Träning,Tävling & uppvisning i veckan=)

Min dag har börjat väldigt bra idag, precis som dom senaste dagarna har börjat ska jag säga dig =) Ligger här i sängen med Mathilde och är nääästan nyvaken, men bara nästan. Jag är vaken och det har jag varit väldigt länge men jag har bara inte klivit upp ur sängen än. haha Det är sjukt mycket saker jag ska göra i veckan och idag är det hård träning med dansen och så här kommer mitt schema att se ut för denna vecka =).

V.14
*Måndag- Dansa , latch =)
*Tisdag - Dansa med zumbas och ha ett litet möte med gruppen
*Onsdag- egentligen är jag ledig men jag och vendela ska ha extra träning på pa dansen
*Torsdag- dansa med Young Vibez, den andra gruppen & med vendela =)
*Fredag- dansuppvisning för Zumbas på grand , kankse dansträning med =)
*Lördag- Ännu en Danstävling i Skutskär med vendela (par dans i hiphop/street)
*Söndag- Dansa i Stockholm på carribbean dance studio.

Det ska bli en rolig vecka med mycket dans i Stockholm & Uppsala och mycket förberedelser inför tävlingar, uppvisningar mm. =)
BInta & Vendela SM 2008 hovet

'
Binta & Vendela tävling i Söderhamn (tror ja de va)=)

Rädda carl...

Mina mamma skrev i ett inligg häromdagen och berättade att hon hade gjort en intervjuv med Carl aka. Cykeltaxin som såå många människor har sett cykla runt i ur och skur, alltid med ett leende på läpparna. Det är nämligen så att denna glada man är hemlös och socialen vägrar att hjälpa honom, han har en långt merit lista och borde ha ett bra, välbetalt jobb med tanke på det han kan och den erfarenhet och utbildning som han har. Man det är osm sagt inte lätt att få jobb speciellt om man inte har någon adress. Den natten han kom hem till oss när mamma skulle intervjuva honom så berättade han att han sovit unde en tall med en sovsäck, men att sovsäcken han fick för någon dag sedan inte var så varm som han trodde. Alla packning han har med sig på sin lilla cykel är licksom hans hem :O  när jag tänker så där så slår det då mig att jag verkligen vill hjälpa den här mannen.

Han är så ruktansvärt trevlig och ALLTID glad, nä nu ska jag inte avslöja för mycket utan jag ber at snälla att LÄSA det min mamma har skrivigt om honom HÄR1 hon skrev även en liten "uppföljelse" HÄR2 LÄS!!!!

MTV - Suger Kuk

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA MTV SUGER KUK!! (om du är -under 15 starta inte klippet)

Green Street huligans =)

Sitter med mathilde nu och vi har precis kollat klart på green street huligans en helt sjukt bra film har sett den 2 gånger nu och jag skulle lätt kunna se den igen, med lite mellan rum så klart ;) men den är verkligen bra, ett film tips till alla som läser min blogg. Den handlar om en kille som vill bli journalist men som hamnar i england av en slump där hans syster bor med sin man och deras gemensamma son. Systerns mans lillebror är med i en så kallad "firma", ett huligan-gäng som bråkar med olika fotbollslag i england. matt som killen heter som dessutom spelas av Eliah wood, hamnar i en massa trubbel och man får med spänning följa honom och gänget som han kommer allt närmare ju längre filmen går.

Filmen är sjukt bra och spännande under helatiden, jag har väldigt lätt att tycka att en film kan vara ganska så tråkig emellan åt men i den här filmen händer det något hela tiden och det man inte tror ska hända, händer också!! se den!

Familjen Babaju..

Nu sitter jag hemma hos mathilde med sandra & derias är på väg. Vi kollar på en serie som startade idag 20.00 och är i tre delar med som sagt start idag, nästa avsnitt är på onsdag samma tid och sista delen är på torsdag på 1:an. Och det handlar om en afrikansk familj som bor i sveige den är helt sjukt bra och galet rolig. det handlar som sgat om en liten afrikansk familj med fyra barn en mamma och en pappa som bor i stockholms området och har bara bott i getthot i stockholm och i gränby e Uppsala.

pappan vill flytta tillbaka till afrika men familjen vill stanna kvar så pappan flyttar och resten av familjen vill bo kvar. mamma jobbar hårt och krigar med att tjäna sina pengar och vill ha en större lägenhet men hon får bara lägenheter i ghettot i stockholm men så får hon en jätte fin lägenhet i helsingborg, så dom belutar sig för att flytta, hela familjen.

Men i helsing bord har man inte sett så många svarta och dom börjar i skolan med blonda, vita, rödhåriga och helt svenska barn som är helt okunniga om andra kulturer och dessutom så kan dom vuxna typ ingenting och dom har inte utvecklat sina kunskaper om andra kulturer osv... dom hade helt enkelt inte kommit så långt som stockholmarna - haha.

man får se hur familjen kämpar mot rasism och samhällets okunskap osv... och den är sjukt bra. den utspelar sig under 1979 så det är därför svenskarna inte vet så mycket, drar sig undan och snackar skit. den älsta pojken vill inte gå till skolan tillslut men hans mamma tvingar honom. Jag ber er allihopa att kolla på den här serien den är bra, nyttig och den kommer definitivt göra dig smartare... speciellt om du inte vet hur det är att vara svart, med en ensamstående mamma i dagens, går dagens eller morgondagens samhälle, ja lovar dig att den är nytig!!

alla som läser mitt inlägg just nu sätt på tv:n fort fort fort fort NU NU NU!!! (det är bäst nu)

Dans sönda =)

Jag orkar inte berääta med ord, så ni får bara bilder =)



Friday after next...

I fredags så stack jag, Mathilde, Jacko & Sandra iväg till stockholm och mötte Ilhan & Nassra. Ilhan och nassra skulle sova hos Nassras moset, Jacko skulle sova hos en killkompis och Jag, Mathilde & Sandra skulle sova hos farmor. Vi käckade en skiit äcklig pizza som det var hår och allt möjligt äckel på - haha Sen så gick vi hem till vfarmor och fixade iordning oss. Efter en stund så kom Ilhan och Nassra förbi och vi började festandet och farbror var på topp humör och joinade oss =)

Vi åkte sedan mot munchenbryggeriet vid Mariatorget där vi skulle på the grind, vi kom fram väldigt sent, men slapp iallafall stå i kön, tack o lov, för den var fan låång. När vi hade varit där i ca. 15 minuter så kom grabbarna släktingarna och hela gänget =) Det var hur roligt som helst, vi dansade loss heeela natten och Mathilde ramlade x antal gånger när hon skulle göra sitt special moves som det inte går så bra att göra när man är helt drunk :P haha

Nej men utan att överdriva så hade jag en fett bra och trevlig kväll från början till slut, verkligen. det var skit roligt och jag har alltid dunder roligt med mina tjejer, det här ska vi göra om absolut. När stället stängde så var det dags att bege oss hemmåt, men självklart så ska det ju bli kaos utanför stället med några grabbar och FETT med poliser var på plats efter bara några sekunder =O och självklart så blir man ju stoppad och dom vill söka igenom mig för att kolla efter vapen... eh va sa du vapen :O, jag? aa varsågod kolla gärna, kolla efter kniv, pistol och gärna en bomb eller pansarvagna oxå. hahaha

det får inte ens plats med en LITEN hårspray i min handväska. hahhaa när jag sa så, så kollade dom inte ens igenom - haha =)
Jag och mina fina flätor (baxa inte min frisyr nu Zema) ;)


Nassra,Sandra,Binta,Mathilde & Ilhan

Jacko,Sandra & Jag

Jag, Harriet & Sandra

jacko, Sandra, Mathilde, Conté & Binta

Jacko och sandra - söötisar

Mathilde, Aki, Binta & jacko

Binta & vodkan

nehale, Jacko, saihou, sebba & alieu

Nehale & Mathilde

Nassra, Mathilde, Binta & Sandra

Alieu & Binta

Mathilde =)

Sandra flippmode ;)

Binta & nehale =)


Im back in U town!

Okej som sagt är tillbaka till uppsala igen efter ett väldigt trevligt dop igår i sthlm med Isatou(syster) Jainaba (syster) Mathilde (kisin) & derias ( en kär vän ). Det bjöds på välsigt god mat i omgångar, efterrätt och en massa gott, bebisen heter nu Mariama och är döpt efter lillebrors faster =) Och det är fortfarande världens sötaste unge, tro mig! Ni kommer att få se lite bilder med. Det var hur mycket barn som helst på dopet och alla fastnade hos mig o jai, hahah!!

Jag låter bilderna tala för sig själv helt enkelt men isa drog iväg med min kamera till skolan så ni får dom senare =) Piiz

Jag vill också ha en bebis =(

Shoohoo jag är framme i stockholm nu, eller jag kom fram för längesedan men det är nu som jag har tid till att uppdatera. Jag åkte till frisören med lillebror och hans pappa sedan så klippte sig båda två fina inför dopet imorgon. Mabou blev jätte fin i håret hans nya frissyr passar honom bra, fast det har jag alltid tyckt... det blir alltid lika fint varje gång han gör samma stil, bild på det ska ni ju självklart få men inte idag =)

Bebisen är typ världens sötaste bebis som jag någonsin har sett med egna ögon, jag lovar! Och jag har sett väldigt många nyfödda bebisar.Hon är så otroligt vacker och hon har stora fina bruna ögon och mycket hår på huvudet. Hon är 6 dagar gammal och är ingen skrynklig, röd, flintskallig eller ful bebis hon är det absolut sötaste jag någonsin sett. jag gillar inte nyfödda bebisar, jag tycker att alla nyfödda bebisar är fula (man säger bara att dom e söta för att dom är så oskyldiga) jag brukar gilla dom bäst efter 2månader och fram till 2 år, sen är dom barn och ingen bebisar.

