Hela helgen i ett inlägg.

Fredag:
Vi var hemma under hela kvällen och mamma åkte till Riga i Lettland över helgen med sitt jobb, så vi var ensamma hemma vilket var skönt för då kunde man ha datan hur mycket man ville ...eller aaa nästan man skulle ju dela den med tre till. På fredagen så var vi bara hemma och det kom hit lite kompisar så vi chillade med vattenpipa mm. och hade det allmänt trevligt.

Jai och Mohammed faal rappade/Sjöng och det lät jätte fint :) vi satt uppe hela natten för när klockan var vid 3 insåg vi att det inte var någon ide att gå och lägga sig eftersom att vi skulle vara vid Heidenstamstog klockan 06.00 för att sedan åka till Göteborg. Det hände en tråkig insident vid 4 tiden men som sedan löste sig.

Lördag:
Nåja hungriga och trötta som vi var pallrade vi ner oss till statoil för att handla "frukost" så vi kunde äta den på bussen på väg till göteborg. vi var skit trötta allihopa eftersom att vi var uppe hela natten och härjade och det var även milad men han ville fortsätta att härja på bussen. HAHAHA jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv åt den killens skämt som jag gjorde på bussen på väg dit, helt övertrött å allt. Saba pallade tillslut inte såp han gick och satte sig lite längre fram. Sedan så somnade jag gott på Khaled tills vi skulle stanna första gången.

Vi alla hoppade ur bussen tog en cigg och köpte något att äta, innan vi fortsatte. Jag somnade bums igen så fort vi satte oss på våra platser och bussen började åka. nästa stopp var vid en Mc Donalds i skara där vi käkade och stannade i ca. 40 minuter alla var slitna, trötta och hungriga och det var äckligt varmt så jag behövde något väldigt svalkande och en cigg ;) sedan så somnade jag igen och sov nästan hela vägen till göteborg.

Okeej äntligen framme, vaknade upp och fixade "morgon" frillan lite lätt och bättrade på sminket, sen var det bara att rikta sig in på att ha dunder kul på Liseberg. Åkband och inträdet tog lite tid att fixa, sedan så vara bara att ruscha till första bästa karusellen. Jag och Banaz började med Balder, den var dunder kul..lite läskig men mest kul. Det hade nog inte varit så kul om jag inte hade åkt med banaz. Jag vet inte hur jag ska förklara men om ni bara såg hur banaz såg ut under resan, om ni bara visste vilka ansiktsuttryck och skrik hon gjorde hade ni nog också skrattat lika mycket som mig, jag höll på att avlida BOKSTAVLIGEN och det merkte även dom som satt framför oss.

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA SÄGER JAG BARA!!!
Det finns en bild på mig och Banaz med, ska försöka scanna in den så ni får se, på bilden ser jag mer rädd ut än banaz, men glöm inte att jag satt och as garvade skit mycket under hela resan, hahah

Vi åkte nästan allt som gick att åka.Isa var skit tråkig för hon vågar typ inte åka något, eller jo men inte dom värsta och det e ju dom som är roligast, tycker jag :) Så då fick jag dra med mig Banaz (fick övertala henne många gånger kan jag ju säga innan hon åkte något) banaz är förresten min lillasyster Isas kompis. det roligaste Banaz sa var : " binta du har fått mig att göra saker jag aldrig skulle göra, men när jag har gjort dom så är jag glad att jag har gjort dom, för det var kul" Jag : Jaaa det är ju det jag säger, kom nu åker vi kanonen.

Jag, alex, banaz, sina lurade upp Isa i Bergochdalbanan och det var as kul, hahahahhah hennes ansiktsuttryck och skrik var ro9liga det enda hon sa var : Binta jag kommer döda dig sen och jag svarade : jag älskar dig ochså lillasyster:) Hon tyckte den var skit läskig men när hon väl åkt så var den endå gaaanska kul, så vi behövde inte övertala henne sååå mycket att åka den igen.

