pittbullen är stressad!!

Okej vaknade upp i stress för inte så längesen men är äntligen färdaig.
Farbrors pittbull (fru,emma) som e väntar "valpar" gör sig i ordning och snart ska vi iväg till dans studion.
Wohooow Dansen slutar vid 16.00 efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag skriver mer när jag e tillbaka hos farbror. Lillasyster ska nog åka hem till Uppsala idag, fattar ej varför hon borde stanna tills imorgon iallafall =)

Peace Out!!

Dansa för mig på öppet hus =)

Glöm inte bort gott folk att komma o' dansa för mig imorgon på öppet hus på Caribbean dance Studio

12.00 - Salsa
13.00-Merengue - cumbia- bachata mix
14.00 - reggaeton
14.30 - dancehall-Ragga mix (Bintas) - kom dit =)
15.00- Magdans
15.30 - lapdance aerobics
Upplandsgatan 49 Lördag kl. 12.00-16.00 Söndag kl:14.00-18.00 (T-banan-Odenplan)

- Se u guys there


Beyonce is the shiet

Jag älskar den här kvinnan så otoligt mycket, asså lyssna på hennes röst..ja ber er. Kolla på henne så otroligt vacker. I fucking fucking love her. Om inte jag står längst fram på hennes konser så är inte mitt namn Binta. Jag dör för henne!


Hon börja svära på något språk o ja svär på svenska med halvslutna ögon!!

Har varit hemma hela dagen, kollat på film och allmänt latat mig...skönt!
Vaknade vid 12 ugefärr. Kollade mig omkring i min lägenhet och insåg då hur min tvätthög har växt otroligt mycket... otroligt mycket, på en otroligt kort tid. Jag förstår inte hur eftersom att hälften av kläderna som ligger i tvättkorgen har jag inte ens använt, jag har knappt rört dom. 

Det brukar vara så, jag tvättar o allt e rent sen när jag ska iväg någonstans och har väldigt, väldigt brottom och verkligen inte kan bestämma mig vad jag ska ha på mig så kastar jag ut allting på golvet eller sängen, provar, blir inte nöjd, provar igen, ännumer missnöjd,provar en gång till å det funkar verkligen inte, sedan så tar jag oftast det som jag provade först iallafall, fast jag inte är nöjd. Jag har en tendens att låta kläderna ligga kvar och när jag kommer hem o ska städa undan det värsta så kastar jag allt i tvätten, så jag fattade plötsligt varför min tvätthög har växt så otroligt mycket på så otroligt kort tid. Suck...!!

Iallfall så baeav jag mig mot tvättstugan och BOKADE in MIN til mellan 12.00-15.00. När jag sedan går upp och hämtar min stora tvätt och kommer ner igen så står det en tant i tvättstugan ,i den tvättstugan där JAG bokat MIN tid. Ååh nej tänker jag, eftersom att jag verkligen inte pallade tjaffsa med någon jävla tant på 50 år som ska gnälla över något. Jag säger något i stil med att jag har bokat tvätt tid och innan hon ens hunnit öppna käften så inser jag att hon är agressiv och dessutom så kan hon inte ett endaste ord svenska.Ååh nej 50 år, gnällig och kan inte ens svenska,hur ska detta gå?.

Hon säger typ : Klogan 12...Klogan 1 och pekar på mig. Jag säger: ja jag har tvätt tid klockan 12 men nej inte klockan 1. Vi fortsätter och jag blir skit irriterad på henne för hon fattar ingenting och hon blir irriterad för att hon inte kan få mig att förstå vad hon menar. Hon börjar svära åt mig på något språk och jag svär på svenska med halvslutna ögon eftersom jag knappt vaknat för att orka med sånt.

Tillslut säger hon klockan 1 och pekar på mig sedan så pekar hon på tvättmaskinen och jag säger: okej jag tvättar klockan 1. Det var ca 15 minuter kvar innan klockan blev ett så jag ställer mig utanför och väntar på att hon ska bli klar. Men efter en stund så säger hon: du (pekar på mig) tvätt(pekar på ena tvätt maskinen) och säger jag(pekar på sig själv) tvätt ( och pekar på den ANDRA tvätt maskinen) och jag tänker: Oh nooo så du ska tvätta i den ena maskinen på MIN tvätt tid och jag i den ena fast det är MIN tvätt tid? hon nickar och jag pallar inte tjaffsa så jag kastar in min tvätt, svär och går skit surt därifrån.

Så nu hann jag bara tvätta två jävla maskiner vilket innebär att jag måste boka en ny fucking tid imorogn, fast jag inte har tid med sånt och inte kommer hinna göra ett piss annat. Åååh vad irriterande tanter kan vara.... Aja jag har iallafall bokat den endaste tiden som fanns på hela dagen (förutom kl 06.00-09.00 men ja tvättar inte innan tuppen gått upp på morgonen lixom)och det var samma jävla tid från klockan 12.00-15.00. så imorgon kommer jag att vara hur stressad som helst. Men det värsta skulle nog vara om hon var där i tvättstugan igen, då döör jag.

Nu ska jag iallafall hem till mamma, ska nog spela in ett video inlägg med sara - hahaha. så har ni något att roa er med under helgen. Ska fixa till mig å platta mitt affro-burr med. Imorgon bär det av mot Stockholm eftersom att min farmor varit i mecka för inte så längesedan så ska hon ha en fest hemma hos min faster så jag ska på party med släkt o en massa gambianer...Oooh Verry nice, me like a lot!! på återseende mina vänner.

-Bless n Love to palestina

Det är typ såhär jag såg ut imorse när jag gick upp med tvätten!!



Illegal Tender...

Har precis kollat klart på ännu en film som var helt otroligt sjukt bra. Förväntade mig inte så mycket utav filmen utan trodde att den skulle vara helt okej, ju längre tiden gick och ju mer man fattade av filmen, desto mer blev jag helt kär i den åh den måste ses en gång till. Det är verkligen en film som jag rekomenderar till mina läsare. och oavsett vad det nu än är för filmer man "brukar" kolla på så kommer ni garanterat att älska denna, I did <3 4 real.


Katt Williams..

Lyssna på den här killen, e han inte helt brutal..?!
Jag älskar honom, det här är min nya idol, hahaha jag döör han e så fucking tung, vill va han, vill ha han, vill låsa in honom i ett rum med mig så ja får ha honom för mig själv, skulle typ skrattat mig själv till döda. Jag kissar iallafall på mig när jag ser det här klippet. Se själva och säga vad ni tycker, det är på engelska men försök, försök verkligen att häng med =)

Battle for haditha...

Heter filmen jag nyss såg på med baby B, en otroligt bra film som handlar om hur amrikanarna dödar 24 civila irakier. Filmen är otroligt bra och vi kan följa den ur 3olika synvinklar de civila, usas och "terroristerna". I vanliga fall så brukar man bara kunna se det från usas sida och dom avslutar filmen på ett snyggt sätt som hjältar, men inte här inte.

Det bästa är att det är en sann historia och man får en väldigt bra syn på hur det hela gick till. Jag vill at NI alla mina trogna o otrogna läsare ser denna fim, ni har en vecka på er och jag kommer att skriva ett inlägg o påminna er om det, i de inlägget så vill jag att alla kommenterar och berättar hur ni ser på filmen, vems fel det var mest och varför ni tycker som ni tycker o hur ni tänker. Tänk skola: Fördjupnings-arbete..aiight!!  jag kommer att "betygs-sätta" det ni lämnar in o den som förklarar sig "bäst" kommer att få gäst-blogga om vad den vill i mig blogg, låter det rättvist...? (latch, kul grej bara ) =). Jag själv tycker att det var terroristerna och Usas fel, men mest usa för även om dom förlorade 1 soldat så hade dom inte behövt fakka ur på de sättet å döda 24 civia, eller hur?! aja den måste ses av varenda kotte. Jag ger er tid tills nästa söndag har ni på er, alltså söndag den 8:e Februari skall ni ha sett den å lämnat era åsikter =)

Battle for haditha




Skulle vi dela på EN cider eller?

Måste bara berätta om den snålaste killen jag stött på ute på krogen ever!!
För ca. 2 månader sedan så var jag ute i stockholm med en tjej kompis som heter Zema. Vi började våran kväll inne på starbar och vi hade det sjukt roligt. Efter det så gled vi vidare till Chapplins och bara chillade med våra as goda, stora drinkar, hur som helst. När vi står vid baren så kommer det fram en kille (svenskt utseende, blont hår å hela köret) och frågar om han får bjuda på en öl och enligt Zema så var det öl han ville bjuda på eftersom att det är så billigt ( jag tror oxå på den teorin) . Jag säger att jag inte dricker öl och han frågar då om vad jag dricker, jag säger typ cider å drinkar så där lite kaxigt så han ska fatta att vi inte vill honom någonting. Killen beställen EN cider och i mitt huvud rullar orden : din snålis ser du inte att vi är TVÅ stycken?, eller hade du tänkt att vi skulle dela?, eftersom att det verkade som att han "flörtade" med oss båda.

Iallafall så gick jag och Zema och satte oss vid ett bord och började små prata lite då snubben och hans kompis kommer och sätter sig brevid. Jag dricker från min drink eftersom att den var så god ville jag dricka upp den först så cidern står på kanten av bordet där bordet tar slut och killen sitter på den andra sidan om mig. Efter en stund när han har försökt prata med oss och sagt så dåliga repliker att dom inte ens är värda å nåmnas så säger han : får jag ta lite av cidern, det var ju endå jag som köpte den? Jag: Öh ah självklart. Efter en stund säger han: kan jag ta den eftersom du inte verkar vilja dricka den ? och i mitt huvud rullar meningar som : men va fan driver du?, ska jag dricka två saker samtidigt eller? men jag säger bara ja självklart. och efter det så går han. - hahahaha jag deckar av garv.

