Fredag den 13:de, ni kommer aldrig kunna tro vad som har hänt mig!!

Först och främst så vill jag varna "kännsliga" läsare. I detta inlägg förekommer det många svordommar och jag skriver faktiskt inte bara i bloggen för att ni (läsare) ska tillfredställas utan också som i dessa fall då jag behöver "avreagera" mig...och jag gör det ganska bra genom att skriva. Och jag skriver vad jag vill( nästan), så skriver jag på ett sådant sätt som kan störa er så hänvisar jag till kenzas.se eller någon annan ytlig bloggare som bara skriver att dom shoppar, är glada och mår bra 24 timmar om dygnet ....som om dom inte har problem lixom. Men jag delar åtminstonde med mig av allt nästan  som händer i mitt liv, inte bara dom "bra" och roliga sakerna...!!

Asså fuck, fuck ,fuck ,fuck   (ursäkta men jag var tvungen) Fredag den Fucking 13:de Febru Jävla ari!!
Okeeej jag vet inte hur det är med er... men varje gång fredag den jävla 13:de dyker upp så har jag mer än bara otur, tro mig.Och självklart så ska jag har otur idag med, ja självklart! Inte för att jag aldrig har otur annars men det "värsta" ska alltid hända mig lixom. Okej till o börja med så skulle Young Vibez (dans gruppen som jag är tränare för) ha uppvisning på grand. Grand är ett ställe i Uppsala där dom bland annat brukar ha mycket discon för folk i mellan och högstadiet. Och idag så var det fest för dom som går på högstadiet

Jag, mina systrar, lillebror och några utav mina elever traskar glatt mot grand för att möta upp resten av dans tjejerna.
Väl inne på grand så får jag reda på att 4 utav 7 (det har börjat en tjej som är ny och kan inte dan gamla koreografin så dom är 8, men det var 7 som skulle köra den gammla koreografin) av mina tjejer inte kan komma, alla har olika bortförklaringar och anledningar och min tanke va "shiet hur fan ska ni kunna göra en koreografin som jag byggd för 7 personer, det kommer inte se bra ut... allt ni gör blir det ingen "effekt" på om ni är 3 - det kommer se löjligt ut"

Men men för att inte tappa humöret helt så behöll jag det uppe men en gnutta irriterad röst. Tjejerna började träna och jag kollade ifall det skulle se bra ut med tre inhoppare (några andra dans tjejer som var på plats) i koreografin men dom här tjejerna kan knappt dansen och det blir inte alls samma sak. En utav tjejerna kunde den hyffsat bra (den nya tjejen) och vi övade och övade och tillslut så satte hon den ganska så bra iallafall så jag lät henne köra, eftersom att det endå kommer en del i koreografin där det dansas moderndans blandat med lite hiphop som bara hon kunde. Det såg iallafall bra ut.

När dom övade gick allting jätte bra och jag var nöjd. Också är det dags, jag går upp på scenen för att presentera dom och sedan så rullar musiken och tjejerna dansar när dom kommit så långt som en tredje del in i koreografin så börjar skivan att hacka och jag tänker "åh fuck neeej" dom sätter på den igen och samma sak händer. Tjejerna kände sig obekväma och publiken började snurra på sig men vi satte på den en tredje gång och den hackar IGEN.....
Jag gääälen som jag blir springer upp till dj:n och frågar va i helvete han  har gjort med skivan efter som att den funkade för en timme sen då dom körde igeonom. Han skyller på "skivan" alltså mig som är ägaren till skivan om att den var repig o hit o dit. Hur som helt som tur var så hade jag med mig nästan alla mina skivor och jag har alla låtarna fast hela låtarna då på andra skivor...för den dom skulle dansa med är ihop mixad av 3 olika låtar.

Jag och Dj:n lyssnar igoneom, räknar och håller koll på varenda sekund då allt ska sluta och börja. Sedan så löser han det med en "manuel" mixning. Jag springer upp på scenen igen och ber om ursäkt för avbottet, tjejerna står bakom mig och stämningen var en aningens stel och obekväm, speciellt för tjejerna som skulle dansa. Hur som helt publiken var på och dom började dansa. Jag kollade på dom och tänkte att det var det sämsta dom dansat... inte för att dom gjorde fel eller något sådant men jag tror att allt som hände påverkade dom och man blir inte lika taggad på att dansa.

Dom var väldigt trötta med eftersom att dom hade kört fullt ut 3 gånger innan då mixen strulade och nu skulle det bli en 4:de gång... ansiktsuttrycken var precis som att dom inte hade någon aning om vad dom gjorde på scenen och ingen såg särskillt glad ut. Men men dom krigade sig igenom dansen och jag tror nog ingen var särskillt nöjd. Aja hur som helst dansen var över och jag och sara skulle vidare till people.