Neej men som sagt, svarta bebisar är dom sötaste bebisarna,(majoriteten) dom föds med hår, stora ögon, och HÅR på skallen... nej tack till flintis bebis! Min syster Isa var typ flintis när hon föddes hahahha mamma var också flintis, men jag hadde FETT med hår, asså överdrivet mycket hår, haha. När jai föddes så var min första kommentar : men mamma hon är ju vit ju?:O. jai var skiit ful som liten, sen när hon blev barn så var hon så otroligt söt och nu är hon katternas katt!!

men när Jainaba föddes så var hon hur ful som helst, nu när man kollar på bilder så är det knas. och ALLA trodde att hon var asiat när hon var liten med för att hon hadde "kines" ögon lixom. Mamma tyckte så klart att hon var jätte fin och alla sa till henne att jai inte var så jätte söt lixom. man tycker ju alltid att sitt eget barn är sött men till och med mamma tyckte att jai inte var så söt. Sen när färgen (mulattfärgen) började titta fram och när hon blev typ 3-4 år blev hon skit söt.

nää nu ska jag gå ut och ta en cigg sen ska jag tvätt bort röklukten(så gott det går) och efter det ska jag hålla i v'rldens sötaste tjej som isatou har lagt beslag på just nu =(. fast jag har ju fått hålla henne mest typ hela dagen, hon sov med mig med =) kram på er !! mammas bästa kompis fick förresten en liten bebis (mulatt) i lördags, skiit gullig ni kan se bilderna i mammas blogg ungen heter olali och är galet söt. Nästa vecka ska min älskade Emma & farbror klämma fram en liten bebis (mulatt) kusin till mig :D <3

Zema är bäst!! =)

Nu sitter jag här hemma hos Zema och klockan är mitt i natten. Den här brunisen håller mig vaken, haha. jag har varit och kollat på en lägenhet idag, men Zema och jag gillade inte dne så värst mycket, den var inte värd hyran lixom plus att killen som hyrde ut den va FETT läskig, jag lovar tuuur att jag inte gick dit själv.

Nu sitter jag här och trängs med Zema i hennes gottsunda/luffar soffa =) ahha vi funderade lite tidigare på att baka kladdkaka ( nu kom suget tillbaka, hon tjuvtjikar på va ja skriver ) så nu ska vi göra en härlig kladdkaka, muuums =)

Innan jag pallarade mig hitåt så var jag i stenhagen och hadde möte med Zumbas minus två pers som inte pallrade sig dit. men vi har gjort upp alla regler som ska gälla i gruppen o det kommer bli fett nice. Nissa regler e så där som att inte röka när det e träning, men jag får helt enkelt finna mig i det om jag vill dansa med dessa tjejer, vilket jag vill mer än gärna =)

Bara så du vet hengameh så har Zema en skiiit ful bild på dig när du va liten på sin dator, jag försöker haffa den så kan jag visa dig och hela bloggen hur du såg ut när du va liten ( jag vet att du läser det här) jag tror inte ens att du själv har sett bilden, men den är knas, du gör typ någon min med!

Nää som sagt kladdkakan väntar och sen sockerdricka och en fet härlig cigg på det, sen är det natti natti.
Imorgon sås ticker jag iväg till stockholm för jag ska på dop. yeaaah jag har fått en "lillasyster" som är FETT gullig!! jag kommer att vara i Stockholm från onsdag till torsdag för det ska va dop och fest o allt möjligt med en massa trevliga gambianer. piiiz vi ses i morgon ( kommer att kunna uppdatera från stockholm så ni vet)

(måste sova med Zema ikväll =( hon kommer prutta på mig hela natten, hon lät mig gå in i hennes prutt dimman =(, god natt)
Zema & Jag i Stockholm
( ni vet den där gången en killen tog tillbaka drickan han bjöd på)

2 filmer och ett natt/ute mission

Sandra kom hem till mig "tidigt" på måndagen (tidigt som i, tidigt för binta typ klockan 14.00) och sedan så satt vi och pratade och käkade pannkakor som syrran hade lagata, muums =) Efter det hoppade ja in i duschen och fixade iordning mig för vi skulle hem till derias och hämta hennes bil innan vi stack iväg till stenhagen för att plocka upp Mathilde. Vi alla tre åkte hem till Derias och hade dte trevligt och snackade på och drack te också vad det dags för sandra att röra sig hemmåt.

Jag derias och Mathilde blev kvar och bestämde oss för att kolla på film. derias somnade efter 10 minuter men jag och mathilde kollade klart och filmen var hur bra som helst. Det var bed time stories som vi kollade på och alla borde se den, fett söt film asså ja sväär... När filmen var klar så väckte mathilde derias och hon blev fett sur hahah men sen så vaknade hon upp helt själv.

Klockan var typ 02.00 jag snackade med min kära vän Ario och vi gick ut och mötte honom mitt i natten och han RÄDDADE oss, bokstavligen. Vi gick hem å käkade lite pizza och nojjade upp oss själva för grannen (derias har en skiit läskig granne som smygtittar in på henne och går över till hennes balkong på 5:e våningen haha) vi bestämde oss för att kolla på en till film och dne här gången blev det den nya skräckfilmen "the unborne" asså jag kiiiiiiiiiissade på mig..

Vi har filmat precis innan läskiga scener (mathilde hade sett dne på bio) så jag ska lägga in i bloggen sen så får ni hör hur vi skriker osv.. hahaha nej men den va heeelt klart bra. alla borde se den som gillar skräck. ingen vågade gå upp ur sängen, alla skrek och gömde sig under täcket och vi kollade med tändlampa tillslut hahha och vi vänta bort alla speglar i början för den handlade om speglar.

Efter det va jag trött som en försökskanin så det var natti natti för mig. Måste bara säga att jag vaknade upp mitt i natten av att jag hade min tå på mathildes läppar, fråga mig inte hur vi sov. hahaha hon låg tvärs över sängen längst ner och jag och derias låg som cp barn. katten bet mig förresten och kom och hoppade på mig när jag sov så jag kastade ner den på golvet tusen gånger (sorry derias men jag e rädd för katter, hahahaha)

en vanlig "dans söndag"

Söndagen var kaos och eftersom att vi kom hem typ halv 7 på morgonen så vart det inte mycket sömn alls för våran del eftersom att jag skulle upp "tidigt" till danslektionen i odenplan som jag dessutom blev sen till igen... *suck* att jag äldrig kan lära mig licksom =(. Hur som helst så gick dansen faktiskt bra och jag fick mycket bättre respons av mina elever än vad jag brukade få, vi fortsatte på koreografin som snart är klar.. det behövs bara en till 8:a så ska vi börja på en ny koreografi, men det ser bra ut och dom börjar bli bättre ... det är kul o märka skillnad på sina elever som tränare!

Efter dansen så rensade jag och sandra båra plånböcker och konton för att käka en massa mat innan vi skulle bege oss mot tågstationen för att ta tåget tillbaka till uppsala =) Jag var helt deck (trött) och somnade typ på tåget, när vi var framme i Uppsala så åkte jag direkt hem till mamma och festade hååårt med kudde och täcke.. pizz =) ( bilder kommer sen)

 

På bilden: Sandra & Binta efter en helg i Stockholm =)

 


Utgång i lördags med!!

Sorry för dålig uppdatering. I lördags så var jag hemma hos farmor och käkade skiit god mat som min farbror saihou hade lagat, muums. det är absolut min favorit mat. Derias och Sandra åkte tillbaka till Uppsala med bil och jag umgicks med familjen och släkten, vi hade det så mysigt. Min farbror och hans höggravida fru emma kom också över på besök och min andra farbror. Efter maten så satt jag och kollade på tv i en liten stund innan jag gick tillbaka in i köket där jag hörde hur det hade dragit igång.

Det var en mysig kväll vid köksbordet med vin inblandat och ett glatt humör. Sång, skratt och nära o kära runt om kring sig. efter många om och men så dracka även jag lite vin och det krävdes inte många glas innan jag befann mig i ett annat tillstånd än nykter. Men det var trevligt, satan så trevligt det var. Farbrors vänn var också där och jag har inte skrattat så mycket på väldigt lääänge.

Efter en stund så var sandra tillbaka på plats igen efter hennes korta hem resa, vi gick in till rummet coh började att göra oss iorning innan vi rörde oss mot stan med tunnelbanan. När vi var inne i stan så gick vi till layer cake, stället vi hade varit på dagen innan. Var bara tvungen att ringa farbror och säga att vi var utanför nu, så att han kunde ta in oss.

Väl inne var det as trevligt och det blev en heldel dans, och en hel del djupa disskutioner vilket betyder att både jag och sandra glömde helt o hållet bort att ta kort, så det blev inte många bilder alls under kvällen, och det vara inte heller särskillt många som fastnade på korten. Bilderna får ni när jag är hos mamma =) piiiz

Dennis, Jag & nehale =)

Binta

hahahahahhaa




Ännu en underbar fredag =)

Väl hemma hos farmor så fixade vi till oss för att sedan gå ut. Farbror hade redan dragit iväg till en vän för att sedan gå direkt till Layer Cake som ligger i stureplan där vi skulle ses. Jag, Derias & Sandra går mot tunnelbanan och tpget skulle komma efter en minut då min kusin ringder och säger att han och en vän är på väg tillbaka hem till honom för han hade glömt sina pengar, dom åker bil och vi kunde åka med dom eller ta tunnelbanan, men vi väljer att "missa" tåget och vänta  på dom i tio minuter. Dom är framme och vi hoppar in. Vi pkte till ett förkrök ställe som va as coolt inrett såg precis ut som en djungel typ med palner osv..

Vi blev inte kvar där särskillt länge utan vi mötte upp farbror och grabbarna för att sedan dra vidare till Layer Cake. Jag, tjejer och Neahle åkte med i Messuts bil och dom andra åkte i en annan bil till layer cake. Vi möttes upp där utanför men min farborr hade redan smitit in före oss och Nehale, min kusin och Dennis skulle vidare till sture companiet tror ja de va men först skulle dom se till så att vi kom in.

Vi gick fram mot vakterna och då säger han med en bestämd röst att det är 25 där. Jag tänkte : faan för saihou som gick in före oss. men då säger min kusin Alieu att jag är hans kusin och att jag ska in med mina kompisar vakten säger bara okej får jag se leg tjejer och kollar på mitt leg (jag e 20) och säger:  du lite för ung. han kollar på Sandras leg ( hon e 19. blir 20 om två månader) och säger: oj oj då du var väldigt ung. han kollar tillslut på Derias leg (18 snart 19- egentligen 19 snart 20) och säger: oj oj oj aldeless för ung..