Varför i helvete ska han ens bjuda mig om han vill ha tillbaka den? och om han nu hade lite pengar så varför ens bjuda mig från första början?, tror han att jag vill ha honom bara för en drink eller?....Jag dricker ju knappt lixom...
aja rolig snubbe var det iallafall, han förföljde oss lite grann med men vi kom undan med livet i behåll. En händelse av en niight som jag bara var tvungen att dela med mig till er, trogna o nyfikna läsare...ciao!!

-Bless n fucking love to palestina, glöm inte vad israelerna gör bara för att ja inte skriver om det, för det gör inte jag!!

Zema & jag denna under, dnder kväll!!

Stora Blogg priset.

Det stora Blogg priset presenteras på en galatillställning på Nalen i Stockholm den 2 februari 2009.
Det är 7 olika kategorier 5 stycken av sveriges största bloggare som är nominerade i dessa kategorier.
Självklart så är Tonårsmorsan (min mamma) nominerad o det e jag så stolt över, bra jobbat gammling =)
Hoppas bara att hon får plocka hem priset, men hon tävlar ju mot 4st andra sjukt duktiga skrivare så det blir nog svårt.
Hur som helst så har jag blivigt inbjuden till denna gala och fick ta med mig en kompis ( helst en som bloggar skulle det vara) så jag valde att ta med mig Mathilde, min kusin, danskollega & käraste vän.

så nu på måndag kommer vi till stockholm och härjar igen =). Mamma ska få bo på hotell med en vän (tror hon skulle ta med sig morbrors fru) lite fuksigt att jag inte får bo på hotell, fast det är ju endå hon som är nominerad. Nåja innan galan så ska vi tjejer samlas på hotellet för att fixa iordning oss tillsammans och sedan bege oss till galan. För att jag skulle få följa med och ta med en kompis så var jag tvungen att låna ut ett par av min babies (mina älskade skor) till mamma så jag säger bara OM dom inte ser ut som när jag köpte dom så finns det ingen tonårsmorsa längre för då är kriget startat. aiight??!!

Yeah Yeah, sitter å myser med baby B, ska laga lite käk och sedan bege mig till people och snacka med en vän, vi kan kalla honom mr DJ@people hahha. aja det ska tydigen vara någon slags more-kväll så det kommer väll springa runt en massa silikon,blondin tjejer som ser ut som ankor tack vare deras feta botox läppar där med korta magtröjor å hela köret. Nice då har jag något att skratta åt ....I love it =D. nää ska laga mat nu hör senare ikväll / Natt då pussiluss =)




Lördag kväll...

Helt klart bästaste utgången på länge ska jag bara börja med att säga.
Åkte hem till Vendelas kusin (i Sthlm, för dom som missat att min helg tillbringades där) där jag mötte upp Mathilde,vendela, malika & aida. Vi fixade oss gick hem till Emelie å hämtade mina grejer som var kvar där efter fredagens bravader. Käkade 2 feta Pizzor med Vendela och Aida medans Mathilde & Malika var på selams födelsedags middag. Vi fixade o trixade med att fixa till hår, kläder o smink.

Sedan så kom Mona som tyvärr inte kunde följa med ut eftersom att hon har tappat bort sitt pas IGEN typ tredje gången på knappt ett år. Hur fan lyckas man å hon ska vara 21 snart 22 å kunna ta ansvar över sina värdesaker o ägodelar, Mona allvarligt talat det måste bli skärpning. Gör ett leg o pass nu så du har två utifall att ett skulle försvinna, eller så att du har ett kvar NÄR det andra försvinner, för det är bara en tidsfråga gamling!

Hur som hälst så hade jag o aida lite krig om vem som var snyggast, vendela var också med i början av kriget men drog sig ur snyggt utan att någn märkte det. Jag: Fuck u vänta bara tills jag har fixat mig då blir jag mycket snyggare än er!
Aida: hahah vi behöver inte ens fixa oss.. Binta: haha skämtaru med mig?...du behöver en extreem makeover... och i den stilen kunde vi fortsätta i evigheter tills vi båda kom överens om att vi var lika fina, haha.

Vi gick till ett ställe som heter Kingstown, bra musik o härliga människor. Stämmingen blev ännu bättre när våra kära pojkar kom från Uppsala, helt oväntat. Muhammed, Messut, samson mm.. Dunder grabbarna hade inget för sig så dom tog bilen till sthlm för att festa o vi hade skit kul. En psykande människa dök dock upp å fuckade upp humöret o Mathide fick en riktig flippination (hon lackade) när hon såg Anxiiiktet. Oja en dunder kväll var det verkligen, inget å leka med.

Sedan så vart det hem gång å tjejerna skulle tillbaka till Vendelas lägenhet där Mona hade suttit hela kvällen o väntat i sin ensamhet som ett svart träsktroll som hon är.  Här kommer det lite bilder från kvällen, när jag får fler bilder så kommer fler bilder upp =)

Binta

Vendela, Aida & Mathilde
Vendela,Aida,Mathide
Malika & Jag
Malika o Binta
Mathilde, Aida, Jag & Vendela

Aida, Malika & Jag
girls


Bilder från fredagens Bravader!!

Jag har lovat mina läsare att lägga ut fler bilder på saker å ting som jag gör riight?!.. Så här har ni lite bilder från i Fredas när vi först var hemma hos Emelie ,sen vidare till Metro för att fira att någon fyllde gammal gubbe.hope u enjoy!

Jag

Emelie

Jag

Emelie
 

Monas Rumpa är Svart!!

Här kommer ännu ett videoinlägg från moi.
En uppföljare på det förra fast detta handlar då om rökning, hahah.
Jag ringer Fatma på riktigt i inlägget och hon hade ingen aning om att vi filmade eller så, men jag messade henne direkt efter vi spelat in för att säga att det hamnar på min blogg och att hon kanske framstår som lite "osmart" eftersom att det tar så jävla lång tid för henne att svara på vad haffad betyder, hahahahaha fatma assow. Men hon hade sina aningar om att det hade med bloggen att göra eftersom att jag gjorde till min röst så mycket. Förresten gott folk, Monas rumpa e kolsvart å babyle'n, Black n frÄsch älleh?! Närå, men jag vill ännu en gång varna känsliga tittare, om du inte har humor o är en "tant" på 35+ som stör sig på alla unga människor som lever livet medans du själv sitter hemma med 3 barn o önskar att det fanns något mer för dig, oavsett om du älskar dina barn väldigt mycket, men faktum är att livet sprungit ifrån dig och du är så sur å bitter för det så du vill bara hitta en massa fel hos folk som kanske  bloggar om provicerande saker å är inget störande så ser du till så att det finns något störande hos denna människa, allt går- haha
Skämt, skämt å återigen skämt....Kolla klippet å säg vad ni tyckte!!


Dansa För mig på Öppethus i Sthlm =)



På fredan, sent på kvällen så ringer min farbrors fru mig och berättar att hennes kompis Zozan som har en dansskola i sthlm behöver någon som kan vikariera för Sean-banan som jobbar som danstränare där eftersom att han hade fått förhinder på lördagen. Det var öppet hus och dom behövde någon som kunde hålla i dancehall kursen som skulle vara i en halvtimme så att man kunde få prova på. Jag helt ranglig å lite smått nervös sa tillslut klockan 11 på kvällen att jag kunde ställa upp =).

Det som absolut inte häner händer mig. till o börja med så försov jag mig. Så jag kom lixom dit när kursen skulle börja men dom täckte upp för mig o det gick bra. Sedan så hade jag inga skor så jag fick köra i strumpor, jag hade ingen aning om hur dom dom brukar udervisa där så jag körde på, ingen musik heller så jag fick ta vad dom hade o jag hade ingen aning om hur jag skulle lägga upp det eller vad jag skulle köra så jag bara körde på, och trotts allt detta så gick det endå hyfsat bra, det hade kunnat bli kaos lixom, men det gick bra. Och det som var roligt var att en tjej kom fram till mig och sa att jag förklarade saker o ting jätte bra så att man förstod direkt, å e det e ju sånt en tränare vill höra...riight?!

Hur som helst så gick allt jätte bra och nu på lörag som kommer, alltså den 31/1 så ska jag hålla i dancehall klassen igen på öppethus så kom dit alla Stockhomare (eller uppsalabor) som har lust å prova på å dansa för mig.Det kostar 60kr och det börjar kl .14.30 - 15.00  det finns en massa andra danskurser som ni också kan prova på här e schemat.
12.00 - Salsa
13.00-Merengue - cumbia- bachata mix
14.00 - reggaeton
14.30 - dancehall-Ragga mix (Bintas)
15.00- Magdans
15.30 - lapdance aerobics
Upplandsgatan 49 Lördag kl. 12.00-16.00 Söndag kl:14.00-18.00 (T-banan-Odenplan)

- Se u guys there


Baby 22 ow(år)!!

Stressade som en galning under hela fredagen. Fick ett samtal av Lisa Hon skulle till sthlm å jag skulle till sthlm så då kunde vi åka till sthlm tillsammans. Skyndade mig ner på stan för att möta christopher så han kunde få leka manlig modell för en stund åt mig, det gick bra å fort som fan in på hemköp för att köpa cigg medans lisa smsar å ringer å säger skynda, vi sitter i bilen vid "raggartirget" å väntar. Jag stressad med 50 påsar i handen springer dit å trotts att varken någon av tjejerna röker så fick jag röka i bilden på väg till sthlm, massa musik, bilder å cider. Tjejerna släppte av mig i Solna och jag tog tunnelbanan hem till Emelie.

Stressad som en galning var jag och fixade hela mig på sisådäär 15mnuter, hår, kläder, smink ..allt. Aaah jag känner mig duktig som inte tog så långtid på mig ( som vanligt lixöm). Började dricka mina cider, sanne kom för bi och sedan så tog vi tunnebanan mot skanstull, mot metro bar det av. Väl framme så mötte vi grabbarna o som tur var så slapp vi stå i den förjävliga kön, vi kom in direkt. Baby va sååå full. hahha men not me alderless lagom, som alltid =) woow.

