Stockholm, Fint väder & en fet grillning!!

God morgon every one.
Jag har faktiskt, tro det eller ej, precis vaknat. Jag måste fan bli bättre på att lägga mig tidigt och vakna tidigt, det går ju inte att sova bort det fins vädret. Snackade nyss med älsklings Deydey som va ute och solade med neg. Jag drar äntligen till stockholm ikväll. det är som sagt gambias kultur vecka och för så ska jag kolla på fotbolls matchen. sedan så ska jag grilla med feta släkten och efter det så blir det Paaarty al night looong med dom bästaste, I think!!

B drar iväg med grabbarna på en kryssning idag. Vendela är med pappis, steeve och chum chum, våra tunga dansgrabbar från stockholm. Fick ett sms av pappis där det stod att han jätte järna ville träffa mig innan jag åkte till stockholm, men jag tror verkligne inta att jag hinner. Isa står på övervåningen och stressar mig coh säger att hon kommer att åka utan mig, hahaha.Jag kommer ju endå träffa grabbarna och Vendela imorgon istället eftersom att vi har dansträning i Stockholm då, och ska fan ta å lära mig liiite haouse!!!

näää nu måste, måste, måste jag verkligen sticka iväg, och jag vet som sagt inte när jag hinner eller har tid för att uppdatera, tyvärr. Uppdateringer för allt som händer ikväll kommer att vara craaaazy iallafall =P. here is a pict from the photo shoot!!'




Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är haouse för dans ?:) menar du house eller är det nåt annat? :)

2009-06-24 @ 18:23:00
Postat av: Tonårsmorsa

Haha, Binta, där fick du! Pekar på kommentaren innan denna Som jag sagt massor av gånger: börja läs igenom innan du postar, så slipper vi som läser sitta och gissa oss till vad du menar med dina slarvfel. Gör om. Gör rätt. Uppenbarligen är det inte bara jag som retar mig! ;-)

2009-06-25 @ 15:13:41
URL: http://tonarsmorsa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0