Jag tror att den här killen har ett riktigt tråkigt liv.......

Vad tror ni? - haha


Svar!

Nu är det så att jag har tagit mig tid och svarat på en lång fråga/kommentar från en läsare som skrev sist det var frågestund, och här e mitt svar =)

Postat av: Towe
Hej! Jag avgudar dig, vill så gärna gå i dina spår. Mitt liv går ut på att dansa, dansa, dansa. Började dansa redan vid 10-årsåldern och mitt liv kretsar bara runt det nu. Men jag tycker det är så enformigt att bara gå på dessa kurser som är endast EN gång i veckan. Helst av allt vill jag dansa varje dag.
Jag har en dröm, jag tänker ofta.. Jag skulle vilja göra något av min dans. Jag vill visa mina kunskaper. Jag och några vänner har pratat om att starta en liten dansgrupp som tränar efter skolan och hittar på egna danser osv. Men jag vet inte, det känns inte som ett steg närmare dit jag vill. Jag vill komma långt men jag vet inte hur jag ska ta mig dit ensam. Du har vunnit SM och jag undrar om du kanske har några förslag, låter kanske hur barnsligt som helst men du är ändå Uppsalas dans-drottning! Och jag tycker du kan och är grym, du är en person att se upp till om man kan dans, älskar dans och lever för dansen.
Hör gärna av dig.. 

Svar:
Tack så jätte mycket för alla komplimanger, det är verkligen kul att någon verkligen uppskattar det man gör. Jag tycker absolut att du ska starta en dans grupp som du verkar vilja göra, som du skrev träna efter skolan och så ofta ni själva vill och kan. Det är kul att dansa i grupp med och jag tycker att det finns alltför få dansgrupper i sverige, det skulle vara roligare om det fanns fler och i olika dansstilar, man kan ju blanda med. Vad jag förstår det som så drömmer du precis som många andra dansare att verklige få synas och att få göra sin grej på scenen, ofta och inte bara nån gång ibland. När det gäller just det så har jag tyvärr inga bra tips för jag själv har absolut inte gjort något speciellt för att synas när det gäller dans. Jag vet att många har blivit "upptäckta" när dom varit ute klubbar och dansat gärnet med sina vänner bara men jag är inte riktigt en sån tjej. Folk vet bara att jag dansar för att jag har en blogg med många besökare och för att jag skriver om dansen i min blogg, annars så skulle folk nog inte veta ett skit om det. men alltså om du vill bli stor så får du visa upp dina skillz överallt. Ta små jobb där du kanske inte får något betalt men där du kan visa vad du går för. det gäller att kunna marknadsföra sig själv. Filma dig själv och lägg upp filmer på youtube och låt folk se dig. Men glöm inte att du alltid kommer att få haters kommentarer vilket e något du absolut inte ska bry dig om, inte för 5öre. Jag hoppas detta har hjälpt dig lite i allafall... men som sagt jag tycker absolut att du ska starta en grupp, och bara för att man startar en grupp så betyder det inte att du inte kommer att lyckas komma någon stans ensam..... Att dansa i grupp är bland det bästa jag gjort och det är också så jag har fått alla mina jobb som jag gör själv, för att folk har sett mig med min grupp. Ta hand om dig Bless

Gangsta Luv

Idag e det torsdag och tjejerna från Uppsala kommer hit till Stockholm , Vi ska iväg till Husby för å träna inför våran lilla mini/reggaeton show som vi ska ha imorgon på La Isala som bokat upp oss, så det ska bli kul o se hur det går. Ikväll så blir det nog en rätt så lugn dag, träna och umgås med tjejerna, kan det bli bättre?, nope tror inte det. Skulle behöva shoppa lite idag, har pengar att göra av med så jag kanske lägger dom på ett par skor innan dom kommer hit. Dom är redan på tåget på väg. Jag sitter här å funderar på om man ska fira halloween, alltså klä ut sig, fest o gå på någon halloween fest, men e inte riktigt säker på om jag pallar, för det e lite stress i så fall. Ja menar ska man klä ut sig så ska man ju göra det ordentligt annars blire inge kul. Bjuder på en tung låt som jag pumpar på högsta volym nu medan jag gör i ordning mig i rummet, så ni måste skruva upp volymen innan ni trycker på Play =) Bless


28/10 -2008 VILA I FRID!

Det har gått ett år, ett helt år, hur kan det ha gått så snabbt? Jag va ju hos dig igår.
Hur kan det gå så fort, när det verkligen inte känns som att det har gått så fort. Det gör så ont i mitt hjärta och igår var det en smärtsam dag. därför blev det inte ett enda inlägg, vilket ni läsare får respekter, jag orkade inte skirva, men ni får mitt inlägg idag som är till Lamin Pappa Jawla. Ni vet när det känns som att någonting fattas, just igår känndes det så, usch det är så jobbigt. Jag gick förbi graven igår och lämnade en massa blommor och ljus sen så åkte Jag  och jobbade igår på Uppsala Dans Ceneter och det gick hur bra som helst, det var verkligen roligt att dansa med tjejerna & killarna som var där och dansade och alla var super duktiga, så ni som inte var där missade något ;) efter dansen så åkte jag hemma till mamma, där hela familje, kusin från stockholm och några till var, vi åt middag osv.. eftersom att det var ett år sedan han gick bort. sen så skjutsade Vendela mig och kusin tillbaka till stockholm, han gick hem till sin fru och jag gick hem till min man ;) satt uppe ett bra tag innan jag kunde sova, bless


'

R.I.P. LAMIN PAPPA JAWLA 28/10 2008
Jag äskar dig tills mitt hjärta säger stopp!!


ITS BEEN A YEAR DADDY


Fortsättning del 2 - NAZIST LISTAR VILKA SOM SKA UTVISAS

Kommer ni ihåg killen som ville skicka hem ALLA INVANDRARE? här kommer en fortsättning... det var tydligen inte alla invandrare som skulle hem till sitt land utan bara dom som liknade svenskar mist vilket e typ dom "svarta" dom "håriga" och dom "sneögda". asså killen är dum i huvudet och jag önskar honom alla olycka i livet! Ja va tycker ni, ska italienarna få stanna i sverige eller inte? det är ju ganska osäkert det där... Han pratar om människor som om vi vore varor !!!

premiär imorgon onsdag kl 19.30 i SVT2. - NI FÅR INTE MISSA DET, HUR HAN SKÄMMER UT SIG PÅ TV!



VideoShoot!

Här kommer lite bilder och en kort film då Mr. Cake smygfilmade mig in action. Visst blir man sugen på att se hur videon blir när man ser det här? Oooh jag längtar.. låten e riktigt skön också, supastaaar!!





Jag efter sminket ( jag vet jag ser översminkad och vit ut, men det e scen smink o det ser bra ut i kameran)

Karro efter sminket - mjaao

Mj gjorde sin grej ;)

Jag va trött o la fetaste gäspningen som karro haffa på bild - jag bjuder på den här!! hahahhaa

Karro e trött på livet - hahhahahhaa

Vi spanar på mr. Cake som gör sin grej framför kameran

Cake Boy!

Binta in action - Karim e inte så bra på att ta bilder som han e på att filma ;)

Jag igen!

Karro gjorde sin grej - hon va tung!

Som jag sa, hon va tung- hon dödade kameran :P

Det var allt för den här gången Bless


Maaaat

Bebis ringde precis och sa köm och möt mig i centrum, va inte seg vi går och äter tillsammans. så nu ska jag mot centrum =) ahhaha det var ALLT jag ville säga! ;) Säp e bäst!


Kom och dansa på DC ( Dans Center )

Onsdag 28:e oktober IMORGON!

17.30-19.00: Ragga/Dancehall - öppen nivå

19.00-20.30: Reggaeton - öppen nivå

Så det är bara att dyka upp och komma och dansa loss på Dans Center i Uppsala.

1 klass- 80kr
2 klasser- 150kr
3 eller fler klasser- 200kr

Gå in här för att anmäla er eller se mer info!


Veckans planer o lite annat!

Hello, nu e jag tillbaka för en uppdatering, jag har haft fullt upp i två dagar nu och det kommer faktiskt inte att bli så väldigt mycket bloggande i veckan heller för jag kommer som sagt att ha fullt upp. I söndags så gick video inspelningen med Million stylez jätte bra, jag e nöjd med min instats även om man kanske känner nu efter att man kunde gett mer, men men jag e nöjd och folket där var nöjda =). Mr. Cake gjorde en liten smyg filmning då jag skulle dansa och sjunga till låten framför kameran, vilket inte var det lättaste... men ni får ett litet smakprov. Vet inte riktigt när videon blir klar men det brukar ju ta 1-2 månader så jag lägger upp den här i bloggen när den e klar så att ni mina kära läsare får se.

Ja så vad händer nu i veckan då? JO det blir en hel del dans faktiskt börjar jobba på Dans Center i Uppsala med där jag kommer att hålla i en workshop och det blir även första lektionen för en ny mini kurs som startar där, så ni är mer än välkomna dit och dansa loss =) skriver tider, priser och vad det finns mer för workshops nu på lovet i ett annat inlägg. På torsdag är det back to Stockholm som gäller för att gå på ett viktigt möte och för att öva på en helt ny koreografi som vi ska försöka få ihop då för på fredag så ska vi showa på La Isla och dit är ni också varmt välkomna, tror även att vi kommer att vara kvar där å festa loss, om vi inte går vidare. Och på söndag är det äntligen dans i Odenplan. Så ser ungefär min vecka ut, mer eller mindre. Aa juste jag ska träna young vibez på torsdag, beroende på när vi måste vara i Stockholm.

Idag har jag i alla fall inga planer och inga måsten som måste göras, vilket är skönt, det blir min enda ickestress/vilodag så idag så ska nog jag bara ta det lugnt, kolla på film och kankse gå och sola sen, vi får se. Ville dra till Kista å shoppa lite men ingen kan följa med och jag pallar inte gå dit själv så jag hoppar nog det. Men vi hörs nog lite senare Bless =)


Saaap, kan du komma hem någon gång!!


Detta e beviset på att folk inte har något liv!!

Det är så jävla skumt det här...
Kolla jag har fått två kommentarer, nästan direkt efter varandra en var en riktig Haters kommentar något i stil med. " du ingen dancehall queen, du är en idiot dancehall queen" - vet inte riktigt vad det stod och nope jag pallade inte kolla efter för det är någon helt obetydlig människa som är bitter o sitter o hatar för ingentig just för att hon (det är BARA tjejer som visar sin avundsjuka på det här viset därför skriver jag hon) är avundsjuk/svartsjuk/bitter/har inget liv osv.... trotts detta så verkar hon gilla att läsa min blog även om det bara retar henne, så fortsätt läsa =) I alla fall back to det jag skulle säga.

