för det ska bli en massa dans och tävling =)

Young Vibez!!


Dagens Ordspråk

Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad.

Frågestund!!

Tänkte att vi kör en liten frågestund, det var ju ett tag sedan sist. Ochså svarar jag på era frågor imrogon, så gått det går...Piiiz =)




dans på hjärnan...

Det är mycket att förbereda nu eftersom att mina älskade tjejer som dansar i Young vibez ska tävla i Stockholm på söndag.
Nu sticker jag och fixar det sista på mixen och korreografin och imrogon är det stenhård träning i 4:a timmar, då kööör vi bah!! Ska möta upp sarisen snart med sap och åka hem till mig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, en massa alternativ finns det att välja emellan... men vi vet inte riktigt hur vi gör, eller vart vi ska, Det återstå att se.

Vi hörs imorgon.. Piiiz =)


One man down!!

Igåår så hade jag såå sjukt roligt =) hahah vi var hemma hos mig först och chillade sedan så kom martin, josef och dennis för bi och tog en cigg. efter det mötte vi upp carol, hans kusin, futsum, petar och deras två tjej kompisar som satt och grillade. och jag har inte garvat så mycket som jag gjorde igår på väääldigt, väldigt länge. Här får ni se två videofilmer som sap spelade in igår under slagsmålet.- hahahhahaa

Video nr 1: Videon börjar med att jag, Hareg & petar slåss, sedan så kommer Futsum och hoppar in och efter det har vi carol som gör entré. Hareg hamnar på marken och jag och carol fortsätter slåss. (tjejerna mot killarna, förutom dennis som var tjejernas backup). Jag och carol övergår från slagsmål till kramar och slutar fred, då kommer hareg och slagsmålet är igårng igen. Det slutar med att jag hamnar på marken och någon ( tror dte var futsum eller petar) som attakerar sap(kameramannen) som börjar skriva: jag är inte meeed ( som en chicken)!!





Video nr 2: Videon börjar med att Petar har slagit ner både mig och hareg på marken ( sap ekar i bakgrunden) - haha. sedan så flyger vi på honom. Futsum och dennis står och käkar chips och kollar på, inväntar rop ifall någon skulle behöva backup. Om ni lyssnar noga så hör man Dennis, Carol och Futsum som står och peppar och säger åt mig och Hareg hur vi ska göra för att få ner Petar. Sap garvar bara, som vanligt - haha Sedan så tar petar oss båda två och kastar in oss i buskarna, men han lyckas inte få in mig så vi fortsätter och hareg dyker in igen fårn ingenstans. Lyssna på Dennis & Carol haha som kommer fram till oss för att hjälpa. sara sitter och skrattar och tittar på bara. Jag tar av mig örhängena för att inte göra illa migsjälv eller någon med dom sedan så bär petar upp mig, lämnar över mig till futsum som jag sedan kastar ner på marken. Dennis kommer för att rädda mig och hjälper mig upp och sedan så är det fred mellan mig och futsum, han står till och med framför kameran och säger: hon fick ner mig, på gud hon fick ner mig. och i mitt huvud tänker jag : Yess!!!


Dagens Ordspråk

Det finns ingen sanning - det finns bara åsikter.


FN möte!!

hahahahhhahahahaha sap är bäst, jag är så glad över att få ha dig som min kusin, min vardag blir aldrig tråkig!!



Pärplattor =)

Ingenting av det jag behövde få gjort, har jag gjort idag. Allt har bara varit en enda stor stress klump imagen. Någonting stort är på gång hörre ni, ni...  Jag har ialla fall hunnit med å tvätta idag, visst är jag duktig. Imorgon är det träning för mellan gruppen & hård träning för vibzarna  som gäller eftersom att dom ska bland annat tävla i helgen =)

Jag ska till tandis ( tandläkaren) tidigt på morgonen med ( hatar att jag alltid får sånna sjukt tidiga tider där). Dom ska laga någon tand i fram ( Inget hål) eftersom att jag slitit/bitit sönder den,  det är inget som syns om man inte är tandläkare och har ett jobba där man stirrar in i käftar dagligen.. då kankse man ser det. Snart ryker min räls med =/

Jag har absolut inte gjort ett enda piss som är viktigt idag. Har däremot suttit och gjort en massa massa pärlplattor med min loveley kuz sap. Jag måste hitta en fin present till min lillasyster som fyller 18 på Söndag, har någon något tips till mig? Mååååååste boka in min Gambia resa snart med, det här går bara inte!! piiiz


Åh vad duktig jag är =)

Militär svampar =)

Dom här & mina nya solbrillor blir det nog invigning på imorgon =)

gjorde ett par örhängen till syrran jai med =)

Dagens Ordspråk

De gamla tror allt,

de medelålders misstror allt,

de unga vet allt.


Uppsala Music Jam!!

