Beenie man på Gröna Lund!!

Beenie man spelade ju som sagt på gröna lund i fredags och självklart så fixade jag två stycken biljetter, en till mig och en till Savannah. Vi åkte dit lite tidigare för att hinna åka fritt fall ett par gånger o lite andra karuseller det va dunder. Släkten var också på plats för att fira lisas (kusins tjej) födelsedag och det var trevligt å gå runt på grönan en stund innan konserten, trotts att EMMA bangade på insane. Tråkig morsa hon e vah !! ( hahah ja skojja Emma, vi har sommaren på oss för vi måste åka den, aiight!! ).

Efter att ha traskat runt på grönan nån timme så mötte jag upp moster Li som också självklart skulle se the king of the dancehall också var det ÄNTLIGEN dags att inta possition: Tyrol. Det var redan fullt när vi kom in så vi började med att ställa oss på "balkongen" men vi valde att traska in bland människorna för dom såg endå inte ut att trängas så mycket, men där hade vi fel för helt plötsligt så hamnade vi längst fram och det vart lite jobbigt, med en jobbig kille som slet o drog i mina hängslen o hår för att få min uppmärksamhet haha men jag brydde mig inte utan flyttade mig, ett antal gånger eftersom att han flyttade efter.

egentligen så behövde vi ju inte stå längst fram o trängas eftersom att vi endå skulle få möta denna beenie öga för öga (för andra gånen) efter konserten. Efter konserten blev det en hel del dans, rök paus osv.. innan vi begav oss backstadge för att säga hej till the king of the dancehall. Efter att ha stått o små pratat en liten stund så åkte jag, savannah, min moster och hennes fyra vänner till hotellet för att utveckla vårat snack med honom, i korridoren på väg in till rummet så ville jag bara kolla med honom om han kände igen mig, eftersom att vi mötts förut, men jag tyckte det var lite skämmig o bah: hej känner du igen mig?...

men efter lite pusching från tjejerna så frågade jag om han kände igen mig och då sa han : Jaa så klart, dancehall queen & Dancehall king - haha. så vi små pratade lite på hotellet och tog lite bilder innan jag o några utav tjejerna blev sjukt hungriga och tog en tai till mc donalds med hans maneger och killen som sjunger med honom (han var även för band till beenie) vi käkade en härlig måltid och maten smakade extra gott eftersom att jag var så sjukt hungrig. Efter att vi åt så åkte vi tillbaka till hotellet och små pratade lite med folket där och dom som fanns runt om kring innan det dök upp en taxi för att köra hem mig och Savannah, vi kom inte hem allt för sent klockan var ca. 05.00 när jag somnade i alla fall. Min fredag var underbar, som du kankse förstår, hur va din?

Blezz n Love


Savi köpte åk band =)

Lill B i sin rosa (BEKVÄMA) Outfit =)

Jag & Mamma Emma :)

Savii & Jag

Lååångis o kortiis :) haha

gulligt par, det där =)

Morbrors fru Karin =)

beenie man on the stadge =)

The king!!

The king of reggae is dead, the king of pop is dead buth the king of dancehall is alive!!

Moster Li & Jag =)

katt varning i taxin =)

och så har vi en bild på mig och beenie man <3 King & Queen of the dancehall ( som han sa ;) )
mer bilder får ni någon annan dag, orkar ej lägga upp fler =)

Kommentarer
Postat av: Fatima

Snygg väska!

2009-07-20 @ 01:38:06
URL: http://foljfatima.blogg.se/
Postat av: Meli

gillar din kropp spec dina lår, vilken strl har du på jeans??

2009-07-20 @ 02:25:59
Postat av: Lil B

Meli: ja du det är heeelt å hållet olika det beror faktiskt på vart jag köper mina jeans, dom jag har på mig nu från gina är det storlek 26 på och dom sitter bra, haha =)

2009-07-20 @ 02:38:15
URL: http://tonarsdotter.blogg.se/
Postat av: Chanille

Bruden, du är ju tung som alltid får göra så roliga saker och träffa kändisar! Att du träffat Beenie man och vad jag fatta de som så har du gjort det två gåner är bara så häftigt. kan du inte skriva lite mer om kändisar i stor allmänhet, vilka som är dina favoriter och vilka du ogillar. Älskar hur du skriver, din blogg är beroende framkallande man bara MÅSTE gå in på den så fort man sitter vid en dator!

2009-07-20 @ 02:41:23
Postat av: BabyMamaDrama - by Caroline

fina skor och väska =)

2009-07-20 @ 02:59:26
URL: http://babymamadrama.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur kommer de sig att ni fick träffa beenie efter konserten, hade ni planerat innan?

2009-07-20 @ 07:23:06
Postat av: =)

du är så vacker!

2009-07-20 @ 19:51:12
Postat av: Umbrella

Grym är du! Beenie man, jeezz jag vill SÅ MYCKET se honom live!

2009-07-21 @ 20:42:27
URL: http://nothingbutlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0