Sedan så kollar han på mig och säger det är som sagt 25 här ( dom är tydligen väldigt hårda på det) men ni kommer ENDAST in i hans sällskap ( han pekar på min kusin), och kommer ni hit själva så kommer ni absolut inte att komma in och då spelar det ingen roll om ni säger att ni har varit här tidigare, men som sagt ni kommer in i hans sällskap och jag tänkte : yeees!! Nu var vi inne och sandra och derias shottade som galningar, jag tog det lite lugnare med min drink och tog bara en shott, men jag skojjar inte när jag säger att sandra MINST tog 12 shottar - hon e craaazy - haha!!

Efter en liten stund så kom min kusin, dennis och nehale tillbaka för dom hade tråkigt på andra sidan gatan. Vi hadde fett kul och dansade hela kvällen, farbror va as full och fett rolig, hahah. När dom stängde så drog vi till max o käkade innan vi rörde oss hemmåt mot farmor igen. Utanför farmor hamnade vi tjejer i en het diskution men som slutade bra med skratt å tårar - hahah  och när vi skulle sova så gick det inte vi låg och skrattade hela natten och försökte verkligen att hålla oss för skratt men det gick inte o tillslut så väckte vi framor som sa att vi måste vara tysta och sova nu... =/ sorry farmor. Vi fnittrade en liten stund till innan vi somnade - haha här kommer MÅNGA bilder - bara för att jag är sämst på helgs uppdateringar, hoppas ni blir nöjda!(detta är en engångs grej) =)

Bintish

Sandra & Derias

Jag

Derias och Jag

Derias, Sandra & Jag

Derias & Grabbs ;)

Binta & Grabbs ;)

Kusin alieu & farbror Saihou =)

Sandra & Jag

Jag & Nehale

Kusin, Farbor, Messut & Jag

Dennis, Nehale & Sandra

Derias, Alieu, saihou, Messut, Jag, Dennis & sandra

Messut, Jag & dennis arm - haha men visst passar jag i glajjer ;)

Derias & sandra flippar på dansgolvet =)

Oh happy day!

Farbror har fått syn på något ;)

Halva messut, jag och sandra =) - de ser precis ut som att ja e på väg o ska säga något

Herr o fru glasöga!

Nehale hade bra låtar =)

Derias & nehale tar reda på hur hans nya data mobil fungerar, du vet det där med internet som derias e beroende av ;)

När vi kom hem så låg vi ju som sagt och skrattade hela natten ;) haha

Och den här bilden är bara kärlek o därför får den avsluta denna underbara fredag =)


Mot stockholm

Vi börjar väll med fredag... som sagt vaknade upp hos Sandra och snackade med Derias då vi bestämde oss för att dra till Stockholm, vi 3 alltså! Jag och Sandra packade ihop hennes feta väska väldigt snabbt, det va bara o kasta i kläderna man ville ha, eller rättare sagt kanske ville ha så väskan blev full och självklart så användes inte ens hälften av kläderna - haha. Vi åkte hem till min mamma där jag gjorde samma sak med min väska fast jag fick dock inte plats med så mycket kläder som jag kanske ville ha eftersom att jag skulle packa in en massa danskläder osv... Snabbt gick det iallafall. Städade upp lite i syrrans rum med eftersom att hon tjatade om att det var stökigt tog bort alla kläder ja använt eller rättare sgat prövat och kastat på golvet och kvar var Mabous leksaker som jag då insåg gjorde att rummet såg stökigt ut.

Vi mötte upp derias och pallade ej gå så vi tog bussen en hållplats bort till hennes bil där den var parkerad. Vi hoppade in i bilen, stoppade in mina skivor och pumpade volymen på max för att sedan dra till mcd (mc donalds) där vi köpte en cheesburgare innan vi for mot macken för å tanka bilen och sedan så var vi på väg mot etockholmo.

Ska till o börja med säga att vi var framme i stockholm 25 minuter senare men efter som att vi missade en, två.. eller tre avfarter där vi borde svängt av så åkte vi aldeless förlångt och hamnade på vägen mot göteborg ( så kan det gå med hög musik, mycket snack och tjaffs om låtarna i bilen - haha) vi stannade vid en mack som beskrev vägen väldigt bra och nu var vi observanta på alla jävla skyltar.

Vi var på väg mot Bromsten för att hämta upp farmor hos min faster å på vägen dit så var det fetaste polis avspärrningen med ambulans o shiet så vi fick åka en annan omväg, vi som redan var virriga haha men det gick bra och vi hämtade upp farmor också åkte vi hem till henne där vi började att fixa i ordning oss inför kvällen... some pics kommer här =)






Det var ingen 80-tals fest, om man säger så!!

God morgon gott folk. Jag sitter just nu hemma hos Sandra och trotts att jag var väldigt sliten igår efter dansen så lyckades jag bli övertalad av Sandra att komma hem till henne direkt och hänga med henne Sara och Charlotte ut på Birger Jarl för det skulle vara någon fest där för alla gymnasie elever i uppsala typ, vilket betyder att det inte var många där som var född på 80-talet.. haha!!

Jag åkte som sagt hem till sandra och började fixa iordning mig sedan så kom sara och Charlotte och vi rörde oss mot BJ. När vi kom fram så kan jag ju tala om för er att kön inte var nååådig. man kunde fan tro att chris brown skulle uppträda eller något för det var sjukt mycket folk. Jag tror nog att alla 90:or och 91:or i heeela Uppsala var på plats, jag lovar.

Det enda jag tänkte var att jag absolut INTE tänkte ställa mig i kön och skulle jag inte komma in på något annat sätt så skulle det bli hemgång, men jag tänkte inte heller stå utanför, kriga och frysa i flera timmar med klackar och tunna kläder. Sara säger då att hennes pojkväns bror jobbar och att vi förmodligen kommer in direkt... ah inte direkt vi fick vänta i tio minuter och sedan så skulle vi bara visa upp legitimation och sedan få gå in.

Sandra letar och letar efter mitt pass i väskan och upptäcker att det är borta!!! Oh my fucking God. Jag trodde absolut inte att jag skulle komma in men kollade lite gulligt på saras pojkväns bror och sa att jag hade glömt det och han kollade på mig som att : " inget leg, ingen ingång" och frågar mig hur gammal jag va, jag svarar 20 jätte stolt  och då säger den andra vakten att han kännder igen mig (mona jag tror det va från när du o jag härjade där, när vi typ inte fick komma in- haha ) och han säger att jag får komma in och blinkar med ögat.

Yeeeees!! okej nu e vi inne, av med jackorna o allt sen var det bara å dra in på dansgolvet and shake what my moma gave me. Träffade på en tjej kompis där inne osm va lack för att hon fick stå i kön i en timme och 40 minuter jag tänker : aboo vilken krigare. Jag skulle aldrig gjort det, jag lovar.. kankse i något enstaka fall. men palla stå och köa så länge när det är vinter och kyla ute och när folk puttas o trängs i kön.

Aja nu ska jag hem mot mamma och packa väskan och fixa iordning mig med sandra sedan så ska vi hem till Derias och fixa till det sista sen tror jag nog att vi sticker till Sthlm ikväll, vilket betyder att ni kanske får dålig uppdatering under helgen, men jag ska göra mitt bästa bilderna från igår lägger jag in så fort jag kommer till mamma iallafall. Ha en bra helg :D

Tonårsdotter & sandra

Sandra & Tonårsdotter

Corlenlia, Vendela, Jag, aida & Hani

Jag & Omar "white"

"lillasyster Sara" & Charlotte =)

Jag & Shewiiitah =)

Sandra, Sara, Charlotte & Jag

Naajs tjajor naajs =)

Denna läggs upp endast för att Visa folk hur Zema gillar att förstöra bilder och förhoppnings vis så lägger hon av med å skrida disturbia - hahaha

Binta & Gea =)

Sandra, Binta & Gea

People at Bj =)

Sandra & Jag innan utgång

Barndomsvännen JahJah el soudi och jag

People at Bj

Charlotte, Hardi & Sara hos sandra innan utgång ;)

Avslutar med denna bild på mig och Charlotte på väg till BJ =)

Nu fick ni fler bilder än vad jag brukar ge. Endast för att jag inte la upp någon innan jag åkte iväg till stockholm och för min dåliga uppdatering :P



Tråkigblogg.se

Nu är jag vaken, hade en skit jobbig natt. Jag drömde allt man inte vill drömma i en o samma dröm och det var skiit läskigt. Nu är jag iallafall vaken tack o lov. När jag vaknade så kollade jag på min mobil direkt vet inte varför men jag gjorde det. Jag hade fått 6 stycken sms, haha det första kom typ 7 på morgonen.. Driver folk med mig eller? vem fan går upp 7 och skriver sms? Aja svarade på alla mess trotts att det var "20" timmar senare.

Nu sitter jag här vid datan och har precis svarat på era frågon/kommentarer i kommentarerna så gå in på inlägget ni kommenterat så kan ni läsa vad jag svarat ... Yeaah jag hade faktiskt lite tid över till sånt idag med. Jag brukar ju nästan aldrig svara på era kommentarer eller frågor i kommentarerna utan jag brukar skriva det i ett inlägg i så fall. Men tycker ni att jag borde svara på era kommentarer? säg vad ni tycker.

Nu ska jag gå och äta frukost sen så kommer Hareg hit. jag ska kolla klart på filmen som jag och baby kollade på igår fast jag somnade mitt i filmen IGEN!! hahaha jag e hopplös när jag är trött, i knoow! Sen så bär det av mot dansen, för ikväll så blir det dans med bland annat Young Vibez och min andra grupp!

Det känns verkligen som att jag har sovit för länge idag, för jag är sjukt seg-trött på ett jobbigt sätt som man bara blir när man har "sovit för länge". Förresten gott folk, jag tycker att min blogg är ganska tråkig just nu och jag kan inte komma på något roligt att skriva om så ni får gärna komma med tips om vad ni tycker jag ska skriva om ämne/kategori osv... Kom med förslag vad jag borde förbättra och kanske ta bort helt o hållet. Skriv i kommentarer =)

Så här känner jag att min blogg är just nu, Grå och trist, enstaka saker lyser upp lite då och då =)


Svar på era frågor =)

Vi körde ett inlägg förra veckan där ni fick fråga mig en massa frågor om vad som helst. Och ni frågade på en hel del så jag tänkte ta o svara på dessa frågor nu, eller så många jag hinner och orkar... (frågorna är markerad med fetare text, så att ni inte blandar ihop svaret med frågorna )

är du hurtig? hahaha ( inernskämt)
haha jaa Sandra, jag är alltid hurtig :P

Vart i Stockholm dansar du?
Jag dansar för Caribbean Dance studio som har sina lokaler hos bla urkraft som ligger i odenplan.