Det var så den första kommentaren såg ut och ugefär så här var den andra kommentaren som var RAKA motsatsen, den var en riktig: JAG-ÄLSKAR-DIG-BINTA-DU-KAN-DANSA ( och personen som skrev det fick in riiiktigt snyggt vem hon tyckte att jag skulle battla mot ) aja, det kanske inte är så konstigt endå att man får lite haters kommentarer och kommentarer där folk verkar gilla en väldigt mycket.... eller hur?!

MEN ( haha jag vet, det finns alltid ett men )... det som är lite skumt, eller JÄTTE skumt är att dessa två kommentarer är från samma IP adress, viket betyder att det kommer från samma dator. Och sättet personen har skrivigt dessa två kommentarer på är väääälllldiiigt lika varandra så förmodligen så är kommentaren från samma person och hmmm.. vem kan denna person vara då? Någon med tydlig personlighetsklyvnig, antagligen!

Någon mycket osäker person och förmodlien en jävligt falsk TJEJ!! ( som sagt, det är bara tjejer som gör sånna här skämmiga grejer) Personen har nog inte läst min blogg tillräckligt länge för att veta att jag inte accepterar sånna här kommentarer och den är nog rätt ny här hos TONÅRSDOTTER (i blogg världen över huvudtaget) eftersom att hon inte vet att jag har koll på mina besökares IP adresser, man känner ju igen vissa som alltid kommenterar osv... OCH hon verkar inte ha någon koll på att man kan se vilken dator folk skriver ifrån. Men fortfarande så kan jag inte fatta VARFÖR man skriver två heeelt olika kommentarer på det där sättet (dubbelmoral?) Om någon har någon som helst förklaring så vore jag tacksam om ni kunde skriva ner den här för this is Sick! Vilka jävla människor det finns alltså.

Men allihopa det här e IP adressen som vi alla bojkottar från och med nu: IP: 82.209.142.151 - Paaa hahahhaha
Aja thats all about that!! Nu återgår jag tillbaka till my loveleey life som hemma fru. hahah jag skojja bara, det kommer aldrig att hända. Ikväll blir det en sitta hemma och kolla på tv och mysa kväll med nära o kära för imorgon ska jag upp tidigt och under hela dagen har jag grejer att fixa. Ska även spela in musikvideon med Million Stylez som jag självklart tackade ja till. Sen om jag hinner åka förbi Uppsala och om jag hinner så ska jag köpa skor - haha så jag har fult upp och dessa va bara nå¨gra saker so är riktiga "MÅSTEN" =) Vi hörs sen eller imorgon, det blev ett väldigt långt inlägg det här. Hoppas ni orkar ta er igenom det! Bless





Det spelar ingen roll om man e rik eller fattig, sånt här e läskigt!

Var beredda på en dålig uppdatering under helgen, jag har så mycket för mig just nu och förmodligen ännu mer i veckan, men vi får se hur det går. Igår, fredag så var jag i alla fall hemma en större del utav kvällen och började att fixa i ordning mig så sent som halv elva?. Efter mycket om och men o fram o tillbaka så hamnade jag i alla fall i stan. Jag hamnade på Layer Cake, men dom bästa. Det var för mycket folk och stället är för litet för alla dessa människor så det var trångt och nu vet jag varför det aldrig är kul att gå ut när det är löning. Min kusin som jag inte träffat på väldigt länge Waka var där med sin bror och hela den gambianska ligan aka. släkten haha vilket va kul att få umgås lite med dom.

Efter att min kusin Alieu hade spillt en hel drink på mig så var det dags att gå hem... meeeen vi hamnade på Stockholms feta Casino där folk spelade bort pengar som om dom vore millionärer, alltså det sved i mig hur mycket grabbarna spenderade där inne, NOT NICE AT ALL! Jag sprang runt där o försökte snacka mig till att dom skulle ta pengarna när dom hade fått dubbelt så mycket i vinst, i stället för att gå där i från med ingenting... men lyssnade någon på mig? Svar: nej. så dom gick där i från med...? INGENTING! Bintas tanke var typ " omg jag kunde köpt 4 par dyra skor och 2 fjällräven jackor". Vissa spelade inte mer för att dom hade inte med sig mer pengar, vilket var tur o vissa gubbar valde att "låsa" sig själva, vilket betyder att dom kunde inte spela bort mer.

Det var första gången som jag var inne på Stockholms casino, det är stort och fint men jag har inget intresse av att vara på ett sånt ställe eftersom att jag inte gillar att förlora pengar på något riktigt meningslöst. Och jag spelar som max tio kronor på viking line maskinerna, bara för att ha spelat typ hahha. Asså på mindre än 5 minuter spelade en snubbe bort 2500, asså mindre än 5 minuter!!!!!(vissa jobbar kanske 20 timmar för dom där pengarna) En annan gubbe slösade kanske 20.000 :O ALLTSÅ TJUGOTUSENKRONOR ÄR GALET! det är galet, det e crazy plus att han va typ stammis där! det är läskigt när folk bara spelar o spelar o spelar o tror dom kan lura "SYSTEMET" och vinna tillbaka allt! Det spelar ingen roll om man är rik eller fattig, det är läskigt när folk inte ser pengarnas värde!! aja thats alla from me bless!


Frågor och svar =)

Det mer mörkare stil e mina svar på era frågor från frågestunden =)

Postat av: Kochana
Tänker du plugga vidare? Kanske, men vet inte vad än.
När flyttar du från uppsala? För två veckorsen
Har du pojkvän? Maby baby
Hur länge bodde du i Gambia? i 6 månader, skulle bott där låängre, men min syrra blev sjuk =(
Vem av dina syskon umgås du mest med? Det är perioder, men båda ganska mycket.. lill syrran är dock skänare att chila med den andra e skönare å festa med.
Är du muslim?yes i am!
Hur lång är du?jag är inte lång, inte för 5 öre jag e 157 och en HALV (halvan e viktig)
Hur mycket väger du? hahaha vet inte..
Hur ofta festar du?nu under hösten så har det blivigt lite, under våren vare mycket. har inte festat på ett bra tag i alla fall.

Postat av: Meli
Hur började du dansa överhuvudtaget o hur blev du så framgångsrik? eftersom du inte tagit klasser och så hur började din dans-karriär eller vad man ska säga, blev du upptäckt av någon eller hur gick de till? :P
Svar: Ja min mormor slet med mig på svenskfolkdans när jag var 5, sen dess har det bara blivit mer o mer... har dock aldrig tagit klasser som dom flesta vet utan e självlärd, framför spegeln hemma. Nej blev inte upptäckt, har ännu inte blivit upptäckt av någon... vet inte riktigt hur dansskolorna har hittat till mig ( dom som velat att jag börjar undervisa för dom) men jag tror att det är snacket mest.

Postat av: matilda
- Har du några pirecingar, isf var?Yes i läppen
- Vilken är din favorit tv-serie? desperata hemmafruar
- Vad gick du för linje på gymnasiet?Media inrikting expo ( EXPO 3A WOHOOOW) hahah
- jobbar du med något nu?Ja det gör jag
- bor du ensam just nu?Nej behöver sällskap på natten:P


Postat av: Lina
Hej! och tack för en bra blogg! :) Taack för att du gillar den
vart är det du flyttat? sthlm eller uppsala? sthlm
hur många timmar lägger du ner på dans i veckan typ? 10-15 timmar
hur ser en vanlig dag ut för dig? med träning och sånt? vakna, träna,hem duscha, prata i telfonen, äte, sova.
Har du pojkvän? vem är annars "mi corazon"? ;) haha "mi corazon" är en hemlig person(än så länge) thats all
söker du jobb oxå eller dansar du på heltid? dansar bara
vem är din förebild? (inom dans) Öj öj... svensk? i så fall ere Sara Galan - hon e tuung

Postat av: Sarah
Har du någonsin varit otrogen? svar: aaaaaaldriiiiiig!!

Postat av: Kochana
Några till...
Jobbar du heltid?näää, inte än
Vad är du för stjärntecken?Fiskarna
Vem är din bästa vän?Sofia
Hur bra är du på din pappas hemspråk?kan bara prata när jag e i gambia
Vilka nationaliteter har dina pojkvänner haft?palestina,syrien,kurd,chilenare,(vit)sydafrikan,bosnier,....
Faller du för en viss typ av killar? nääej, ser inget mönster i dom i allafall, inte på något sätt.
Tror du på äktenskap?ja
Har du haft en god relation till dina pojkvänners föräldrar? aa hyffsat... vissa kommer man nära andra inte. beror på. nu när man e äldre så äre mer att man träffar dom osv.. när man va yngre hängde man bara i parken o smygpussades lite.
Har du fortfarande kvar hundarna?nej =(
Hur länge har du bott i en egen lägenhet?2 o ett halv år...typ
Varför flyttade du hemifrån?för att min mamma e tjatig o jobbig o det e skänare o göra som man vill...
Hur ofta klubbar du?i snitt... en gång i månaden? ibland mer ibland mindre
Har du någon favoritdrink?nää men söta,fruktiga o knappt någon alkohol i e populärt:P
Hur länge har du rökt? Länge
Om det vore riksdagsval nu, vilket parti hade du då röstat på?socialdemokraterna eller vänsterpartiet. BORT MED BLÅTT I ALLAFALL!!
Om du hade haft möjlighet att göra en långresa någonstans, vart hade du då i första hand åkt?to my home town   gääämbiia så klart =)

förresten ska jag färga håret svart igen??
 

 

 

Svar!!

Tänkte svara på en liten hår kommentar!

L :
Hej B.
Jag har en fråga som jag velat fråga dig om länge. Men först så måste jag bara säga att jag älskar din blogg och jag älskar din stil, du är så skön. Du knäcker verkligen och önskar att jag var som dig mer eller mindre. Du är vacker med och utstrålar självsäkerhet. Jag älskar din dans stil, hur du dansar dancehall och jag har sett dig live några gånger när du har dansat med din dans grupp.

Men min fråga är om du inte kan lägga in en bild på dig när du inte har löshår?
Bless n Love right back at u!! Du är en inspiration för unga tjejer och dom borde se upp till dig som lyckats med det du vill. Själv så är jag några år äldre men önskar jag hade gjort minst hälften av sakerna som du har gjort. tacksam för svar =)

Svar: Taack så jätte mycket. Jag blir verkligen glad av sånna här kommentarer & Mail, även om jag inte svarar på dom så ofta som jag kanske borde, ja ska bli bättre på DET. Detta gör mig mer motiverad till att skriva och uppdatera bloggen oftare. Angående håret, yes självklart så gör jag det, lägger in några bilder så du får se... Fast ni har nog redan sett en del fast inte tänkt på det bara. Bless n love.


hahahahhaha jag veeet färgen e knaaas...!!

Min loveley family o mitt riktiga nyklippta hår med lugg hahahahaha!!

Jag i gambia 2008 med riktigt håår...

Oxå gambia förra året... MITT HÅR!! sliptet dock efter allt saltvatten och sol

mitt naturliga hår och min naturliga hårfärg, väldigt mycket rött har ja i håret drf blir mitt hår oranget när ja lägger i ljusare hahah som på första bilden... å de va bara slingor!!


