Kryssningen del 4 - Och helt plötsligt så stötte vi på hår, haha

Jag och Mathilde hade varit nere i hytten och gjort någonting ( minns inte riktigt vad ) sedan så skulle vi gå upp till klubben där dom andra var och festade på för fullt. Våran hytt låg på 5:e våningen och klubben låg på 10:an. För att ta sig dit, närmaste vägen från våran hytt så tog vi hissen upp till 9:an (för den gick bara dit). sedan gick vi förbi en hel gång massa hyttar och där längst bort så tog vi trappan upp till 10:an. När vi då går i den här lååång korridoren full med hyttar på båda sidorna så håller jag min hand på räcket. När vi precis ska svänga av till höger så känner jag att min hand rör något hårigt.

Jag blev skiit rädd och kollar, skriker till och säger vad är det?. Mathilde tar upp det från golvet där det nu hade ramlat och säger : det är MONAS hååår... sedan dör hon av skratt, ja hinner inte riktigt fatta men skrattar med. När jag verkligen inser vad det är så dör jag också av skratt. Vi tar med håret och ger det till Mona som skiiter i haha, sköön hon är. Det var en av dom roligaste sakerna som hände på båten, asså mathildes garv och kommentar ( så som hon säger det) var så fucking roligt, jag höll på å kissa på mig fan!

Appropå hår, Josef kännde sig lite hår lös och beslutade sig för att låna Dianas hår några timmar innan vi skulle gå av båten, helt full som han var. Men det va fint, det passade honom - hahah, Josef du kanske ska ta och fundera på att spara ut så slipper du löshår?.... aja here comes the pics =)

Monas hår

Mathilde & Monas hår =)

Josef i sitt låånga fina hår =)


Kommentarer
Postat av: mathilde

AAAHHAHAHAHAHAHAA

2009-02-20 @ 17:28:55
URL: http://mathiilde.blogg.se/
Postat av: Dey

HAHAHHA asså det här knäckte ju.. mooona vilket fyllo

2009-02-21 @ 15:28:31
URL: http://smokinashtray.blogg.se/
Postat av: Blacki

Haha Dey yeesss jag va ett riktigt fyllodrägg på båten.. And yesss my weave va inte med mej hela tiden HAHAHA knaaaaaas assså

2009-02-23 @ 23:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0