Hur lång tid tar det för dig att komma ner till Sthlm? 
Vad jobbar du med? =)

Det tar 40 minuter med tåget in till centralstationen i Stockholm. Jag jobbar som danstränare och det är det enda jobb jag har för tillfället =)

Kan du lägga in lite fler bilder på det du gör under dagen? Och hur ofta åker du till stockholm?
Japp jag ska bli bättre med bilder om ni blir bättre på att kommentera eller ge mig någon sorts respons på det jag skriver om! Jag åker till Sthlm minst en gång i veckan. ibland flera gånger och ibland stannar jag bara kvar ett par dagar ;)

Har du och din kille gjort slut? "/

Neej neej.. vad har du fått det ifrån? vi är fortfarande tillsammans och jätte lyckliga!

Vi har alla någon som vi ogillar starkt, du verkar vara en som står för vad hon säger och inte är rädd för att uttala sig så jag undrar vem du hatar mest just nu :)
ja det är så sant så. Men jag hatar faktiskt ingen speciell just nu, haha. alltså att hata någon är väldigt starkt o hata är ett starkt ord. det finns många jag "ogillar" men ingen människa som jag hatar så mitt svar på den frågan är nej. (dessutom så skulle jag inte hänga ut den människan i bloggen om den inte gjort något groovt, som att döda min mamma t.e.x.)

hur kunde du göra din bild? riktigt grym! man ger lixom dig all uppmärksamhet på bilden :)
 jaa visst är den. alltså det går att göra med alla sorters fotoprogram som tex photoshop...

när åker du till gambia igen ?
kan du snacka wollof?

Jag tror jag åker nån gång mellan oktober- december. Familjen åker i oktober o släkten åker i december tror jag, men vi får se hur det blir. När jag var liten kunde jag prata helt flytande men efter att jag flyttade tillbaka till sverige så slutade jag snacka. Nu förstår jag bara språket lite grann och kan prata lite, men jag låter som en "banan" "import" när jag pratar o folk skrattar åt mig.

HEJSAN! tack för en bra blogg, hur länge har du haft tandställning? när ska du ta ut den? å när fick du den :)
hejsan jag fick den för 3 år sedan jag skulle tagit bort den för ca. 18 månader sedan men jag vill ha kvar den, mina tänder är fixade men helt ärligt så tycker jag den e snygg - haha den passar mig. men viss av mina vänner tycker jag e dum o borde ringa tandläkaren nu!! Har "missat" tiderna med flit :p

Hur mycket väger du? Var jobbar du?
tack ha det bra! :)

Det hade jag ingen koll på (sprang iväg o vägde mig precis) 52 pekade pilarna på och jag jobbgar som danstränare =)

jag vet att du älskar reggea frågan är du måste väl ha rökt på nångång va ?
hahahahahhaha - vilken fråga är det enda svaret jag ger!

Kan inte du lägga ut en bild på din plattång? Snälllllllllllllllla sötaaa rara Bintaa :D ;)
Jaa jag ska lägga ut en bild på min plattång, vi tar det i veckan =)

Haha faan va folk frågar konstiga saker.. shajjt..
hahaha aa du mona (aka. somalia chiiick), va skulle du frågat mig då?..

Nä nu ska jag ta o hoppa ner i sängen o fortsätta kolla klart på filmen jag påbörjade lite tidigare, men somnade mitt i..  bjuder på två bilder från min födelsedag. God natt på er =)





Våren är på väg... tror jag!

Idag bestämde jag mig för att vakna upp väldigt tidigt för att duscha och fixa iordning mig men som vanligt så försov jag mig, attans också!! Jag fick kasta mig in i duschen sedan föna håret väldigt snabbt för att sedan röra mig mot Lundellska skolan i Uppsala eftersom att vi skulle ha dansuppvisning där.

När jag kom fram så var det bara att kasta på sig kläderna och vi han inte ens köra igenom den nya koreografin som vi hade mixat ihop med en gammal mix som även den är ner midas till några minuter, helt stel ( hann inte värma upp heller), ovig, stressad och helt ovetandes om vilken låt som kommer i vilken ordning skulle jag nu ställa mig framför väldigt många människor och dansa. Jag och hela gruppen visste att det inte kunde bli annat än kaos... och kaos är det minsta man kan säga om denna dansuppvisning!

Det var den sämsta uppvisningen som zumbas någonsin har gjort. Fy fan alltså musiken hakade upp sig mitt i allt och  ingen visste om vilken låt som kommer när osv... och från ingenstans så hoppade vendela in i min och Mathildes koreografi och gjorde helt fel och mitt i allt så tänkte jag fuck, fuck, fuck, omg. Mona dök inte heller upp, eller jo det gjorde hon... en och en halv timme efter dansuppvisningen. Yeeeah det var ju allt annat än lyckat, som ni säkert förstår.

Och endå kommer det fram en massa gulliga o snälla människor som säger att vi var skit duktiga och jag o resten av tjejerna  tänker : snällt sagt men vi vet hur det såg ut, du behöver inte ljuga - haha. aja kvar i Lundellska blev man ju ett litet tag och sedan så vandrade jag in mot stan... eller nää ja vandrade inte utan jag åkte buss!!

Väl inne i stan så ville Vendela förfölja någon, men denna någon försvann o blev upphittat när jag var påväg mot bussen så vi passade på det. Nu är jag hemma hos mamma och sitter ute i solen med en cigg och bara njuuuuter av det vackra underbara vårvädret. Åååh man blir så glad automatiskt när solen tittar fram, speciellt efter en lååång och jobbigt irriterande, slaskigt väder som det varit. Nä nu ska jag nog ta o kolla på film o umgås lite med baby bjuder på några bilder från dagen med.... hoppas att ni har haft en bra dag, ja svarar på era frågor lite senare ikväll tror jag =)






Bilderna e uppe nu!!

Så där har fixat alla bilder från helgen nu, så det är bara å blicka tillbaka till inläggen Fredag, lördag, Söndag & Måndag så har ni bilder från rätt dag. kram å god natt på er =)

Förresten, ni ska ha skäll för att ni är så dåliga på att kommentera!! Komentera mera !!

Uppvisning i morgon =)

Har vaknat o käkat frukost nu och ska aldeless strax fixa iordning mig och åkta tillbaka till Uppsala för ikväll blir det dansträning weeei =). Vi behöver ju som sagt öva en hel del på den nya koreografin och göra några små ändringar eftersom att det blev mycket krockandes med varandra och andra små saker som gjordes fel så det ska rättas till.

Imorgon bitti är det dansuppvisning i Lundellska skolan kl: 13.00 vid entrén, kom dit och kolla om ni vill =)
En tjej kompis har arrangerat en modevisning i skolan för hennes Uf företag och vi ska köra en dansuppvisning i det hela. Det kommer bli kul trotts att det förmodligen inte kommer att vara så mycket publik som det brukar vara på våra egna uppvisningar.

Nä nu ska jag som sagt göra mig iordning och ikväll ska jag nog träffa Diana som har kommit hem från Egypten och umgås o mysa en heldel med henne. Kanske skriver en rad ikväll o ska försöka hinna med att lägga in lite bilder. Kram på er =)

Måndag...

Idag har jag absolut inte gjort mycket alls. Jag vaknade upp hemma hos baby där jag fortfarande är och vi har bara chillat här hemma hela dagen, jag har ägnat mycket tid till att skriva ner helgen i de inläggen här nedanför så att ni ska kunna läsa dag för dag vad jag gjort.

Jag och baby kom hem för inte så längesen vi åkte till max och åt och körde förbi statoil och köpte cigaretter. Det har varit jätte mysigt att få vara med baby hela dagen aldeless själv och på väg tillbaka från max så körde jag hem i bilen =) Weeei hahaha men jag blev skit skraj i en rondell för att polisen åkte för bi och det kändes faktiskt som att dom kollade extra mycket påmig, haha jag va heeelt nojjig och körde som en "guzz" som baby sa.

Jag: Omg omg omg tänk om dom såg mig!! kollla i backspegeln, kommer dom efter mig..?
B: haha neeej och om dom skulle göra det visa att du är en tuff gettho tjej som du är i vanliga fall...
Jag: neeej jag kommer börja grina och säga att du tvingade mig och sa att man fick köra på den här vägen utan körkort!!
B: hahahahahahh neeej men vadå jag trodde du va en tuff GTA - tjej som skiter i polisen..
Jag: neej då har du fel =/

hahaha eller  fuck the police som mathilde och derias har gjort en ny betydelse för!!

 

 






 


Söndag...

Vaknade upp och kände hur hela min kropp värkte, från topp till tå b-o-k-s-t-a-v-l-i-g-e-n!!
Tror inte någon fattar hur mör jag var efter denna helg, det är sjukt, ska jag säga er hur min kropp egentligen orkar med mig som "ägare" haha. Hur som helst vi packade ihop snabbt och rörde oss mot odenplan där jag tränar på caribbean dance studio som dancehall tränare. Det var lite fler tjejer som jag inte riktigt kände igen idag på träningen och vi körde igenom lite steg också lärde jag ut två nya steg, dom flesta snappade upp det ganska så snabbt och vi körde på.

Över till korreografin där vi byggde på ca. 2 8:or och ändrade vissa små saker som jag tyckte att det skulle ändras på. Efter det så gick jag och Sandra till Mcd ( mc donalds) och trotts att jag slutat äta helt o håller på mcd och vägrar köpa något däri från ( p.g.a. att dom stödjer israel och mcd är från usa) så var jag tvungen, eftersom att jag var sååå hungrig det var det närmaste stället att äta på och även det första jag åt på hela dagen, då ska jag säga er att klockan var ca. 18.10 när vi började beställa.

När vi hade käkat klart så beställde vi latte och oboy för vi frös( vi satt precis vid dörren, dumma som vi var) och ville hålla oss varma. Sedan så blev det telefon samtal efter sms titt som tätt och jag och Sandra krigade på varsit plan för att folk psykade oss. Vi satt kvar och snackade med varandra väldigt länge om allt mellan himmel o jord och när klockan var 20.30 ( alltså ca.3 timmar senare) så rörde vi oss där i från.