Sizzliiiilllah

Jag har ångrat mig... JAG VILL VISST GÅ PÅ SIZZLA!!
men nu blir det säkert inte så...!! det här e några av mina favoriter med Sizzla..

Dry cry


woman i need you

military riddm =) - bäääästaah...


Det skrämmer mig att det finns folk med sånna åsikter i sverige år 2009

Jag har inte så mycket och säga, dom flesta vet nog vad jag redan tycker om den här mannen!!. Jaha så enligt honom ska jag och mina syskon eller ja hela min familj bo i Gambia... det är helt okej bara han betalar våran Gambia biljett så skulle jag nog inte banga på att flytta dit, när ska vi åka?. Kolla på klippet gott folk och sen så kan ni ju skriva av er om vad ni tycker.... Dom som tycker att man ska "hålla sig till" folk som är från samma land som en själv oavsett om det är vänner eller förhållanden kanske håller med honom...eller?

Bless n love




OM ALLTING ENDÅ VORE SÅ LÄTT SOM ATT SKICKA TILLBAKA FOLK!! HAN HAR INGEN SKAM I KROPPEN ALLTSÅ!


natti natti

Neej ni gott folk, jag passade på Sizzla idag faktiskt. Jag orkar inte, plus att jag redan har sett honom vilket absolut inte är en ursäkt för han var så otroligt bra på scenen och flippade och gjorde alla möjliga dansrörelser på reggaefestivalen för något år sedan att det var därför som jag ville se honom igen, men men en annan gång, en annan tid kankse =). Idag har jag som sagt fixat naglarna och jag blev mycket nöjd, har solat så jag e brun o fin med (som att jag inte va de innan ;) haha) Neej men det e ju så jävla skönt o ligga i värmen nu när det e så kallt ute, ligga, drömma o lyssna på musiiik, de nice =).

Har hjälpt Mathilde o Malika å boka en resa med wohooow, sooon biatches, verry sooo =). Skulle åkt till Uppsala idag egentligen, men det blev inte så, har ett paket där hemma på posten som jag måste gå och hämta ut hihi längtar. Men nu ska jag kolla på en film och sen så ska jag sova min sköna skönhetssömn för att vakna upp imorgon som den lilla prinsessan jag e ( hahahahah fy fan va ja driver, trooooo inget era bloggtorskar).

Jalla bröder, god natt!!


Morsning korsning!

Visst är jag uppe tidigt? inte som i söndags men jag vaknade faktiskt 12 idag. Sitter och käkar frukost nu här framför datan medans jag sitter här och skriver av mig lite. Jag ska iväg snart för å få naglarna fixade, vet inte om jag vill ha vanlig manikyr eller om jag vill ha något flippat i förger eller bara något litet nagel smycke, vi får se hur det blir, efter det kanske det blir lite mer shopping i kista, om jag orkar ta mig dit.... annars så drar jag bara och solar i stället, vilket kan behövas. Nä jag sticker ibäg nu, men vi hörs lite senare mina underbara läsare!



Imorgon kommer Sizzla till Stockholm ( om han inte redan e här)
Frågan är: Ska jag gå, eller ska jag inte gå? och vem ska jag gå med? och skulle jag ångra mig om jag inte gick? hahahah vilket problem jag har =)


Förbjuden Kärlek!

Förbjuden kärlek!!
Jag vet att det är ett djupt samtals ämne och alla har vi något att säga om det, men jag kommer inte att göra något fördjupningsarbete i det utan tar det lite ytligt och mina tankar ( inte alla tankar) runt om kring.

När jag hör orden: förbjuden kärlek så tänker jag att det är två människor som älskar varandra men som inte ”får” vara med varandra på grund av andras åsikter och tankar. Det skulle kunna vara kärlek mellan mor & dotter, syster & bror eller vad som helst men jag tänker, en man och en kvinna, en kille och tjej som inte kan leva med varandra på grund av vad andra människor (ibland ens familj) tycker och i 90% av fallen så handlar det om fördomar.

Fördomar. Vi har så mycket fördomar utan att vi själva egentligen har tänk på det. Jag vet att många (absolut inte alla) av er har tänk ” min son ska absolut inte bli bög ”, ” min dotter ska inte vara tillsammans med en muslim”, ” jag skulle aldrig kunna ha sex med en svart tjej/kille”, ” min dotter kan inte komma hem med en kille som är i min egen ålder”,"en muslim och en kristen kan inte vara tillsammans” osv. Jag tycker att dessa saker verkligen inte ska spela någon roll, för jag tycker att kärlek är något FINT. Någonting som två människor delar med varandra och inte resten av världen. Det ska inte spela någon roll vilken religion, hudfärg eller bakgrund du har. Om du är fattig eller rik spelar inte heller någon roll för kärlek är kärlek och det är egentligen ingenting som någon annan kan ta ifrån dig, det är ju vad DU känner. En känsla är en känsla och inget man kan rå för.

Nu menar inte jag att ens 14 åriga dotter ska bli tillsammans med en gubbe i 40 årsåldern. Men är man 25 och älskar någon som är 50… visst varför inte?! Så länge det är fint och verkligen kärlek och ingen utnyttjar varandra. Att vilja stöta bort någon vän, bekant eller kompis eller till och med släkt/familj för att han eller hon älskar någon som du aldrig skulle kunna älska är ju helt sjukt! Det är ju som sagt inte du som behöver tycka om eller älska den här personen utan du måste bara acceptera och istället för att klaga och säga eller göra elaka saker mot ”deras förhållande” som kan göra den du bryr dig om mycket ledsen och kanske förstöra banden mellan er, så kan du i stället finnas där och stötta den personen som du bryr dig om, säg din åsikt men var inte elak.

Kärlek borde inte vara förbjuden. Alltså hör ni hur sjukt det låter..? :FÖRBJUDEN KÄRLEK! Vem är det som ens har makten att förbjuda något som kan vara så otroligt fint och vacker mellan två människor. Varför ta bort någon annans lycka bara för att DU inte tycker om den personen. Jag kommer i alla fall aldrig att ”förbjuda” mina barn till att inte få vara med den personen som den älskar. Jag KAN INTE förbjuda mina barn att älskar någon, för att älska är en känsla. Jag kanske kan förbjuda dom att träffas, eller förhindra på något sätt. Men varför skulle jag vilja göra mitt/mina barn olyckliga…

Visst jag förstår att det finns gränser också vidare, men man ska inte överdriva. Jag älskar kärleken och jag tycker att den är underskattad. Kärlek är något fin och att vara kär är en helt underbar känsla, äkta kärlek är otroligt fint. Så fortsätt att älska gott folk!!

ÄLSKA MER <3 hahaha


 


Jag & Min lövleeey syster på Reggaefestivalen 2009 =)

Dagens/Nattens LÅt: Medina -förbjuden frukt


Morsning korsning...

God morgon mina underbara läsare..!!
Det har gått upp lite på statistiken, har fått en del nya besökare (vad det nu kan bero på), välkommen och hoppas att ni stannar- hahaha. Jag har haft en bra morgon hittils och en riktigt bra natt faktiskt, fick sova ut idag i alla fall så jag vaknade vid 14.00 ungeffär. Ska inte skriva mer just nu, updaterar lite senare kankse, men fram tills dess så bjuder jag på lite Beat it....!


Bless n LOve

btw... jag håller på fixar tuuungaste programet :P hahaha som spårar IP-ADRESSER. ADRESS, NAMN TELEFON NUMMER ALLT KAN DU FIXA FRAM!! fett tungt, men det kostar en del oxå. Men det behövs alltid kul o veta om folk som hatar bor granne med mig eller om dom bor nere i Malmö? eller om dom bor i Uppsala! Berättar mer sen...


Dansen gick utmärkt!!

Dags för ett sent inlägg, vilket ni bör vara vana vid mina trogna läsare. Jag e ju som sagt en natt uggla, dock väldigt trött eftersom att jag vaknade så himla tidigt och har dansat i princip hela dagen... och shoppat lite i kista centrum där folk glodde på mig som om det stod uppsala i pannan på mig. Vi hade öppet hus på caribbean dance studio idag vilket gick skit bra, det kom en heldel folk och det var rätt så trångt där inne i danssalen, men som sagt det gick faktiskt bra, högt tempo för att folk bara skulle få känna på hur MIN dancehall är.

Kul att folk som läst bloggen dök upp där med, stod och små snackade lite med två tjejer efteråt och allt jag pratade om stod hon bara och höll med om, hon visste alltså redan det för hon läser min blogg... fett tråkigt att allt jag berättar om har jag redan skrivigt om, aja dock så skriver jag ju inte ut så mycket detaljer eller berättar så jätte mycket om saker å ting, tar det bara lite kort.. så någonting av det jag sa visste hon säkert inte :P hihi.

Just nu sitter jag här hemma i sängen med datan å e gaket trött, ska hoppa in i duschen snart sen ska jag svara på resten av era frågor som ni förmodligen får imorgon kväll. Jag älskar verkligen å dansa, det e fett kul oavsett om man tar i och har show eller om man e hemma i sitt rum eller ute på klubben, jag tycker verkligen att det e as kul haha. Det e kul om jag e världens sämsta på dancehall eller världens bästa på det, det kommer alltid att vara kuliiit... jag kommer alltid att älska det jag gör och jag kommer aldrig att göra det "för att visa någon annan" filmar jag så filmar jag, gör jag det inte vilket jag aldrig gör, så gör jag det inte. Om ni vill se mig dansa så kom på mina klasser eller kolla på våra shower... eller sitt å ruttna på mina gamla youtube klipp, där finns det som finns lixom.. bra eller dåligt, gammalt eller nytt... I DONT GIVE A FUCK!!

Det är oftast Mathilde eller Vendela som brukar filma på träningar osv... när dom börjar ere inte som att jag slutar, eller om någon annan filmar så ere inte som att jag kommer att sluta dansa, men JAG filmar inte... JAG E DANSARE INTE FILMARE, det får stå för någon annan!!. Så nu alla bitterfittor tycker jag att vi gör om våra gamla ruttna hårförlägningar (tar bort syntet håret, om man har det och sätt i lite äkta vara, om det endå ska va fejk lixom) och lägger på ett HAPPY smile... när vi endå e igång så kan vi fixa naglarna med.... gör en hel make over vettja!! ( ja vet att fel människor precis har taiut åt sig, enligt min skyddsängel i alla fall, för han eller hon har precis skrivigt och tror jag menar någon speciell, så ni andra får tolka det hur ni vill) Bles o god natt! Jag har löshår, Vendela har löshår, mathilde har löshår, men synteten måste VÄCK!! såå 90-tal ni vet när mamma slet och drog i håret och gjorde alltmöjligt med färger och syntet! - hahahhahah ( Vad som än händer så låt aldrig pauline kamma erat hår) :P

jag e sååå sjuuukt övertrött och jag ska upp tidigt imorogn :(  - haha sitter bara å flamsar med Mathilde i tele.