Uppsala music jam  var nice, dock inte så mycket folk som jag trodde skulle dyka upp (tror dom flesta var på livet är en fest)
Adam gjorde ett bra uppträdande, Zumbas gjorde ett bra uppträdande, William och young Vibez gjorde ett GRYMT uppträdande!! det finns en massa bilder och filmer som ni får sen.. här kommer ett par stycken!!


Hela Zumbas minus Sap =)

Young Vibez, Sean banan, & Loui

Sap som polis !!

Genrep på scenen =)

Studentskiva på Göteborgsnation

Sorry för den dåliga uppdateringern under helgen.
I fredags så drog jag lite spontant iväg på min kära vän Carols studentskiva som höll på Göteborgsnation här i Uppsala (samma plats där jag hade min) det var mycket folk och det kändes verkligen skumt att gå ut i Uppsala och stöta på ett antal människor som man känner och se en massa folk som man kände igen, riktigt mysko kändes det faktiskt =)

Det var trevlig stämning lite för låg medelålder bara och självklart så kan ingen bete sig som en vuxen utan en massa bråk blir det med, det var synd... speciellt för dom som hade skivan! Musiken var inget man ville hänga i taken heller, men som sagt jag gick dit för en kompis skulle vilket man gör på studentskivor.

Vi köre en fet pizz på jalla i stan innan vi drog vidare hem till Bästis Sofia och sov. Golvet för min & saras del - haha.
Snacka om att jag hade nackspärr, rygg ont, huvudvärk och var heeelt stressad när jag vaknade!


Rebecca & Jag


Sarisen, Becca & Jag

Älskade Mohammed aka. B1 & Jag =)

Gillar & Ogillar

Binta Gillar Komplimanger:
Vi tjejer måste bli bättre på att ge varandra komplimanger, speciellt till folk vi inte umgås med, man ska kunna ge en komplingan (angående utseende snackar jag om nu) även om personen inte "ber" om det eller frågar vad man tycker. När man tycker att någon har något snyggt på sig så borde vi kunna säga det, istället för att stå och glo med avundjuka ögon och lägga en kommentar som " den var snygg, men inte på henne" - eller hur?!! Visst har jag rätt Jag Gillar komplimanger, speciellt när dom kommer helt spontant från en okänd person!!

Binta Ogillar Haters:
Att hata och säga en massa onödiga och elaka saker är bara slöseri med tid och energi. Både för dom som säger det och dom som får höra det. Och varför ens vilja såra någon med flit? på ett onskefullt sätt? Onödiga kommentarer och elakheter kommer (inte i alla fall) oftast från tjejer som hatar. Tjejer som inte kan gå vidare, tjejer som är avundsjuka, tjejer som känner sig hotade på ett eller andra sätt. Jag kan ta ett exempel: varrför gå in på en människas blogg om man stör sig på personen? varför en överhuvudtaget ens skriva en elak kommentar som: du är ful, bara för att skriva något. Har man en åsikt om något då är det helt okej så länge man för fram åsikten på en "vuxen nivå", eller om man skriver något motargumenterande om det personen har skrivit, då är det oxå helt okej, men inte bara för ATT! lägg ner stridsyxorna tjejer (även ni killar) det finns så mycket annat man ska lägga ner sin energi på. Håller ni inte med mig? Jag dissar iallafall folk som hatar!



Dagens Ordspråk

Rosor och törnen växer på samma buske.

Dagen =)

Idag är det full rulle som gäller, en massa saker ska göras. Tvätta, städa, köpa nya pärlor, mixa låtar och bränna en massa skivor, dansträning, träna ungarna, hem till tony, möte klockan 16.00 .....hjälp :O hur ska jag hinna göra allting på så kort tid?
Det här är kanske bara en 3:e del av allt som måste göras dessutom. Jag ska typ hinna äta och gå på toa och en andra massa onödiga & viktiga saker ( skriva blogg inlägg ) hahaha. Nä nu måste jag iväg och börja med allt som måste göras, speciellt innan mamma får paniik. Hon har ju data absitinens.

Men vi hörs lite senare under dagen. hoppas ni får en bra dag Bless N Love !!


Dagens Ordspråk

Problemet med saker man gör i sista minuten är

att de alltid tar över en minut.


Flippade Bilder =)

Lite fler bilder från Skivan i onsdags =) hahahhaa en flippad kväll!!

Sap, Filip, Sandra & Jag

Sandra & Jag

Lill B

Sap & Vendela

Lill B, Kenza & Sap

Sap & Jag

Dansare, yes we are!!

haha knaaaaaaaaaas

Papparazziii =)

Sandra & Filip

Sandra & Jag

Jag & Jayson

Lill B

Sandra


Fler bilder får ni faktiskt ikväll =)

Kvällen var BRUTAL!!! Bääm, där satt den!!

