Jag vill också ha en bebis =(

Shoohoo jag är framme i stockholm nu, eller jag kom fram för längesedan men det är nu som jag har tid till att uppdatera. Jag åkte till frisören med lillebror och hans pappa sedan så klippte sig båda två fina inför dopet imorgon. Mabou blev jätte fin i håret hans nya frissyr passar honom bra, fast det har jag alltid tyckt... det blir alltid lika fint varje gång han gör samma stil, bild på det ska ni ju självklart få men inte idag =)

Bebisen är typ världens sötaste bebis som jag någonsin har sett med egna ögon, jag lovar! Och jag har sett väldigt många nyfödda bebisar.Hon är så otroligt vacker och hon har stora fina bruna ögon och mycket hår på huvudet. Hon är 6 dagar gammal och är ingen skrynklig, röd, flintskallig eller ful bebis hon är det absolut sötaste jag någonsin sett. jag gillar inte nyfödda bebisar, jag tycker att alla nyfödda bebisar är fula (man säger bara att dom e söta för att dom är så oskyldiga) jag brukar gilla dom bäst efter 2månader och fram till 2 år, sen är dom barn och ingen bebisar.

Neej men som sagt, svarta bebisar är dom sötaste bebisarna,(majoriteten) dom föds med hår, stora ögon, och HÅR på skallen... nej tack till flintis bebis! Min syster Isa var typ flintis när hon föddes hahahha mamma var också flintis, men jag hadde FETT med hår, asså överdrivet mycket hår, haha. När jai föddes så var min första kommentar : men mamma hon är ju vit ju?:O. jai var skiit ful som liten, sen när hon blev barn så var hon så otroligt söt och nu är hon katternas katt!!

men när Jainaba föddes så var hon hur ful som helst, nu när man kollar på bilder så är det knas. och ALLA trodde att hon var asiat när hon var liten med för att hon hadde "kines" ögon lixom. Mamma tyckte så klart att hon var jätte fin och alla sa till henne att jai inte var så jätte söt lixom. man tycker ju alltid att sitt eget barn är sött men till och med mamma tyckte att jai inte var så söt. Sen när färgen (mulattfärgen) började titta fram och när hon blev typ 3-4 år blev hon skit söt.

nää nu ska jag gå ut och ta en cigg sen ska jag tvätt bort röklukten(så gott det går) och efter det ska jag hålla i v'rldens sötaste tjej som isatou har lagt beslag på just nu =(. fast jag har ju fått hålla henne mest typ hela dagen, hon sov med mig med =) kram på er !! mammas bästa kompis fick förresten en liten bebis (mulatt) i lördags, skiit gullig ni kan se bilderna i mammas blogg ungen heter olali och är galet söt. Nästa vecka ska min älskade Emma & farbror klämma fram en liten bebis (mulatt) kusin till mig :D <3

Kommentarer
Postat av: Changes

Kan du inte byta ut ordet Mulatt till MIXED, det låter mycket bättre, för det första ordet är otroligt negativt. Och när ska alla vita tjejer i Sverige sluta drömma efter brown babies, kom igen, denna trend är inte alltid positiv. 75% av dessa barn kommer ha dålig kontakt med sin afrikanska pappa. För det är just papporna som är majoriteten när det gäller interracial relations i sverige.

2009-03-26 @ 18:52:36
URL: http://nej
Postat av: Anonym

Du e för evil för att leva haha.. hon ba nyfödda bebisar e fula å skrynkliga.. shajt..

2009-03-26 @ 21:14:23
Postat av: Blacki

Changes?? Vad gaggar du om? Som binta sa tidigare så har ordet mulatt ändrats till något positivt. Så länge du å alla som läser denna blogg kan KOPPLA att hon inte menar ngt illa så e de ju ingen fara. Å vadå trend att ha brown babies? Den man väljer att få barn med e ju en individuell sak. Å vf skulle barnen ha en dålig kontakt med sin "afrikanska" pappa? å inte sin "vita" mamma?

2009-03-27 @ 12:37:51
Postat av: Anonym

Changes: Ofta mulatt är ett negativt ord, har aldrig hört att det skulle vara det?

2009-03-27 @ 14:11:53
Postat av: Emma

Kan inte fatta hur man kan tycka att ordet mulatt ska bytas ut till ordet mixed vilket isånnafall betyder precis samma sak!! Alla är vi människor!!Och att säga att alla vita tjejer i sverige drömmer om brown babies, väx upp!! Snälla du man får väll barn med den man älskar och vill bilda familj med!!