Jag bestämde mig då för att stanna kvar i Stockholm och åka hem till baby B medans Sandra skulle ta tåget tillbaka till uppsala. ag hängde med henne in till tågstationen och köpte en biljett och visade hene exakt vart hon skulle gå på osv..
Vi satte oss ner och väntade i 15 minuter på tåget och sedan så rullade det in på spåret och jag sa hejdå till Sandra.

Jag åkte hem till B och hade det allmänt trevligt. Vi låg och myste och pratade tills jag somnade och det var hur mysigt som helst. Bilder kommer senare, kram på er =)

 

 



Lördag (kväll/natt)

Vi började som sag att fixa iordning oss under melodi festivalen och återigen säger jag att låten inte borde få representera vårat land. Kan inte förstå att den ens kom till finnalen :O eller att den ens fick vara med i med i melodi festivelan. Vi fixade och trixade och sedan så gick vi ut samtidigt som farbor (ch) som skulle möta upp eller hem till någon kompis, minns inte riktigt. Jag och Sandra skulle in mot stan. När vi gick på vägen mot tunnelbanan så sa vi hej då till farbror som skulle åt det andra hållet men när vi började gåmot tunnelbanan så står det en helt mysko kille med luvan ner dragen mot oss.

Han står blixt stilla och bara glor på oss. Jag ser inte detta utan är fullt upptagen med att sms:a med folk så Sandra säger : kolla, vad är det med den där killen.. han är skit läskig! Jag kollar upp och det var precis som en skräck film, jag lovar ( eller så va vi bara överdriiivet nojjiga ) men vem som helst hade nog blivit det. Jag börjar skriva på min farbor och vänder mig om ( vi var helt ensamma med killen på en lååång väg som tar ca. tio minuter att gå på) Jag springer dit min farbor svängde in och Sandra var snart bakom mig.

Ch undrar vad som hade hänt och jag berättar för honom, han skrattar ... och sandra säger till min farbror: aa och hon började bara springa där i från å lämna mig. Jag: haha nej men jag visste ju att du skulle springa efter mig. Hur som helst så blev det en lååång omväg som vi gick istället, men det var det värt, men vet aldrig vad som kan hända. jag tar det säkra föra det osäkra. Alltid när det gäller sånt. Vi tog iallafall tunnelbanan och var på väg in mot fridhemsplan där vi bytte tunnelbana och åkte mot skanstull.

Vi skulle till ett ställe som heter Kingstown ( k2 ) Skulle ju ta dit Sandra eftersom att hon aldrig hade varit där, det va nice och vi hade sjukt roligt. hamnade lite "båk" också med en tjej osv... men det gick bra och det var inte jag eller Sandra som hade gjort fel så det var inte heller vi som blev utkastade heller! Så vi fortsatte o festade på hela natten =)

Jag

Sandra =)

 



Det var egentligen meningen att vi skulle möta upp farbror ch vid 1 på natten o sen dra vidare ut med honom men efetrsom att det inte fanns någon mottagning nere i lokalerna där vi var ( det var typ i en källare, vilket vi inte upptäckte försen det var dags att röra sig hemmåt) så kunde inte han få tag på oss heller. Det blev alltså ingen efterfest eller så att vi gick vidare till något annat ställe, men det kanske var lika bra för pengarna var så gott som slut efter denna helg - haha.


Sen så var det dags att gå hem o sova och åter igen, bilder kommer upp senare i veckan ( förmodligen imorgon när jag fått tag på dom, men man vet aldrig) piiiz


Lördag (dag/kväll)...

Vaknade upp (ingen baksmälla tack o lov) vid 1 tiden.
Min 2:a farbrors fru ringde upp mig och vi bestämde att jag skulle över dit en stund. Jag gick upp fixade till mig o käkade frukost med Sandra. Efter frukosten så satt jag och pratade en liten stund med farmor. Sen så traskade jag, Sandra och Farbror saihou (uttalas Ch) över till Farbror pa och hans fru Emma somdessutom är hög gravid. Magen hade blivit jätte stor och nu är det inte många dagar kvar innan jag får en liten mulatt kusin.. yeeei jag längtar =) de kommer bli världens sötaste unge, ja lovar !!

Vi var hemma hos dom ett bra tag och jag och Saihou började bråka direkt om vem som skulle logga in på Facebook ( datan överhuvudtaget) men han ville logga in på facebook, han har precis skaffat det så nu e han torsk (å säkert irriterad för att ja hänger ut hans torsk vanor i min blogg) mohahah (6). Men jag vann, bara så alla vet. det var jag som fick logga in först =). Emma lagade skiit god mat som vi käkade och när vi alla var mätta så ställer farbror pa fram en skål med chips o en med godis... mmm. Vi låg och kollade på film och hade det jätte mysigt.  Sedan så skulle alla iväg o planera och göra en massa saker inför kvällen.

Vi kom hem till farmor igen lagom till melodi festivalen och yeeah jag tycker oxå att FEL låt vann. den e ju cool på något sätt mer serriöst vadå opera? vad DEN där låten ska representera SVERIGE?? kom igen fan svenska folket vad tänker ni mer :O? Jag vlev iallafall jätte irriterad när hon vann så jag gick och började fixa irodning mig för jag och sandra skulle ut igen. =) (som sagt bilder kommer upp sen, i detta inlägg med)

Farbror Pa, Jag & Emma o hennes mage =)

Farbror Saihou är så duktig på det där med städning, o vi ska inte snacka om ahns matlagning, muuums =)

Någ(ra)on deckade efter maten, mitt i filmen :P


Fredag..


Tänkte ta o berätta lite om min underbara helg i stockholm tillsammans med sandra, Mina farbröder o deras vänner mm. I fredags så åkte som sagt jag och Sandra till stockholm, vi kom iväg mycket senare än vad vi hade tänkt så det var mycket packning, mycket stress o mycket av allt.. helt enkelt. Väl framme i Stockholm så åkte vi direkt hem till farmor och klockan var typ halv 9 när vi kom fram så vi började göra oss iordning direkt för att sedan dra till gärdet förfesta lite innan vi skulle ut o sedan träffa min farbror.

Som sagt vi åkte iväg till gärdet och hade det hur trevligt som helst och eftersom att vi hade glömt att köpa grogg virke så fick Sandra mig att shotta, vilket inte var så nice eftersom att vi hade köpt absolut vodka - haha. För att skölja ner skiten drack vi dessutom en massa cider men det hela slutade bra o ingen mådde dåligt eller ville vrida ut o in på magen, det gäller att dricka måttligt å veta när man ska stanna upp lixom.

Efter en stund så ringde Thina mig och sa att dom hade hamnat på någon nice fest och att dom skulle bli kvar där ett tag innan vi skulle träffas¨å det var självklart lugnt för oss eftersom att vi hade så otroligt trevlig där vi befann oss =).. Lite för trevligt kanske efetrsom att tiden drog iväg och vi hann absolut inte med den. När klockan var ca. 01.15 kom vi på att vi skulle ut också... folk ville inte ut vid den tidpunkten eftersom att det var ganska sent osv..














Men jag och Sandra ville mot alla odds gå ut och vi drog med oss hennes kusins x och hans vän in mot stan. Vi hamnade utanför Mangobar och insåg att det absolut inte var någon ide att gå in där efetrsom att folk började röra sig hemmåt och stället stängde om lixom 45 minuter, hahah ute i sista minuten, som alltid. Min farbror ringde mig och sa åt mig o komma till någon ställe som heter layer cake så vi traskade dit.

Men eftersom att vi inte är från stockholm och inte har så jätte stor kolla på vart saker å ting ligger så skulle sandra fråga ett gäng killar om vart layer cake låg så att vi inte gick helt vilse s¨å sandra börjar meningen med: Hallå, ursäkta killar men vet ni.... Då blir hon plötsligt avbruten av ena killen som säger : Nej vi har inga cigaretter !!! Jag döööör av garv och stackars sandra ser helt paff ut o säger : jag som inte ens röker!! Första gången som sandra är i Stockholm och ska festa med också händer det sånt här. Killen var gaaalet otrevligt ska jag säga er med och resten av killarna bara kollade på henne och vände sig om.

Nåja vi ringde upp Farbror saihou som förklarade vägen, snäll som han var. Vi gick till layer cake och sandras kusins x och hans kompis ( dom e inte heller från stockholm från början. utan bor o pluggar där nu) följde med fram till dörren. Farbror står och pratar med vakten om att vi ska få komma in dit och vakten säger att vi kommer in men inte killarna - haha stackarna var tvugna att gå. men för dom gjorde det inte så mycket eftersom att dom endå inte ville gå ut från början. Nåja nu var vi äntligen ute och Sandra gillade va hon såg av stockholm för första gången.

Bra att hon hade det trevligt det var lixom det som var poängen att hon skulle ha kul för första gången, så då var jag också nöjd. Vi gick in direkt på dansgolvet och började dansa med farbror, kusin och deras vänner. Min farbror gillar inte att ta bilder i vanliga fall i allafall men jag lovar er att det inte gick 1 minut innan han bad min att ta kort på honom och grabbarna, jag fick va med på en o annan bild med, som tur va... det är ju jag som brukar va "kort-galen, lixom".

Nehale Farbror & Adam

 

 hahahah Farbror förstör bilden :P

Jag ääälskar min farbror, visst syns det..?=)

Mad loove <3


Senare på natten så åkte vi bil hem och när vi kom hem så var vi sjukt hungriga. Vi åt skiit god fisk o as god sås och ris som min farmor hade gjort (gambianska mat) duunder!! Men det var skiit starkt o jag e överdriiivet kännslig men jag åt för att det va så gott och för att jag va så hungrig så mina läppar fick faktiskt ta å svida, det sket jag i.

One Love <3


När vi hade ätit klart så satt jag farbror och Sandra och hade lite "serious talk" angående killar, hur killar tänker osv.. Han e så söööt, helt överbeskyddande. Vi snackade förhållanden o allt möjligt o tog en cigg innan det var säng dags =). fett mysigt. Ni får njuta av bilderna tills vidare =)




Sthlm baby,Sthlm...