Craaaaaaazy!!
Fy fan vad jag hade roligt på Laroy i onsdags med tjejerna (colours) på Nadia & Kenzas studentskiva. Först under dagen så var det ju tärning för Young Vibez i danssalen så direkt efter träningen så stannade jag kvar och inväntade tjejerna som anlände med kläder i massor (vi hade en varsin väska full med färger). Vi fixade o trixade med färger och dans innan vi rörde oss mot tåget som skulle ta oss till Stockholm.

Vi mötte upp Nadia lite snabbt för att hämta biljetterna, sen var det bara att rulla in och partaaa. Vi intog possition på dansgolvet så fort vi lämnat in våra FETA väskor, med extra skor, kläder o allt va de va... Vi hade en heeelt sjukt rolig kväll och alla var glada, humöret var som sagt på topp och musiken som spelades av Jayson aka. Dj baby-J var heelt sjukt bra.

Det var BRA musik heeela kvällen och till våran ära så spelade han dutty wine(andra låtar med, men "dutty" e endå original VI o vi har våra grejer för oss då!) 2 gånger åt oss och vi flippade, som vanligt. Dom som håller i stället tyckte vi va så sköna att vi var välkommna dit när vi ville (det var dansen som lockade), det var bara att säga till! Om jag säger så här: vi dansade tills fötterna inte klarade av mer ( på riktigt timmar efter timmar i sträck) så när fötterna inte klarade av mer så bytte vi från 10cm. klackar till tuunga sneekers och fortsatte att dansa tills fötterna blödde, jag lovar!!

Självklart så blev vi kvar sist, Nadia o tjejerna drog till white room medans vi drog till Village och det dröjde inte länge innan dom kom dit med. När vi var ca. 20 m utanför village på väg hem, hände det 2 väldigt jobbiga saker ( det ska alltid hända något när kvällen har varit underbar), men vi höll ihop och begav oss till Donken där vi introducerade Mc toast för Kenza & Mika haha =) Sen var kvällen slut och vi kom hem till min kusin sap ca. 07.30.

Jag kan inte förklara med ord hur lyckad kvällen blev och hur fruktansvärt roligt jag hade det, jag lovar det finns inte ord. Vissa stunder kommer jag aldrig att glömma. Taaaack så mycket tjejer  & dom killar som var inbladade i det roliga. Kvällen var sinnes sjuuuk!! Insaaane =) Tack nadia & Kenza för att ni ville ha mig & "my gang" from U town där =) Ni som inte var där får kolla på bilderna och tänka er den roligaste kvällen, så kankse ni förstår!

Sap, Jag, Mathilde & vendela

Mathilde & ett hörn av Sandra

Sap, Kenza & Jag (bilden är från Stureplan.se)

Lill B & fröken "jätte kort"!



...Mer bilder får ni imorgon (senare idag), jag måste sova nu!!
Men om ni inte kan vänta så kan ni ta en titt in HÄR och kolla lite pics, god natt!

UPPSALA MUSIC JAM NU PÅ LÖRDAG

NI har väll inte glömt att köpa biljetter?... Och om ni nu har det så får ni springa till JC (inne i stan) så fort som möjligt och köpa biljetter endast 100 kr betalar du och då får du festa heeela natten tillsammans med en massa sköna människor (dina vänner förhoppningsvis) och se en massa live uppträdanden. En grupp som inte står med på affischen som också ska uppträda är Young Vibez. Yes yes det är mina små flickor som jag är så stolt över =) Be there och köp biljetter fort, det finns inte så många kvar!!
HÄR KAN NI ÄVEN LÄSA VAD UNT SKREV OM DETTA ARRANGEMANG SOM JAG & MINA VÄNNER FIXAT!!

På denna affisch sås tår det att du köper biljetter på jalla i stan med det är FEL(hade bara den gamla på min data). Det är JC i stan som gäller!!

Dans & ytterligare en studentskiva i Stockholm med tjejerna!

Nu är jag klarvaken och idag har jag en massa saker att göra. Nu först så ska jag ta och hoppa in i duschen, sen så måste jag in till stan för att förminska världens finaste klocka som jag vill ha på mig ikväll. Efter det så måste jag ta en liten snabb runda förbi H&M för att sedan röra mig mot Stenhagen. I stenhagen är det dans som gäller för Young Vibez dom ska uppträda för första gången bakom en kille som ska sjunga live och även någon minut ifrån deras egna koreografi. Jag älskar mina dans tjejer, dom är så sjuuukt duktiga!!

Ikväll drar vi till Stockholm hela tjej ligan dom som hänger på är Sandra(som inte har någon blogg) Mathilde (Kusin,bästis & danspartner) Vendela (vän & Danspratner) Saptieu ( Kusin & bästis). Vi ska till LaRoy i Stockholm som sagt på studentskiva, det är en vän till mig som har skiva och det är så skönt för det är INGET tema, Yes! Det kommer nog därför att bli väldigt dålig uppdatering tills imorgon, men ni får hålla ut. Jag har ju uppdaterat flitigt nu dom senaste dagarna & jag slår vad om att ni inte hunnit läsa igenom allt...eller hur?! Bra nu har ni något att göra om ni behöver fördriga tiden lite!

