Blackout i Unt!!

För några dagar sedan så plåtades vi (medans vi dansade) och intervjuvades av Unt. Idag så var vi med på tidningens hemsida och imorgon så är vi med i papperstidningen =) HÄR kan ni klicka på länken för att läsa vad det står om oss och våran dans =)

Tänkte påminna alla er som vill dansa för oss i Uppsala. Det har ju öppnat en ny dansskola i stenhagen som heter studio 018 där ni kan dansa Dancehall & Hiphop/street karaktär eller i gruppen young vibez. Här finner ni lite mer info om kurserna, kostnader, anmälning osv. Kurserna startar nu denna vecka. (kom som drop in och anmäl dig med, eller prova på för 70kr)


Kurser & priser!
700kr/ termin
-Hiphop/street ny-fort:Tisdagar 16.00-17.15
-Dancehall ny-fort: Onsdagar 17.30-18.00

-Young Vibez : Torsdagar: 17.00- 20.00

Om du vill dansa lite mer och satsa på stilar som bla. Dancehall, hiphop/street mm. så kan du söka in till vår tävling/show grupp Young Vibez som tränar 3 timmar i veckan och har uppvisning eller tävling minst en gång i månaden. Pris 1000kr/ termin
(Audition)Studio 018s dansare & instruktörer:
-Binta Coker
-Papis Sow
-Mathilde Lee Nkembi


Info & Anmälan:
studio018@live.se
(för anmälan ange namn, telefon nummer & kurs)

(för anmälan, skriv Namn,efternamn,mail,telfon & kurs)

Vägbeskrivning (eftersom att folk inte hittar): Buss nr 5 mot Stenhagen, hoppa av i hållplatsen som heter stenhagens centrum (vid Ica Maxi). Gå rakt fram (i bussens rikting) över gatan, då är du på skolgården, gå in vid huvud entren som ligger framför näsan på dig och fortsätt sedan rak fram förbi biblioteket och studion. sväng tillvänster och där har ni danssalarna =) (hoppas ni hittar)

Bless n Love!!


Kommentarer
Postat av: felizia

hej B.

Fan vilken söt bild asså :O haha :D

Vet du vart man kan köpa sånadr svarta handskar som man brukar ha på ena handen? :)

bless<3

2009-09-15 @ 17:05:52
URL: http://felizzia.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0