2009-03-27 @ 22:17:19
Postat av: Tonårsmorsa

Blacki: Jo, det stämmer att det finns folk som har svårt för ordet "mulatt", fast det är bara tredje gången jag hör det, det är realtivt nytt för mig, men Aminata har skrivit om det här:

http://aminata.se/ (Klicka högst upp på "mulatt & neger".)



Changes: Du skriver: "Och när ska alla vita tjejer i Sverige sluta drömma efter brown babies". Jag undrar vem du syftar till? Binta? Binta är inte någon "vit tjej i Sverige". Dessutom behöver du nog inte oroa dig, för även om Binta´s kommande bebis aldrig kan bli helt vit, så har hon heller aldrig varit intresserad av någon svart kille!! Sedan tycker jag det är ganska fördomsfullt att tro att "vita tjejer drömmer om brown babies" just för att de är bruna, även om de kanske också finns. Men jag känner inte till någon som skaffat barn med en svart man bara för att han är just svart. Förhoppningsvis så ser man på sitt barn som en individ, oavsett vilken färg barnet har.



Man kan ju inte heller låta bli att skaffa barn med en person som man älskar, som man har ett bra liv med och som båda vill skaffa barn, för att man förutsätter att barnet och pappan kommer att tappa kontakten.



Det finns massor av Afrikanska män som har mycket god kontakt med sina barn. Mina barn har till exempel god kontakt med sin pappa!



Jag tycker det verkar som om du letar så mycket efter fördomar hos andra, att du själv blir fylld av dem...

2009-03-28 @ 10:41:00
URL: http://tonarsmorsa.se
Postat av: changes

Det finns otroligt många svenska tjejer som har sagt till MIG, att dom avgudar black men, och att dom älskar brown babies, dom har till och med sagt det framför min x kille, förstår ni hur detta låter, hur patetiska är inte dom. Javisst vissa kan vara kära men det finns många som har helt andra orskaker än kärlek. Jag kan peka på 200 tjejer online som har bestämt sig för att skaffa barn med black men.



Jag vet att alla ni tjejer här inne älskar era interracial relations och att ni trivs med det och är för detta, men förstå att det finns folk som hellre ser africans with africans osv, alla kommer inte älska interracial relations.



Om jag ska vara helt ärlig så vill jag se mina afrikanska män med afrikanska kvinnor helst.





Jag andvnänder inte ordet N eller M eftersom it was used to enslave our people when they were sold at the markets, men ni verkar inte förstå det så ni använder er gärna av the M word, så ignoranta.



Ja, det finns många bra afrianska pappor, men alla halv africans som jag känner...vilket är över 100 ingen av dom har kontakt med sina pappor idag så majoriteten är liten.



Hur kan ni leva in denial...ni vet exakt hur det är i Stockholm och det är bara vissa typer av kvinnor som väljer att ha jungle fever...dom har ofta intresse i andra kulturer och älskar allt som är långt borta från sin egna kultur och livsstil, jag är trött på att se detta varje gång man går ut.



Men allt är inte kvinnornas fel, eftersom många västafrikanska män heller inte vet bättre, och inte lärt sig bättre och att dom ger upp snabbt.



Sedan gör många afrikanska kvinnor fel som inte behandlar sina män som dom borde bli behandlade.



Jag önskar att saker och ting vore annorlunda och att vi kunde se mer afrikaner med afrikaner idag i Sverige även bland dom yngre..



2009-03-29 @ 20:10:36
URL: http://hej.se
Postat av: Karin

Changes: Du skriver "Hur kan ni leva in denial...ni vet exakt hur det är i Stockholm och det är bara vissa typer av kvinnor som väljer att ha jungle fever...dom har ofta intresse i andra kulturer och älskar allt som är långt borta från sin egna kultur och livsstil, jag är trött på att se detta varje gång man går ut."