Bless N Love

& Glöm inte att kommentera, MERA!!




Dagens Ordspråk

Det finns ingenting så meningslöst

som ett kompetent utförande

av det som inte borde utföras alls.


 

 

 

 

 

Ps. Jag har svarat på alla era kommentarer i varja inlägg!

 

 

 


 

 

 

 

 


del 2 - Oplanerad studentskiva

Här kommer lite fler bilder från studentskivan som jag var på... =)

Vendela, Mathilde, Jag & Sandra

Jag & vendela gör dansgolvet osäkert.....

VÄLDIGT osäkert häär...

En paus i från det hetsiga...

Mathilde på bussen =)

Hamodi & jag

thats mee

My gurls


En (väldigt) Oplanerad Studentskiva!

Jag kom precis hem från år 2009s första studentskiva (för mig & Mathilde). Vi blev tvingade övertalade att följa med utav Vendela som verkligen ville gå =). Så Vi drog dit jag, Mathilde och Sandra... och vad är oddsen på att alla har likadan klänning på sig fast i olika färger? - haha tunga vi är! Det var väldigt mycket folk, full packat faktiskt och stämningen var på topp.

 Vi var redo inför kvällen och ville dansa hela natten tills fötterna blödde men TYVÄRR så var världens sämsta DJ på plats, och var kvällens DJ ( hur han nu kunde få de jobbet klan man ju fråga sig) Hur som helst han försörde verkligen bra låtar, överdrivet mycket och han körde BARA gammla låtar , gammal musik som är så sjukt uttjatade... ni vet låtar som My Cool med adam tensta & Beyonce Crazy in love. det är bra låtar, självklart men så sjukt uttjatade och inte alls lika bra nu som dom var när dom kom så buu för DJ:n.

Jag & tjejerna hoppas däremot att det spelas betydligt mycket bättre musik imorgon på Laroy eftersom att vi ska iväg på ännu en studentskiva och denna gång så hålls den på,som sagt, Laroy i stockholm.  Vi är 100% taggade och hoppas verkligen att musiken blir bra för då blir kvällen automatiskt bra. Nää nu är klockan faktiskt mycket, men jag bjuder på lite pics innan jag ska slagga. God Natt på er ( fast dom flesta sover säkert redan) =) Slängen in ett litet filmklipp på vägen dit med på Mathilde.. abservera mina YESS! som jag lägger upp fint.

Och såhär såg kvällens outfit ut =)
Lill B


Mathilde & Jag




Vinnaren av kassettbandsörhängena!!

Det var väldigt svårt att utse en vinnare, men av dom som skrev varför dom ville ha dom bäst körde jag lottdragning mellan och vinnaren blev.....................tatiana!! Grattis till dig  som får glassa runt med mina fina hand gjorda örhängen i sommar =)

Du måste Maila mig på [email protected] så jag kan få din adress osv... =)





Vi har det på bild nu. Slut diskuterat!

Okej så, nu har jag luskat fram bilden som skapade disskutioner runt om kring och JA det är min hand som han håller i medans han sjunger " The whole club lookin at her ,She hit the floor,Next thing you know, hawty got low low...."  Bilderna var dock svåra att hitta, men nu finns dom här på bloggen. - Bläss!

Ni får dock ursäkta mitt ansikte på bilden, jag var inte beredd och det fanns papparazzis överallt!

Och jaaa, jag vet det ska vara FLO RIDA men vem fan bryr sig!!!

Dagens Ordspråk

En del människor har sin styrka i

att slutföra saker de påtagit sig,

andra i att finna förklaringar

till varför de inte kunnat slutföra.

 


Tisdag.

Vi har 8st. deltagare i tävlingen några inlägg ner, ikväll utser jag en vinnare. Nu är jag vaken, vaknade för en liten stund sedan och ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen vidare mot tony och sedan så ska jag iväg till stenhagen för att ha dansträning med Zumbas. Som ni ser så har jag en ny design, fixade den lite snabbt igår kväll. tyckte att det behövdes en ny, vad tycker ni? var den här finare eller den förra?.

Nu ska jag måla om mina naglar, tänkte byta färg och mönster och göra något coolt, eller något enkelt men fin. Vi får se hur det blir. Jag är helt galet sugen på Oboy men mjölken är slut och det är så otroligt irriterande för jag orkar verkligen inte gå hela vägen till heidenstam för att köpa mjölk. Det hinner jag dessutom inte med för jag har faktiskt en heldel saker att göra och fixa.

