Gala premiär för filmen bruno =)

Måndag & äntligen dags för frissören som klippte mig jätte fint och som belöming till mitt nya fina hår köpte jag en ny plattång som är super duper bra =) Efter det så var det rakavägen hem till mamma för att fixa lite grejer innan jag åkte och plockade upp sanna för att dra på bio (igen) det var nämligen så att filmen Bruno hade gala premiär och självklart så hade jag två biljetter och tog med mig sanna dit. Filmen är rolig och någonting som man måste se. Allt han skämtar om är sådant som är så förbjudet och han driver med religon, homosexualitet och kändisar till max.

Det är mycket sex, bögar & snoppar i filmen så jag varnar känsliga tittare, men ni kommer att gilla den. den 10:e alltså på fredag så har filmen premiär för allmänt folk så ni får väll se till och fixa biljetter så snabbt som möjligt och se den. När vi kom fram på plats så bjöds det på drinkar och vin innan bion och efter filmen så var han som hade den näst största rollen i filmen på plats :O han var tydligen svensk och as skön ( ps. han är inte bög på riktigt, hans tjej var med ).

Efter filmen så drog det iväg mot Bruno gallerian där det hölls en härlig efterfest för dom som sett filmen. det fanns manliga sexiga dansare /strippor på plats och stämningen var as skön, ni vet utomlands kännsla =) Jag låter bilderna tala för sig själva!


Sanna =)

Lilla jag

Sanna på röda mattan =)

Binta

Sanna & Mr. bruno

Sanna med sitt röda glas..

Binta var namnet =)

Enligt sanna så är han upptagen tjejer ;)

Inte nådigt..

Här var dom uppradade tjejer, det är bara å välja ...det fanns något för alla.. hahha


Och den här bilden får avsluta kvällen =)

Kommentarer
Postat av: T

Du lever verkligen ett intressant liv. det är roligt att läsa och se dina bilder. keep up the good work mvh // Stockholm

2009-07-08 @ 23:30:04
Postat av: Rip. MJ

Oj, vad coolt att du fick komma dit, var det inte bara typ kändisar där annars? jag läste i kissies blogg att hon också hade varit där.

2009-07-08 @ 23:31:24
Postat av: Anonym

Typ alla de där stripporna, av de jag känner igen. De är tyvärr bögar :(

2009-07-09 @ 10:22:23
Postat av: Nicole latina

Du är så sjukt vacker. Du ser verkligen perfekt ut!



Jag har läst din blogg väldigt länge nu och jag kommer nog alltid att läsa den så länge du fortsätter att skriva. Du är så bra på att dansa med och även fast du dansar i en dans grupp så är det dig man fastnar på med ögonen automatiskt för du gör det bäst. Jag skulle tycka det var lite roligt om du kunde lägga ut fler hår tips eftersom du verkar veta en hel del om hår, ja menar, du har ju ALLTID nya frisyrer och du passar i allt!



ta hand om dig och ha det så bra, många kramar från Östermalm.

2009-07-09 @ 18:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0