...?

Nu sitter jag här i min sköna lägenhet med syster, Sara, Hengameh & Shiva. Dom fixar, donar och hinkar medans jag chillar här i mina tränings kläder, kom ju precis hem från dansträningen och jag e sååå sliten, orkar inte göra någonting. Jag var uppe hela natten med sara och vi vaknade tidigt och jag har bedömt Young Vibez Dance Crew som blev klar idag. Grattis till er tjejer som kom med =).

Naaej alltså, vet inte vad jag ska göra. Hade lätt stannat kvar i danssalen hela kvällen och bara matat med dans, det hade varit soft.... men så blev det inte, för dålig stäming och några utav tjejerna som inte kom med i Young Vibez blev ledsna och ville prata med mig om varför och så vidare och sedan så ringde det två föräldrar till mig och ville prata lite grann. Hengameh och Sara ska till fucking fitt People ( en klubb i uppsala ) det är absolut inte roligt att vara där bland en massa 90:or & 91:or som e skit glada för att dom precis fyllt 18 och måste gå ut varje helg och festa.

Åh vad ska jag göra. Sara och Hengameh försöker få med mig till People. Shiva ska hem snart och Jai (syster) ska möta en kompis så då får jag väll sitta här alldeles själv. För jag pallar inte gå ut, ska endå inte dricka och dom kör aldrig bra musik där (bara Diako ibland) så då dansar jag inte. Men syster försöker verkligen hon säger till och med att hon kan betala för mig- hahahaha.... kan det handla om att hon kanske vill ta in manligt besök till min lägenhet? hmm...det kommer nog inte jag att få svar på nu iallafall. haha Ska nog börja med att gå ner och ta en cigg så får vi se sedan vad jag bestämmer mig för=)




Kommentarer
Postat av: Midia

TACK TACK för idag, asaååaå!!!! wiiiiiiiiiiiiiiie :D

2009-02-06 @ 23:12:55
URL: http://miidia.blogg.se/
Postat av: hemm lig ba

fixa insamling donations länk så du kan köpa dator

satt du drar om mossan va inte biter va kol hej

2009-02-07 @ 12:34:53
Postat av: lovisa

vad är ditt gäst lösen på bilddagboken?=P

2009-02-07 @ 12:54:52
Postat av: Moa

Snygg blogg =)

2009-02-07 @ 15:15:17
URL: http://moaedberg.blogg.se/
Postat av: fatma

Binta bror

lägg in den här bannern klart åh tydligt på din blogg

den länkar till företagets hemsida.. hade vart dunder om du kunde



<a href="http://ufrasta.se/" target="_blank"><img alt="http://ufrasta.se/banner.gif" src="http://ufrasta.se/banner.gif" border="0"></a>

2009-02-07 @ 17:18:15
URL: http://fatmamadeleinemassry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0