Danstävling ikväll =)

God kväll mina kära blogg-torskar!!
Idag har jag ätit en fet portion pasta på Ruccola som för övrigt är världens godaste restaurang. Jag har inte pallar göra något speciellt idag (som vanligt typ). Jag har legat i sängen och myst framför tv:n och datan ( Åh gud vilket spännande liv jag har). Nu Har jag fastnat för restaurang city spelet på facebook, jag e torsk och tänker STÄNDIGT på hur mina gubbar mår. Jag har fått Bex att älska spelet med och vi båda är helt addicted to it. Nu sitter jag här i sängen, ska ut och ta en cigg innan jag kastar mig in i duschen för att sedan såt och platta håret i en timme.


Ikväll är det tävling som gäller för min del. På en klubb någonstans i Stockholm, har ingen aning om vart det ligger eller vart det heter. Ska möta upp min chef (som berättade och tipsade mig om tävlingen) halv 22.30 sedan så åker vi bil dit tillsammans eftersom att jag inte har någon koll på stället, men det har hon. Vilken tur jag har. Ja vi får väll se hur det går på tävlingen, det är tydligen improvisation som gäller och att improvisera bara så där är ju inte direkt min starka sida. Det jag tävlar i är dancehall och man kunde tävla i Street, reggaeton & Magdans vilket ska bli väldigt kul att se… Magdansarna alltså. Jag dansade magdans förut i 1 år (2 terminer) det var skit kul och jag älskar tränare… måste börja igen!!

Nä nu ska jag som sagt gå och börja fixa mig eftersom att det brukar ta typ 2 timmar för mig. Bless n Love och hoppas att ni får en underbar kväll =)


Kommentarer
Postat av: maria

hej skulle du kunna lägga upp mer video och filmer så man kan se när du dansar och din grupp du tränar och den du själv är med i :D

2009-10-11 @ 14:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0