Lat å bakis

Åh vad lat jag känner mig. Jag orkar verkligen inte röra på mig, orkar inte gå bort från datan, fast det bara är tråkigt att sitta vid den just nu. Orkar lite kolla om det finns något att äta, fastän att jag är JÄTTE hungrig. Vill kolla på tv:n å bara mysa fast jag orkar verkligen inte ta mig till soffan. Jaa jaa jag erkänner jag ÄR en latmask, en tvätt äkta latmask. Men det gör inget för det är skönt att vara lat ibland med. Vill hitta på någonting nu, fast jag är fortfarande lite bakis så det blir bara jobbigt att försöka hitta på någonting för jag kankse inte gör det. Imorgon ska jag iallafall till sthlm, kul. ska hem till min morbror och mina kusiner och fira Binta Frida Kornelia som fyller 3år - Åh så gulligt stora tjejen blir...öh ah stor typ.!

Jag ska köpa en tung piercing till kornelia, jag lovar om hon vill ha ska hon få det, hahah Ante (min morbror) skulle bli galen!


Kommentarer
Postat av: lopez

exactly like me :D aaah jag följer din blogg faktiskt .. vet inte om du kmr ihåg att du snacka med en tjej på youtube om dans för ett tag sedan , anyway that's me haha.

2008-06-29 @ 05:03:02
URL: http://ahsse.blogg.se/
Postat av: binta

Lopez: Jorå det kommer jag ihåg, svårt att glömma..du skrev så himla gulliiit :)

2008-06-29 @ 11:22:22
URL: http://tonarsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0