Det skulle vara snällt om jag kunde ge svar på era frågor lite snabbare oxå.... sorry!!

Jag vet att klockan är 06.17 just nu och att jag egentligen borde "festa" med kudde, täcke och mina drömmar. Men jag kan inte sova och eftersom att jag endå inte har något bättre för mig så hade jag tänkt att svara på lite kommentarer, mail och verbala frågor som jag har fått. hoppas ni får svar nog på allt =)

1. Många undrade vart mina skor var ifrån och dom beställde jag från Nellys. Dom kostade 400 tror jag men med frakten och allt så blev det en total summa på nästan 500 kr.

2. vilket är ditt bästa skönhetstips?Oj det var svårt, det bästa "skönhets" tipset är nog att uppskatta dig själv så som du är för vad du än gör och hur du än ser ut så kommer du alltid att vara så "ful" som du själv "låter" dig bli. Du måste känna dig snygg för att kunna vara snygg!

3.Har du ingen bild med krulligt afro? hmm vet inte riktigt vad du menar, men jag har bilder med oplattat hår, jag har ju inget riktigt, riktigt affro eftersom att jag e mulatt...men jag önskar att jag hade..det hade varit as nice på mig och jag hade aldrig plattat det =)

4.vad använder du får produkter i håret? Jag använder vanligt hederligt shampoo och balsam... mina favoriter är Herbal Essences shampoo och balsam =)

5. varför har du tagit bort rutan där uppe där man kunde fråga dig saker? Det blev för mycket ståhej vid sidan om så jag kör på ett fråga inlägg typ en gång i veckan så kan ni fråga på och jag svarar via ett inlägg...låter väll bra?

6.Vad ska du göra på alla hjärtans dag? jag ska vara med min familj och äta middag sedan så ska jag träffa B och sen så ska jag på en alla hjärtans dag fest som en tjej kompis har, vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

7.Tror du på gud? hahah aa jag tror på honom =)

8.Har du en egen lägenhet? Jag tror att jag redan har svarat på det men kör till... Yeah det har jag men jag är inte där särskillt mycket, datan finns hos mamma ;) (ironi)

9.Vilka tider har du dancehall klassen i sthlm? Söndagar från kl 17.00-18.00

10.Hur ska du fira din 20-års dag? Med dunder och brak =)

11.Försöker du likna Beyonce? haha men driver du?, nej jag försöker likna mig själv, däremot så inspireras jag av henne på många olika sätt och jag tycker att hon är en av världens absolut naturligaste och vackraste kvinnor, lätt topp 5 och jag lääängtar tills jag ska få se henne live och alla hennes nya låtar som jag bara döör för =)

12. Varför har du inga tävlingar på din blogg Jag tror många vill tävla.? Jo självklart så kan jag ha det, det är inte värsta grejen men säg till vad ni vill tävla om och vad det ska vara för tävlingar, så kör vi på det

Yeah hoppas att ni blev nöjda med svaren !!
Appropå vad jag ska göra med mitt hår, så får det nog komma som en överraskning för er, spännande..wii =)
Kommer att göra en förändring innom en och en halv vecka iallafall, så håll utkik =) ( har inte bestämt mig själv än heller så det blir ölverraskning för mig med )


Kommentarer
Postat av: Evelina

Hahaha nej då, inte har du dålig humor haha, jag garvade lika mycket när jag hittade bilden ;D

2009-02-14 @ 10:05:47
URL: http://enevelina.blogg.se/
Postat av: jennifer

du är så vacker älskling!

fika snart? absolut!

2009-02-14 @ 10:29:19
URL: http://jenniferlapunov.blogg.se/
Postat av: (:

skulle va as najs om du gjorde en fortsättning om serien på ditt hår haha.. typ om du fotade steg för steg och sånt shiet ;D peace out

2009-02-14 @ 12:41:20
Postat av: Anna

haha binta jo mulatter kan visste ha affro me lockar :) hehe det är olika bland alla mulatter med du vet alla ha inte samma kvalite på håret:) vissa har tvär kort hår och vissa mycket längre ;) hihi

-bless

2009-02-14 @ 13:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0