Jag vänn tävlingen & Kom precis hem!!


Jag kom precis in ramlandes genom ytterdörren, kastade fort av mig mina klackar (jag har galet ont i fötterna) och ska snart gå och tvätta bort sminket åå jag längtar. Det är efter kvällar som denna som man verkligen, verkligen uppskattar sin säng och sitt hem!! Hur som helst så har jag precis varit och tävlat på en klubb här i Stockholm. Dj Quality fanns på plats och köra ett antal sköna låtar, tummen upp för den grabben - haha. Aja jag tävlade och jag hade inte många motståndare denna gång, vilket man kan tycka är skönt för då tar inte tävlingarna så otroligt lång tid, folk är ju endå där för att festa lixom. Det gick inte så bra och mellan mina "dutty wine" ( jag improviserade till låten dutty wine, självklart jag gör då steget dom sjunger om, dock min egna lilla remix haha ) så fick jag fetaste host attackerna, det känndes som att jag skulle börja hosta blod eller något och jag kände mig helt yr (kan alla tävlingar sluta dyka upp när jag e sjuk eller kan jag inte bara låta bli att tävla någon gång shiet) så jobbigt var det att ta sig igenom en minuts dans utan några bestämda steg och med världens jobbigaste hosta (ingen rökhosta, utan SJUK hosta) det känndes som att jag dansade ensam i tio minuter.

Aja fram till det alla undrar över... och JA, YES, YES, YES Mothaf****** jag vann och vet ni vad det bästa är? att jag äntligen fick köra dancehall och ingen jefla reggaeton eller något annat. Magdansarna var superduper duktiga med och att se dom gjorde mig skit sugen på att börja köra lite magdans igen, var ju på G där ett tag förut (för några år sedan) men sket i hela grejen, nu vill jag börja köra lite smått igen.. det är så sjukt hur man verkligen måste lära sig att kontrollera varenda lite skakning och rörelse i kroppen, tungt, tungt!! jag har tråkigt, ska ut och ta en cigg så medans jag drar i mig en cancerpinne så bjuder jag på flummiga bilder som jag precis tog. Shiet alltså jag e helt HYPAD... vill någon komma hit och festa med mig, vi fixar egen musik och kööör hela natten.
Bless n Love.


Men heejsan, yes det e jag som e Binta

Blääää... med röd fejja!!


Grrrr, im a tiger hahhaha skojja!!


Sorry för mitt flummiga beteende eller mitt konstiga skrivande men jag är heelt sjukt över trött. Alltså jag är inte full och jag är inta hög. En vanlig övertrött/rastlös tjej med en Uppväxt i Uppsala


Kommentarer
Postat av: rebecca

ååhh GRATTIS jag visste att du skulle ta hem de ;) :D:D:D

2009-10-11 @ 08:45:23
URL: http://rebeccasmilevski.blogg.se/
Postat av: Tonårsmorsa / Fatou

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!! Min egen lilla superstar!!

2009-10-11 @ 11:19:46
URL: http://tonarsmorsa.se
Postat av: Anonym

så jävla vacker !

2009-10-11 @ 14:14:56
Postat av: P

du är så jävla duktig. du bara vinner och vinner alla tävlingar du är med och tävlar i. Har du förlorat någon gång ?

2009-10-11 @ 15:14:26
Postat av: vendela

I don't know what it is,

That makes me feel like this,

I don't know who you are,

But you must BE SOME KIND OF SUPERSTAAAR :D,

Coz you got ALL EYES ON YOU no matter where you are!!



WOHOOOO CONGRATS BINTISH YOU ROCK MY WORLD!

2009-10-11 @ 15:53:27
URL: http://veendelaan.blogg.se/
Postat av: i hate you

Jävla "PUSH-BABIES" vad tror du om dig själv egentligen? hatar sånna människor som påstår att dom hatar fjortisar när du själv är en liksom.



MADE YOURE OWN BUBIES WITHOUT PUSHUP

2009-10-11 @ 20:13:45
URL: http://jagavskyrnegrer.se
Postat av: stephanie

i hate you`? är det ditt namn eller?

du måste vara en negativ person.

jag blir så irriterad och jag måste bara säga det också, det här är ju ett skämt, alltså sluta sitt och kom folks bloggar om ni ska vara negativa, sluta läs bintas blogg om du ogillar henne så mycket.. Hur orkar du äns slösa energi genom att hacka på människor`?

2009-10-12 @ 14:15:50
Postat av: Anonym

herreguuuuuuuuuud, vad har du köpt dina jeaanleggings :D

2009-10-14 @ 18:46:46
Postat av: Melinda

ååh vad snygg du är på bilden där man ser dina ben, där du sitter åt sidan!

2009-10-17 @ 10:26:45
URL: http://metrobloggen.se/mindy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0