Mycket dans, lite fest & ett paket nudlar...

Idag vaknade jag ganska sent, skyndade mig och cyklade hem till mamma där jag kastade i mig en macka och mötte upp en utav mina favvo-kurdiska-grannar som även är min elev och som kom med i Young Vibez dance crew. Vi tog bussen iväg till stenhagen eftersom att vi skaulle ha dansträning idag. Vi körde igång och påbörjade en ny koreografi. Diana och Selam var också med på träningen och kunde inte sitta helt stilla då musiken sattes igång (jag såg dig i spegeln diana ;)).
Hur som helst vi började på en ny koreografi och ni snappar upp så bra och direkt, gaah e stolt över er =).

Tränade lite på en egen koreografi eftersom att jag själv ska på en dans audition till en hiphop/street grupp här i uppsala som e väldigt duktigaa, så dumta var det att göra en dans i sista minuten för nu kunde den ju inte bli så bra som den skulle ha blivit om jag hade övat i exempel två veckor. Men aja ni borde veta hur jag är vi de här laget "sista minuten tjejen". Fick ett telefon samtal av Carribean dance studio i stockholm som sa att min dancehall klass blir av =)....Yiippiie så imorgon efter auditionen så drar jag till Stockholm och dansar. Woow vad det är roligt att dansa alltså =).

Nu sitter jag i min lägenhet med sara och jai som precis kom hit, har käkat nudlar ( det enda jag käkat på heladagen :O?) Ska försöka få i mig något mer, det behövs med alla denna träning...fast jag är inte så hungrig nu men det kanske kommer. Vi ska iväg till min systers kompis födelsedagsfest typ..? På andra sidan stan, så jag ska ta och hoppa in i duschen nu och fixa till mig (sista minuten ;) yeaah!) sen får vi se vad klädvalet blir, är inte pigg på att fixa mig särskillt mycket iallafall. se ya'll


Kommentarer
Postat av: Diana

HAHAHAHAHAHA... neee och de e deppigt att se att jävla snorungar dansar bättre MYCKET bättre än mig :(...



kan inte du lära dem fula steg haha då skulle ja må mycket bättre ;)

2009-03-16 @ 12:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0