Fotbolls söndag & grillning =)

På söndagen så vaknade jag av att farbror Pa kommer in i rummet och säger att det är fotbolls match. Hör honom snacka utanför rummet om att alla skulle komma ner och spela. Klockan var halv tio och dom skulle spela fotboll nu :O - haha orka! Han sprang sedan ner till sina vänner och alla började röra sig mot fotbollen men jag stressade inte utan hoppade in i duschen i lugn och ro och sedan så satte jag mig för att käka frukost, men brödet var slut så Isa & Waka (min kusin) skulle gå och handla bröd och lite annat som behövdes.

Farmor ger waka en 500 lapp och ber honom att ta ut soporna. Dum som han är håller han 500:ingen och soporna i samma hand, så när han ska kasta soporna så åker pengarna med ner i sopnedkastet och det går INTE att ta upp dom. Alltså kan inte fatta att han bara kastade den utan att tänka sig för alltså, så dum - haha.

Farmor blev så klart arg men hon sa lixom inte så mycket, hon vart nog mest irriterad lixom. waka säger: om det hade varit haddy (min faster, hans mamma) så hade hon aldrig mer pratat med mig igen och kastat ut mig och skrikit och blivigt skiit arg. och tuung som min farmor ÄR så svarar hon : jaa men det hjälper inte om man bara skriker och om jag ska skrika på dig så kommer jag bara få onti huvudet och jag har inte ens pengar till att köpa ipren nu, så det är bara onödigt! hahahahahahahahhahahahhaha gissa om hela huset doooog av garv.

Aja jag var klar och gick ner till fotbollen där jag sj'älvklart får en hård jävla fotboll i antiktet, jag flög och ramlade på marken och folk fick sig ett gott skratt helt enkelt. Jag fick inte vara emd på fotbollen med grabbarna heller =(. Min farbror saihou va fett taskig han bah: nej du kan inte och du kommer bara bryta en nagel och sen gråta och ducka för bollen å inte ta den. alltså han var allvarlig :O jag blev chockad å tänkte: va fan snackar du om. Men det gjorde inte så mycket jag spelade med isa, solade och rökte å kollade på grabbsen och tjejerna (dom tjejerna som fick vara med) istället och jag var nöjd, ville endå inte bli svettig :P

Efter fotbollen så chillade vi lite på planen och grabbsen sparkade boll med mossas hund =) efter det gick vi till vivo och handlade det sista som behövdes inför en härlig grillning idag igen. det var hur gott som helst faktiskt =). efter grillning gick vi hem till Alieu och degade och kollade på film efter film. Sedan så var det dags för isa att gå hem så jag följde med henne hem till farmor och lämnade henne där och sedan så gick jag och Sandra på en lång promenad, as skönt.

Vi gick förbi OK och köpte chips, dipp, godis och cigg sen gick vi hem till Alieu som hade åkt till stan för att clubba med saihou och dom andra men nehale var kvar så vi tre kollade på film och hade det skiit trevligt, verkligen dunder dag =).
Här kommer picsen ;)
fotbollen

 =)

=)

Mums med bål =)

Grillningen =)

Mummms med gubbar =)

Sandra

Ray, finaste hunden =)

fler bilder kommer ikv ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha omg, var du i Rby? :O

Konstigt att jag inte kände igen dig på planen :P



Älskar din blogg <3

2009-04-17 @ 19:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0