Kan någon komma hem till mig med Sushi NU??

Sitter uppe, det är mitt i natten och jag kan inte sova, fast jag egentligen bara borde kasta mig ner i sängen, bråka lite med mina tankar om att det inte går att sova, slappna av och ja lovar er att jag skulle somna bums, för ni som känner mig vet hur galet, läskigt och överdrivet fort jag somnar när jag väl koplar av, så nu försöker jag fördriva tiden med ett meningslöst blogginlägg, bara för att jag verkligen inte har något bättre för mig.

Så jag tänkte alltså berätta för er om hur gaaalet sugen jag är på Sushi, det är helt sjukt. Jag har ätit det fett mycket nu under en kort period då jag fastnat i Stockholm, av någon dum anledning och det är inte särskillt mättande (inte om man e ett matvrak som mig i alla fall)  men faktum är att det är så jääääkla gott!!  Mums. Nää jag ska nog ta o lägga ner datan så att jag får någon lugn o ro här i kropp o själ så att till slut kan somna, Gott Natt min vackra skatt!! - hahahhaha ( den repliken alltså, den dödar)

 
Visst ser det mumsigt ut..?! tror det va från i torsdags eller fredags som jag kastade i mig detta =) ( minns ej va bilden va ifrån för ja åt sushi båda dagarna haha) Och neej Shamon, Sushi är ingen trend mat!!

Kommentarer
Postat av: Bubblyheart ♥

sv; Haha, visst var de tuffa :D Om du googlar car shoes så kanske du finner vart de finns tillgängliga :P Fin blogg du har förresten! Vad ska hitta på för skoj idag?

2009-07-20 @ 10:48:50
URL: http://bubblyheart.blogg.se/
Postat av: Stephanie-

hejsan.ser gott ut.allt bra.kram

2009-07-20 @ 16:23:22
URL: http://steffiis.blogg.se/
Postat av: Mariama

sv:heej, jag har ingen aning om den finns i sverige an men den ar av market Fendi, den finns i deras nya kollektion:).

2009-07-20 @ 17:12:38
URL: http://thatismyname.blogg.se/
Postat av: Gökce Ebru

- Fin blogg du har! :)



Eftersom jag har fått så många nya läsare så har jag frågestund just nu på min blogg. In och fråga en eller flera frågor: http://ttturkia.blogg.se/2009/july/fragestund.html#comment

2009-07-20 @ 18:38:38
URL: http://ttturkia.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Ah, vilken skön blogg du har tjejen :)

kram på dej

2009-07-20 @ 18:44:18
URL: http://linnealiebig.blogg.se/
Postat av: ellen

sv: ja visst är dem, verkligen sommar-bild det där. :))

2009-07-20 @ 21:05:08
URL: http://elkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0