Fett kul när en skit söt svart tjej kom fram till mig o undrade om jag var jag lixom, Binta från uppsala, dansare, tonårsdotter. Och det va ju jag... så hon berättade att hon läser min bogg o att jag e duktig på att dansa osv... fett kul älskar när sånt händer för det händer faktiskt lite då och då emn det borde absolut hända lite oftare tycker jag.

Sedan så ringer min lillasyster (som var på Chris Brown)och säger Binta vet du det va en tjej som kollade på mig skit mycket när vi skulle gå in typ. sedan så sa hon hej till mig från ingenstans och jag känner inte henne o har aldrig sett henne förut. Efter en stund så kom hon fram och sa: hej var det din syster dom vann DancehallQueen 2008. isa (min syster) sa typ ja det var det då säger den här tjejen att hon kännde igen min syster från min blogg o att hon brukar läsa den. fett kul wohoooow, som sagt  mer sånt!!

Nåja efter allt detta å en massa festande på metro så var det dags för hemgång så jag for hem till min love efter ett härligt mål på max =) mums!!

Jag o emelie på metro =)



Shabba gott folk!!

tänkte ta å svara på lite kommentarer jag fått i inläggen nedanför..

*Bilder: japp ska försöka vara lite bättre på att lägga in en massa bilder, men just nu har jag ingen kamera som fungerar som det ska, men ska försöka att fixa det så fort som möjligt. men tills dess så får ni nöja er med bilder på mig (gamla o nya) och på min vänner tills bästis(kameran) e fixad o kan va med mig en heldag =)

*Uppdateringar: ja, Jag vet att jag e sjuukt dålig ( =( ) på att uppdatera.Men jag har inte alltid tillgång till en dator o har jag det så är det inte alltid jag kan skriva en massa blogg inlägg så när jag väl har det så skriver jag en massa massa inlägg på raken (som ni kanske uppmärksammat) sen kan det gå ett par dagar innan jag skriver ( som nu) å sen kommer jag igår igen. Men jag ska försöka att bli mycket bättre på att uppdatera...

*Någon hade kommenterat och namngett sig själv som "trogen läsare" Åååh Me like a lot!! ett plus på kanten var ju att den skrev i slutet "käerlek från sthlm<3" Me like ännu more lixöm. Sthlm is the shiet =)

*Nat hade kommenterat o skrivigt att det var bra att jag inte skrev om dagens outfit o sånt booring shiet. Det håller jag med om fullständigt, kan skriva ibland om något snyggt lixom eller något köp jag verkligen tycker om, som i sommras när jag skrev om mina älskade gummistövlar - hahaha men orka skriva om sånt som alla jävla boggar-jävlar skriver om. Att ta kort på sina kläder som ligger på golvet eller ta en bild på sig själv med bort-klippt huvud (självklart en klassiker) så att man bara ser kläderna är inte riktigt min grej.... Det finns så mycket sånt o för lite unika bloggare så jag kör på att skippa den biten helt enkelt o det är bara ännumera nice att mina läsare gillar att jag inte gör det =) wohooow!!

*Videoinläggen har jag fått en massa massa possitivt för. Alla, (enligt kommentarer på bloggen, sms som dundrat in till min mobil och en massa kommentarer från folk på stan osv...) tycker att jag ska fortsätta o jag själv o sara tänkte att det bara skulle vara en engångs grej men nu ska vi nog köra på ett skämt-inlägg lite då och då eftersom att alla verkar vilja det så nu mina läsare lovar jag er att fler video-inlägg från mig kommer att komma skämt-inlägg och ett o annat seriöst kanske..? haha men vi kör på det så får vi se kommentarer o vad som händer om det uppskattas eller ej. Spelade faktiskt in ett nytt inlägg igår med sara o lite annat folk som kommer att komma upp ikväll eller imorogn kankse.

*Tess: jag hittar alltid på en massa fuffens men skriver inte om det så mycket i bloggen, ni skulle bli helt chockade om jag skrev om allt sjukt jag gjort eller sagt...men dte ska komma mer sånt ..låter det bra?

*Jennifer: jag lovar ska bli bättre på att kommentera andras bloggar (speciellt vänners) jag e heeelt keff på det men de värsta är inte att jag inte kommenterar utan jag läser faktiskt inte andras bloggar tyvärr, jag hinner typ aldrig när jag väl sitter vid datan. men när jag väl gör det så kommenterar jag ALLTID ska ni veta... så när jag väl läser så kommenterar jag annars så läser jag inte  hihi,men ska bli bättre å då gellere juhe att folk lämnar sina adresser i min blogg med =)

*Jag kan lova att skriva mer o uppdatera oftare om ni lovar att kommentera mera, det är endå inte ens en tiondel som har kommenterat av alla mina läsare, så till er som inte kommenterar gört!!...deal?

*Någon skrev "du borde komma ner o festa i malmö, du hade gillat d;)" Jag säger: skicka en inbjudan å styr upp det hela så kommer jag o ligan ner å röjer malmö no problemos - hahahahahaha.

* så där ja, tror jag besvarade alla frågor o svar nu, det e bara å hojta om det e något mer =)


Im inte the F.B.I. men I will bita dig if U dont komenterar!

(Ogillar)
Varför är just mina läsare så keffa på att kommentera? Eller är det någon mer som har de problemet. Det är inte roligt att skriva till någon som inte lämnar sin åsikt om vad dom tycker å tänker om det man skriver. Håller ni lixom med eller tycker ni bara att jag e allmänt dum i huvet ? skulle vara kul å veta. Detta är fuskit tycker jag för vissa får skit många åsikter medans jag inte får några =/ skriv något åtminstonde.Jag har ju ingen aning om vad ni gillar att läsa om å vad ni absolut tycker att jag inte börs skriva om eller skriva mer utav! Aja om någon vill hojta till så kan ni ju gott o' väl göra det. Im not F.B.I så jag kommer ju inte heller att försöka ta reda på vem som skrev en kommentar, skriv bara va ni tycker...alla tycker något o' skulle det mot förmodan vara så att ni inte vågar säga vad ni tycker så kan ni ju alltid vara anonyma =)

Varning för odjuret.... kommentera,  hon bits!!


Vybz Kartel & Spice - Romping Shop

Är inte låten härlig..? Känns som om låten är en fet våg påväg mot sommaren, man vill ta av sig kläderna, byta om till bikini & hoppa på vågen å bara glida med tills sommaren äntligen är här. Det här kommer att bli sommarens låt 2009 I think!


Jag har gjort hela Uppsala gott folk, så det blir fest på en ny nivå!

Vaknade upp för inte så längesen har börjat packa väskan inför en helvild helg i Sthlm (som vanligt) jag vet men det finns ju inte direkt något bättre att göra i Uppsala om man säger så. Har gjort allt som går att göra i denna stad, festat med alla människor som e värda att festa med, jag hittar precis överallt. Jag kan gator utantill (då e det illa)och kan hela stans bussar utantill, vart dom går och när dom går från alla ställen (jag kan det uttantill på riktigt, ja vet det ÄR sjukt) den kunskapen delar jag även med min Bästis Sofia, fast hon e överdriven hon kan typ lantis bussarna  - haha . Behöver jag säga att jag har röjt den där staden och gjort den osäker i hela 19 år (som min mamma brukar säga) Och en förändring skulle inte skada. Inte alls.

Förändringen kom inte bara för att det "behövdes" en förändring utan den kom för att jag vill upptäcka saker å ting, jag vill känna den kännslan att vara någonstans där man aldrig varit förr å bara se sig omkring (har inte gjort det på år å dar,konstigt nog för så som jag flyger å far) Och det är så skönt att inte känna eller veta något om varje människa man tittar på, som man gör i uppsala. Hur många tror man inte att man känner igentligen, fast man inte har någon aning om hur personen är eller tänker. Aja som dom flesta redan vet så har jag ju så gott som bosatt mig i Sthlm dom senaste 3 månaderna ungeffär, en av anledningarna nämnde jag just, men det finns fler.

Men det är nice.....

Det blir party för fulla halsar och utgång ikväll eftersom en viss person blir Gubbe idag. Jag ska ta en massa massa bilder så att jag kan dela med mig av mina bravader till er, mina  lövlej läsare, eller hur?..det va bra längesen jag fotograferade mycket och la upp bilderna i bloggen.Men Skyll inte på mig, det är Facebooks fel, I think  =/. Dumma Facebook.  Allt o' alla bilder hamnar ju där nu för tiden, varje dag är det någon ny som taggar mig typ. men det e nice, mycket bilder det är så vi kommer ihåg dagar, kläder o allt vad en bild kan innebära. Som sagt en bild säger mer än tuisen ord riight..? Nää ska väll ta o packa ihop det sista o' få i mig någon frulle så jag inte börjar härja på tom mage för det skulle nog inte sluta så bra, illa illa. Kanske, kanske hinner med ett blogg-inlägg lite senare innan jag drar eller precis när jag kommit fram, det beror på vad som tillåts av folket runt om kring mig. Bjuder medan på några gamla festbilder från People i uppsala när Lazee va där och uppträdde =) PIZ  AOT!! - hahaha skön stavning, ja gillart =)

Lazee & Jag          -   Mathilde & Jag                 - Tjejerna & Jag i mitten           
                    
Nicole - åh kvällens godis, som de blev mkt utav.                         
 

Veckans grej är babys födelsedag - Idag

Vad är det för dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
 för det är Babys födelsedag hurra, hurra, hurra!!