Någon frågade om jag lever.. och ja det gör jag!
men tyvärr så har jag knappt någon tid till att skriva. Jag är i stockholm med sandra och vi har en under dunderbar helg tillsammans här hos farmor/farbröderna så det blir nog uppdatering på söndag efter dansklassen och jag har en hel del bilder att bjuda på, men dom kommer nog senare. Igår var vi iallafall ute på Layer cake å föst så var vi å förfestade i gärdet, helt sjukt roligt från början tillslut =) - haha

Ikväll ska vi ut med farbror och fira (återigen) att jag fyllt 20, har fått lite presenter med .. Niiice!! =)
Ikväll kommer nog Thina o sessi kanske tillbaka till stockholm för dom åkte hem i morse. Och I morgon så ska jag dansa från 5 till 6, håller ju i dancehall klassen på caribbean dance studio. Vi hörs mer i morgon och då får ni fler detaljer och förhoppningsvis lite bilder =). Kom precis från farmor och är nu hos min farbror vi ska ta det lugnt ett tag o chilla här o planera lite inför ikväll. =)

ps. Jag ska svara på alla era frågor så fort jag får lite extra tid över till det när jag inte behöver uppdatera er om hur jag haft det. =)

Bilden: Farbror Pa å jag för ett år sen på min studentskiva =)


Nu är det natten ..

Nu har sofia slutat jobbet och kommit hem, så det är dags att sova.
Jag och sandra har suttit uppe hela natten o tittat på tv:n o knappat runt på data skärmen, Yeaah. No life!
Nej men jag e för pigg för att kunna sova, har ju vänt på dygnet så det blir svårt att sova nu, men ska verkligen försöka gör det för Nicole ska ringa och väcka mig skiit tidigt imorgon klockan 12 så jag vill va något så pigg iallafall å inte helt deck. Vi ska fixa och trixa med lite små saker sen så ska jag som sagt sticka iväg till stenhagen med Sandra och träna Young Vibez Yeaah thats nice. Men god natt på er då.. Bless N' Love <3

Tonårsdotter i danssalen =)


Frågestund..?

Jag har tråkigt, tror nog att jag ska gå och äta en sked nutella och sedan ta en cigg med Sandra. Vet inte riktigt hur det ser ut med morgon dagen om jag hinner skriva något i bloggen.. hur som helst vi kör en liten fråge stund här, i detta inlägg. Fråga på om vad ni vill jag kommer inte att palla svara på alla men jag kan lova er att jag svarar åtminstonde på dom 10 första frågorna OM dom är "lämplig" och ingen fråga ni ställt tidigre, för då hänvisar jag er bara till kategorin frågor & svar till vänster om bloggen .. Piiiiz =) 

Bilden: Sofia, Jag, Hedda står och förgiftar våra små söta lungor!!


ännu en dag hos fian ;)

Hejsan bloggen!! =)
Sitter här med sandra å små planerar helgen eftersom att vi sticker iväg någonstans som jag inet vill säga än men vi ska fortsätta fira min födelsedag.. hahahahhaha ..Nu är klockan ganska mycket och idag har jag bara varit hemma hos sofia med vendela, isa och sandra. Jag och vendela har gjort en ny par koreografi som vi ska tävla med snart, duunder .. mer om det när det blir aktuellt =) Imorgon är det dans heladagen som gäller och en rensning utav sin lägenhet är det också som gäller. Se på kvällen så kanske man drar sig hemmåt mot mamma igen, meeen jag tror inte det. Jag fick födelsedags presenter av Sofia igår med skiit fina guld örhängen (bara för att hon är min bästa vän) och en as cool nyckelring typ. Nu är sofia på jobbet och jobbar och Isa sover i sägnen jag och Sandra sitter å chillar vid tv:n /Datorn men vi ska nog sova om ett tag vi med Här får ni lite bilder... hej så länge =)




Fågel Bajs!

Igår så satt jag hemma hos bästis själv typ hela dagen lite senare så kom Vendela och gjorde mig sällskap och efter det så kom sofia och strax efter det så dök hedda upp och en liiten liiten kort stund efter det så kom lillasyster Isa in =)
Vi hade chillade och jag hoppade in i duschen för att fixa iordning mig innan vi skulle bege oss ut i snöovädret och hyra film, köpa pizza och en massa mat =)

Tro mig det va ett riktigt snöoväder ute. Som tur vad så blåste det inte mycket iallafall. När vi gick under några träd på vägen och min syrra tog ett kort med världens fetaste blixt så skrämde hon tydligen fåglarna som satt uppe i träddet och trädet skakade till och alla flög i väg typ. Vi blev minst lika rädda och Vendela skrek för hon trodde det va ett snöras.. öhh?! hahahah

Vi kom fram till film hyllan och stod och skulle bestämma oss vilken film vi skulle ha och då säger Hedda att jag har fått fågelbajs på luvtröjan, Hedda dör av garv och tycker att det är skiit kul samtidigt som Sofia säger : Åh neej det är ju min tröja!!. Vi kollar så att ignen annan har fått bajs på sig o jag tycker innerst inne att det va najs för det betyder ju tur om en fågel bajsar på en... eller hur?! haha Hoppas jag får fett me tur nu för klutten va inte liten.

Yeah så gick de till när syrran bokstavligeniten skrämde skiten ur fågel jäveln - haha =) Här kommer lite bilder från dagen/kvällen =)




Här har vi mitt fågelbajs och en kvinna på ett dvd fodral som sofia tyckte var lik min mamma :O ( när hon kollade snabbt)





Påverkas Binta av reklamerna..?

Nu har det börjat! Frågorna kommer minst en gång om dagen och jag pallar inte med sånt här. Binta, Kan du köpa ut till mig?. Det här är nackdelen med att ha fyllt 20 gott folk.


Måndag..

Vaknade upp med världens finaste ansikte brevid mig, bara fejjan gjorde mig glad för dagen. Sedan så ringde Marica mig för att vi skulle sticka iväg å pröva på en affro danskurs det var skiit roligt å något man skulle kunna göra för skojs skulle, nån gång ibland. Sedan så pkte jag hem till Derias och hämta mina o' syrrans grejer som har legat kvar sedan helgen. När jag kom hem så var jag ensam o helt slut i kroppen.

Efter en stund så kom mamma, isa och mabou hem och det blev livat direkt. Jag tror min mamma har fått en ordentlig feber elle bloggförbud av kungen för hon gick upp och la sig direkt..:O. yeah ja menar det diirekt!! hahah hon som aldrig skulle lämna datorn så där när hon kom hem. Hur som helst jag och syster yster - Isa Bajsa hade tråkigt så vi bestämde oss för att packa ihop och dra hem till Sofia, MIN BÄÄSTIIS.


Vi packade o missade en buss, o packade o missade en till buss,  tredje gången gilt som man säger =). Väl nere på stan så blev vi gäälet sugna på en subway macka så vi drog till med en sån med, nu är jag hos Sofia. Isa har gått till skolan och sofia är nere på stan o ränner och jag sitter här i soffan och knappar på datorn. Jag har gjort två jättefina blogg designer till Både Sofia och Isa med som ni kan kolla på Här & Här - visst är dom fiiina?.. det tog typ 10 minuter att gör dom, det gick as fort, jag läär mig ;)

haha jag och Isa packar två feta väskor för att vara hos sifia i en natt ( jag kanske stannar i två) Tänkte ta o lägga in ett litet filmklipp på när min syster flippar och hoppar om kring vid hållplatsen medans vi väntar på bussen - haha Piiiiiz


Söndag..

Vaknade upp och mådde skiiit dåligt, var hur ful som helst o ville bara dö. Och då menar jag inte att jag va ful så som ruffsig i håret eller ful utan smink eller något sånt uatn mina ögon hade svunnat upp så otroligt mycket. Hade vem som helst (förutom sandra) sett mig då hade ni bara skrattat så ful va jag.

Hade ont överallt och ville bara spy. Och hur trött jag än va så pallrade jag mig upp och ut på stan, det var INTE latch. Jag och Sandra köpte en pizza och en kladdkaka på storek innan vi drog till lokalen för att städa all skit. Jag ville typ dö tror nog aldrig att jag har mått så dåligt, inte på jääävligt länge iallafall och nu snackar vi INTE bakfylla utan det var något annat, vet inte riktigt var bara =/.

Yeah yeah gick vidare med tjejerna till min lägenhet och lämnade o hämtade saker, Baby B var även där så vi drog hem till mamma sen. Åt lite mer mat o var bara med Baby hela kvällen fram tills att jag somnade, hihi =)

Lördag O' Binta firade 20 år =)

Jag har aldrgi varit så stressad i heeela mitt liv som jag var under hela lördagen. Jag och derias körde fram o till baka hit o dit för att hämta o fixa med det ena o det andra. Folk o dom som serverade började med maten o jag va gaalet stressad Mua ( make up artisten) sara var redan på plats hemma hos derias med dom andra tjejerna och jag var galet sen.Aja väl på plats så började vi att sminka mig direkt alla fixade iordning sig och klädde på sig. Och här blir jag sminkad =)
När jag kom fram till lokalen hade tjejerna dekorerat skit fint, precis som jag ville ha det och allt var klart, alla hade inte kommit riktigt än så i väntan på dom, så serverades alla  bål med frukt som diana El soudi hade gjort och den var duunder good =) Tack hayatii!!
Nåja dom sista hade kommit och maten serverades. Det var hur gott som helst o jag var as hungrig så det satt perfa! Och alla nästan alla tjejerna var på plats, det kunde inte bli en bättre födelsedag =)

När vi var mätta o belåtna så blev det lite dans och sedan så gjorde Mathilde as gooda Smoothies till allihopa, super duper gott men tyvärr så har jag ingen nice bild på Smoothin.. om inte någon anna fick med en på bild?!
Hur som helst så fortsatte kvällen och det blev dans och fest och ännu mera alkohol och champange öppning osv...


Grannarna var däremot skiit jobbiga för dom ringde och klagade hela tiden, ja ville bomba hela deras hus för det var inte bara 1 familj som klagade. Tanten man hyr lokalen av hade iof varnat mig hon sa typ att garnnarna var jätte tjuriga och klagar för MINSTA lilla, men aja whatever det var värt det. Min dag var dunder =) Det är inte många gånger fester lyckas i uppsala med så blandat folk som det var men denna gång så kännde jag min endå nöjd, vilket jag tror att dom flesta som var där också gjorde??!

Efter festandet så kom securitas (kmr ej ihåg om de va dom eller något annat vakt företag) Grannarna hade ringt IGEN :O?! Jävla Fitt grannar. Aja hur som helst klockan var typ 1 på natten och vi alla skulle ta bussen in mot stan för att festa vidare mot people, så dom kom perfekt till när jag avslutade festen. Dom som inte var 18 rörde sig typ hemmåt..? och dom som var 18 å tråkiga rörde sig också hemmåt. Men vi andra drog till People och festade vidare.