Jag ska ge er lite skäll med. Ni har blivigt helt sjukt dåliga på att kommentera, trotts att jag alltid uppdaterar er med vad jag gör, även om det blir försenat så "redovisar" jag min dag. Ni måste bli bättre på att kommentera, skriv era åsikter .. alla har ju något att säga om någonting...eller hur? förresten, såg att någon frågade hur jag gjorde mina örhängen. Det är pärlor och plattor, sedan så kan man flippa med fantasin och göra precis vad man vill, hur man vill och i vilken färg man vill. Man kan göra sjukt coola grejer bara man låter fantasin flöööda =)



50 snabb frågor

senaste:
1. mening du sa : Hejdå till Sandra
2. personen du chattade med: DeyDey & Negin
3. du fick sms av: Kungen
4. du kramade?: Lillasyster Isatou


idag
5. kläder: Svarta Jeans, Gult långt linne och en kofta
6. bättre än igår: Ja


imorgon:
7. är det: Dans & mix som gäller
8. planer: Dansa och få ihop en bra energi

favorit:
10. nummer: 2
11. färg: varierar, beroende vad färgen ska vara på.
12. årstid: Sommar är väl ganska självklart?!


frågor och svar:
13. saknar du någon? JA. Sap, farmor, farbröder, Lill kusinen
14. humör för tillfället? Sliten och trött
15. det första du gjorde i morse: Somnade om.
16. vad åt du sist?: två mackor & ett glas oboy - muums
17. vad irriterar du dig på? Att mitt knä är skadat & är ett litet hinder i dansen.
19. vem tänker du på just nu? Lillebror
20. tror du att personen tänker på dig med?han sover som en stock, men han kankse drömmer om mig :P
21. vart reste du sist? utomlands eller sverige? Finland & Stockholm - haha inte så exklusivt direkt
22. vad gjorde du igår kväll? hahahha umgicks med en massa folk
23. liknar du din mamma eller pappa? mamma spikat
24. ler du ofta? ja o ja, att jag gör!
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): hahahah alla 3 =)
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja, vem vet lixom...
27. i vems säng låg du i senast? Syster Jainabas, ska tillbaka om en liten stund

28. vilken färg har din tröja? vit, kofta.

sorg:
29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja, når människor dött..
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja.
31. gråter du när du skadar dig? haha neej.


lycka:
32. är du en glad person? ja
33. vad gör dig glad? vänner, familj, lyckliga stunder =)
34. önskar du att du var lyckligare? nej inte just nu, det är toppen
36. kan musik göra dig glad? Så klart =)


kärlek:
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig!"? alla älskar mig...
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? ja, man säger ju det bara till folk som man verkligen älskar
39. har du en flick/pojkvän? Bara flickvän =)
40. är du nöjd med det? ja absolut
41. är du kär? njaaej det kan man ju inte påstå direkt

hat:
41. vem hatar du verkligen?Jag hatar ingen, jag ogillar bara...
42. har du någonsin gjort en hat-lista? hahahaha nej vem fan gär det?
43. är du en mobbare? nej jag ÄR ingen mobbade, snarare offret ;)
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? Ja alltid när jag blir arg. men det är bättre än att slåss ;)
45. har du blivit sviken någon gång? ja

Skolan:
46. gillar du skolan?Jag gillaDE skolan ja ;)
48. värsta ämne? matte
49. har du spytt i skolan nån gång? nej
50. är skolmaten god? aaa våran var =)


Folk utan liv + playahead = perfect match!

Det här är så fruktansvärt störande att jag blir galen!! Vad håller folk på med? allvarligt talat, vad fan vill ni mig? Nu är det någon jävel ( förmodligen en liten skit unge på 18-) som har gjort en playahead med mina bilder och hela profilen är om mig. Det vill säga en "falsk jag" för det är ju inte jag som gjort det, men personen utger sig för att vara Jag. Mina bilder finns där och bilder på min familj och mina vänner. Jag har anmält denna profil men har fortfarande inte fått något svar från playahead och jag har även skrivigt till den här tjejer ( ingen kille skulle göra något sånt), men den är fortfarande inte borta.

Från ingenstans så skriver det någon till mig på facebook och berättar att den här sidan finns. Så jag flyger in på playahead och börjar med att anmäla och kommentera varenda bild på mig och min familj. Det roliga är att personen srkiver att jag har barn också har den lagt upp en bild på fulaste ungen. Under en annan bild på mig och mamma har hon skrivit att det är min kompis och på naomi campbells bild har hon skrivigt att det är min mamma :O.