När vi kom dit så hade jag sånn otur att min vän som är Dj på people skulle spela på det lilla dansgolvet där han då är tvungen att köra svensk hopp musik...tecchno osv...liknande musik. Jag bah Ooh nej men han sa att snook (rapparna) och deras Dj skulle köra inne på det andra dansgolvet jag gick dit och nej, nej, nej, nej neeeej den musiken var INTE acceptabel någonstans. Mitt i allt så ställer en av rapparna i snook sig "på" Dj båset och börjar rappa till deras låt  som går..." taxi..maxi...längtbak.."..aja jag kan inte texten men någonting åt det hållet och jag ville bort där ifrån.

Jag sara och Mannos en killkompis står vid sidan av "stripp stångarna" som dom har där inne på en liten uppbyggd scen. Där alla tjejer står och porrar sig när dom e skiit fulla och tror att dom är jätte snygga.. hahah det är så roligt att se på dom btw. Aja jag går fram till stången tar tag i den och sätter upp ena benet mot scenen för att ställa mig upp och kika lite på folket på dansgolvet och då när jag ska trycka mig upp... vad tror ni händer..??

självklart så spricker mina jävla byxor, från skrevet och heeela vägen ner till knät. Jag känner hur det går sönder, ställer mig på scenen och kollar så att ingen såg vad som hände, hoppar ner och tar tag i Sara och säger vi ska gå till toaletten NU! jag drar med mig sara in på toaletten och säger kolla vad som hände!! Hon skrattar bara och säger att det inte var så farligt. Jag: Inte så farligt vaaa?? man ser mina trosor, min puzzy å aallt... asså jag måste ringa jai nu.

Jag ringer Jai och säger typ: hejsan lillasyster kom till peopla med ett par byxor. Hon : vad han hänt? Jag: dom sprack. Hon : vaah BINTA DU SKA KÖPA NY BYXOR TILL MIG!! Jag tänker " aaah juhste det va hennesbyxor, ännu mera FUCK!!
Sen säger sara: men vi ska åka bil hem ju, med Mannos. vi ska dra om en halvtimme och det är inte värsta grejen.
Jag: okej, men hur ska jag göra under den här halvtimme..? Smart som jag är så tar jag mitt vita linne som jag har på mig och tar av mig det och drar ner det ÄNDA till knäna och stänger min rosa siden jacka..( jag vet jag såg inte klok ut den sista halvtimmen) det var knas på heltid! Tänk er rosa byxor, vitt linne ÄNDA ner till knäna och en rosa siden jacka.

Aja Sara och Mannos höll på att reta mig hela vägen hem, fett jobbiga, ville bara truta ( slå/örfila) dom - haha
Jag säger till min systers Mr.Cool: Hallå, kolla vad jag har gjort och pekar mot benet. Han skriker där inne mitt bland folk vid baren : Har du mens? :O Jag: din jävla idiot ser det ut som mens eller? (han är skit full) Han säger : men binta man ska inte gå på People när det är röd månad jag tänker "det heter röd vecka" jag: neej men ditt jävla pucko det e hål, mina byxor sprack ju.

Aja det var min helvetes dag och här är bilderna på det feta hålet ..Piiiiz!!
Bless n Love !

 Här har ni hålet,jag tog kortet lite längre ner eftersom att vi inte ska ha så roligt med att visa trosorna i bloggen.!!


Jag som blickar ner på hålet när jag berättar historien för min syrra =)


En pose med hålet blev det med!!

(det är nästan så att man ser min irritation och mitt missnöjje i blicken på bilden)
En pose med hålet

Kommentarer
Postat av: ella

HAHAHAHAHAHAHAHAHA OMG ASSÅ FÖRLÅT, MEN SHIT VA ROLIG DU ÄRRRRRRRR ! HAHAHAHAHAHHA

2009-02-14 @ 12:22:41
Postat av: lis

shit staackarn! :O

hoppas det blir bättre idag iaf :)

2009-02-14 @ 12:40:11
URL: http://gyal.blogg.se/
Postat av: Tonårsdotter

ella : haha ingen fara, kul att min blogg gör dig glad =)

lis: haha jaa det blir det nog, dagen har redan börjat bra =)

2009-02-14 @ 15:42:30
URL: http://tonarsdotter.blogg.se/
Postat av: Midia

hahaha oooomg vilken dag du har haft, palla! :S



P.s, jobbar på det där med ansiktsuttrycken .

2009-02-14 @ 16:34:30
URL: http://miidia.blogg.se/
Postat av: Deylicious

hahahahahhahahaha men binta sånthär händer ju bara dig hahahah

2009-02-16 @ 09:31:56
URL: http://smokinashtray.blogg.se/
Postat av: Näd

reklamera brallorna.. så slipper du betala för nya ... det ju fan ingen vanlig spricka.. :)

2009-02-16 @ 21:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0