Grattis på födelsedagen baby, hoppas du får en sjukt underbar dag wohoow.
Jag kommer snart till dig å då blir det pussar i massor som ingen kan stoppa.
- haha din gamling, orka va 22 bast lixom =) fest på g älleh;)









Här har du Fatma din Og från 754 =)

(Är du vän med mig?, då kan du hoppa över den jobbiga texten ja skrivigt & kolla klippet direkt, annars läs!)
Till och börja med så vill jag ha ett alvarligt snack med mina läsare angående detta videoklipp och lite "regler" som är ett måste om man ska se denna film, folk kan ju få för sig det värsa om mig å det skulle inte va nice ... eller? hm.. Ialla fall, vissa saker som jag säger kan vara väldigt kännsliga för vissa männiksor som är "tröga i skallen" o absolut inte skulle försfåt ironin i det hela. japp jag kursiverade,strök under och fetade till ordet Ironi , eftersom att hela klippet å allt som sägs i videon handlar enbart om ironi. Skämt , skämt å skämt om sånt man inte "bör" skämta om eller säga är det bästa jag vet, jag sa väll att jag ÄLSKAR Magnus Betner?! Hus som helst så vill jag inte att folk som ska sitta och störa sig på min tråkiga humor ska skriva en massa "jobbiga" kommentarer, varsogod Åsikter om du gillart eller ej är tillåtna men palla att folk ska skriva typ "ey va fan sägeru om blattar yao, kommer bla bla bla när ja ser dig" " ey snacka inte om gottsunda i din blogg bre"

Jag vet att många e sugna på sånt, men dom värsta kommer inte att publiceras...förstått?!! Bra!! Jai, som jag nämner i mitt inlägg är min lillasyster å det är hennes absolut bästaste kompis Sara som filmar. Dom namnen jag nämner i mitt inlägg har jag absolut ingenting emot, de vet ni nog, men endå! Mycket smyg reklam görs oxå för t.ex. Fatma och Mathilde. Jag pratar absolut inte så som jag gör i inlägget in "Real Life" - ni som känner mig vet å jag himlar inte med ögonen på de sättet heller eller rör mitt huvud fram å tillbax på ett irriterande sätt å nej jag har inga sillisar till boobies det är små, fasta å äkta fucking vara - hahahahahahaha som sagt skämt, skämt, skämt.... fröstå eller helt enkelt fuck it på ren engelska. Och min kille heter inte Per-Erik Johansen. haha Peace Out Enjoy!!

Lägg märke till Saras FETA rökhosta - haha

P.s.
 Saras Videoinlägg är fixat nu så om du skrollar ner till 5 inlägg under så kan du ta dig en titt på det med. det är en aning roligare än detta inlägg tycker jag se o' enjoy hoppas ni fattar smämten! =)





Det kom ett Mail...

Fick precis ett mail från min farbrors fru som är så otroligt vacker ( på alla sätt). Ååh den kvinnan asså.Orka va så jävla snygg när man är så...ursäkta orden Emma, men en lite "äldre" tjej. Nu fick jag till det fint vah?! ;) Nåja så här stod det:

 


Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg  hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän.Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.

Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon  du älskar.Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad,

för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.  Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.

Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

Ha en bra dag =)


Gillar o' Ogillar!!

Binta Gillar: Att prata med baby B!

Binta Ogillar: att sakna dom "gamla" tiderna med Diana =/


Gräddad Piercing ?

Den nya piercingen som jag berättade om att jag hade köpt häromdagen i stockholm stoppade jag i läppen för någon dag sedan, skit häftig. Den snurrar sig liksom runt läppen så ibland så ser det ut som att man har två piercingar fast man bara har en. Det är två kulor med och "bling-bling" runt hela kulan på båda kulorna (fast det syns inte på bilderna, tyvärr) Skiit coolt iallafall. Mamma fick värsta chocken när hon såg mig, hon trodde att jag först hade piercat mig igen, men sedan så sa jag att det bara var en och att den snurrade sig. Då sa hon: det är alderless för mycket Binta, det ser inte fint ut du ser ut som en punkare - hahahaha. Men jag passar faktiskt i den och alla andra har tyckt att det var skit fint på mig, okej inte alla Mr. B tyckte som mamma han tyckte inte heller att det passade mig så värst bra, men alla andra förutom dom. Vem vet jag kankse ska bli punkare =)?.Äääähheeeej nu skojade jag bara gott folk (som mamma säger) så roligt ska vi inte ha det !

 Här är bilderna iallafall. Förresten visste ni att jag ÄLSKAR sprut-grädde? Skiit gott iallafall, skulle kunna äta upp en halv flaska för mig själv...Mums! Bjuder även på en grädd-bild där jag bokstavligen slukar grädden. Medans jag slukade så gjorde mamma så att jag tappade en FET klick på min tröja. Så jag tog hela klicken och kastade den i hennes fejja =) - hahahahhaa ni skulle sett hennes min när hon fick  grädde på hela kinden och i håret =)

 



20 år snart!



Till vänter i menyn så ser ni med rosa text ovanför min bild hur många dagar det är kvar till min 20årsdag, Yiiippiiie

Sara G in da house!

Okeej jag och sara hade så otroligt tråkigt igår kväll så vi gjorde en video-blogg. hahaha säger jag bara, aah ni får se själva. tror nog den är lite roligare om man känner Sara. Det här är Saras riktiga blogg förresten, hon heter alltså inte Idominsalva.blogg.se som hon säger att hon heter. men idominsalvan fanns tydligen på riktigt :O ofta man döper sin blogg till det - haha.  "hur gammal är mashmud?... Hmm 32 " "när kom han till sverige?....Hmm ahn kom Iförrigår" - hahahaha
Bästaste, ja svär ni måste kolla på sara ... Peace out!





2
Uploaded by Bopsi

Blogg-design & chris brown - aiight!

Så däär ja...på rätt spår igen. Har fixat å trixat lite med bloggen och hittat en massa coola grejer som skall "instaleras" för den är inta fördig på låånga vägar, men det tar tid, får ta lite itaget. Som ni ser på vänster sida så är det en blå-grå ruta som vi kan kalla för "boxen" där kan ni (läsare) skriva exakt vad ni vill, frågor osv.... eller något annat som inte har med något inlägg att göra för jag får många frågor i inläggen som kankse inte ens har med det jag skrivigt att göra, så nu kan ni fårga på där istället , eller om ni bara har synpunkter på något, låter väll bra? Yeah dude!

Idag, Torsdag har jag absolut inte gjort ett skit dugg eller jo försökte ringa ett par viktiga samtal men inget svar där inte så jag har sovit, slappat på soffan och krigat lite med bloggen. Just nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem sedan så ska jag fixa iordning mig och gå förbi min lägenhet för att sedan tagga lååångt här i från. Nice vah?. Imorgon fyller mitt lilla hjärta år (Gaube) så det ska väll firas på något sätt å lill syrran ska på Chris Brown nicenarek!!


DET BLIR FIXAT IKVÄLL - SENT!

Min blogg är under renovering, men det blir fixat ikväll/Natt så imorgon bitti är nog allt som det ska, med nya grejer eftersom att jag tröttnade på det förra "utseendet"!!


Bara Bäst!!

Lil´Steph: Hon är helt sinnes sjuk. Jag lovar kolla på klippet, kolla vad hon gör det är inte mänskligt...hon är helt sjukt duktig, jag dör för henne fan, har aldrig sett en tjej dansa hiphop så där hon e brutaaal!!!






Lillebror <3

Det är kärlek på hög nivå. Det är Lillebror och ingen annan. Det är världens underbaraste 6 (snart 7) åring & ingen annan.Det är Ibrahim Mabou Harry Touray som gäller min egna lilla spiderman!!



-Bless

Dans & Magnus Betner!

Vaknade upp för inte så längesedan och tycker att vecka gått otroligt slow. Det är bara tisdag fast det borde vara torsdag lixom. Sov hoa Hareg inatt med Sara & Sofia hahah vilken natt å dag. Ska hoppa in i duschen strax, föna å platta håret för att sedan åka iväg på dansträning i stenhagen. dans å dans ¨å återigen dans. Ja du livet kan ju inte bli bättre, eller hur?!
Har fått  väldigt roliga mail angående olika dans uppvisnigar och projekt roligt roligt, det mesta kommer nog att bli av. Våren 2009 Here I come!  Bjuder på sveriges underbaraste och roligaste människa Magnus Betner, är han inte bäst? helt jävla underbar & humor på hög nivå, tråkigt att många i vårat tråkiga, gråa & avlånga land inte ser humorn bara. Han skämtar licksom om sånt som man inte "bör" skämta om , och det är det som gör skämten så fruktansvärt roliga så att man får magknip. Helt sjukt rolig. här är ett utav mina absoluta favorit klipp!!!


-Bless

Hur gick koreografitävlingen?!

Alla var vi väldigt nervösa och förväntansfulla. Varken Zumbas,Young Vibez, trinity eller Doubble Vibez hade någon som helst chans i tävlingen...alltså ingen chans att vinna och vet ni varför..? Eftersom att ingen av dommarna förstog sig på hiphop/street eller Dancehall. Förutom dom grupperna som jag nämnde ovanför som är med i våran förening så var det även en väldigt duktig hiphop/street grupp som heter Uniq som var med och tävlade men specis som oss så hade dom ingen chans att vinna. Dom som vann var en dansgrupp sm dansar modern dans specis som alla i juryn gör. Självklart var många besvikna och det kom många tårar från dom yngre tjejerna i dom olika grupperna, dom hade ju inte en endaste chans och hela tävlingen var väldigt orättvis.