Nog för att man kankse önskar att morsan såg ut som naomi men ärligt talat det här är inte roligt. Det händer alltid mig med. Har folk inte något bättre för sig om dagarna än att skaffa en massa fake profiler och utge sig för att vara jag?! Varför tar folk mina bilder? är ni (dom/den som gör sånt här) så fula att ni inte kan använda era egna bilder?! förmodligen så är dom det. Det tror jag iallafall. Dom skriver ju inget elakt till folk heller utan utgersig helt enkelt bara för att vara jag som en normal tjej, så förmodligen är det för att få kontakt med andra människor och dom vill inte visa deras egna fula ruttna fejja och tar därför min, bara för att min feja e tuungt uppbudg i mammas mage.

Så till er som tror att SHAWTYWANNATHUG på playahead är jag så tror ni heelt fel.
ps. Hoppas människan som gjort den brinner i helvettet!
här har ni bilder från sidan:



Okej nu har jag snackat med en utav playaheads admin som faktiskt raderade hela kontot, tack!
Så gott folk kontot finns inte kvar och inte heller bilderna osv.. bra vah =)!
Men jag publicerar inlägget endå, bara för ATT!


Tävling!

Yes, ryktet har nått era öron, jag ska ha en tävling på min blogg. Vare sig ni vill det eller inte, om ni vill delta eller inte, om ni tycker om det eller inte så ska jag ha en jävla tävling!

Okej priset man får VINNER är mina älskade kasettbandspärlplatteörhängen - haha
 
Färg på priset?: Vinnaren väljer själv  färg!
Hur gör jag för att vinna?: Du måste svara rätt på en fråga sedan beskriva varför just du ska få dom!

Frågan: Vad heter den tävlings/ Uppvisnings grupp som jag tränar?
Tävlingen avslutas Tisdag under kvällen! lycka till!


Det är alltså dom här älsklingarna som ni tävlar om!



life..

Kom precis in hos min kusin, mina batterier dog precis när jag kom igång med smsandet med 4 personer så det är dags att stoppa i den i laddaren och svara. savanna sitter och gör pärplattor, vilket hon är sämst på. Sap ligger här på sängen och äcklar sig (pruttar, med rumpan vänd mot mig) jag ska gå och våldgästa kylskåpet om någon minut, duscha och fräscha till mig sen så är det dans i odenplan som gäller och efter det..?!, vet man aldrig vad som kan hända. En ny och spännande dag med nya möjligheter och nya tag =) Piiiz

Pics från igår , maten ....muuums =)

Sap

Sap & Jag på bussen =)

Jag =)

Girlsen =)

Jag & Aida

Jag & Sap

Bäääm

Direkt sändning från saps crib. Vi fixar och trixar med hår och kläder inför en helt galen dunder kväll. Utgång?,... njaaej kanske det, vi får se hur kvällen styr upp sig om vi vill klubba eller ej, för mig kvittar det. Imorgon är det dans som gäller under hela dagen sen back to U town (förhoppningsvis) och sen vidare på måndag. Shiiiet vad jag lever livet just nu. Har det såå bra och mår så braa, allt går som det ska och det flyter på. Dansen går oxå toppen och nästa vecka är det Music jam, glöm inte å visa upp era trynen där =)

hörs o ses ikväll / imorogn   Bläss !!

Hittade precis den här gamla bilden på saps data. Det är ju några år tillbax... trorr jag var typ 15 o kände mig skit stor =)


Jag har blivit mordhotad!!

Igår kväll ringde syrran och mordhotade mig.! Jag hade tagit plattången och hon flippade för att jag hade tagit med mig den. Nu är jag påväg till min kusin, ska möta henne i stan och kankse köpa hårfärg? Men är osäker, måste fixa utväxten för den är knas. Problemet är bara att jag färgat typ 3 gånger på två veckor bara för att försöka få bort det svarta i mitt hår.

Nu är det så gott som borta men vill fortfarande ha tillbaka min hårfärg, men har man en gång färgat håret så är det väldgt svårt att få tillbaka sin originala hårfärg, min färg är väldigt ljus och fin med mycket röda pigment, så det här med hår är  bara irriterande just nu, för jag viill ha mitt fina hår tillbaka. har klippt mig förra veckan med ( glömde berätta) det blev skit fint och jag är så stolt för jag klippte mig helt själv, som vanligt lixom ;).

Hur som helst ,ikväll blir det party med mina tjejer och fy fan vad man uppskattar stockholm när man varit borta ett tag, har ju inte varit här sedan förra veckan. Ska nog ta och köpa nya färger till pärlplattorna, behöver ett par örhängen för att matcha outfitten ikväll. Men jag ska kila iväg nu mot stan vi hörs lätt lite senare ikväll =)


Dagens bild med brillor och hela köret, så klackar jag runt under dagen =)


Naglar =)

Måste bara visa upp mina fina rosa naglar som jag är  jättestolt över =)
Har köpt en massa fina olika nagelack i olika färger och aceton, så nu kan jag köra en ny färg och stil varje dag =D


Släpp dina ögon, kasta!

