Shabba gott folk!!

tänkte ta å svara på lite kommentarer jag fått i inläggen nedanför..

*Bilder: japp ska försöka vara lite bättre på att lägga in en massa bilder, men just nu har jag ingen kamera som fungerar som det ska, men ska försöka att fixa det så fort som möjligt. men tills dess så får ni nöja er med bilder på mig (gamla o nya) och på min vänner tills bästis(kameran) e fixad o kan va med mig en heldag =)

*Uppdateringar: ja, Jag vet att jag e sjuukt dålig ( =( ) på att uppdatera.Men jag har inte alltid tillgång till en dator o har jag det så är det inte alltid jag kan skriva en massa blogg inlägg så när jag väl har det så skriver jag en massa massa inlägg på raken (som ni kanske uppmärksammat) sen kan det gå ett par dagar innan jag skriver ( som nu) å sen kommer jag igår igen. Men jag ska försöka att bli mycket bättre på att uppdatera...

*Någon hade kommenterat och namngett sig själv som "trogen läsare" Åååh Me like a lot!! ett plus på kanten var ju att den skrev i slutet "käerlek från sthlm<3" Me like ännu more lixöm. Sthlm is the shiet =)

*Nat hade kommenterat o skrivigt att det var bra att jag inte skrev om dagens outfit o sånt booring shiet. Det håller jag med om fullständigt, kan skriva ibland om något snyggt lixom eller något köp jag verkligen tycker om, som i sommras när jag skrev om mina älskade gummistövlar - hahaha men orka skriva om sånt som alla jävla boggar-jävlar skriver om. Att ta kort på sina kläder som ligger på golvet eller ta en bild på sig själv med bort-klippt huvud (självklart en klassiker) så att man bara ser kläderna är inte riktigt min grej.... Det finns så mycket sånt o för lite unika bloggare så jag kör på att skippa den biten helt enkelt o det är bara ännumera nice att mina läsare gillar att jag inte gör det =) wohooow!!

*Videoinläggen har jag fått en massa massa possitivt för. Alla, (enligt kommentarer på bloggen, sms som dundrat in till min mobil och en massa kommentarer från folk på stan osv...) tycker att jag ska fortsätta o jag själv o sara tänkte att det bara skulle vara en engångs grej men nu ska vi nog köra på ett skämt-inlägg lite då och då eftersom att alla verkar vilja det så nu mina läsare lovar jag er att fler video-inlägg från mig kommer att komma skämt-inlägg och ett o annat seriöst kanske..? haha men vi kör på det så får vi se kommentarer o vad som händer om det uppskattas eller ej. Spelade faktiskt in ett nytt inlägg igår med sara o lite annat folk som kommer att komma upp ikväll eller imorogn kankse.

*Tess: jag hittar alltid på en massa fuffens men skriver inte om det så mycket i bloggen, ni skulle bli helt chockade om jag skrev om allt sjukt jag gjort eller sagt...men dte ska komma mer sånt ..låter det bra?

*Jennifer: jag lovar ska bli bättre på att kommentera andras bloggar (speciellt vänners) jag e heeelt keff på det men de värsta är inte att jag inte kommenterar utan jag läser faktiskt inte andras bloggar tyvärr, jag hinner typ aldrig när jag väl sitter vid datan. men när jag väl gör det så kommenterar jag ALLTID ska ni veta... så när jag väl läser så kommenterar jag annars så läser jag inte  hihi,men ska bli bättre å då gellere juhe att folk lämnar sina adresser i min blogg med =)

*Jag kan lova att skriva mer o uppdatera oftare om ni lovar att kommentera mera, det är endå inte ens en tiondel som har kommenterat av alla mina läsare, så till er som inte kommenterar gört!!...deal?

*Någon skrev "du borde komma ner o festa i malmö, du hade gillat d;)" Jag säger: skicka en inbjudan å styr upp det hela så kommer jag o ligan ner å röjer malmö no problemos - hahahahahaha.

* så där ja, tror jag besvarade alla frågor o svar nu, det e bara å hojta om det e något mer =)


Kommentarer
Postat av: Tess

Låter jätte bra Tjejen!!! hehe jag kan tänka mig att du är den bruden som hittar på kul! fått dessa intryck av dig.. Men jag säger bara SKRIV OM DE! asså du bloggar ju för att berätta det du gör så låt oss veta riktiga du!! :P glöm inte att uppdatera, gör du inte de så tröttnar läsarna och du få färre läsare tänk på de.. Lycka Till nu :D

Kraamaaar Å Pussar från STHLM :P Välkomen hit ;)

2009-01-27 @ 20:33:11
Postat av: kochana

Jag tror också du hade gillat malmö, det är ju sveriges hiphopstad. Sen har vi ju dancehallställen också.

2009-01-29 @ 16:01:23
URL: http://kochana.webblogg.se/
Postat av: josef c

Tjaa binta ja hade tråkigt o på nått skunmt sätt hamna ja på din blogg kolla lite va folk har skrivit...folk är ju helt dumma i huvudet hahaha aja hare bra / josef c

2009-03-14 @ 04:57:15
URL: http://tonarsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0