Kom & dansa Reggaeton & Dancehall med oss på söndag den 18:e (Imorgon)

Hej Alla Dansglada & Danssugna!
Efter stor efterfrågan på dessa populära danskurser har vi nu satt in extrainsatta kurser, så kom och dansa loss med oss!! Det viktigaste med dans är att man har kul, det är när man har kul som man lär sig!
Dans Sprider Glädje! Kom & sprid den med oss!

Kurser:
REGGAETON
DANCEHALL-RAGGA

Öppet Hus!
Gratis drop-in prova-på kurser:
Söndag 18/10 kl 12:00-14:00

Prova-på schema:
12:00-13:00 Reggaeton
13:00-14:00 Dancehall-Ragga

Kursstart:
Söndag 25/10 kl 12:00 samt 13:00

Kurs Schema
Söndagar:
12:00-13:00 Reggaeton Nybörjar-Fortsättning
13:00-14:00 Dancehall-Ragga Nybörjar-Fortsättning

Priser för 8v=8h: 1200kr

Instruktörer:
Zozan (Reggaeton)
Binta (Dancehall-Ragga)

Info & Anmälan
0739-366240
[email protected]
www.caribbeandancestudio.com

Adress:
Sveavägaen 128 (Urkrafts lokal) T-bana Odenplan

VARMT VÄLKOMNA!


Ikväll blir det en Bio kväll!

Ikväll blir det ingen utgång, det blir natt-bio inne i stan och kanske efterkäk på Mc Donalds =) Någon frågade NÄR jag skulle lägga upp klipp från när jag vann dancehall queen och för typ 4 gången(i ett inlägg, så det kan ju inte vara så svårt att missa) så säger jag detta en gång för alla...  jag har INGET klipp om inte någon från publiken filmade och inte har lagt upp det än, jag önskar verkligen, verkligen att jag hade det. men som dom flesta som har följt min blogg länge (mer än ett år) så FICK inte jag vara med i denna tävling men Vendela smyg anmälde oss på plats...Så jag hade inte förberett med någon kamera eller så.Och om jag nu hade haft ett så trooo mig då hade det funnits med på youtube och allt möjligt och ni hade sett det minst tio gånger - hahah.

 Jag satt och kollade igenom gamla inlägg där jag hade skrivigt om det från dag ett... så jag tänkte länka er dit så ni inte frågar igen... i det första inlägget så skriver jag om att jag ska försöka kriga för att få vara med i tävlingen, vilket ni kan läsa om HÄR.

haha när jag fortsatte att läsa om själva tävlingen som jag skrev om dagen efter så måste jag fortfarande ha varit väldigt glad, för sättet jag skrivigt på med en massa "omg:n", konstiga punkter osv... tyder ju bara på att jag var helt över hypad på att bara få det ner skrivet att jag inte tänkte på HUR jag skrev och att jag skrev som om jag satt och berättade för min 15 åriga vän, hahaha aja hoppas att ni fattar, jag fattar men det är ju också jag som har skrivigt texten... aja det kan ni läsa om HÄR

Sen hittade jag ett inlägg med lite bilder som ni kan kolla på HÄR.
Här är ett till inlägg, med affischer och om att ja inte fick tävla, de kan ni läsa om HÄR.



Jamaicas Dancehall queen 2009!!

Hello gott folk, hoppas ni haft en bra dag, min har varit ruper än så länge. Jag tänkte bjuda er på lite Dancehall Queen klipp från Jamaica i år 2009!! Jag har blandat och lagt upp några stycken, några som jag tycker är väldigt duktiga som helhet eller om dom kanske gör ett eller två steg riktigt coola. Det är kul att se dom som e "bäst" på dancehall, dom som e från Jamaica och dom som "kan" dansa dancehall. Det är kul att se hur olika tjejerna dansar dancehall och deras egna tolkning. Det som e synd är att jag inte lyckats hitta hon som van, det kanske e någon utav dom här videona men det står inget och det e ju synd för man vill ju se hon som vinner i Jamaica...  Enligt vissa läsare så är det ju Jamaicanerna som kan dancehall å ingen annan.... så man vill ju se vem som absolut är bäst i hela världen på dancehall eller hur. Aja kolla... och säg vad ni tycker!!

Den här tjejens Moonwalk kankse inte var världens snyggaste, men jag gillar det att hon fick inte Mj i koreografin endå. Hon gör flera as coola små grejer. Hon e duktig och har skön energi på scenen, stod kankse lite för länge på huvudet, tycker jag men allt som hon gjorde på huvudet var TUNGT och hon gjorde det bra, men hennes avslut MÅSTE ha gjort ont haha.


Den här tjejens kläder gillade jag inte. Orange e inte riktigt min färg. Hennes inledning och INLEVELSE gjorde hon fett bra. Varför hon drar av sig håret har jag fortfarande inte fattat, det såg inte ens bra ut så hon borde kankse låtit bli. vad tyckte ni?

Afrikansk krigare eller dancehall queen? asså hennes kläder va tunga och dom passade så bra in till hennes dans, det här e genomtänkt och bra utfört. Hon har skiit bra energi och varierar med stegen, hon hakar inte upp sig på något steg lixom. Och hennes "grodhopp" som hon göör, asså bruden måste varit döööd efter dom hoppen, hade jag gjort dom hade det bara sett fult ut men när hon gjorde dom såg det hur grymt ut som helst!!



Den här tjejens MJ dans är betydligt mycket bättre än den tidigare tjejens. Hennes kläder var oxå bra och scary då hon gör MJs Thriller och sedan Gully Creepa (Elephant mans thriller typ - haha)  och hon gör gully creepa snyggt och drop dead !! 


Den här tjejen e FLIPP!! Hon e galen för hon gör sånt som en människa inte ska kunna göra med kroppen, vet ni hur svårt det är att winea på huvudet SÅ DÄR "mucket" med kroppen? hahah om ni inte tror att det e svårt så kan ni ju pröva själva.  asså hon snurrar runt på huvudet som om det vore något alla gör varje dag. Hon springer och sätter sig i både split och spagat och vickar på båda skinkorna. Hon står på HÄNDERNA och shakar, fattar ni hur svååårt det e?  Asså bruden e flipp... hon får ett minus för hennes kläder det enda som va snyggt va hennes "strumpor" som sticker upp ur stövlarna. och till sist vill jag bara säga att HON GÖR ALLT DETTA MED VÄLDIGT HÖGA KLACKAR. Aja hon e inte min favorit men Hon e galet tung endå


Den här tjejen kan absolut röra sig och jag tycker hon e riktigt duktig. Hennes kläder är fina med och visar inte hela paketet =) haha


White Girl CAN dance!! Även om hon inte e bäst så e hon duktig och dansar bättre än 80 av det svenska folket. Hon får med sig publiken med. Och hon kan absolut skaka sin rumpa, trotts att den inte e så jätte stor och det e dålig kvalite på klippet så ser man hur den rör sig och hon gör det bra. MEN hennes trosor kunde hon lämnat henne och tagit på sig något annat undertill ...eller vad söger ni :P 


Hon e fett skön och hon påminner väldigt mycket om en dancehall tjej från Sverige!! Duktig asiat!!


Favoriter i repris!!  SHISHA!!! Min absoluta favorit av dom som jag visat än så länga här i bloggen, dom som jag lagt upp gillar jag allihopa på ett eller annat sätt... men hon shisha gör mer så som jag, hon e tung och jag älskar hennes utstrålning... jag har dock sätt bättre klipp på henne, men hon e duktig... absolut, skit duktig!! och tungt att hon har tagit sig hela vägen till Jamaica för att tävla =)


Jag kommer att lägga upp fler klipp på dancehall queens på dom som jag gillade mindre från denna tävling... men det här e mina favoriter i allafall :P Bless n Love


Pato Pooh ft. Adam Tensta - Follow Me

Jag e inget stort fan av Adam tensta/Laze, eller någon annan svensk som rappar på bra engelska till electo/pop musik! Men den här låten är bra och VIDEON E FEEEEEEEET!!! Den dödar och det är den bästa och skönaste videon (enligt mig) som en Svensk rappare har gjort. Om ni inte har sett den så får ni se den nu här i bloggen!!
Vad tycker ni, Hiss eller Diss?


Ingen Bio blev det igår i alla fall!

Klockan är nu 15.35 och jag säger God Morgon!
Igår så var det en lugn och skön kväll och "the Family" satt och kollade på Idol tillsammans hahah. Efter idol så var det en snabb dusch för att sedan fixa iordning sig lite, jag och " soma holl " (wolof) visste inte riktigt vad vi ville göra för först så ville vi gå ut men sen så ville vi gå på bio, sen pallade jag inte med något och ville va hemma men sen så efter några timmar när vi hade kollat klart på Idol, duschat o fixat oss och myst, dansat, pratat och bara myst så bestämde vi oss för att gå ut, så det blev en taxi till Layer Cake och klockan var ca. 01.30 när vi åkte hemmifrån.

Det var inte så mycket folk ute, vilket kankse inte är så jätte konstigt eftersom att det var 5 dagar kvar till löning, så folk väntar väll och sparar sig tills nästa helg, haha. Aja jag hade hur trevligt som helst och det blev faktiskt en hel del dans och två drinkar innan det var dags att rulla hem ut från Layer Cake. Till Mc Donalds där jag mötte upp mina tjejer från Uppsala Mathilde, Malika, Vendela & Lwam. Vi käkade och snackade och gjorde lite "Waza-dance" innan det var dags för dom att åka hem till Michelle.

Själv så åkte man med Hobbi till en fest i Tensta. Det var helt okej stämning om man var sugen på att efterfesta och festa hela natten morgonen, men det ville inte jag eller "soma holl" så vi åkte hem till oss =). Aja, nu ska jag duscha igen och sen så ska jag iväg till Ruccola och käka Muuuuums!!. Tyvärr har jag inga bilder från igår, eller jo från innan vi gick ut... men det e inga "blogg-bilder" som jag vill lägga upp, så ni får vara utan och hoppas att ni pallar ta er igenom det långa inlägget endå! Bless n Love


Vybz Kartel ft Black Ryno - Moviestar Medley

Kvällens låt, nu innan jag hoppar in i duschen å fixar iordning mig... jag tror det blir natt bio =)


Killing me soooooftly - with this sooong hahahha

....WASA WASA WASA AYE, WAS WAS WAS.... HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA REEEMIX - ASSÅ JAG DÖR, HÅLLER PÅ Å KISSAR PÅ MIG, JAG LOVAR, DET E KNAAAAS ALLTSÅ. HON E BÄÄÄST HON KNÄCKER HON E EN TUNG UNDERHÅLLARE OCH HON BORDE GÖR FLER REMIXER PÅ FLER LÅTAR, ALLTSÅ JAG SKULLE GÖR MYCKET FÖR ATT FÅ SE HENNE GÖRA DETTA LIVE!! HAHAHAH JAG DÖÖÖÖR!!  och andra gången som hon sjunger så gör hon den sista tonen till npgot som kommer ur får hahha bäää. Jag skulle låtit henne gå vidare LÄTT!! Den här tjejen göör mig så glad och varje gång jag e ledsen/ arge eller vad som helst så kommer jag att gå in på min blogg och kolla på henne!! ajaa kolla själva och säg vad ni tyckte! Hiss eller diss?


