Mabou VS. Adam Tensta!

Var på modevisning & Adam Tensta på dagen i stan med min kära lillebror. När vi kom fram till forum gallerian och kollade runt om kring oss så kan ja ju säga det att medelåldern var 15 år, en MASSA (för mycket) små fjortisar som hoppade runt & skrek (för mycket) & endå hade dom flesta åkt på livet är en fest några timmar tidigare & det är jag sååå tacksam för :) hur som helst jag & Tara bar mabou på axlarna för att han ens skulle kunna se något, men efter ett tag så var våra axlar ömma & väldigt mörbultade så ja trängde fram mig och satte mabou på scen kanten och höll i honom så han ej ramlade. Så fort Adam Tensta gick mot vårat håll så kastade sig alla fjortisar med för mycket parfyn & smink over oss för att försöka nå hans hand, Jag blev klämn & nästan ner trampad eftersom jag faktiskt är kortare än dom flesta 15 åringar i dagens samhälle, mabou hade lite mer tur än djuren om kring oss eftersom han satt på scen kanten så fick han tag på Adams hand, flera gånger och tro mig DET är stort för en 6 åring! (glad för hans skull iallafall) När adam (äntligen) slutat sjunga så jag kunde slippa bli trängd så skulle han gå av scenen då ställer sig mabou och kramar om hans ben (gulligt) och då säger han: "Shena broshan är det bra" Det kommer vi att få höra läääänge här hemma i familjen att han som faktiskt sjunger på tv:n sa broshan till en 6 åring! När vi väl skulle gå så kommer alla djur och tränger sig ännu mer mot oss eftersom att dom vill gå in i tältet där adam var omringade av vakter som försökte hålla undan alla små, det värsta var att vi stog precis där man går av scenen så det var ej helt lätt att komma där i från, men det gick! vi gick & kollade på kläder & käkade glass på Mc D innan vi rörde oss hemmåt. Så fort vi kom innanför dörren så skrek Mabou Mamma jag har haft JÄTTE kul :) hahah Mamma: mm vad bra. Hon var helt inne i datan (som vanligt) så hon hörde knappt när han var så glad & berättade att han pratade & kramade Adam Tensta, han som sjunger på Tv:n!!
Lite bilder fick jag oxå tag på :)


Mabou på Taras Axlar

Adam Tensta & djuren!

Adam Tensta & djuren när jag blev klämd!

Mabou som sitter på Scenen!

Adam Tensta & Mabou snacka & kramas!

Såå glad var mabou efter det!


Kommentarer
Postat av: Ferhat

Haha fan va Mabou har blivit stor! Nice blogg Binta The Teenager daughter =)

Sköt om dig! puss o kram!

/Ferhat

2008-05-19 @ 01:38:28
URL: http://newshiit.blogg.se
Postat av: Binta

Ferhat: jaa visst har han, helt galet stor OCH kaxig :P haha ja fan tonardotter ;)

2008-05-19 @ 02:02:54
URL: http://tonarsdotter.blogg.se
Postat av: mindy

hur lång e du binta? fett kul för mabou det där med tensta :)

2008-05-20 @ 20:58:53
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: Binta

Mindy: Jaa du där kom den där jobbiga frågan, igen. nää jag skojja men jag är inte särskilt lång är bara 158 ;) hahaha jaa det var lite roligt, fast ännu roligare är att mabous stora syster faktiskt är släkt med adam tensta :)

2008-05-21 @ 12:54:54
URL: http://tonarsdotter.blogg.se
Postat av: raisa

haha ja, jag såg honom där på scenkanten. jag vinkade till honom, men jag vet inte om han kände igen mig.

din brorsa är skit söt.
hälsa honom från mig :)

2008-05-21 @ 20:54:06
URL: http://raisas.blogg.se
Postat av: Binta

Raisa: jodå han såg dig och kände igen dig, han sa där är den där tjejen som brukar vinka till mig, sen vinkade du och han vinkade tillbaka, men då vände du dig om precis haha. Han sa oxå att du hade finast kläder på dig haha jaa jag ska absolut gör det gumman, kraam :)

2008-05-21 @ 22:23:37
URL: http://tonarsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0