Vi frågade varför dom inte hade en dommare som kunde dansa street/hiphop eller dancehall med som kunde dömma?
Svaret var att dom hade tänkt det eftersom att ingen av dom andra var duktiga på någon annan dansstil än modern och mörjligtvis balett men så kunde inte han/hon komma på tävlingen så det blev lite orättvist kunde hon som vi pratade med hålla med om. Hon sa något väldigt opassande med,och det var något i stil med "Det här året har det varit väldigt många duktiga dansare i andra stilar som street/hiphop eller vad ni nu kallar det" Och jag ba WTF..."eller vad vi nu kallar det"??, driver hon? vadå eller vad vi nu kallar det? som om det var vi som hade hittat på stilarna. Har hon aldrig hörttalas om street/hiphop eller dancehall (dancehall har jag mer förstående för om hon inte känner till eftersom att hon var gammal och det är fortfarande väldigt nytt i sverige) kan hon ju fan inte sitta och dömma en danstävling med olika dansstilar. Okej om det var en tävling för ENBART modern å balett skit. Åh det var riktigt irriterande, men jag knep igen eftersom att det stod en massa barn runt om kring mig ( bra gjort Bintan).

Hur som helst Zumbas gjorde bra ifrån sig, lite knas men inget som märktes mer än från oss dansare. Doubble Vibez Gjorde också okej ifrån sig med några fel här och där och samma sak för Trinity som gjorde bra ifrån sig för att ha haft så lite tid att träna på sin koreografi med några fel här och där. och gruppen Young Vibez som jag tränar var helt sjukt duktiga så otroligt bra och det säger jag med eftertryck som en stolt tränare. Ingenting fel och jätte bra kontakt med publiken, dom var med andra ord väldigt väldigt duktiga =)

Men nästa års koreografitävling så hoppas vi att dom har ändrat på en hel del, eller hur?!!



-Bless N love to Palestina!

En kort & snabb Fredag-Lördags rapport!

Fredag:
Vaknade upp helt stressad, hem till mamma bränna skivor för att sedan åka till danslokalen. träna Young Vibez+ Nybörjar gruppen sedan var det Zumbas träning hela kvällen. vidare mot stan & efter många om och men så åkte vi allihopa hem till Vendela dit syster + 2 till kom. Ingen blund på hela natten för att sedan "vakna" 20 över 8 på morgonen. Åkte till Gottsunda.

Lördag:
"vakna" tidigt för att sedan åka till Gotsunda å ha genrepa inför tävlingen på söndag. Efter alla genrep med mina två grupper som jag tränar och min egen grupp så var det dags för hårflätning som tog X-antal timmar (det var 8 stycken som flätade sig i hela håret) Så fortsatte tränignen i Gottsundas danslokaler. Efter mycket träning och genomgång så åkte jag hem sliten, trött och överdivet hungrig till min lägenhet. Var vaken en stund och sedan så var det god natt för mig.




Dans, Dand & åter igen Dans!!

Kom Precis hem till mamma med B vi ska hämta lite grejer bränna två Cd skivor med bland annat Zumbas & Young Vibez nya låt mixer till tävlingen som är på söndag. Idag är det dans som gäller hela dagen. Först ut är det mina två grupper som jag tränar och efter det har zumbas träning. Det som står på listan är att bygga koreografier (till Zumbas som inte e klara & alltid ute i sista minuten) Sedan så är det bara att öva, öva & öva. Vi får se vad som händer ikväll, det är fredag & jag har än så länge inga speciella planer, orkar nog inte festa eftersom att jag ska upp tidigt imorgon för då är det Genrep i gottsunda Inför tävlingen på söndag så med andra ord så är det dans, dans, dans hela helgen an I like it!! Nää nu ska jag till stan shoppa lite nödvändiga saker och ta mig en frukost Peace im out!!




-Bless n love to plaestina!!

Onsdag kväll... Torsdag "morgon"

Efter allt knas med min nacke osv... så åkte jag mot stan för att träffa resten av tjejerna i Zumbas. Vi gick på en liten piercing - shopping - runda och alla köpte nya stavar & kulor till sina piercingar. För mig blev det två stycken nya & mathilde tog nog priset med sina 6 (tror jag) nya smycken som hon köpte. Efter det käkade tjejerna på Mc Donalds men inte jag för jag hade precis ätit en fet pizza och dessutom så har jag bojkottat McD eftersom att dom beslutade sig för att skänka en viss procent av deras inkomster til ISRAEL, McD är amerikanskt och i Usa finns det fler judar än i Israel så det är säkert en Jude som bestämt det. Så jag bojkottar även McD. Jag hängde med tjejerna en bit på vägen till bussen som dom skulle ta innan jag sa hej då.

Efter det så träffade jag Emelie vid tunnelbanan vi åkte och solade så jag kunde bli brunare och fnare, haha. och efter en liten stund så kom Sanne dit. När vi var där så var alla solarium upptagna när folks soltid var slut och dom kom ut så klagade flera stycken på solariumen och dom var knappt bruna,röda eller brända när dom kom ut, så jag väntade och tog det siosta solariumet som var kvar oc som inte fick klagomål. Där låg jag och pressade i 18 minuter och såg knappt någon skillnad. Jag hade bara blivit lite röd på kinderna, men jag såg ingen skillnad på färg eller så.

Efter solnignen så tog Jag,Sanne och Emelie tunnelbanan hem till Emelie och chillade hemma hos henne. Vi gjorde Mission och ringde en massa samtal, vi agerade spioner för en kväll! hahaha, mer än så kan jag inte säga och nu är det torsdag och jag har precis fixat till mig lite grann. Ska vara med B, gå på fotbollsmatch ikväll och sedan så ska  jag åka tillbaka hem till Uppsala idag och fixa med det sista innan tävlingen och för er som ska komma hoppas jag att ni inte har glömt att köpa biljetter till tävlingen....

Gårdagens & Dagens!!

Igår: Dansen gick jätte bra och det var jätte roligt att få uppträda för en massa olika människor i en massa olika åldrar. Bäst respons fick vi nog från dom som gick i 6:an eller så var det bara dom som var mest oblyga när det gällde å  säga vad dom tyckte om dansen för dom berömde och skrek allt rakt ut. Medans dom som gick i t.ex. 9:an var mer tillbaka dragna och bara applåderade, men man såg på dom hur mycket dom gillade det och gillade verkligen våran dans och satt och log under hela dansen i princip =). Efter dansen och workshopen åkte vi hem tillVendelas kusin i näckrosen och satt å chilade där. Vi hade sjukt roligt och gjorde en massa roliga saker, hahaha Chonii!! Sedan så mötte jag B o vi åkte hem.

Idag: Vaknade med världens nackspärr, asså helt sjukt överdrivet ont gjorde det. Så ont att jag började grina och jag som bara gråter på begravningar så ni kankse förstår hur fruktansvärt ont det gjorde. Jag har fortfarande ont, men inte lika ont har smörjt in med salva och lagt en flaska med varmtvetten på så det mjukas upp igen o ja inte är så stel. Men jag har ont i hela kroppen annars med. Axlarna, ryggen, armarna, benen, vaderna, låren ....aa you name it assåw!!

Nackspärr är dessutom någon som jag får typ en gång vartannat år, typiskt att jag ska få det nu.
Vi får se vad som händer idag, har inte bäestämt mig än...peace!!


2 Dagars Turé i Stockholm

God Morgon...Jag har precis vaknat o packat, idag bär det av med hela Zumbas ligan mot stockholm. Vi ska göra en liten "dans-turné" på två dagar i olika skolor i huvudstaden. weei det ska bli riktigt roligt. Vi ska köra våran 8minuters koreografi (lite uttjatad, jag vet,men ingen i stockholm har sett den?) och efter det så ska vi lära ut lite dans till eleverna, en så kallad workshop, det ser jag verkligen fram emot. I love di dance more än allt annat. Mycket roliga dans-projekt är på G 2009 och det kommer att skrivas en hel del om det i bloggen. Binta är på G. Skriver mer ikväll om hur det gick o vart vi uppträdde någonstans för just nu har jag ignen aning. Det enda jag vet är att vi tar tåget kl 10.10 och väl framme i stockholm är den en bil som hämtar upp oss och kör oss dit vi ska så det ska bli spännande eftersom att vi inte vet så mycket mer om det!


Zumbas in the house!!


- Bless n love to palestina <3

Gillar o Ogillar!

Jag förstår inte ens varför jag låter mig själv påverkas av dina onda ord & handlingar, slut på det kan jag ju tala om!!

Binta Gillar : Jag måste göra en jätte hyllning till min lillasyster jainaba hon är den mest perfekta lillasystern som man kan ha, på alla sätt. tro mig. Många säger så om sina syskon men jag menar det verkligen, värkligen från hjärtat - tack för att du finns!!
Binta Ogillar: Att mr. Right bor i en annan stad än mig. Åh i neeed you <3




Dagens ord som sades till mig : Du är one of a kind o ja har ingen aning om va ja skulle göra utan dig. fett skumt att jag levt 21 år utan dig :S

-Bless

Dont ask me why im crying - just be there!


Vila i frid nu Helene "Ängeln" Almgren

Jag kom precis precis hem från Norrköping & årets första begravning ( hoppas det inte blir några fler) men även den andra begravningen innom väldigt, väldigt kort tid. Usch så hemskt!! Det var väldigt bra att jag gick på begravningen för innan dess hade jag inte riktigt insett att Helene in fans kvar hos oss längre....nu fattar jag det. Jag förstår nu att det inte finns någon som helst chans till att få tillbaka Helene, hur mycket man än kommer att sakna henne. Jag vet att många sörjer och många tänker på dig som en fin, glad och en väldigt väldigt hjälpsam människa. Helene ägnade mycket av sin tid framför datan och bloggade även väldigt mycket själv och var väldigt stor innom blogg-världen, kände man inte till henne eller hade fått någon kommentar av henne på sin blogg så va ens blogg varken viktig eller stor. HÄR är hennes blogg och där kan ni följa henne hur hon hade det på slutet och kämpade mot Cansern. Jag saknar dig så enormt mycket Helen du finns i allas våra hjärtan. R.I.P. Helene Almgren!


