Klappa Apor i Aboko i Gambia 2008

Jag hittade ett jätte roligt videoklipp från när jag Khaled,min lillebror & min kusin Amina som bott hela sitt liv i Sverige men som flyttade ner till Gambia för 3år sedan och som nu går ut "9" i Gambia, sedan drar hon till england i 3 år och pluggar! (duktig tjej).

hur som helst så skulle vi mata aporna i Gambia. Det är så himla roligt att se videon och jag längtar såååå himla mycket tillbaka, jag bara ÄLSKAR det landet allt var dunder. I miss =/. om man lyssnar noga på vad vi säger i klippet är det skit kul.

som ni ser kommer en lite större apa emot oss och min lillebror får lite panik, klamrar sig fast vid mig och blir skit rädd - hahahha vad söt han är när han blir rädd, synd att vi inte filmade honom för om ni såg hans min, aså jag säger bara HAHA.

Sen hör man min jätte TABBE på engelska när jag säger till våran chauför att ena apan är en mamma så jag säger helt banan aktigt: This Is a mother! HAHAHAHAHAHAHHA jag dööör när jag ser klippet, asså vaddå "this is a mother" driver jag med mig själv eller? nyss ja hade MVG!haha aja hur som helst får värsta hemlängtan när jag ser det. nu kankse många av er tänker :vadå hemlängtan hon bor ju och är uppvuxen i sverige i uppsala lixom!

ja det stämmer men när jag jämför Gambia & Sverige så känner jag mig mer hemma i gambia, till och med i språket som jag inte ens kan flytande, alla människor och sättet att tänka, att dela med sig på kanske det allra sista man har kvar, NEJ utan några ursäkter eller miner jag hör hemma i Gambia- Me Love<3

Kommentarer
Postat av: Isa

Undrar bara hur många ggr du har varit i gambia och vart i gambia bor du ?



Gambia är bäst haha, ha det bra

2008-07-15 @ 00:51:49
URL: http://isabah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0