Valde ut några frågor som jag svarar på för idag =)

Postat av: =)
är du förhållande männsika el en ensamvarg?
Svar: Jag är nog en otroligt skön blandningö Kan ha förhållande och kan va utan. Men det e rött mysigt att ha någon att sova med på kvällarna... ja kan typ inte sova själv haha

Postat av: the real deal
FAKE DANCEHALL QUEEN !!!!
Svar: aa jag vet, det va så jävla jobbigt att inte vinna dancehall queen så jag springer och säger det till hela sverige endå. Det e såå jävla synd om mig, för jag e såå avundsjuk på hon som van. åh nu blir jag så himla ledsen för den här kommentaren =( buhuuu
ASSÅÅÅÅÅÅ... GET A LIFE (avundsjuka) BIAAATCH!


Direkt efter att ja hade vunnit, folk dödade mig med kameror och jaaaa jag e heelt svettig!! haha

Postat av: ...
om du var en fågel vilken sort hade du varit?
Svar: KOLIBRI `=D (STAVNING?)


Postat av:Varför gör du ingen dvd som visar steg med mera så att man kan dansa hemma? Du är jätteduktig på det du gör!
Svar: Hmm vet inte har inte tänkt på det. Men känner att jag inte pallar göra sånt nu, det kan jag göra när jag har tröttnat på att det aldrig händer nått nytt eller om någon kommer med det som ett erbjudande och jag får feta cash - haha nä men ärligt så har ja inte tid o pallar inte heller, men det finns några på youtube, kolla där :P

Postat av: :)
Hej binta.. jag har en fråga om the voice.. dansskolan alltså.. vet ju att du var där en vecka och tränade.. hur tyckte du att det var?? var det bra upplagt? pallade man alla lektionerna man hade planerat att ta? är det värt pengarna för 5 dagar???
:)

Svar: Jag tyckte att det var helt okej, ganska bra faktikt... gillade folket där i alla fall o lärarna e ju sköna. Det var bra upplagt och jag gick på alla kurser som jag hann med ochsom inte krockade med varandra för jag köpte vip bandet så jag fick dansa hur mycket och vad jag ville hela veckan alltså ja de e lätt värt det, du lär dig så otroligt mycket om du går på allting istället för att bara ta en klass.

Postat av: iQra
Heej binta , ja e själv en tjej som dansar dancehall jag o mina tjejer har startat en egen grupp som bara dansar dancehall typ ,jag diggar dig fett mkt o du e verkligne grym på dansa (:
1. hur länge har du dansat?
2. vad har du för planer med dansen ?
3. kommer du o din grupp någon gång uppträda i gbg elle halmstad? skulle vilja se er dansa :)
// bless you ..IQra
Svar: Åååh vad kul, BRA att det kommer lite fler dancehall grupper... mer dancehall i sverige tycker jag och tack så jätte mycket för komplimangerna =D
1- Jag har dansat till o från sedan jag var 5 år..
2- Just nu har jag ingen plan, jag tar det som det kommermen jag vill åka til USA och dansa där för någon tung koeograf =D
3- Jag vet inte riktigt, det beror ju på om någon där i från bokar mig eller min grupp, just nu lutar det åt Borlänge, Stockholm och andra ställen uppåt i Sverige. Men det skulle verkligen vara kul att komma dit och uppträda någon gång, du får vällse till så vi blir bokade annars ;) Bless


Postat av: L
har du något tips hur man ska vara mer självsäker i sin dans? :) jag älskar att dansa men blir helt blyg & vågar inte dansa ut helt när jag går på danskurser/träningar. SKITjobbigt!
Svar: åh du e en sån där jobbig "mardrömselev" nää skojja bara. Men vet du att vi lärare ser sånt och det kan verkligen vara irriterande ibland. Men tänk så här, att om du verkligen vill bli duktig så måste du ta i. Känn inte att det är pinsamt och kolla inte på hur mycket dina "grannar" eller danspertners kan eller hur bra dom gör ett steg, ställ dig längst fram vid läraren och kolla bara på dig och henne i spegeln... om du står längst bak för att du e blyg, så kommer du alltid att fuska och sen på upvisningen så kommer det att bli jobbigt för dig för då går det inte att fuska och då vill man ju göra bra ifrån sig. Såå snälla, försök att ta i.. hur "pinsamt" det än känns!


Postat av: C
vart är det du ska resa iväg? =)
Svar: Hemligt tills jag åker!

Postat av: Sarah
Har du någonsin varit otrogen?
Svar: absolut inte o kommer aldrig att vara det heller. jag har en speciell syn på sånt där alltså, and athats wrooong!

Postat av:
En till fråga också, du nämnde nåt om solarium. Brukar du sola och isf är du inte rädd för solarium:P?

Svar: Jaa jag solar, ibland har gjort det typ 4 gånger de här året och nej jag e absolut inte rädd. Det e ju inte farligt att sola, det kan vara, men jag har bra pigment som tål mycket.

Postat av: M'
Tränar du något för att få den kropp du har? :)
Svar: neej jag dansar bara och äter allt som jag vill äta, åt lixom 3 ben & Jerrys paket för någon dag sedan så aa. Jag skiter helt å hållet i vikt å sånt och FY FAN VAD JAG MÅR BRAA!! =D

Postat av: §
Vad hände med din förra pojkvän:O
Svar: han flyttade till skogaen o jag vill inte bo i skogen!! - ahaha

Postat av:
Vilka betyg gick du ut med i högstadiet:P
Svar: jag hade bra betyg minns inte riktigt hur dom såg ut, men jag har bästa betygen i vår familj ( om de e något att skryta med). Nää men i 8 & 9 så pluggade jag bra faktiskt.

Postat av: maria
hej kan du lägga in mer video på när du dansar och tränar och de du tränar
Svar: Ja när jag dansar så kan ni få se .. om dom som jag tränar vill bli filmade så kan ni få se det med.. men det tar tid alltså.. håll ut!!

Postat av: C
Bor du i uppsala eller i sthlm? varför bor du själv? hur får du tag på nya låtar eller låtar överhuvudtaget, vilken sida tex? =)
Svar: både och! haha vem vill inte bo själv? vem vill bo med jobbiga föräldrar som bara tjatar och skriker om städning o hit o dit.... hahhaha jag städar när jag vill (vilket e aldrig) jag lagar mat när jag vill (vilket blir aldrig, äter ALLTID ute) och jag svär hur mycket jag vill (varje dag) Jag går upp ur sängen när jag vill o har ingen jobbig morsa som skriker att en normal människa inte sover efter 12 och sliter upp persiennerna och säger att det ser ut som att det bor knarkare här. HAHHAHAHAHA asså ni ska höra när min mamma är igång, det e INTE latch och just därför så pallar man inte med henne, det e bara en tidsfråga innan mina systrar oxå flyttar... Ice vill ju bo med mig nu!! Jag har en kompis som skickar till mig som jobbar med sånt (det e ett utav sätten).

Postat av: Denise
Vad har du för tips om man vill bli vig, kunna gå ner i spagat/splitt och så? Är det bara stretcha som fan eller? :P
Lite mer privata frågor,
hur många pojkvänner har du haft?
Hur gör du om du vill haffa en kille? (verkar som att du har nån nu men om du vore singel)
När tappade du oskulden? private stuff svara bara om du vill. Bästa bloggen ha det så bra!!
Sveckor. Jag har haft 2 serriösa som räknas... men när jag gick i 6års så var jag pimp, hade en ny kille varje dag på dom där fråga chans tiderna, fast då pussades man ju aldrig :P haha. haa tro mig jag gör inte att skit, det e alltid killar som "haffar" mig jag lägger inte ner tid på att flörta eller så.. jage  bara mig själv o så faller som som stenar endå:P haha skojja.  Oskuldsfrågor som när, vem, var, hur, är du, är du inte osv... e portade YES fööör privat ;)var: ja stretcha mycket, gör det varje kväll efter en ordentlig uppvärmning så kan du gå ner efter MAX två

Postat av: ida
vart går din drömresa? =)
Svar: Till mitt hemland THE GAMBIA!!

Postat av:
känner du kenza?
Svar:Känner? nää verkligen inte, bekant?... aa om ens det alltså. Har festat med henne nån gång lixom. Jag va på hennes  studentskiva då hon o Nadia bjöd in mig o mina vänner... mer än så e det inte! =)

Postat av:
vad anser du om tjocka dansare?
Svar: jaa vad ska jag anse? är det någon skillnad på tjocka och smala dansare? ju mer TRÄNAD du är, desto mer orkar du.. det e den ende skillnaden, annars ere ju samma sak! (vad e tjockt dessutom? och vem avgör om man e tjock eller inte?) =)

Postat av: Malin
Hej,  jag undrar vilken samhäållsfråga som ligger dig närmast om hjärtat? Vad brinner du för att förändra?
Svar: åååh varför så svåra frågor... jag vet att det finns en massa saker som jag vill ändra på och som ligger mig nära hjärtat, men det finns inget speciellt som jag brinner för att förändra just nu... jag vill förändra med min dans, så vad jag än kan förändra till det possitiva med min dans e bra! Jag ska tänka på den och svraa djupare en annan gång!


Postat av: CARRO
tänkte bara fråga om du ville låna ut dina bröst för en månad eller så?du får tillbaka dom...kan även hyra magen och rumpan om det går för sig! kram från platt, randig och hängig mamma! ;)
Svar: hahah aaa självklart så fåru det :P om jag får låna din underbara dotter och ditt hår =)

Postat av: Emma
Tjaa, fettnice blog!
vilka skolor gick du på, asså låg/mellan/högstadie o gymnasium?:)
om du hade en superhjälteförmåga, vad skulle det vara? X)
Svar: jag säger. Bellman, frdrikabremer, Sille och GUC att läsa andras tankar!!