Gästinlägg av  Himen =)

Eftersom Binta tycker jag är jätterolig så ska jag klämma till med några skämt ;)

1. Två tandpetare gick på en promenad, efter en stund träffade de på en nål.
Då sa den ena tandpetaren till den andre, "shit, kolla Robocop!"

2. Två äpplen satt på ett träd tills den ena ramla, då skrek den andre "Moget!"

Okej nu har jag skrivit två skämt som Binta tyckte va jätteroliga, vilket skämt tyckte ni var roligast? 1 eller 2?


Pärlor och plattor =)

Mina nya hemmagjorda örhängen.

Yess dom är tuuuunga :D

Binta Loves Beyonce!

Det är lite små roligt när folk sitter och små gissar och tror dom vet vart jag är hihi ,vad roligt jag har det. Jag är betydligt mycket närmare än vad ni tror iallafall. Mycket mycket närmare än det ni sagt faktiskt men nästa vecka sticker jag iväg med miss D, om allt går som det ska, mer om det då =) Fick reda på att tjejen som jag och min ksuin skulle köpa beyonce bljetter av redan hade sålt dom. Så nu sitter jag här och gråter blod, bokstavligen!

Så om någon, någon utav er blogg läsare vet någon som säljer sina biljetter eller vill själva sälja dom så hör av er till mig direkt för jag MÅSTE verkligen gå, jag menar det. Det är bara biljetten som fattas, ko igen vi måste fixa det här nu - haha annars kommer jag att sitta hemma och gråta den 13:e och tycka synd om mig själv.

=)

Vaknade precis upp mitt i ingenstans, är bland torp och gröna skogar =)
Nu ska jag iväg, men vi hörs lite senare piiiz =)


En helvild tisdagskvällsom spårade på alla sätt =)

Craazy tisdag. Började med ett ärende på stan efter det, hem hämta upp sap & vänta på Sandra för att sedan dra till stan för att möta upp tjejerna och lill syrran. Vi alla drog till grand för att se på danstävling i stilarna huse, locking, popping & brakedance. Alla var verkligen jätte duktiga men hansom van var absolt helt klart bäst och tvåan var e riktigt tung popping tjej =)

Efter det så tog jag, Diana, sap & sandra en promenad hem till diana och började laga mat. Det blev lövbiff och det var hur gott som helst, helt hungriga tjejer ;) haha. Under kvällen härjade vi med det ena och det andra och det blev välldigt mycket skratt och sågningar på hög nivår! Jag pratade mestadels av kvällen i telefonen om väldigt viktiga saker som har hänt med en speciell person.

Vi gick och la oss sjuuukt sent, vid 7 tiden på morgonen och jag deckade fiiint med diana i den stora sängen. Sap & sandra sov i den lilla under oss. Nu är jag vaken för dagen och ska röra mig hemmåt alldeles strax med tjejerna. Det är soligt ute men inte så varm och lite längre bort är det gråa moln, hoppas bar det inte kommer att börja regna =(

Hoppas ni får en bra da =) min da kommer att bli sjukt bra tror jag =)

Bless n Love <3

Grönalund & en nice klocka =)

Lördagen började allderles perfekt för jag fick en skiit fin klocka. Måste bara minska armbandet innan jag kan börja använda den eftersom att den är lite för stor för mig. Kommer att använda den väldigt fliitigt och tack så mycket för klockan (jag vet att du läser min blogg, fast du nekar till det - haha)

Efter det var det en massa tjat och snack angående grönalund och klart som fan vi drog dit i det fin fiina vädert. men först mötte vi upp Sandra i stan coh sedan rörde vi oss mot skarpnäck till min kusin där vi hänbgde i några timmar för att duscha, fläta hår, äta mat, diskutera det ena och det andra innan vi gled mot slussen för att ta båten över till dom livsfarliga maskinerna som kastar en hit o dit.

Vi började med frittfall och blev kvar på grönan till stängning innan vi rörde oss hemmåt eftersom att alla var fööör trötta för att klubba. Jag säger bara att spökhuset med typ 10 pers var INTE latch. Alla hade panik och garbbarna lekte fett stabila fast dom var skiit nojjiga - haha bilderna får tala för sig själva om hur roligt vi hade det =)

Min fina klocka - i love it!

 =)

Sap på väg till grönan

Sandra på grönan

Lilla jag på väg till grönan

On the boat =) sandra & Kusin

Sandra, Jag & aida =)

Jag & Sandra på båten =)

Sap =)

Lill B

Aida, Sandra & teo i bakrunden haha

Jannifer(katt) & teo =)

HAHAHAHAHAHHAHA

Bintish

hahahahhahaha aida, Sandra & Jag

weeeeeeeeeei

haha den karusellen gjorde så att jag spydde (spottade och hade kväljningar) - hahahah det snurrade fööör mycket

aida & Sandra - hahah ofta man ramlar i lustiga huset!!