En ängel som alltid önskade

att få vara fri har nu blivit det

Hon lämnade marken så

vackert, inget kunde hindra henne

Himlen har fått tillbaka sin ängel

Hon flyger nu fri som en fågel

Men här på jorden saknas en

ängel






Jai(närmast) & Jag i Kapellet!


Helene Almgren


"Han" har hämtat tillbaka en utav sina änglar.... kanske var hon en favorit, så som hon var för oss.
Kännslan är inte längre obehaglig, Jag har förstått att döden är en del av livet och att livet är någonting som måste gå vidare för oss som finns kvar här. Oavsett hur jobbigt det kan kännas. Så det är dags att ta farvärl nu......Så farväl Helene Almgren, saknaden är stor och du lämnar ett enormt tomrum bakom dig, det hela gick för fort =( . Vila I Frid!


Begravning nr. 2

Kom precis hem från Hani, vi har suttit och mixat ihop två låtar, vilket tog väldigt lång tid. Jag ska gå och lägga mig o sova nu eftersom att hela familjen ska upp väldigt tidigt. Imorgon bitti beger vi oss till Norrköping för att gå på begravning. Det känns jätte jobbigt just nu eftersom att det inte var så länge sedan jag var på en mycket hemsk begravning. Och jag gillar inte begravningar dessutom ( inte för att jag tror att någon gör det, men endå) Som sagt får skriva mer om hur det gick imorgon.

Åh i miss you baby B <3


Bilden är från pappa Lamins begravning :'(


-bless n love to palestina

20% Av vinsten går till Palestina!

Hejsan för någon månad sedan så skrev jag ett inlägg om ett företag som heter Uf rasta då dom skulle ha sin release fest på Orange i uppsala och många artister var med och medverkade bla. Jacko med hela labyrint productions men även Zumbas. Jag berättade att det var en tjeje kompis till mig som hade startat  företaget tillsammans med några från sin skola och att dom säljer T-shirtar med olika betydelsefulla texter på och i olika färger.

Jag hjälpte då till att stå som modell med några andra och gå en liten visning för att visa upp dom fina t-shirtarna. Nu kom jag dessutom på att 20% av inkomsterna går till Palestina så det är ju jätte bra om jag tar upp detta igen då det är lite mer aktuellt med konflikten i Gaza och för er som vill hjälpa till på något sätt och inte bara tycker att tröjorna är helt sjukt fina tycker jag ska passa på och köpa dom nu, det är ingen Julrea på dom men tänk på Palestina och tänk på att du får en T-shirt som endast ca. 20 andra personer har, inte Illa vah?! här e lite bilder på några utav T-shirtarna!!

-Bless to paletina


                               Det står på tröjorna:  Grön: One love One unity
                                                              Lila: Im blind to you heters
                                                              Vit : Framsidan:Love di life you live   Baksidan:Live di life you love


Lite allt möjligt, så där snabbt bara!!

Jag vaknade upp för inte så längesen har inte sovit särskilt länge i natt eftersom att jag håller på och vänder tillbaax på mitt dygn. Jag somnade väldigt sent igår, låg och pratade med B en liten stund, han hade gjort mig orolig så då fick han göra mig Oorolig igen. Den senaste veckan har jag haft mardrömmar, helt sjukt. Jag som aldrig brukar drömma konstiga saker, men det gör jag nu.
Drömmen jag hade i natt var dock inte lika hemsk som den jag hade natten innan t.ex. men det var fortfarande ingenting "nice" jag drömde om. Nu har jag bråkat med mamma hela morgonen, hon är så fucking jobbig. Världens jobbigaste människa tro mig. Hon älskar att bråka om onödiga saker och hon älskar att skrika och jag älskar att hålla för öronen när hon gör det- ha!

Nu sitter jag och Mabou uppe i mammas rum för att få vara lite för oss själva. Väntar på att Tablo ska ringa mig för vi ska fixa lite grejer tillsammans, om det nu går. I hope so. Ska hem till Hani lite senare i kväll och mixa lite låtar till tävlingen för mina elever och Zumbas som är om exakt 7 dagar. Ååh jag längtar så mycket till tävlingen, inte för att mixen är klar eller våran koreografi och inte för att vi har någon chans att inna eftersom att vi är ute i sista minuten med dansen (som vanligt) men endå det är helt sjukt roligt å känna lite press på sig själv som man gör när det är tävling, stora som små TÄVLINGAR =) Ska ta och hoppa n i Duschen alderless strax medan så kan ni ju få se här vad Israel gjorde med två små pojkar. HEMSKHETER!!


-BLESS N LOVE TO PALESTINA!

Rökor & Semlor - Dagens härligheter var på menyn!

Hejsan gott folk, tänkte lämna konflikten bakom mig ett tag nu och skiva ett normalt inlägg ( avsett hur arg och upprörd jag är över kriget) och det kan ni läsa mer om bland annat  här!

Idag har jag sovit väldigt länge men det kanske ni förstår efter gårdagens härligheter som ni förmodligen redan läst om. Jag har varit jätte seg hela dagen så soffan & lapen har varit mina bästaste (jag vet att det inte stavas så men jag skriver hur jag vill i min blogg) och trogna vänner under hela dagen. Har käkat massvis med djur idag, ni vet såna där små ihop vikta rosa saker som "simmar" i vatten och kallas för rökor. Mums... helt sjukt gott, as jobbigt att skala dom bara å det är inte lika gott att köpa färska räkor utan skal. Har pratat med min bästaste vän idag med som fick glada besked om att hennes lägenhet blir klar om ca. 1 vecka, nu när hon fixat någon som kan göra jobbet ordentligt. Kanske ska tala om att hon väntat på den i ca. 10 månader när den förra "snickaren" lovade att den skulle vara klar efter 3 månader. Grattis stumpan happy for dig =)

Jag blev jätte glad när mamma kom hem från affären idag och hade köpt härligheternas härligheter, eller rättare sagt,hon hade köpt ingredienserna till en härligheter... nämligen TEMLOR =) (semlor) Åh så glad jag blev.Det var år och dar sedan jag åt en sist och jag älskar semlor. Men när man köper på bagerier eller Ica typ så är det alltid för mycket mandelmassa eller för mycket grädde så nu fick jag chansen att göra min aldeless egna perfekta semla. Mums säger jag bara jag kastade i mig två stycken så nu ligger väl dom och lagras på låren eller midian. Men det gör inget för träningen är igång som den ska så dom försvinner förmodligen nu i veckan.

Jag avslutar denna dags bloggande med en härlig bild på Min hemma gjorda semla, den första år 2009 och hälsar natten, kudden, sängen och en film välkommen. Ska mysa med mina systrar nu för tydligen så är vi alla hemma denna härliga lördag för vi är trötta efter att ha gjort stan osäker igår kväll/natt. Nu är uppsala utom fara iallafall! God natt!


-Bless N lova to palsetina ( glöm inte att bojkotta Israel)

Vart finns gud när man behöver honom?

Jaha så nu försöker Israel alltså att dölja det dom håller på med i Gaza!!
Dom andvänder fosforbomber som skapar förfärliga brännsår då den kommer i kontakt med hud, kan även bränna ner hus. Det är Human Right wach  som anklagat Israel för att ha använt vit fosfor i Gaza. Andledningen är för att Israel vill dölja det dom faktiskt utsätter människorna i Gaza för. Denna artikel är skrivet på aftonbladets sida och vill ni läsa mer så länkar jag till det HÄR!!

 Det är hemskt och jag blir så arg, så arg, så arg. Alvarligt talat så får Israel ge upp. Challas ni har erat land dra tillbaka era styrkor låt den lilla lilla biten av Israel som palestinerna fått vara ifred. Dom ligger i underläge, ge er på någon i eran egen storlek istället som kan försvara sig på samma sätt som ni kan, som har tillgång till vapen, skydd och allt man bör ha för att ha någon chans i ett krig. Asså världen, vart är vi påväg?!  Bangar någon på att åka med mig till palestina och hjälpa till?!


Vart fan är gud när man behöver honom?!!
MAMMAS svar på min fråga: Han ger oss prövningar vi oftast inte förstår! Guds prövningar är outgrundliga!
Okej tack mamma men det var inte svar på min fåga. Jag frågade VART han var!
För övrigt läs vad mamma skrivigt om konflikten, klicka bara på länkarna!

Men glömm inte att BOJKOTTA ISRAEL!! 

13 döda Israeler & 800 Döda Palestinier!!

Dom här siffrorna chockade mig jätte mycket eftersom att jag inte insåg hur många palestinier som dött under dom senaste dagarna och hur lite Israeler som dött.Här han ni klippet då dom säger på nyheterna hur många som dog för er som missade det. Tack och lov så har iallafall Israel lovat att inte skjuta på dom personer och organisationer som kommer från andra länder för att hjälpa palestina med t.ex. mat. Fn har lovat att hjälpa till så fort Israel lovat att inte beskjuta dom, men än en gång undrar jag vart resten av arab länderna håller hus?. Om alla arabländerna samlade ihop dig och vågade sätta sig upp emot Israel och alla dom som är på deras sida, skulle resten av världen också haka på, det gäller att ta första steget. Tillsammans skulle hela arabvärlden kunna ta över!!

Det var demonstrationer över hela världen idag, hela världen protesterad mot Israel och det dom gör. Kineser, Japaner,Svenskar, fransmän,Australienare,Tyskar, afrikaner...m.m... Men det hjälper inte att folket bara ogillar det israel gör dom som sitter med makten i dessa länder måste också säga ifrån.

Jag säger bara en sak, Bokjotta Israel NU NU NU!!





Korreografi tävling 18 Januari - be there!!

