Hejsan, har ni saknat mig?

.......aaa det vet jag att ni har för ni har verkligen gått in på min sida otroligt många gånger idag, men tyvärr så har jag gjort er besvikna varje gång o inget nytt inlägg har ni fått.

Nää jag ska som sagt inte avslöja för mycket om min kväll men det blir inte Stockholm idag ialla fall, yes its true jag stannar hemma en fredag ( eller inte hemma, men i Uppsala), jag behöver en paus från allt festande och allt som händer hela tiden i mitt liv, det är någonting helatiden, its hard to be me, buth I love it!

Och nu finns det inget jag måste göra, så för en gångs skull så tar jag det faktiskt "lugnt", lugnt för å va jag i alla fall men med tanke på vad jag ska göra hade nog ingen kallat det för lugnt. Sara står utanför min dörr och hänger som en pissluffare utan liv på staketet med folk & Vendela åkte precis hem och jag är på väg mot plattången för att fixa till dom sista lockarna ( men det går fort ) innan det rullas iväg. NI får ha en underbar kväll, mer av mig får ni inte försen imorgonbitt när jag vaknat!!

Bless N Love<3

Förresten jag saknar min älskade lilla lillebror såååå mycket, har knappt sett honom på hela sommaren =( Mabou kom hem, jag har ingen att bråka med ;) <3


Jag & Mabou i Gambia 2008

Mabou & Jag i Gambia 2008
- kom hem nu bebis!

Mabou & Jag i Gambia 2008

Kom hem min lill pitbull valp, jag saaaaaknar dig <3

Kommentarer
Postat av: Marie Eliasson

Gu vad gulliga ni är!:D dom bilderna påminner mig om mig själv och min lillebror. kändes nästan som att det var vi på bilderna hahah.. älskar din blogg för de finns alltid ngt intresant att läsa! besök gärna min blogg.. http://besidemee.blogspot.com



Ha det så bra

2009-07-14 @ 03:58:40
URL: http://besidemee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0