När jag kommer fram så upptäcker jag att jag glömt mitt Leg/pass så jag får panik ringer en vän som jobbar där men kom på att han va i Gbg. Sandra ringer till Dennis som öppnar bakdörren så att vi kunde komm in eftersom att Göra (vakt chefen som vet att jag e över 18) inte heller jobbade utan var ledig så han festade själv inne på people, haha =))

Aja Jag och sandra festade med adam o grabbarna hon försökte få i mig mer alkohol men nej tack, det behövdes verkligen inte. Hur som helst hela min kväll blev faktiskt lyckad, från början till slut!!... som sagt, Kvällen slutade bra. och mer bilder får ni någon annan dag =) Kramiiiz =)





Fredag

Hejsan gott folk och sorry för den dåliga uppdateringen under helgen men jag har verkligen varit fullt upptagen och inte haft tillgång till något internet heller men vi börjar med fredag =)

Fredag: Jag vaknade upp och syster o jag började fixa iordning oss eftersom att morbror (Fredrik) skulle komma och hämta upp oss med bil för vi skulle stor handla in allting till min fest. Vi åkte till stenhagen där vi mötte upp Selam och mathilde sedan så började vi hanlda en massa på Lidl. Efter att ha spenderat några hundra lappar där fortsatte vi mot systembolaget fast Mathilde och Jai fick vänta i bilen.

Efter att ha spenderat ytterligare några hundra lappar där så fortsatte vi in mot ica maxi och spenderade flera hunda där inne, hela bilen var full med mat, tårtor, champange, alkohol, läsk, godis, chips, osv.. osv... Vi fortsatte mot öb för att ahndla in resten, lite smått å gott .. hattar osv..!! Efter allt handlande så åkte vi till Lokalen där jag skulle ha middagen/festen  och började packa in allt, det gick super o vi åkte in mot stan.



Morbror släppte av Jai innan som skulle till sandra. jag, Mathilde och Selam rörde oss mot max för att äta mat innan vi alla skulle röra oss mot musikens hus. Väl framme på musikens hus så körde vi igenom korreografin och allt såg jätte bra ut. Young Vibez körde oxå igenom ganska många gånger =)

Nåja nu hade vi varit på musikens hus sedan klockan 6 och alla väntade och ville verkligen uppträda nu. Vi9 hade sprungit upp o ner fram o tillbaka i musikens hus för att fördiva tiden lixom. Några utav våra tjejer typ selam, diana, lwam, sofia osv.. åkte längst upp i musikens hus till Baren och satt o drack i väntan men eftersom att vis ka dansa så kan vi inte dricka innan en uppvisning lixom.

Nåja tillslut så var det dags för uppvisningarna och Young Vibez Började på scenen som var väldigt, väldigt liten för 10 st dansande tjejer men det gick bra och publiken hängde med under hela uppvisningen. Dock så var scenen väldigt låg så dom som stod längst bak kan inte ha sett någonting alls, vi gör väldigt mycket på golvet med.

För Zumbas så började det väldigt bra tills Aida tappade bort sig först men vi fortsatte å körde på tills jag tappade balansen och höll på å ramla när jag satt på tå sen så fortsatte det att bli lite små fel och det var nog den sämsta uppvisningen vi någonsin har gjort. Jag fick två sparkar i huvudet av mona och en gång så krockade våra huvuden ihop rejält. hahahhaha mitt öga svullnade upp å allt men trotts alla skador så tog vi oss igenom korreografin hyffsat bra.
Efter det så åkte jag derias, Sofia och Isa hem till derias och chillade o sov. Ni får njuta av bilderna tills jag fått filmen som ska upp här så klart =) Piiiiiz

Young Vibez


Zumbas


Aida, Mona, Binta, Mathilde ( Vendela saknas som inte Var inte med på uppvisning)

=(

Jag är jätte ledsen.
Jag vill inte ha kvar mina skor, jag vill sälja dom!.
Alla Uppsalas äckel fjortisar med för mycket smink har dom, fast det inte ens passar vissa. =(
Skorna är utskämda för gott och jag vill inte ha dom. Det här va inge kul!!

en fullspäckad dag =)

Jag har nog aldrig kännt mig så stressad i hela mitt liv men nu är allting påväg att ordna sig iallafall.
Men det här är iallafall det som jag fixat klart idag...

* Lägenheten.. Yeeeah jag flyttar i Juni, vart tänker jag dock inte säga än, ni får vara nyfikna ett bra tag fram över!!
* Fixat Listan på alla som kommer på min middag/fest är oxå klar =)
* Färgat systers finger-hår (intern skämt) =)
* Bokat in Uppsalas sköönaste MUA ( Make Up Artist) som ska göra mitt smink på lördag besök henne HÄR!!
* Fixat mina naglar idag & Nagellacket är oxå klart..
* Gjort klart dansen och tränat på den med Zumbas, uppvisningen är imroogn
* Haft stenhård träning med Young Vibez som oxå har uppvisning imrogon på musikenshus, det kommer att bli tuungt=)
* Gett alla pengar till Mathilde..
* Gjort klart dom sista förberedelserna inför min fest =)
* Gått på systembolaget och handlat till mig själv ( för första gången)  Dundeeer!! - haha
* Träffat Marica och shoppat lite födelsedags presenter från henne till mig, det blev en heldel.
* Shoppat en massa själv med =)
* Umgåtts med folk och börjat planera framtiden.

Imorogn kommer morbror Fredrik och hämtar mig med bil sen så sticker vi till Stenhagen och hämtar upp Mathilde och efter det så ska vi shoppa en massa och jag ska hämta nyckeln till lokalen, sen är det dans å en massa annat roligt på kvällen sen ska jag sova för att gå upp tidigt nästa dag, ni får en liten snabb inblick eftersom att jag kankse inte hinner blogga imorgon.

Jag har haft så mycket för mig att jag inte ens hunnit ringa baby :O shiet måste verkligen göra det nu, saknar min lilla älskling nått enormt - hihi god natt på er <3




Just some pics

Bjuder på lite bilder från dagen dårå =)



Nu har jag hittat en klänning =)

Jag har ju skrivigt tidigare att jag typ haft paniiik och inte hittat något att ha på mig till min födelsedags fest som blir av nu i helgen. Men nu jävlar har jag hittat världens finaste klänning (enligt mig som inte kostar en miljon förståss) alltså den döödar verkligen å ingen har en sån heller den är från enland och om sydd med en massa extra färger och tyger och nu äntligen så ska jag få ha på mig den på min fest =), åh jag e skiit glad. Jag har även varit hemma hos sandra idag också har jag shoppat en massa nya saker!!

Ni alla borde besöka Sandras affär, den knäcker =) jag tänker inte visa hur klänningen ser ut men här har ni färgerna o typ hur det ser ut. Mohammed har varit till stor hjälp idag med sina tips, du borde göra en mode blogg för killar & tjejer (killen, han vet verkligen hur en tjej ska klä sig han e bättre på det än vissa tjejer som blandar allt möjligt fan haha) gubben, plus att jag haffade dig idag om att du läser min blogg, men tummen upp för det =)Det jag fick med mig hem idag var ett par skiit coola mörkbruna shorts med paljetter på sidorna, en gul sommar topp med hål i ryggen och en skiit fin rosa-blommig topp och en svart glittrig paljett jacka, as cool =) Piiiiz

Det här är min klännig, nu e ni alltbra nyfikna vah :P?!!


Här har ni resten :P


Young Vibez + Zumbas+ Videos = Dans = En bra dag - haha

Hejsan gott folk, hoppas att ni har haft en bra dag... min har varit helt duunder..
Idag så vaknade jag, eller aah klart man vaknar nån gång.. helt onödigt o skriva det egentiligen .. men men.
Som sakt så vaknade jag upp och satte mig å lyssnade igenom mixarna som jag mixade igår hemma hos hani o det lät helt okej. Jag var faktiskt duktig för den ena mixen gjorde jag heeelt själv och den andra gjordes om.

Sen var det dags för träning med Young Vibez och dom fick höra hur deras nya mix lät, tror nog att dom flesta var nöjda. det var bara sista låten som vi gjorde om. Efter en lång träning med Young Vibez så gick jag in på ica snabbt för att köpa något att äta ( eftersom att jag inte hade ätigt någonting på hela dagen :o, jag som är en sånn tjockiis :p det blev två munkar och en pucko ( jag e ju oboy beroende typ- haha)

Sen tog jag bussen mot stenhagen för att träna med Zumbas och vi gjorde en helt ny koreografi(er) till den nya mixen som vi ska uppträda med på fredag i musikenshus på det här spring grejen. det ska tydligen vara en stoor fest för högstadiet så det ska bli riktigt rolig, yeeahay =) vi uppträder vid 22.30 tiden och för er som inte köpt biljetter dit än gör det för dom e typ slutsålda, skynda.!!

Det var fett kul på träningen och det blev en del filmning eftersom att någon (som har hand om olika dansgrejer) hade bett om att få lite filmer på oss. Jag filmades även med min mobil lite snabbt av mathilde som ni ser här på bloggen o jag har öven en film på Malika & Mathilde när dom flippar på träningen - hahaha  aja ni får se själva, ska inte säga något mer =) ( tyvärr så är filmen på mig filmad från sidan (mathilde kan inet filma) men ni får völl vrida era huvuden eller den bärbara datorn om ni har. Piiiiz
Här har ni dom young Vibez (Midia fattas) Mina smutsiga små söta militärer =)

Mathilde & Mslika =)

Oxå har vi tonårsdottern med svart hår =)


Här kommer filmerna, det är inte så bra kvalité etfersom att det är filmat med en B mobil, men det duger till bloggen ;)
Malika & Mathilde =)


Jag tränar ( vrid era huvuden) haha

I've got new babies =)

Tänkte bara visa er vilka läckerbitar som kommer att få klä mina fötter i vår/sommar. This is my new babies <3<3 - Japp dom e heelt sjukt kattiga , me love!!


.. =)

Ja ni idag så vaknade jag upp av en massa sms men inte före ett tack o lov. kollade på klockan och den var typ tio över - haha ;) Har presic duschat klart och jag ska snart röra mig mot stan men först så ska jag platta håret :)
Jag ska möta en massa folk i stan sen måste jag åka till stenhagen kolla lägenhet sen dansa i max en halvtimme sör sen så åker jag till Gottsunda och mixar låtar träffa Zema.