Postat av:
nämn en av dina vänner som du tycker dansar bra och varför? Vilka likheter/olikheter har du och din vän inom dansen, alltså vad skiljer era kunskaper?
Svar:

Postat av: Claudia
Hur gör du när du mixar din musik ? =) och sådana här frågestunder borde du ha minst 1 gång i veckan, big up! bless
Svar: haha jag använder ett mixer program och där står det ju hur man gör allt :P hahah men jag e nybörjare sp det låter inte så bra än så länge:P hahah aa men då skulle ni ju inte ha några frågor kvar att fråga.. jag har det ungeffär en gång i månaden =)

Postat av: wiiie
först vill ja bara säga att du är sjukt snygg, har snygg klädstil och dansar som en gudinna :)
1. är det lättare att "shaka ass" om man har en stor rumpa? Svar: Neej det har inget med det att göra, du måste kunna å fatta tekniken sen kanske det syns mer.. men man kan se skillnad på en svart tjej med vööörsta rumpan som bara shakar som hon vill på klubben än en om vit spinkig tjej utan rumpa kommer och gör det med teknik så kommer det att se snyggare ut på den vita tjejen öven om den svarat tjejens rumpa syns mer.
2.är man för gammal för att dansa hos dej om man e 21år? haha Svar: Nej absolut inte det finns dom som e mycket mycket myyycket äldre än dig som dansar för mig, dom flesta e fakstiskt vuxna... 18+
3. skulle du säga att vem som helst kan bli en bra dansare eller måste man "ha de i blodet"?Svar: för att bli tung, grymm/ professionell så måste man ha lite i blodet men vadå övning ger färdighet, vill du så kan du!!
4. jobbar du bara som danslärare eller har du nått annat jobb?Svar: Jag jobbar som Dansare & Danstränare!

Postat av:
hur kan du va så jävla vacker ? haha;)
Svar: hahha ja du.... lite konstig fråga, vet inte hur jag ska svara på den :P hhaa men det kanske var mer ett påstående? komplimang? aja what ever TACK SÅ JÄTTE MCYKET FÖR ATT DU TYCKER DET ;)

Postat av:
hur blir ditt hår så fint? :D
Svar: jag tvättar det ALDRIG och jag borstar det ALDRIG:P hahah skojja jag vet inte alltså jag bara gör vad jag gör och hoppas på att det ser bra ut!


Grattis Bror!!

Höll på att glömma.... big brooo fyller år idag, grattis å mycke kärlek från din lil sis =)


sen update...

Jag vet att alla velat ha ett inlägg idag, och jag hade faktiskt förberett två riktigt bra inlägg... fast på min dator, med bilder å allt. Vet inte vad som har hämt men internatet e fucked up just nu så jag får skriva från den här datorn som jag inte fick tillgång till försen nu... 5över 2 på natten så dom flesta har nog gått och lagt er och ser inte det här försen imorgon, då jag kommer med helt nya och färska inlägg... och kankse lite svar på era frågor. För övrigt så har jag haft en lugn och skön dag och absolut inte gjort mycket alls, utan bara chillat och lekt med Max haha.

Nu ska jag kolla på film som vi hyrt, sedan så ska jag sova för imorgon måste jag vara helt utvilad för då kommer tjejerna till mig plus att det bli dansträning till MAX och kankse lite fest på kvällen ;) men jag ska uppdatera bättre imorgon, jag lovar =) Bless & God natt


Jag verkligen älskar mina äkta vänner !!

Jag är så fruktansvärt glad och tacksam för att jag har så otroligt fina och underbara vänner. Jag menar verkligen det! Att jag har fått känna på äkta vänskap och inte hela tiden bli sviken av folk som jag bryr mig om. Att känna att en hemlighet verkligen är och förblir en hemlighet och att ärlighet och uppriktighet verkligen är en självklarhet och ingenting man behöver tala om eller prata om, för att den finns där och är så otroligt självklart. Jag vet att alla inte har det så och jag tycker verkligen att det är trist.

Det finns så otroligt många människor som blir ”förstörda” på grund av sånt. Som har
blivit svikna av folk som dom verkligen anförtrott sig till gång på gång på gång att dom har så otroligt svårt att lita på andra människor eller nya människor som dyker upp i deras liv. Tjejer är för avundsjuka på varandra och kan inte ta någon annans lycka och framgångar utan att vilja sätta något ”hinder” ( om hinder nu ens är rätt ord ) på ett eller annat sätt . Det känns som att folk inte ”får” vara lyckliga nu förtiden utan att någon ska vara där och klaga.

 När tillexempel bästa vänner ( om man ens kan kalla dom för vänner ) tar varandras pojkvänner, är ju bland det värsta som finns. Tänk dig själv om du hade en så kallad bästa vän som du litade på och verkligen tycker om/ älskar och du har en pojkvän som du verkligen älskar som är otrogen mot dig med DIN bästa kompis. Alltså fy fan vad hemskt, jag hoppas och tror (VET) att det aldrig kommer att hända mig, men att det händer folk gör mig lite äcklad av vad det finns för människor.

 Jag vill bara säga att jag verkligen älskar mina äkta vänner ( ni vet precis vilka ni är ) Och jag tackar gud för att jag fick just er som vänner. Jag vet att ni aldrig skulle kunna göra något sådant mot mig och jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna tänka mig att såra någon nära vän på det sättet, det är hemskt alltså, fy fan! Jag är så mycket hellre avundsjuk på mina vänner än att jag skäms över dom. Jag är lyckligt lottad. Tack för att ni finns =)Bless n Love

 


Kartellen - Bakom dig (han bah: det har e varan lat) - gaaah ja dor haha!!



Guuud ni staller sa skumma fragor ibland. Vissa e fett svara att svara pa alltsa, jag som hade tankt o svara pa allt ikvall, det kommer aldrig att ga. vi kor pa att ni far fraga pa tills imorogn med. Forresten Vem har sagt att "mi corazon" e en kille ens? - hahah ni e for roliga ibalnd alltsa =P aja forsok att inte fraga samma fragor, ser att manga har gjort det, fraga nagot annat i stallet =P... Bless a god natt =)


Tänk att få åka till ett varmt land nu...

Snart så åker jag iväg till en vacker plats. Wihooow!!
Sammanlagt så kommer jag att vara borta i en månad, men inte i sträck. Resorna är redan bokade, men den första resan bokades redan i Juni, Så JA, jag har längtat ett bra tag nu. Det är ett tag kvar innan jag åker och jag längtar så otroligt mycket. Men mer om det skriver jag när datumet närmar sig ;)

skulle vilja ”bry mig om mig själv” lite grann. Och göra grejer som att typ fixa naglarna, få massage och sola. Ååh fatta vad skönt å få en härlig fet massage nu och sen ligga i ett solarium som är varmt och skönt och bara få njuta lite. Idéer inför vad jag ska göra i veckan har jag ju i alla fall fått nu. Måste bara se till att det händer med, jag e så lat.

Jär helt galet sugen på att sticka iväg till Göteborg en helg och hälsa på lite nära o kära där borta. Jag har inte varit där på väldigt länge och att åka iväg lite (speciellt till andra städer) tycker jag e skit kul… fråga mig inte varför. Jag älskar att åka på ”långresor” oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Utomlands är ju (oftast) bättre och roligare men man ska inte underskatta vårat avlånga land.

Bless n Love

Gambia 2008 - ta mig tillbaka NU!!

Som sagt, Gambia 2008 - Take me back!!

 

Glöm inte frågestunden lite längre ner, den är inte avslutad än försen ikväll...!!

bless n love


Måndags mat..

Hello kom precis hem från en skön, lång halvtimme i solariumet så nu är jag på väg att bli brun, färgen har dock inte lagt sig än.. men det kommer nog imorgon ska ni se. Kul att det redan rullat in en massa frågor, mycket dans frågor är ju alltid lika kul å svara på. Jag undrar en sak och det är om någon utav er kära blogg läsare kan o vet lite mer än mig om bloggar/designs osv... det jag vill ha hjälp med är att göra en banner till min blogg.. kan ni så får ni gärna maila mig på [email protected]. Ja juste jag skulle ju ge er (dom som undrat o frågat) en mat uppdatering denna vecka...

Så idag har jag ätit ...
Frukost: 1 rost macka med dubbla lager ost på och ett glas oboy
Mat: Kycklingsoppa och 4 skivor skogaholmslimpa 2 glas Juice
Cigg : 4 cigaretter
1bit fetaost...
1 muffins o ett till glas juice
Och lite godis...
2 skivor skogaholmslimpa med mycket ost och ett glas oboy...(kl. 01.35) sa ju att ja vänt på dygnet

Men jag e ju en natt människa, tidigaste jag lägger mig är 03.00, vilket betyder att jag har några timmar till på mig att stoppa i mig en massa saker, faktum är att jag e på väg till köket NU!! - hahaha
(glöm inte att jag äter frukost mellan 13.00-15.00, så allt b lir försenat, jag har vänt på dygnet)
Jag fyller på listan eftersom... så imorgon så har ja skrivit allt jag ätit en måndag som denna =)

Har du något på hjärtat?


Kom & dansa Reggaeton & Dancehall

Hej Alla Dansglada & Danssugna!
Efter stor efterfrågan på dessa populära danskurser har vi nu satt in extrainsatta kurser, så kom och dansa loss med oss!! Det viktigaste med dans är att man har kul, det är när man har kul som man lär sig!
Dans Sprider Glädje! Kom & sprid den med oss!

Kurser:
REGGAETON
DANCEHALL-RAGGA

Öppet Hus!
Gratis drop-in prova-på kurser:
Söndag 18/10 kl 12:00-14:00

Prova-på schema:
12:00-13:00 Reggaeton
13:00-14:00 Dancehall-Ragga

Kursstart:
Söndag 25/10 kl 12:00 samt 13:00

Kurs Schema
Söndagar:
12:00-13:00 Reggaeton Nybörjar-Fortsättning
13:00-14:00 Dancehall-Ragga Nybörjar-Fortsättning

Priser för 8v=8h: 1200kr

Instruktörer:
Zozan (Reggaeton)
Binta (Dancehall-Ragga)

Info & Anmälan
0739-366240
[email protected]
www.caribbeandancestudio.com

Adress:
Sveavägaen 128 (Urkrafts lokal) T-bana Odenplan

VARMT VÄLKOMNA!


Ukku bit!!



Go mörra gott folk!!
Vaknade för inte så längesen, e helt seg i skallen. Idag är en sån dag då jag inte pallar med någon eller något, typ. Ska städa lite och sortera och vika min kläder, för det e kaos just nu och jag hittar ingenting som jag vill ha. Måste förbi mr. nilsson och hämta lite grejer med... typ kläder och sånt lixom. Jag vill sola, känner mig lite som en blekfis/gråfis, det e fett varmt o skönt o ligga o bara slappa i ett solarium och känna hur varmt o skönt det blir. Om man inte vill göra det för färgen så kan man ju göra det för värmen, som Mathilde brukar göra som e svart hahah. För övrigt så ska jag bara dansa hiphop/street ikväll med jessica på Marikas, så vi får se hur det går. Jag har missat två lektioner så jag ligger nog efter lite grann!

Dans Mötet...

Ja juste jag glömde ju att berätta för er hur det gick på mötet med DC (Dans center) kom på det häromdagen att jag måste uppdatera er på den fronten. Mötet gick jätte bra och god mat käkade vi på en mysig restaurang inne i stan. Vi började mötet med att prata lite om dans överhuvudtaget men sedan så kom vi in på varför dom från första början ville ha ett möte med mig. Jo och det var då för att dom ville att jag skulle börja undervisa på dans center en mini kursstart nu under hösten som ska börja med en workshop på höst lovet.

