"Jag trodde du va längre..."

Jag och Jennifer kom hem för inte så längesedan från stan, vi skulle gå förbi dansen och sedan testa-lite-viktiga-och-hemliga-saker. På vägen hem så går jag mot tunnelbanan i fridhemsplan och jennifer försvinner bakom mig för att hälsa på en vän ( såg ej att hon försvann ) så helt plötsligt så står jag själv då en liten tjej går förbi mig några gånger innan hon kommer fram och säger...

Tjejen: Hej, ursäkta mig men är det du som är binta?
Jag: Ser helt chockad ut och säger.. eeh ja (lite osäkert så där på om jag verkligen ska erkänna att jag e jag) hur visste du det?
Tjejen: Det är du som är tonårsdotter?! Jag läser din blogg och tycker den är bra.
Jag: Åh tack så mycket, vad glad jag blir, kul att du kommer fram.
Jag: Ser jag ut som jag gör i bloggen, eller är det stor skillnad? hahah ( va tvungen å veta ju)
Tjejen: Jaa du ser ut som du men jag trodde du va längre

Jag: hahahhahaha så där säger alla läsare som träffar mig.. jag vet, jag e skit kort bara 157 cm.

Hon var hur söt som helst, Hette Caroline och hade fiinaste ögonen. Hon skulle ta samma tunnelbana som oss och när vi satte oss så frågade hon om det var okej att hon satte sig vid oss. Och hallååå det är självklart att hon får sitta med oss, varför inte lixom, hon var as trevlig och vi satt och pratade hela vägen om allt mellan himlen och jord, från dans till somalier =). Jag tycker alltid att det är kul med läsare som kommer fram och snackar. Det är alltid kul att veta hur folk tror att man är genom att bara läsa min blogg. Ibland ser man att folk känner igen mig, men jag vet oftast inte om det är för att dom sett mig dansa, läser min blogg, läser min mammas blogg eller om jag stött på dom på annat håll. Men hellre att ni kommer fram och säger något, ett  "hej jag läser din blogg" räcker än att bara stå och kolla för då blir man osäker och undrar om du/ni är sånna som bara kollar snett och håller på eller om det är för att ni läser min blogg.

Aja det var allt ifrån mig för idag, nu ska jag duscha och fixa iordning mig inför kvällens klubbande, =) Yes, jag ska faktiskt ha lite roligt ikväll gott folk men glöm inte att komma till Caribbean Dance Studio imorgon och dansa under dagen på öppet hus =) Här har ni tider och priser =)

Drop-in Prova-på kurser 60 kr för 3h på Upplandsg 49:
Lör 29/8 & Sön 30/8 kl 14-17
Prova-På schema:
14:00-14:30 Salsa
14:30-15:00 Merengue-Bachata Mix
15:00-15:30 Reggaeton
15:30-16:00 Dancehall-Ragga Mix
16:00-16:30 Magdans
16:30-17:00 Lapdance


Kommentarer
Postat av: Tonårsmorsa / Fatou

Haha. Du är verkligen en shorty. Till och med kortare än mig. Men tänk att man alltid tror att folk man ser på bild ska vara längre än vad de är.



När jag såg Carola Häggkvist och Anne-Lie Rydé så var jag helt chockad över att de var så himla korta.

2009-08-28 @ 21:09:24
URL: http://tonarsmorsa.se
Postat av: caroline

haha binta du va så söt. ja haha det var sant vi pratade om allt mellan himmel och jord. alla läsare ska bara veta att binta e jätte trevlig inte som andra bloggare,(som har fett mkt luft). jag har frågat cirka 15 pers om den där personen du fråga om men ingen visste vem det var?? kan inte din kusin fixa hennes nr? aja d var iaf oerhört kul att träffa dig. hoppas vi ses igen =) /caroline

2009-08-28 @ 21:38:52
Postat av: naz

"testa-lite-viktiga-och-hemliga-saker" haha top secret!

2009-08-28 @ 23:35:16
URL: http://nanaz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Måste bara säga..

Jag älskade ditt svarm på den här frågan!!!



av: Ida

föredrar du mörka eller ljusa killar? ;)

Svar: "Det är blandat faktiskt, men mest så föredrar jag ljusa killar, eller ljusa och ljusa inte helt vita men heller inte svarta killar. "



Jag känner inte dig men ja dog av garv framför datan haha, jag fattade faktiskt ingenting av ditt svar hahaha XD skön du e!

2009-08-29 @ 10:34:20
Postat av: ännu en läsare,... fast i din mammas ålder....

jag såg dig i rissne när du skulle in och du fimpade utanför stationen, min första tanke var också att du var kort.... och jättesöt. Fimpa för gott gumman och kill dem wid ur dance.

2009-08-29 @ 12:43:00
Postat av: norah amare

fan har ni o s äga om somalier

2009-09-01 @ 20:38:01
Postat av: rastalove

skönaste bloggen ja läst iaf, big up sistah! hope i c u @ urf next year, jah bless n gudiance u

2009-11-04 @ 23:01:26
URL: http://rastalove.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0