Lovley Kusiin sääp <3

Sandra, Jag jennifer & Hennes boy. Någon va sämst på att ta bild, som kapade hans huvud!

Jag & Jennifer i hjulet!

jag & sap med fetaste hummern =)

gambian mullattish =) aida sååå söt =)

Gör en bajsnödig min - hahahahhaa

 På vägen hem - och denna bild får avsluta min helt underbara dag på gröönan. Trotts lite tjurighet på slutet på grund av matbrist - hahaha


Gaaalen Fredag, går inte att beskriva med ord!

I fredags var en utgång absolut INTE planerad ska jag tala om för er. Kastade mig in i en taxi ca. 01.45 och åkte mot ambassadör där david guetta och kellyrowland spelade. träffade på sara av en slump och hängde i vippen och drack champange till dålig hets musik - haha drog ner till RnB golvet och skaaakade loss på shott efter shott - mumms =)

Jag blev även smyg filmad av två skumma typer som stod i ett hörn och som även smyg fotade kenza ett flertal gånger, lite läskigt kan man ju tycka. Men jag flyttade lite på mig och fortsatte göra dansgolvet osäkert helt enkelt! Jag hade en sån sjukt rolig kväll och efteråt så stog jag kenza, martin & Nadja och rappade till martins låtar, texten gick ungeffär såhär : Era horungar jag hör att ni snackar skit om oss, om våra låtar. låt oss släppa mickarna och bråka. ni rappar skit, ni rappar bajs. ni mot oss det är som skit mot nice. - hahahahha säger jag bara. Det var inte heller den enda låten vi tjejer kunde ;).

Efter det blev det en mc donalds och sedan lite Afc innan folk hoppade in i taxin hemmåt och jag och grabbarna ( yeah jag var ute med endast grabbar den kvällen) rörde oss mot kebabben för att sedan ta en taxi hemmåt. Det var ljust ute och alla var fulla och glada. Sen slocknade jag fiin fint i sängen när jag väl kom hem. Sap(kusin) kunde tyvärr inte hänga med ut, hon fick inte ens gå ut för mr. right?.. eller aaa mr. nånting!

Martin (M9) & Jag (Lill B) Bröder till döden...aiiight?!!

tvillingarna AFC, Kenza & Lill B =)

Adi ( farbror) & Lill B




Valborg..!!

Okej jag vet inte hur jag ska förklara denna sjukt roliga dag, men ska göra så gott jag kan utan att missa flera viktiga detaljer. Dagen började med stress på hög nivå. Tjejerna samlades hemma hos mig och det var  fritidsgård/ hårsalong/ makeup studio & klädes butik hemma hos mig i några timmar innan allt började falla på plats. Jag hann inte platta håret så då var jag tvungen att få upp ett orentligt affro och inget halvdant tjaffs. Ska det va affro så ska det annars så får det bli en tråkig (vanlig) bulle. Det blev affro!

In mot stan och in till ekonomikum där det var proppfullt med folk och alla var på glatt humör. Solen stod som högst på himlen och alkoholen, subway mackorna och jordgubbarna smälte häärligt i munnen och allt var på topp, tipp topp faktiskt =). Efter det gled vi in mot stan och gick förbi släkten där dom hade grillat och myst under dagen. Vi dansade och hade sjukt roligt innan vi gick mot kvarnen och mötte upp dom andra tjejerna som gick hem till sandra en stund =)

vidare drog vi på andra sidan stan och festade hemma hos elsa. grabbarna kom dit med och folk började rulla in och när det bev som roligast så var vi tvungna att gip så vi gled mot stan och köpte subway mackor (igen). Mätta och belåtna så träffade vi som tur var på en gammal kill kompis till mig som numera bor i stockholm. han körde hem oss och väl hemma så bestämde jag och sap oss för att åka till stockholm.

yeeeeah vi drog en taxi till stockholm klockan 2 på natten typ. Vi tog den andra taxin som kom för sap började bråka med den första taxi chaufören (stavning?) hahahahah så vi ringde en till och väl framme i stockholm så blev det mer booz(alkohol) och vi svepte och svepte... Mc donalds mat mitt i natten (igen, ja vet kommer bli tjock) och sedan så körde vi en taxi hem och soooov  så gott så gott =) pics =)

syster och kusiner på valborg =)


harre & marre

kusin och sara =)

Tina, Jag & hengameh

boys & dessi

Jag & sandra

föölk


Nicole & Lill B - sambooo

Syster

Lill B & dozee

giiirls =)

lillasyster isa, kusin sap, någon med rosa hår, Jag, kusin dozee, vendela, tina & sandra

sappiii, Bintish, mathidde & Venena

bintiich och mathidde dansade =)

La Familia <3

henok & Mathilde

Bror & Jag =)

Bintish och aramitos =)

Uppsalas sötaste par - fo real =) <3


hahaha bääästa bilden =)

jag & alexandra =)

RSS 2.0