Uppsala Läns
Koreografitävling

18 januari 2009 på Gottsunda Dans & Teater
Tävlande 14-21 år: kl. 18.00 be there!
Biljetter finns till försäljning på DigIt, S:t Olofsgatan 15, från och med 7 januari
och kan inte förhandsbokas. OBS! Endast kontant betalning. 80kr Vuxen 50kr barn upp till 12 år!

Japp som ni precis läste så är det årets första tävling om en vecka ganska så exakt. Det ska blir roligt och jag är jätte taggad, för även om man inte vinner så är det så otroligt, själva kännslan att dansa och tävla mot andra duktiga dansare. Det är verkligen något som jag ser fram emot. Tävlingen kommer att vara i Gottsunda, ni får skynda er och köpa biljetterna så att dom inte tar slut, som dom gjorde föra året  =/. Zumbas medverkade i förra årets tävling då vi vann Hederspriset, det var väldigt roligt och spännande och vi firade kvällen på Brankos =) haha lite bilder från förra årets koreografitävling!!









Hengameh hänger på people nu, lagligt!!

I torsdags fyllde Hengameh 18år så igår, fredag hade vi hyrt lokalen i stenhagen för att fira henne. Det var sjukt trevligt och mycket folk kom det också. Musiken stod jag, Mathilde och Aida för så den biten kunde inte bli mer än perfekt!! Kvällens tema för tjejerna var klänning men jag och några andra bröt mönstret och det med flera anledningar.

1-Det var fööör kallt, kylan bet i mig och mitt hjärta frös nästan till is när jag var tvungen att vistas utomhus. 2-Det går absolut inte att dansa "ordentligt" i en fin (man sätter ju inte på sig en ful ) klänning och många "danssteg" blir automatiskt uteslutna och det är ju jätte tråkigt, eftersom att jag vill känna mig fri och kunna dansa precis hur jag vill. 3- jag hade helt enkelt inte lust med klänning. Så för att piffa upp min stil tog jag på mig mina babies (älsklings skor) som är sjukt höga vilket endå uteslutade många moves!. Men som tur var så hade jag varit på dansträning precis innan så jag hade faktiskt med mig ett par bekväma skor och jag kunde inte hålla mig  från att byta ut "my babies" till ett par crack (vanliga) skor!

Festen höll på till ca. 24.00, då alla rörde sig mot bilar, bussar,taxi o ja venne vad för att bege sig in till stan och vidare mot people en klub i stan. Jag valde att inte gå ut för att jag orkade inte, gillar inte people så mycket, det brände i plånboken, tyckte inte att det var lockande när vi väl var utanför, musiken är oftast dålig, jag var vrål hungrig, hade skit ont i fötterna, skande min baby och ville sova så jag bestämde mig för att inte följa med in.

När shiva och Negin skulle gå in på people så kollade vakten noga, noga på hennes legitimation och sedan så nekade han henne för att han inte trodde att det var hon på bilden och självklart så blev alla chockade och det blev direkt en massa tjaffs om diskriminering hit o dit. Den andra vakten ber då tjejerna att be polisen kolla upp om det verkligen är hon eller inte. På andra sidan gatan så står det 5 poliser som ser ut att verkligen inte ha någonting vettit att göra så sara går fram till en utav poliserna. Idijot som hon är väljer hon en tjej polis direkt från helvetet (det var den otrevligaste människan jag mött på länge) tjejerna började förklara för polisen vad som hänt och vad vakten sa och polisen var helt spydig och otrevlig. Jag tog ett steg bak för jag klarar inte av poliser eller andra statliga människor som tror dom har makt i uniform och om jag skulle börja säga mitt och vad hon har rätt att säga, göra å inte göra skulle det bli bråk och jag tål inte poliser så det var lika bra att Binta bokstavligen höll käften!!

aja ingen hjälp fick man där inte, självklart. Negin blev jätte ledsen och började gråta och ville gå hem hennes pappa var redan på väg ner till stan med hennes pass så jag sa till henne att innan hon åker hem med sin pappa ska hon bara gå förbi people visa legget och passet, fråga om det är något mer dom vill ha BARA för att knäcka dom om att hon e 18 år.
Shiva ville verkligen in så hon lckas övertala negin om att hämta passet och gå in med henne. Dom pratade med vakt chefen, polisen och den vakten som hade nekat dom och självklart så fick dom komma in. Den äckliga tjej polisen och en manlig polis kom till ingången när dom såg att vi stod där (sneeky som dom är) och vakten bad polisen att kolla IGEN på legget OCH passet.

Innan jag fortsätter så ska jag kankse meddela att Negin (sedan hon tog leg fotot) har gått ner skit mycket i vikt och jag förstår att man blir osäker men passet är det INGEN tvekan om att det är hon på.

Dom står och tittar noga nog nog på passet säger att hon ska vända sitt ansikte hit och dit, kolla upp och ner, vara avslappnad i ansikten...bla..bla...bla.. och det enda jag tänkte va : ASSÅ FUCKING DRIVER NI? VA FAN STÅR NI OCH LEKER SMARTA FÖR ERA FUCKING IDIJOTER NI SER ATT DTE E HON, VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD OM HON TITTAR UPP OCH NER PASSET ÄR TAGET FRAMMIFRÅN OCH HUR FAN SLAPPNAR MAN AV I ANSIKTET!!! men som sagt jag stod tyst som en mus, eller nej jag stod och as garvade åt dom!

Sedan säger tjej polisen: ja på legitimatinet kan vi inte veta om det är hon så det kommer hon inte in med,men på passet är det hon. Jag tänkte : så två olika personer kan ha samma personuppgifter? coolt!! om dom inte visste innan är en sak, men efter allt kämpande och med båda två framför sig(LEG OCH PASS) så borde som ju förstå att det är hon på leget.
Aja tjejerna gick iallafall in tillslut och jag lyckades övertala sara om att åka hem. Så nu hänger hengameh på people lagligt gott folk, hela helgen varje helg och när hon tröttnat så drar hon vidare till BJ!!

Vi käkade på subway och kollade på film med arabisk text i kiosken innan vi gick mot bussen. När vi stod och väntade på bussen så dyker det upp en limosin från ingen stans och frågar om vi vill ha skjuts någonstans båda sa ja  och efter en halvtimme så satt vi i limosinen på väg hem till käraste nybygård, sen var det god natt. Lite bilder från lokalen ska jag också försöka att få med, kramisar på er.

-Bless n Love to palestina!

Födelsedagsbarnet & Lillasyster

Jenny Holm & Jag

Jenny Holm Lisa hakarman å jag

Sara Hengameh Lillasyster Jainaba, Evin Och Jag


En del av kvällen. Fler bilder kommer upp senare, annars kan ni hitta dom på FB (facebook) hahahha



Storasyster Älskar Lillasyster!

På bilden: Jag är den korta med flätor på sidan & Jai är den långa!




Oh, Jag har faktiskt världens vackraste lillasyster.
Jag är så glad att ha dig, man kan inte få en bättre syster, tro mig gott folk ,I mean it!
Det finns en person som du kan räkna med genom allt. Det finns en person som skulle gå på lik för din skull. Det finns en person som skulle ta en kula för din skull. Det finns bara en person som skulle göra ALLT för dig. Det finns bara en person som är snyggare och smartare än dig lillasyster. Och det är inte någon utav dina kompisar som skulle gjort något utav det här, utan JAG. Japp Jag Binta din pepparkaks storasyster!

Det är ett måste att se varenda jävla filmklipp!









Det dom gör ÄR INTE rätt punkt slut!!

KOLLA PÅ DET HÄR KLIPPET OCH SÄG I MITT ANSIKTE ATT ISRAELERNA
(än en gång inte alla utan regeringen, militären och dom som vill kriga)
GÖR RÄTT OCH RÄKNA MED ATT DU ÅKER PÅ EN FET ÖRFIL, DIN JUDE!







- Bless & Love to Palestina

Norrland får byta namn till Palestina!

Vart fan är världen på väg?

Jag blir så arg, så fruktansvärt arg. Varför är det ingen som säger något? varför är det ingen ingen som gör något?
Någon som har makt att kunna ändra på saker å ting menar jag då! NU får ni fan ta å ge upp Israel, jag blir så less. Låt Paletina vara. Dom har fått ett ytte, pytte litet land och endå så går Israel in i gaza och bombar en massa oskyldiga människor, barn och fucking skolor, asså det räcker! Jävla fitt Usa me, som är på Israels sid Och det är enbart för att det bor fler Judar I hela Usa än vad det gör i Israel, helt sjukt!

Jag tycker att allt som har med krig å göra är hemskit men allvarligt talat judar (absolut inte alla) ni sitter och tycker synd om er själva för 2:a världskriget och känner er förtryckta men endå så gör ni samma fucking horunge sak mot palestinierna?! Asså driver ni eller?!. Ni beteer ju er som djur, hur fan kan man göra så här mot människor som ligger i ett groovt underläge. Sveriges stadsminister är ju också helt jävla pantad i skallen, jag läste härom dagen i tidningen att han hade vädjat till palestina att inte "fösrvara" sig. Yahnii han sa att attackerna från deras sida skulle upphöra, vilka attacker? Stenarna som blir kastade? Eller dom små bomberna dom lyckas göra trots att dom knappt har någonting kvar. Asså låt dom försvara sig dom gör ingenting fel med att försvara sig mot israeler och Amerikaner.

Jag önskar bara att fler stormakter kunde se det jag ser och hjälpa till lite mer. Alla arab länder tillexempel kan ju hjälpa till?! Om alla som tycker att detta är fel inte bara sitter på sina feta arslen och tycker utan gör nå¨got när dom, vet att dom skulle kunna göra så fruktansvärt mycket så skulle situationen se mycket bättre ut. Kan vi inte ta en del av sverige, flytta ner folket ( ingen frisk människa vill bo där uppe i kylan endå) och ge det till Palestinierna? (Dom kankse kommer tycka att det är fult och väldigt kallt MEN dom slipper krig) alltså vi behöver endå inte så mycket land som vi har, vi kan ju ge bort en liten bit iallafall, eller så ger vi dom bara Gotland eller öland shiet vilken bra ide, jag tycker verkligen att vi borde göra det, dom som är på min sida säger tuppen JA!! Ps. Palestina är mycket finare än t.ex. Norrland? hahaha


Är det tävling på gång kanske?