Måste försöka hitta något att ha på mig på min sotra dag med, men vad ska det blir.. har någon  sett något fint typ klänning, kjol eller liknande Skriv i en kommentar här!! hahha Piiiiz

Om torsken själv får välja,så väljer hon FACEBOOK!!

Loggade in på msn nyss å såg att diana (deydey) var inne som för överigt åker till egypten på fredag den jäveln, hon missar mig dag =( men hon ska gottgöra mig :D. aja det e ju nice att hon missar den med en utomlandsres istället för å komma med något värdelöst bara som : " neej tyvärr jag kan inte..."

Jag skrev till henne å frågade vad hon gör uppe att hon måste sova för egypten väntar på en utvilad diana som ska härja runt lixom... o här har ni andledningen till att hon inte sover om nätterna... yeah hon ÄR torsk!!


Veckans Grej (er)

Veckan..

Måndag
: Fylla 20,stockholm, fixa håret, uppsala, ta det lugnt.
Tisdag: Möte, Kolla lägenhet, Dansa,ringa tandläkaren, shoppa,systembolaget,Mixa låtar, sova.
Onsdag: Dans träning, möte, fixa å trixa med lite saker som jag inte kan avslöja än.
Torsdag: Fixa naglarna, sola, Träffa marica & dansa.
Fredag: Dansträning, Uppvisning i musikens hus med Young vibez & Zumbas, hem o ta det lugnt och sova.
Lördag: Vakna o ha panik för att inget kommer att bli klart i tid. På lördag ska jag nämligen firas med dunder o bra, mer om det kommer senare... vill inte avslöja något ännu!!
Söndag: Stockholm, Dansa, baby B och sova uuuut!!!

japp så kommer typ min vecka att se ut o jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt!!


Idag & Nu..

Tack så jätte mycket till alla er som grattat mig via sms, bloggen, facebook, msn, kedje brev, o telefon samtal ( även fast ni ringde o väckte mig på "morgonen")

Idag har jag....
*Vaknat 158 gånger för smsen jag fick mitt i natten, på morgonen och telefonsamtalen..
*Åkte sjukt mycket tåg fram å tillbaka genom stockholm..
*Varit hemma hos faster och gjort hårförlängning..
*varit överdrivet trött..
*Svarat på ganska så EXAKT 148 Facebook meddelanden, folk hade skrivigt grattis...
*Skickat mer än 160 sms fick radera allt tre gånger..
*Saknat min familj..
*retat lilla syster (jai)..
*Ätit härlig Gambiansk mat..
*snackat mycket i telefonen..

Nu ska jag....
*Logga ut från datan..
*skriva lite fler sms..
*ladda mobilen efter en sådan aktiv dag..
*ringa lite samtal..
*äta något gott..
*umgås med syster & mr. Cool som precis kom hem till oss..
*Ringa baby B..
* sen ska jag sova.. och NÅDE den som väcker mig imorgon före 13.00..

Imorgon (Tisdag) kommer att bli en jävligt aktiv och spännande dag, piiiiz



Någon frågade ...

 Vad jag önskade mig i födelsedags present, yeah listan kan göras lååång.. haha men aja lite grejen kommer hääär.

* Först å främst att alla mina vänner kommer på min dag är det viktigaste, dom jag har bjudigt o som betyder något!
* Biljetter till beyonce i Stockholm vore INTE så dumt =)
* Skor får man aldrig för lite av heller
* Sommaren/våren är på väg så några sköna skommar kläder skulle inte skada (färgglada kläder)
* Biljetter till Bounce föreställning skulle inte heller sitta fel ( men dom e ju redan slut, men jag önskade mig det iaf)
* Mycke kärlek kan man inte heller få för lite av ( extra mycke kärlek som kan visas på alla sätt för att ja blir 20 )
* En fin tårta :D hahaha skj.
* En ny plattång
*  Parfym - Inte Dolce & gabbana light blue för den har jag bokstavligen terroriserat, behöver en ny lukt som passar till allt typ. - haha
* O smycken, stora fina örhängen å armband (matchande) - me like a lot!
* eller varför inte bara ett present kort?.. hahahah

hare bra =)

Bara för att jag fyller 20 År =)


Lyssna å Njuuut

Go, go, go, go, go, go, go shawty- ish yo birthday
we gon party like ish yo birthday
We gon sip bacardy like its yo birthday

( snart blir det systemet å köpa sig en cider , bacardy?)



Idag blir jag hela 20 år =)

Idag fyller jag 20 år, det är tungt. Det blir nog lätt veckans grej.... jag gillar 20, det låter bra o jämt och det slinker fint ut ur munnen. Förutom det så får man ju gå på systembolaget, härligt. Nu finns det väll inget jag inte "får" göra..eller?!!
Jag har redan fått en massa Grattis av folk... etta var nog mina två kusiner Sap & Mahilde och direkt efter det var det systrarna Jainaba & Isatou som grattade mig via sms... sen ramlade det in en massa grattis på msn, bloggen o sms.
Här är lite grattis inlägg som folk redan skrev i söndags =)
Diana
Mathilde
Jainaba ( syster)
Isatou (syster)
Mamma

Hoppas ni får en bra dag min kommer bli utöver det vanliga, helt sjuukt bra =)
Också kör vi en hel-rad med nytagna bilder på Bara mig =)










Det är ju det

Idag söndag vaknade jag upp med lite huvudvärk (liite bakfull). Jag och Baby B gjorde iordning oss och sedan så sprang vi till bussen för att hinna med 3 tåget till Stockholm. Jag käkade lite mat innan jag sa hejdå till baby B för att sticka iväg till dansen, snackade i telefonen med Mathilde hela vägen ner till danssalen och vi diskuterade Lundellska & Kurder..??!

Hur som helst dansen gick jätte bra, jag är nöjd med min insats för idag =) Efter dansen mötte jag baby B och käkade en fet pasta tallrik i solna, muums vad good den var :D Sedan så gick vi hem till B där jag e nu och chillar för jag kan inte sova... hahaha jag har insett att klockan är över 12 och att jag redan nu fyller år eftersom att det redan ramlat in ett tiotal sms som grattat mig... och på min blogg var det visst ockcå någon, den första.. Jag loggar in på msn och alla bah grattis, grattis, grattis...frågan ärom man vägar logga in på facebook där man har typ 800 vänner..?? haha

nej nu ska jag nog ta å kolla på film, som sagt jag kan inte sova så det lär nog inte bli det iallafall ..god natt!!

ps. Ska till systemet det första jag gör imorgon, är det någon som ska ha något?? -hahahahha skojja, jag köper inte ut!

Young Vibez ..

Här kommer lite bilder och en dålig video inspelning på mina duktiga elever som uppträdda i lördags.
Dom fick köra gammla koreografin eftersom att den nya inte är klar. Kraam




Dans, Födelsedags firande, Adam tensta & en underbar dag =)

Lördag:
Jag vaknade upp och åkte direkt till dansuppvisningen som Young Vibez hade i st: maria kyrkan i stenhagen. Dansen gick jätte bra och alla tyckte att dom var väldigt duktiga, vilket dom oxå var..några småfel kan ju alla göra ;) efter dansen så mötte jag baby B på stan också åkte vi hem till mamma där morbröder, kusiner, morbröders flickvänner o blivande fruar, mormor, mamma och syskon väntade. Det var dags att fira mig och lillebror som fyllde år för en vecka sedan, och jag som fyller år på måndag (idag eftersom klockan är efter 12 o ja skriver detta "söndag") 

Fick lite presenter med o pengar..kan man ju alltid behöva. Efter det så färgade jag mitt hår.. svartare och började fixa iordning mig för kvällen. Jag skulle till musikenshus och kolla på kusinen som skulle uppträda men när vi kom dit så var biljetterna slutsålda :O =( så jag gick till max direkt å mötte upp mathilde och malika. Vi köpte cigg och bestämde oss för att gå in direkt till people och börja dricka, klockan var ju bara 9 så vi hade flera timmar på oss innan dom andra skulle komma dit.

När folk började rulla in så var vi alla tre reda på luren, vilket jag inte varit på väldigt länge. Inga klackar hade jag heller eftersom att jag hade bestämt mig för att dansa ordentligt det blir bara jobbigt med klackar lixom, kan inte köra "mina" moves. Folk var på plats och alla var glada man träffade många människor som man inte sätt på länge o stämningen var på topp också var det dags för Adam Tensta att stiga upp på scenen.

Hans uppträdande gick bra och han var bra faktiskt även om jag lixom inte lyssnar på hans musik på de sättet. Ja ja vi chillade efteråt minglade o snackade med folk tills det var dags att gå hem då min mage vile vrida sig ut o in. En härlig subwaay macka med kyckling å en sköön bussresa hem blev det. Sen så festade jag vidare med kudde och täcke och allt var perfekt!!  njut av bilderna från lördag medans ..piiz


Binta & Eboy

Bästis & Jag

Mathilde, Jag & Malika =)

Mathilde & Jag

Mathilde, Nike o Jag

Mathilde Adam Tensta & Jag

Mathilde, Andrea, Sandra & Jag


Fler bilder får ni någon annan dag :)

Fredag =)

Sorry för den dåliga helg-uppdateringen. Men jag har verkligen haft fullt upp hela helgen med allt mellan himmel o jord. Jag ska försöka få ner allt i bloggen nu men mitt minne är knas o jag glömmer alltid allt viktigt o roligt som händer lixom, enskilda händelser mitt i en stor grej, om man säger så.... men vi börjar med fredag.

Som ni vet så var jag på stan med syster o Sepideh och köpte en massa roligt. Efter det så hämtade vi upp lill-vovven och så var jag och syster hund vakt. Senare mot kvällen så åkte jag hem till Grabbarna men baby B för att vi skulle ut å fira Dennis som fylde år, Grattis igen broow =) Vi började förfesta, och sedan så kom även tjejerna dit.

Jag francis, Nicole och Ellelta tog taxi in till stan resten tog taxi efter oss och några tog taxin före oss... hur som helst alla kom vi in till stan och fortsatte festa där. Det var hur trevligt som helst från att kvällen började tills att den slutade då jag och baby b åkte hem till mamsen och sov.


Jag =)
Bintaa
Selam hos grabbarna



 

selaaam
Jag & Aram =)

RSS 2.0