 Och vet ni vad… gissa vad dom ville att jag undervisade ifrån början? Hahahha.. aa, exakt REGGAETON. Gaah jag dog när jag hörde det och förklarade jäkligt snabbt att jag var en DANCEHALLDANSARE och bara ”råkade” hamna i en reggaeton tävling lixom. Mötet var dock INNAN jag hade tävlat i den stora finalen, det var till och med dagen innan jag plockade hem guldet.

Dom var i alla fall helt bestämda på att jag skulle köra en reggaeton men eftersom att jag ville köra dancehall så skulle jag blanda.. min tanke var ( hur ska jag kunna blanda något jag inte kan )… aja får gå in i mig själv och plocka fram reggaeton Bintan innan varje träningspass. Så nu på höst lovet så ska jag köra reggaeton/dancehall på Dans center, så för er som vill dansa för mig i Uppsala kan ju alltid komma förbi. Ni stockholmare behöver inte bli ledsna för jag kommer att köra en minikursstart på caribbean dancestudio i Odenplan som börjar om ca. 1 veckor. Mer info om det skriver jag i bloggen när det närmar sig. Men det är PURE Dancehall. Bless n Love


Jag har fått en rolig kommentar! - haha

i hate you :
Jävla "PUSH-BABIES" vad tror du om dig själv egentligen? hatar sånna människor som påstår att dom hatar fjortisar när du själv är en liksom.
MADE YOURE OWN BUBIES WITHOUT PUSHUP

Mitt svar:
Åh så fick man en sån där gullig haters kommentar igen hihi (a)!! Det är så himla roligt när dom tror sig veta bättre än en själv lixom. Jag ska ge dig ett tips, lägg dig på ryggen och ha en lika "stor" V-ringning som mig och ta ett kort så ska du se att det inte krävs någon som helst push up... faktum är du att inte ens behöver ha en bh, dom glider fint upp mot hakan endå. Kul att du tittar på mina tuttar så mycket.. skiit kul. Ååh stackars dig som hatar mig lixom, kan du inte skriva ut ditt namn med? skulle vara kul om någon kunde ta fingret ur röven och VÅGA göra det när man sitter där bakom data skärmen. Du hatar folk som hatar fjortisar och som råkar ha tuttar.. eller vad? och jag hatar folk som leker kaxiga och är små haters bakom data skärmen. Gaaah om du bara visste vilka boobies jag har dessutom... ingen A eller B kupa har jag i alla fall!! Dessutom så tycker jag mer synd om dig som går runt o hatar på mig.. själv så har jag ingen aning om vem du e (för att du inte vågar skriva ut det) så jag stör mig inte på dig... haha!! Och om du nu hatar mig, varför läser du min blogg?  eller nee fortsätt att läsa den, det e bara du som retar upp dig själv din lilla pissråtta!! haha.


God morgon..


Good morgon alla glada blogg-torskar!
Jag är helt ny vaken (ja jag brukar vaknar vid den här tiden). Just nu sitter jag och äter frukost det blir det vanliga idag Oboy o ost macka, mums =) Jag är heeelt sliten och har ont i varenda kroppsdel, det lovar jag. Efter tävlingen och dansen igår så gör min kropp verkligen ont plus att vi inte fick värma upp ett skit innan så det var bara att gå ut på golvet och köra på. Aja nu sticker jag in till Odenplan och kör en dancehall lektion på caribbean Dance Studio, har typ längtat hela veckan =) Bye bye


Jag vänn tävlingen & Kom precis hem!!


Jag kom precis in ramlandes genom ytterdörren, kastade fort av mig mina klackar (jag har galet ont i fötterna) och ska snart gå och tvätta bort sminket åå jag längtar. Det är efter kvällar som denna som man verkligen, verkligen uppskattar sin säng och sitt hem!! Hur som helst så har jag precis varit och tävlat på en klubb här i Stockholm. Dj Quality fanns på plats och köra ett antal sköna låtar, tummen upp för den grabben - haha. Aja jag tävlade och jag hade inte många motståndare denna gång, vilket man kan tycka är skönt för då tar inte tävlingarna så otroligt lång tid, folk är ju endå där för att festa lixom. Det gick inte så bra och mellan mina "dutty wine" ( jag improviserade till låten dutty wine, självklart jag gör då steget dom sjunger om, dock min egna lilla remix haha ) så fick jag fetaste host attackerna, det känndes som att jag skulle börja hosta blod eller något och jag kände mig helt yr (kan alla tävlingar sluta dyka upp när jag e sjuk eller kan jag inte bara låta bli att tävla någon gång shiet) så jobbigt var det att ta sig igenom en minuts dans utan några bestämda steg och med världens jobbigaste hosta (ingen rökhosta, utan SJUK hosta) det känndes som att jag dansade ensam i tio minuter.

Aja fram till det alla undrar över... och JA, YES, YES, YES Mothaf****** jag vann och vet ni vad det bästa är? att jag äntligen fick köra dancehall och ingen jefla reggaeton eller något annat. Magdansarna var superduper duktiga med och att se dom gjorde mig skit sugen på att börja köra lite magdans igen, var ju på G där ett tag förut (för några år sedan) men sket i hela grejen, nu vill jag börja köra lite smått igen.. det är så sjukt hur man verkligen måste lära sig att kontrollera varenda lite skakning och rörelse i kroppen, tungt, tungt!! jag har tråkigt, ska ut och ta en cigg så medans jag drar i mig en cancerpinne så bjuder jag på flummiga bilder som jag precis tog. Shiet alltså jag e helt HYPAD... vill någon komma hit och festa med mig, vi fixar egen musik och kööör hela natten.
Bless n Love.


Men heejsan, yes det e jag som e Binta

Blääää... med röd fejja!!


Grrrr, im a tiger hahhaha skojja!!


Sorry för mitt flummiga beteende eller mitt konstiga skrivande men jag är heelt sjukt över trött. Alltså jag är inte full och jag är inta hög. En vanlig övertrött/rastlös tjej med en Uppväxt i Uppsala


Danstävling ikväll =)

God kväll mina kära blogg-torskar!!
Idag har jag ätit en fet portion pasta på Ruccola som för övrigt är världens godaste restaurang. Jag har inte pallar göra något speciellt idag (som vanligt typ). Jag har legat i sängen och myst framför tv:n och datan ( Åh gud vilket spännande liv jag har). Nu Har jag fastnat för restaurang city spelet på facebook, jag e torsk och tänker STÄNDIGT på hur mina gubbar mår. Jag har fått Bex att älska spelet med och vi båda är helt addicted to it. Nu sitter jag här i sängen, ska ut och ta en cigg innan jag kastar mig in i duschen för att sedan såt och platta håret i en timme.


Ikväll är det tävling som gäller för min del. På en klubb någonstans i Stockholm, har ingen aning om vart det ligger eller vart det heter. Ska möta upp min chef (som berättade och tipsade mig om tävlingen) halv 22.30 sedan så åker vi bil dit tillsammans eftersom att jag inte har någon koll på stället, men det har hon. Vilken tur jag har. Ja vi får väll se hur det går på tävlingen, det är tydligen improvisation som gäller och att improvisera bara så där är ju inte direkt min starka sida. Det jag tävlar i är dancehall och man kunde tävla i Street, reggaeton & Magdans vilket ska bli väldigt kul att se… Magdansarna alltså. Jag dansade magdans förut i 1 år (2 terminer) det var skit kul och jag älskar tränare… måste börja igen!!

Nä nu ska jag som sagt gå och börja fixa mig eftersom att det brukar ta typ 2 timmar för mig. Bless n Love och hoppas att ni får en underbar kväll =)


Fett skön fredag...


God morgon. Jag vaknade upp ur min härliga dröm för inte så längesedan och befinner mig inte i Uppsala längre, tack o lov - haha. Igår gick träningen men Blackout skit bra, alltså överdrivet bra och vi gjorde klart en helt ny koreografi till en utav låtarna som vi ska dansa till. Efter träningen så tog vi alla bilden hem till mig där det var fullt hus. Alla mina syskon var hemma och mina kusiner hade kommit, min morbror och min mormor var också på plats. Vi umgicks och snackade och dansade tillsammans en hel del innan vi tjejer (Mathilde, Vendela, Jessica, Jag & Hareg) tog bilen mot Flogsta enbart för att säga grattis till en tjej som fyllde 18.

Väl på plats så kan man ju säga att det var en fritidsgård och Jessica, Jag & Mathilde var bland dom äldsta där inne och medelåldern var typ 16 ?. Aja vi blev kvar i ca en halvtimme och stod för oss själva och dansade av oss lite efter att vi hade sagt grattis och sjungit för födelsedagsbarnet. Det var för mycket ”blatte-guzz-fjostisar/kickers”  där inne som absolut skulle ha uppmärksamhet och hoppa runt med stolar och allt möjligt. Shit vad vi taggade fort efter den där incidenten, så pinsam!! Efter det så åkte vi mot tåg stationen och kollade om det fanns några tåg för jag och Jessica kände att vi verkligen ville hem till Stockholm igen, vi pallade inte vara kvar i Uppsala. Men det sista tåget hade gått så Jessica drog till Gillet med några vänner som var i Uppsala från Stockholm och jag drog med resten av tjejerna hem till Vendela, där det var kalabalik.

Vi var nere i Vendelas källare och hon visade att hennes pappa och bror byggt om i källaren och bakom bastun så har dom gjort ett gym – hahaha hon sa att dom va helt seriösa och va där nere varje kväll och tränade och grejade. Och vi satte oss på maskinerna och lekte lite sen så springer Vendela & Mathilde ut från rummet släcker och stänger dörren, alltså jag skreeeeeeeek och sprang ut fort som bara den haha.

Mathilde hade också psykos tack vare en (eller två) fluga som flaxade runt i rummet. Hon hade sett en skräckfilm med flugor så hon har fått någon fobi för dom nu plus att Vendelas hus är ett spökhus, det är överdrivet läskigt. Efter att ha sprungit runt på alla tre våningar och skrämt upp oss själva så kom Jessica och hennes vänner och hämtade upp mig så åkte jag äntligen hem till Stockholm. Hem ljuva hem… och nu ska jag käka frukost sen ska jag ta en fet cigg och förbereda inför kvällens planer... =) Bless n Love


DRog några svar, lite snabbt så där bara !