Har valt låtar, brännt skivor och byggt mer än hälften av koreografin o nu e det mesta klart. Då ska man bara lära ut dansen till ungarna. Lillasyster Jainaba åkte precis på dansträning med hennes dansgrupp Trinitys som Vendela  min käraste danspartner tränar tillsammans med Mathilde. Dom gjorde en ny koreografi igår som dom ska träna på idag =)


-bless

41 questions!

Sammanfattning 2008

Gjorde du något år 2008 som du aldrig gjort förut?
Hmm, Jaa det gjorde jag =)

Höll du några av dina nyårslöften?
ah i typ 3 dagar =/

Blev någon av dina vänner förälder i år?
haha nej inte i år.

Dog någon som stod dig nära?
Ja, åh det är så hemskit =(

Är det något du saknar från år 2008 som du vill ha 2009?
"Pappa" =(

Vilket/Vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Studenten 5/6-08
När jag Vann DancehallQueen 12/6-08
28/10-08
29/10-08
10/12-08
2/3-08
14/2-08
6/5-08
Jag har så otroligt många och härliga minnen och datum jag aldrig kommer att glömma mm...

Vad var din största framgång 2008?
Dansen.

Största misstaget?
Var nog att inte inse i bröjan av året att en viss person inte var mer värd än min skit!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej tack och lov, lite bränn skador och onda knän efter dansen med man måste ju lida om man vill komma någon vart!

Bästa köpet?
Gambia Ticet!

Vad spenderade du mest pengar på?
Oh My Good (skäms å säga detta) Men jag tror fan det är mat alltså, Subway & Max är mina absolut bästa vänner!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Någon kom in i mitt liv från ingen stans och gjorde mig sjukt glad. Alla danstävlingar man vunnit har gjort mig riktigt glad med, Men allra lyckligast var jag nog från morgon till kväll på min allderless egna studentdag!

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
T-pain ft. Ludacris - Chopped n Screwed
Rihanna - Rehab
Junior Natural - This is my story
Elephant man - Nuh Linga

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Helt sjukt mycket gladare =)

Vad önskar du att du gjort mer?
Litat på mig själv före andra!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Litat på andra före mig själv!

Hur tillbringade du julen?
Med en härlig, under-dunder-bar kurdisk familj, jag hade sjukt trevligt!

Blev du kär i år?
Jaaa-a omg efter många om och men så blev jag ju det =)

Hur många förhållanden?
Ja du det blir ju 2.

Favoritprogram på tv?
desperate housewifes, weeds.

Största musikaliska upptäckten?
att jag...inte kan sjunga, inte ens i duschen =(

Något du önskade dig och fick?
Jag fick tillbaka Kärleken!

Något du önskade dig men inte fick?
En fet stads jeep & körkortet inslaget i ett å samma paket med siden snöre?! haha

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Min Då varande pojkvän och alla mina bästa vänner överraskade mig med en stor fest i gottsunda, jag blev kidnappad och bortrövad. haha helt sjukt rolig födelsedag - tack ska ni ha, den kommer jag att minnas =)

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Om Jeepen jag hade fått, var rosa =) haha

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
hur då stil? helt heten kankse?!
Kläder : jag köper bara det jag tycker är snyggt. om inte den nyaste gucci-pucci-mucci väskan som inte kommit ut i affären än är snygg, så köper inte jag den bara för att lixom. Men hade det varit adidas hade jag spikat köpt den =) haha

Vad fick dig att må bra?
Min Absolut bästaste vän, kärleken, Kiara min hund och min underbara familj och släkt!

Vem saknade du?
hmm. VEM jag saknade? det beror på NÄR under året man menar. Från och med den 28/10-08 så var det Lamin "pappa" Jawla helt klart, det har aldrig gjort så ont i mitt hjärta som det gjorde den där dagen. Och självklart Kiara.Men innan det så var det mormor..

De bästa nya människorna du träffade?
Oj många unferbara människor har jag träffat som inte kommer att försvinna ur mina tänkar eller mitt hjärta så lätt.

Årets sötaste?
Mamsegull <3

Årets hetaste?
That guy with the droppe - aaaa,hahhahahahah

Årets största kärlek?
Mr. Nouri

Årets besvikelse?
Mr. Unfaithful kan vi kalla honom! - hahah

Årets bästa?
Sofia Eriksson the one and only!

Årets snällaste?
Kijaja Kijaja Kijaja. Kiara <3

Värsta dagen på året?
Alla datum som innebar döden och som har varit jobbigt på ett eller annat sätt!!
30 Maj
28 Oktober
10 December

Hur många one night stands?
Inga - Har ju knappt fått någon chans att vara singel!

Årets största förlust?
Pappa =/

Vad blev årets nyårs löfte?
Jag har 2 löften.
* Att sluta röka helt och hållet (har dragit ner nu från ett paket om dagen till endast 1-3 cigaretter så jag e på god väg)
* Att alltid göra precis som jag känner för och det som måste göras för att jag ska må bra!

Några sista ord som lämnar 2008 och gör 2009 ljusare för oss:
Det där med att man verkligen ska ta vara på den tid man har med folk man faktiskt tycker om och bryr sig om ska man faktist göra, man vet aldrig när det är försent eller när det är över. Såra aldrig någon som betyder något, du kan såra han eller hon en gång för mycket och sådant går att förlåta men aldrig att glömma! välj dina ord noga!

Vill tacka några extra speciella människor som jag verkligen älskar:
Saufan
Burre
Mamsen
Syskon
Papsen
Släkten (hela feta släkten)
Åh lite enstaka vänner, ni vet vilka ni är!



Diana Och Binta in the S - Bigtown!

Young Vibez träning!

Här är Young Vibez på träning strax innan jullovet då vi påbärjade en ny korreografi, samma som vi övade på tidigare idag på dansträningen men nu ser det mycket bättre ut och dom är mer synkade. En utan mina elever filmade och jag hittade det här klippet för någon dag sedan på youtube, så nu får mina tusentals läsare även ta del utav det ! Ciao




-Bless one love

Oh no säg inte att hon ska sova i soffan? - Mina naglar har det iaf bra!

Hello!!
Är väldigt trött och känner mig så otroligt sliten för tillfället, Kanske är det för att klockan är 04.08 på morgonen och jag har haft min första träning med Young Vibez på länge efter Jul och nyårs uppehåll och allmän uppvilning inför 2009, eller så är jag bara....trött!! Jag tror det är lite utav allt möjligt faktiskt. Egentligen så är jag ju inte så jätte trött på grund av att klockan är "mitt i natten" lixom, eftersom att jag faktiskt har vänt på dygnet, kraftigt, helt och hållet sedan månader tillbaka "I know its sorgligt" men aja det är mycket roligare att vara vaken på natten. Tycker jag. Mabou håller iallfall med mig, vet ja.Undrar egentligen varför jag tycker att det är roligare att vara vaken på natten?

Det är ju inte direkt så att det händer mer på natten, snarare tvärt om. Det är ju liksom då alla (förutom jag) sover, eller aaa NÄSTAN alla, Min Lillasyster Jainaba sitter också uppe med mig och Ugglar (som morfar hade sagt om han vart här nu). Jai sitter vid den lilla datan framför tv:n i soffan med täcke, popcoarn och allt. Jag själv sitter rakt uppochner i en vanlig obekväm "data stol" som ser mer bekväm ut än vad den är, så som alla "data stolar" typ gör. Jainaba har Webbcam på med en hemlig person, jag får tyvärr inte säga vem som sitter och kollar på henne just nu för hon skulle typ äta upp mig levande medans jag sov och drömde sött. Men jag kan ju säga så mycket som så att Killen tjejen inte har en vacker syn framför sig direkt.

Jag ska förklara hur hon ser ut, ny duchat OPLATTAT (affro) hår, en bulle mitt på skallen, inget smink (inte för att hon behöver det, hon e ju min syster) men endå! Hon har världens fetaste hörlurar på sig för hon sitter och lyssnar på Andra Avenyn medans hon ler lite "gulligt" så att hennes snea tand syns lite lätt, halv ligger i soffan, har satt på världens starkaste lampa som dessutom gör så att man ser ut som ett russin i webbcamen, hon har en svart sliten, stor t-shirt och ett par rosa vanlig trosor på sig Ohoooo kan det bli sexigare? stackars kille. hahahaha min syrra e bara föör gulli.

Nu har hon stängt av allt. Oh no säg inte att hon ska sova i soffan =( oh my good, vart ska jag sova jag som ville sova i den sköna mjuka soffan, orka gå upp och lägga sig på övervåningen, hur ska jag lösa detta?! Får kapa soffa nr 2 då, hur lika o skön den än är. Jag har klippt, polerat,filat,färglagt och putsat på mina fina små bebisar idag (mina naglar). Dom hade blivigt alltför långa och ingen färg hade dom heller så dte var dags att göra något åt saken. Om ni tänker er Fransk Manikyr tänk sedan att själva nageln målade jag i mörk, stark, härlig rosa och där man brukar måla vitt i manikyren så målade jag en härlig,glittrande,ljus rosa färg. det blev super coolt och skiit fint, kan jag lova er! Lägger in en bild, fast man inte ser så bra, som med alla jävla bilder man tar med mammas kamera. Ps. Mina naglar har det bra med en kreativ ägare!

My Nails

Aja, jag ska nog ta och lägga min och sova nu, måste bara ta och dricka ett glas O'boy först (I am beroende av it).

- Bless n Love Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

RSS 2.0