Knas Morsan

Igår var det jätte fint väder och tyvärr så var jag inne i princip hela dagen med städning, tvätt och matlagning.
Sedan skulle jag till Norby och hälsa Ansgar, en sån sötis liten kille på 7månader =)
Sen åkte jag hem till sesen, satt vid datan, fixade jobb till sesen och sedan så snackade vi med mona i telefonen ett bra tag. Mona ville gå på hennes barndomsväns skiva, men hon ville inte gå själv och jag har inget leg eftersom det blev stulet och Sesen hade inga pengar och mona trodde att det bara skulle vara killar där (inte för att ja vet varför, hon bah trode det).

på vägen hem från sesen så åkte jag för bi stan, skulle byta buss där och träffar då Adiam och Malika som ska gå och möta tjejerna för dom ska ut, till BJ där monas kära vän hade skiva. Dom bad mig ringa henne och säga att hon skulle gå med dom men eftersom att mona inte har någon mobil så går tyvärr inte det, jobbigt värre.

Hur som helst jag åkte hem och när jag väl kom hem så ville jag bara chilla och ta det lugnt och jag trode att jag skulle få göra det men nej nej nej. Så fort man öppnar ytterdörren hör man en damsugare som är i full gång, Jai som skriker det är inte mina grejer det är Bintas Isa som säger men jag har jätte mycket kvar att städa och så var det musik på HÖGSTA volym självklart mammas musik. Det enda jag tänkte var: Åh Neeej!!

Faktum var att när jag kom hem så var klockan halv 12 på kvällen alltså 23.30 ungeffär. Och när jag gick hemifrån på dagen vid kvart i 6 på eftermiddagen så lämnade jag familjen precis som det jag kom hem till. Jag överdriver INTE när jag säger att mamma storstädade under hela dagen, från att hon vaknade (jag lovar och svär) hon städade hela hennes lediga dag och när det var så fint väder. från morgon till kväll, tror hon är galen eller något ibland fan.

Mamma blev arg på mig med eftersom att jag inte har städat min "del" av städningen, så jag började men fastnade lite vid datan, fortsatte men fastnade vid datan lite, städa lite till men tog en cigg paus, ja menar Orka kriga med städning. mamma blev skit irriterad på mig och på Jai för hon inte tagit reda på sina saker som låg i trappen och som hon typ sket i att ta bort, mig var hon sur på för att hon påstod att jag inte dammsugit ordentligt Fast jag gjort det.

Alltså mammas dammsugare funkar typ inte, den har varit med om ALLT asså bokstavligen allt vi har typ tappat den tusengånger, slitigt i slangen och kastat ner den för trappen (okej nu överdrev jag men nästan) man skulle kunna tro att den varit med i något krig och det går INTE att dammsuga med en sådan dammsugare punkt slut.

Men det fattar inte min mamma för hon är skit trög och säger: "men det gick ju så bra när jag använde den" o blaa blaa blaa... med en skit gnällig jävla röst va fan köp en ny bara, shiet morsor är fett jobbiga speciellt när dom lackar ur vilket min mamma gör ofta!har döpt om min mamma från och med nu, så är det inte Tonårsmorsan längre det är Knasmorsan,
det passar mer :)

image144

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vill du tjäna pengar på att sitta och klicka lite framför datorn ?? Kolla inlägget på min blogg då. Tjäna pengar lätt heter inlägget!

Lycka till ! =)

http://blooondiiie.blogg.se

2008-05-30 @ 12:37:58
Postat av: Siima

Har utmanat dig sötnos! Gå in på min blogg o kolla ;)

2008-05-30 @ 18:33:27
URL: http://carpeediem.blogg.se
Postat av: Lisa

biiintaaaaa väääästeeeeeeeeeeeen!
du får typ ta me den på studentdagen :/
miss you :)

2008-05-30 @ 20:21:10
URL: http://lice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0