Khaled, saba och Milad spelade mest och dom vann skit mycket, hela bussen var full av derast vinster. allt från bra dvd filmer till godis. Khaled hade sååå många gossedjur att det skulle räcka till två ivar till alla vi som åkte med och vi var 50 pers som åkte. så ni kan ju tänka er hur mycket gossedjur jag har här hemma hos mamma, det blev dessutom mabou ganska glad över :)

I spök huset höll jag på att dö, taha (khaleds kusin) gick bakom och höll i mina axlar helatiden och Khaled gick framför mig och fick sår av mina naglar på magen, jag skrek och hoppade till som fan ingen annan var typ rädd, bara jag och alex typ hahaha.. man får ju inte röra något inne i spökhuset men grabbarna rörde en massa saker helatiden och ett tjejspöke flippade på dom, hon flög ut från en hemlig dörr och sa åt dom...

Sedan så kom det en massa spöken och skrämdes, men dte vara typ bara jag som blev rädd och nöp Khaled hela tiden. Sen så kom det fram ett killspöke, när man kollade noga på honom så såg man att han var ung, kanske i 20-årsåldern. han skrämde killarna och gick brevid dom och "spökade", killarna tyckte han bah "B" och sa till honom att dom inte blev rädda och sedan sa dom en massa onödiga saker till honom.

Sedan så kom han fram till mig, jag höll på att bajsa på mig utav rädsla men jag låtsades inte se honom men han stannade framför mig och sa : Vad gör en sån söt tjej med dom här idioterna(han menade killarna, khaled diego och dom för jag var ensam tjej) sedan så blinkade han med sitt öga och gick. Jag tänkte för mig själv, vad fan gör jag i spökhuset, när mycket väl vet hur rädd jag blir, killarna tog bort en del av den rädslan, när dom helatiden hånade varje spöke som kom ut, men tro mig alla hoppade till varje gång ett spöke hoppade fram hastigt, sedan så skrattade dom åt vem som blev räddast och sedan så hånade dom spökena och sa saker i stil med : "tror du att du är läskig eller?" och "ditt spök smink är kefft gjort, du ser inte ens läskig ut".

Söndag:
Sedan så bar det av hemåt, två stopp på vägen hem och alla sov så gott i bussen, ingen pallade vara "jobbig" mot någon annan eller snackade, det var liksom bara Mp3 och sen god natt. vi kom fram till uppsala till heidenstamstorg 06.00 i morse sen skulle man ta sig hem, jag khaled Isa och banaz var hemma vid 06.10, sen var det bara att hoppa ner i sängarna och sova, vi vaknade tidigt för att inte ha sovit någonting, men dte var för att mamma väckte oss vi 13.00 för då hade hon komit hem från Riga, och helt sönder brän efter att ha somnat på deck på båten i solen- hahaha kräfta säger jag bara.

Har varit ute lite med N-gård tjejerna, Jai och dom badade precis i våran pool, nu ska vi till storalek och röka vatten pipa, musigt. Sen så ska jag nog sova, för det kommer jag verkligen att behöva, även om jag har sovit så har jag inte sovit så mycket som jag borde ha gjort, så det ska jag ta igen med att lägga mig tidigt idag för imorgon kommer det också en dag, eller hur?!

Förresten Imorgon så ska jag ju till sthlm hem till min faster och göra en sköön hårförlägning inför studenten, ska ha super långt hår för jag ska ju göra många lockar med =) Ååh nu blev jag glad för snart tar jag studenteeeeeeeeeeen :D WIIIIIIHOOOOOOOOOOOOW

Peace out ska ut nu!

Kommentarer
Postat av: Ferhat

Hej binta! Tack för inlägget! Snällt skrivet...
Ser att du har haft full fart under helgen =)
Sköt om dig, ska glo på en film nu :P
puss!

2008-06-02 @ 00:10:46
URL: http://newshiit.blogg.se
Postat av: Sarah

Verkar som du hade en rolig helg, men tycker alltid det är respektlöst av folk att håna andras jobb och hur dom gör sitt jobb på. Dom är säkert vana men vissa kan faktiskt bli sårade av sånt. Hur kul skulle det vara om någon hånade dig under ett arbetspass? Jag skulle inte bli glad iaf.

2008-06-02 @ 17:37:44
Postat av: Binta

Sarah: jag hånade inte någon, jag gick bara runt och var livrädd och nöp min pojkvän. plus att han har ett sånt jobb som gör att5 man får höra det ena efter det andra, hur somhelst min dag var toppen :)

2008-06-03 @ 08:54:18
URL: http://tonarsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0