Jag tycker att det är DU som låter ignorant. Att det är vissa typer av kvinnor som väljer att ha "jungle fever", omg. Detta uttryck dog väl ut nångång i början av 90-talet?! Men att påstå att man söker sig till en man/kvinna av afrikanskt ursprung endast för att man är intresserad av andra kulturer och inte uppskattar sin egen är ju helt idiotiskt. Att vara intresserad och vilja lära sig om andra kulturer är väl bara sunt?! Det behöver väl dock inte alltid resultera i att man skaffar barn med en afrikansk man?!?! Som alla andra skriver här så är nog majoriteten av de "mixade" barn som föds en produkt av kärlek mellan en man och en kvinna, sen att relationen kanske inte håller beror nog inte bara på kulturella skillnader, utan att kärleken helt enkelt tar slut (vilket existerar i högsta grad i "hel" svenska eller "hel" afrikanska relationer också. Jag kan dock hålla med dig om att jag också tycker att ordet mulatt har en negativ klang. Men detta beror nog på att jag bott i usa och har barn med en afrikansk/amerikansk man och där användes inte detta ord alls, utan man använde ordet mixed. Men som nån annan skrev här; varför måste man ens benämna någon med färg?! Det känns helt oviktigt. Jag har ett barn som är brunt och ett som är rosa (om jag nu måste benämna deras hudfärg, så är det rosa och brun som passar allra bäst), och min kärlek till dem är precis lika stark och dom var precis lika fina i mina ögon när dom föddes, för dom föddes av kärlek, BÅDA TVÅ :)

ONE LOVE!





2009-03-30 @ 11:50:24
Postat av: Tonårsmorsa

Karin: I think I love you! :-)



changes: Du skriver: "Om jag ska vara helt ärlig så vill jag se mina afrikanska män med afrikanska kvinnor helst." Det sa allt!" Och rasism luktar lika illa oavsett var den kommer ifrån...!

2009-03-30 @ 18:23:37
URL: http://tonarsmorsa.se
Postat av: changes

Det Karin skrev stämmer icke.

Hon skrev att barnen skapas av kärlek men det är fel.



Halo hur många par älskar varandra egentligen?



DET HANDLAR OM SEX OCH LUST





när man går till mama africa på mariatorget ser man svenska tjejer med dreads och afrikanska tyger och gambianska killar som leker jamaicaner, dom blir ej kära i varandra, utan det handlar om ATTRACTION



OCH när man är attracted till någon skapar det lust och leder till sex och slutar i sängen oftast oskyddat och med ett barn,



sen går många vidare..och männen går ut och dansar och flirtar igen,





det är en cirkel..så att påstå att 99% av the half african babies skapas av ren bra kärlek och fina fina förhållanden är som att leva i en fantasivärld





många av dom mellan 20-30 handlar det enbart om BRA SEX......

så sant

2009-04-02 @ 11:44:23
Postat av: Tonårsmorsa

Men changes, du kan väl inte på allvar mena att de flesta barn blir till efter ett one-night-stand?



Sex kan man ha under ett s.k. one night stand och attraktion kan man känna på nattklubbar under alkoholrus och club-mörker, men kom f-n inte och säg att de flesta BARN blir till av ett one night stand och inte av kärlek! Jag tycker det låter som om du själv har en väldigt svag självkänsla och därför har lite svårt att se saker med nyanser och medmänsklighet. Jobba med det i stället för att försöka tala om hur andra människor skaffar barn, som om du visste det, som om dina enkla förklaringar skulle ha verklighetsförankring! Get real!!

2009-04-02 @ 17:34:30
URL: http://tonarsmorsa.se
Postat av: Karin

Changes, du verkar vara aningen bitter. Verkar jobbigt att vara det och isf önskar jag att du vaknar upp ur din bitterhet snart, för din egen skull, för vad jobbigt det verkar vara att leva med alla dessa fördomar som du gör...

Jag kan lugnt påstå att mitt barn (som har en svart pappa) inte är producerat efter ett one night stand på Mama Africa och majoriteten av de "bland"barn jag känner har föräldrar som aldrig ens vistats på sådana ställen och har dom gjort det så har det varit för musiken och dansen. Gå dit nån torsdagskväll och fäll upp de där skygglapparna du har för ögonen, så kommer du säkert att ha en trevligare kväll.

Vi kanske ses på Mama Africa nån kväll. Men ta inte illa upp om jag står och dansar med en afrikansk man, som påstår sig komma från Jamaica, för vet du vad; jag är där för att ha roligt - UTAN sex. Kram på dig stumpan.

2009-04-02 @ 20:35:49
Postat av: Emma

changes. Du är en riktig rasist! skäms att du e svart också

2009-12-09 @ 00:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0