Bojkotta "Pottan"

På lördagen så träffades vi alla i stan. Jag, Lilla syster, Vendela, Hareg & Moa, vi skulle till gröna lund egentligen ( jag vet att jag typ har bosatt mig där, men vad ska man göra om man älskar fritt fall, den känslan e svår att hitta någon annan stans än på grönan). Hur som helst det blev inget grönalund för oss för vi pallade inte med en massa folk ( jobbiga gubbar å tanter & 14-isar som skulle gå på sommarkrysset) så i entrén så vände vi på klacken mot stan igen och satte oss på ett fik och små pratade om allt mellan himmel och jord.

Jag och Vendela ville se harry potter 15 ( eller vad det nu än är för siffra på filmen vi såg) av alla "potta" filmer jag sett så var den här SÄMST. Så sämst att det börjar med att vendela somnar och efter en stund så väcker jag henne, sedan så är det min tur att somna och hon väcker mig. i 2 och en halv timme så sitter vi i den där jävla obekväma bio stolen. Vi har kastat ut 110 svenska riksdaler på en skit film, jag kunde lika bra gett dom till en hemlös människa på stan. den va så ovärd att se, men jag måste se den igen så att jag kan bestämma mig helt och hållet för hur kass den är, inte alls som dom andra filmerna i alla fall.

Efter filmen så Drog jag och Vendela till fridhemsplan, närmare bestämt Johnnys för att fördriva tiden i väntan på Bullet, hahah säger jag bara till folk. Det är så roligt att titta nykter på en onykter människa, som folk beter sig alltså, nu får det vara nog. Efter att ha fastnat på Johnnys i några timmar så for man vidare back to THE crib


At the fiik =)

Isatou & Moa =)

Storasyster & Lillasyster

Hagge & V-gal!

Steve - THE MAN!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0