Jag vet att jag är jätte dålig SÄMST på att svara på era kommentarer och frågor som bara ploppar upp så där i lite olika inlägg... sorry men jag ska göra så gott jag kan. Har valt ut några frågor som jag inte svarat på tidigare i alla fall. BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!! ;)

sasha: vart har ni köpt era skinnleggins och skärpen dom är as snygga :D btw u look good gal
Svar: Mina är från Vero Moda, men dom andra tjejernas är från Gina Tricot och tack så mycket =)

Anonym: finns det någon chans att komma med och börja dansa nu? eller är det försent att börja den här terminen?:)
Svar: Yes det finns det, kommer att skriva mer om det i bloggen två stycken nya MIni-kursstarter kommer att börja. En i Uppsala & En i Stockholm =)

emel1e: hej, ja har 2 frågor: ungefär hur gamla är de som går i din dansklass? och, är det lättare att "shaka" om man har stor rumpa? haha :p
Svar: Det är olika åldrar men sammanlagt från överallt där jag tränar så är dom allt från 13 till 40-50 typ, så det är verkligen blandat. Ingen är för gammal och ingen ärför ung .. alla är välkommna! Och nej det behöver man inte, bara tekninken. Det kankse syns mer om din rumpa e fyllig. Men det har ingen större betydelse för jag vet tjejer utan rumpa som knäcker dom flesta afrikaner med feta ass;)

Anonym: kan inte du skriva ett inlägg med massa bra danslåtar? reggeaton dancehall allting ? :)
Svar: JO det kan jag absolut göra... reggaeton kan jag inte mer än någon annansom inte lyssnar på det men dancehall låtar kan jag absolut lägga in fler utav =)

jasmine: vad var det för klubb ni var på? fan att jag alltid missar era uppträdanden när ni kör här i sthlm..vill se er live nån gång :)
Svar: Hmm jag kommer inte riktigt ihåg vad den hette, tror den hette Ängelbrekt (Mathilde rätta migom jag har fel). Ja vad synd.. men det kommer fler chanser, jag lovar ;)

maria: vart fixar du ditt hår? Har typ samma hårtyp som du och ditt ser alltid fint ut!=) Har du hårförlingning i? Kram
Binta: Jag fixar det hos min faster ( hon e PROFFS =) ) Och yes det har jag, eller inte just nu för jag har klipps och har tagit ut dom, använder inte dom helatiden, men ofta.

dilay: jag undrar om du äter strikt ellr något =)?
eller käkar du bara?
du e fett grym!
keep it up, you're gonna make it :D
Svar: Jag har fått den här frågan mycket och någon ville att jag skulle skriva upp allt jag äter, haha så vi kör på det. Från och med måndag så kör jag en veckas dokumentation på mina dåliga matvanor, ni kommer att bli chockade och äcklade ;). tack så mycket =)

siima:hahaha "satsa på små grodorna"...
Svar: haha jaaa gumman, jag funderar på att ta smågrodorna dansen och lära mig den grundligt med lite egna ihopkombinerade moves som jag sedan kan lära ut till Svenska folket (dom som räknas som svenskar) som tycker att man bara ska dansa danser som kommer från ens eget land! - hahahahahha. ASSÅ FETT SYYYYND!!!

Anonym: känns som att naz härmar dig me bloggen haha
Svar: Ja vem vill inte det?, jag e ju bäst! Nää jag skojja bara. Jag läser inte folks bloggar så jag har ingen aning, men säger du det så gör du väll det ;)

Anonym: E detta vendela?? Dom e sjukt lika
Svar: Du vet mycket väl vilket inlägg du kommenterade på och jag vet inte om du e blind eller något men alla såg klart och tydligt att det inte var Vendela utan din pappa =)

Nu pallar jag inte svara mer, men det var dom nödvändigaste kommentarerna och dom som ställt riktiga frågor dom senaste dagarna. Och till er som bad om ursäkt för att ni skrev långa kommentarer, skrev av er i min blogg eller använde det som ett forum att kommentera emot "svarta-jamaicanska-rasister" så e det heeelt okej!! Jag ser och läser alla kommentarer, det är jag som accepterar dom. Så tro inte att jag inte sett dom, jag ser allt som händer på min blogg. Men jag har inte så mycket tid att sitta å svara på var enda fråga som gyker upp... men håll ut det kommer en frågestund innom några dagar =)

Det är vasselin på läppen och RUNTOM, för mina svarta torraläppar!!




Torsdag + Helg

Hello gott folk och sorry för en dålig uppdatering denna vecka. Jag har inte varit speciellt upptagen , jag har bara inte pallat skriva helt enkelt, plus att jag inte har haft något att skriva om typ. Jag har inte gjort mycket alls har tagit det lugnt och umgåtts med ”mi Corazon” en hel del och bara myst och kollat på film med nära o kära =). Jag var ju i Stockholm hela helgen men nu är jag tillbaka i Uppsala. Vilket känns lite små skumt nu när jag inte har varit här på en vecka. Idag tränade jag Young vibez vilket gick hyfsat bra. Alla var inte på träningen men vi fortsatte på den nya koreografin och vi lyckades göra klart en hel del.

Efter träningen så åkte jag & Rebecca hem till henne där vi är nu. Vi har mumsat i oss en massa mat, grädde, hallon och kladdkaka ( vilka tjockisar vi e alltså ) haha. Imorgon så är det träning med Blackout som gäller och sedan så ska jag hem till mamma och hälsa på för mormor kommer på besök wihoow.

Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt om jag pallar gå ut och roa mig, måste vara laddad och klar på lördag eftersom att det händer en massa ”skojsigt” då ( vi tar det på lördag ). Min helg kommer nog alltså inte att bli så mycket roligare än en filmkväll och jobb på söndag, så jag hoppas på en lugn och skön kväll, är dock lite sugen på att gå ut med mina vänner, men bara liiite!!

Bless n Love



Muuums =)

Bex, mätt å belåten =)


Gårdagens kalas i bilder..

God morgon... eller god kväll..? (whatever)
Igår uppträdde vi på en liten klubb som hade premiär för deras nya våning. Jag och tjejerna gjorde en kort koreografi på en timme och åkte raka vägen och mötte upp grabbarna och körde igenom dansen en gång innan vi skulle köra. Det gick hyfsat bra med den nya dansen trotts att vi gjorde den på så kort tid. Vi hade skit kul och dansade verkligen hela natten. Mycket alkohol blev det med, för en del själv så räckte det med en drink, För jag tycker inte om att dricka så mycket. Efter en helt galen och rolig kväll så åkte vi mot stan för att käka och på tunnelbanan så träffade vi Sap "and the gang"!!

Vi drog mot mc donalds där det uppstod lite problem, vilket löste sig efter många om och men. Vi drog mot Skarpnäck och var ute i kylan i några timmar och minglade innan jag, fatou, Sap & Savi deckade i Saps sköna säng. Nu är jag i alla fall vaken och har precis käkat frukost och rökt min efterlängtade "morgon cigg". Sitter och planerar kvällen, vet inte riktigt om jag pallar gå ut men vi får se folket är taggade och det finns ett antal alternativ och välja mellan.

Min kusin " lilla haddy" fyller år i dag så ett stort grattis till henne den lilla söta skitungen. Ska ringa ett par samtal innan jag kastar mig in i duschen och börjar fixa mig. Imorgon är det jobb och jobb som gäller så jag vill inte vara ute för länge så att jag inte orkar imorgon, är fortfarande lite sjuk och har problem med mitt ben som jag har stäckt hela vägen från rumpan ner till foten vilket gör skit ont så fort jag rör mig... spreviellt då jag rör mig neråt när jag dansar :P haha. Ni kanske får en snabb update ikväll. Bless n Love =)


Blackout

:D

Här hinkas det...

Fett söööta hahah helt glada tjejer =)

En annan glad tjej, fett söt mälik=)

Flippat gäng :P

dansa, dans...

haha Papis e på g ;)
Det var alla bilder jag har å bjuda på från igår, önskar jag hade tagit fler foton:P hahaha


Jobb hela natten...

Oj oj oj... och disskutionerna fortsätter, utan mig (ni får diskutera med varandra) trotts att jag har mycket att säga om varje kommentar så pallar jag inte. Jag har endå bättre saker för mig än att svara på anonyma kommentarer. Mitt liv fortsätter som sagt. Nu är jag i Stockholm och det är alla i Blackout med. Vendela är på marikas och jobbar, jessica springer runt i stan och försöker hitta kläder tills ikväll och Mathilde & Malika är på väg till mig. Jag ska möta allihopa snart och vi ska träna inför ikväll för om några timmar så ska vi uppträda på en klubb här i stockholm, vi ska uppträda och vara på plats under hela kvällen och hela natten för att underhålla folket som är där och dansa bara ( jag har världens bästa jobb )... det kommer att bli en lång och rolig kväll känner jag på mig.

Jag har suttit och kämpat och fixat med mixen ( jag verkar ha fått någon mixar uppgift i gruppen trotts att jag e fett keff på det ). Aja ikväll så har vi bestämt oss för att ha roligt och faktiskt festa loss, så vi får väll se vad som händer.. tror nog att vi kommer att ha väldigt roligt, för vi har alltid det så länge vi är tillsammans bara =). Nu ska jag kasta mig in i duschen och fixa sen platta håret, sen är det träning, träning och träääning som gäller =).
 Bless n Love.


Bild från Kryssningen direkt efter tävlingen (ja e helt svettig) haha


waawaa ....

Driver ni med attt ge mig 28 kommentarer på ett inlägg där jag säger att vi ska gå vidare? okej visst inte ni som kommenterat om dom olika dansgrupperna eller dancehall grejer eller dessa heters kommentarer . Utan ni som fortsätter att snacka om Reggaeton. Och ja tyck att jag är respektlös men alltså jag ogillar reggaeton, det är en musik genre jag absolut inte har på min ipod eller dansar till i vanliga fall, såg det som en kul grej det här med tävlingen och om vinsten inte hade varit det den var så kanske jag inte ens hade ställt upp, inte ens för skojsskull. Jaaa ni gott folk va ska man säga jag ogillar även punk musik och hårdrocksmusik och opera, men dessa ogillar jag dock mer än reggaeton. Ni behöver ju inte sitta och grina bara för att jag dissar reggaeton musiken just nu som att det inte finns musik som ni inte gillar? slår vad om att hälften av er hatar dancehall, vad är grejen? det är min blogg jag skriver vad jag gillar och ogillar lixom. Nu så är det i alla fall så att jag tävlade i detta för jag såg det som en rolig grej från början och sedan när man kunde vinna 5 lax på att bara göra det jag gillar (dansa) så var det ju bara ännu bättre. =) Och jag vann ju, så varför hålla på? och varför skrev ni inget på dom olika delfinalerna när jag kom vidare i tävlingen? är det så att avundsjukan över att jag vann får er att bry er ännu mer?, aja det var allt. NU tänker jag inte svara mer på det här.

Är i Stockholm med Vendela, Jessica och Essma just nu och vi sitter här och chillar, nu ska jag tillbaka till Uppsala för att fortsätta packa ner allting i min lägenhet för som ni inte vet (ja skriver ej allt i bloggen) så flyttar jag klockan 12.00 imorgon på morgonen/dagen till ett fint litet o mysigt ställe =)


RSS 2.0